418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AX küldi ma is nehézre sikeredett, de egy acél falas körrel meglett :)
AX-et miért kell heat-el lőni? Patton tolta mintha muszáj lenne. -
haflac #368835 Az idiótákat még a random is védi.Próbálom kihasználni egy kilőtt tank roncsát,erre jön egy buzi m6 heavy aki csapattárs és eltolja mert neki útban volt amikor végig egy szikla mögött árnyékharcolt.Mondom kilövöm a picsába az ilyen hülyét.Közvetlen közelről lepattantam,meg nem találom el,engem meg kivégeznek mert odalett a fedezékem.Ezt követő csatában meg blokkol egy másik okos.Kicsit provokáltam,szépen bekékült,aztán kilőttem a gyíkba.Még így is kaptam abban a csatában top gun-t,hogy a jóképességű csapattársakkal is kell küzdenem. -
András77 #368834 "ne felejtsük el, hogy a második legnagyobb winrateja van a játékban és csak az a T-22 med előzi le hajszállal, amit az unicumok riggelnek ki, azaz sok gyenge képességű játékos is játszik vele és így is majdnem leelőzi."
Ember, te még mindig egy tier3 tankról beszélsz és hasonlítod egy tier10-hez. Az rendben van, hogy most már az egységugarú amőbák elleptek minden tier-t, de azért még mindig maradt egy markáns különbség.
Adtak neki egy páncélt, amit nehéz átlőni, bár tier3 td-nek már nem probléma, szóval egy pz ii j is inkább kisebb tankokat tud terrorizálni, puhákat, sz.r ágyúval. Prokhon szétkaptam egy pz ii j-t ltp-vel és utána chat-eltem a sráccal (unikum gyerek, nem néztem, hogy kis tier császár-e, de nem volt hülye játékos), aki egyáltalán nem volt oda a pz ii j-éért. Lassú, sok arany lőszer kell bele, már a 3-as td-ik is szétszedik, de akár egy ltp-is, ha nem hülye a játékos. Dorfon, Ensken tud vele alakítani, nyílt pályákon hamar hal.
Arról nem is beszélve, hogy tier1-ben kapunk 100% legénységet, de szerintem a játékosok nagyon kis része képzi tovább arannyal őket, azaz tier2-5-ben bizony a tankok elég sz.r, képzetlen legénységgel mennek. Nem tudom, mit csinál egy átlag núbber, simán kinézem belőlük, hogy 50% legénységgel indítják a tankot, mert hát gurul a tank, meg lőni is lehet vele alapon.
Akkor ezután meg felsorakoznak a tapasztalatlan, pocsék legénységgel (látótáv, töltésidő, sebesség stb stb, mind sz.r) jövő kezdőkkel szemben a sok skilles legénységgel megrakott prém tankok és qrva nagy istencsászárnak hiszik magukat. Csak nekem tűnik ez szánalmasnak? Nem probléma, ha megy valaki kis tier-ben, én is mentem, amikor pl a 4 frag küldetést akartam leggyorsabban behúzni és a pzs35-el pillanatok alatt megvolt, de hogy erre büszke legyek? Na azt már, ultra szánalmas dolog ez a kis tier melldöngetés... -
viper07 #368833 Tegnap volt már 747 XP, aztán csak meglett, ma a 2. csatára adta be, mákom volt, rezgett a léc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #368832 :D Az enyém is esztelen rushnak tűnhet, miután beuntam a campet... de berohangálom a mapot....
ma reggel az 5k dmg is kevés volt, mert kiszoptunk...eléggé felbaszott. :D de 3. csatára meglett :) -
Kronos79 #368831 Ez a nap eddig egész jó. Tegnap már nem volt érkezésem megcsinálni a 750XP-t, ezért gondoltam ma reggel 5-6 között csak meglesz. Harmadikra 5:47-kor összejött. Aztán szerver karbantartás után mindjárt elsőre meglett a mai.
Tegnap írta valaki, hogy az Action X-ek ész nélkül rusholnak. Valóban vannak páran. Eggyel találkoztam T32-ben ülve és csak engem akart. Annyira, hogy kijött a nyílt terepre. Kettőt kapott tőlem, a többit két csapattárstól és elhalt. Rajtam maradt 98 HP, aminek a spotját kapta, mert a Bat arty nyilván engem lőtt. Ennyivel zárta a csatát és még bukták is. Biztos megérte. -
bekescsaba #368830 horror volt a mai nap.
38 csata:
Wins/Battles: 15 (38) (39.5%)
Ez alatt sikerült kiosztani 88 100 sebzést.
A legjobb combó az 50 B és az object 263 volt.
