418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #370805 Ismerek többet is, és igen, nem akarnak a játékban "valakik" lenni, nem érdeklik őket a statok. Szeretnek játszani, tankokat fejleszteni, ennyi. Ők nem érzékelik, hogy rossz játékosok lennének, és nem is tartják magukat annak. Ugyanúgy idegeskednek a játék hibáin és a csapat teljesítményén, mint mindenki más. És egyébként egyáltalán nem retardáltak, csak hát játszani nem tudnak. -
Csak a felnőttekre gondoltam, a gyerekek érthetőek. -
yossarianHUN #370803 Lehet ezzel újat mondok, de a játékkal játszók túlnyomó többsége ugyanilyen "kisgyerek", legalábbis pár éve, mióta a WG szuperhatékony (és tényleg) "tankjáték.hu" marketinggépezete beindult. -
Az ok de ő egy kis gyerek nem egy felnőtt, ezt kérdeztem tőle mert ez nem normális amit írt. -
yossarianHUN #370801 A fórum kihalna, én meg kapásból felkerülnék Sztálin, Hitler és Mao mellé a dicsőségfalra
-
yossarianHUN #370800 De még mennyire. Megkeressük MC DJ YT Lajcsika WoT-os videóit, amiben a gyönyörűségtől visongva magyarázza, hogy kell "kapálni" (a földet lövi)? -
Simán megcsinálhatná a WG hogy végtelen időre lehessen venni álcát csak ne legyen álcaértéke. Ez a WG igénytelensége, ezért nem szaladgál sok álcás tank a játékban. -
lexlutor #370798 Amugy az csak egy dontes, h minden siras tiltva legyen a forumban.
Minden. -
yossarianHUN #370797 Azért az álcafestés és matrica más léptékű dolog, mint egy játékmód, arról nem beszélve, hogy kreditért is meg lehet venni őket. -
lexlutor #370796 Hagyjuk mar ezt a habcsokot..
..nekem az a jatek hogy nyerek. Ha neked az az elvezet h nezed a grafikat es kozben szivsz, mert arra nem veszed a faradtsagot, h megtanuld az alapokat, az egesz addig nem erdekel, amig az en jatekomat nem baszod el. Mert ez egy csapatjatek. es szerintem a csapatomban a lehutoket jogosan kuldom el a picsaba, ha 40k meccs alatt, addig nem jutott el, h egy adott tankkal kb merre induljon egy egy adott palyan. Mert ha egy csapatjatekban nem akar nyerni, akkor menjen single-player jatekot jatszani. Fociban is golra megy a jatek.
A valo eletes hulyesegeket, meg hagyjuk mar, mert pont ugy akarod itt osztani az iget a valo eletrol, mitha halvany fingod is lenne, arrol, mit is ert el a valo eletbe.
Az meg h huzza ra magat a statjara, megis hol huzza magat a JATEKBAN elert teljesitmenyere, ha nem a JATEK forumaban?
Az meg hogy ki miert sir, erdemes eloszor otthon korulnezni. most eppen te miert sirsz? -
Komolyan mondod hogy van aki azért játszik hogy tologassa a tankját egész tier 10 ig és nem érdekli hogy 10 ből minimum 6 csatába hülyére verik és még fizetnie is kell érte vagy még többet játszani így? 3 év alatt nem találkoztam ilyennel pedig járok csatornára ahol elég sok ember jön megy és minddel lehet beszélgetni. -
Kryon #370794 Ott hibázik a gondolatmenet, hogy azt feltételezed, hogy a tomatok szégyenlik a statjukat. Egyáltalán nem, nem is érdekli őket, felteszem, egy részük azt se tudja, hogy van olyanja. Ellenben a folyamatos b.sztatás idegesíti őket (és a csapatot a spam), amitől önmagukhoz képest is rosszabbul játszanak. Ráadásul a jó játékosok figyelmét is elvonja a statkurkászás a csatától, nem beszélve a csapatról, akik szintén a cirkuszra figyelnek a csata helyett. -
Mostani dominanciát kéne tovább vinni, tier 6, tier 8 tier 10 részleg és külön tankot behozni a játékba ami nem kifejleszthető de bérelhető hogy legyen miért ott is játszani. -
JagFater #370792 volt már az internet történelmében példa ilyenre.
Sőt nem is kell messze menni, itt sg-n.
Nagyarca volt csókának, aztán valaki betett egy fényképet a bejárati ajtajáról...
De, hogy válaszoljak, nyilván nem. Ezt arra irtam, hogy cseten rohadtkönnyű valakit leretardozni, mert nem csap le. -
Angelus1991ster #370791 Álcafestések és matricák miatt nincsen lázadás.
