418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #413785 Na akkor jógázhatok hogy egy T34 mellé mi lenne jó.. valami mözgékony gyortüzelő kéne, a T34 lassúságától kihullik a hajam :D -
Plata #413784 Igazi prémek,amiket meg is vehetsz aranyért vagy forintért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.06. 20:11:28 -
lammaer #413783 Hopp, nem is tudtam hogy bondért lehet venni prémtankot.... ezek igazi prémtankok (jó credit szorzóval) vagy csak valami furmányos prémnek nevezett ám nem jól kereső tankok?
Van 8600 bondom, az egyik tier 8-as beleférne.... javaslatok?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.06.06. 19:59:27 -
tutyimutyi2 #413782 De jók lesznek ezek ekkora kamóval plusz valami goldspammen kívül semmi máshoz nem értő nyomorulttal. -
Rammsch31n #413781 nekem van 1 szett kötvényes felszerelésem (3db)... egy ideig bántam is h elbasztam annyi kötvényt rá... de néha átpakolgatom, amire kell... -
Azokat a csomagokat szoktam venni én is.
-
asolyom #413779 Van a venti & rammer csomag 9000 kötvényért, de erre még gyűjtenem kell -
Sztem meg megérik a felszerelések, némelyik tankot egész jól fel lehet tápolni velük.
-
asolyom #413777 Valójában egyik kötvényes tank sem hoz lázba. Az AMX és a T26E5 megvan, a többi felejtős számomra. Viszont a másik meg az, hogy 5000 kötvényt elkölteni arra, hogy 0,3 mp-cel gyorsabban töltsön egy tank, hát hogy is mondjam.....ez sem tűnik túl jó befektetésnek. Szóval van kötvényem, csak értelmes dolog nincs, amire elköltsem. Ez amolyan WG biznisz.
-
Plata #413776 Én is arra várpk.
Két tankra futná. -
Rammsch31n #413775 én azt várom... mikor cserélnek már a kötvényért vehető tankokon... van 12ezer...de az stg guard nem tetszik, a többi meg vagy megvan, vagy nem kell :D -
asolyom #413774 Azon agyalok, hogy vennék kötvényes felszerelést, de nem tudom, hogy így a felszerelés átdolgozás előtt mennyire érdemes. A másik kérdés, hogy szellőzést, vagy töltésgyorsítót vegyek-e. Egy kicsit a szellőzés felél hajlok, mert az voltaképpen minden mutatóra hatással van.
-
Megamax #413773 amivel kitorolheted a hátsod ha odarohan valamelyik kerekesz szutyok 50M en belulre -
Plata #413772 Nekem most szerencsém volt egy prém Isu-hoz,még hozzá egy szutyok Centurion Mk1-el voltam.Nem sikerült sebeznie,csak láncolni,fos angol ágyú meg minden lövéssel bevitte.Ki is lőttem. -
asolyom #413771 Azt hiszem, hogy ez a tank teljesen rendben van, utóbbi időkben a legjobb prémium, amivel játszottam. A csapat az mondjuk nem volt csúcson.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.05. 19:57:38 -
Plata #413770 Vagy igen mert lesz jobb kukker,mondjuk Mk2-es hőérzékelős.
-
Rammsch31n #413769 na várjátok meg mikor kijön az equipment 2.0-ás felszerelt e25 xD sztem 5 méternél se fog meglátni senki xD -
Bondos venti+álcaháló+természetes fedezék, a legénységnek:-) -
lammaer #413767 Oh igen...
Nekem ISUval van szép emlékem, régesrég amikor még "wot celeb" voltam és kempinovkán üdvözölt vki újonc hogy huhú, itt van lammaer... chatelgettünk (mert hát töltési idő az van), fosom a szöveget magamból, néha komótosan lőttem egyet és az RNG velem volt, sorba adta be a killeket.
