418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #368756 Akkor miért kérdezel állandóan tőlem ? 
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.02.14. 22:43:15 -
Angelus1991ster #368755 #284349 -
yossarianHUN #368754 Nem unod? Én igen. -
walert #368753 Ne magadból indúlj ki !
-
yossarianHUN #368752 Mint mondtam: gyenge. Ennél még az ugráló feka pankrátor is kreatívabb volt. -
Angelus1991ster #368751 Tud valaki .bnk editort? Mert 9.14-től a legénységi hangok egy ilyen "voiceover.bnk" fájlba lesznek becsomagolva.
-
walert #368750 Egy tankos játék, mi ha nem küzdés?
Küzdelem az ellenféllel, hogy te lődd ki. Ha te csak bemész a pályára és szlalomozól, akkor te valamit nagyon rosszúl csinálsz. A küldetést mások írják össze. Mosz ha én azt mondom menj T 34-el 35k dmg-t meg 100 killt egy hónap alatt és te obj.410-el akarsz játszani, akkor abban neked mi a jó ? 
Ügyes trollkodás, hogy a VALÓDI probléma felvetőit trollnak állítsd be. Ez nem sikerült sajnos
Szerintem reális kérdés, hogy ez az új prém tank, miért SOKKAL gyengébb a többinél ? Miért gyenge a másik társa is ebben a nemzetben ? Akik játszanak ezzel, azok körében gyakran felvetülő kérdés és mivel magam sem tudom, így úgy érzem jogosan tettem fel. Lehet neked van igazad és gondolkodás nélkül kellene az egész játékot lejátszani.
Szerintem ennél mélyebbre nem érdemes ebbe a kérdésbe belemenni, mert csak személyeskedés és egymás megbántása lenne a vége. Én el tudom fogadni a te véleményed, miszerint bármiféle küzdelem nélkül, belső kérdések elhesegetésével kell végig balettezni a játékot. -
sempike #368749 Nemrég írta valaki hogy már csak egy kicis kell neki a 110-hez és alig várja hogy túl legyen az IS-2n.
Na most elmondom mire lehet számítani a 110-el:
75 000 xp-t kell kihúznod az is-2 ágyújával.
Mi ezzel a gond?
- folyamatos t-10
- 175 pen
- hesh a gold ammód amit elnyel minden
- a t10 meccseken jellemzően a kretének akik heavyvel mentek light poziba vagy vice versa, állandóan fikáznak hogy miért bujkálsz heavy létedre.
És egy kis statisztika a végére:
78 meccs,
ezalatt 1840-es wn8
40% winrate !!!!!!
Szóval nem elég hogy alapból szopsz az WG még rúg egyet rajtad a csodás csapatösszeállítással. Egy indokot látok az egészre és pedig hogy lenyúlják a free XP-met. De bekaphatják, azért sem. Megpakolom a tankot HE-vel és boldogam lövöldözöm mint egy bot. -
yossarianHUN #368748 Ha neked a játék küzdés, akkor már régen rossz. Ha meg mással akarsz "küzdeni", akkor küzdesz mással. De neked egyébként sem kell a tank, mert nem tetszik, neked csak egy ok kell, hogy panaszkodhass valamiért. Miért nem adják ide küldetés nélkül. Miért nem erősebb az ágyúja páncélja, miért nem gyorsabb. Miért nem adnak mellé 5000 arany zsebpénzt. Gyenge troll vagy, nagyon gyenge. -
walert #368747 Fizetek érte, ha benne lesz a shopban, mert akinek nincs meg az X az nem kapja meg. Tévedek ? 
Nem kapon ingyen, mint más szervereken autómatikusan, azaz harcolni kell érte. Ha szórakoztat a játék, azzal akarok közdeni amivel tetszik, nem amivel előírja egy küldi. Te másképp látod ?
