418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #370845 Az van hogy például fönt van nekem a witcher 3 is ami fölpakolt minden ilyen szart alapból, de ha az megy akkor a wot miért nem vajon?
meg úgy tudom a win 10-en alapból a legfrissebb directX meg hasonlók fönt vannak! Vagy lehet tévedek? Lehet külön föl kell pakolni?
-
yossarianHUN #370844 Redistek, DirectX, Net Framework, anyámkínja fel van rajva? -
MrGringo #370843 Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki hogy win 10-en miért nem indul a játék?? Friss win 10...minden megy rajta csak ez nem! Driverek legfrissebbek! Van ötlet skacok?? Rányomok elindul a launcher, bejön egy kis fehér üres ablak és ennyi
-
Angelus1991ster #370842 Tartalmat bővítsék hamár nem bírnak jó ideig fizikázni-motorozni.
Még várat magára több mint száz harckocsi és még tucat mód is. -
yossarianHUN #370841 Elméletileg az engine már csak nevében BigWorld, valamelyik 9.X-es verzióban gyakorlatilag teljesen lecserélték. Csak kár, hogy ebből a játékos nem érzékelt semmit. -
bekescsaba #370840 DE miért nem kínálnak több alternatívát?
Semmi előnnyel nem járna, csak szebb lenne.
Lásd HD/SD -
Nihili #370839 A Pc-s verzióval az a baj, hogy egy ezeréves kódot toldozgatnak, foltozgatnak több-kevesebb sikerrel. Az Xbox-os verziót elméletileg egyszerűen átportolhatnák Pc-re is, csak akkor windows 10 only lenne a játék, amit nyilván nem fognak meglépni. -
yossarianHUN #370838 aimbot -
András77 #370837 Viszont csak 10 percig tartanak és védekezés módban már számtalan kolobanovot szedtem össze. Mondjuk az is igaz, hogy a 10 perc játékidő már nem érv mostanában, amikor 4-5 percesek a csaták, de régebben még számított, hogy hamarabb végeztem ezekben a csatákban. Időkihasználás szempontjából, meg egy sand river assault, erlenberg, siegfried ezek a pályák ebben a módban az igaziak.
bekescsaba: nagyon könnyen elképzelhető, hogy aimbotozott a gyerek, ha láttál erre utaló jeleket esetleg.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.03.21. 18:02:17 -
bekescsaba #370836 Mentem egy csatát rudyval...
5 tank maradt a végére, engem kilőttek...gondoltam beülök az utlsónak életben maradt 540 win 8-as 7 000 csatás IS-be.
Hihetetlen volt. A gyerek nem tudott menni, mindenbe elakadt, összevissza forgatta a tornyát, rossz volt nézni. De tolatásból, menetből lőtt, a 122 mm-essel, és mindent eltalált, és egyszer sem sebzett neki 390 alatt a gun. Lehozta öt tank ellen úgy, hogy volt vele szemben 2 sárga, (Panther, Wolverine) egy zöld, (type58) 2 piros, (t34-85, T1 heavy) és az össz hp-juk kb a 4 szer több volt, mint a mi IS-ünknek. Minden pattant róla, ő végjátékban kétszer gyújtott is....
Gyakorlatilag kb 600 HP-n állt, és két lövést kapott csak be a rá leadott 10 lövésből.
Hihetetlen volt nézni. -
JagFater #370835 Nyilvan, en sem vagyok szent, lokom en is a szarsagot magamba, De pl. Sose jutna eszembe beirni a csetbe. Megis, mi ertelme lenne? Ha benacska,akkor sem lesz jobb utana. Ha csak figyelmetlen volt, akkor meg o is felbassza az agyat, mert hat mindenki hibazik, valljuk be. Aztan megy o is levezetni a feszkot mast kurvaanyazni es igy tovabb es igy tovabb...
De hat ez nyilvan generacios kerdes, amiben most ne menjunk bele. :-)
Bar asszem egy eletkor alapjan valogatott csata mindenki gondjat megoldana. ;-) -
JagFater #370834 Lehetne ez is egy jatek mód.
Vagy olyan is, hogy eleve feladatra oszt be, mint egy waron. Mert en pl. Problemanak latom, hogy sokan csak kodorognak, meg arra szaladnak, amerre ellen spotolodik. Mint a gyerekek a fociba, hompolyognek a labda utan mind. -
Userx2 #370833 Ez a te pech szériád lehet. Nekem is be van kapcsolva az ütközet és malinovkát is jobban szeretem azzal móddal, megy adja is rengetegszer. Volt egy 75 csatás szérián T-34/100 65 % wr.-el. A mostani 29 csatás sorom is már 65 %, pedig az eleje stock TVP volt. Az a titok, hogy elmondod te is Tibivel: " Tibi mindent visz" Meg a csigaszem is növeli a győzelmi esélyeket szerintem, mert a medjeimet spotterként használom a csata elején. -
JagFater #370832 A gondolataimat mar leirtam, ha neked az ertelmezese* meghaladta a kepessegeidet, azt sajnalom...