Megpróbáltam az object 140-el is, de 7 csatából egyszer sem tudtam lecsillagozni, minden lövése pattant, vagy mellé ment..... -
Gondolta:na,most lövök egy pasuccit 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.02.15. 23:42:41 -
Rammsch31n #368828 na megvan a 200k dmg... mára off, reggel folyt köv... :"D muszáj hamar legrindelni, mert később fikarcnyi időm pont elég lesz a 750 xp-s szarra... -
walert #368827 + ne felejtsük el, hogy a második legnagyobb winrateja van a játékban és csak az a T-22 med előzi le hajszállal, amit az unicumok riggelnek ki, azaz sok gyenge képességű játékos is játszik vele és így is majdnem leelőzi. Ebből egyértelműen következik, hogy azonos játékoson vett minta esetében, melyben a képességek azonos arányban vannak jelen a Pz II J toronymagasan első lenne. 

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.15. 23:15:49 -
walert #368826 Persze. De az egy TD ! Bár sok FCM-et kiszedtem 1v1-ben, de azt nézd, hogy a csatában hogyan tudod használni. Egy arty is lehet túl OP, hisz ha olyan a helyzet betalál meg kiszed sok tagot a modulokkal együtt, miközben azt sem tudod hol van, akkor miért nem a LeFH B2 100 dollár? 
Azért, mert az ember egy tankkal képes úgy manőverezni, hogy csatákat fordítson meg, azzal tud a váratlan helyzetekre reagálni és a környezetehez legjobban azzal tud érvényesűlni ilyenkor. Egy TD-t ha oldalba kapják és leláncolják neki annyi
A Pz II J-t oldalt sem egyszerű belőni és a tornyát elfordítva kivégez. 
Gondold el : a legjobb magas tierű tankat hátulról a legkisebb is kiszedi és oldalt is milyen könnyű sebezni, de ennél az Istennél, arról beszélünk, hogy beviszi-e valaki. Most, hogy low tierben vagyunk nem látszik a játékban. Lehetett volna top tier is. A grafika itt is ugyanolyan kiováló, mint máshol. Ez egy sznobista megközelítés, hogy jajj nem lehet T5 alá menni, mert megy a wn8. A Pz.Kpfw. II Ausf. J egyértelműen a játék legjobb tankja a lejobban alkalmazkodó jármű a játékban ! Egyértelműen megéri a pénzét szerintem. Az pedig amásik kérdés, hogy nem maga a tank ennyi, hanem a csomag. Kapsz mellé sok más hasznos dolgot. Lehet már többet nem is kell a játékra költeni, hisz gold és prém időszak is foglaltatik benne -
T10-ben inkább killre ad xp-t? Nem szoktam t10-ben játszani, összesen talán 100-200 meccsem van odafent.
Volt egy ax meccs 3100 körüli saját, 1100 körüli spotdmg, meg 1 kill. És 798 base xp nyeréssel. Ez kicsit soványka :)
Angelus: Tetszik, hogy van önkritikád, nem úgy mint egyes idejáróknak :)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.02.15. 22:43:17 -
Angelus1991ster #368824 Na ezért most el leszek lüldve a picsába.
De az a poén, hogy az FCM 36 Pak 40 gyorsabban tölt, mint a 43 M. Toldi III.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek a buzik, még nem állították helyre a tűzgyorsaságot. -
R3nton #368823 Nekem megvan pak40, az kiszedi két lövésből arany nélkül.
FV küldit nehéznek találom, illetve nem nehéznek, hanem időigényesnek. Genyó dolog. Nekem nincs időm ennyi sebzést kifarmolni. Ma volt 2-3 órám játszani, de nem midnen nap van, sőt alig van. Összeszedtem 30k + sebzést majdnem 40-t de nem lesz 10 napon keresztül időm ennyit játszani. Korektebb lett volna action X-el olyasmi küldik, mint az IM, mondjuk lett volna 15 darab küldi és kicsit könnyebbek, mint a t-55 medes küldik, korlátlan időinervallumra. -
Angelus1991ster #368822 Patchelte azt ne aggódj. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nem itt. Nem ebben a csillag rendszerben.

-
sempike #368821 39%
-
walert #368820 Nem 'vagy', hanem 'És' 
Egyébként, hol láttál te Istent kávét főzni vagy dolgozni ?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A meló, az első 6 nap alatt le volt tudva. Azóta sem volt patchelve, mondjuk ez meg is látszik

Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.15. 22:31:23 -
Angelus1991ster #368819 Legénységfejlesztésnek meg jó lesz a Sentinel család.Amúgy ha "rossz" a tank akkor lehet kompenzálni hp és tűzgyorsaság buffal.
De szargamingnál ez fordítva van. Tipikus példa: Skoda T 40 700!-as hp-val, meg 132-es pennel. Holott annak 800-850-es hp-val meg 145-ös pennel kéne hogy rendelkezzen. Tuti, hogy a sima lőszert nem nézi a wg. Egyből arany lőszer penjével kalkulál statokat a tankoknak.
Pont a HP és a tűzgyorsaság tulajdonságok azok amiket nem köt a történelmi hitelesség szabálya. -
Plata #368818 Hát hogy nem normális aki ezt ennyiért megveszi az fix.Szutyok kis tier talicska,ki a francnak kell?
Ennyi pénzért már lehet kapni T8 tankot is szerintem.Stat húzás nálam kiesik,mert ki a frászt izgat hogy mekkora a statom egy T3 szutyokkal.
