418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #371606 Több, mint 400 tank van jelenleg a játékban. Milyen újfajta játékélményt nyújtó tankot szeretnél? A space megnyomására csináljon egy hátraszaltót? -
yossarianHUN #371605 Ha azt hiszed a 110 durva, húzd WZ-120-at
Hacsak nincs a heavy és a light ág is T8-ig fullosan kihúzva, az egész egy kaktusszal való anális maszturbálás érzetét kelti. Csak azért húztam ki a 110-et, hogy az egyik ágyú meglegyen rá, de aztán láttam, hogy a light ág nélkül még így is kb. 100k XP tömény szenvedés, úgyhogy hagytam a francba.
-
Akarom az ágat végig, főleg az 1-4-et, de pár hónapja lelki törést okozott a 110 a 175 mm-es átütéssel és amikor egy csatában 3-at lőttem, 2-őt mellé 1-et meg jó közel, akkor kukáztam..... -
A 110-re kellett nekem is célzásgyorsító is a töltésgyorsító mellé. Utána (meg ahogy beértek a legények) olyan volt, mintha egy földszintes házból felköltöztél volna mondjuk a 30. emeletre...
A WZ már a kezdetektől elfogadható volt, talán annak a grindjét tartottam legkevésbé megterhelőnek - azóta kifulloztam és elértem a t10-es tankot is. -
Megvan a 110, de leszopom magam mire használható lesz! Ennyit darálni a fejlesztésekért, meg a 111 1-4-ért, hát botrány! -
blueskyer #371601 First of All : A legepicebb számomra az M41-el a WG-s videoban, azzal nyitni, hogy legyél te az első aki felspotolja az ellenfelet, majd ezt követően lebacca a Maus(sic!) tornyát !! 
Innen mondok köszönetet a WG-nek, hogy ilyen markáns marketingel és a tinikre fogékony designel képes elérni, hogy minnél több spotter legyen T8-10-ben
Másodszor : picit kifejteném véleményem a premtankok mániában
"Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok."
Pontosan ! A WG már egy ideje copy pastel. Nem tud újfajta játékélményt nyújtó prémet behozni. Most egy picit elkanyarodnék, hogy megmutassam "én" mit értek ezalattSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, mivel nem képesek már újfajta konstrukcióval előállni, maradt az amire a célközönség (tinik) leginkább vevők. A design. Elegáns vonalvezetés a fürgeség az egyedi szín és ha lehet egyedi tankfestés, amely nem elérhető más körülmények közt. Teszem hozzá, hogy a küldetések az egyedi tankokért (T-55stb) szintén elég motiváció prémtank vételére. Kreditszűkével rendelkezőknél, akiknek szenvedéssel teli a lightos küldik behúzása, most egy olcsóbb megoldást jelethet ez a GF tank. Speciel szerintem, ez az M41 és pl az IS-3A egy SH-ra célzottan kifejlesztett tank. Nagyon jó lesz a játékosoknak, amikor mennek kreditbónusszal SH-zni egy ilyen fekete bulldog, hiszen ott nem lát csak 8-ast, oda pedig jó a karakterisztikája és prém révén többet keres egy simánál. Igazából szerintem ezt az SH-t se felejtsük el, mert oda kiváló több prém tank pl a Type 64 is pl, ami randomra kevésbé használható.Számomra a Pz2 J, B2 & LeFH artyk jelentik a csúcsot a prémtankok terén. Miért? Mert olyan élményt rejt ez a 3 csoda, amit semmimás jármű nem képes.
- 1 A LeFH arty egy tárasként felfogható 7 secen belül köpködő fenevad, mely ráadásul előröl bivalyerős nincs még egy ilyen a játékban
- 2 PzB2 OP páncél, de csak golddal OP. Ez az egyetlen tankom, mely alap fiókkal full golddal sem mínuszos. Ehhez jön a brutal MM, mert csak saját tierben megy és mindíg top vagyok. Normál ember ezért húz ki 10-est, hogy ne legyenek nagyobb tierek, nos ez B2-ben már sikerült is !
- 3 Pz II J a játék legjobb tankja. Szerintem nem kell ecsetelni miért.