Befizetett "összeget" visszatudnák hozni.
De ezek csak felvetések. -
JagFater #370790 Nem en dontom el tesvirem, hanem akik készitettek, meg ugye az elet.
Játék. Mond ez a szó neked valamit?
Semmiképp nem jelenti a staton vergődést, a stat feltornászása közben érő akadályokon való teljes kiborulást, a stat elérése közbeni hiányosságok másokon való letörlesztését, a stat eléréséhez használt eszköz szidását, azon görcsölését. A nem megfelelő stat számok eléréséért más játékos édesanyját szidni és mást hibáztatni.
Már leirtam, ha az lenne a lényege, ami szerinted, akkor mi rinyálni való lenne?
-
lexlutor #370789 Ha szegyenli h tomato, tanuljon meg jatszani. ez a jatek azert nem egy atomfizika. -
yossarianHUN #370788 Na ezért törne csak ki a népharag. -
Angelus1991ster #370787 Sok minden gátat lehetne beleépíteni, hogy ne játszon ott állandóan mindenki.
Pl. fizetős lenne a PvE.
Csak prémium tankok és PvE-re alkalmassá tehető ( némi aranyért/kreditért: 7nap/30nap/örökre ) tankok mehetnének a PvE csatákba. -
Kryon #370786 Egyszerű a megoldás, ne legyenek nyilvánosak a statok, mindenki csak a sajátját láthassa. Akkor megszűnne a statkurkászás. -
Építő jelleggel hozzászólnék a statos részhez, tetszeni fog. Csináltam még régen teszten Object 430 al egy 2x6 körös tesztet hogyan érné meg stat szempontjából használni ezt a gépállatot! 
Két rész van, az első felsorolás 50 db gold lőszeres kör, a másik pedig 50 db APCR (alap) lőszer.
Első szám a csata végén prémium nélkül mennyi kredit fogy, a második pedig a sebzés.
GOLD
27000/595
82000/3700
50000/2300
72000/3965
88000/2696
43000/979
APCR
0/1000
8000/1461
5000/800
20000/2700
29000/595
3000/2300
Látható szerintem a különbség hogy goldal mit befolyásol és APCR el mit. Goldal több sebzés, APCR el kevesebb, szóval az átlag magasabban tartható.
Ezt az összehasonlítást csak érdekességnek szántam, hogy ilyen oldalról is lehet nézni a dolgot játékos és játékos között.
-
lexlutor #370784 ez most komoly?
mi lesz a kovetkezo, h legyokerez es meg akarod keresni??:DDD -
Angelus1991ster #370783 PvE + PvP fúziója.
Ez forradalmi baszod. XD
Bár az se lenne rossz ha PvPvE módot megalkotnák XD -
Kryon #370782 Mondjuk úgy, hogy a PvE csak modulfejlesztésre adjon xp-t. Akkor nem kéne stock tankokkal PvP-ben farmolni, amivel a játékos és a csapat is jobban járna. Amint minden modul ki lett fejlesztve, nem adna több xp-t és creditet a PvE. Szerintem ez jó megoldás lenne. -
Userx2 #370781 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pattonos gyereknek az volt ebben a pillanatban a legnagyobb problémája, hogy őt milyen színűnek látják. Itt durrant el a csapattárs arty... Ezért jó, ha van chat. Látod, hogy könyörögnek neked mit kéne tenned.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Korán megdögölve figyeltem, hogy játszik a gyerek. Semmiféle harcba nem ment bele, ergo nem a csapatot segítette, hanem az önös érdekeit nézve játszott. -
lexlutor #370780 es azt miota dontod el te, hogy mi a lenyege neki??
szerinted ez, szerinte meg nem. -
De hàt màr meg van csinàlva:-D
A lentebb linkelt rivalszarok,ès tàrsaik azok:-D
Legalàbb lehet vàlogatni csata kőzben is,ha pve re vàgysz lővőd a pirosakat,ha kihivàsra,akkor a lilàkat:-D:-D -
Angelus1991ster #370778 Meglehetne úgy csinálni, hogy megérjen PvP-zni. -
JagFater #370777 Mert itt valamit fel tudmutatni, az eletben ezert joval tobbet kell tenni. Es legfokepp nem verik ki a fogait, ha legyokerez valakit cseten. -
JagFater #370776 Kb. Az elso alkalomnal fel ora mulva kapcsoltam ki a csetet a rakba.
Hol erdekel engem mit magyaraz?
