418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Napi retard
    Oi vel körbement Cliffen a hegy alatt,csatát nem látott szegény,Biztos ezért volt frusztrált
    Gondolta mos majd jól rendet rak kettőnk között,Hát nem sikerült szegénynek,mert nem számolt azzal hogy 1,9 alatt köpködjük tele,a nagy pléhbudiját
  • JagFater
    Tudja esetleg valaki, hogyan nyerhetőek ki a hangok a játékból?
  • András77
    Lehetnek torzulások nyilván, mondjuk a kv220-ról elhiszem, hogy trollkodni viszik, de egyébként durván ugyanannyian farmolnak kreditet, százalékban egy-egy prémtankkal. Ezt nyilván semmilyen formában nem lehet se pro se kontra bizonyítani, fölösleges is emiatt ebből az irányból megközelíteni.

Még pontosabban, ha azt gondolod, hogy a t25-el azért nem lőnek annyi aranyat, mert kredit farmolnak, akkor tévedsz. Azért nem lőnek annyi aranyat, mert olyan az ágyúja, hogy nem igényli olyan mértékben (majdnem annyi a normál átütése, mint a kv220 aranyának, a chi-nu-kai meg még magasabb).

A churchill iii 110 penje elméletben elég, gyakorlatban van az ágyúnak egy borzalmas karakterisztikája, pontatlan, nagyon kicsi alfa és a célzás idő nagyobb, mint a töltés ideje. A kis alfa miatt minden lövésnek sebeznie kéne, amit ilyen ágyú karakterisztika mellett nem tudsz elérni normál lőszerrel, úgyhogy betöltik az aranyat.

Mindenki úgy képzeli ezt, hogy a mozdulatlan oi exp oldalát lövöd 2 másodpercenként és minden lövésed sebez, mert akkor célpontot lősz, mint egy kisebb hegy. Ez nagyon szép de a tipikus helyzet úgy néz ki a csatában, hogy mozgó célpont, legritkább esetben fogja a kedvedért az oldalát mutatni, inkább valamilyen forgatott helyzetben tudod meglőni. Gyakran nem is látszik a tank teljesen, tehát célozni kell vagy nagyon kevés időd van lőni (sarokharc) és akkor meg pláne kínos ilyen kis alfa mellett. A tornya ráadásul gyenge, belőhető.

Azon kívül, hogy a legénység képzésére jó, mert szép xp-ket kap, nekem egyáltalán nem tetszett. Ha a másodaccomra vettem volna inkább helyette egy t25-t, akkor nem lett volna kredit problémám, így meg volt, csak hát az is7-hez ez kellett.
  • lexlutor
    sokat kell menni. ez igy van kitalalva.
  • Kryon
    Aki creditfarmolásra használja, az nem goldozik. Egyébként sem értem, hogy mondjuk egy tierlimites Churchill III-nak mire nem elég az alaplőszere? (a mocskosul OP O-I-t leszámítva, amit arannyal se lő át szemből)
  • András77
    Az nekem 3-4 hónap volt a pascucci mexerzése. Valaki mindig ellopta a frag-et. Nagy ritkán bead olyan csatát, amikor 5 arty van és akkor kell egy gyors, nagy tűzerejű tank, nekem amx30-al lett meg és ha nem jön vissza két ellenséges tank is érthetetlen módon (mert aztán ezen bukták el a csatát), akkor még túl is éltem volna, le tudtam volna lépni.

Kis pötyögős ágyúkkal nem lesz meg, mert lelopják, a perzsa lassan tölt a feldathoz és kicsi az alfa, a szuperperzsa meg még lassú is, lelopják, t54 meg a tier10 orosz medek szintén jók lehetnek, de 6 lövés kell tőlük, az legalább 45-60 másodperc csata idő, ami már túl sok. e50 le tudna rammolni artyt a csába, de autoaim/aimbot artykat nem lehet ilyen módon megközelíteni. Rammolásban annyira nem bíznék, ritka, hogy összejöhet.

A tárasok jók lehetnek, de inkább a gyors lorraine meg a bat. lorraine már nem volt meg, de a batra felraktam a 6 lövetűt és azzal nem sok híján megcsináltam többször is, mert mindegyik artyra 2x tudok vele lőni.

