418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    en ezt sosem ertettem.. 43k meccsel es lila stattal csak t10ben szabadna jatszani?
  • walert
    43k csatával ment pedózni Gr.Tr-al az unicum
  • walert
    Egy kis kedvcsináló Großtraktorhoz. Nem mindíg olyan rossz a MM hozzájuk, sőt ! Érdemes volt clubberkednem, mert láss csodát találtam is belőlük és csak T3-ba mentek Örültem nekik és nem is éltek sokáig a túloldalon lévők. De az ami döbbenetes az itt is az hogy 3-ból 2 játékos kék statú és a harmadik is zöld vagyis : Igen ! ....

...........az unicumok veszik ezt a papír hulladékot. Valószínű a statjuk húzása miatt, mert jó a winrateja. Hihetetlen, de ezt a teszt szerveren nem próbálható ki, papír, nem tierlimites ormótlanságot bizony "kék-lila" játékosok kötelező darabja

Így hát imhol az unicumok írják a divatot és ez kötelez : tessék megvenni a Großtraktor-Kruppot, mert ők azzal játszanak ! Támogassátok ezzel a pár ezressel a WG-t és nekem is lesz még több ingyen unicum fragem

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.11. 21:36:47
  • lexlutor
    nalam is benne van a topban a20, meg az amx40 mellett :)
  • lexlutor
    kis tierban max winratet tud huzni, mert gyakorlatilag minden besorolas bunteti a low tiert es az alacsony sebzest.
  • csagataj
    A csörcsill geci benne van nálam a játék top három legszarabb tankjában.
  • András77
    A kis tier-ben játszókat lenézik ugye, de egyébként alábecsülni nem szabad egy unicum szintű teljesítményt még kis tierben sem. A wn8 ugyanis úgy van belőve, hogy a játékosok 99,6%-nál (ha nem tévedek, de már régen néztem rá, meg a szint is változhatott közben) jobbnak kell lenni hozzá.

Na most azért ennyi sealclubber tutira játszik kis tierben is, úgyhogy azért az sem automatizmus, hogy valaki kis tier / op tank és akkor egyből unikum lesz, mert meg kell kűzdjön a többi stat császárral, akik ugyanezt szeretnék és akár még full arannyal is tolják a cél érdekében

Nem is a teljesítmény szempontjából közelíteném meg, hanem kicsit olyan szánalmas dolog ez, hogy most azért ölöm a tier1-3 kezdőket és a sealclubberekt, meg a casual / alkalmi kis tier játékosokat, mert mekkora császár vagyok már.

Én is előveszem néha a kis tier tankokat, mert gyors a csata, prém tankban jól fejlődik a legénység vagy pl a pzs35-el a 4 frag küldetés 2-3 csatából hozható volt, szóval ha nincs tier limit. De üzemszerűen ott tolni, az már nekem valahol aljasság kategória lenne.

Amúgy OP tankkal sem könnyű unikum szintet hozni a wn8 rendszerben, ez mondjuk előnye, de igaz, hogy ezer más probléma van vele.

Egyszer voltam egy csatában dyaebl-el, t57h-val jött és utána néztem, hogy 4e sebzés átlaga van vele. Qrva sok. A csatában beugattak neki, hogy azért unikum biztos, mert op tankokkal megy, mint az ilyen t57h (na ő egyébként pont nem, megy mindennel, mondjuk arannyal nem spórol, az azért hozzá tartozik, de nem full arany spammes, de láttam, amikor fontos volt, aranyat töltött, legalábbis a chat-beli ugatásból ezt láttam, illetve egyszer volt ellenem és arannyal szedett ki, de addig nem lőtt aranyat, szóval okosan használja).

A csávó, aki beugatott neki 1,9e sebzést tudott hozni a t57h-val. Szóval op tank ide vagy oda, nem olyan eccerű azokat sem kijátszani és a wn8 rendszer meg elvileg kompenzál is, hogy csak a legjobb 0,4% csússzon bele a zunikum szintbe.

Szóval nem könnyű kis tierben sem húzni, de inkább szánalmas ez a törekvés kis tierben, ezt a szót használnám rá.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.11. 21:25:19
  • lexlutor
    pl churchill gun carrierhez sem nyulnak hozza, mert eleg jo a winrataja. azt mar nem nezik persze, gyakorlatilag csak fanatikus es/vagy jo jatekosok toljakvele...
  • lexlutor
    de legalabb olcso :)

en arra tippelek, hogy nagyon keves csataszambol, jo jatekosok hoztak ki ezt egy kis szerencsevel, es kedvezo mm-el.
  • csagataj
    Én már találkoztam vele személyesen. Lehet, hogy origamit hajtogatna belőled, hacsak nem vagy te is 190 cm és 110 kiló felett! :)
  • walert
    Igen. Szóval így, hogy semmiben sem jó : nem heavy, hogy lehesen húzni a legényeket. Nem is OP, méghozzá papír is, a teste is nagy térfogatú és jó célpont Még nem is tierlimites, hogy lehessen csemegézni vele. Így semmi vonzó sincs benne.........