-
András77 #371600 Hasonlóan az ír négylevelű lóheréhez, lehetne ilyen embléma, ami bármelyik tankra rárakható, de mindig csak 1-n lehetne. A leszedése mondjuk 10-30 arany lenne, szóval akkor nem azzal szórakoznál, hogy minden csatában másik tankra rakod, de nem lenne sokba a leszedése végül is, tehát ha megunsz egy tankot, akkor átviszed.
A WG üzleti modellje alapja az, hogy a játékosok szűk keresztmetszete a kredit hozam és az xp. Mindkettőn lehet javítani prémium előfizetéssel, idő pénz alapon, de mindenképpen valahogy szív az ember, ha nincs prém előfizetése. Engem például az xp nem zavar, mert ha 1 évig tart egy ág kihúzása, akkor 1 évig tart, van tankom (obj430II), amit 2015 januárjában kezdtem és még mindig kell 50e xp hozzá, mondjuk most már belehúzok, hogy legyen kreditem az eladása után. Hiába azonban, hogy nincs xp éhségem, a kredittel mindig problémáim vannak. Ha meg kreditem lenne bőven, akkor meg az xp kéne nagyon.
Ilyen formában leegyszerűsítik a dolgot, vegyél prém előfizetést és kész, de ezzel meg pl engem nem tudnak mexólítani, mert kidobott pénznek érezném, hogy nem tudom kihasználni maximálisan. Maximum 3-7 napokat szoktam venni, ha már tényleg nagyon mexorulok kredit ügyileg és/vagy ha van éppen akció rá.
Ha lenne valami más, mondjuk lehetne venni ésszerű áron reserve-t vagy x csata idejére szóló prémet, akkor arra inkább vevő lennék, még akkor is, ha a költég / csata mutató magasabb lenne ebben az esetben. -
yossarianHUN #371599 Akkor meg azért menne a sírás, hogy a rohadt pénzéhes WG, 30k-ért engedi csak prémesíteni az IS-3-am, miközben a KT csak 15. Egyébként jelenleg semmi baj nincs a balansszal, amit írsz, azaz a különböző dolgokban erős tankok, maradéktalanul megvannak, és persze vannak valamivel erősebb, meg valamivel gyengébb gépek. Az IS-3 is csak közelharcban annyira nagylegény, a páncélzatát meg buff ide vagy oda, már a többi T8 heavy is úgy hugyozza át, ahogy akarja. Cserébe fürge, és van egy (főleg közelre) jó ágyúja, meg spaced armor oldala. Azért áll OP hírében, mert a nagy többségnek az általa preferált alapértelmezett játékstílus fekszik a leginkább, azaz az "odamászok az arcukba, és széjjellövök mindenkit". Az emberek általában azt a tankot tartják jónak, aminek a tulajdonságai illenek a játékstílusukhoz. Amikhez változtatni kéne a beidegződéseken, és új taktikákat megtanulni, azok általában inkább rövid úton le lesznek szarozva. Ezért terjedt el az IS-3-ról, hogy OP. Én speciel a 110-et, de sokszor még a Caernarvont is jobban szerettem.
Aki azt hiszi, hogy a WoT balanszolatlan, játsszon kicsit a WT-vel, vagy az AW-val. Előbbiben a különböző T-54 variánsok karcolás nélkül gyalogolnak át a teljes ellenséges mezőnyön, utóbbiban olyan pöpecül megcsinálták az MBT-k (heavyk) páncélját, hogy még egymást se tudják átütni, úgyhogy a legtöbb MBT közelharc szentségelős pixelvadászatból, meg HE köpködésből áll. -
Angelus1991ster #371598 Kiegészítésként egy ázsiás link.
