World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de E100, Maus, JPZ, meg sztem a japán hvy-k is (teszten semmit se tudtam tesztelni, minden barom aranyat spammel...) ezért offosak mert lassúak, nem olyan idomosak, és minden kis utolsó senki házi annyi aranyat lő rá hogy meg vakulok a sárgától
Is7 tornyára szintén. Ilyen páncélzat kellene minden nehéz hevire.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.21. 09:37:59
WoT: Nishizumi77
Ezeket a túlméretes tankokat 2 célból hozzák be a játékba:
1, Minél több gold ammót kelljen ellövöldözni rá.
2, A retardált artistáknak még könnyebb célpontokat adjanak.
Utoljára szerkesztette: técs, 2015.08.21. 09:27:12
Meg elvileg tier 8 most már.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.21. 09:07:13
De a németekhez ilyen 100mm-es páncélzatú maus-t terveznek t8-ra meg egy még gyengébb tigris 2-t t7-es nehéztankank vagy a vk-t 80mm-es.
Ja és a mauschen meg op, mert alacsonyabb tier ellen nem lenne olyan használhatatlan szar mint a saját és magasabb tierek ellen.
Csak egy kibelezett német nehéz tank lenne t9-alatt ami nem freedmg-ként szerepel az adott csatában...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tier 10-ben is elég jó 4000 sebzés bármely medtől, ez már önmagában lila kategória. A baj az, hogy ezt csak egy tipusú járműbe, nevezetesen TD-be lehet lőni.
Míg a 8000 sebzést tök mindegy mibe lövöd, csak sebezzen.
Azok a legnehezebb küldetések, amiknek nem csak szubjektív (azaz a játékosi képesség,), a hanem objektív oldala is van (azaz esetünkben van-e elég HP egyáltalán az ellenfél TD-inél)
A TD15-nél mindegy, mindíg lesz 8000 Hp az ellenfélnél, sőt, ISu-val is láttam már ennyit lőni, azaz nem alapvető a tier 10-es játék.
A másik gondom, hogy mivel csináljam az MT15-öt. Szinte ordít a küldetés a Batchatért. Ez az egyetlen med, aminek sokat van esélye sebezni egy felvillanó TD-be, mielőtt a többiek lenulláznák. Akár 4-et is lehet sebezni, mire az arty , vagy más reagálna. Viszont nagyon rossz az ágyúja 300 méteren felül, és sokszor ennyire, vagy messzebbre vannak a likvidálandó TD-k. Még az orosz medeken gondolkodom, de ott meg kicsi az alfa.
Valami tipp?
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.20. 13:41:53
Rögzítem is amiket akartam mielőtt a wg mégjobban elcseszi... XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
cyka blyat
Azért kösz! Legalább kiderült, hogy ilyen problémám lett a játékkal.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Valószínűleg FCM helyére megy.
1. hír
hitbox
fotók
Érdemes megfigyelni hogy a régi tervezett full Francia trees képen, ez a dög tier 10esként szerepel 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Superstructure armor: 125/125/?
SR-on legalábbis ez van.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU