418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Valaki nem tudja hova tűnt az FCM 50-t-ről az akció?
    Márc. 8-ig van hozzá extra 2.5K gold de sehol sem találom ezzel a csomaggal.
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ingame chatbant már kapott a próféta, mert minden meccs elején bemásolta a linket a közös csetbe...
  • yossarianHUN
    Majd ha továbbra is itt próbálja terjeszteni az igét, szóban is.
  • Angelus1991ster
    Miért ? Akik zenéket képpel töltenek fel?
    Nem értem miért reklámozza ezt itt?
  • joe662
    Az elakadàsjelzőket mikor cserélik le,totenkopfra?:-D
  • yossarianHUN
    Komolyan csináltál egy videót egy képről?

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.04. 18:20:53
  • medve555
    https://youtu.be/Zl7B8-Q9lsE
  • brasco84
    még jó hogy visszavettem a kibaszott 38% wines is 7em, egyébként ma 12 meccs, 1 win, örülök.

Vereség
    Fiery Salient
    IS-7
    Szerzett tapasztalat:1 353 Szerzett kredit 73 083

Javítás: -24 440
    Lőszer: -44 452
    Total: 4 191 WN8: 4 577 (100)
  • yossarianHUN
    Azért van vele 1700 feletti átlagsebzésem, mert hulladék. És ez még a depression buffja előtti időkből származik.
  • Sherman0070
    Odabasz
  • walert
    Így van ! Csekélyke 30 ezresért, 24 óra alatt előteremtve fizu előtt & már meg is lehetett bárkinek.
  • András77
    Ennél durvább árakon próbálták a pz ii j-t árulni, több hirdetést is láttam, volt milliós összeg is forintban. Aztán a WG alájuk pakolt és csekély 30e forintért bárkinek lehet Gondolom a sunyi haszonleső eladók meg idegállapotba kerültek, amikor először kirakta a wg a pz ii j-t ilyen 99 eur csomagban.

Szimpla sunyi próbálkozás. Ha van hülye, akinek megér ennyit, vegye csak meg. A WG-t nem értem olyan szemptonból, hogy mára már nem számít op-nak a type59, esetleg egy type59 upd verziót kihozhatnának, aminek nincs tierlimitje, de amúgy a tank ugyanaz. Szerintem ilyen 10-11e arany vagy szintén 50-99 EUR csomagban elkelne még így is és egyáltalán nem annyira op tank, mint ami volt. Nekem soha nem okozott gondot még type59, komolyan nem. OI-val szenvedek meg vannak még tankok, amik undok ellenfelek, de type59 nekem nem az.
  • walert
    Megéri holnap kínaiakkal meg Typeal is nyomatni KÍNAJI TANKU OP
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 16:41:40
  • Lunki88
    Jézusom mi ez az összeg? :D Ez még egy jól kereső németnek is borsos ár lenne érte.
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.03.04. 16:03:07
  • AlucardHuN
    Középszerű lol, jobb mint a legtöbb azonos tierű med...
  • walert
    Akkor ezt senki sem érti ?
  • walert
    Jövő hétvégén, pedig a japó tankokra lesz ilyen akció. Figyelem : Nehogy megvegyétek a T 34-3 prém 8.-as kínai hulladékot !!!
    Szemétrevaló, használhatatlan, hulladék. Még streamen sem láttam senkitől jó kört menni vele mostanában, pedig sok kezében minden OP
  • joe662
    Nem tudom trollkodás-e.Üsd le azt megtudod
  • walert
    Ennek apropóján elmondom, hogy holnap kínai járgányok lesznek a hétvégi event keretében a középpontban. Lehet a T 34-3 amúgyis használhatatlan tierlimites vackot most olcsóbban veheted meg és lehet én is jobb Crew XP hozamban farmolhatok Type 59-vel
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 14:30:20
  • Angelus1991ster
    Mi a francnak ez a lehúzás már?
    AW-ban két Type 59-et is lehetet szerezni. Egy ingyen kifejjleszthető van most, meg amit karácsonykor lehetett kapni.
    Egy mára középszerűvé lett közepes harckocsival lehúzni embereket. Vagy csak egy trollkodás?
  • walert
    őszintén szólva nekem a prémium tankokkal megy a legjobban. Nem csupán szubjektív érzem így, hanem objektív a statomban top10-ből 9 db prémium járgány. Ezek közül valóban sok OP van, melynek nem találni párját normál járművek közt (Pz II J) vagy (Pz B2) ami csak saját tierben megy ! A LeFHB2 arty olyan, mint egy OP TD, 7 sec alatt tölt, szinte már autoloadernek nevezhetném emiatt és ugyanakkor az arty TD modban úgy láthatsz az ellenfélre, mint egy TD vissza viszont nem lőnek, csak ha a végén rám találnak és akkor jön a meglepetés ! Ugyanis előröl nagyon kemény a bestia.

