418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ahhoz, hogy a Warpack használat kiderüljön, a WG alkalmazottaknak replayeket és egyéb felvételeket kell nézniük, mivel se a WG, se bármilyen csalásdetektor algoritmus nem túrhat bele a kliensoldali tartalmakba. És igen, bannolják a WP usereket, csak, mint az a fentiből sejthető, lassan. Persze gyorsabban menne, ha az emberek reportolnák a gyanúsan játszókat, de a hozzád hasonló félreértelmezett becsület lovagjai ezt megnehezítik.
  • Plata
    Az első spoiler nekem üres,a második bejön.
    Azt meg hiszem hogy hatékony,különben hogy az égbe bírta volna ki ép ésszel a napi 275 csatát,nekem még egy hónapra is sok.
  • Angelus1991ster
    Egy január 31.-én törölt T95E2 próbálkozás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1,653 games in 6 days
    Avg 275.5 games per day
    Avg 11.47 games per hour
    vicc, hogy hatékonyabb játékos volt, mint a kedvenc núbiai csapattársaink

Plata: én egy honfitárstól kaptam meg a warpackozást, amikor mertem Pool-t csinálni Churchill III-al.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 16:34:08
  • Plata
    Én még nem használtam warpackot,prémem sincs,de T49-ben ülve szoktam kapni hogy warpackot használok.
  • baromarc0011
    "Csalás ellen meg a wg írhatott volna már egy alprogramot vagy minek hívjákot. Egy figyelmeztető üzenet után akkor jönne a ban."
    El kell hogy keserítselek,nem jön a ban
    Vajon a Warpack miért csak és kizárólag prém fiókkal müködik??Ezen elgondolkodott már valaki?
  • Angelus1991ster
    Arra inkább a mások bulijának elcseszése a hasonlatos. Amikor egy részeg állat csak úgy beront és behugyozik/behány a táncparkettre. Mindenkin otthagyva a dénesét.
    Csalás ellen meg a wg írhatott volna már egy alprogramot vagy minek hívjákot. Egy figyelmeztető üzenet után akkor jönne a ban.
  • Plata
    Számomra akkor is marad ami volt,egy büdös.
    Te sem vagy piskóta ha valaki beszól a klántársadnak és elfutsz modihoz sírni emiatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 16:22:09
  • yossarianHUN
    Miért? A te és sok más játékos szórakozásának érdemtelen elcseszése nem ugyanaz?
  • rogan99
    Ha warpacket használ akkor meg a játékodat cseszi el. Ha szeretsz csalók ellen játszani az a te dolgod, de ez a besúgózás kezd unalmas lenni.
  • Angelus1991ster
    ?
    Hasonlatodra inkább az lett volna jó a WoT-ra vonatkozóan, hogy van egy geciláda, aki feltöri a WoT accountodat és elcsesz rajta egy rakat kreditet és aranyat.
  • Angelus1991ster
    Hozzá egy kis fű vagy mittudomén milyen cucc és kész van az lsd nélküli LSD trip :D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 16:06:07
  • yossarianHUN
    Igaz, bocsánat, ha tudomásodra jut, hogy a bankodnál sikkaszt az egyik fejes. Nem lehetsz benne biztos, hogy veled már kib*szott, de az tuti, hogy már sokakkal, és még sokakkal is ki fog. De hadd csinálja, mert mi rendes, feddhetetlen hősök nem besúgóskodunk a rohadt rendszernek.
  • baromarc0011
    Mert ha még azt használt,volna a szerencsétlen,de nem az volt.Csak valami lézer mod+ordenáréra kiszínezett tankok voltak.XDXD
  • Angelus1991ster
    Milyen hasonlat ez már. Kettő szerinted ugyanaz?
  • yossarianHUN
    Gondolom ha pofán ver és kifoszt valaki az utcán, azt se jelented fel, mert árulkodás lenne.
  • Angelus1991ster
    Most nézem és tényleg ki lehet választani:)
    Jó kis mód ez:) Jobb mint a lehangoló alap garázs
    Garázs ikon-> Mód kiválasztása -> Utolsó csata
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 15:33:30
  • joe662
    Nem,most látom,hogy felkerült valami hangár manager,ott lehet kiválasztani mi legyen
    De jó ez
  • Angelus1991ster
    Tuod váltani a tankokat gond nélkül?
    Hangman garázs mód veszhetett össze az egyik móddoddal. Jó kis változatos bug ez :D

Nekem a kedvencem az volt amikor, a Show any tank mód összeveszett a célzó móddal és garázsban volt odafagyott célkereszt.
    Idegesítő volt, mivel a következő csatában az előző tank töltésideje és több adatati összemodódak a msáik tank adataival.

