World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meglátlak majd jó ki lőlek.<#zavart1>#zavart1>
Eddig is tudvalevő volt, hogy ezt a játékot a siemkáknak fejlesztik, most legalább be is vallották.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez nálam hangulatomtól függ.<#nemtudom>#nemtudom>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Live Stream

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
igaz hogy trágár a kollega de olvasható nem kell ide egyetemi diploma magyarból nézd meg még a hogy után is vesszőt rak<#crazya>#crazya>
Másképp próbálkozz megfogni mert ezt úgy nevezik hogy olcsó poén szerintem ennél kreatívabb vagy ha már magyarból tudtál diplomázni.: Off szöveg
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.29. 17:52:39
És ezt is köszönjük, AW. Nélküled nem ment volna.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
Komolyan...
Itt ez a mamut nevezetű haszontalan,rakás fos és a sok retardáltja együntetűen rávágja, hogy igen tökéletes alany lecserélni a vk45A, mert az nem illik a porse vonalba...Az nem baj, hogy talán az eggyik legjobb fun tank a német ágba,főleg nehéz tankoknál, de amilyen nevetséges indokok, hogy hát ennek mennyivel gyengébb a páncélja a tigris 2-jétől, meg ez ágyú is...annyival egyébként nem gyengébb, hisz a kt-nak sem valami erős a páncélja...és, hogy ide egy igazi páncélos bestia jobban illene...ahha az pont nem a mamut lesz, nyilván olvasni sem tudnak...
Aztán ott van az, hogy azzal a lóerő/tonnával eleve gyakorlatilag használhatatlan egy tank, hát ha még ezt megspékeli azzal, hogy párduc 2 szintű páncélja lesz...de az agyhalott retardáltakat ez sem zavarja...
Azt már el sem várom, hogy egy ilyen meg azt megértse, hogy a vk45a elég mobilis ahhoz, hogy az egyébként gyenge páncélját lehessen effektíven használni t8-as csatában, ezt egy mamuttal nem lehetne megcsinálni, még akkor sem ha 120-as frontlemezet kapna(mivel a torony páncélt a t5-ös nehéz tankok is egytől eggyik bütnék), de azért sem, mert nincs meg hozzá a kellő mobilitás, hogy időben a megfelelő szögekbe húzd a tank frontját.
Akik meg sírnak, hogy ez is cw reward lesz..eltudom én képzelni, hogy milyen tomato klánok örülnének egy ilyen haszontalan fosnak, de hogy azok a klánok ahol az ilyenek által is folyamatosan ekézett és kedvezményezett "elit" játékosok vannak, nem venné elő 1 csatától többre az is biztos...
ha prém lenne, megint csak a hülyék vennék meg...
De a hd elvileg a régi kliens, ha nem játszottál max beállításokkal akkor a különbség, hogy az sd 6 GB-al kisebb.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Netán a HD kliensben Ultra HD kidolgozás van?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sőt a 13. szakaszos meglett elsőre. Meghívtam 4-5 top sebzőnek gondolt embert, amelyikből 2 végül elfogadta és meg is lett (mondjuk ketten nem sebeztek annyit mint én egyedül, de azért kellettek).
Viszont lenne egy kérdésem,a legjobb ágyúhoz kell a fejlesztett torony vagy anélkül is felmegy?
Amúgy tankban nem erős ez a feszt, a tapolcai komolyabb a hetzer, su76 és egyéb tankokkal/replikákkal.
Mind1, igazából tavaly is elvoltam nélküle, el tudtam szórakozni, most se lesz máshogy, és mindig jó pár érdekes emberrel találkozni.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.29. 13:14:48
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Így már elég egyszerűek a szakaszos küldetések.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 12:51:46
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Igazából szombati
14:00 Kuruc-Labanc ütközet
17:00 2. vh-s háborús gépesített bemutató
Ezek amik érhetnek valamit, többi annyira nem fog meg. Jó, gyertyát ha tudok gyújtok azért.
http://hmfest.hu/upload/tinyMce/prezi_2015_web.pdf
Hozzám is nagyon közel van, de fontolgatom még, hogy kimenjek-e. Lesz HOAX klántalálkozó? <#hehe>#hehe> Annyira nem vagyok tankmániás. Meglátjuk milyen időt jósolnak előtte.
Na de majd megálmodom, a szombat esélyesnek tűnik.
Csak először el kell határoznom magam hogy kibírom a tömeget, mert attól nagyon depressziós tudok lenni ha folyamatosan dörgölőzni kell másikhoz a nagy tumultus miatt. Elég nekem hétköznap a 7es busz 😊
Több tankra, több árnyékra vágytam volna, de azért volt látnivaló, több érdekes emberrel találkoztam és beszélgettem, illetve a hideg sör kárpótolt több dolog miatt 😄
A sátor nagyon poros és meleg volt, irdatlan tömeg volt, ha valaki azt kibírta, akkor a mostani kamionos és termes megoldás 1 mekka lesz számára, amúgy a szervezők és rengeteg ember jó arc volt, jókat lehetett velük beszélni, meglepő volt mennyi ember várt a bónuszkódokra és egyéb jóságokra (póló, kulcstartó), érdekes volt nézni a korosztályt is, hogy milyen fiatalok és milyen "idősek" is játszanak a játékkal, és érdekli őket.
Most lesz tigris replika is legalább, nagyobb géposztály, az új helyszínt nem igazán ismerem (tavalyit eléggé ismertem, többször voltam ott), sztem azt a pár ezer huf-t megéri, bár az ország másik feléről nem biztos h elmennék, de pl. pestről simán lenéznék rá 😄 (még szerencse h megint csak pár percre van tőlem autóval....jó hogy az ország közepén rendezik, így Kecskeméthez mindig közel lesz 😄)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.29. 09:44:08
A tavalyin volt valaki, érdemes kikukkolni? (csak a WOT kamion miatt nem mennék ki, tudok otthonról is wotolni 😄 )
május 30. (szombat)
11:00 Hűbérúr hadművelet
-----------------
Más: "World of Tanks Portál találkozó - Személyes találkozási lehetőség a közismert internetes játék magyarországi szervezőivel, betekintési lehetőség a helyszínen a játékba."
Huh, vannak a WOTnak magyarorsági szervezői? Serb magyar hangja Kolompár József?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.29. 09:19:45
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 08:07:25
Ilyen 120 mm T123E6 löveggel szerelt verzió létezett, egy kísérlet erejéig összeraktak egy ilyen verziót 1958 decemberében.