418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az semmi,már üzenget is 
Lehet az ugráló GIF-ek később jönnek
-
Angelus1991ster #371525 De ha már meghasadtam két énre, akkor utánna jöhet a minden atomom meghasadása. -
Toweliee #371524 Nem, ezt már régóta mondom :) -
Angelus1991ster #371523 Milyen kis magánnyomozó lettél Törcsi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja, meg harcosok klubja
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.03. 21:47:14 -
Toweliee #371522 Én 99%-ban meg vagyok győződve, hogy te vagy Angelus. -
blueskyer #371521 Lehet akkor még nem volt World of tanks ? 
Lehet, hogy Angelus is én vagyok. Én Britneyt kérem köszi.
Lehet hogy mind egy létezők vagyunk legbelül és a világ pusztán illúzió. Ne feledd a szolipszizmus falszifikálhatatlan !
-
Toweliee #371520 Nem. Csak nekem ez már fura, én is voltam 13 de nem voltam ennyire infantilis.
Yoshi úrnak meg igaza van walert. Amit te csinálsz az nem fórumozás, hanem az egyéni, senkit nem érdeklő világfájdalmad ráerőszakolása másokra.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.04.03. 21:40:19 -
blueskyer #371519 Azért, hogy jobban beindúljon és még többet írjon ide ? Ahhoz YosBarát szerint elég vagyok én is 
-
yossarianHUN #371518 Erőlködj csak, meg csinálj úgy, mintha hülye lennél (mert sok minden vagy, de hülye az speciel nem), nem igazán érdekel. De most szóltam utoljára. -
Toweliee #371517 Figyi, most külföldön vagyok, de privibe add meg az elérhetőséged, és ha hazamentem (nyár vége) befizetlek egy nőhöz/férfihoz, attól függ mit szeretsz. -
Angelus1991ster #371516 Beindítani? Csak az Istennő!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.03. 21:25:30 -
blueskyer #371515 Mármint a maiak ? Ne legyenek akció bemásolások, ez részemről rendben. Bocs Angelus, hogy jól beindítottalak !
Remélem nem vetted sértésnek. Megpróbálok smiley nélkül írni, habár nem értem akkor minek vannak ?
.........mind1
Pz II J-vel lehet megyek még pár kört és ha epic talán felteszem. Bocsánat, hogy van olyanom

De ha a maiak véleményed szerint normálisak voltak, hogy hogy mégis fenyegetőztél ma is ?
-
Angelus1991ster #371514 Kubinkai gyöngyszemeket azt kéne beindítani.
-
Toweliee #371513 Igen. -
yossarianHUN #371512 Látod? Ezek normális hozzászólások. Csak az baj, hogy mindig csak akkor kerülnek elő, mikor bannal fenyegetnek. Egyébként csak a másnapi akciókat másolgatod be, jó sok szmájlival megtűzdelt, cinikus hangú megjegyzésekkel, amikkel jól be lehet indítani pl. Angelust, ezzel egy-két oldalas sárdobálásokat kirobbantva. Vagy a full goldos Pz. IIJ replayeket, amire meg a sealclubbereket utálók ugranak, tehát kb. mindenki. Normális, konstruktív hsz-t csak akkor látni tőled, amikor valaki megvádol, hogy nincsenek konstruktív hsz-eid. Pont ebből látszik, hogy pontosan tudod te, hogy mit csinálsz, és miért csinálod.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.03. 21:11:07 -
blueskyer #371511 Ha ez jólesik, ezentúl szűk szavakban, napi max pár hozzászólást írok
-
Angelus1991ster #371510 Most visszafogottak voltak Kis-Romulánia térképével:)
Román tech tree csak lengyelhez hasonló minor ágként jöhetne csak be. Maximum tier 5-ig. -
blueskyer #371509 QB most játszik a német bulldoggal, akit érdekel https://www.twitch.tv/quickybaby -
yossarianHUN #371508 A folyamatos hangulatkeltés, fikázás, sugalmazás, hergelés. A veleményedet elmondhatod, de mikor naponta húsz hozzászólásban locsolod a benzint a tűzre, akkor tök egyértelmű, hogy mit akarsz elérni, függetlenül attól, hogy teszed-e az értetlent, meg a mártírt. -
blueskyer #371507 Mi az amit trollkodtam, de most komolyan ? Mert nem egyezik a véleményem a tiéddel ? A játékról fejtettem ki a véleményem, mint más. problem ? Nem egyezik a tiéddel. Mert van egy Pz II J-m, már nem is mondhatok semmit Oh my god.

Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.03. 21:00:15 -
blueskyer #371506 Valaki meg tudná mondani ez mi a WTF ? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom a 7végi event & a prémshoppos régi tankok új packbant jelenti, de miért tótúl?
-
yossarianHUN #371505 Szerintem pedig fejezd be a trollkodást. Folytathatod, amit pár hete abbahagytál, de ne hidd, hogy ez az accod hosszabb életű lesz. -
AlucardHuN #371504 No comment* bolond mobil:D -
lexlutor #371503 "Hát, ha nem járod végig az utat, honnan tudod milyen az ? Hogyan kritizálhatod a nerc bundábás asszonyt, ha nem tudod milyen lefeküdni azért a vacokért 100 állattal ?" - ezt azert te is erzed h default baromsag???
ebbol kiindulva, ahhoz h elitelhess egy drogkereskedot, ahhoz neked is annak kell lenni.. vagy egy pedofilt is, nem???
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.03. 20:13:17 -
AlucardHuN #371502 Mikor fogják fel a vlachok hogy a Tr 580 túl modern...
A térkép nő commentem. -
blueskyer #371501 Szerintem be lehetett volna vezetni a magyar ágat is. Lett volna egy közös EU ág, amiben olyan nemzetek tankjai lettek volna amik a cseh, polák, svéd ágban nem lettek volna. Pl magyar 5-6-os, de a 8-9-10-est más nemzetek adták volna. Mindegyik tankhoz saját nemzet legénysége és pótkajája pl magyar gulyás. Ezek a legénységek kompatibilisek lettek volna egymással, azaz pl T10-es pl svájci tankban ülhettek volna a Tas-ból húzott legények gulyással. 
Igaz.............ehhez dolgozni kellett volna a wgnek
-
blueskyer #371500 Hát, ha nem járod végig az utat, honnan tudod milyen az ? Hogyan kritizálhatod a nerc bundábás asszonyt, ha nem tudod milyen lefeküdni azért a vacokért 100 állattal ? 
Szerintem be lehet fejezni a fikázásomat. Én ugyanazokat a dolgokat, amiket magam is megjártam kritizálom, úgy hogy tudom milyen. Nincsen meg minden prém tankom, nem eszek kaviárt, nem vagyok agyhalott mindent vásárló, de a lehetőséget kipróbáltam és tudom milyen ez. Szerintem próbálj meg hű topic gazda lenni & érdemben hozzászolni -
Angelus1991ster #371499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #371498 Magyarázhatod a bizonyítványt, csak nincs értelme. Ilyen igazi álnépvezér vagy, aki vörös fejjel, rongyos ingben, kormos képpel hergeli a szegény pórnépet, aztán hazamegy, és kaviárt eszik vacsorára. -
blueskyer #371497 Az a vicc, hogy így fél év után is nap, mint nap szembesülök azzal, hogy a Pz II Joker a legjobb tank a játékban és az valóban megérte a pénzét !
Pont azért, mert kipróbáltam több prémtankot, több lehetőséget a játékba való pénz invesztálás terén, így ez tesz hitelessé. Nem pálcát török mások felett, hanem arról beszélek, amit magam is kipróbáltam, azaz van fogalmam róla és nem levegőből beszélek.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj le T3-4-re és meglátod, hogy nem csak kezdők vannak arra YosiBarátom
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.03. 19:40:13 -
Angelus1991ster #371496 El is felejtettem :D Bocsi a tudatlanségért.
Bár akkor lenne létjogosultsága egy ilyen csomagnak ha mellé pakolnának 3 szintű felszereléseket + pár garázshelyet. -
yossarianHUN #371495 Az a vicc, hogy annak ellenére, hogy te vagy az, aki itt folyamatosan a WG sunyi pénzlehúzásairól prédikál, pont te vettél több tízezer forintért Pz. IIJ-t, amit aztán golddal teletömve kezdők szétkalapására használsz, mindezt olyan baromságokkal indokolva, mint hogy "mindenki a jó tankokkal szeret játszani". Innentől hiába tetteted magad rendszerellenes forradalmárnak, ugyanolyan álszent vagy, mint az itteni próféták 99%-a. Sőt. -
lexlutor #371494 annyibol valtasz free xp-t es megvan. tessek. -
Angelus1991ster #371493 Egy 30-40-50-60 ezerért megvett (rész)ág (pl. a német td-2.ága) hozna azért a konyhára. -
lexlutor #371492 szerintem mert:
- a shop egyszeri bevetel, a grindeleshez meg veszik a premnapot es kovertaljak goldert az xp-t, ami hosszutavu es vegul jelentosebb bevetel
- ha egesz agakat lehet venni, nem lesz gridneles, kihalnak az emberek a t10 alatti tierekbol. innentol akik ott grindelnenek, es 5perceket kell varniuk egy csatara, el fognak menni. -
blueskyer #371491 Kérlek szépen ezt meg tudom magyarázni. Egyszerű pszichológia. Arra kondicionálnak a tudatalatti reflexek segítségével, hogy gold vásárlásával húzzál tankot.
A helyzet mindenki számára ismert. Jól megy a játék minden tankkal, bezzeg amit húzok a stockos Csi-Rí azzal vagyok állandóan szopóágon. Most mit tegyek? Van az adventi csomagból egy valag goldom és úgysem kell ingame premtankot vennem, mert pont azt vettem meg csomagban Meheheee

Hopp,………itt a lehetőség hogy hasznosan felhasználjam és kihúzzam 50 csata után a T-54-et vagy ha alap fiókom van veszek belőle prémet és láss csodát, az agy ehhez fok hozzászokni, ha a svéd ágat húzod, akkor is erre fog ráállni az ember !
Utoljára szerkesztette: blueskyer, 2016.04.03. 19:23:42 -
lexlutor #371490 azt h mit terveznek, szerintem felesleges tippelni, mert ha ereztek szorul a bevetel, mindig valami ujat talaltak ki.
en ugy gondolom, ezt nem lepik meg jo ideig meg, mert a premnapokbol es a mellekesbol pl.:free xp valtas joval tobb bevetel jon hosszabb tavon, mint egy ilyen egyszeri bevetel. es legalabb minden tierben vannak elegen jatekosok. amugy ha valaki annyira at akar ugrani tankokat vagy tobbet, csak free xp kerdese, azt valthat goldert. ez a resze szerintem jol kivan talalva. masreszt minden uj tankot, ugy veszik mint a cukrot. lasd walert baratunk, a 100 euros pz2j-vel.
a skillhuzasban : az 5 skillhez tenyleg sok kell, de ott is szamit hidd, el! mondjuk 300kval kevesebbet kell beelraknod, azert az nem mindegy! :) de ez tenylege xtrem, de azert egy 3. skillhez azert jol johet meg igy is, mert annak a vege is mar eleg fajdalmas.
de ami izgalamsabb:ok h t10ig elmesz es lesz egy 3 skilles legenyseged a t10ben, es ha elotte megtartanal meg 2-3-4 masik tankot? abba valahonna kepezni kell a nepeket. es 1-2 skillig azert egy premtankban joval kenyelmesebb kihuzni oket. Es meg mindig jopar ag van, amihez sem low sem high tierben nincs premtnak.
-
Angelus1991ster #371489 Minden tankot prémium shop-ba kéne tenniük. Ami nem OP azt meg ingame is. -
blueskyer #371488 Van egy sejtésem............................ezt a 8-as lightot SH tanknak szánták. Lehet oda jó lesz farmolni, mert ott ugye nem lát 8-asnál nagyobbat
-
Én az utálom legjobban, hogy basznak berakni prémtankokat ingame shopba. Kifizetsz mondjuk x forintot egy csomagra, amiben van gold (vagy csak az), tehát befizették nekik.
Csomó olyan van, amik nem túl OP tankok (hogy azért vették ki), stb. És nem kerül be az ingame shopba, ha kell neked, költsél megint, olykor (régebben) még külön csomagba, amiben kaptál goldot megint. Amely goldot nem használhattad fel a neked kellő ingame prémtank vásárlásra, mert....
És így tovább.

Gondolom a 7végi event & a prémshoppos régi tankok új packbant jelenti, de miért tótúl?