-
yossarianHUN #368746 – gold ammo was implemented so that unexperienced/unskilled gamers can also penetrate, so it will not be removed
Hát ez annyira átlátszó kamu, hogy legyinteni se érdemes rá. -
walert #368745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semelyik magyar ne képzelje magát nagyobbnak mint ami. Ősi Sumer-Szkíta gyökereninknél különbnek. Egyetértek ez offtopoc, így téma lezárva. -
yossarianHUN #368744 Fizetsz érte? Nem. Megküzdeni? Tudtommal pont azért játszol a játékkal, mert szórakoztat. Hát akkor játssz, szórakozz, és még ingyen prémtankot is kapsz érte. Vagy ne csináld meg a missziót, és akkor nem kapsz. Vagy C verzió, trollkodj a fórumon, mondván milyen fos a prém tank, amit ingyen, X óra játékidőért cserébe hozzád vágnak, és mások majd 8-10 ezer forintért vehetik meg (már ha megvehető lesz, és nem totál exkluzív). Gyere, sírj a vállamon.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.14. 21:49:55 -
yossarianHUN #368743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másik nagy divat a nagy patrióta szittyáskodás, és a következetes tagadása azoknak az örökletes hülyeségeknek, amik miatt ott tart ez az ország, ahol tart. De ez erősen offtopik, úgyhogy nem itt fogjuk megbeszélni. -
Angelus1991ster #368742 Az a másik véglet. Néha rémisztőek. Lásd: Kurucinfót és Saul fia előzetes alatti hozzászólásokat.
Szíriuszi-atlantiszi ősmagyar elméletek és szittya-szkíta-hun divat ( ami mellesleg drága mulatság- jurtázás, íjazás, lovászat stb.)
– +-1 MM will not come, players should gain experience playing against enemies which are a bit tougher;
tier3-ra bevezethetnék, na meg a szerencsétlen tankokra
Pz1-nél és DW2-nél ezt megtették, alacsony penes tankoknál, ahol még a gold se ér semmit oda írhatnának egy kedvezőbb mm-t. Pl. azt, hogy 10 csatából 5-ször ne dobja 2 szinttel magsaabbak közé.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.14. 21:32:59 -
lexlutor #368741 a nagy magyar onerzet a masik jo tulajdonsagunk :) -
Angelus1991ster #368740 Jó, de akkor is ingyen van az a mások által fostalicskának vélt tank.
226-os penje elég jó. De szeretnék annyit én a T95E2-n. Gold lőszere meg Apcr.
-
lexlutor #368739 Armoreden par vicces q&a valasz:
– a global TD rebalance is planned to prevent one-shots; - szoljon ha valaki erti!! mert ha meg arty one shot lenne, akkor...
– LT’s became quite faster due to new physics; - nem tudtam mi is hianyzott eddig...nem lehetne egyszer veletlenul a t95, maus es baratai lennenek egyszer gyorsabbak?
– gold penetration will not be nerfed;
– gold ammo was implemented so that unexperienced/unskilled gamers can also penetrate, so it will not be removed; - hat esetleg egy botot is adhatnanak nekik, hogy erdemenyesebbek legyenek..
az elobbi tukreben ez kimondottan vicces: szoval kell h megtapasztaljak az erosebb elelenfelet, de mivel remenytelenul sotetek, adunk nekik goldammot..
– +-1 MM will not come, players should gain experience playing against enemies which are a bit tougher;
-
walert #368738 Itt nem én, hanem a WG az egyik aki trollkodik tankokkal.
Ne felejtsd el, hogy nem ingyen tank ! EU szerveren meg kell érte küzdeni. A másik része, hogy a többinek PÉNZÉRT lesz kapható
-
Angelus1991ster #368737 "Le se tagadhatnád a magyar gyökereidet."
De jó divat szidni a magyarságot manapság. Megkérdezném a te nemzetiségedet, mi volna az.
-
yossarianHUN #368736 Arra célzok, hogy lehetőséged van egy ingyen nyolcas prém tank megszerzésére, de te inkább amiatt nyafogsz, hogy miért nem erősebb az a tank. Le se tagadhatnád a magyar gyökereidet. Ha szerinted nem "normális" tank az FV, akkor nem csinálod meg a küldetést, csókolom a kezed. De valamivel mindig kell trollkodni. -
walert #368735 Arra célzol a magad nyers stílusában, hogy túl perverz vagyok amiért én játszanék normális angol prémium tankkal ?
