World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Értő olvasás. Aki meg akarta venni, az most vegye meg, mert nemsokára már nem teheti. Nem "vegye meg mindenki, akár akarta, akár nem, mert nemsokára kiveszik".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.18. 23:43:07
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy utána kilőttem a bokorban álló t34et ami nem volt felspootolva 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.18. 23:15:28
Saor Alba
És még belelőtt a mellettem mozgó ferdibe..... Persze!
A T55A MT4. mission-nél a feladat ugye hogy láncolni kell 3 tankot, majd sebezni is őket. A kérdésem az lenne, hogy azt vajon beleszámolja, ha trollgunnal egyszerre láncolok és sebzek? Vagy a nehezebbik utat kell választani?
Amúgy nagy az öröm, mert meglett az MT12. 138. csata adta be <#taps>#taps>
Hogy lehet ilyen nagy látótávot csinálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A hsz-ek alapján elég random jönnek elő a hibák, mindenkinél más. Új rng?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.18. 21:35:51
Nekem is az van fenn, de ahogy néztem a statjait, dpm-be, célzási időben, és pontosságban is jobb a nem-táras, de replayben csak a tárast látom.
cyka blyat
Ez került nekem -6 533,47 HUF pénzbe.
Itt a hozzászólásokban le van írva, hogy lehet megvenni a csomagot.
Vagy megkapjátok az árát goldban.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.18. 20:33:56
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Farmolásra szerintem alkalmattlan. Kevés sebzési lehetőség van neki t5-ben. Hátul kell kempelni vele, mert ha bármi bármelyik oldalról eltalálja , akkor kiüti a motort és általában ki is gyújtja. Ez mindjárt egy oltó és egy javító minusz . (mellesleg kurv@kib@szott idegesítő is )
Annak idején az volt a farm tankom 16-25 ezer nettó kredit simán összejött vele, emlékszem egy csata egy legénységi tag átképzés volt stendert 😊 a végén már kevés volt a 36 skuló később azért kellett a schmalturm tornyos PZ4-el farmolni, mert abban több lőszer volt, nem fogyott ki csata végére.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.18. 19:14:15
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.