418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Hogy mi van ma? 53 csatából 7 szer sikerült a legjobb 5-be lennem, mivel 15 győzelem volt. 8-szor volt hogy 2400 sebzéssel 4 kilőtt tankkal csak a 10-be fértem be E25-el. Mindegy majd holnap talán meg lesz a maradék három.:-)
  • lexlutor
    nekem a mai rekordom: nyert csata, pz2vel 180 summa sebzessel, nulla spotsebzessel, egy kilott t2es tankkal, meghalva 1:57nel az 5 perces csataban, benne voltam a top5 xp-ben..
  • Kotomicuki
    "Lassankén már egy COD kalózszerverre emlékeztet a játék."

Eztetet elérte a 8.x-as széria végére, azóta, köszöni szépen, de egyre "jobban" van - sikerült lezülleszteniük ezt a játékot a WoWP és a WoWS "szintjére", pedig, nagyon nem ott kezdete...!

Statok alapján meg azért fölösleges MM-et csinálni, mert pl. a 15:semmiket is ua script hozza össze, ami a "játék alapja" lett a régi: "ahogy lősz, úgy jönnek az eredményeid" helyett.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.07. 17:56:34
  • walert
    Köszönöm, hogy kiveszed a részed.
  • walert
    Én pont azokról beszélek !
  • AlucardHuN
    zsupeti, váltsd át a normál csatát "dühöngőre" (most nem vágom hogy angolban hogy hívják).
  • AlucardHuN
    Yossarian, te még jobban jártál, de én nem tudom megnézni a képeket meg az egyéb mondanivalókat mivel spoilerben vannak (mert gondolom páran még mindig krumplit használnak telefon helyett:P) és rendesen válaszolni se tudok. Ráadásul Gyuszopapának is ilyen baja van szóval nem egyedi eset, de fel nem tudom fogni hogy miért van az hogy csak kizárólag ebben az SG threadben ezek a dolgok "bebugolnak" :P
  • zsupeti
    Mi a bánat ez a Tank bérlés?
    Ez nekem új.
    Legénység a barakkban,de a tank sehol.
  • barret
    Bocsánat a rossz fogalmazásért...Tegnap is így jártam! Nem mondanám túl gyakorinak,de ez messze van az egyenlő felállás elosztásától...
    Kb heti 1-2 alkalomról van szó,de akkor is picit fura :) Legalább egy 15:3 lenne az alja :D
  • Rammsch31n
    nehogy azthidd, hogy ez egyedi dolog... örülj neki, hogy csak 1x jártál úgy. :D
  • barret
    Pont tegnap volt olyan csatám,hogy sikerült a csapatomnak 1 teljes egész ellenséges tankot kilőni!
    Természetesen minket nullára gyalultak néhány perc alatt.
  • lexlutor
    azert ez a gep eleg tag fogalom. konkretan egy ék is egy egyszeru gep. :)
  • yossarianHUN
    Rendben, nyomozd ki, hogy ki használja, szerezz bizonyítékokat, meg pár (száz)ezer embert, aki csatlakozik a petícióhoz, majd törd meg a WG EU departmentjének közönyét. Mi addig itt leszünk, szólj, ha kell valami.
  • Sunsetjoy
    Léteznek ám természettudományhoz kapcsolódó mérnökök is... :)
  • yossarianHUN
    Nekem is megfordult a fejemben, bár ez az ürge legalább poénra veszi a dolgot, szemben SS erkölcsrendészes produkciójával. Mondjuk felőlem azt csinál amit akar, úgyis szökőévente egyszer olvasom az Armored Patrolt :)
  • walert
    Megragadnám az alkalmat, hogy és javasolnám egy Warpack, meg más csaló mod elleni mozgalom felállításást, melynek célja a WG-re történő nyomás gyakorlás, hogy szűrjék ki ezeket a gazemberek a játékból meg azokat a klánokat akik permanenset ezt használják
  • walert
    "A PC-t körülvevő teret hívják valóságnak, van akinek ez elég rettenetes... :D"

