World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Nem véletlenül állt neki quickybaby is az artys küldiknek. 😊
popey8
Még az, de a 10 wint se lehet összeszedni. Tegnap 21-ből sikerült, ma eddig 15-ből 5. Egyszerűen ma semmivel nem lehet nyerni, az agyhalottak folyton az én oldalamra kerülnek érdekes módon. Rohadt csaló játék.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Kibaszott nehéz ez a medes is 3500-t lőttem most a TD-kbe, hihetetlen ez a küldetés már komolyan mondom. És ha most az arty még meg is lenne akkor se lennék beljebb, mert akkor meg a kurva TD-t kéne megcsinálni 8000-el. Ez a kettő ez a medes és a TD 15 nagyon el van szállva...
patchaou
😞 Ez elég karcsú, egy nap prém meg kóla XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Hú köszi😊 Én mindenáron invite-ot kerestem, de jó lesz a giveaway is XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Alienware-nél például.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Van most valahol valami invite kód?

Bakker én előre mentem scoutolni meg lövöldözni,nem hátul kempeltem,még is nekem ugatott állandóan az egyik arty csapattárs,hogy camper vagyok meg noob meg anyám kínja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó,nem egy nagy eredmény,de akkor sem kempeltem meg nem is hátul sunnyogtam.

szabii98
Nem csinálom még azt a mission-t, úgyhogy nem 😄 első csatám ma az elc-vel
tudod csak akkor aktiválódik a mapszopató üzemmód, ha beaktiválod az lt-15-öt 😄

I met God. She's black

Úgy sejtem volt előtte 40 kharkov-himmelsdorf-ens-ruinberg és hasonló anti-spotoló pályák.

angelus1991ster.blogspot.hu

szabii98
Malinovka - Medzsik bokor😊

I met God. She's black

Az általad említett fícsörök letölthetőek külön, használd úgy...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Antimat
Vicces kis tank ez a BT7 arty, elég nagyokat lő t3-as létére.
Első meccs:

cyka blyat

Na erre miből következtettél?
Solten
Ja bocs nem emlitettem, az a poen hogy az ki van kapcsolva. Meg nem kene gondot okoznia a csata visszaszamlalaskor letolti az adatokat.

Saor Alba

Ha egy nap alatt meg lehetne csinálni, akkor nem játszanának a játékkal annyian több napon keresztül...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Talán ennek te örülsz?

Ha a statisztikát is mutatja, akkor azt kapcsold ki és szerintem jó lesz!
Solten
Ha xvm-et hasznalok megdobja a kesleltetest 30 ms-el. Neha frankon lagol (??). Xvm nelkul semmi problem. Megvagyok nelkule de tetszenek a ficsorjei (nem a peniszmeregetes, az OTM, garazsszuro, minimap). Valakinek van otlete?

Saor Alba

"Nem ám a proli egy vagy két nap alatt lezavarhatná az egészet"

Pont ezért.
Miért kell egy csomó küldetés napokra lebontani? 24 óra alatt 1-et teljesíthetsz, és hasonlók. Nem ám a proli egy vagy két nap alatt lezavarhatná az egészet.

<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Majmok bolygója?
Filmben voltak hasonló színek. És a civilizáció maradványainak rozsdás roncsai

Maala
"Ezek a rohadt illegális bevándorlók már nehéz uszályokkal jönnek fel a Fekete-tengertől a Dunán."

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem az a bajom, hogy lehozza, hanem:6 perc betli, aztán mák blindshot, kill 150 HP-ról 2x T5-ben, közelítő med TD mode kill, kapáslövés kill, stb. Ja és a lényeg: kirakni a kirakatba és büszkén feszíteni vele úgy, hogy a játékosok 98%-a utálja őket mint a sz@rt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 21:34:27

Egy jó buli másnapja. A tank meg egy T-62.
Ezmiez?

ximix
Ok kösz.
---------------------------------------------------------------------
Más
"A ladikos gaménál valami készülődik
A Ranked Battles
egy szezonon át tartó esemény, mely elérhető lesz minden minimum 9-es fiók szinttel (account level) rendelkező játékos számára tier 6-7-es hajókkal (szakaszok kizárva). Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a hajót és az RB csatatípust és belépsz a csatába.

Ezek a csaták kissé eltérnek társaiktól: minden csapat max. 7 játékosból állhat illetve a CV-k és BB-k száma limitálva van rendre 1-ben és 2-ben.

Az XP és kredit mellett minden RB játékos csillagokat is gyűjthet győzelmeivel. Mikor egy játékos elér egy bizonyos számú csillagot, kap egy új besorolást, szintet, mely eredményeit is tükrözi majd.

