World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Jagdtiger88 + garázshely + 1250 gold + 7 nap prémium" kód. (vagy ha volt már a garázsodban jagdtiger88, akkor 11250 gold + garázshely + 7 nap prémium)
Ma délelőtt vettem meg a 2.-at és működött. Délután megvettem a 3.-4.-et is (ugyanattól az eladótól ebay-en), de nem működtek. Volt néhány levélváltásom az eladóval, nagyon segítőkész volt, próbált intézkedni, utánajárni, hogy mi történik, de ez volt az utolsó levélváltásunk:
"OK, i've learnt what happend. Wargaming (and co-working sponsor) changed codes into "New players only" (just about 2-3h ago) so they won't work on old players account no more. I'm not sure about reasons tho. It should be an issue for anyone who sells those codes too so I'm not sure if there's a point in buying more (You still can try someone else's codes). I'll refund you and can only sorry for a problem 😞"
A lényeg, hogy úgy tűnik, ma délutántól már csak új játékosoknak működik a kód, a régieknek nem. Nekem az eladó már visszaküldte a pénzt (kaptam levelet az ebay-től erről, szóval majd valamikor biztos megérkezik a számlámra).
Ha valaki még is be tudja aktiválni vagy bármi más infója van/lesz, az írjon, mert jó lenne ha mégis működne még valahogy.
LT-11 könnyű, LT-12 az elsődleges rengetegszer megvolt,
MT-11 könnyű volt, MT-12 randomgodtól függ,
HT-11 megcsinálható, HT-12=VK Béla vagy Maus,
TD-11 nehéz, TD-12 megvolt,
SPG-11 megvolt ( 1 lövéssel sebze meg 1 tankot + 1-et nyírj ki, SPG-12 (top sebzéses) nehéz
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem angolosoknak röviden: Mivel következő héten gamescom lesz Kölnben, aztán pedig a wot 5éves évfordulója következik, ezért nem pakolhattak bele minden jóságot a mostani akcióba. (nem mintha ez tavaly vagy tavalyelőtt nem így lett volna, mégis szerintem is elég gyenge eresztés ez az akció)
Live Sream

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.07.31. 15:15:14
Valamit szerintem csavartak rajtuk,mert alapvetően bal..sz vagyok velük,de tegnap elég sok mindent beadott<#banplz>#banplz>
<#felkialtas>#felkialtas>Figyelem a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik<#felkialtas>#felkialtas>
Szerintem tt látszik mennyire az rng kezében van a döntés,simán elgurul a lövés elöl,de ha pusztulnia kell akkor....
És egy jól sikerült kapáslövés<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tegyük fel, hogy van 3-10k-s közti csatás srác, aminek 80%-a minimum arty.
Hogy tömi a pénzt a játékba?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Akkor az valami LowBob artysta lehetett<#hehe>#hehe>
Pont tegnap futottam össze egy 50B-vel, hát nem örült nekem<#banplz>#banplz>
Ezután elvonult arty védő pozícióba G9be és ott is pusztult el<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.31. 14:27:05
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.31. 13:58:19
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Komolyan azért nem fejlődik a grafika mert a sok klingonnak a gépe egy mikróval veszi fel a versenyt...
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 12:42:44
Turán III Prototype modellje ( ami pár ponton hibás is) a magyar tankok jó pár típusának a modelljét is tartalmazza.
Zrínyi , Turán, Turán III és talán-talán a Turán SPG-jé is ( amit a csehek fabrikáltak ). Persze várni kell még egy-két évet a magyar harckocsikra.
Német ághoz mit tudnátok javasolni?
Mammut, Maüschen, Skorpion, Pz III ausf K, Kanonenjagdpanzer, WT-Steyr, Vickers tank(valamelyik változatát láttam az egyik tesztszerver német ikonjai közt), VK 4502 ausf B7, Tiger mit 8,8 cm l/56-on kívűl? T-34 és KV-1 captured-et.
Folyamatos bővítés miatt elkerülhetetlen , hogy a magyar, svájci és osztrák tankokkal valamit kezdeniük kell.
Turán III Prototype adataiban nem rosszabb . mint a Chi-NU vagy Chi-Nu Kai. Chi-Nu-val szépen le lehet lenni. Egyetlen nagy különbség, hogy a japán 75 mm-s jobb .
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 12:10:42
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.07.31. 08:22:27
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
néha 1-2 furcsa lövést produkál nekem, de hát wgről beszélünk
A T-55A HT-4 küldetése (belső modul és a legénység megsemmisítés) miatt elővettem az E-100-at csak HE lőszerrel. Nem semmi. Két csata alatt sikerült is. Az elsőben csak ezért nem, mert két Maus és egy Vk45.02B-vel kerültem szembe és csak nem akart kipusztulni belőlük a legénység. De mindkét csatában 3000 feletti sebzés jött össze. Előnye a HE-nek, hogy nem kell vele annyira célozgatni mint a többivel és akár Mausba is sebez 3-400-akat.
Érdekes lenne, ha azoktól a tier 10 TD lövegektől elvennék az AP lőszer, amikhez nem volt ilyen nagy átütésű mm-es AP (152 mm M-64, 155 mm T7/T7E2, 155 mm AC SA58, 15 cm Kwk44 L/38) és kapnának ilyen növelt, 1100-1200 sebzésű HE lövedéket. Ha nagyon akarnák így is ki lehetne balance-olni ezeket a lövegeket
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.07.30. 23:04:26
Kérdés felvetődik! Ha tankhoz felségjelzést lehet rendelni, akkor legénységet is?

2300-1300 forintott simán megér majd a tank.
Csak ne legyen szuperteszterek "börtönében".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.30. 21:12:32
Turán II Prototype statjai alapján Chi-Nu Kai-nál kicsivel gyorsabb a tank de rosszabb ágyúval rendelkezik, -10 fokos ágyúsüllyedéssel. Tank páncél adatai hasonlók, bár a Turán III protottype-on van a nagy dudor.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.30. 21:00:30
WoT: Nishizumi77
Mondjuk a nevek és a festésnek semmiképp sem szabadna németesnek lennie.
Mondjuk azt sem értem, miért nem német tank jön be a helyére?
Pl az a Panzer 3 K, az más kérdés, hogy az ágyú miatt jóval gyengébb lenne, bár talán soft statokban tudnák kompenzálni, de pl egy random panzer 4-et is előkaphatnának oda...
Szóval nem értem miért pont a Turán 3-at akarják oda berakni.
Ennél már az is okosabb lenne, ha a magyaroknak lenne a német ágon belül egy külön vonala.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.30. 20:57:08
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/turan-3-prototype.html
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.30. 20:45:05