418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Az új fizika milyen? Már képesek a tankok egy gyenge lejtőn felmenni?
  • brasco84
    megy a tesztszerver. most komolyan ezek a hangok mik?? a benzines fűnyírónak van ilyen, amikor nyáron vágom a gyepet..
  • András77
    Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért nem tudod spolierbe tenni vagy csak az URL-t odatenni. Tudom, mindenki hülye, de egy linket a te célközönséged is meg tud nyitni, hidd el.
  • walert
    Rendben ! Legközelebb ezt megfontolás tárgyává teszem, de ez még messze nem 1km csupán tanpintatosan jegyzem meg és a WG valentín napi akcióinak zöme ebben a képben benne is van egészében is.
  • Sherman0070
    Hallod ami 1 kilóméternél hosszabb azt spoilerbe tedd már :D
    Most ilyen 1920x1080-as kép nyugodtan jöhet DE ez miiiii...........
  • walert
    Szerintem már most is szétoffoljátok ezekkel az észrevételekkel az oldalt. Nem is szeretnék hosszasan magyarázkodni, de ugye azért az világos, hogy nem lehet minden potenciális olvasó szegmens igényit kielégíteni. Van aki színtévesztő, rövid látó vagy alig lát és mégsem sokkal nagyobbak a betűk és nem kontrasztosabbak a kelleténél. A legtöbb ember othoni gépről játszik, ergo ők asztali gépről olvassák. Ők a célközönség és hozzájuk kell igazodniuk a kisebbségnek. Túl elfogult lennék ?
  • lexlutor
    ..aki meg telorol nezne ra a forumra, az meg rohadjon meg.. :)
  • walert
    Van egy olyan érzésem, hogy nem jutna el az emberkhez, mert nem nyitnák meg. Lehet azt sem tudnák sokan hogyan kell. A fórum lényege, hogy az ilyen lényegi információk eljussanak az olvasókhoz.Tévedek ?
  • Lokker
    Vajon mi gátol meg abban, hogy spoiler-be rakd a képet?
  • walert
    Hogy érezzétek a törődést a prémtankok 150-200 Ft-al kedvezményesebb áron vannak !

Ha eddig agyaltál azon, hogy adj-e a CDC-ért 8.600.-at most 8.700.-ért viheted ! A WG megkönnyíti a választást.
    Valentín nap így OP.

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.12. 18:41:57
  • Sherman0070
    Még pár misszió és jön a T55A-m :D
  • Sherman0070
    Beszarok ezen a játékon XDDDD
    Random megyek egyet cromwellel, oda sem figyelek ÉS meglett a gyújts fel 2x valakit misszió XD
  • Sherman0070
    Ezeknek komolyan IP bant kéne adni....
    Sok nyomorék életképtelen......artysokat lövésenként kéne felrúgni. Hátha úgy megértenék milyen is ez.
  • Sunsetjoy
    Múlt éven valentinnapkor a Matilda IV is le volt akciózva, ugyanennyire. Annak a tier 5-nek a megvétele második helyre került a churchill iii megvásárlási értelme után. Piszok mód komálom :)
  • Angelus1991ster
    Valentine LandLease-nél az nem gold lőszer. Az drága alap lőszer XD
    Mint VK3002DB-nél a 171-es gold lőszer, az is drága alap lőszer.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Majd akkor lesz gold lőszer a VK3002DB lőszere, ha behozzák a Blitz-es 8,8cm-es ágyú penjét ami 145/195.

Jah! Valentiny nap akkor lenne, ha ez egyszer nem 150 golf, hanem 100 gold lenne a garázshely ára, mint 2014 májusában amikor hosszú ideig az SP event alatt 100 gold volt a garázshely ára.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 17:33:43
  • András77
    Ha ezek a kiba OI meg OIExp-ek nem lennének, akkor végre megint jókat lehetne menni a kv220-al, mert szemmel láthatóan nem ismerik a mostani gémerek, hogy a tornyát kell lőni. Illetve figyelni is kell rá, hogy soha ne csak a tornyát mutassam, hanem a testét is, mert akkor az lövik és ha kicsit forgatva van, elképesztő, mit túlél.

O-I-val szemben viszont esélytelen, arannyal sem, mert kiröhögi a 121 átütést és elfutni meg lassú. Kínomban mines hegytetőn megflankoltam egyet és az oldalába kettőt tudtam lőni, de még ott is pattogott, ha nem volt jó a szög, közben meg 2 troll ágyú lövés és viszlát (1 lövést hibázott az OI).

Az O-Iexp-t belövi, de van hogy oda is kell egyszerűen az arany, de ami a fő gond, hogy az brutál nagyot belém b.sz, nevetséges.

Meg mondom, én nekem ez nagyon gyanús, komolyan durván gyanús, hogy kapott egy kis kredit buffot. Nevetséges csatákra ad 15e nettót, prém nélkül. Régen meg pont azért nem játszottam vele, mert alig hozta a kreditet, sőt gyakori volt a mínusz, ha aranyoztam.

