418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Az addig ok hogy papíron ő a legjobb de gyakorlatban nem olyan jó.Túl lassú és tohonya,artynak csemege,M4-nek troll ágyúval meg finom falat.M4-el bújócskázva könnyen megölhető.Artyval meg tényleg állati jó poén kiszedni.
  • lexlutor
    ha meg nem volt, egy kis kitekintes az ubermensch sztalini ipar remekeire, bar a cikk oi exp-re koncentral, de erdemes megnezni a t5 heavyk osszehasonlitasat:

http://ritastatusreport.live/2016/02/25/o-i-exps-firepower/

• Plata
    Hát jó nagy baromság volt hogy Heavy lett.
  • Angelus1991ster
    Maradt volna med.Újabb wg-s faszság. Bezzeg arra nem képesek, hogy a fostalicska 8,8 cm kwk 36 l/56 ágyú penjét buffolják 132/171-ről 145/195-re. Ha Blitz-ben az utóbbi penek vannak, akkor a fő játékban miért nincs :P Szokásos kettős mérce.
  • Plata
    Nem,régen nem volt az.nagyon jó med volt.
  • Angelus1991ster
    Legrosszabb tier 6-os heavy lett azon a szinten.
  • Plata
    Nekem is megvolt tartva,tigrisnél jártam már,de megtartottam mert szerettem,akkor még csak 1 vk36 volt asszem.
    M4-et Sluggert is megtartottam miután tovább haladtam.M4 ma is megvan,de Sluggert miután elbaszták eladtam.
  • Antimat
    Mikor húztam azt az ágat, akkor én is amint továbbhaladtam, eladtam. Aztán kerestem valami német közepest szórakozni, akkor még a Konisch ágyú miatt itt a fórumon javasoltátok, vissza is vettem, jó is volt (mondjuk olyan nagyon sok csatát nem mentem vele), aztán miután kivették azt az ágyút, el is adtam (1-2 próba után).
  • Plata
    Én az első német nerf idején eladtam.Vagy négy éve.
    Akkor még nagyon jó tank volt.
  • Antimat
    Igen, nekem addig funból megvolt a VK3601H, amíg volt neki Konisch, utána már kb. átlagos (vagy az alatti) tankká süllyedt... el is adtam a 'csába.

Tegnap végre meglett az FV4202P, kemény volt ez az egy hét, ami alatt sikerült kihúzni.. nem nagyon mentem előtte WoT-tal hetekig, de most lehet, hogy megint hanyagolni kell, mert kissé megcsömörlöttem a sok siemkától...
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.02.28. 10:50:46
  • Plata
    M4-el és T49-el is szoktam.Főleg malinovkán,oda ahol a td-k szoktak állni,vagy M4-el random a bázisra.
    T49-el legutóbb szarrá lőttem így egy fost.
    Igaz M4-el egyszer saját csapattársat oneshotoltam az ellenség bázisán így.
    De nem szándékosan,csak belőttem vaktában,és pont telibe nyomtam a scout-ot.Akit nem is láttam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.28. 00:20:11
  • joe662
    Ööö izé ha rálátni az ellen kezdöpontjára,mostanában én is eleresszek egy lövést,föleg ha valami troll ágyus fossal vagyok,néha bejön.
    Egy barátom rendszeresen csinálja ezt,töle tanultam
  • bekescsaba
    Állok artyval a kezdőkörtől nem messze...

Majd belém lő az ellen IS7-ese, alig 60 mp-ela kezdés után, még fel sem szpotolták...

Ez mi??

• lexlutor
    ezta gyava lapulast keptelen vagyok felfogni. ha fel h meglovik, minek inditja el a csatat??
    nezegesse a garazsban a tankjat akkor, ott tuti nem lovik meg.
  • Lunki88
    Ja és a szakasztársa is megér egy misét, már csak a neve miatt is. :D Ő nemrég kezdhette a játékot, szóval nem biztos hogy idióta. Mondjuk amikor kérdezték tőle, hogy miért kempel a szikla mögött egész csata alatt, "mert máshol meglőhetnek" jött a válasz, végülis igaza volt.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.02.27. 22:50:09
  • lexlutor
    engem nem is zavarna, h elvezi ezt, ameddig nem lenne full ilyen hülyékkel a top tankjaink a csapatban, en meg alul malmozhatok, h megint egy instant vesztes meccs.
  • Sherman0070
    Ez az egysejtű kikapcsolt monitorral szokott játszani?
  • Sherman0070
    Maximum experience: 1,072