Kommunikaljon a radion, ha akar valamit a csataval kapcsolatban. -
És ha nem élvezi,évek óta,akkor minek rongàlja az idegeit ezzel a jàtékkal? -
JagFater #370774
Csak hat nem az a lenyege es sajnos pont ok rontjak el mas jatekat.
Es biza nem elvezi, mert itt picsog.
Es miert nem elvezi? Mert nem sikerult elkapni a lenyeget. -
Userx2 #370773 Nem lusta. PVE-ben gyorsabban lehetne fejlődni, ami nem tenne jót az üzletnek. Meg több fogalmatlan ember jutna magas tierbe. Brrrrrr. -
Kryon #370772 A kedvenceim, aki azzal nyitja a csatát, hogy a statok miatt rinyál, majd az elsők közt elhalálozik. A másik pedig, aki azonnal reportolással fenyeget, ha nem azt csinálom, amit akar. -
yossarianHUN #370771 Pontosabban nem az az élvezete, ami szerinted élvezet. Nekik ez jelenti az élvezetet, neked nem. -
JagFater #370770 Nem azt irtam, hogy baj, hogy figyeli. A stat epp erre kellene, hogy szolgaljon. Ne az erzeseid alapjan iteld meg, hogy fejlodsz e, hanem legyen egy ovjektiv kontroll.
Csak a problema ott van, hogy a sok rinyapicsa a jatek elmenyet a statbuzulasba talalta meg. Epp a lenyeget nem sikerult elkapniuk.
Nyugodtan oszinten el lehet gondolkodni, hanyan jatszananak a jatekkal, ha nem lenne stat.
Az, hogy tobb tierbe is rakhat ertheto, hiszen vannak erosebb es gyengebb jatekosok. Van aki ugyesebb egy alacsonyabb tier tankal, mint mas egy nagyobb hevivel. Ezek csak szint hoznak a jatekba szvsz.
Szerintem a problema, feszultseg ott van, hogy nem sajat magukhoz merik a fejlodest es a statot, hanem mindenki mashoz. Ezert ha nincs meg az x db xp, akkor baj van.
Haracsolo. Ez a legjobb szo arra, aki a statra veri. Meg meg xp es sok sok tank. Ez a huzo ero. Nem a jatek elvezete... -
yossarianHUN #370769 Felejtsd el a PvE módot, ennek a játéknak a PvP a lényege, és a szépsége. Ostoba botokat halomra lőni aztán baromi nagy élvezet, lásd AW. Dögunalmas, repetitív, fárasztó. Az már csak a hab a tortán, hogy elviszi a PvP-től a játékosokat, mert a sok PvP-hez idióta hurkagyurka persze szívesebben lő az ostobenkó AI-ra, mint más playerekre, akik 10-ből 9-szer fél perc alatt pinát hajtogatnak rá. Nem kell az a PvE.
Más: következő WoT Xbox patch
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Beszarás, hogy a konzol verzió pár hónap alatt köröket ver a 6 éve fejlesztett PC-sre. -
Angelus1991ster #370768 PvE mód ezért kéne, de ehhez kurva lusta a dicső és hőn szeretett Wg. -
Én, mint aki 50,6%-nál sose járt feljebb (bár több ezer csata óta nem ment lejebb, mint 50,3%), nem izgat annyira a WR, mint szám.
Az izgat (és talán többeket is), hogy amikor veszt a csapat, kevésbé jön az xp (ha nem vagy prémes), így tovább tart a grind...:) Aki mondjuk napi 10-15 csatánál nem játszik többet (az is 1-1.5 óra lehet akár), annak jól jönne néha az a kis plusz, amit elvesz, mert vesztett a csapatod.
És hiába zúzol, mint Rambó, ütöd-vágod-reseteled, feltartod a fél frontot egymagad, kiteszed a lelked is. Csak sajnos valamiért így is veszítetek. De ha nem kapsz medált, cseszheted, mert nem kapsz rendes xp-t. Ad neked egy nyalókát, oszt örüljél.
A top 3 játékos a veszteseknél is meg kellene kapnia a rendes mennyiséget. Akkor a játékosok közül 20-30%-al több harcolna a topxp-ért, még ha tudja/látja is, hogy bukás lesz.
-
Nem egyedi megoldás az rng, lásd a szép reményekkel indult AW-t, annyira jó koppintás lett (más szempontból meg rosszabb) hogy rekord idő alatt sikeresen bekormányozták magukat vele a futottak még kategóriába...
én rövid idő alatt kiábrándultam belőle, de mostanra már csak a legszívósabbak maradtak ott ahogy nézem, elég belenézni a másik forumba, alig pörög a számláló...: