World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lófing.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.17. 08:53:02

joe662
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kisTekila
Ez lett volna a másik 5letem, vkiről rápattant.
A hangszóró másik felét te nyerted 😉

xfire: kistekila

joe662
Nem vesz vissza semmit,Csak azt a King TigerC-t,de az is marad a garázsban,csak nem tudod majd használni,amíg újra elő nem fizetsz.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sziasztok. Care Package Mike kapcsán látom, hogy Twitch accountot össze kell kötni a WoT accounttal. Ez működik újonnan létrehozott Twitch Accountal is vagy van valami előfeltétele, hogy legalább fél éves/éves accountnak kell lennie? Illetve maga a Twich az fizetős, mert látom van valami 30 napos trial period? Ha egy ilyet létrehozok és lejár a 30 nap a WG visszaveszi a cuccokat amiket kaptam? 😛
Talán teszten azért nincs lóvé,mert ott nem kell úgysem.

joe662
Igen,jol.Löfütty,nyeremények vannak,se gold,se prémnap,kötvény is alig<#szomoru1>
Bár ugye ez teszt,ki tudja mit változtatnak majd az élesben,mert pl az xp,mennyiség is valami 7k körül lehetett,a 15ös szintig.

Maala
Frontline nyeremények között jól láttam, hogy nincs már Kredit booster?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Úgy éjszaka kb. 30% bot van akkor futtatja mindenki a bot programot aki újoncot hívott magának és saját maga húzza.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ha találkoztam egy bottal játék közben azt hol lehet jelenteni? Replay, screenshot mentve, csak nem tudom hová kellene beküldeni. Egyáltalán van értelme ezzel foglalkozni, vagy úgy se csinálnak vele semmit?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha ott áll esetleg egy csapat társad , és rá lőttek , róla olyan szerencsétlenül lepattant , ami téged telibe vert ? De nekem is van sokszor , hogy robogok max sebességen , és a fedezék előtt kicsapnak , de még a lendületből a roncsom becsúszik a fedezék mögé .
Ha esetleg az egész képet be tennéd,nem csak megvágva,akkor talán ki derülne kinek van igaza.
A képed meg van vágva,nem látszik az a része sem ahol a bekapott sebzés van,vagy a csapattagok sem.
Lehet hogy nem vetted észre hogy kigyújtott és kész.

joe662
A lepkék, bogarak, madarak nem viselkedtek furcsán??
Lehet volt egy kis lag, botanika óra közben:-DDD

Egy félbevágott hangszórót, mert nem gyújtott ki és nem gurultam sehová. Ott kempingeltem, ahogy lentebb írtam is.

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Maala
Facepalm, nyilván nem látszik a sebzés, ha nincsen spotolva az ellen tank. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bár néha akkor sem látszik a sebzés ha sebzel.

Tegnap csak úgy találomra rálőttem a bokorra.<#vigyor>

Löhetséges,hisz a kép nagy része le van vágva,így nem látszik az sem hogy ki mennyit sebzett belé,azt sem hogy ő mennyit sebzett.

kisTekila
Kigyújtott és begurultál a szikla mögé meghalókázni 😊

Mit nyertem? 😉

xfire: kistekila

A SU-14-1-el mi lett ebben a sandbox szerveren? Hiszen mivel tier7-es ezért nem lesz collector tank de a ti6 és a feletti rewardosított tankok között sem volt látható a wg videójában.
Maala
:o:o:o:o:o Pedig azt hittem!

Sherman0070
279e küldikben nem vagyok jártas
joe-nak azt nem én műveltem le 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Hát replay nélkül,el kell fogadnunk,hogy kanyarpuskája volt<#hehe>

Nálam ki van kapcsolva a mentés, mert minek... nem vagyok akkora májer, hogy érdemes lenne mentegetni.

A map malinovka a kemper paradicsom 😄 Felfelé menet a malom felé van egy bazi nagy kő, azmögött kempingezek éppen. A másik pali meg látod a képen hol van. Köztünk meg a kavics. És "azon" keresztül lőtt ki. Vagy kanyarpuskája van.. 😉

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Én ma vakon rálőttem bokorra,su-130 padlót fogott tőle.<#hehe>
De lehet bugos az a szikla nem?

Lunki88
Na ez gyors volt. Kivették a tankot a garázsomból, meg azt írták visszakapom a pénzem pár napon belül. Mondjuk egyszerűbb lett volna ha lecserélik a tankot a sima 252U-ra ahogy kértem, de gondolom ezt valamiért nem tehetik meg.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.15. 21:34:50
joe662
Hát ha bedobod a replayt,akkor biztos meg tudja valaki szakérteni,de egy képből<#fejvakaras>

joe662
Nekem a Lynx-en rammer+vstab+távcsö van,mert ebben,még gyenge a legénység,nincsenek még látótáv növelő skillek.
Az EbrFl ott meg ugye nincsen rammer mert táras+ott van jo legénység,igaz azt improvedes cuccokkal tolom,Vstab+venti+távcsö.
Mondom mindezt úgy,hogy ezekkel nem megyek randomban,csak Fl.

Na ezt legyen szíves valaki magyarázza már meg, hogy onnan hogyan? Az aimbotokat már kezdem megszokni annyian használják, de ez (nekem) új...

Utoljára szerkesztette: TeeKillah, 2020.02.15. 21:17:55

Maala
Ha szerencséd lesz akkor átrakják. :-)

Lunki88
Igen, a WG biztos azt szeretné... 😊 Mindenesetre nyitottam egy ticketet neki azt meglátjuk. Nem tetszik hogy nem tudom rózsaszínre festeni, meg nincs sárvédője. 😛
Maala
Egyszerűbb, ha megveszed mind a kettőt. :-D

Lunki88
Na meg is vettem, csak eredetileg a sima 252U-t akartam nem a "Defender" nevűt a skinnel... Én marha rossz ablakra nyomtam a gift shopban és későn vettem észre. 😄 Szerinted ha írok supportnak van rá esély hogy kicserélik a sima 252U-ra?
Hogy ugord át free xp-ből.<#vigyor>

Szia! A kerekes AMD 178B-vel barátkozok. Alapnak gyorsító+ventit tettem fel. 3. felszerelésnek mit ajánlanál?

angelus1991ster.blogspot.hu

Valentin napi gyorsító küldi nekem nem teljesül.
Az lenne a feladat hogy nyerjek csatát és a 10 legjobb közt legyek bent,xp alapján.
De hiába nyertem csatát,lettem első xp-ben nem teljesült.
Duplacsövű is3-al próbáltam csinálni,de hiába,most is első lettem xp-ben.

Maala
Sörmen, ma néztem, hogy 5 küldire vagyok 279e-től, szted mivel érdemes csinálni a lepattintős orosz meg a duplatopgun küldiket, és az utolsó 15-öset? (a maradék 2 a kimérás block 15 másodlagossal meg a blockkal egy top gunt csinálni és túlélni, hogy visszaszerezzek 2 ordert 😄)

ROMOTO
Nemtom minek ezen agyalni...elég régóta ismered a játékot.
Lunki88
De igen, még 2016 környékén ha jól emlékszem. 😊 Amúgy köszi, de nincs fent a teszt kliens, emiatt meg inkább nem tölteném le.
joe662
Ha le van tpöltve neked a teszt szerver, akkor az én teszt accomra felmehetsz, és kiprobálhatod, ha gondolod, ugy is van éppen Fl.
Valahonnan ismerős a neved, nem veled bizniszeltünk annó, féláras blekk t34-et is6ra? :-D

joe662
Párszor, mentem vele ott,nem rossz, a páncélja sokszor működik, mert nem mindenki fossa a goldot, de azon az ágyun az se segit:-(
De nekem iszonyat lassu, hozzászoktam a kerekes témához:-)

Lunki88
A közelgő frontline miatt erősen gondolkodóba estem hogy megvegyem...
Defender ajánlat

#412487 Köszi, most már inkább a Defenderen agyalok. 😄
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.15. 11:10:18
joe662
Mentem pár csatát, most vagyok lvl 11en,itt még mindig csak 500xp kell, a kövi szinthez. Ez igy nagyon könnyű,
Biztos nem marad ez igy.
Mondjuk az előző Fl tesztek is igy mentek, aztán az élesben meg simán megduplázták a szükséges xp mennyiséget.