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/21/rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most nem trollkodás, de RU-sok is megvehetik a lepkézőt Bulldog prémet :) Én hisztizek, aztán őket meg mégjobban leköpik, a saját ősbázisukat XI
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 17:20:41 -
Kryon #371597 Ha nem akarnak balanszolni, akkor a túl gyakori tankoknak adhatnának egy büntető szorzót a prémiumosításra az alapárhoz képest, amitől egy IS-3 prémiumosítása mondjuk 30k HUF lenne. A balansz azért korrektebb megoldás. Nem kell egyformának lennie a tankoknak, egyik ebben másik abban lenne erős, körbevernék egymást, simán megoldható. -
Lichtmaschin #371596 Nem vagyok egy Pro játékos, de nálam jó credit termelő tank cdc, cromwell, (type 64). Én azt mondom, hogy a credit termeléshez, mozgékonyság és megfelelő átütés kell! Sajnos az SP egyiket sem tudja, nem rossz tank, de engem mindig kicsináltak benne, kupoláját belövik vagy egyszerűen aranyat nyomnak rá, arty is előszeretettel lövi. Front harcban tényleg erős, ha nem tudják a gyenge pontokat belőni, de ezen kívül sajnos nem. kicsit a WZ111 köszön vissza nekem benne, vannak bizonyos szituácók mikor jó és működik a páncél, máskor meg mindenhol átlövik. Kínai 110-el is ez a bajom: van mikor 3-4 ezret simán pattint, máskor meg a legkeményebb pontjait röhögvr lövik be. -
András77 #371595 Kicsit túlbuffolták az IS3-t, ami előtte is már jó tanknak számított, akkor még buffolták a páncélt kicsit ennek örömére. -
yossarianHUN #371594 Igen, épp ezért képzeld el, mi lenne, ha még prém is lehetne az IS-3. A balanszolás egy dolog, ez egy másik. Ehhez a járművek közötti diffik elmosására lenne szükség, ami csak szürkébbé tenni a játékmenetet, jobbá nem. -
Angelus1991ster #371593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na és ez Ó- vagy Újszövetségben van benn? Az se mindegy. Előbbi azért tartalmaz durva dolgokat.
#371591 Csapat csatát ez ölte meg. Ha akarsz játszani azzal a móddal veszel egy ilyen tankot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 16:33:48 -
lexlutor #371592 az tuti h mozdulni sem tudnank a sok prem churchill guncarriertol! -
Kryon #371591 Már most is ez van, nem ritka oldalanként 5 IS-3. Balanszolniuk kéne, és meg van oldva. -
lexlutor #371590 -
lexlutor #371589 allitolag a rampage mod, megsem olyan fasza, es a kov patchben kikerul az asai szerverrol atdolgozasra, azthiszem a historical battle modnal is igy indult:
http://thearmoredpatrol.com/2016/04/04/asia-rampage-mode-personal-missions-to-be-removed/
+ t22 rebalance: egy nyilvanvaloan op tankrol, ugy 4 (?) honap alatt sikerult megallapitani, h egy picit overperformer :)))
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.04. 16:30:43 -
Angelus1991ster #371588 #371585 Wg képes lenne ezt megcsinálni szigorú feltételeket szabva?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az. Legtöbb politikai erőszakszó van benne, 310-320 ezer kb. Kivehetnék ezeket belőle, csak hát akkor nincs meg a felhatalmazás a gyaurok ölésére, asszonyok megalázására, rombolásra és a kecskebaszásra. Korunk nácizmusa. -
yossarianHUN #371587 Igen, csak mindenki prémesítené az adott tier legerősebb tankját, és onnantól elárasztanák a randomot a KV-1-ek, Cromwellek, T29-ek, IS-3-ak, AMX 50-100-ak, T-54-ek, stb. Egyszóval olyanná válna a random, mint egy CW, vagy stronghold. -
Kryon #371586 Nem feltétlenül. Nem hiszem, hogy az arányok nagyon változnának, a hagyományos prémiumokból lenne csak kevesebb, mert a normál tankok többnyire jobbak. -
yossarianHUN #371585 AW-ban ezt úgy oldották meg, hogy bármilyen tank prémesíthető aranyért, de ezek nem adnak akkora bónuszokat, mint az igazi prém tankok (asszem 50 helyett 25%). De AW-ban kisebbek a különbségek a járművek képességei között, így ott ez jóval kevésbé volt kockázatos, mint a WoT-ban lenne. -
Kryon #371584 Adria-t Morgan Le Fay kivonta a forgalomból, amikor megtámadta. Valószínűleg az idők végezetéig harcolnak, ahogy az felemelkedett lényeknél szokás, mivel elpusztítani csak a Szent Grál tudja őket, de azt már ellőtték.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Iszlám egy vallásba csomagolt totalitárius politikai ideológia. -
Plata #371583 749-et pusziltam RHM-be rammolással,rólam meg pattantak a lövései,1500 páncél által felfogott sebzés,hú de behisztizett.