A csávó meg csak hüldezett hogy amellet hogy regényt írok a játékba, lemészárolom az ellent "fél kézzel" :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.06.05. 17:00:50 -
Wtf pedig ugy neztem mindenhol kb kisebb erteknek kelleNe kijonnie a mostani statoknal... vagy tobb camos cuccot raktal ra egyszerre? (Amibol nincsen bondos cucc semleges slotba azokra ra sem neztem ;)) -
Az. :-DD -
Rammsch31n #413763 ez miez??? e25? xD -
asolyom #413762 Persze, efelől nincs is kétségem. Majd jöhet a sok pénztárca huszár, aki 1,5 perc alatt döglend meg az ISU-val. Tegnap is találkoztam egy figurával T4-ben, ott sem tudott semmit csinálni, de van neki Skorpion a garázsában 150 átlag sebzéssel.
-
Majd du megnézem,igy milyen 
-
A BL-10 attól még BL-10 marad. Sose felejtem el, ahogy első csatámban BL-10 megszerzése után anno sima ISU-val 2db IS-3at ammo rackeltem az első 2 lövésemből Prochorovkán. Szipszip. T_T
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.06.05. 08:14:07 -
Plata #413759 Hát pedig jó kis tank az Is2,mint láthatod nem is gold lőszerrel lőttem.
Asszem nincs is benne egy darab sem.Bár egyedül mentem bal oldalra és nem segítettek azért túléltem hogy többszörös túlerővel kerültem szembe. -
asolyom #413758 Nézegettem ezt az ISU-152K-t a boltban. Nem gondolnám, hogy egy OP masina lenne, viszont egy időre itt-ott beboríthatja a MM-et. Ha ez a szörny T6-ellen megy, akkor hatos közepes tankot egy jó rollal egy lövésből kicsap. Más kérdés, hogy az az ágyú sniperkedésre teljesen alkalmatlan, tehát közelebb kell vele menni, mint a kínai TD-vel, csak ennek sem olyan páncélja nincs, sem olyan dpm-e. Elsőre vonzó a 750-es alfa, de ennyire ratyi soft statokkal örülsz, ha egy egy helyben álló nehéz tankot eltalálsz.
-
asolyom #413757 Az én csapatomban tegnap este pont egy ilyen IS döglött meg top tier nehéz tankként 0 sebzéssel. :) Buktuk is a csatát.A CDA-val lőttem 1200-at és így lettem a top háromban. Tiszta röhej. Ez is kb. 5 perc alatti csata volt. -
Plata #413756 IS2-vel mentem egy nagyon jó kört.
A csapat vagy balfék volt vagy kempelt a bázison.
Én meg azért is előrementem egyedül bele az ellenségbe.
Győzelem!
Csata: Mines
Járművek: IS-2-II
Szerzett tapasztalat: 7 988 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 89 120
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Jármű hozzáadva: Excalibur (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1
"Kőbe szúrt kard téli" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Kőbe szúrt kard nyári" álcafestés hozzáadva: (x3)
"Kőbe szúrt kard sivatagi" álcafestés hozzáadva: (x3)
Megszerzett tartalék készlet: 8 912
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vk 30 nekem jött és próbált eltolni,közben lőtte a tornyom veszettül.
-
Plata #413755 De,de a két sörmi tetszik.
-
lammaer #413754 Közben megfejtődött, most adta be a másikat. Na ahogy elnézem ebből se lesz prémtank :D -
Rammsch31n #413753 húbazze... olyan félrebalanszolt játék lesz ez, hogy tuti popcornért kiált :DDD -
lammaer #413752 link
Szóval ezen a képen most azt kell látnom hogy CSAK a Utah küldetés accomplished, vagy az éppen kiválasztott Pointe Du Hoc? -
Tankrewards.eu-n ha bejelentkezel, akkor van jelzés a küldetések neve alatt. -
lammaer #413750 Pont arra a gyökére E25re kell még buff. -
lammaer #413749 Ennél a Tankrewardsnál honnan lehet látni hogy az adott napon milyen küldetéseket teljesítettem?
Elvben ma összeszedtem 200-at, de nem vágom hogy melyik küldetések vannak meg és melyek nincsenek a mai napon.
Bármelyik küldetésre kattintok a weboldalukon azt mondja "accomplished", de akkor az meg több mint 200...
-
E25-öt ha jól szereli fel az ember brutális camoja lesz.
-
asolyom #413747 Persze. -
asolyom #413746 Hát nem született angol az biztos. :)
A Shermanokat egyértelműen legagyizza. -
lammaer #413745 Jó kis Cyka Blyatos akcentusa van :D