* ertelmezes nem egyenlo az egyet ertessel, gyengebbek kedveert. -
Nekem az assault van bekapcsolva, a másiktól idegrángást tudok kapni, annál gyorsan kiderült hogy ha sokat nem is, de azt felfogja akárki hogy ott egy capkör és bele kell állni, csak már azt nem tudják kezelni,hogy ezt mikor kéne tenni:D -
sempike #370830 Hmm én totál abban a hitben vagyok hogy a pattintott dmg-t ezüst formájában értékeli a rendszer.
Pedig lenne értelme a dolognak. Végül is a csapatnak teszel jót ha a heavy-vel felfogod a lövést. Végül is az lenne a szerepe. -
Angelus1991ster #370829 "Előbbi a korhatár miatt" - szaros kis fattyak miatt :( nincs ez.
10-12 évesek is játszanak. Akkor már érthető, hogy miért egymondatosak a wg hírei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.21. 17:22:21 -
yossarianHUN #370828 Minek kapcsoltad be? A sima randomhoz is hülye az átlagjátékos, hát még az ilyen rettentő szofisztikált encounter, meg assault módokhoz. Évek óta ki van kapcsolva, épp eléggé felhúz a normál random. -
yossarianHUN #370827 Előbbi a korhatár miatt, a döntögethető házak meg a gépigény miatt. A WT-be végül betették, sírnak is azóta az FPS-dropok miatt a játékosok. Egyébként se lehetne vele tankot kiszedni, mert ha betennék, csak kozmetikai szerepe lenne.
Viszont a mozgó szirszarokat a tankon már tényleg rohadtul betehetnék, nem hiszem el, hogy akkora munka lenne, és évek óta mondják, már videókat is láttunk róla évekkel ezelőtt. Aztán szokás szerint inkább visszadobták az egészet, mert valami nem tetszett benne nekik. -
bekescsaba #370826 Nekem 51 000 csatám van, amiből 1680-at játszottam szakaszban. 55,25 %-os win rátem van, az átlagtier nálam 7-es.
Kb 1000 csatával ezelőtt bekapcsoltam az ütközet módot, na azóta leesett a nyerési arányom 55,12 %-ra. Gyakorlatilag a nem normál csaták 75 %-ban vesztes vagyok, bár, többször dob top tierbe így. Nekem nem ér ennyit a top tier.
-
Userx2 #370825 Mióta fizet a pattintás? Ez csak terv volt szerintem. -
Angelus1991ster #370824 Vér effekt sincsen :(
Kilőtt tankból nyílásaiből kifröccsennő vérgejzír sincsen.
Tankokon lévő felszerelések ridegen a tankmodellhez hegesztve: csákány, ásó, feszítővas, lánctalpszemek, faronkök stb. - ezek sem esnek le.
