418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    A gold ammonak nincs normalizacioja ezert papir pancelra loni vele hulyeseg , sokkal nagyobb az esélye a láncnak benyelni vagy olyan szögben beesni ami autobounce. Erdemesebb attolteni mint próbálkozni.
  • Plata
    Én meg múltkor afkoltam mert közbe jött telefon és asszem 5.4k-t spotoltam.
    Na persze amikor küldihez kellene spotolni akkor nem megy.
  • Lichtmaschin
    Ez a játékhoz tartozik, minden napos eset....
    Tegnap a t64-el akartam 2000- et spotolni hogy ne vegyenek észre. Csak tier8 és városi pálya. Lehúztam vagy 10 ilyen kört....
  • Mydgard
    A papirdoboz E-100 2/2 beszed egy 1900 es egy 600-as sebzest szuper repesz pancellal (mozogva, domb mogott),majd lepattanok golddal egy BC-rol. K.O. innentol gyakorlatilag veget is er a csata szamomra. Wtf useless tank...
  • Plata
    Marad a sima M41.
  • yossarianHUN
    Aranyért valszleg egyébként se lehet majd kapni, csak shopban, pénzért.
  • Plata
    Ez nagyon szép,gondolom prém tank lesz.
    Sajna nincs annyi aranyam ami ehhez kell.
    1611 aranyból max egy t5 tankra futja.
  • blueskyer
    Srácok, a T-44 valóban ilyen OP szörnyeteg ? http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3312-t-44-elemzes
  • Caliph
    only ps4

• Angelus1991ster
    Tier 8-as angol prémium közepes tank, a Chieftain/T95-ből úgy látszik CW jutalom tank lett.
  • Angelus1991ster
    lepkekpzpzk....... M41 90 GF

További képek.
    http://thearmoredpatrol.com/2016/03/31/m41-90-gf-pictures/#more-19524
  • barret
    Április 1 ugye?
  • realcsabi
    Tényleg azt kérdezed, hogy egy 1 napos patchet amit április elsejére terveztek, miert április 1-én adnak ki? :)

Bar sztem nem egy napos lesz legalabb a hetvegen bent fogják hagyni.
  • Angelus1991ster
    Április 1.-én jön állítólag egy minipatch , a 9.14_3-as.
    Ezt miért nem képesek már ma kiadni? Ha az a mód, kb. egy napig lesz elérhető, ahogyan annó a Karl Pixel-mód 2014-ben.
  • Angelus1991ster
  • tutyimutyi2
    Én szerintem úgy fog tüzelni mint a játék egyetlen duplacsövű tankja az MTLS-1G14 hogy kattintunk egyet és lő kettőt 1-1 csövéből kb. akkora késleltetéssel mintha egy Pz. II vagy hasonló gépfegyveres tank lenne.
  • Angelus1991ster
    Kár. WoW-szerű WoT-ban ez igazán elférne.
    2 ágyús Joszif Gömböc lövésére kíváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vagy egy pontról indul egy lövedék, vagy mindkét csőből 1-1 lövedék indul meg.
    Fun mód térképén ha jól látom, a Wg új Masters of Orion játékbál való hajók vannak.
  • yossarianHUN
    Csak április poén mód, nem kell mellre szívni:)
  • haflac
    Kíváncsi vagyok ezek után a biciklit mikor teszik a játékba?És majd köveket fog dobálni.A prém kő, az kommulatív és természetesen lesz majd HE is.
  • tutyimutyi2
    10 tonna, 50lóerő/tonna, 100km/h végsebesség asszem megtanulunk repülni :D
  • Lichtmaschin
    Szar a spot rendszer....ilyeneken én is mindig ki vagyok akadva....minden nap előfordul
  • bekescsaba
    Annyira nem modulérzékeny, mint a korábbi variánsok. S fürge, mozgékony. VÉGRE.Van gun depression, minden betegsége megszünik, ami miatt korábban szenvedni kellett a 7-es, 8-as szinten.

3200-3400 damage még nem ér lila win 8-at.

Az első lövés hibátlan. Szinte mindig. Ha jól rémlik, 1,16 sec telik el két lövés között, de a valóságban több mint 1,5 mp kell várni két lövés között (szükülés).

Azonban ez is hordozza a tárasok betegségét, nagyon ritkán penetrál mind a három lövés, jellemzően a második mindig pattan, vagy lánc.

Ami igazán nagyon-nagyon jóvá teszi a tankot, aza a 21 mp-es újratöltési idő.

GYakorlatban ez azt jelenti, hogy egy E100, Maus, IS7 kétszer tud csak rád lőni, míg te cserébe két tárat lősz ki rá.

A legénység még fejlesztés alatt, a TVP.be beleraktam 100 000 free xp-t, nem akartam elveszteni a józan eszemet. Na egy a 100 000 xp hiányzik a legénységnek, de nagyon.
  • András77
    Egyébként gyulladós a kilences? Mert lehet, hogy elbaltáztam és a javítás helyett a megelőző karbantartás kellett volna adnom a vezetőnek első skillnek.

A TVP is úgy ég nálam, mint a zsír, a t34/100-ra meg már számolni sem tudtam, hogy mennyi tűzoltót használtam fel.