Kitartást a feladathoz, simán elhúzódhat, hacsak nincs szerencséd egyszercsak.

Ja, hogy 2 arty kell? Nagyobb tierben sok az arty, mert összegyűlnek tier9-10-ben (tier9-el nagyon sokáig tart fejleszteni, a tier10 meg ugye adott, már nem feljebb) szóval egy nagy alfás gyors tier9-10 tank, amx, leo vagy táras lorraine, bat vagy tier5-ben max 6-ban érdemes szintén egy gyors nagy alfás tankkal, t34-85, vagy trollos m4
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 20:51:42
  • Plata
    Med nem tudom hanyas,már hetek óta veszekszem vele,soha de soha nincs arty mióta aktív.
    Az a cél hogy 2 artyt lőjek ki.de ha nincs hogy?Td Ht Lt küldik készen.
  • joe662
    Vigyél magaddal 2 artyt szakaszba,azt 1x csak beadja.
  • lexlutor
    melyik kuldetes ez pontosan?
  • Plata
    Na sikerült a TD-15 kitüntetéssel és T110E4-el.
    De a med nem megy semmiképp,M4,T69,Perzsa és T54-el próbáltam,soha de soha nincs arty,vagy ha van max 1.
  • vasasgabri
    Sokkal nehezebben játszható mint a Jagtiger? A hétvégén nagyon jó köröket mentem a Jagtigerrel igaz egyszer egy Arty full hpról kiszedett egy lövéssel.
  • András77
    Jövő hónapban olcsó lesz, legalábbis jól áll a ToT szavazáson. Megveszed, ha nem tetszik, eladod 1 hónappal később teljes ár feléért. Nem kevés persze 2 milla kredit bukó, de mégsem 3 millió. Annyira azért nem rosszak, ha mennek a hordával. Megkerülni őket akkor nem lehet, az ellenfél meg f.sik tőlük úgyhogy ha az artyt el tudja kerülni és az alját elrejteni, akkor szépen aprít.

Inkább azt kéne mondani, hogy nehezen játszható TD és amikor vannak könnyebben kezelhetőek, akkor minek ezzel tölteni az időt. Ráadásul nem tud akkorát odab.szni, mint a brit, szóval a kérdés, hogy megéri-e valakinek kitanulnia rendesen ezt a tankot?

Lex: tudod te milyen mintavétellel saccolnak meg választásokat, elég jó eredményességgel (ne a magyarokra gondolj elsősorban). 3e-s minta? Minden közvélemény kutató tapsikolna örömében. Egyébként csak a nettó kis mintavétel, a bruttóra már szavad nem lehet és a nettóból jól lehet következtetni, melyik tankokból okádják az aranyat, úgyhogy rendben van ez a lista szerintem.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 20:32:52
  • yossarianHUN
    Attól függ. Azért van egy vitathatatlan szépsége annak, mikor egy ezrest versz a nagy arccal rohamozó IS-7-be, és nagyon is hatékony lehet, ha van mellette egy értelmes csapat. De a jelenlegi játékosbázis mellett légy felkészülve rá, hogy sokszor csak free damage leszel a berongyoló medfalkáknak, és egyéb intelligensebb ellenfeleknek.
  • lexlutor
    azt azert ne felejtsd el, h a chi-nu es a t25 is csak small datasettel van fen, kb 3k meccsel..

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.03.16. 20:27:00
  • vasasgabri
    Nem sokára meg lenne akkor ne is vegyem meg? Az object 268 is ugyan így jártam mire meg lett már le is nerfelték.
  • András77
    tier5 tankok nettó kredit bevétele

Remélem ezek után nincs több kérdés a kredit termelés témakörben. A chi-nu-kai-nak kifejezetten jó az ágyúja tier5 szinten és az átlagnál jobb a látótávja. Egyedül az újratöltési időt lehet neki felróni, meg a gun depje lehetne jobb is, de így is a legjobban keres. Ilyen kv1 meg churchill i - iii az első lapon sincs. Az oi exp viszont, ahogyan várható volt, jól hozza a kreditet.

