418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Na feltettem újra a jactor modpackot,hátha.
    Két észrevételem van mod packal kapcsolatban.
    1.Kár hogy nincs benne artys célkereszt.
    2.Kár hogy van benne az a homár xvm,még inaktívan is zavaró.
  • Rammsch31n
    Én az IS6-osra tettem. :) De gondolkoztam az FV-n is.
  • András77
    Mivel sebzést kell hárítani a várható hatása miatt, ezért érdemes kemény tornyú vagy amúgy is kemény tankra tenni, ami tud sebzést hárítani. Persze, lehet, hogy ebből semmi nem lesz és marad csak dísz, 0% hatással, de ki tudja. Én az fv4202-re tettem, mert annak a tornya a csillagok kedvező együttállása esetén tud pattintani és ugye tipikusan utána szoktam lőni, szóval még jól jöhet ez esetleg később, ha megcsinálják a bónusz rendszert és a lóhere kap valami kis plusz módosítót. Az SP-re lett volna logikus tenni egyébként, az rengeteg sebzést tud hárítani, de már unom, most inkább az fv-vel megyek. A T34-re is el tudom képzelni, tornyozásnál lövés előtt egy gyors pattintás és kicsit jobb a lövész, löwe, jt8.8 is tud pattogtatni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.18. 09:43:39
  • Plata
    Hát őszintén szólva,nekem meg tetszett és azért tettem fel.
    Mikor lesznek már jók a modok?
  • András77
    A lóherére menj rá, ott a leírása. Most 0%-t ad, később, ha megcsinálják ezt a bónusz rendszert, akkor majd valamit ad, vagy marad 0. A lényeg, hogy lepattanó, nem sebző, elnyelt lövés után aktív 10 másodpercig és a lövész alapképzettéségét növeli, most éppen 0-val, később, ha kész lesz a bónusz rendszer (talán soha) talán valami minimális értékkel, de persze ez csak találgatás.
  • Plata
    Leszedtem a legfrissebb modokat,erre még rosszabb mint előtte.
    A garázsban valami zöld nyilak lettek.

Egyébként meg a lóhere ilyen bónuszt ad.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.18. 09:24:21
  • Plata
    Halvány lila fingom sincs mit terveztek velük,én azért tettem fel mert szép.
  • Rammsch31n
    Miért, szerinted már bevezették, amit terveztek velük?? Nem... de ha bevezetnék azért sírna mindenki.
  • Plata
    Szép dísz. 0%-ot ad a legénység képzettségéhez.
  • kopaszeger
    A lóhere mire jó ér vmit?
  • Plata
    Na tegnap én meg elköltöttem az aranyam nagy részét.
    Megnyertem ezt a lóherét és feltettem a kedvencemre,és ha már ott voltam vettem rá feliratot és álcafestést is,420 aranyat dobtam ki.De nem nagyon bánom,most szép a T49-em.
    Remélem valamikor lesz valami arany szerzési lehetőség.
  • Fifo
    Beengedett nagysokára
  • Fifo
    Sziasztok!
    Nem tudok bejelentkezni több mint fél órája, mert már be vagyok jelentkezve egy másik szerveren. Kezdhetek aggódni?
  • Userx2
    Valóban nem rossz gép felszerelve, bár lassúcska. 4-5-6 -os gépek nagyon rosszak. Ez megtartósnak tűnik.
  • joe662
    Köszi,nem is tudtam,hogy ilyen is van.
    A biztonság miatt nem aggódok,mert ez a kártya csak a netes dolgokhoz van.20-30k sosincs több rajta.Csak most pont rosszkor volt 0án:-)
  • haflac
    Ezt úgy kell elképzelni,mint amikor régen vettél a telefon feltöltő kártyát és volt rajta egy kód.Nem igényel bankszámlát,előfizetést,online akármit.Szerintem ettől biztonságosabban nem fizetsz neten.A wot-ban kiválasztom a tankot,utána a fizetés módját,majd beírom a 16 számból álló pin kódot.És fizetek.Ennyi.

Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.03.17. 23:29:49
  • András77
    Stock toronnyal borzalom a t34/100, persze stock tankot csak a szőröstalpúak szidnak leginkább, de szerintem sokan inkább beletoltak szabad xp-t. Ha megnézed nagyon ravasz módon van kitalálva a fejlesztési út, mert nem szükséges a nagyobb torony. Úgy néz ki, mintha csak egy mellékes valami lenne, aztán megy a qrva wg szidása, meg égetik a népek a szabad xp, hogy tovább lépjenek. Tényleg elég sokat jelent a nagy torony, tisztára leo pta érzésem volt ezzel a tankkal is. Ott megtanultam, hogy a nagy toronyt mindig fel kell dobni, addig nem szabad szidni a tankot.
  • viper07
    Nem igazán értem én ezt a T34/100 utálatot. Szvsz egy jó tank, csak ki kell fullozni. A bátyja, na az egy förtelem. Aztán a 9 éves nagytesó az már király. Még 25.000 XP és meglesz a 10 éves !. Állítólag az már igazi nagymenő. Meglátjuk:) .
  • András77
    Nyilván sokat nem számít, én speciel semmit nem vettem észre és ráadásul nem is tudod tovább vinn. Én mégis ráraktam, mert a hatodik érzéket még tier7-ben ki akartam fejleszteni, nem sietek annyira, mindent kifejlesztek. Amúgy meg csak 6,2e xp, reserve-el, kb 4-5 csata mindössze, de ha sietsz tovább átugorható, ahogy a legnagyobb rádió is.
  • Userx2
    Ha már így benne vagy, T-34/100-ra 20 LE plusszért érdemes kifejleszteni a "nagy"motort?
  • András77
    Ezt sem gondoltam volna, hogy pont ezzel csinálom meg a pascucci küldetéshez a másodlagos feltételeket is. A 150e kredit jól esett most. Az utolsó, 3. artyba belelőttem utána meg lerammoltam a csába és sikerült nyerni is meg túlélni is.

Victory!
    Battle: Live Oaks
    Vehicles: Konštrukta T-34/100
    Experience received: 1 924
    Credits earned: 24 755
    Battle achievements: High Caliber, Sharpshooter, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "II Class"
  • joe662
    Köszi,megoldódott
    Amúgy ez milyen fizetési mód??Még nem hallottam róla.
  • Sunsetjoy
    Izé, azóta már megoldódott neki, megvették neki.
  • haflac
    Payesafecard?
  • AlucardHuN
    Na igen , de nem ütközeten basztam fel az agyamat hanem sima Sacred Valley csatán:D
  • joe662
    Ki kell kapcsolni a Walertozó módokatXD:-D:-D
    Normàl cstàban nem sok,olyan pàlya van ahol hàzak vannak.
  • Tono34
    FV4202P ölj 2 tierrel nagyobb nehéz tankot küldetés teljesítve, sajnos a végjátékban a dög kicsapott (mellém lőtt) így a másodlagos nem sikerült.
  • Angelus1991ster
    Tökéjre klónozva.
    IS-3 kiveredKirovets még várat magára. IS-3 tornyú IS-2 törzsű tank sajna még nincs.
  • Sunsetjoy
    Az komoly, most veszem észre, játékban mi fogad? IS-3A tagline: "Tökéjre fejlesztve"
    Szent xar. :D
  • AlucardHuN
    Mert akkor így hogy füstöljem ki a cappereket? Jó hogy nem kapnak álca bónuszt
  • joe662
    Ezúton is köszönöm még 1x!
    Ez igy fossa a lóvét Szeretni fogjuk
  • Kryon
    Az miért is baj?
  • AlucardHuN
    Ki a fasz találta ki hogy a cap körbe házakat kell tenni....
  • viper07
    ok, útnak indítva a gépezet :)
  • joe662
    Hali!XD
    A sajàtomra,az olcsobbikbol légyszi:-D
    Ezer kőszőnet!:-D
  • viper07
    A Putz kötelező darab, már amennyiben med párti vagy. Szvsz a legjobb prém nyolcas. Mobilis, kurva jó ágyú, viszonylag jó álca. Ha az Indien bejött, akkor ez még jobban fog tetszeni. Azt nem tudom mennyire legénység függő, nekem 4 skilles emberek üldögélnek benne. Minden perce FUN. Megy tier 10-ben is, bár nem sokat, de ott is el van, mert le se szarják, és finoman lehet csipegetni. Vedd meg bátran :).
  • viper07
    Intézem a tankot, melyik accodra kéred :)?
  • Antimat
    Na hála istennek.
    Nekem is kell a 6th sense, mert az sincs, így különösen izgalmasak a csaták.:)
  • Tono34
    Keress valakit akiben megbízol, megveszi neked te meg elutalod az árát.
    Esetleg a közeledben van, adod neki kp-ben.
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.17. 13:17:48
  • András77
    Abszolút mértékben. Nagy toronnyal már szeretni fogod. Nem egy világbajnok tank, de teljesen használhatóvá válik. A leo pta volt ilyen, hogy a pokolra kívántam a stock toronnyal és megjavult a fejlesztett torony után.

Pláne, hogy a hatodik érzéket is ki tudom most rajta húzni, már csak pár % kell, ami persze nem kevés xp, de így reserve-el meg 3x legénységi tapasztalattal hamar meglesz.