Érdekes amit az ágyúról írsz, mert mindenki dícsérte. Fullos a tank egyébként teljesen, legénység is 100%? Ha nem, akkor még van remény....
  • Pales27
    a frontján lévő extra láncszemekre gondoltam, ami +20 mm
  • bekescsaba
    egyébként az ágyúja (mármint a 9-es skodának) még a franciáknál is cigányabb
  • bekescsaba
    Az is3-hoz...

A 9-es Skodával voltam (emiatt megéri az összes szopás), aranyat töltöttem, (310 pen HEAT)mert egy roncs mögé húzódott E100-at készültem kipiszkálni, de egy vörös is3 jött szembe velem. kb 100 méterre voltam tőle, céloztam, és a 3 ból csak egy ütötte átt a frontját.

Szánalmas.....
  • Sunsetjoy
    Én poénosabbnak vettem volna egy olyan Föld-szövetség szerű rombolót, amin rajta van minden felségjelzés :D Amerről nézed, olyan nemzetiségű :)
  • Toweliee
    Jaj de cuki, Sztálin, az olyan trendi, meg a Csegevara.
  • yossarianHUN
    Az nem picit. Az sokat.
  • yossarianHUN
    Ooooohhh
  • lexlutor
    nem hinnem hogy meghagynak. eddig egyetlen szorakoztato jatekmodot sem hagytak bent.
    az hogy ez miylen lesz majd elvalik, egyenlore szamomra nagyon szemrevalo:)
  • bekescsaba
    Ez a sexton II prém tank pedig a játék legsemmirevalóbb prém járműve...

Na, kitomboltam magamat.
  • bekescsaba
    Mondja már meg valaki, hogy azon a kikúrt Ruinberg map északi oldaláról, miért nem lehet spotolni a 176 méterre álló foglaló két darab OI-t, egy periszkópos jpz IV-el A6-A7 ből?

Létezik ilyen homályzóna? Camo bónuszt kapnak a foglalók? Ez az egyik, a másik meg Provhorovka. 200 méterről sem lehet látni a foglalókat.
  • Angelus1991ster
    Egy normál harckocsi HD-modellje 100-200 ezer dolláros árban van. Joszif Gömböcnek talán 75-125 ezer dollár.
    Meg a pálya textúrázása és elkészítése mennyibe kerülhetett. Időszakos vagy állandó módként meghagyhatnák, úgy, hogy olyan lenne mint a "gyakorló csata" mód, ahol veszteségesen jössz ki a lőszerhasználat miatt.
  • ratgab
    Gyanítom ez április 1-re készül....XD
  • Angelus1991ster
    Wg-sek begombáztak XD

De ezért ezreket kikúrni a picsába? Hogy aztán csak egy napig/egy-két hétig játszhassunk vele ? Fájó ez.
    Fun-mód medál:

Térkép:

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.30. 18:20:27
  • bekescsaba
    Én nem tudom mi történt ezzel az M10 Pantherrel, de megtáltosodott.
    Stabilan hozza a 2000-es sebzéseket normál lőszerrel, és a páncélja is megacélosodott. Most már eltalál dolgokat, és át is üti azokat.

Új kedvenc prém tankom lett.

UI: vagy lehet, hogy megtanultam vele játszani.
  • Angelus1991ster
    139 csata 150 kilőtt tank és 60% győzelmi rátánal egy időre hagyom a Toldit. Nem akarok agyvérzést kapni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ágyú szándékos lerontása valami bődületes. Baszki, a Turán gyorsabban tölt újra mint a Toldi. Ehhez még a szeretett MM is hozzáad. 29 t5-össel egy csapatban élvezet.
  • Angelus1991ster
    Ezt javasolta t5-ö prémiumtanknak, ahogy t3-asnak a 43M Toldi III-at. Mivel ne a lehetséges magyar ágból lévő t5-ös 43M Turán III kerüljön be.
    Lengyel minor ággal a magyar (és talán még a román, spanyol) minor ág is bekerülhet.

Úgy vagyok vele, hogy ilyen játékba annyira nem szükséges a magyar ág. Minden magyar tankcsaládból a top kerüljön be.
    Ilyen a Toldiból, csak a Toldi III, 2db Tas közül a t7-es verzió, 2-3 db Turánból a 43M Turán III, Zrínyiből a II-es derpes, V családból a V-4
    Toldi Marder, Nimród esetében csak egy van. Ezeket igényesen behozva kéne megoldani.

Mostani Sentinel I AC igényesen megcsinált csomagja példa lehetne rá, hogy kell prémium tankokat behozni.
  • Faboo
    Nem érted, vagy nem volt érthető amit írtam. Pont az a lényeg, hogy nekem mindegy hogy milyen, magyar tank, tehát nekem kötelezően beszerzendő darab. A toldi III-nak is nagyon örültem. Elismerem, hogy nem megyek vele sokat, de rendszeresen. Van aki csak azért szerzi be mert tetszik a kinézete, van aki gyűjti a prémeket. Magyarán van aki így is, úgy is beszerzi. Van aki csak a játékélményre vagy az eredményre hajt annak nem kell. Nekem már az maga élmény, hogy magyar tankkal nyomulhatok. Ezért nekem meg fogja érni beszerezni. Ahogy néztem a videókat tényleg nem acélos, de azért játszható.