Ellenségre rádönthető házakról ne is beszéljünk. -
sempike #370823 És még mindig nem sikerült a Tank Ász az IS3-ra :-/
(300 csata, két jel a csövön de ez még mindig nem. Sebaj majd legközelebb. Addig is örülök a 45k nettó bevételnek amit a pattintásokra kaptam)
Győzelem
Redshire
IS-3
Szerzett tapasztalat:3 588 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit 59 337
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Kölcsönzött járművek hozzáadva: (R) IS-7 (bérleti nap: 1)
Repairs: -275
Ammunition: -13 325
Total: 45 737 WN8: 7 582 (100)
Utoljára szerkesztette: sempike, 2016.03.21. 17:04:29 -
yossarianHUN #370822 Mármint hol? Netán nem ugyanazzal a játékkal játszunk? Se vizesedő tankok, se terep függvényében koszolódó, vízzel "mosható" lánc és test, se lerakódó hó. De még egy nyamvadt esőt se nagyon bírtak implementálni a PC-s verzióban. -
lexlutor #370821 Mester, oszd meg a bolcsesseged kerlek! -
tiszabalazs #370820 Igen ez jogos, de amennyiben kreditben plusszal zarsz a nap vegen akkor is csak elore haladtal csak nem annyit amennyit haladhattal volna. En pl beleorulnek ha az elet mas teruleten is ugy gondolkoznek h mi lett volna ha... -
Természetes reakció ha felqurja az ember agyát pár balfék, vagy éppen pro játékos az adott meccsben aki ezt vagy azt csinál-nem csinál, nincs ebben semmi rendkívüli, még szép hogy k...annyját. Ebből pl. látszik hogy ki az akit jobban beszippant a játék. Aki beszedálva vagy rosszabb esetben tudatosan fegyelmezve magát azt mondogatja hogy minden ok, amikor pl. lő egy 0 crittet egy tomatoba az meg kapáslövéssel kilövi vlmi gyenge ponton az hazudik
-
Plata #370818 Ezek jó része már rég benne van a játékban,kivéve a havat. -
András77 #370817 Ez az, ami jelenleg a játék egyik legnagyobb hibája, hogy túlságosan nagy a fontossága a győzelemnek az egyéni teljesítménnyel szemben. Ok, lehet epic medált szerezni a vesztes csatákban, de az mégsem ugyanaz. Ezért kéne külön választani az egyéni és csapat célt és a csapat cél fontosságát mérsékelni. Egyéni cél lehet pl, tiernek megfelelő x200 spot, sebzés, bázis foglalás pont, reset, bármi ami egyéni teljesítményhez köthető és akkor is győzelemnek tekintené a program, erre még lehetne szerezni csapat győzelmet is. Egy ilyesmi rendszer sokkal jobb lenne, mint a mostani. -
JagFater #370816 Vagom, sok-sok evet toltottem bf-ben klanban. Sok jatekkal jatszottam mar, de meg egyikben sem talalkoztam azzal ilyen szamban, hogy azokat szidjak, akikbol "megelnek".
Tomato, de fregnek jo. Xp-t hozni jo, de azert a kurva anyjat. Ez mi?
-
JagFater #370815 Pedig nem sikerult.
Sehol nem irtam, hogy ne a nyeres lenne a cel. Es semmi olyat, amit te leszurtel belole.
Sertodott vagy, talan mert betalaltam.
-
Kryon #370814 A játékban bőségesen van tartalom kifejezetten a profi játékosok számára, ami garantáltan tomato mentes. A normál csata nem ez a kategória, az mindenkié, ezért felesleges is rajta idegeskedni. A normál csata csak a "szintezős tartalom". A legtöbben itt meg is állnak, a profik meg csak "átsuhannak" rajta és már mehetnek is esl, cw, stb. Így van a játék kitalálva. A tomatokat szidni pedig abszolút kontraproduktív, egyrészt azért, amit már írtam, másrészt azért, mert ők a többség, belőlük él a WG. Téged hamarabb vágnának ki, amiért rontod az üzletüket, mint a tomatokat, hidd el. -
lexlutor #370813 kar erolkodni, megkaptam a valaszt:
"Látom nem sikerült megértened, amit írtam.
Nembaj, ezek szerint pont rólad írtam... "
ennyike.
eljenek a tomatok! ha egy kicsit jobb vagy, huzd meg magad! statra se huzd magad, mert bezzeg a valo eletben!!! ne merj picsogni, esetleg elvarni, hogy fejlodjon. hiszena tomato is ember, es lelke van. peace! -
Angelus1991ster #370812 Vagy a 101-es szobát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja az van, úgy hívják Mittengard. -
yossarianHUN #370811 Bevezethetjük a Gondolatrendőrséget. -
Mint minden kooperatív játék ez is értelmes szinten ("skillre, statra vergődés") re megy, van klán, terület harc, esl, versenyek, esport, stb. ami bónuszokat, nyereményeket adnak. A magasabb (proffesszionálisabb) szinten űzött játék szerves része, sőt húzóereje a wot-nak. Az a másik "játék" rész amiről te beszélsz a fogalmatlan, műkedvelő tomatok randomban való bénázása és a retrográd skillesebbek vergődése vagy tarolása ezek között akik lustaságból, időhiány miatt, stb. nem vállalják a szervezettebb megoldásokat.
-
Stat alapján látok én is ilyet de valahogy logikátlan, értelmetlen mit lehet benne élvezni hogy gyakorlatilag bárki átmegy rajta akivel szembe megy, kedvencem IS3 al 600 as átlagsebzés.
-
Jáájj
Az a kólásüveg felsőtestű,a fürdöbem
,az kemény volt
-
Angelus1991ster #370807 Számomra a Nagy Testvér vagy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
JagFater #370806 Látom nem sikerült megértened, amit írtam.
Nembaj, ezek szerint pont rólad írtam...