Amit ott látsz azok mind tierlimitesek (a francia artít kivéve, akinek jót tesz a magas tier besorolás és a proto, amire mintha ráéreztem volna t10-ben is) Lehet a tierlimit ennyit érne?

Másrészt ez a megfigyelés, miszerint a gyengék prémekkel mennek a prém 8-asokból szűrték le, nálam pedig nem szignifikáns a T8-asok közt, azaz nem feltétlen ad választ az én esetemben az eredetileg felvetett jelenségre.Vagy tévedek ?

• walert
    RÁdául nem EU szerveres

Nem a tiéd, hanem az ebay ajánlat
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 14:14:56
  • brasco84
    ennyiért viheti bárki az accom, azon is van egy type :D
  • joe662
    Valaki egy Type59-et?
  • walert
    Nem. Sőt azt hiszem egy acc/régió a megengedett vagy tévedek?
  • Angelus1991ster
    WoT acc összevonás létezik?
  • walert
    Értelek. Jó kezdőlöket ! Bár nekem a 9-esek kifuulozása és kihúzása 10-re szokott menni nagyon lassan. Az a baj, hogy így a tizesek külön accon lesznek és ki be kell jelentkezni, ha keverni akarja az ember, de jó ötlet egyébként !
  • Angelus1991ster
    A jó ingyenes meghívó kód: 1000 gold + T2 Light/Pz 35S + 7 nap prémium.
    Abból tudsz venni egy akciós t5-ös prémiumot.
    Marad még 250 aranyad. (Meg amúgy is szoktak lenni goldos missziók, t4-től amit 1-2 nap alatt el lehet érni)

7 nap prémium és a valamikor behozandó kezdő IM-el hamar el lehet jutni t5-ös harcjárműig. Közben az IM-ekkel is lehet farmolni.
  • András77
    Egyrészt sokan azt hiszik, ahogy azok jobbak, mert túl gyorsan megveszik a prém tankokat az elején, amikor még sokkal lejjebb járnak tudásban és kb ott meg is reked, azon a szinten, soha nem érti meg, hogy a legtöbb prém gyengített tank, bár vannak kivételek (rudy pl, de az e25 is simán a top tier7 TD-k között van, pláne ,hogy az e25 tier limites is).

Másrészt meg a prém tankokból sz.rhatják az arany lőszert és még úgy se nagyon megy mínuszba. Például Cromwell b-től én nem is emlékszem, hogy valaha kaptam normál lőszeres lövést.

Walert: az induló csomag új játékosoknak. Van mindenféle. Ad aranyat prém napot stb, volt ami JT8.8-t adott kapásból és akkor a kreditre nincs gond. Persze ezek egy része nincs ingyen, de sokat osztogattak is, mint pl az alienware szórt kis sok ilyent.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.04. 13:43:48
  • walert
    Mi az a meghívó kód?
  • walert
    Valami optikai illúzió áldozata lettem ? Lehet sok volt a WOT vagy egy bug a ludas ? Én azt látom, hogy az IS 7-essel teljesíthető 10 csomagos XP bónuszok, biza május 31-ig teljesíthetőek. A "Top of the..." misszó havi intervallumú, azaz lezárul a hó végén és következő hónapban már más tankok lesznek missziósak, elvileg. Viszont én azt látom, hogy ez az 50 wines IS 7 misszió kinyúlik a második elkövetkezendő misszióra is. Mi lehet az oka?

• Angelus1991ster
    Sokak által hőn áhított tier 10 is megvan 1500-1700 csata alatt, ha van egy jó meghívó kódod mellé.
  • walert
    Mások is megfigyelték ezt. Vajon mi lehet az oka, hogy a gyengébb képességűek kedvelik a prémeket? Nem telik az ág húzásra, mert rosszul játszanak és sokat kell farmolni ?
  • walert
    Főleg azért érdemes prém fiókot venni, hogy több XP-t kapj. Egy 8-9-es stockot akarsz kifullozni. Prém fiók+100% XP személyes tartalék és hamar meg is van a fullos járgány. Hacsak nem akarsz több száz csatában agyaggalamb lenni

Meg a másik amiért jó a prém fiók, az hogy 8-as prémmel farmolva csaknem 2x több nettó kreditet kapsz ! Tierlimites prémtankokkal felváltva menve a legjobb a bevétel maximalizálásáért (Type 59, FCM, IS 6, T 34-3, SP) hihetetlen kreditet tudsz összelőni !

