World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hozzáteszem, sokszor viszont elvitt az arty egy lövésből. Az okosabbja meg tölti is a repeszt, ha meglát, ezért szinte arty kiszolgáltatottság érzése van az embernek. Minden találat visz modult. Általában motort és láncot egyszerre. Gyakran gyullad.
Kétélű fegyver, de lehet vele alkotni. Én kis ágyúval használtam. Beretva.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2015.06.02. 00:03:07
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
a borsig meg nem op, a camója még elfogadható, de a kisebbik löveggel valami nem stimmel....
wot nick: PsychoTrooper
az én görbém pont fordított az RNG, meg még kitudjamicsoda nerf óta
|Származási hely: Degec|
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.01. 21:23:10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Mióta nyúzom a T34-1-et eléggé bejön ez a gyors mozgású játékstílus.Nem egyszer nálam jobbakat vertem le pedig azok Type-59 és Ru-ban ültek.Csak kicsit lehetne medesebb ágyúja.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: toocha, 2015.06.01. 19:27:50
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg azért az érdekes hogy pont ilyen sokára tanult meg hirtelen játszani.Ez kb. olyan mikor 7. osztályig bukott szamár vagyok az iskolában 8.-ban meg hirtelen jól megy minden.
Azért hirtelen 700-ból 1700 átlagot csinálni az kicsit fura.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.01. 17:33:31
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.01. 17:17:12
Ilyen görbéket akkor láttam utoljára mikor FPS játékokban néztem csalást használó játékosok statját.A privát Hack megvásárlásától kezdve hirtelen felfelé írányuló görbék.
http://www.noobmeter.com/player/eu/Pegaz1982_PL/503674878/
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.06.01. 17:12:18
Tegnap E100-al szenvedtem, ma JagdE100-al kaptam agyfaszt. Átváltottam E100-ra és rögtön az első csata 6k sebzés, 5k pattintott. 3k hiányzott a küldihez XD
Kár, hogy az elején elszúrtam, az előző meccsen kicsit belém tették az ideget (pont a páncél használhatatlanságával).
Szerencsére nyertünk, a Seal-es gyerek rám írt a meccs után, hogy kösz, hogy életben maradtam 😊
cyka blyat

Lett ez (nem, természetesen ötödjére sem találta el az álló, oldalát mutató tankot):

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.01. 15:05:34
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De amit mondani akartam az áll: eddig a free playerektől semmilyen content nem volt elzárva. Mostmár van (mégha csak egy mission erejéig is). A lényeg hogy látszik, a frameworkjükben már leimplementálták ezt a részt, tehát nyilvánvalóan fogják használni is a jövőben.
A célkereszt meg nekem se, és a 2 haveromnak se 100-as. De az a legkevesebb, nem is izgat
Eredmény:

Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.06.01. 13:49:50
Akkor ezután sem fogom használni őket.
Én ezt arra tartogatom, hogy ha egyszer csak rászánják magukat, és meglépik a brit med meg heavy cseréket, és ne adj isten az lesz a feltétele valami finom akciónak, hogy a garázsodban meglegyen, akkor meg tudjam venni azonnal.
Bár lehet, hogy egy részét most feláldozom az E5 megvételére.
Aslain xvm-jét használom, hiába írtam át , hiába raktam be a saját colors.xc-t, ég mindig olyan buzi színűen látom a sebzést. Bele törődtem.
Haveromék több célkeresztet teszteltek, egyik se mutatja pontosan hogy hány méterre van a tank tőled, nem frissíti magát, hanem amikor rá nézel, folyamatosan azt a mértéket mutatja.
Bele törődtem 😄
Jó lenne a kis javító meg elsősegély helyett ezeket használni, de drágák és az értük kapott kredit jobban kell.
A players panelem rohadt nagy pedig aslainban nem arra volt állítva, 7 csata után a garázsba visszalépve szaggat az egerem 60 fps mellet...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A győzelem napi három tank, a Rudy, Cromvell-B, meg az IS-2 már súrolja, de még mindig csak alulról. Azzal, hogy a nekik megfelelő sor tankok elit státuszú jellemzőit hozzák prém szorzókkal.
De még mindig nem lépték meg, és remélem nem is fogják az igazi "pay to win" megoldásokat.
Arra gondolok, hogy pénzért igazi OP szörnyeket vihetsz csatába.
Jobb mm gyakrabban nyerés ordas baromság mint ahogy már párszor le lett írva. Nekem volt olyan h amint előfizettem kapásból jött a masszív szopás.
Eddig csak a konteó hívők találhattak a prémben p2w elemeket (jobb lesz az MM ha prémed van, gyakrabban fogsz nyerni ha prémed van) de sztem ez az első eset amikor konkrét tartalmi különbség van a fizetős és a free userek közt.
Persze amit most adnak a prémért az semmi, de egyértelműen előszele a jövőben a nagyobb dolgoknak szvsz.