• Angelus1991ster
    Aki meg feljelentette (érzés nélküli "honfitárs", hideg futkos a hátamon az ilyenektől., és még egy külön wotinfós topikban dicsekedett a besúgással)
    azt a hülyét aki valami szar warpackot használt streamben? Utánna kapott egy hét game bant szerencsétlen hülyéje.
    WoT sunyi pszichopatái ezek.
  • xotyi
    Tetszik vagy sem, néhány netparaszt ellen a legjobb védekezés a nyilvánosság,addig mindegyik 8 danos kung-fu mester, ez a besúgoskodás meg az új vesszőparipád a Toldi után, vagy mi?:D
  • joe662
    Valamelyik mod bekavar,mindig az utolso pályával eggyütt tesz a garászba
    De tetszik
  • Angelus1991ster
    Érzés volt jó? Érezni örömöt akkor amikor súgni be szerencsétlen megtévedt imperialistát!
    Ezért te kapni medált ! Utánna tovább küldeni téged szibériai besúgó tankfolyamra!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igaz te lenni második! Mert lenni első Jeff Dunham, aki kitenni sérült gyerek képét fórumra.
  • LSSAHPAUL
    Érdekes egy fickó, volt vele többszőr dolgom, ha banfeloldást kértem nem tudott (vagy akart) segíteni, ha viszont valakit büntetni kellett azt elintézte. Amúgy utoljára kb 1 éve leveleztünk, egy zwack-os beszólt egy klántársamnak és kértem hogy az ipse kérjen elnézést, erre ezt válaszolta: "Az is jó, ha nem kér, de kirakom a klánból?"
    Hát így kerek a világ :)
  • WR104
    A Hexen hulyegyereket en posztoltam ki, hogy ki is o a valo eletben. Meg a napiszarra is kikerult az egyik szelfije :D
    Kacsat is tudom, hogy ki nev szerint mert meg regen egyutt gyakoroltunk ESL-re, de ot nem rakom ki mert szerintem egy karakter a gyerek. Van egy stilusa az igaz, de az ESL csapattal nagyon rendes volt. Raadasul nem is jatszik szarul. Tipikusan az az ember akit vagy szeretsz vagy utalsz. A haverokkal jo fej akit meg nem ismer azt leszarja mit gondol rola.
  • Angelus1991ster
    Grosstraktor van valakinek? Sokat dobja t5-ösök közé?
  • tutyimutyi2
    Mi a faszért kell a t-34-2-nek alap ágyúnak betenni a type 58 2 darab ágyúját(tudom hogy mióta bekerült az ág ez ilyen) mégis mit kezdjek egy 8-as tankal 128!!!-as pennel?
  • Plata
    Én beértem annyival hogy a felmenőit elküldtem melegebb éghajlatra,meg ignoráltam,és továbbiakban tojtam rá.
    Volt hogy csak cset bannt kaptam volt hogy rendes bannt.de attól még magasról tojtam a fejére,ha neki ez okoz örömet hát tegye.
  • joe662
    És nem vette a fáradtságot senki,hogy kideritse ki lehet a név mögött.Aztán perzönlich eltársalogni vele
    Lásd hexen kollégátróla is kiderült elég hamar,hogy ki is Ö
  • András77
    Ritka alja egy patkány lehet. Mi a játék neve?
  • Plata
    Na ez legalább jó hír,már mint hogy nem moderátor,remélem aktívan bele áll a villám ha kiteszi a lábát a házból.
  • Plata
    Nem véletlen,mert egy rohadt szemét köcsög volt,szerintem az anyukája sokat csuklott.
    Szándékosan vadászott magyarokra,és mondva csinált okokkal osztogatta a bannt.
    Régen volt SG-s hun cset,volt hogy félórákat szidták rajta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 13:44:24
  • csagataj
    Kacsa1 már évek óta nem moderátor tudtommal. Még aktív és éppen a HUNS-ba próbál életet lehelni.
    Utoljára szerkesztette: csagataj, 2016.02.11. 13:23:36
  • vasasgabri
    Pedig nem is olyan rossz játékos.
  • yossarianHUN
    Tényleg, Kacsa. Néhány éve nagy közellenség volt minden magyar fórumon, de nem tudom, hogy még aktív-e. Nekem sosem volt dolgom vele.
  • Plata
    Engem is bannoltatot dev zaklatása címszóval,mert felvettem videóra egy bugot,és akkor még nem volt platoon cset,én meg csapat cseten mondtam platoon társnak hogy bugot találtam és felveszem videóra.Pedig nem zaklattam senkit,még őt sem,csak platoon társammal csetetünk csapat cseten.
  • joe662
    Az ilyen buzerànsnak ez legyen a legnagyobb öröme az èletben:-)
  • Plata
    Tudom,és az egyik nyomorék magyar még moderátor is a vagy mi a fasz a WG-nél,kacsa1 nevű nyominak az az életcélja hogy a magyarokat szopassa.
  • vasasgabri
    Karácsony előtt én is kaptam egy accot csak azt ingyen a www.jatekok.hu oldalon találtam. Volt azon is prém tank a t34-3, sok ág 8-ig ki van húzva de kettő az angol és a kínai 9-ig. Minden tankon van felszerelés meg javítók. Egy hónap prémium volt rajta. 7000 csatás és 1200wn8-as. Credit az csak 16000 volt rajta. Elég balhés srác lehetett mert 270 letiltott emberke volt neki. A fiamé lett most ő használja.
  • joe662
    Szomorù de sajnos vannak olyan nyomorèkok,akiknek ez őrőmet okoz:-)
  • Plata
    Későn szóltál,én már feljelentettem acc vásárlás miatt.
    Írtam a WG-nek hogy minden magyart bannoljanak mert az egyik accot vett.