U.I: Egyébként a lassú növekedéshez, igazad van, elég Chzrchill III.-is
    Utoljára szerkesztette: walert, 2016.03.04. 13:25:26
  • Angelus1991ster
    Ez így is van!
    Titán harckocsinak nem lehet rohanva neki menni. A szint Mausa.
  • András77
    Akkor van 10 arany lőszerem, a 194 pen már elég lehet a frontjára, normális rng mellett. Persze ha falkában jön és szemből támad és az rng sem támogat, akkor sokat nem lehet ellene tenni, futni. Ha meg a végére marad, akkor ugye az e25 nagyon gyors, látótávra és kamora ki van gyúrva, megpróbálhatom egyből letrackelni, akkor vége, mint a botnak, szóval nem tudom milyen messziről tudna spotolni az OI, de ha van hely futni és helyezkedni, akkor kiszedem. Ha beáll foglalni, akkor meg maradt 1 arty, az szedi ki én meg spotolom.

Hát igen, az OI olyan szempontból g.ci tank, hogy akik fejjel neki mennek, azok megdöglenek bele, mindenképpen valamilyen taktika kell ellene. Ilyen tankokban, mint az e25 vagy a rudy nem bánom ezt, mert jó a látótávjuk és tudnak helyezkedni.
  • Angelus1991ster
    Ha az ellenél lett volna egy t6-os O-I?

Autoaim segít a szaros artyknál? SPG missziókhoz jól jönne :P Hogy dögőne meg aki azokat a missziókat megírta :P
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 12:49:00
  • András77
    Muhaha, a kis csótány akcióban E25 akcióban - pool medál

Kicsit hanyagoltam ezt a tankot, de most előszedtem a prém előfizetés miatt és sorban jönnek a 2,5e vagy több sebzéses körök vele. Az E25 nagyon szereti a sok retardot. Érdemes megnézni a sok retardot ezen az oldalon is, rusholnak akkor is ha az ellenfélnek sokkal több tankja van.
    A másik tanulság, nem kell mindig odarohanni, ha az ellenség foglal. Persze figyelni rá, hogy mennyi a visszalevő idő, de gyakran szépen felsorakoznak az ellenfelek lesben állva, ráadásul türelmetlenek lesznek, mozoghatnak stb. Szépen taktikusan.
    Meg még egy gondolat, mióta az égi patkányok autoaim/aimbot-al nyomják nem szabad leállni, futni, fordulni és meg kell várni, hogy ellője magát, úgyis sokáig tölt és akkor ráfordulni. Azért jellemző erre a qrva autoaim vagy aimbot-ra, hogy még így is elkapnak splash-el, teljes gázzal futó és forduló kifejezetten gyors tankot.

• Angelus1991ster
    Nem kő venni prémium időszakot elftársak. Venni kell prémium tankot. Pl. Churchill III-at, vagy T-28E-t és társait.

Prémiumcuccokat (prémiumfiók, personal reserves, pótellátmányok és nagyméretű elsősegélyek és hasonlók) meg sima és IM missziók úgyis adják. Prémium fiók azért is lehet, mert a WoT nem havidíjas mint a WoW.

Csak szerintem szart se ad, semmivel sem lesz jobb tőle a játék. Értelmetlen a megvétele. Egy prémiumtankért legalább kapsz valamit.

Szerencsére a játék úgy van megoldva, hogy ingyen is megúszhatod az egészet. (T95E2 grindelése erre remek példa.)
    Csak ha már éveket játszasz a játékkal, akkor a szórakozásért egy párezrest fizetni illetik.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.04. 11:55:51
  • lacibacsi
    Pedig pofon egyszerű:
    - Ha nincs prémed, akkor szívat, hogy vegyél végre
    - Ha van prémed, akkor szívat, mert neked úgyis mindegy
    - Ha közeledik a prém időszakod vége, akkor azért szívat, hogy ne felejtsd el meghosszabbítani
    - Ha nem prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy vegyél már egy prémet
    - Ha prém tankban ülsz, akkor azért szívat, hogy használj gold lőszert
    - Ha véletlenül emelkedni kezd a Wr-ed, akkor azért szívat, hogy nehogy túl magas legyen
    - Ha Serb leül a gép elé és látja, hogy te is ott ülsz, akkor azért szívat
    - Ha nálad jobbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb
    - Ha nálad rosszabbakkal kerülsz egy csapatba, akkor azért szívat, hogy nehogy már te legyél a legjobb

Sorolhatnám még, de látszódik a lényeg:
    - Tartsd alacsonyan a WN8-ad és a WR-ed!
    - Néha játssz prémium előfizetéssel és keveset menj prémium tankkal, de azzal lehetőleg csak alacsony tier-ben!
    - Ne figyelj a fejlődésre és lehetőleg próbáld a mutatóidat süllyedő ágba tenni!
    - Próbálj meg 25k csata után is úgy harcolni, hogy ne vigyél be kettőnél több sebző lövést csatánként!

Na, ki az akire illenek ez utóbbiak? Hát például a nemrég említett medve5555. Vagyis ki itt a legjobb játékos? Egyértelmű, hogy a medve....
    Utoljára szerkesztette: lacibacsi, 2016.03.04. 11:18:38