World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem a novemberben kihajított defim,még megvan<#hehe>#hehe> pedig úgy tudtam,hogy ami nem ingame+ állandó shop-os tank arra csak 3 nap van.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Két burítót tapostam el meddel,azt hittem ezek is medek és jobban bírják a gyűrődést.De ezek kicseszett papírok,ütközéstől egy rakás hp-ja meg modulja elszáll.
angelus1991ster.blogspot.hu
Anno 4 éve Rush Argó fsb.-s rendszerű hangmódjából csináltam egy .bnk (mostani) alapú Argo hangmódot. Időközben ezt elfelejtettem, hogy is kell. Kérésem az lenne, hogy leírnád egy egyedi hangmódot mot, hogy kell csinálni?
Van pár tervem, ha "egyszerű". Pl.: Red Alert 2, Harry Potter, South Park stb....
angelus1991ster.blogspot.hu
Mint én, csak engem valamiért nem bannoltak. :-P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.02.27. 14:48:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy itt vannak hazánk fiai,ha valakit érdekel<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.02.27. 14:36:45
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Majd megkérdezem tőle mit használt a hülyéje. :)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2020.02.27. 14:32:04
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az egyik T6 magyar tank rajza konkrétan olyan mint egy gumikacsa.
Elég szíp.
Mondjuk az angol tankok általában elég szépek.
Jah tényleg erről jut eszembe,mutattak valami fészbúkos képeket,valami csóka készített magyar tech tree-t és azzal házal hogy megvalósuljon,de hát azok a tankok eszement gázul néznek ki.Hót ciki ahogy kinéznek ezek a sosem létezett fantom fosok.
Ha lesz is valaha magyar ág,ezeket én ki nem fejlesztem.Brutál fosul néznek ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.27. 11:53:26
Azert jelezte a kritikus sebzest.
Nem tudom le duplázni Is3-at.
Ma vakon bele eresztettem egy sorozatot egy bokorba,kiírta hogy 2 kritikus sebzés progetto-ba.
Azt hittem ha olyan célpontot sebzek ami nincs spotolva és nem látom akkor nem írja ki a sebzést.
Ez nem volt spotolva,csak találomra eresztettem bele.Majdnem a lőtávolságon kívül volt.
A teszten 500xp/szint,ami biztos hogy nem marad így.
Az előzőben ha jól emlékszem akkor valami 30.500 xp kellett a 30as szintig.
A csatában elért rangok után járo xp.
A vége felé volt booster,akkor már egy kicsit jobban lehetett haladni.
Nekem mint átlag botnak,kb 40pár csata kellett az elején a 30 szint eléréséhez.
Boosterrel ez sokkal gyorsabb volt,de én addigra már majdnem kész voltam vele.
Leginkább funolni jártam+kreditet farmolni+kerekessel pedozni<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.02.26. 12:30:42
Kb. mennyi meccset kell tolni naponta, hogy meglegyenek a jó rangok?
Én általában nehéz tankkal szoktam indítani a csatákat,252u,is3a,chryslerK.Néha megyek az M6A2E1-el ez vicces tank,mert a frontját ugye nem nagyon kell belőni ,cserébe lassu,viszont sokaknak fogalma sincs hol van a gyenge pontja.Lövik böszen az lfp-t,azt csak pislognak mint a kiszántott vakond,hogy mi van<#hehe>#hehe>
+ most ugye van a 2 csövü csoda ,arra is kíváncsi leszek.
Aztán,ha már megnyílt egy másik front akkor váltok Lt-re Lynx,Ebr10,vagy lt432,ezzel egyébként eléggé lehet counterelni a kerekes fostaligákat,elmenekülni nem tud,cserébe viszont,le lehet abálni öket He-vel,elég hamar<#hehe>#hehe>
Értelmes medem 1 van a progetto,azzal is elég jól lehet érvényesülni.
Td-t nem használok ,kivéve ezt az egy pozíciót,innen sokszor lőttem magam tábornokká a semmiröl is.
StrvS1 el felkúszok arra a kis szikla kitüremkedésre,és ha nem jön be lt,akkor onnan vidáman lehet resetelgetni a bázis közepén levő ház mögött próbálkozókat.
Pár kört mentem artyval,de az keci unalmas,védekezésnél még van értelme szerintem,persze ha nem hullik el a bázis 2 perc alatt,mert a reset az elég jól tolja a rangot,de támadásnál kb kuka,szerintem.
Nálam ezek a prio tankok,de szoktam menni mással is,
Nem találtam a széjjelb@szazidegahüjékmiatt rubrikát<#wilting>#wilting>
Volt két sebző találata.
De bármilyen T8 tank jó.
Más tank jó védekezéshez és más támadáshoz,kár hogy nem lehet kiválasztani hogy mit szeretnél.
Mauer-el támadni szar,de védeni jó.
Nekem most 30 T8 tank áll a garázsban.
Milyen tankokat érdemes vinni frontline-ra? Ti milyen összeállításban gondolkodtok?
Vissza kelene vennem, a Bm miatt eladott tankjaimat:-DD
És jó idegesíteni vele az xvm használókat.<#idiota>#idiota>
Olyan jó neveket ad az anonimizer,én első nap óta használom.
Néha igazán vicces neveket ad.
Jah az külön jó poén mikor lengyelnek vagy csehnek néznek a nevem miatt.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.25. 10:46:06
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
WG tervezi behozni azt, hogy szezonokra bontja a statisztikáid.
Pl utsó 6hónap statjait külön fülbe tenné
Ha ez bekerülne xvm-el sokkal tisztább képet lehetne kapni a játékosokról
Persze olyan xvm-el, ami az átlag tiert is mutatja, mert statpaddert össze lehet téveszteni a tényleg unicumokkal
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Hiszen aki akarja elrejti a statját.