418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #371246 A gold ammonak nincs normalizacioja ezert papir pancelra loni vele hulyeseg , sokkal nagyobb az esélye a láncnak benyelni vagy olyan szögben beesni ami autobounce. Erdemesebb attolteni mint próbálkozni. -
Plata #371245 Én meg múltkor afkoltam mert közbe jött telefon és asszem 5.4k-t spotoltam. 
Na persze amikor küldihez kellene spotolni akkor nem megy.
-
Lichtmaschin #371244 Ez a játékhoz tartozik, minden napos eset....
Tegnap a t64-el akartam 2000- et spotolni hogy ne vegyenek észre. Csak tier8 és városi pálya. Lehúztam vagy 10 ilyen kört.... -
A papirdoboz E-100 2/2 beszed egy 1900 es egy 600-as sebzest szuper repesz pancellal (mozogva, domb mogott),majd lepattanok golddal egy BC-rol. K.O. innentol gyakorlatilag veget is er a csata szamomra. Wtf useless tank... -
Plata #371242 Marad a sima M41.
-
yossarianHUN #371241 Aranyért valszleg egyébként se lehet majd kapni, csak shopban, pénzért. -
Plata #371240 Ez nagyon szép,gondolom prém tank lesz.
Sajna nincs annyi aranyam ami ehhez kell.
1611 aranyból max egy t5 tankra futja. -
blueskyer #371239 Srácok, a T-44 valóban ilyen OP szörnyeteg ? http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3312-t-44-elemzes -
only ps4
-
Angelus1991ster #371237 Tier 8-as angol prémium közepes tank, a Chieftain/T95-ből úgy látszik CW jutalom tank lett. -
Angelus1991ster #371236 lepkekpzpzk....... M41 90 GF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
További képek.
http://thearmoredpatrol.com/2016/03/31/m41-90-gf-pictures/#more-19524 -
Április 1 ugye? -
realcsabi #371234 Tényleg azt kérdezed, hogy egy 1 napos patchet amit április elsejére terveztek, miert április 1-én adnak ki? :)
Bar sztem nem egy napos lesz legalabb a hetvegen bent fogják hagyni. -
Angelus1991ster #371233 Április 1.-én jön állítólag egy minipatch , a 9.14_3-as.
Ezt miért nem képesek már ma kiadni?
Ha az a mód, kb. egy napig lesz elérhető, ahogyan annó a Karl Pixel-mód 2014-ben.
-
Angelus1991ster #371232
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tutyimutyi2 #371231 Én szerintem úgy fog tüzelni mint a játék egyetlen duplacsövű tankja az MTLS-1G14 hogy kattintunk egyet és lő kettőt 1-1 csövéből kb. akkora késleltetéssel mintha egy Pz. II vagy hasonló gépfegyveres tank lenne. -
Angelus1991ster #371230 Kár. WoW-szerű WoT-ban ez igazán elférne.
2 ágyús Joszif Gömböc lövésére kíváncsi vagyok, hogy oldják meg. Vagy egy pontról indul egy lövedék, vagy mindkét csőből 1-1 lövedék indul meg.
Fun mód térképén ha jól látom, a Wg új Masters of Orion játékbál való hajók vannak. -
yossarianHUN #371229 Csak április poén mód, nem kell mellre szívni:) -
haflac #371228 Kíváncsi vagyok ezek után a biciklit mikor teszik a játékba?És majd köveket fog dobálni.A prém kő, az kommulatív és természetesen lesz majd HE is. -
tutyimutyi2 #371227 10 tonna, 50lóerő/tonna, 100km/h végsebesség asszem megtanulunk repülni :D -
Lichtmaschin #371226 Szar a spot rendszer....ilyeneken én is mindig ki vagyok akadva....minden nap előfordul -
bekescsaba #371225 Annyira nem modulérzékeny, mint a korábbi variánsok. S fürge, mozgékony. VÉGRE.Van gun depression, minden betegsége megszünik, ami miatt korábban szenvedni kellett a 7-es, 8-as szinten.
3200-3400 damage még nem ér lila win 8-at.
Az első lövés hibátlan. Szinte mindig. Ha jól rémlik, 1,16 sec telik el két lövés között, de a valóságban több mint 1,5 mp kell várni két lövés között (szükülés).
Azonban ez is hordozza a tárasok betegségét, nagyon ritkán penetrál mind a három lövés, jellemzően a második mindig pattan, vagy lánc.
Ami igazán nagyon-nagyon jóvá teszi a tankot, aza a 21 mp-es újratöltési idő.
GYakorlatban ez azt jelenti, hogy egy E100, Maus, IS7 kétszer tud csak rád lőni, míg te cserébe két tárat lősz ki rá.
A legénység még fejlesztés alatt, a TVP.be beleraktam 100 000 free xp-t, nem akartam elveszteni a józan eszemet. Na egy a 100 000 xp hiányzik a legénységnek, de nagyon. -
András77 #371224 Egyébként gyulladós a kilences? Mert lehet, hogy elbaltáztam és a javítás helyett a megelőző karbantartás kellett volna adnom a vezetőnek első skillnek.
A TVP is úgy ég nálam, mint a zsír, a t34/100-ra meg már számolni sem tudtam, hogy mennyi tűzoltót használtam fel.