ROMOTO
Az új peccs miatt kerülni kell az összes olyan járgányt aminek szar az alap lőszer átütése, pláne ha prémtank és farmolni is szeretnél vele.
joe662
Azt irják a botinfón, hogy teszten ki lehet probálni az uj Frontline-t.
Du meglesem, kiváncsi vagyok milyenek a változtatások.

A nincs fosztó képzővel egyenlő VAN. <#vigyor0>

joe662
Munkanélküli leszek,nem nincstelen<#banplz><#hehe>

Maala
Hát muszáj lesz, mert ha munkanélküli leszel, nem tudod miből fizetni Sörmennek a láda Stratoprament... :-D

joe662
Reméljük,hogy lesz ismét booster.
Akkor mennek vissza a lila felszerelések a kerekes g..ikre<#banplz><#hehe>
Az a steel hunter,nekem nem jött be,lehet most is kihagyom,bár addigra munkanélküli leszek,ha nagyon unatkozok majd lehet megcsinálom<#idiota>

Maala
Azt írják, hogy több, mint amennyire számítanál a Tier-ek felezéséből, szóval gondolom a 2/3 környékén ahhoz képest, mint amennyi előző szezonban kellett 1-30. tierhez. :-D

Azért egy hét alatt ~8 órával meg lehet csinálni, vagy kevesebb, ha most is lesz booster, szerintem nem vészes.

Minden alkalommal resetelik a progresst...

Érdekes lesz a spawnpont megválasztós rendszer, bár az nem világos (számomra), hogy mit értenek a frontvonal mögötti spawnnal... Ellen háta mögé bespawnolni védőként de jó is lenne, de túl OP. :-D
Normandyn (első map) B és C megint kap egy átdolgozást. T_T

Maala
Ugyanazért, amiért az Overwatchos Jeff bácsi legutolsó DevUpdate-jében a "buff" szót ki merte mondani, a "nerf" szót viszont inkább körülírta.

Sok special snowflake van, aki játék helyett minden szarral foglalkozik, például ráugrik arra, ami negatív... ahelyett, hogy azzal foglalkozna, ami valóban számít.
"De szar volt ez a BM, nem adtak ritka tankot" -> (Fordítás) "Nem volt az a tank az 1000-ből, ami pont nekem kellett volna / kurvacsóró vagyok / nem volt szívem kiadni XY pénzt arra, ami amúgy kellett volna nekem". 3 db tier 8-ast szerezhettél ~15m kreditért az elmúlt egy hétben, nekem ez ~8-10 óra farmolás volt.

Szimplán nem nerfelik a goldammot, hanem minden mást buffolnak. Pozitív kicsengés, amibe aztán még a trash se tud belekötni, akárhogy is erőlködik.
*Nyilván itt az értelmesebb vitapartnerről van szó, nem olyanról, aki csak annyit lát, hogy maradt a goldammo átütése és sebzése, míg azt nem veszi hozzá, hogy a game economy is változik és így a 20%-al több szükséges lőszer miatt nem lesz nyereséges a goldspam, nem mintha eddig az lett volna az átlagjátékosnak.

Rld time növeléssel a játékidőt is növelik, az mire jó? Így is rohadt unalmas üresjárat minden csata első 1,5-2 perce, akkor ezek után még egy orosz meddel is 15mp-t várjak, mire kipeekelhetek újra a sarok mögül?

Low tierben az 50 avg dmg-hez hozzáadott 10 azért jóval kevesebbet ér, mint a dupla HP boosttal megduplázott-2,5x-özött tank HP-k. Nem mintha a legtöbb tank sokra menne azzal a DPM-el, amikor 0,4-0,6 m-es dispersionje van a 2 mp-s aiming time-hoz.

Azért ST-II goldammon szerintem már látszik a következő lépés a New Balance után, vagy ki tudja, lehet, csak egy újabb anomália a Kranvagn goldammos átütése óta.