World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényeg az, hogy én úgy tudom, hogy WG azt mondta hogy max 4-4 lehet oldalanként.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nekem eddig bejött, 16 csata (ebből kb 6 ebben a felállásban, korábban optika volt rajta az EGLD helyett) és annyit észrevettem, hogy gyakorlatilag nem szenved a tank a tárasok "betegségétől", azaz hogy 1 lövés félre megy, legutóbbi csatában is 2x táraztam ki úgy, hogy mind a 4 betalált, egyszer egy is7-re.
Mondjuk még így is csak 2,8e tudtam javítani az átlagsebzést, úgyhogy lenne mit javítanom, de kínoz a gondolat, hogy nem lenne-e jobb modul felszerelés rá, hátha valaki kipróbált már rajta több fajta modult is.
Amúgy ez a tank überbrutál. Emlékszem, mit szenvedtem a ht küldetésekkel a t55a-hoz és ugyan most csak javítom a korábbi eredményeket, de sorozatban lehet ezzel kitüntetéssel is akár megcsinálni, nincs az a szenvedés, mint korábban más tankokkal, elég egy közepesen jó csata és már le is hozza.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
a szikla sarkanal volt egy fuszal, az takarta ki a keresztbe atszaguldo tankot!
- according to the Insider (unconfirmed info), developers are looking into making the artillery HE shells work differently from other HE shells (different mechanics to make the gameplay more interesting), this is however not even a project yet, just a line of thought that may or may not be accepted
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.05.24. 15:57:09
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
angelus1991ster.blogspot.hu
és bocsi ha nem figyeltem ! 😞
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Én eddig is szemből vagy a felső weakspotot lőttem, nerf óta a torony alatt is.
Mondjuk tegnap Én is<#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Elcseszték a rétegelést szerintem és van neki egy sima, 127mm-es "páncélja", mint a sime pershingnek esetleg valamivel több, mert nullára csak nem volt pofájuk levinni a rétegelést, szóval mondjuk 150-180, csak úgy tippre és jelenleg a 9.8 teszben, mert szerintem ezért lesz ugatás megint és visszaállítják, ahogy volt.
Ha mégis marad, a tier6 tankok lövéseit azért megfogja jó eséllyel, szóval lehet tovább sírni, hogy op, de egyébként még nagyobb sz.r lesz ez a tank, mint jelenleg. Ha meglépik én írni fogok a supportnak, hogy ide a 7,2e aranyat és most az mindegy, hogy ingyen kaptam, de grindeltem érte és nem egy ilyen sz.rért, aminek minden tier7 tank és felfele áthugyozza a rétegelt páncélzatát.
Másik megoldás, buffolják a sebességét, hogy tudjak vele flankolni, akkor maradhat a gyengébb lövegpajzs, de persze az már egy másik tank lenne.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 14:13:47

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.24. 14:08:28
Csak a legjobban szivatott tankokat nerfelik általában a wg-sek.
Ja a Type 99 88mm-s ágyút igazán rátehetnék. Mint egy választható ágyút.
Talán ha a nehézharckocsik a japán ágra bejönnek, bekerül az az ágyú.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.24. 14:08:04
szóval mi a megfelelő taktika vele ? bokor és hátul kemp ? táras ágyúja annyira nem pontos ,szerintem ! (am miért is táras 75 mmes ágyú van rajta ? 😮 miért nem raktak rá egy 88mmes ágyút ? 😮 a franci táras őrület mindenkit megfertőz ? 😮 )
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Aztán kaptam a lövést és a többire nem emlékszem, de a szobám darabokban, nem tudom mi történt <#nevetes1>#nevetes1>
Wg logika szerint a következő tank, amit nerfelhetnek a Chi-Ri lesz. Ami a horror kategóriába esne.
Az SP-nek tényleg csak pár olyan tulajdonsága van, ami miatt lehet vele valamit kezdeni, az egyik a rétegelt lövegpajzs, a sarkon jól használható UFP/LFT (autobounce, ha srégen kitolom) meg az arany lőszer, de nekem speciel kell a kredit, úgyhogy nem lövök belőle túl sokat. Ezen kívül elég harmatos a tank, 170pen, kicsi alfa, nagyon lassú stb stb.
SP akció régen volt és nehezen hiszem, hogy bárki megvenné aranyért, szóval szerintem inkább konstans a számuk. Aki használta kredit termelésre, most is használja, szórakozni néhány elvetemültön kívül szerintem senki nem használja.
Érted, ilyen alapon, lőjél meg egy alját rejtegető JT8.8-at tier6 tankkal, miközben az 4 másodpercenként köpi rád a skulót. Vagy egy T28/proto-t, sok sikert hozzá.
Ez szerintem nem erős érv, hogy a tier6 nem tudja az SP lövegpajzsát belőni, ettől nem lesz op, az tuti.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 13:46:13
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://test.tanks.gg/en/wot/missions
Szemből messziről még ST-i-vel is necces sebezni mindhármat az biztos.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Pl. mikor a 9es usa artynak volt olyan része, hogy át lőhettél rajta...ha nem nyúlnak hozzá, magától esik szét a dolog vagy mi?
kotorásznak benne csak sunyiba
"If you remember, Storm wrote that the 0.9.7 Super Pershing has an unintentionally durable turret and that while this was not what the developers wanted, it won't be changed because the SP is a premium vehicle and WG doesn't"
A vége valamiért lemaradt, de értitek.
amit nerfelni kéne de rohadt gyorsan az a tetves is6 ! -.- az inkább op mint a szuper pöri ! -.-

Nem biztos, hogy nincs igazam...