A valentine miért éri meg? tier2 ágyúja van, ki szeret szenvedni vagy aranyozol vele folyamatosan??? Még talán a BP, amit bevállalnák ezek közül, de az meg a csigatempó, talán még a kv220 is lehagyja.
  • Angelus1991ster
  • Angelus1991ster
    KV-220-at egy 3 ezer ft-os csomagba kitojhatták volna.

250 goldos Valentine LL tényleg megéri, ha nem lenne meg. Akkor megvenném. Matilda BP (Budapest YD) 438 goldért ? Asszem megveszem. De legénységfejlesztőnek a Sentinel család lesz jó.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 17:12:52
  • brasco84
    igazából 30 nap prémium mellé ingyen adják, nekem pont lejárt. bár tökmindegy melyiket veszem, valszeg egyikkel se játszanék :D
  • Toweliee
    Köszi, nagyjából erre jöttem rá én is, nem vásárolok.
  • András77
    Mindegyik ultra fos, de ha mindenképpen venni akarsz valamit, akkor a matilda BP.
  • ToCsEk
    buzi az összes patkány
    10arty meg a jó kurva anyád wg arty cap az úgy nincs vagy mi a cibákoskurvaélet?
    SALT
  • Toweliee
    A 3 kis prémvas közül érdemes valamelyiket megvenni?
  • András77
    Persze, rosszul csináltam valamit, mert nem mentem a lemming hordával, de őszintén nem is érdekel. Szerintem volt valami rejtett kredit hozam buff ezen a kv220-n mert egészen kiválóan hozza mostanában a kreditet (talán mióta újra árulták egyszer, vagy csak illúzió, de nekem ez soha nem tűnt jó kredit termelőnek, most meg kiválóan hoz).

6-7 tank meg hadd lőjön, ha side scrap-ben vagy és nem tudják, hogy a tornyát kell lőni, hanem folyamatosan láncolnak csak, néha sebeznek, de pont elég hülyék/amatőrök ahhoz, ahogy kilőjem őket mielőtt elfogyna a hp-m, utána már meg is érkeznek a hátamban a másik oldalon győztes ellenfelek és kiszednek hamar a maradék hp-ból. Elég lett volna, ha lerohannak, de nem, be a fedezékbe, ki a fedezékből én egyet lőttem beléjük, ők meg egy csúszót rám. A kv1 ráadásul merőlegesen jött ki, könnyű préda. Az epic rész mégis az volt, amikor leláncoltam egy su85-t és a megmentésére siető m7-t is, pont olyan helyzetben, hogy nem tudtak rám lőni. Kis kávé, szivar szívás (képletesen) és először a su-t lőttem ki, utána az m7-t, volt némi ugatás miatta a chat-ben. Közben lőttek rám pár csúszót a társaik meg az arty próbálkozott újra levenni a láncomat, csinálják csak.

Lehet, hogy furcsa egyeseknek, de nem kell minden tankkal besz.rni és a hegy mögött lapítani, hanem jól beforgatva ki lehet rakni, persze ha pl az említett kv220-nál látom, hogy pofán lőttek, akkor sokkal óvatosabb vagyok és akkor nem is tudok egy oldalt lehozni egyedül.
  • joe662
    Simán nyerhettünk volna,de neeem,a 2 faszláma OI+Sp elindult vissza resetelni
    Ja hogy hétvége van,igy már minden világos

• kekksz
    Ha egyfolytában 6-7 tank tud téged lőni, akkor lehet, hogy ott te csinálsz rosszul valamit.
  • Angelus1991ster
    Testszerver egyik érdekessége, hogy megvariálták a tier 1-et!

Mindegyik egy modulos lett és csak a fegyvert lehet fejleszteni.
  • brasco84
    használhatatlan a tesztszerver egyelőre..
  • Angelus1991ster
    Francba azokkal a hölye top tier heavy gennyládákkal akik képtelenek játszani.
    Tessék egy kis nyugtató gif:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.12. 15:14:23
  • András77
    Abszolút éthető, reggel mondom gyorsan letolom a 20+20 aranyat a kv220-al, eddig maximum 5 csata kellett hozzá összesen, most már úgy voltam, hogy a 10. volt az utolsó csata és éppen sikerült. Ha van ennek a játéknak söpredéke, még az aljánál is aljább játékosai, azok mind összegyűltak abban a csapatban, amivel voltam. Egyedül harcolok 6 tankkal szemben és még a patkány arty is engem lőtt, szerencsére csak láncolni tudott. Mire éppen kilövöm mind a 6-t, mert szerencsére tardok voltak ellenem is, bemegyek arty biztos helyre és akkor zúdul rám a másik oldalról megint 6-7 tank, de ott már nem tudtam mit csinálni, nem maradt hp-m a további harchoz. A csapatom többi 13 játékosa + arty nem bírt el lényegesen kevesebb ellenféllel úgy, hogy a top nehéz tankok mind engem támadtak.