Jah....vagy az is csupán számítógépes szimuláció. Lehet ez at univerzum is csak egy PC-s játék.
    Lehet pusztán a kvantumfizika igaz, amely szerint bármely részecskénet, objektumnak az egész térre van 1-re normálva a megtalálási valószínűsége, azaz mindenhol minden jelen van, csupán itt látjuk. Ebből következik az a filozófiai elképzelés, hogy mind egy egész részei vagyunk.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyugi, SerB és az autista hordák a statwhoreokkal együtt, mint mi vagyunk.
  • walert
    "Fura, eddig szinte az összes mérnök, akivel találkoztam kvázi felsőbbrendűségi bizonyítványként kezelte a mérnök státuszát. Úgy tűnik, ez valami általános dolog. Na mindegy, csak vicces, hogy állítólag még én "überkedek"."

Persze, mert előadásokon a mérnöktanárok beleitatják a felsőbbrendűséget a hallgatókba, miközben degradálnak minden más szakmát, beleértve a természettudományos kutatókat, tanárokat is
    Pedig, míg egy természettudományi szakember némi affinitással és hozzáolvasással egy bonyolúlt jelenséget bemutatva össze tud állítani egy gépet, addig a mérnök sosem fogja tudni, jól megérteni az elméleti természettudományt.

Mindegy. Amúgy igazat adok neki, mert szerintem olyan szinten az RNG játszik gelyettünk, hogy az már fáj és eközben a csaló modokat, meg Warpack ellen a WG kb SEMMIT SEM CSINÁL !

Igen ! Játszani is alig van kedvem. Lehet meg sem veszem csillagászati összegért a következő Seal Clubber tankot Hallod ezt WG ! Errótól fogsz elesni : intézkedést kell foganatosítani
  • Sunsetjoy
    De már körvonalazódhat egy új hallofshame. Legfeljebb csak a poénosabb, ötletesebb anyázásokra megy? :)
  • Rammsch31n
    csak azért van ott, hogy idegesíthessék a népet.
  • Angelus1991ster
    Eközben a Chieftain Mk 6 ott rohad a kliensben.
  • yossarianHUN
    - FV215b will definitely be replaced, the only question is "when"

Nem az hogy "when", ti hülyék, hanem hogy "how". Még mindig nem bírták kinyögni, hogy mik a terveik. Bár feltehetőleg semmi, ezt már egyikőnk se éri meg.
  • yossarianHUN
    Szóval majdnem 20 sort írtál ide valamiről, de igazából nem is érdekel az egész. Ahham.

Elsőre is értettük hogy mérnök vagy, nem kell újra meg újra felhozni. Vagy most irigykedni kellene?
    Fura, eddig szinte az összes mérnök, akivel találkoztam kvázi felsőbbrendűségi bizonyítványként kezelte a mérnök státuszát. Úgy tűnik, ez valami általános dolog. Na mindegy, csak vicces, hogy állítólag még én "überkedek".

Sóder, sóder, sóder. Tényleg zárjuk le.
  • Angelus1991ster
    Ez igaz.
    Szerencse még, hogy nem említette. De kaphatott ő már kacinfátosabbat is. Azt miért nem teszi ki.
  • Holmatro
    :D :D :D Nincs mit bizonygatnom, mert ez az egész mikro probléma az életemben. Ne haragudj de értelmetlen dolgokkal nem igazán szokásom foglalkozni, bár néha-néha előfordul. A rendszer megalkotói szerint X módon működik, oké akkor nem tetszik az X mód és itt vége... :D :D :D
    Májusra készen lesz egy megújuló energiával működő automata, teljesen számítógépvezérelt mezőgazdasági létesítmény. Na az fog "Y" módon működni, ahogyan én terveztem. Kézzel fogható, fényképezhető, dokumentált. Na az valami. Egy játékszoftver miatt degradálni meg űberkedni felesleges. A PC-t körülvevő teret hívják valóságnak, van akinek ez elég rettenetes... :D Ez nem célzás, mert elég normális embernek tartalak, csak vannak akik a virtuális valóságot élik meg valóságosnak. Jajjjjjjj de eltértünk már a témától.