..........csak azt a 5. winrates helyet nem értem. Hogyan lehet ennek a gyenge vacoknak ilyen csuda winrateje ?
    Ezt meg tudja valaki magyarázni ? Kíváncsi lennék rá komolyam. Hiba a mátrixban ?
  • walert
    Kapunk majd, jó kis szokásos misszót, hogy 20 német tankot végezz ki angol meg usa tankokkal és kapsz 3 nagy javítót meg max egy optikát
  • walert
    Nem attól lesz valaki spíler, hogy csak top tierben megy vagy tévedek ?
    wn8=2313 Win Rate=61.13% ez a votos tini szubkultban unicum spieler

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.11. 20:44:11
  • lexlutor
    csak en erzem azt mostanaban h e-25 t8nal kisebb csataba nem lehet kerulni?
  • András77
    Ja szokott, stílusosan leárazzák 50%-al a valentin ii tankot Meg kapunk még talán pár tábla virtuális csokit is.
  • stalkeer
    Sziasztok,Valentinkor szokott lenni valami akció,agy ezzel ami most van kifújt?
  • WR104
    De nezd mar meg milyen unicum jatekost linkeltel be.
    Average tier: 3.6
    Average damage: 431
  • Angelus1991ster
    Ja szennyes paypalon keresztül. Már rászántam magam a megvételére amikor felvilllant a paypal logó. Abban én nem bízok.
  • walert
    Egyébként nem volt drága a B2. Csak hatezeré' vettem anno advent előakciójában november végén.
  • walert
    Attól jó a Pz B2, hogy drága és nehezen elérhető pl 24 órára csak. Ha olcsón a fizu első napján lenne eladó, mindenkinek meglenne és csak azok ellen mennél, ami nem lenne fun

Egyébként az nem olyan jó! Inkább a Pz II J-ről álmodjál.
  • lexlutor
    tierlimites, szoval elegge eselytelen.
    viszont legenyseghez legalabb abszolut hasznalhatatlan :)
  • Angelus1991ster
    Remélem a Pz B2 is hasonlóan 3,2 ezer Ft-os csomagban megvehető lesz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajna ez egy álom. De mit is képzelek, hogy "olcsón" meg akarom úszni.
  • lexlutor
    Legalabb heavy lenne, mert akkor lehetne legenyseget huzni benne....
  • walert
    Mondjuk ennyit arról a mítoszról avagy "városi legendáról", hogy az unikumok nem vesznek meg minden hulladék prém tankot egyből, ráadásúl a teszt szerveren való kipróbálás nélkűl.

Első Gr.Tr akivel találkoztam elárúlta mennyire tierlimites a tank és mennyire kedvez a MM nekije.

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.11. 18:33:23
  • AlucardHuN
    Tutyimutyi, T 34-2-őt alapból sok free xp-vel kell kezdeni amivel unlockolod a tornyot, meg veszel egy +felfüggesztés modult, így felpakolod a tornyot, a 100mm-est és máris élvezetesebb. (én előttem nyomtam a Wz lightokat is szóval a legjobb ágyúját tudtam berakni neki).
  • walert
    Adnék azért a Su-76i-ért is harmincat, Megmondhatjátok a WG-nek beteheti jó kis csomagba
    Viszont nem hiszem, hogy jobb lenne bármivel is legénységfejlesztőnek, mint a bármikor megvehető Pz S35 739 f.
  • Kryon
    A legtisztább az lenne, ha az összes modot letiltanák.
  • Angelus1991ster
    1250 gold nem lenne, csak a 950+300 gold, akkor többen megvennék. Bár ilyen "olcsón" még nem adták.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Árban ugyanannyi mint a T-28E csomag volt.

Legénységfejlesztőnek meg kiváló, csak kár, hogy nem tierlimites. ( Su-76i-t is kiírhatnák a csaomagba :P)
  • walert
    És még a csomag is remek !
    Semmi fölös goldezres hegyek, meg goldba beszámított ezüst vackok, amik benne vannak. Csak a tank és némi arany a kiadásokra....
  • walert
    Igazából ugye a gyűjtőkön kívül a fanatikusokat érintheti meg eme csomag, hisz ez a tank csaknem teljesen hasonló megjelenésében a híres Mark V.-éhez és ugye ez az a tank, amit mindenki, még aki életében nem olvasott tankokról ismer a spektrum TV reklámjából is akár. Szóval egy sima kezdőt, aki most ismerkedik a WoT-tal is be lehetne pisíltetni, ha meglátja ezt a kísértetiesen hasonló darabot, addig legalábbis, amíg rá nem lő és ki nem derül hogy papír

