World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ő arra értette, hogy bizonyos jegyeik ezen tankoknak a Tas-on is jellemzők.
pl a t-34/vkDB középső döntetlen frontlemeze, csak mivel a német ipar nem tudott lekerekített,öntött páncélt legyártani, így ott döntetlen lemez került oda, hasonlóan a löweéhez, tas-on is megtalálható ez.
Vagy az 50 100 oldalemezei amik benyúlnak szemből, ellehetetlenítve a sidescrapet, hasonlóan a tigris P-hez pl.
Azt, hogy a type 61 vagy leo1-en milyen hasonlóságot vélt felfedezni fogalmam sincs mondjuk.
Szerintem félreértettétek😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
- "Az bennt van, nevük: AMX 50 100, Type 61, VK3002DB , VK3001D és Leopard 1."
Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos járművei 1914-1945.
Bia màr van.Rammer+vertstab+venti? Vagy venti helyett tàvcsõ,esetleg egld?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A tigris 2-es nagyobb párduc copy-paste mint a tas.
Igazából kicsit túlzásba viszitek a klón témát.
Akkor is klón, ha a torony teljesen más vagy ha minimális formai eltérések vannak, de még akkor is klón, ha más páncél értékeket kap.
Fury egy klón tank,rudy egy klón tank, ellenben ha mondjuk a játékban külön lenne a kv1 alap torony és fejlesztett tornyú változata már nem lenne igaz rá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ááá, dehogy volt Párduc copy paste 😛
Tas megtervezése és építése éppen a Párduc nem odaadása miatt kezdődött el. 200 millió márkás licenszdíj helyett inkább megterveztünk egy saját harcjárművet.
Ezekben a tankokban csak a Tas egyes jegyeit látom/ belelátom.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az viszont már több mint érdekes, hogy eddig az összes olyan csatában, ahol 5 arty jött, 3 az én oldalamon volt. Az összesben, mert biztos a "véletlen" miatt alakul így.
Politikailag inkorrekt sorozatokat imádjuk ( family guy, south park .....) de itthon meg nem mernénk kiadni hasonló társadalom kritikus animációs sorozatot. Ballib-jobber ellentétek miatt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.12. 14:10:48
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Alakjukban fellelhetők a Tas jegyei, legalábbis én szerintem. Torony helyzete a törzsön, felfüggesztés hasonlósága, elülső részek hasonlósága. Ilyenek.
3 csata 3 vereség, és folyamatosan ilyen piroskák közé rak..

"Timeo Danaos et dona ferentes."

A másik, amit megtanultam egy másik csatában, hogy az arty úgy ki tud szedni, hogy a csapattársa akkor sem sérül, ha gyakorlatilag szorosan hozzátapadok a td oldalához. Úgy voltam vele, hogy az arty nem mer rám lőni és kockáztatni a TK-t, mert tényleg szoros test fogást alkalmaztam. Az arty odamert lőni és ráadásul úgy, hogy a csapattársa semmi sebzést nem kapott. HE volt, azért nem értem, de ez megint egy újabb g.ciség amit az artyk művelni tudnak. Én ha HE-vel lövök a tankból ilyen közelre, akkor simán sebződök saját magam is (próbáltam már többször, nagyobb kaliber volt 122mm). Egy artynak gyakorlatilag 1-2m tűréshatáron belül kell lőnie, különben vagy kiemeli a társát a játékból vagy nagyon súlyos sérüléseket okoz neki, mert ő háttal volt az artynak, úgy nyomtam, forgattam. Hihetetlen komolyan amit ezek meg a szerencsés RNG-jük művelni tud.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kipróbáltam a cromwell-el, mert éppen arra az oldalra tett ezen a pályán és egy kv1-t vidáman tudtam lőni a bokrok mélyéről, nem spotolt fel. Persze, a kv1 fasorban sincs a tigerp 412-510m látótávjával szemben.
Nem az m5 spotolt oldalról, mert nincs neki spot sebzése, hanem a hellcat maga és nagyon sokára veszem észre, szinte már amikor az arcában vagyok, 410m látótávval és úgy, hogy lő rám.
Úgy van. Ön nyert egy hangszórót 😄
A 200m reális, hogy nem spotoltad fel. Örülj, hogy nem egy E-25 volt az.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Bokor nélkül:
Álca értékek
Álló helyzetben: 54.35 Mozgásban: 27.81 Lövés után: 19.78
Bokor 50 %-os takarásával:
Álca értékek
Álló helyzetben: 104.35, Mozgásban: 77.81, Lövés után: 69.78
Lövés után is közel 70pontos álcája van, ez 287 méter bónuszt jelent és 123 méterről láthattad meg, ha jól számolom. Binoval 153 m.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.06.12. 00:54:00
Azt megértem, ha valaki lapít a bokorban és nem látom meg, mert nem mozog, sokkal jobb a kamoja meg ott a bokor stb stb, de itt rám lőtt, többször is, folyamatosan, kis távolságról. Akkor is a ha dupla-tripla bokor, ha ő spotolt engem, akkor ugyanazon a bokron keresztül ilyen kis távolságból nekem is meg kellett volna látnom őt, pláne a lövések után.
Ez most tényleg érdekes, vannak bokrok, amik csak egy irányba takarnak vagy hogyan lehet értelmezni ezt? Binoval se láttam meg, tehát lehetett volna 1000m látótávom, akkor sem spotolom, de akkor ő hogy tud spotolni ugyanazon a bokron keresztül? A távolsággal nem lehet magyarázni, mert ahogy felértem a domb tetőre, már lőtt én meg mentem előre folyamatosan és akkor sem én spotoltam, hanem oldalról egy csapattársam.
Ez nekem ilyen varázsbokornak tűnik. Még arra is gondoltam, hogy oldalról az ellen scout spotolt, de megnéztem és nincs neki spot sebzése. Érdekes egy elbaszott bokrok ezek. Olyannal már mondom sokszor találkoztam, hogy a sutyerák arty, td vagy bárki felspotol a bokorból, akár közelről is, de ha rám lőtt mondjuk ilyen max 200m-ről (pláne, hogy próbáltam binoval is, ami 512m látótávot ad) nincs az a full kamos tank, amit ne láttam volna meg, eddig legalábbis, de a highway k1 bokor úgy látszik máshogy működik.

Amitől viszont agyf.szt kapok, hogy beálltam siegfrieden a fő folyosóba, bal oldalra, hogy legyen némi arty takarás (feltételeztem, hogy a dombnál kempelnek), 5-6 tank lőtt, tier9-10 mind. Sajnos többen is átkapcsoltak HE-re és így "csak" 7e pattintás jött össze és nem tudtam sebezni sem sokat, mert a társak hirtelen haltak. Na szóval, az ellenség 1/3-a engem lő és a társaim képtelen az ilyen módon előállt lokális túlerejüket kihasználni, hihetetlen komolyan.