Nyilván annyiban ez reálisabb, hogy itt már az arany lőszer hatása ki van szűrve, mert ez nettó bevétel. Amúgy meg lehet nézni a bruttó bevételt is: tier5 bruttó kredit hozam Tanulságos, hogy melyik tankokból okádják az aranyat a játékosok, hogy jogosan vagy nem, az egy más kérdés, de látszik, hogy a t25 nem igényli az aranyat, a chi-nu-kai még annyira sem és azért jönnek fel a nettó bevételi listán, ami a lényeg a kredit termelés szempontjából.
  • Lokker
    Megint haldoklik az eu szerver?
  • yossarianHUN
    Nekem nem tűnt fel, hogy több láncot lőne, mint más gép, szerintem csak jobban feltűnő, mert az ilyesmi 25 másodperces reload mellett fájdalmasabb, mint 6-7-nél. A legnagyobb gondja inkább az artyk, meg az, hogy ha nincs mellette értelmes csapat, akkor pillanatok alatt körbeveszik, és szétcincálják. Semmit nem tud leforogni, még a legtöbb heavyt sem.
  • joe662
    Èn eddig màr 3x vettem meg,a kis dràgaszàgot:-D
    Nem megy vele most se,de hagyom a garàzsban porfogónak:-D
  • András77
    Azért az genyó helyzet, mikor egy ilyen jön a hordával aztán kijön szép komótosan, belémvág egy nagyot és visszmegy, miközben maximum én lövöm, más nem.

Esélyes a következő ToT nyertesének, remélem a ferdi ágról, akkor megvenném a ferdit ákciósan.

Az is igaz, hogy rengeteg láncot lő. Talán a lőszer mérete miatt ugye könnyebben találja el a láncot/tárcsát. Feltűnően gyakran csak láncot lőnek.
  • yossarianHUN
    Nagyon a csapatra van utalva, majdnem annyira, mint a T95. Olyan lomha, hogy pillanatok alatt szétszedik, ha kihal körülötte a csapat. Márpedig ez gyakran megesik.
  • Lucifer001
    JpZ E100 at másodjára adtam el :) Számomra büntetés volt vele játszani . Főleg mikor a Franciáknak dobtam 0 sebzéses kritikust
  • Kryon
    Sajátomat eladtam. Nem keresett rosszul, de nagyon felhúzott, 22% volt vele a wr-em. Mednek nagyon lomha, nagy, papír, és a gyenge látótáv miatt még sniperkedni sem igazán lehet vele. Ha 5ös prém, akkor szerintem Churchill III vagy Chi-Nu Kai, leárazáskor féláron.
  • xotyi
    De legalább lehozta a csatát Én meg kergettem a demidzset pedig nem is vagyok lila
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.03.16. 19:04:56
  • Lokker
    biztos walerttel voltál egy csapatban. :D
  • barret
    Azért a meccsek döntő többségében 4-5 lepattanó meg van a KV-1-nek. Legalább is ha top tier. A med meg nem fog pattintani :)
  • András77
    A kv1 már régi lemez, egy oiexp lényegesen jobban keres, ha nem prém tier5 farmoló tank kell.

Az azért erős kijelentés, hogy a T25 ne keresne jobban ezeknél. Az ágyúja 116 penes szemben a kv1 120 pennel, de gyorsabban céloz be és a pontossága egy kicsit jobb. Ergó hasonló hatékonyságú ágyújuk van. Amennyit a kv1 páncélja jelent előnyt, annyit meg a t25 sokkal job gun depje és mozgékonysága meg a +10m látótáv és jobb kamoja hoz. Még kezdő esetében is, mert odaér, ahol lőni kell, később veszik észre, domb mögül is tud lőni. Nem arról van szó, hogy dominálni fogja a csatateret, de tud eleget lőni a jó kredit termeléshez. KV1-re meg aranyat rántanak a nagyon ügyesek és a hajára kenheti a páncélját általában.

Ha arra gondolsz, hogy a kezdő nyomja a w-t és lő mindenre, ami mozog, hát egy kv1 sem jut messzire ilyen taktikával.

Ahhoz nagyon jól kell játszanod egy kv1-el, hogy megverd kredit hozamban a t25-t, de akkor meg a kérdés, hogy miért ne tudnál a t25-el is játszani hasonlóan?
  • joe662
    Nàlam JgpzE100al
  • Rammsch31n
    Nekem anno E4-el lett meg ha már mindenki azt mondja most.
  • Tono34
    Egy kis + sebesség kellene neki...