Aki meg t3 szarral húzza fel a statját és avval dicsekszik,na az sem normális.
Nem mondom ha kiadnának valami prém Pz3-at azt megvenném,de nem stathúzás miatt,hanem mert Pz3 volt a kedvencem.Imádtam Bétában is meg utána azt a kis szutykot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.15. 22:27:36 -
haflac #368817 Mit tud ez a tank,hogy hanyatt kell esni tőle?Kávét főz,vagy helyettem elmegy dolgozni? :) -
Rammsch31n #368816 Megyek E4-el dmg-ért... 14 bekapott találatból az utolsó 10 lepattant a táras batekről meg amx-ről.. hát úgy nevettem, hogy azthittem leesek a székről... belémtárazott konkrétan mind2 0 dmg-el. :D -
Plata #368815 Ó de kár.már vártam a rally verziót.
-
Plata #368814 Bakker ez a zene vérszár. -
Rammsch31n #368813 lol buzi WG semmit sem tud jól csinálni :D -
yossarianHUN #368812 - 9.14 is delayed and will come when its problems are fixed
-
Rammsch31n #368811 Nem hülyeség, amit mondasz, de annak a buffnak bármi jó, annyira szar most. :DDDD -
walert #368810 Kizártnak tartom, hogy ne kapna majd a küldetések után jóval buffot és ez a shop-ba kerüléskor kell lennie, mert így ha fizetni kellene senki sem venné meg szerintem. Viszont, ha kap egy akár enyhe buffot is, a téma középpontjában lesz és rengeteg laikus lecsap rá, pont ezért. Másrészt pedig a szokásos legénység képzésre jó lesz érvvel gyakorlatilag éppen használható tankokból is sokan vesznek.
Lényeges buffot nem hiszem, hogy kapna. Jobb nem lesz, csak picit erősebb, de éppen akkor lesz a fórumok középpontjában, így sokan megveszik majd. Gondolom persze én.
-
Rammsch31n #368809 Jogos, marketing is kell neki, mert most majd vagy megveszik vagy tovább sírnak, akinek nincs esélye és a negatív reklám is, reklám...
Én csak azért akarom, hogy legyen még egy 8-as prémem a heavyk mellé, bár ez is olyan lassú, mint egy nehéz tank. -.-"""" -
walert #368808 Hát, ha a Pz II J nem tíltott, akkor az a mod már nem oszt, nem szoroz 
Egy szokványos Aslain modpackom van, nem lehet tíltott. Ez a tíltott :SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
walert #368807 Egyébként üzletpolitikailag reális. Hisz, most hogy ingyen van, akik nem húzták ki az AX-et nem húzzák a szájukat és el kell venni a kedvüket azoknak akiknek megvan az AX, hogy kihúzzák ingyen, azért hogy később vegyék meg pénzért. Amikor meg bekerül a shopba kb mindenkit hidegen hagyna, ha nem kapna egy buffot. Egy buff esetén újra beszélnének róla és lenne egy vonzereje.
Egyébként akármit csinálnak vele tipikus angolos erős torony csekély front páncél. stb stb. Nem lehet olyan erős buff, hogy vonzó legyen elkezdeni az ágat, de akiknek megvan esetleg vonzó lehet és megveszik egy elhamarkodott pillanatukban, amint a csodás buffról olvasnak a fórumon
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.15. 20:56:29 -
Angelus1991ster #368806 Azt persze nem mutatták, ahogy a 2/3-ad kész állapotban lévő Halálcsillag II (800-900km-es átmérő
) felrobbanása után mi lesz a kedves ewok néppel.
-
Angelus1991ster #368805 GambitER-es panel mód készítőjének már szóltak volna. -
az nem tiltott mod ami mutatja mikor tölt be az ellenfél? -
liberty2 #368803 Skacok, szeretnék egy zenés videót rendezni és elkészíteni. Ehhez szeretném kérni a segítségeteket. Ha akartok segíteni, szerepelni, akkor gyertek fel a HGN TS szerverére ( ts3.hgn.hu ) és ott (kismillió szoba van, de ) középtájt van egy olyan szoba, hogy "CsakEgySzoba". Oda gyertek, ott várlak titeket.
A zene sokatoknak tetszeni fog szerintem, Sabaton - Panzerkampf (és nem, nem replay vagy introk, trailerek összevágottja lenne. Rendezett filmet akarok!!!)
-
Rammsch31n #368802 azt én is mondtam már korábban... remélem az NA-nak nem buffolják xDDD -
Rammsch31n #368801 azthittem releváns info és legalább EU szerver xDDDDD -
lexlutor #368800 amugy a tegnapival kapcsolatban, az orosz szerveren allitolag fv buffot rebesgetnek, mielott menne a shopba.. -
lexlutor #368799 -
HA még nem is lenne minden ilyen kúrva drága.... :D -
walert #368797 Nem mondhatja Yos barátom, hogy csak sírást hall tőlem. Bocsi, de annyira meghatódtam amikor láttam az ázsiai szerveren a csomagot