World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben,mi a neved a játékban?
Ha meglátlak majd jó ki lőlek.<#zavart1>

"- According to WG observations the more experienced a player is, the more prone he is to rate the game negatively. That's why whenever there's a negative feedback, the developers always check who the complaining players are;"

Eddig is tudvalevő volt, hogy ezt a játékot a siemkáknak fejlesztik, most legalább be is vallották.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DasIsFuck
Bocs
Ez nálam hangulatomtól függ.<#nemtudom>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

patchaou
Hirtelen azt hittem eltűnt a pepsis doboz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na akkor már csak pár év leprogramozni, hogy egy mod hibája esetén ne fagyjon le vagy záródjon be automatikusan az egész játék egy fia hibaüzenet vagy log nélkül, ahogy az normális játékokban szokás. Oh wait... <#falbav>
Sziasztok! 😉 Kezdjük a hétvégét egy háborúval! 😄 Érzem, hogy ma semmi se állhat az utamba! 😮 😄 Gyere és tarts velünk! 😛
Live Stream
Te meg össze vagy veszve a vesszőhasználattal, vagy mi?😄

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

igaz hogy trágár a kollega de olvasható nem kell ide egyetemi diploma magyarból nézd meg még a hogy után is vesszőt rak<#crazya>
Másképp próbálkozz megfogni mert ezt úgy nevezik hogy olcsó poén szerintem ennél kreatívabb vagy ha már magyarból tudtál diplomázni.
: Off szöveg
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.05.29. 17:52:39
- Storm confirms: WG now works actively with modmakers.

És ezt is köszönjük, AW. Nélküled nem ment volna.
Csak technikai észrevétel: kérlek tedd már meg, hogy a posztodat először Word-ben megírod, majd a helyesírás javítást követően teszted közzé, fájdalmas a fogalmazásod és a helyesírásod.
"Balszerencse", habár ilyen játékosállomány mellett inkább az a szerencse, ha nem 14 retardált van a csapatodban. Egyébként utóbbi időben (tegnap is) valahogy nagyon megszaporodtak ezek a lemming vonatok. A Tiger I, KT, E75, E100 mind nagyon jó tankok. Azt, hogy melyik toronyra melyik ágyú megy fel, meg tudod nézni az adott torony leírásában is. Egyébként igen, a KT esetében felmegy az alap toronyra az L/68, de nem igazán jó ötlet alap toronnyal furikázni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

World of CW Tanks.

angelus1991ster.blogspot.hu

DasIsFuck
Komolyan, hogy a büdös picsába léteznek ilyen retardál idióták akik mostmár a faszságaikat a status reportos pletykákhoz is ezerrel osszák?

Komolyan...
Itt ez a mamut nevezetű haszontalan,rakás fos és a sok retardáltja együntetűen rávágja, hogy igen tökéletes alany lecserélni a vk45A, mert az nem illik a porse vonalba...Az nem baj, hogy talán az eggyik legjobb fun tank a német ágba,főleg nehéz tankoknál, de amilyen nevetséges indokok, hogy hát ennek mennyivel gyengébb a páncélja a tigris 2-jétől, meg ez ágyú is...annyival egyébként nem gyengébb, hisz a kt-nak sem valami erős a páncélja...és, hogy ide egy igazi páncélos bestia jobban illene...ahha az pont nem a mamut lesz, nyilván olvasni sem tudnak...
Aztán ott van az, hogy azzal a lóerő/tonnával eleve gyakorlatilag használhatatlan egy tank, hát ha még ezt megspékeli azzal, hogy párduc 2 szintű páncélja lesz...de az agyhalott retardáltakat ez sem zavarja...
Azt már el sem várom, hogy egy ilyen meg azt megértse, hogy a vk45a elég mobilis ahhoz, hogy az egyébként gyenge páncélját lehessen effektíven használni t8-as csatában, ezt egy mamuttal nem lehetne megcsinálni, még akkor sem ha 120-as frontlemezet kapna(mivel a torony páncélt a t5-ös nehéz tankok is egytől eggyik bütnék), de azért sem, mert nincs meg hozzá a kellő mobilitás, hogy időben a megfelelő szögekbe húzd a tank frontját.

Akik meg sírnak, hogy ez is cw reward lesz..eltudom én képzelni, hogy milyen tomato klánok örülnének egy ilyen haszontalan fosnak, de hogy azok a klánok ahol az ilyenek által is folyamatosan ekézett és kedvezményezett "elit" játékosok vannak, nem venné elő 1 csatától többre az is biztos...
ha prém lenne, megint csak a hülyék vennék meg...

Mardel
Azt hiszem csak annyi hogy sd 32-butre telepíthető és csak high grafikáig megy a hd-t meg lehet állítani maximum minőségre.

