World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neki meg egy egész használható ágyúja van, 320-as alfával, azért az szép tier7-ben.
Arról nem is beszélve, hogy nincs más amcsi TD per pillanat, amivel legénységet lehet húzni, márpedig t30-e3-e4 mind igényel egy második töltőt, akit ki kell képezni valahol.
Ez már egész használható és van fun faktora. A stug ott rohad a garázsban, de elvből nem adom el, de a t28htc-t előveszem szórakozni, sőt IM-hez is használható volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Most irt rám az egyik:
Better uninstall red ball noob<#mf2>#mf2>
Az meg mi lehet<#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.05. 15:13:00
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Sok 100k kredit árán+a szemem néha majdnem kifolyt,de meglett<#boxer>#boxer>
Amúgy majdnem pasucci lett mert az m53-55be 371et sikerült csak<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.05. 15:04:57
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Persze, ilyen wow-os , árkádos az egész játék. Ahol a sebzéspontok ugyanugy felröppenek, mint amikor mmorpg-ben karakterrel ellent írtasz.
Hiányos interaktív harchármű enciklopédiának tartom a WoT-ot.
Valóban az az ember érzése, hogy a game editorok szándékosan akarnak elégtételt venni a tulajdonoson. Lehet közmunkások és a pénzt sajnálja tőlük a WG vagy valóban szibériában dolgoznak. Egy biztos ! Ők nem játszanak a WOT-tal <#crazya>#crazya>
SerB-t és Stormot ide, de kezdjük a game editorokkal.<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Nem , ehelyett jöjjön a gyomorideg és a "cinkelt" mm.
repülésre nem vágyok, de azt teljesen jól eltalálta a WT. ez fix.
Ilyen lézerágyút hol lehet kérni az fcmre?
Itt még jó formán ki sem várja a beszűkülést és sebez én meg teljesen beszűkült célkereszttel is szívok ennéla tanknál.
Volt hogy 30 kilőtt lövedékből talált és sebzett kb. 16.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.05. 13:30:44
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Vettem high tier prem tankot, hát top szinten nem is látod az ellenfeled, sniperkedik mindenki mindenféle tankkal. Egég bizarr szerintem a WT gf-es. Ellenben a WT repülős része kiváló, bár én a repülőket nem kedvelem, így azzal sem játszom.

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.05. 13:06:59
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.05. 11:00:04
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Pár dologra kell odafigyelni, egyrészt úgy beállni a spot bokorba, hogy körkörös takarást nyújtson, nem lőni (mint az idióta t54 mellettem), a harmadik viszont egy trükk, ha több scout megy egy helyre, ami gyakori mostanában, akkor mindig annak számolja a rendszer a spotot (nem a spot sebzést, hanem hogy ki látja meg elsőnek), aki előbbre van, elég 1m is, csak egy picit előbbre legyünk. Mondjuk ez pont nem kell az LT-6-hoz, de vannak olyan küldetések, ahol nekem kell spotolni/először észrevenni az ellenfelet, ilyenkor erre figyelni kell. Látható is, hogy több tankot az t54light spotolt fel, mert az orra előbbre volt, mint nekem, aztán előbbre gurultam kicsit, utána már én spotoltam.
IM LT-6 megoldása

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.05. 10:17:51
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.05. 09:26:47
Én is csak figyelmetlenségre vagy modra tudok gondoni az eseteddel kapcsolatban. Természetesen mivel mindkettő lehetetlen, maradjunk annyiban hogy téged szopat személy szerint a WG.
Én addig továbbra is szépen javítgatom a küldetéseket hogy megszerezzem a secondaryért járó rewardot is. Gondolom ez nálad is bizonyítja hogy Wernher von Braun kései leszármazottja vagyok 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.05. 09:10:39
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.05. 09:06:33
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Újra megcsináltam és adta a rewardokat.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Csináltam új profilt a Т95Е2-ért és az lenne a kérdésem hogy 30 vagy 60 napnál régebbi nem jó?