-
yossarianHUN #368734 Akinek nem kell ez az ingyen prém tank, az nem húzza ki, end of the story. -
walert #368733 Ez az új VIII.-as FV prém ami érkezik a játékosok arcúl köpése. Vagy csak én érzem így?
Annyira értékelni minket meg az angol haditechnikát, hogy egy ilyen "OP" tankot tegyenek be, úgy érzem nem érdemeljük ezt a sok jóságot meg ! Miért kell ilyen kiváló angol ptém tankokat betenni a játékba, mint az adventi VII.-es med meg most ez ?? Könnyezek a meghatódottságtól.

A szovjet ágon minő remek prémek érkeztek meg nemrég : a Type 59-et is überelő T 54 proto pl és más ágon sem talicska kategóriába menő prémek jöttek még a németekhez sem, amin csodálkozok talán -.-
Aki eddig csorgatta a nyálát, hogy lesz ingyen farmtankja, az most pofára esik, mert prémium, de nem nevezném farmnak. Miért nem lehet normális angol gépeket tervezni ?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez most így a holnapi akció apropóján merült fel bennem -
walert #368732 Egyébként a Valentin II pont valentín napra 270 goldért kifejezetten szép gesztus volt. A Matolda 4 és Matilda BP -50%-al együtt, de a MM elrontotta az ünnepet úgy érzem. 
-
walert #368731 Ez kakijó ! 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telitalálat ! -
Engem nem a "bezzegmásdolgozikezért" téma idegesít, az kicsit demagóg, nem összekapcsolható. A piaci "rés" kitöltésére vállalkozók, ezt csinálják.
...
...
Nekem azzal van bajom, hogy egyáltalán létezik ez a piaci rés :D
De lassan lehetne már olyan, mint a 77-es meg a 83-as videójátékválság. A sok gagyi xarból csak a legjobb maradt meg, ami képes volt a fejlődésre, és nem a pénzt hajhászta. -
yossarianHUN #368729 Akkor nem csak nálam üres a spoiler. -
Lokker #368728 Beszédes -
Ilyen lesz, amikor megérkezik a 9.14
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #368726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #368725 Szóval ha retard oldalra kerülsz esély se lesz a 750xp-re,ha a nyerőre akkor egy picit több a semminél.Szerintem skippelem a küldetést pedig ez lenne az első 8-as prémem de amennyi ideggel ez járni fog nem éri meg. -
yossarianHUN #368724
-
walert #368723 Hát akkor nem irígylem az infókat tőle. Sok szájmunkát kell végeznie értük.
-
lexlutor #368722 mondjuk azert a kepen az azert vicces, h a 5k felett sebzo gyozes kapott 781 xp-t... -
lexlutor #368721 jah, az orosz szerveren ez ment. gondolom elemi ereju meglepetes lesz, h itt is ugyanez megy majd. abba a ket hetben, amivel meg kesobb kezdodik nekunk, ugysem ferne bele, hogy esetleg valami mast talajanak ki.. biztos jo ez igy... -
yossarianHUN #368720 Ízelítő, hogy mire számítsatok holnap T10-ben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #368719 Nem WG-s, csak vannak belsős emberei a WG-nél, meg a WG is kvázi félhivatalos partnerként kezeli, úgyhogy ő tudja meg elsőnek, ha valami belsős döntés születik. Tudják SerB-ék, hogy jóban kell lenni vele, elvégre az olvasottsága miatt komoly pozitív/negatív reklámot tud csinálni nekik, főleg, hogy asszonyállat, így sok nolifer WoT-függő issza minden szavát, mint a Szentírást
-
haflac #368718 Vagy kommunikál? :)De még az is lehet,hogy úgy.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.02.14. 18:07:58 -
walert #368717 Nekem a ZsáklinX a kedvencem a streamerek közül.
Minden illegális modot használ, aimbot stb. A legjobb amikor benyögi, hogy viszlát E 100 mert kilövi, közben az aimbotot meg botokat nyomogatja. Nem is idegel semmit. Csak a progi játszik vele 
A streamen nem látni milyen illegális modokat használ az ember, mert beállításoknál el lehet rejteni. A kedvencem : egy HHR-G-s srác elfelejtette átállítani és a WP-full látszott a streamen