De a hd elvileg a régi kliens, ha nem játszottál max beállításokkal akkor a különbség, hogy az sd 6 GB-al kisebb.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DasIsFuck
KT-nál mindegy, mert alap toronnyal nem szabad játszani, ha lehet nyomd ki freeből a tornyot, mert ellehetetleníti az egész tankot.

Sherman0070
HD és SD kliens között mi a különbség? Most letöltöttem az SD-t de a HD tankok ugyanolyan felbontásúak maradtak.
Netán a HD kliensben Ultra HD kidolgozás van?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igaz, volt benne AMX is. Köszönöm egyébként skacok a tippeket 😊 Azóta megvan ez a mission.
Sőt a 13. szakaszos meglett elsőre. Meghívtam 4-5 top sebzőnek gondolt embert, amelyikből 2 végül elfogadta és meg is lett (mondjuk ketten nem sebeztek annyit mint én egyedül, de azért kellettek).

Az szokott lenni az alaptézis, hogy ha az ágyú a fejlesztési soron a torony után van, akkor kell hozzá, ha attól független vagy előtte van, akkor nem. Szerintem ez alapján a Tiger 2 esetén nem kell hozzá.

Lehet a tank nem volt elég nehéz <#smile>
Pár év kihagyás után csak újra belekezdtem a német nehéz tank ágba,de eddig nem túl sok jó tapasztalatom van,Tigris 2-vel szinte mindig a leg kisebb vagyok,és szinte mindig lemmingek közé tesz.Szinte le duplázni is lehetetlenség,mert 95% eséllyel mindig valami istentelen barmok közé kerülök.
Viszont lenne egy kérdésem,a legjobb ágyúhoz kell a fejlesztett torony vagy anélkül is felmegy?

Küldtem privátnyikot. 😊

Eh, a gonosz WG nem vette észre hogy könnyebbé tette az IMeket...

Héé Ember, ezer éve!!
Elindították Csemő irányába, de valamiért mindig elfordult Kurszknak.

Na ez nekem is új infó, h nem lesz....pedig egyik fő motivációs tank volt....
Amúgy tankban nem erős ez a feszt, a tapolcai komolyabb a hetzer, su76 és egyéb tankokkal/replikákkal.
Mind1, igazából tavaly is elvoltam nélküle, el tudtam szórakozni, most se lesz máshogy, és mindig jó pár érdekes emberrel találkozni.
Üzemanyag hiány.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.29. 13:14:48
fasza. köszi! <#buck>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jó. Működik, de arra készülj, hogy a sok siemka nem fogja elfogadni a meghívódat, akkor sem ha egész csata alatt rimánkodsz neki. xwm kell és pirosokkal inkább ne, magadat húzod csak fel, talán a narancssárgát sem, de ezt ki kell tapasztalni. A HT-14-t így csináltam meg, sőt működik úgy is, hogy például 3 frag 3 perc alatt küldetés esetében megfigyeltem, hogy ki az akinek volt frag-je és őt hívtam meg, de később csak. Ilyenkor is megadja, ami kicsit ellentétes a logikával, de így van leprogramozva, csak azt nézi, hogy a csata végén legyél szakaszban, az mindegy mikor alakult a szakasz. Sőt, ha kilőnek, akkor is lehet szakaszt alakítani.

Így már elég egyszerűek a szakaszos küldetések.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 12:51:46
Master91
köszi !
Üdv. A t55 küldetések teljesítéséhez a dinamikus szakasz is jó?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lacibacsi
Van belépő!
Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2015.05.29. 12:42:03

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

lacibacsi
Felhívtam a szervezők központi info vonalát. A HMFEST-en nem lesz Tigris replika. Tervezték, de technikai okok miatt (állítólag nem tökéletes még a szerkezet) nem lesz ott Kecskeméten...

Híradós század
Master91
Az se egyértelmű, hogy most ezen van belépő? 😄

Igazából szombati
14:00 Kuruc-Labanc ütközet
17:00 2. vh-s háborús gépesített bemutató
Ezek amik érhetnek valamit, többi annyira nem fog meg. Jó, gyertyát ha tudok gyújtok azért.

https://www.youtube.com/watch?v=5pi66fExcEQ ,07:40 -nél kb hazank buszkesege a nyálas linkin1994.
Master91
Próbáltad már ki- és visszakapcsolni?
lacibacsi
A Tigris replikáról hol van infó? A hivatalos oldalon nem lelem...

297-más tanktípusba ment...<#eplus2>
SPG-8 mission hibás? T55-ért 2k-t kell sebezni nehéz tankokba, nekem 2296-ra nem adta meg. Mi lehet itt a trükk?

