World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó,nem egy nagy eredmény,de akkor sem kempeltem meg nem is hátul sunnyogtam.
tudod csak akkor aktiválódik a mapszopató üzemmód, ha beaktiválod az lt-15-öt 😄
I met God. She's black
angelus1991ster.blogspot.hu
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Első meccs:

cyka blyat
Saor Alba
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Saor Alba
Pont ezért.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 21:34:27
---------------------------------------------------------------------
Más
"A ladikos gaménál valami készülődik
A Ranked Battles
Ezek a csaták kissé eltérnek társaiktól: minden csapat max. 7 játékosból állhat illetve a CV-k és BB-k száma limitálva van rendre 1-ben és 2-ben.
Az XP és kredit mellett minden RB játékos csillagokat is gyűjthet győzelmeivel. Mikor egy játékos elér egy bizonyos számú csillagot, kap egy új besorolást, szintet, mely eredményeit is tükrözi majd.
A szintek három csoportba sorolhatóak. Az első csoport kezdők csoportja, itt könnyített feltételekkel lehet magasabb szinteket elérni. A másik két csoport már a haladóké, ahol azonban a vesztett csaták a csillagok elvesztését és ezáltal akár a szint elvesztését is jelentik. A 2. és 3. csoport magasabb szintű versengést tesz majd lehetővé a játékosok között. Apropó verseny...
A játékosok kizárólag a szintjük csoportjába tartozó játékosokkal kerülhetnek össze. Igen, a játékosok győzelmeik alapján lesznek csoportosítva. Mikor a játékosok elérnek egy bizonyos szintet, in-game tartalékokat kapnak. A jövőben a fejlesztők néhány egyedi nyeremény bevezetését is tervezi a megszerzett csillagok alapján.
Magától értetődik hogy a RB első szezonja, ami a verzióváltás után 1-2 héttel van betervezve, még teszt üzemben fog futni. Megvizsgáljuk az összegyűlt adatokat és statisztikákat, a visszajelzéseket, amit további fejlesztések és optimalizációk követnek majd."
http://www.wows.hu/index.php/item/152-0-4-1-teszt-szerver-es-release-note
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.12. 21:21:09
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 20:20:01
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Live Stream

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Az Aslan Pakkban már benne volt a mostani pecs óta,ez a garázs.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mivel állandóan olyan képeket, videókat szúrsz be, hogy milyen skilles fasza gyerek voltál már megint az artydban ülve.
Csak a küldetések miatt<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
már 1 órája játszom de még fel se tűnt hogy ezek elvannak rejtve
Ez most tényleg egy jó ötlet volt..megmutatta hogy múlik az idő a játékban
I met God. She's black
alul megtaláltam a Pz B2-őt, kicsit elkönnyeztem (volt nekem is, csak én hülye eladtam 😄)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.12. 12:40:50
Pl.

De pl. az egyik japó heavyről is van egy plakát a Mäuschen mellett.