A szintek három csoportba sorolhatóak. Az első csoport kezdők csoportja, itt könnyített feltételekkel lehet magasabb szinteket elérni. A másik két csoport már a haladóké, ahol azonban a vesztett csaták a csillagok elvesztését és ezáltal akár a szint elvesztését is jelentik. A 2. és 3. csoport magasabb szintű versengést tesz majd lehetővé a játékosok között. Apropó verseny...

A játékosok kizárólag a szintjük csoportjába tartozó játékosokkal kerülhetnek össze. Igen, a játékosok győzelmeik alapján lesznek csoportosítva. Mikor a játékosok elérnek egy bizonyos szintet, in-game tartalékokat kapnak. A jövőben a fejlesztők néhány egyedi nyeremény bevezetését is tervezi a megszerzett csillagok alapján.

Magától értetődik hogy a RB első szezonja, ami a verzióváltás után 1-2 héttel van betervezve, még teszt üzemben fog futni. Megvizsgáljuk az összegyűlt adatokat és statisztikákat, a visszajelzéseket, amit további fejlesztések és optimalizációk követnek majd."

http://www.wows.hu/index.php/item/152-0-4-1-teszt-szerver-es-release-note
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.12. 21:21:09
Master91
Ha túl hülye a csatához az a baj, ha lehozza az a baj.... mai társadalomnak bakker tényleg soha semmi nem jó
A wotinfo.hu-n van egy igazi féreg. A csatát lehozza, de egy arty tanulmány az egész 6 perc balfaszkodással, kapáslövéssel, blind shottal, stb.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.08.12. 20:20:01

Sherman0070
A faszom ebbe a 7K spot dmg-be. 1 hete várok Prohorovkára, betesz, 2x is, ÉS SENKI SEM MEGY ELLENSÉGBŐL LINE1-re..........

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Csúzli Parancsnokok! 😊 Mondanám, hogy gyertek nézni tanulni, de tőlem nem sokat lehet. Viszont a hibámból annál többet. 😄
Live Stream
Sherman0070
Ez mekkora! 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Savaran
A küldetések miatt én is viszek egy arty ágat a "ratata" arty-t, de sosem büszkélkedek vele ha sokat sebzek vele, mert nem nagy szám nagyobb meló mondjuk egy indiennel egy 2-3 k demage x-es mezőnyben.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Meg a Kv5 hogy a rádiósok panaszai miatt lett kivéve 😊 .
Az Aslan Pakkban már benne volt a mostani pecs óta,ez a garázs.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Olyan ami pontos is, olyan nincs. Bár két patch óta már a nem pontosról sem nagyon hallottunk.
Van addon ami csata közben számolja a spot dmg-et?
joe662
Igen eladtam mindent,csak ez van<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Golddal😛
Te állandóan artyval tolod?
Mivel állandóan olyan képeket, videókat szúrsz be, hogy milyen skilles fasza gyerek voltál már megint az artydban ülve.
Sherman0070
Amíg 7K spot dmg kell addig eltávolítják Prohorovkát a mapok közül?

joe662
A mai nap is jól kezdődik,akire ránéztem az elpárolgott<#hehe>
Csak a küldetések miatt<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Még a kutyaház is ott van😄 Veteránok mint jómagam emlékezhetnek, hogy néhány éve még ha átmentél a tankkal egy kutyaházon, hallatszott egy rövid vinnyogás. Aztán ezt a fícsört az állatvédők hisztije miatt végülis kivették😄
szabii98
Hát ez óriási 😄😄
már 1 órája játszom de még fel se tűnt hogy ezek elvannak rejtve
Ez most tényleg egy jó ötlet volt..megmutatta hogy múlik az idő a játékban

I met God. She's black

Viktor Kislyi. Tudtommal ő a WG tulajdonosa, SerB csak a WoT-ért felel.
Master91
nekem is tetszik, csak kurva kár hogy nem lehet körbe menni a kamerával 😞

alul megtaláltam a Pz B2-őt, kicsit elkönnyeztem (volt nekem is, csak én hülye eladtam 😄)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.08.12. 12:40:50
Master91
nem SerB legnagyobb a fotókon ??? mivan? tud ő erről?

ki az az öltönyös csávó?
Ja, és most vettem észre, hogy van egy Ratte a központi üreg (vagy mi) alján, a lávában. Jobban elvagyok a garázzsal mint a játékkal😄
Egyébként hogy ne csak fikázzam a WG-t, ez az interaktív garázs szerintem kifejezetten jó ötlet, a WG legjobb garázsos húzása évek óta. Simán maradhatna a végleges verzióban, csak akkor ugye egy csonttal kevesebbet tudnának dobni a prémeseknek. Ja és külön piros pont a Coral-os poénért a Karl-nál 😄
Tapizzátok végig a garázst a kurzorral, egész jó kis easter egg-eket lehet találni 😄
Pl.

De pl. az egyik japó heavyről is van egy plakát a Mäuschen mellett.