Victory
    El Halluf
    FV4202 (P)
    Experience received:1 580 Credits earned 64 850
    Battle achievements Steel Wall, Mastery Badge: "II Class"
  • kipeti
    A T-25 kezdőnek nem igazán ajánlom KV1 el jobban fog keresni
  • bekescsaba
    Érdekes.
    Egy barátom accján kipróbálhatom a prém 6-os Cseh tankot.

Érdekes, hogy az ágyúja a sebzésen kívül mindenben rosszabb mint a Rudy ágyúja, de érzetre mégis jobbnak tűnik.

Mások hogyan látják?

• Sherman0070
    Nekem Rhm. Borsiggal lett meg. Azzal sem lehetetlen.
  • Tono34
    Azért azokat írtam, mert ezek vannak kifejlesztve, csak jelentős kredithátrány van :)
  • András77
    Egy nagyon jó kis tier5 prém tank a T25. A gyengeségeit elég jól kompenzálni lehet (105-ös benya a jobb fordulásra és a torony forgatásra, bino a pocsék látótávra, skillek az ágyúra: pillanatkép meg sima utazás), bár az ágyúját vagy mexokod vagy utálni fogod, mert meg kell várni a becélzást vele. Tehát olyan pozícióban kell lenni, ahol ez lehetséges, ezért raktam rá bino-t, hogy tudjak vele kicsit távolságból is operálni, ráadásul kiváló a gun dep, dombos terepre kell vele menni mindig, hacsak lehetséges. Kapáslövéseket el kell felejteni vele, bár a lőszer olcsó, szóval meg lehet próbálni éppen. A torony lassan forog, a benya valamit javít rajta, akcióban megveszel előre sokat 2,5e kreditért és meghálálja a tank. Nem gyullad gyakran, úgyhogy mehet bele a benya a tűzoltó helyett.

Sajnos mióta oi-exp meg oi horda terrorizálja a tier5 környékét, erősen csökkent a használhatósága a t25-nek és mostanában én inkább a chi-nu-kai-t használom, mert jobb a látótávja és az ágyúja is, cserébe lassabb és gyengébb gun dep, de az oiexp, oi-kat úgyis messziről kell levadászni valahogy.

Ha nincs farm tankja valakinek simán bevállalható, mert a legjobb tier5 kredit keresők között van és ha nem oi-t vagy tier7 keményeket kell kiszedni vele, akkor még csatát is le lehet vele hozni. Arany lőszert nem sokat kell benne használni, mert elég gyors, hogy flankoljon. Szemből meg az arany se sokat segít a dögök ellen.

Egyszóval tier5 mércével mérve élvezetes csatákat lehet menni, tud manőverezni és oldalt váltani, ha a lemmingek elpusztultak vagy éppen áttörtek, a sebességét (főleg 105-ös benyával ki lehet használni). Abszolút ajánlható tier5 prém tank. Ismerek elég sokat és nálam ez meg a chi-nu-kai számít a legjobbnak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.16. 16:46:53
  • M0RN1NGST4R
    ahhoz a küldetéshez olyan TD-t javasolnék, amely vagy kellően mobil, vagy kellően jól páncélozott. Első esetben könnyedén tudsz alkalmazkodni a megváltozó körülményekhez, míg a második esetben tovább maradhatsz életben és így nagyobb esélyed lesz sebezni.
  • Lucifer001
    T55A TD15 küldetést én JPE100 , fv215b 183 , Obj268 , T110E3 , T110E4 , el próbáltam . Nem jött össze , de pár csata a Obj263 al , és sikerült .
  • xotyi
    Hát ízlés kérdése, én utoljára hagynám a 268-at igazából nem sok "egyedi" trükkje van egyedül a gold átütése, a JPE100 arty és sok med nélkül elég pofás .bár sokan panaszkodnak hogy imád csak kritikust lőni, az E4-et meg boldog boldogtalan kupolán lövi de a félig forgatható torony sok esetben előny:)
  • Tono34
    Ez van vissza nekem is, o704 mint egyedüli tankom amivel lehet 6000 sebzést összeszedni.

T110E4, JP100, O268 közül melyiket vennétek meg?
    JP100-ra várakoznak a csajok is .. :)
    Utoljára szerkesztette: Tono34, 2016.03.16. 16:28:37
  • Sherman0070
    Mai nap jól megy.