Írtam az OIexp-nek, hogy ez egy büdös nagy nulla, amit alakított, erre mondja, hogy én meg biztos aranyat lőttem. Mondom mi van? Lőttem aranyat, a kv220-ban ez nem megkerülhető, de mondom neki, sokkal sz.rabb az ágyúja és egyébként nem full arannyal mentem, de nekem az arany átütése kevesebb, mint neki az alap lőszer, szóval nem értem. Arról nem is beszélve, hogy nekem kellett egyedül harcolnom az ellen kemény nehéz tankjaival, nekik meg csak medekkel meg tédékkel.

Tényleg a legszívesebben én is megfordultam volna némelyik csatában és a buta fejüket lőttem volna a sok retardnak... Most akkor játszani akarnak vagy mit akarnak? Ül a hegy mögött, tőle 50m-re meg élet halál harc folyik, de ő vár, mert kockázatos kibújni. Meg a hasonló jelenetek, fullos lemming vonatok, ha a hátamat védi 3 tank 1 ellenében, akkor sem lehetek benne biztos, hogy megvédenek, mert sokszor elbújnak és hagyják az ellent, hogy lője a hátamat vagy egyszerűen, gyorsan és núbber stílusban meghalnak a nyílt terepen való egy helyben állás miatt stb stb stb
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.12. 14:44:29
  • Plata
    Nem akarok bannt,de már egymás után többször volt ez hogy csapattárs lőtt meg vagy ki,és ahogy ez a fasz belém lőtt szándékosan csata indulása után eldurrant az agyam.
  • Plata
    Nincs meg.
  • András77
    Artyt kell lerammolni, csak hát ugye mióta van autoaim meg főleg az aimbot, nem lehet őket olyan eccerűen egyenes vonalban lerohanni. Egyet beleb.szni köszönés képpen, hogy lesántuljon, aztán belezúgni.

Látom, banra játszol, de rossz az időzítésed, mert nemsokára indul az fv akció és napi küldetések lesznek. Már, ha érintve vagy és megvan a centurion ax.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.12. 14:12:17
  • Plata
    Az előbb eldurrant az agyam,és szarrá lőttem egy csapattárs Kv4-et.
    csata indulása után egyből belém lőtt,majd utána megint,hát én is adtam neki kettőt,amitől 94 hp-ja maradt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 13:56:42
  • Angelus1991ster
    Beszédes a szám :D

Kár, hogy nincs olyan , hogy prémium tankokat egy tutorial szerűben kilehetne próbálni.
  • Plata
    Büdös francba,nem igaz hogy némelyik hülye nem nézi hogy hova lő.
    Bemegyek az ellenséghez t49-el,erre idióta Obj 263 csapattárs telibe nyom.
    Győzelem
    Winter Himmelsdorf
    T49
    Szerzett tapasztalat:480 Szerzett kredit 14 638 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 6 119)
    Kurvára semmit nem ér az a 6119 kárpótlás.Javítás: -10 383
    megfogadtam már párszor hogy nem megyek be az ellenség közé spotolni,de tényleg ezt kell tennem most már.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.12. 13:31:23
  • Angelus1991ster
    Érdekük, hogy ne legyen olyan kiváló a játék. Meg se próbálják ezt a brandet a csúcsra járatni. WoT számukra olyan mint a jövőben a fúziós reaktor, több pénzt hoz, mint amennyit belefektetnek.

Wg olyan mint a nigger rapperek USA-ban. Azoknak a rappzene, wg-seknek a tankos brand segített nagy profithoz jutni. Vagy a sivatagi hercegeknek a fekete arany.
    Mire költi a wg a beömlő pénzt? : "jó nagy plazmatévére, jónagy irodaházra."
    Már csak a mesterséges sziget hiányzik.

Az ilyen akciókkal, hitvány csomagokkal meg csak felidegesítik a régebbi játékosokat. Az újaknak meg mindegy, csoda ha felfogják , hogy mire jó egy prémium tank.
  • Plata
    Idióta küldetésben med tankkal kellene rammolnom 1 ellenséges tankot.
    Azt hiszitek sikerül?Majdnem sikerült jó előbb,de a másik medet oneshotoltam mert ammo racket lőttem neki.
    utána rá másztam tök gázzal scout-ra erre mielőtt elcsapnám csapattárs az orrom előtt pár méterrel kilövi.
  • Plata
    Jah akkor azért nem kaptam meg,mert az volt a duplázóm.
    Megvettem Matilda BP-t,maradt még 1939 goldom.
  • Angelus1991ster
    Adott tankkal elősször a napi duplázót le kell zavarnod. Utánna meg minimum tier 4-essel kell menned, már amelyiket leszarzóztad.