Én kicsit többet vártam, de végülis először rendezték, ahhoz képest elment egynek. Ami a bónuszosztáson ment, az nagyon brutális volt. Rögtön otthagytam, annyit nem ért. Ez a sátoros, poros megoldás nagyon nem jött be. Majd meghalt mindenki a melegben. Biztos tanultak belőle, szerintem jobb színvonal lesz idén, vagyis remélem.
Hozzám is nagyon közel van, de fontolgatom még, hogy kimenjek-e. Lesz HOAX klántalálkozó? <#hehe> Annyira nem vagyok tankmániás. Meglátjuk milyen időt jósolnak előtte.

Köszi... Igazából a tankok érdekelnének meg a néznivaló, sátorban rohadni egy bónuszkódér 3 purdéval nem fogok 😄 Gurulni egyet egy t55-el, pózolni egy gepárd puskával, fotózkodni a tigrinccsel, bezavarni a gyereket egy lövészpáncélos belsejébe, ilyesmi... szóval semmi számítógép 😊

Na de majd megálmodom, a szombat esélyesnek tűnik.

Csak először el kell határoznom magam hogy kibírom a tömeget, mert attól nagyon depressziós tudok lenni ha folyamatosan dörgölőzni kell másikhoz a nagy tumultus miatt. Elég nekem hétköznap a 7es busz 😊

Én voltam személyes érdekeltség miatt, nekem első ilyenfajta fesztiválom volt, elégedett voltam, főleg h Kecskeméti vagyok, így a seggembe volt, szval mondhatni "muszáj" voltam kimenni 😄
Több tankra, több árnyékra vágytam volna, de azért volt látnivaló, több érdekes emberrel találkoztam és beszélgettem, illetve a hideg sör kárpótolt több dolog miatt 😄
A sátor nagyon poros és meleg volt, irdatlan tömeg volt, ha valaki azt kibírta, akkor a mostani kamionos és termes megoldás 1 mekka lesz számára, amúgy a szervezők és rengeteg ember jó arc volt, jókat lehetett velük beszélni, meglepő volt mennyi ember várt a bónuszkódokra és egyéb jóságokra (póló, kulcstartó), érdekes volt nézni a korosztályt is, hogy milyen fiatalok és milyen "idősek" is játszanak a játékkal, és érdekli őket.
Most lesz tigris replika is legalább, nagyobb géposztály, az új helyszínt nem igazán ismerem (tavalyit eléggé ismertem, többször voltam ott), sztem azt a pár ezer huf-t megéri, bár az ország másik feléről nem biztos h elmennék, de pl. pestről simán lenéznék rá 😄 (még szerencse h megint csak pár percre van tőlem autóval....jó hogy az ország közepén rendezik, így Kecskeméthez mindig közel lesz 😄)
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.05.29. 09:44:08
Most nézem, egy hét múlva is lesz hadifesztivál... hmfest

A tavalyin volt valaki, érdemes kikukkolni? (csak a WOT kamion miatt nem mennék ki, tudok otthonról is wotolni 😄 )

Ja, és hogy ne csak a WOT "magyarítást' tudjuk fikázni.... a programleírásból:

május 30. (szombat)
11:00 Hűbérúr hadművelet

-----------------

Más: "World of Tanks Portál találkozó - Személyes találkozási lehetőség a közismert internetes játék magyarországi szervezőivel, betekintési lehetőség a helyszínen a játékba."

Huh, vannak a WOTnak magyarorsági szervezői? Serb magyar hangja Kolompár József?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.29. 09:19:45

Affene, de hirtelen lesz... (jó 10 éve voltam táborfalván, élmény volt, pont a héten beszéltünk az asszonnyal hogy ki kéne menni megint ha lesz, de mostmár purdékkal, hadd fossanak a durrogástól... emlékszem annó egy tankszakasz kigurult az erdőből, leadott egy sortüzet, a gyerekes szülők meg mehetek hátra a domb mögé megvigasztalni a rettegő kölyköket 😊 )

A következő top of the tree az E5 ág lesz, nagggyon baba. Az M103-ban már benne van 60k xp-m, szerintem ki tudom majd fejleszteni és olcsóbban megvenni az E5-t. Látszanak a napi küldetések júniusra, automata tűzoltót lehet szerezni, akkor az sem fog egy darabig elfogyni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.29. 08:07:25
Jah mindig a legérdekesebbek lesznek CW rewardok, mi meg majd kapunk tier 10-be egy T95 test + M48 torony + 105 mm M68 löveg kombóból összeállított tankot (hivatalosan T95E5 a neve).

Ilyen 120 mm T123E6 löveggel szerelt verzió létezett, egy kísérlet erejéig összeraktak egy ilyen verziót 1958 decemberében.
Én meg már sírva fakadok ez az egy legyűrhetetlen Banzuke küldetés van hátra ami a legnehezebb.

angelus1991ster.blogspot.hu