gg
  • Angelus1991ster
    Nem ismeretlen számomra:D Feketelistán van az unikumja.
    Mit élvez? Azt, hogy ha megnyomja a Battle/Csata gombot akkor a mindenkori csapattársai egy tagot vesztettek.
  • lexlutor
    mondjuk legalabb t7 fole nem ment.. meg..
  • lexlutor
    es pontosan mit elevez ebben?
  • Lunki88
    Na ő rá is méltán büszkék lehetünk. A vicces az, hogy nem bot a csávó. Klántársam beszélt vele csata közben, és mondta hogy ő így is élvezi a játékot, hát egészségére.
  • lexlutor
    bugos tetves szar.. megvan 3200dmg, gyozelem, foglalok 39 pontnyit es persze h nem adja meg a t55 kuldetest ez a szar..egy eve megy es meg mindig bugos hulladek..
  • Plata
    Győzelem
    Mountain Pass
    M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat:721 Szerzett kredit 18 845 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 13; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 454)
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Belém jön és belém lő és én fizessek?
  • lexlutor
    t8 csata, nalunk 15 db heavy, masik oldalon 13 heavy +2td
    :DD

lehetne ilyen gyakrabban is :)))
  • Angelus1991ster
    Köszönjük kedves szeretett és bölcs wargaming, hogy egy ilyen jó kis Konisch ( 157/221 - 165/165) ágyú elvételével kiherélted a VK3601H-t.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.27. 19:20:03
  • Plata
    Esküszöm ilyen nincs,t69 és pershingel próbálom a gyujtogatós küldit,egy szinttel nagyobb tankot kéne gyujtanom,de hogy ha mindig T8-ba kerülök,vagy ha t9 csatába kerülök az ellenségnek csak T9 artyja van.
  • Sunsetjoy
    A múltkor himmelsdorfon láttam egy érdekes csordaszellemet. A halálútra nem ment senki tőlünk, cirka 5 nehéz berongyolt, és megállt a mi sarkunknál. Hogy lőjenek 1-2 tankot a másik saroknál átellenben, köztük engem is (de az előrehaladás már sok volt nekik). Máshol ment a party, szóval simán gurulhattak volna beljebb, de nem tették.
    Nos az asztal meg volt terítve, egy táras francia artynak meg egy másik magasszintűnek... amit azok az egy kupacban álló nehéztankok bekaptak, attól megsajnáltam őket. Amíg nem töltött be a tankom :D
  • Plata
    Szép lövés,nekem a legjobb lövésem artyval akkor volt,amikor az ellenség összeveszett egy bokron,és öt gyökér lökdöste egymást egy bokor mögött.
  • Plata
    Győzelem
    Stalingrad
    T49
    Szerzett tapasztalat:1 552 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 16 179
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Bazzz az ellenség akkora balfasz volt.15-2 lett a vége.
    Kempeltek egy rakáson,bementem asszem 7 t8-10 heavy és td közé.Fv215b-t hátba lőttem,mert észre sem vettek,utána megkerültem a házat és vissza a csapattagokhoz,ez a gyökér meg mint egy birka követett engem,gondolom pipa volt hogy ilyen pimaszul hátba nyomtam,nem is figyelt arra hogy be sétál egy rakás ellenség közé,csak követett engem és próbált lelőni,de pillanatok alatt szarrá lőtték.
  • yossarianHUN
    Azzal nem is kell, ott a taktikázás csúcsát az elhelyezkedés meg az elé/mögé célzás jelenti, a többi úgyis az RNG-n múlik.
  • Sherman0070
    Am amit Linkin mond, hogy érdekes az hogy top tier-be teszi artával, ezt én is észleltem. De nem értem
    M44-el kb mindig top tier vagyok. DE minek?
  • Lokker
    WoT-ban nem is kell gondolkozni, az ellenkezne a készítők alapelvével.
  • Sherman0070
    Am elég vicces az RNG. Most pattantam HEAT-tel M46 TigerPatton-ról.
  • Sherman0070
    Akkor én vagyok a hülye hogy próbálok gondolkozni artában :D
  • replicabuk
    Hát igen az RNG..... papírcsónakjaimat általában 1 lövésezik full hp ról.... szeretném húzni a Charioteert de ma már 2x lőttek ki full hp-ról úgy, hogy 40-50-el menekültem... szóval igen..... halál után megnézem, hogy milyen stattal rendelkező csótányok lőnek ki és a 800-as wn8-ot sem érik el "ezek"....
    Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2016.02.27. 16:10:39
  • yossarianHUN
    Az artynak pont ez a lényege, hogy az RNG játszik, nem a játékos. A WoT-os átlagbalfasznak ez jó üzlet, mert így jobb eredményeket csinál, mintha a nem létező intelligenciájára próbálna támaszkodni.
  • replicabuk
    Skill? semmi csak a buzik artyznak de ahhoz meg nem kell skill.....

• Sherman0070
    És milyen skillek kellenek artához?
    Mert van töltés/célzás gyorsító de elég durván mellélő néha. Néha meg minden betalál.
  • lexlutor
    multkor mas is panaszkodott ra, h egyszercsak elszarodott, aztan berakta a kolat a legenysegnek, es hipp-hopp megint elkezdett mukodni. allitolag.