World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem vagyok én semmi jó elrontója, csináljatok valami házon belüli szavazást, és ha normális mennyiségű ember voksol (és meg is szavazzák), akkor megpróbálom elintézni, hogy el legyen kenve minden nyafkagép szája, ha nem képes konstruktív vagy legalábbis nem destruktív megnyilvánulásokat kinyomni magából.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.07. 02:12:42
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

obj140d
stb +2 jármű d-betűvel a garázsomban
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.07. 01:27:37
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
El Hallufon voltunk su-122-44-el volt a zöld, én dicker maxal, volt egy piroska lengyel nashorn.
A su letolta a végjáték felé a dombróla nashornt hátha spotol neki valakit, persze erre a nash belelőtt egyet a su fenekébe mikor az megindult támadni, mivel nem villant senki.
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.06.06. 23:39:43
"Timeo Danaos et dona ferentes."
De a dinamikus massza ami megnyeri a játékot ha nem is szándékosan és nem is csapatban hanem inkább csoportban de az az oldal nyer aki jobban összejátszik még ha nem is akarva hanem akaratlanul véletlenül.
Mert az nem igaz hogy egyvalaki lehozza a játék ha így volna akkor ilyen medállokkal kéne büszkélkednie
Azért néha lehet csapatjátékot összehozni random csatában is de még ritkábban jó meccseket ahol az ellenfél is csapatban és egyenlő ellenfélként játszik.
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.06. 23:08:42
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De most már van 315+4+1 és rakatt prémium tank van a WoT-ban és 100-200 ezer játékos. Furcsa mód 10-esetből 8-szor csak szivató az MM. Confrontation módban legalább volt egy tieres csata.
Light-al, SPG-vel játszok városba tesz be (főleg light-al, eleve nem lehetne ott, max szakasszal ). Nehéztankkal , medel megyek várost szinte nem is látok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 22:34:47
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Cleverland-nek megvan az a plusz-a, hogy WoT-os , AW-os és WT-s meg még blablablát is narráljon. Régebbi visszajátszásos videóban mintha egy gandzsát szívott volna el narrálás előtt. Másik ilyen még talán Ph3lan.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 22:06:50
Bár én már régi játékos vagyok már rég túl tettem magam ezen nem szabad játszani ha nem élvezed uninstall.
Megszopsz vagy megszoksz<#nevetes1>#nevetes1>
Berakok vmi jó zenét meg nem érdekel ha vesztek vagy nagyon -negatív körök jönnek akár többször is.

Én is mérgelődöm ha veszít a csapat de leginkább nem a stat érdekel hanem az xp és kredit hiánya.Egyet lépek előre kettőt meg hátra,na ez ami miatt vagyok mérges.Prém nélkül és arany nélkül keményen lehet szívni stock tankokkal.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lényegében az egyik legegyszerűbb minta ha a pályákat megnézed nem egyenlő az esély egyik oldal általában több előnyt élvez ennek a def játékmód talán az oka.
+főleg ha az egyik oldal med light spotokat kap szembe a lassú heavykkel akik nem fognak odaérni a kulcspontokra és már itt bukta lehet egy meccs persze nem mind1 milyen játékosok versenyeznek hogy kitudják használni az előnyöket amelyben nagyobb az előnye a másikkal szemben.
Pálya választás véletlenszerűsége is ugye milyen jól ki van találva<#wow3>#wow3> és még sok más na ezeket össze rakva átláthatatlan ez a játék fölösleges összeesküvés elméletet gyártani.
Vannak fizetős nem fizetős barátaim és nincs különbség ha jön a negatív spirál akkor jön mint a szerencsejátékban most nem nyertél ez is olyan véletlenek halmaza amik eldöntik a sorsodat.
Quickbaby kezdeményezése viszont határozottan tetszik ami a csapatjátékra helyezi a hangsújt mostanság.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.06. 21:36:33
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
ez olyan hogy menj egy csatát egy zsír új tankkal és írj véleményt róla.hülyeség
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.06. 21:27:43
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Félreértés elkerülése végett: nem az a bajom, ha valaki egyszer-kétszer panaszkodik valami miatt, hanem hogy napi szinten, oldalakon keresztül képes ezt művelni... "
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.06.06. 20:46:07
yossariannak kene valahogy kicsit rendetraknia, ha tud..
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.06. 20:23:37
vagy hogy kene nekik szamodra a penzert jatekelmenyt garantalnia?
amugy mivel az idei evben is emelkedetta beveteluk, szerintem nem felnek.
Félreértés elkerülése végett: nem az a bajom, ha valaki egyszer-kétszer panaszkodik valami miatt, hanem hogy napi szinten, oldalakon keresztül képes ezt művelni...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
abba nekik mi a plane, h a ket szep szemedert megadja?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
wg így áll hozzá: - neked akkor is szopnod kell azért a szaros 3d modell fájlért, .jpg-ért vagy .dds-ért.- (egy t8-as prémium ára, kb egy 1/35-ös makett áránál több.)
Ahelyett hogy ha pl. 2000-hez közel jutsz akkor meglenne csinálva a küldetés (lenne egy rejtett kerekítő program ). vagy csak jóindulatból megadnák a küldetést (mert egy kattintás lenne nekik) ha a supportnak írva megkéred őket és nem kéne még 50 csatán át szopnod.
Ezen ügyben egy próbát tettem is ( mentségemre akkor kurvafáradt voltam és bíztam még , hogy a wg-ben van még valami emberi ) . Egy török ( kérdés: csak törököket foglalkozatnak? crysis élén is török van, Mi ez a sok emir hacancücüg pc iparban ) válasza az volt , hogy nem.
Ja és CINKELÉS!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 18:54:35
Eladva: 'FV4202' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 084 125.
Eladva: 'E 50 Ausf. M' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 3 074 012.