Érdekes amit az ágyúról írsz, mert mindenki dícsérte. Fullos a tank egyébként teljesen, legénység is 100%? Ha nem, akkor még van remény.... -
a frontján lévő extra láncszemekre gondoltam, ami +20 mm -
bekescsaba #371222 egyébként az ágyúja (mármint a 9-es skodának) még a franciáknál is cigányabb -
bekescsaba #371221 Az is3-hoz...
A 9-es Skodával voltam (emiatt megéri az összes szopás), aranyat töltöttem, (310 pen HEAT)mert egy roncs mögé húzódott E100-at készültem kipiszkálni, de egy vörös is3 jött szembe velem. kb 100 méterre voltam tőle, céloztam, és a 3 ból csak egy ütötte átt a frontját.
Szánalmas..... -
Én poénosabbnak vettem volna egy olyan Föld-szövetség szerű rombolót, amin rajta van minden felségjelzés :D Amerről nézed, olyan nemzetiségű :) -
Toweliee #371219 Jaj de cuki, Sztálin, az olyan trendi, meg a Csegevara. -
yossarianHUN #371218 Az nem picit. Az sokat. -
yossarianHUN #371217 Ooooohhh -
lexlutor #371216 nem hinnem hogy meghagynak. eddig egyetlen szorakoztato jatekmodot sem hagytak bent.
az hogy ez miylen lesz majd elvalik, egyenlore szamomra nagyon szemrevalo:) -
bekescsaba #371215 Ez a sexton II prém tank pedig a játék legsemmirevalóbb prém járműve...
Na, kitomboltam magamat. -
bekescsaba #371214 Mondja már meg valaki, hogy azon a kikúrt Ruinberg map északi oldaláról, miért nem lehet spotolni a 176 méterre álló foglaló két darab OI-t, egy periszkópos jpz IV-el A6-A7 ből?
Létezik ilyen homályzóna? Camo bónuszt kapnak a foglalók? Ez az egyik, a másik meg Provhorovka. 200 méterről sem lehet látni a foglalókat. -
Angelus1991ster #371213 Egy normál harckocsi HD-modellje 100-200 ezer dolláros árban van. Joszif Gömböcnek talán 75-125 ezer dollár.
Meg a pálya textúrázása és elkészítése mennyibe kerülhetett. Időszakos vagy állandó módként meghagyhatnák, úgy, hogy olyan lenne mint a "gyakorló csata" mód, ahol veszteségesen jössz ki a lőszerhasználat miatt. -
ratgab #371212 Gyanítom ez április 1-re készül....XD -
Angelus1991ster #371211 Wg-sek begombáztak XD
De ezért ezreket kikúrni a picsába? Hogy aztán csak egy napig/egy-két hétig játszhassunk vele ? Fájó ez.
Fun-mód medál:
Térkép:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.03.30. 18:20:27 -
bekescsaba #371210 Én nem tudom mi történt ezzel az M10 Pantherrel, de megtáltosodott.
Stabilan hozza a 2000-es sebzéseket normál lőszerrel, és a páncélja is megacélosodott. Most már eltalál dolgokat, és át is üti azokat.
Új kedvenc prém tankom lett.
UI: vagy lehet, hogy megtanultam vele játszani. -
Angelus1991ster #371209 139 csata 150 kilőtt tank és 60% győzelmi rátánal egy időre hagyom a Toldit. Nem akarok agyvérzést kapni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ágyú szándékos lerontása valami bődületes. Baszki, a Turán gyorsabban tölt újra mint a Toldi. Ehhez még a szeretett MM is hozzáad. 29 t5-össel egy csapatban élvezet. -
Angelus1991ster #371208 Ezt javasolta t5-ö prémiumtanknak, ahogy t3-asnak a 43M Toldi III-at. Mivel ne a lehetséges magyar ágból lévő t5-ös 43M Turán III kerüljön be.
Lengyel minor ággal a magyar (és talán még a román, spanyol) minor ág is bekerülhet.
Úgy vagyok vele, hogy ilyen játékba annyira nem szükséges a magyar ág. Minden magyar tankcsaládból a top kerüljön be.
Ilyen a Toldiból, csak a Toldi III, 2db Tas közül a t7-es verzió, 2-3 db Turánból a 43M Turán III, Zrínyiből a II-es derpes, V családból a V-4
Toldi Marder, Nimród esetében csak egy van. Ezeket igényesen behozva kéne megoldani.
Mostani Sentinel I AC igényesen megcsinált csomagja példa lehetne rá, hogy kell prémium tankokat behozni. -
Faboo #371207 Nem érted, vagy nem volt érthető amit írtam. Pont az a lényeg, hogy nekem mindegy hogy milyen, magyar tank, tehát nekem kötelezően beszerzendő darab. A toldi III-nak is nagyon örültem. Elismerem, hogy nem megyek vele sokat, de rendszeresen. Van aki csak azért szerzi be mert tetszik a kinézete, van aki gyűjti a prémeket. Magyarán van aki így is, úgy is beszerzi. Van aki csak a játékélményre vagy az eredményre hajt annak nem kell. Nekem már az maga élmény, hogy magyar tankkal nyomulhatok. Ezért nekem meg fogja érni beszerezni. Ahogy néztem a videókat tényleg nem acélos, de azért játszható.