World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8 csata kv1-el és 8 vereség. Büdös retardált narancssárga buzikba nem tudok sebezni. Pattogok mindenről. Ráteszem a 122 milist a stug 3 oldalába a felépítménybe gondos célzás után belelövök erre bead 142 sebzést. Hát bassza meg az anyját . A minimum hogy átütöm a papír oldalát és full sebzés de neeeeeeeem ő narancs köcsög kell neki a játékélmény!
Pales27
akkor tényleg a popey által mondott cheat lehet, de arról most hallok először

Solten
Konkretan nem neked lett celozva... <#rolleyes>

Saor Alba

randomban hibátlan...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Jogos. Késő volt már 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

1000x1000 méteres négyzet, és a tankod van a középpontjában. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az biztosan tiltott mod volt Bleg.....Amugy visszatertem sziasztok 😄
popey8
5-6 peccsel, de lehet régebben találkoztam egy olyan moddal, ami kirajzolta a piros négyzeten kívül lévő tankokat, ha spotolva voltak. Azóta is azt a modot keresem, de nem találom😊 Am magát a tankot nem láttad, de egy asszem tiszta kék színű ghostot igen.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Nem fagy le, hanem egyszerűen nem tud mutatni semmit az 500x500-as négyzeten kívül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Aki venne"
Értő olvasás. Aki meg akarta venni, az most vegye meg, mert nemsokára már nem teheti. Nem "vegye meg mindenki, akár akarta, akár nem, mert nemsokára kiveszik".
Játék legjobb része, olyankor Jedi-nek érezhetjük magunkat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.18. 23:43:07

angelus1991ster.blogspot.hu

mármint mire képtelen? 😄 Hogy 500 méternél messzebb lévő tankokat mutasson egyszerre mert lefagy vagy mi?
Amúgy utána kilőttem a bokorban álló t34et ami nem volt felspootolva 😄
Svéd ágban lesznek "semleges/haloványfingomsincsmilyennemű" legénységi tagok?

angelus1991ster.blogspot.hu

Solten
Hu eltavoltitjak, OMG, vegye mindenki gyorsan amig lehet.. Ezert tojnak az arcunkba a devek, ezert nincs erdemi fejlesztes, mi a turonak, Pistike igy is rohan es megveszi a sz@rt. Total ertheto a WG hozzaalasa.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.18. 23:15:28

Saor Alba

patchaou
Szóval akkor létezik egy olyan csalás ami lehetővé teszi azt amire a játék motorja képtelen?

Aha és mindezt kétszer megcsinálta. úgy hogy közben mentem folyamatosan hátra.......
És még belelőtt a mellettem mozgó ferdibe..... Persze!
Egy kis help kellene 😊
A T55A MT4. mission-nél a feladat ugye hogy láncolni kell 3 tankot, majd sebezni is őket. A kérdésem az lenne, hogy azt vajon beleszámolja, ha trollgunnal egyszerre láncolok és sebzek? Vagy a nehezebbik utat kell választani?
Amúgy nagy az öröm, mert meglett az MT12. 138. csata adta be <#taps>
Pales27
Az irányt látja, és ellövi próba szerencse alapon. Én is szoktam így, de nagy mák kell hozzá.

patchaou
Elvileg a játék képtelen rá (egyébként az is szánalmas, hogy még mindig négyzet alakú a látótáv...). Én is szoktam olyanokra lőni akik a piros négyzeten kívül vannak, az irányt be lehet lőni a térképen a magasságot pedig lehet látni. Innentől kezdve ha nem mozog akkor van esély betalálni, ha mozog akkor ugye jóval kisebb...

Onnan hogy lő be az obj 430? úgy hogy tolatok, mozgok megyek hátra.
Hogy lehet ilyen nagy látótávot csinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
patchaou
Erről ez jutott eszembe 😊

Nem is baj hogy kiveszik a sok retardáltnak fingja sincs hogy kell ellene harcolni.Nem egyszer láttam tomatot benne ülve szarrászedni az agyhalott ellenséget.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ximix
Az semmi de már cseperedik a következő generáció<#smile>

Ez hamar megvolt.
Nem kérlek, csak egy szokásos micropatch. Ezek után mindig az az érzésem, hogy csak szopatásból csinálták meg, egy részeg tivornya közben. Átlagosan két másik mikropeccs szokott kelleni ahhoz, hogy kijavítsa az első által okozott hibákat. És hogy ezek milyen fícsöröket hoznak? Azt senki se szokta tudni.
Nálunk csak a chat nem működött egymás közt de tudtunk platoonban menni.

