World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.17. 08:53:02
A hangszóró másik felét te nyerted 😉
xfire: kistekila
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bár ugye ez teszt,ki tudja mit változtatnak majd az élesben,mert pl az xp,mennyiség is valami 7k körül lehetett,a 15ös szintig.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A képed meg van vágva,nem látszik az a része sem ahol a bekapott sebzés van,vagy a csapattagok sem.
Lehet hogy nem vetted észre hogy kigyújtott és kész.
Lehet volt egy kis lag, botanika óra közben:-DDD
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tegnap csak úgy találomra rálőttem a bokorra.<#vigyor>#vigyor>
joe-nak azt nem én műveltem le 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A map malinovka a kemper paradicsom 😄 Felfelé menet a malom felé van egy bazi nagy kő, azmögött kempingezek éppen. A másik pali meg látod a képen hol van. Köztünk meg a kavics. És "azon" keresztül lőtt ki. Vagy kanyarpuskája van.. 😉
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
De lehet bugos az a szikla nem?
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.15. 21:34:50
Az EbrFl ott meg ugye nincsen rammer mert táras+ott van jo legénység,igaz azt improvedes cuccokkal tolom,Vstab+venti+távcsö.
Mondom mindezt úgy,hogy ezekkel nem megyek randomban,csak Fl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TeeKillah, 2020.02.15. 21:17:55
angelus1991ster.blogspot.hu
Az lenne a feladat hogy nyerjek csatát és a 10 legjobb közt legyek bent,xp alapján.
De hiába nyertem csatát,lettem első xp-ben nem teljesült.
Duplacsövű is3-al próbáltam csinálni,de hiába,most is első lettem xp-ben.
Valahonnan ismerős a neved, nem veled bizniszeltünk annó, féláras blekk t34-et is6ra? :-D
De nekem iszonyat lassu, hozzászoktam a kerekes témához:-)
Defender ajánlat
#412487 Köszi, most már inkább a Defenderen agyalok. 😄
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.15. 11:10:18
Biztos nem marad ez igy.
Mondjuk az előző Fl tesztek is igy mentek, aztán az élesben meg simán megduplázták a szükséges xp mennyiséget.
Du meglesem, kiváncsi vagyok milyenek a változtatások.
Akkor mennek vissza a lila felszerelések a kerekes g..ikre<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Az a steel hunter,nekem nem jött be,lehet most is kihagyom,bár addigra munkanélküli leszek,ha nagyon unatkozok majd lehet megcsinálom<#idiota>#idiota>
Azért egy hét alatt ~8 órával meg lehet csinálni, vagy kevesebb, ha most is lesz booster, szerintem nem vészes.
Minden alkalommal resetelik a progresst...
Érdekes lesz a spawnpont megválasztós rendszer, bár az nem világos (számomra), hogy mit értenek a frontvonal mögötti spawnnal... Ellen háta mögé bespawnolni védőként de jó is lenne, de túl OP. :-D
Normandyn (első map) B és C megint kap egy átdolgozást. T_T
Sok special snowflake van, aki játék helyett minden szarral foglalkozik, például ráugrik arra, ami negatív... ahelyett, hogy azzal foglalkozna, ami valóban számít.
"De szar volt ez a BM, nem adtak ritka tankot" -> (Fordítás) "Nem volt az a tank az 1000-ből, ami pont nekem kellett volna / kurvacsóró vagyok / nem volt szívem kiadni XY pénzt arra, ami amúgy kellett volna nekem". 3 db tier 8-ast szerezhettél ~15m kreditért az elmúlt egy hétben, nekem ez ~8-10 óra farmolás volt.
Szimplán nem nerfelik a goldammot, hanem minden mást buffolnak. Pozitív kicsengés, amibe aztán még a trash se tud belekötni, akárhogy is erőlködik.
*Nyilván itt az értelmesebb vitapartnerről van szó, nem olyanról, aki csak annyit lát, hogy maradt a goldammo átütése és sebzése, míg azt nem veszi hozzá, hogy a game economy is változik és így a 20%-al több szükséges lőszer miatt nem lesz nyereséges a goldspam, nem mintha eddig az lett volna az átlagjátékosnak.
Rld time növeléssel a játékidőt is növelik, az mire jó? Így is rohadt unalmas üresjárat minden csata első 1,5-2 perce, akkor ezek után még egy orosz meddel is 15mp-t várjak, mire kipeekelhetek újra a sarok mögül?
Low tierben az 50 avg dmg-hez hozzáadott 10 azért jóval kevesebbet ér, mint a dupla HP boosttal megduplázott-2,5x-özött tank HP-k. Nem mintha a legtöbb tank sokra menne azzal a DPM-el, amikor 0,4-0,6 m-es dispersionje van a 2 mp-s aiming time-hoz.
Azért ST-II goldammon szerintem már látszik a következő lépés a New Balance után, vagy ki tudja, lehet, csak egy újabb anomália a Kranvagn goldammos átütése óta.