World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPG-12: The Striker
Main Objective
• Be among the top 3 players on both teams by damage caused.
• Destroy 2 enemy vehicles.
• Survive the battle.
Secondary Objective
• Win the battle.
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.24. 11:33:30
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Itt tudod ellenőrizni, ha valami nem kerek:
http://tanks.gg/en/wot/missions
Alapból már a 9.8 küldetéseket hozza be, de fent a "9.7 Data"-val át tudod tenni a jelenleg érvényben lévő küldetésekre.
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.24. 11:14:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem biztos, hogy nincs igazam...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ezt az eletbe nem lovi be senki, csak ha bemakolja.
kizart h ez igy elesbe menjen.
t7 ellenfeleknek is tudnia kel kezdenie vele valamit. biztosan. nem beakolva.
vk is csak szembol eros, hatsotornyos, lassu. ez egyenlore csak lassu.
lexlutor: kis maus
Jobbat most hirtelen nem találtam, de hót vörös a parancsnoki belépő, azaz erős páncélja van, de egy csomó zöld, könnyen belőhető ponttal tarkítva. Szóval ha így marad, akkor belőhető, de pontosan középre kell benyomni neki a lövedéket (RNG a barátunk ilyenkor <#crazya>#crazya>), különben nem lesz az olyan egyszerű, ráadásul eléggé pattintós a szélein.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 10:26:51
Az Object 260 / HT-12 is 3x. Csak a kiosztott sebzés növekszik 3000-re.
Ezt a foglalós küldetést tényleg nagyon nehéz megcsinálni. Nekem úgy sikerült, hogy beírtam a chat-be és pont volt egy t71, akinek eszébe jutott, hogy neki is ez a küldetés kéne és segített foglalni. Másodperceken múlt így is, 3 tank volt még életben az ellenféltől, amikor foglalni kezdtem és az utolsónak egyszámjegyű hp-ja maradt, mire foglaltunk és végre lejárt az idő (mert még foglalás után is megy a csata egy kis ideig, akkor még kilőhetik az utolsó ellent és úgy tudom, hogy akkor sem adja meg).
Ja igen, és kifejlesztettem a kiváló t57heavy-t közben, ezzel azért egyszerűbb ez a küldetés, mármint a 3e sebzés része. Nem mondom, hogy túl jól megy vele, de eddig nekem ez a tier10 tank tetszik a legjobban. Ha sikerül jól kevernem, szinte bármire képes, 3 fős unicum f15 szakaszt széttéptem vele, majdnem 4e sebzést leszedtem róluk, 2-t kilőttem, pedig tényleg ügyesek voltak, de nekem meg kijött a lépés vele. Ez egy fenomálisán jó tank, borzalmas pusztító erővel és még a küldetésekre is jól használható.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 10:13:31
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.24. 09:42:41
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Múltkor swampon vesztésre álltunk nekem meg 59-16-al épp szabad utam volt az ellen artyjához ki is szedtem őt megfosztva a top guntól mert 5 killje meg 3000+ sebzése volt.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Kérjük mondd el nekünk, miért döntöttél úgy, hogy eltávolítod a World of Tanks-t. A visszajelzésed segít nekünk, hogy jobbá és élvezhetőbbé tegyük a játékot a játékosok számára.
Miért döntöttél a World of Tanks eltávolítása mellett?
Válaszd ki az összes rád érvényes választ.
Túl bonyolultnak találtam a játékot
Más játékkal kezdtem el játszani
Feltörték a fiókomat
Újratelepítem a játékot
Nem tudtam letölteni/telepíteni a frissítést. / A játék nem működött megfelelően egy frissítés telepítése után
A csaták végkimenetele frusztrált. Elégedetlen voltam a többi játékos képességeivel
Túl sok időt töltöttem a játékkal
Csak játszottam egy keveset, de nem tetszett
A játék technikai problémái miatt nem tudtam megfelelően játszani
Csalódtam a játékban. Nem tetszettek a mostanában történt változtatások
A játék/frissítés mérete túl nagy volt. Nincs elég tárhelyem a PC-n/laptopon
Egyéb (kérlek részletezd)
Mé nincs itt olyan, hogy túl sok a bokorlakó genya? Na jó legyen ez: Csalódtam a játékban. Nem tetszettek a mostanában történt változtatások. Fucking arty
aru barátom sok sikert! <#action>#action>
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.24. 05:02:53

Csávókám többszöri kérés ellenére befoglal 12-7-nél, majd megindokolja azzal, hogy "I loose too often".