A hsz-ek alapján elég random jönnek elő a hibák, mindenkinél más. Új rng?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.18. 21:35:51
<#falbav>
Más se tud írni a garázsban a barátlistáján lévő embereknek? Egy ismerőssel próbálkoztunk, se én neki, se ő nekem nem tud írni, és még a szakaszmeghívómat se tudja acceptelni. Ez megint ennek a drága mikropeccsnek a következménye?
Hidd el, van ennél lejebb is 😊
patchaou
Egy falákányi majom ül a gépek előtt és random nyomkodnak össze-vissza mindent. Ez a wg.

Én csak szimplán nem tudok írni chatbe, és a szakasz meghívásokat sem tudom elfogadni😊 (modok nélkül sem megy)

Ezzel az új mikropatchel volt már valakinek gondja? 2. csatám a mai nap, CH 3-al ráteszem az autoaimet a matildára, és kilövés után is rajta maradt egészen a csata végéig. Azt se tudtam mire célzok mert a célkör végig matildon volt, a tornyom is beragadt mintha eltalálták volna, de nem kaptam találatot, javítani se tudtam. Utolsónak maradtam, de emiatt buktuk a csatát. Replayt meg nem tudom visszanézni. Gj Wg
Amíg nem szorongatja meg őket egy másik játék addig nem fog érdemben változni semmi.
patchaou
... szóval már csak évek kérdése.

Utoljára "It's done when it's done.".
Orzanelt néztem Twitch-en pár hete és ő a nem tárassal használta akkor.
patchaou
Többmagos támogatásról valami hír?

patchaou
Klántárs gépén voltam teamwieverrel, az Ő játéka már le volt frissítve és nem vitte a délelőtti replayeket. Az enyém meg igen, aztán lefrissítettem és az enyém sem viszi már őket. A mostaniakat nem tudom, de beveheti a wg bő nyállal. Gyűjtöm a replayeket, mert szerettem volna egy videósorozatot és a tetves frissítésük miatt baszhatom az egészet!

Antimat
Van olyan elvetemült, aki nem a táras ágyúval használja az SP1C-t?
Nekem is az van fenn, de ahogy néztem a statjait, dpm-be, célzási időben, és pontosságban is jobb a nem-táras, de replayben csak a tárast látom.

cyka blyat

Olcsón lehet megéri megvenni gyűjtőknek. World of Tanks 1250 Gold + 8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tank + 7 Days Premium Bonus Code
Ez került nekem -6 533,47 HUF pénzbe.
Itt a hozzászólásokban le van írva, hogy lehet megvenni a csomagot.

Vagy megkapjátok az árát goldban.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.18. 20:33:56
Antimat
Talán a fájlok összerendelését "felejtette el" a win?
Jártam így pár hónapja.

cyka blyat

Sherman0070
Light mission másodlagosához mi a faszomért kell túlélni a csatát?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Meglett a 7K spot dmg erre vesztünk...................

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Futtattad ma már a játékot? Nekem valamit újracsomagolt. Ha nem indítottad, akkor egyszer indítsd el! Elvileg utána jó lesz. Nálam a micropatcheknél volt ilyen.
Pont most raktam le mert meglett a jp4.
Farmolásra szerintem alkalmattlan. Kevés sebzési lehetőség van neki t5-ben. Hátul kell kempelni vele, mert ha bármi bármelyik oldalról eltalálja , akkor kiüti a motort és általában ki is gyújtja. Ez mindjárt egy oltó és egy javító minusz . (mellesleg kurv@kib@szott idegesítő is )
Annyit most is megkeres, csak annyival megőszülsz, mire kifarmolsz egy nagyobb tankra valót.
ximix
A T5 StugIII mennyit keres mostanában prémmel nettó kb ?
Annak idején az volt a farm tankom 16-25 ezer nettó kredit simán összejött vele, emlékszem egy csata egy legénységi tag átképzés volt stendert 😊 a végén már kevés volt a 36 skuló később azért kellett a schmalturm tornyos PZ4-el farmolni, mert abban több lőszer volt, nem fogyott ki csata végére.
Nekem már volt egy pár prémium gépem, de mindig ugyanaz történt. Az elején húúú de keresett, aztán nagyrészt annyit mint egy t5-os gép egy jobb körben. Kivéve a t34, mert az képes volt annál is kevesebbet. A nyeremény wz-111 is igy volt. El voltam ájulva, hogy menyit hozott. Aztán már csak időpocséklás volt vele játszani....
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.18. 19:14:15
patchaou
Hali! Az mitől lehet hogy nem hajlandó elindulni egyik replay file sem. Egyszerűen semmi nem történik...

Я тоже. 😊

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.