Mégis annyira szívtörő a tank karakterisztikája, hogy az ég világon semmi sem indokólja hogy megvegyük, a winrate listán elfoglalt helyét leszámítva. Mégis mi lehet eme ellentmondás mögött ? csak számomra paradoxon ez ? Nem is tierlimites kérem.......

u.i: Megyek Seal Clubberkedni Pz II J-vel, hátha sok ilyennel találkozok össze. Vegyétek meg ti is és gyertek fel vele. Megnézzük milyen. Oks ?
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.11. 17:25:27
  • walert
    Ma páratlan lehetőséget nyújt az élet. Megveheted az első világháborús első tankra, kinézetre leginkább hasonlító Großtraktor - Krupp-ot. ....
    .....az elsőre must havenek tűnő darabnak utánaolvasván annak karakterisztikája láttán eléggé lelohadt a ledvem. Papír vékony 8 mm-es oldalsó és hátúlsó összpáncélvastaggságról nem fog pattanni semmi és a frontja sem valami kemény darab. Annak ellenére, hogy az ágyú kiéríthetősége elég bizalomgerjesztő semmilyen pozitív dolgot nem emelnek ki róla a tulajok sem.

Mégis mi indokólja az 59% összwineratét? GrossTraktor winerateje a listából 5. legjobb winratéje van nekije, mégis miért?

Nem is tierlimites és med lévén feldobálja az T5-höz zömében. Mégis miért kellene jobbnak lennem evvel, mint a B2-vel vagy a csodálatos LeFH artyval ?

• Angelus1991ster
    Hát nem piskóta. Röhögtem egy jót, hogy milyen furfangosan akarta megcsinálni a T95E2 missziót :D
    Ugyanez nekem kb. 6,5 hónapba került :)
  • yossarianHUN
    Szerintem inkább egyik oldalon a "nem szeretnem ha kicsesznek velem", a másik oldalon a "csakazértsem fogok árulkodni" táborok. Lehet ezt cicomázni, de a lényeg nem változik. A törvények (játékban szabályok) megszegéséért az életben ugyanúgy büntetést jár, mint a játékban. Nem hiszem, hogy nekem kéne rosszul éreznem magam azért, mert nem nézem tétlenül, hogy valaki lop/csal/hazudik.
  • Plata
    Nem piskóta.
  • Angelus1991ster
    Egyik oldalon az önjelölt besúgók a másik oldalon az önjelölt becsületfasiszták ( mint én ).
    Középen meg a "leszarom" és a "feljelentést csak támogatók, de nem űzők" mérsékelt tábora?

Plata bocsi a rossz linkért. Itt a törölt T95E2 munkás.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.11. 16:51:01
  • yossarianHUN
    Csak egy hozzáértőnek kéne felfedezni, és máris akaszthatná a milliós pert a WG nyakába, mivel ha abba belenéz, belenézhet másba is. Ezt nem kockáztatják meg.
  • yossarianHUN
    Még nem aktív, de a napokban el lehet már majd kezdeni tölteni a 9.14 teszt szervert. Elméletileg ezzel jönnek majd az új hangok és mozgásfizika.
  • András77
    Lehet, hogy azt mondják, hogy nem néz bele, de én meg biztos vagyok benne, hogy belenéz. Ráadásul ha jól titkosítják akkor még a legnagyobb orosz hacker sem jön rá, hogy például a gép tech adatait küldi fel éppen a szerverre.

Amíg csak semleges, játékkal összefüggő adat megy fel, addig engem nem sokat érdekelne, még akkor sem, ha kiderülne és elismernék hivatalosan.

A WoT simán figyelhetné a futtatott modok listáját és egy jelentést elküldhet a szervernek, ez semeddig nem tart, le lehet titkosítan, hogy a parasztok, izé tisztelt játékosok ne hőbörögjenek ezen és bizalmas adatként kezelve csak statisztikára használhatják belsőségesen.
  • yossarianHUN
    Ahhoz, hogy a Warpack használat kiderüljön, a WG alkalmazottaknak replayeket és egyéb felvételeket kell nézniük, mivel se a WG, se bármilyen csalásdetektor algoritmus nem túrhat bele a kliensoldali tartalmakba. És igen, bannolják a WP usereket, csak, mint az a fentiből sejthető, lassan. Persze gyorsabban menne, ha az emberek reportolnák a gyanúsan játszókat, de a hozzád hasonló félreértelmezett becsület lovagjai ezt megnehezítik.
  • Plata
    Az első spoiler nekem üres,a második bejön.
    Azt meg hiszem hogy hatékony,különben hogy az égbe bírta volna ki ép ésszel a napi 275 csatát,nekem még egy hónapra is sok.