Meggyőztél!
  • yossarianHUN
    Azért ezt nem nevezném uszításnak. Egy szóval nem kommentálta, hogy speciel magyar volt az illető. Ne vetődjünk árnyékra.
  • Angelus1991ster
    Armored Patrol szerkesztője egy romulán. Mit is várunk tőlük. Kezdődjék az uszítás.
    Legyen csak büszke a gyilkos avram iancu-jára

http://thearmoredpatrol.com/2016/02/07/started-playing-wot-again/
  • yossarianHUN
    Kilőttek közben valakit? Minden kilövés 2 másodperccel halasztja a meccs végét.
  • Rammsch31n
    de én nem az RNG-t szidtam (csak az IS-nél, bár az is inkább a noob mákja volt)... hanem azt, hogy be van foglalva, erre a buzi játék vár, hogy az enemy is be foglaljon... MIÉRT?
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.07. 15:44:36
  • yossarianHUN
    "Vagyis ez így nem igaz, mert sokszor már a szétosztásnál eldőlt az egész. Vagy ha akkor nem is, akkor valamelyik csapat vagy bónuszt kap, vagy nerfet." - Nekem ezek elég határozott állításoknak tűnnek, de tudom, te nem állítottad.

Egyébként meg nem. Ha van egy rendszer ami a rendszer megalkotói szerint X módon működik, de te közlöd, hogy nem, mert Y módon, akkor neked kell bebizonyítanod, hogy van alapja az állításodnak. Ugyanakkor a sok sóder mellett még mindig nem közöltél semmilyen tényszerű adatot vagy érvet, amivel alátámaszthatnád a konteót. Így tényleg nincs miről beszélni.
  • yossarianHUN
    Idióták mindig vannak, de a hangsúly az arányokon van :P
  • Angelus1991ster
    Ősi atlantiszi-szíriuszi reptiliánok okozzák a chemtrailt
    Föld lapos!!!!
    Ha mégsem akkor van a belső-föld.

http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/a-fold-lapos-98313
  • Holmatro
    Na még egy valami: A saját világról szóló elmélet rád is vonatkozik. A zoknijaid eltűnéséért abban az időben a TE világodba a csenőmanók voltak a felelősek. Ha nem így lett volna, már 5 évesen a doktori disszertációdat írtad volna. Vagy nézzünk más példát: eszmék, rendszerek, pártok, tanok...stb. Ne keverd össze azokkal a témákkal, amiről már bizonyosságot nyertél. Én nem állítottam 100%-ig hogy az van, az az igazság amit mondok. Annyi a lényeg, hogy gyanús. Ha rengetegszer tapasztalok valamit, akkor az addig gyanús, ameddig pro vagy kontra nem bizonyosodik be így vagy úgy.
    Ha valaki azt mondja: figyelj, ez nem így van mert...blablabla, akkor meghallgatom és ha igaza van elfogadom.
    A lapos Födről, meg a heliocentrikus világképről az akkori embereknek fogalma sem volt, és ott az egyház is kötötte az ebet a karóhoz. Hogy mi az igazság és mi az összeesküvés-elmélet? Az idő mindig eldönti. A katyini mészárlást is a németekre fogták, és ott volt a megdönthetetlen bizonyíték a német fegyver ütötte lyukak, hüvelyek képében. Aztán mégse úgy volt, pedig egész generációk hittek benne...

Béke!
  • Sunsetjoy
    Pont a lapos Föld elméletet hozod fel? Amikor vannak olyanok, akik MA is azt hiszik? Muszáj megint ledobatnod az ékszíjat az agyamról? :D
  • yossarianHUN
    Akkor továbbra sem értem, mi a gond, de rendben. A többiek akkor bontakoznak ki, amikor akarnak, elbír ez a fórum két társalgást is egyszerre.
  • Holmatro
    Hagyjuk, túl van tárgyalva. Egy "zöld" játékos reroll-al simán fel tud építeni egy "lilla" accot, ha betartja a win8 építgetős szabályokat. Van aki tud focizni, van aki nem. Van akinek van érzéke valamihez, van akinek meg más dolgokhoz van. Itt is ez van. Az rng meg nem 20-25% mert ehhez hozzá lehet adni hogy milyen csapatba, milyen tier-be dobott a gép, mekkora a ping-ed stb.,ami így már nem 25%.