angelus1991ster.blogspot.hu
De inkább nem folytatom, fanatikus arty-stákat úgy sem lehet meggyőzni.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Igy már azért hangulatosabb. Elő is vettem a klasszikus vasat, odatettem, a szemem a pályán volt, nem szaroztam, tudtam lőni, kikerestem a célpontot, aztán megszórtam. A tehetség persze azért még nem jött képbe... )
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.23. 22:51:54
RamII, excelsior semmi extra még a többiekhez képest se szerintem, matilda IV, amiben nagyon pozitívan csalódtam. De szerintem piszok nagy szerepe volt annak benne, hogy a 3. skilljüket taposó medlegénységet raktam bele. Nem olyan nagy ugye mint a churchill, jobban lehet vele manőverezni, gyorsabban fordul, bár még lassabb - gyorsabban céloz, nagyobbat üt, de már jobban kell figyelni weakspotra. Valamit a matIV-el csak weakspoton tudsz beütni, néha.
Olyan mintha a heavytank Churchill III gonosz gyökér öccse lenne a medium MatildaIV, aki a kisebbeket vegzálja, míg a bátyja elvan a nagyobbakkal 😄
Mivel nagyon nagy kedvezménnyel szereztem meg valentinnapkor, remek döntés volt.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
de igazabol semmi extra sincs benne.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Itt meg próbáltam valakit rávenni, hogy jöjjön fel velem védeni a dombot, különben szétspotolnak és kinyírnak minket a bázison. Kevés sikerrel. Az "eredmény" nem maradt el.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
churchill3 - lassu, agyu jo nagyon, eszmeletlen xp szorzoja van
ram2 - kozepes med, agyu ok, de nem tierlimites
matildabp - rohad lassu, agyu jo lenne, de rohadt lassu..
matilda4 - lassu, nagyon szar agyu
en a churchill3at ajanlanam
Nemtom, lényegesen megkönnyíti a játékot és ez csak a sima verzió nme az ami weak spotra céloz.
Hülye Heavy, med, meg esetenként TD meg csak szopjon, célozgassa a weakspotokat, flankeljen, sidescraperezzen, tudja minek mennyi a páncélja, milyen szögben tudod átlőni (a fasz spotrendszert azt kihagyom, az megint ilyen luck kategória), igen gondolkozzon a kis hülye, én addig a Maus méretű testemmel elrejtőzök egy bokorban, azt lövöm a HE, prém HE meg a TD átütéssel rendelkező AP-t azokra a nyomorultakra. Aztán ha erre tévedne egy light akkor, (hacsak nem éppen akkor lövök valami másra) ráfordulok és azzal az írtópontos precíz lövegemmel szétcsapom, de ha elvétem még ott van a másik 2 bokorban recsiző farok is.
Ohh, és lassan visszatérnek a régi emlékek, utóbbi időkben láttam már 5 artys meccset is, abból 3 FV 304 volt.
Szóval itt rohadtul nem a medeket vagy más osztályt kell baszogatni, hanem kicsapni az egész tetves ágat francba mint macskát szarni, aztán akinek erre van ingere az játsza azt a 2 Dimenziós játékot ahol mérni kell a szél irányát és sebességét, vagy C&C Generalsban menjen a kínai atomágyúval (csak ajánlani tudom, 10/10-es). Kicsit sem fura hogy igen sok meccs végén azzal kell szembesülnöm a bokorban fappoló népművészeti cserépedény osztja ki a legtöbb sebzést. Ja biztos halucinálok, meg csak ezt jegyzem meg, persze jóhogynem Illuminati...
Vissza a játékhoz:
Melyik T5 prém tankot tudjátok ajánlani, vagy mik a tapasztalatok? Igazából XP szerzés és játékélmény a meghatározó. Excelsior, Churchill III, Ram II, Matilda BP, Matilda IV? Féláron vannak, azért gondolkodom, hogy valamelyiket megveszem a felgyülemlett aranyból.