...de mondom hagyjuk, nem érdekes. Nem áll szándékomban senkit se támadni, elfogadom a normális emberi hangban történő beszélgetéseket. Valaki már írta előttem, hogy a sok kudarc miatt fakadt ki...innentől meg csak egyszerű pszichológia, nem b*szogatni kell az illetőt.

Yossarian-nak: Én már sokszor(sőt majd nem mindig) írtam a chat-be hogy "sorry, just RNG", amikor egy mákos lövés betalált(visszafelé még hasonló gesztussal nem találkoztam). Mivel én vagyok a USER, azaz én csak használom a programot, tisztában vagyok vele hogy egy utolsó nulla vagyok a WG szempontjából. Ezen nem is tudok/akarok változtatni. PONT.

Szerintem hagyjuk már a többieket is kibontakozni a játékkal kapcsolatban. :)

• yossarianHUN
    "Megbántva?" - Igen, erre következtettem abból, hogy magas lóról kioktatást emlegettél, miután nem értettem egyet a téveszméiddel.

"Tudod ha én tapasztalok valamit, akkor az ÉN világomban az a valóság." - Érdekes felfogás, de rendben. Az én világomban meg az eltűnt zoknikért a csenőmanók a felelősek, ettől függetlenül a világomnak köze nincs a valósághoz.

"Nem csak vele, hanem a játékosállomány nagy része panaszkodik miatta. Valóság? Az! Van vmi probléma? Van!" - Az első rész szalmabáb érv, amit ezen a fórumon valamiért sokan imádnak. A "sokan mások is így gondolják" semmilyen körülmények között nem minősül érvnek, tök mindegy, hogy hányan gondolnak, és mit. Pár száz évvel ezelőttig az egész világ úgy gondolta, hogy a Föld lapos. És?
    Azt meg szerintem tisztáztuk, hogy az RNG ugyanannyira van veled, mint ellened, függetlenül attól, hogy sokan jó magyar szokás szerint csak azt veszik észre, mikor ellenük van. Akkor meg nem értem, mi a probléma.

Az RNG csökkentése mellett kardoskodni még lehetne is, arról lehetne érdemben beszélni, de ezek a böszmeségek, hogy az RNG direkt egyes individuumok szívatásának érdekében nyúl bele a játékba, a röhej kategóriát képviselik.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 15:11:47
  • Sherman0070
    Hagyjuk má a wn8-at, azt a tomatok nem ismerik el (senkire nem utaltam ezzel a kijelentéssel innen, csak írtam valami baromságot)
  • Holmatro
    Megbántva? Ember... egy játék miatt? Tudod ha én tapasztalok valamit, akkor az ÉN világomban az a valóság. Ha 100X történik egy dolog az nem más mint a valóság. Tök mindegy miért, megtörtént, és valószínű újból meg is történik. Nem csak vele, hanem a játékosállomány nagy része panaszkodik miatta. Valóság? Az! Van vmi probléma? Van! Ennyi és nem több. Mivel ez csak egy játék, nem fogok a kardomba dőlni miatta hidd el.

A "beböfögted" szócskát meg használd legközelebb a saját közeli kultúrkörödben, azt hiszem én nem használtam hasonló szavakat... nem kezdek bele itt ilyen verbális farokméregetésekbe.

Elnézést kérek mindenkitől az OFF-ért!
  • yossarianHUN
    Mérnök létedre elég érdekes módon közelíted meg a gyakorlati kérdéseket. Az RNG 20 illetve 25 százalék, plusz ott van az ágyúk szórása, ami egy változó érték. Ezáltal ha baromira leegyszerűsítjük a dolgokat, kimondhatjuk, hogy az RNG maximum 25 százalékban szól bele a játékmenetbe. Nem atomfizika. Sírni miatta meg lehet, de valahogy sosem látok olyan kommenteket, amiben valaki amiatt örömködik, hogy az ellenség utolsó lövés pattant róla, vagy átlag alattit sebzett, ezzel lehetőséget adva a kivégzésére. Az RNG ugyanis ugyanannyira dolgozik neked, mint ellened. De valahogy itt mégis sokan olyan heves paranoid önközpontúságban szenvednek, hogy folyamatos tévképzetük, hogy a rendszer direkt az ő szívatásukra lett megcsinálva.