Igen csúnyákat írt. -
Angelus1991ster #371582 Vagy inkább az, hogy választhatnál két lehetőség közül. Mert ez még megkülönböztetné a prémmé tett tankot.
Kicsengeted a prémiumizációért a meghatározott aranyat, majd a felugró ablakban a "+50% kredit" és a "+50-30-10% xp" ( tiernek megfelelően) rublikákat választhatod. -
yossarianHUN #371581 "Ez semmilyen változást nem okozna a játékegyensúlyban"
Há' dehogynem okozna, mondjuk csak egy példa kedvéért állandó lenne az oldalanként 7-8 prémium IS-3. -
Angelus1991ster #371580 Adriana a Celestis finom kis szüze még nem húnyt ki asszem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egész iszlám ilyennek tűnik. Föld bolygó az univerzum, iszlám az oráj. Csak még kussba vannak, míg elérnek egy bizonyos lélekszámot azonnal követelnek.
Van az a poén, hogy :
Miért nincsenek muszlimok a Star Trekben?
[spoiler]Mert az a jövőben játszódik.
[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.04. 16:05:52 -
Kryon #371579 Szerintem a legjobb újítás prémium tank vonalon az lenne, ha tetszőleges normál tankot prémiummá lehetne alakítani, mondjuk egy adott tierű prémiumtank áráért. Ez semmilyen változást nem okozna a játékegyensúlyban és mindenki farmolhatna a kedvenc tankjaival. -
Plata #371578 No de az ORI megpatkolt. 
Szent celestis tüze is kihunyt,vagy mi a rák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.04. 16:01:27 -
András77 #371577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek túlszaporodnak bármit, az tuti, 5-10 gyerek családonként, a németnek meg van 1-2, inkább 1 vagy 0. Nem véletlen nem engedik a család egyesítést, akkor rájuk szabadulna allah pokla az biztos, a mostani cirka 1 millát is alig győzik eltartani, aztán ha jönne hozzá még 5-8 millió ? -
Angelus1991ster #371576 Áldott legyen az ORI (oráj) !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"az iszlám lehet az egyik fő vallás németországban " - népszaporulatok ezt jelzik. Kiszülik a németeket lassan. Mint Erdélyből a magyarságot a romulánok. -
András77 #371575 Német srác mondta a nagy allahozás: s.a. meg a.s. után a chat-ben ugye, után, hogy nekik már azt mondják, hogy az iszlám lehet az egyik fő vallás németországban és hogy ő emiatt érdeklődik a vallás iránt, olvasta a koránt, merthogy őt érdeklik más vallások is vagy valami ilyesmit mondott, ha jól fordítottam. Azt a savazást, amit kapott, mondjuk tényleg kicsit túl naív liberális hozzáállásnak tűnik. -
Plata #371574 Na még csak az kéne, azok a kanálfejek randák. 
Basszus,ez az achilles olyan gyorsan tud menni hogy még fejre is tudok vele állni.
-
Angelus1991ster #371573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem kardassziai-romulán keverék. -
Plata #371572 Született klingon troll.
-
Angelus1991ster #371571 Milyen nemzetiségű vagy? -
yossarianHUN #371570 Azért remélem te is érzed, hogy ez ennél egy kicsit bonyolultabb kérdés. Ha nem, az szomorú. -
Bee #371569 Igen, sokat számít a prémkaja.
Az összes artyban, BatChat-ben, Foch 155-ben használom. Mondjuk a Foch jelenleg kávéval is használhatatlan...
A legtöbb tulajdonságot emeli egy kicsit, pl. a Bat-nél ég és föld a különbség. -
Plata #371568 Nem is tudtam hogy magyarok is muszlimok.
Retkes allohot éljenezték balfaszok csatába én meg szép szavakkal le szóltam a buzi istenüket erre magyar gyerek besértődött.
-
András77 #371567 Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy kiba ellustult és ellaposodott a WG prém tank biznic. Kinyomnak valami replikát, unalmas szürke tankot, ami általában gyenge a feladatra vagy nincs benne semmi speciális (e25 szerű tank hol van már?), miközben a legtöbb embernél ott sorakoznak a garázsban a prém tankok.
Nem vagyok marketing szagember, de nekem ez qrva rossz üzletmodellnek tűnik, mekkpróbálni rásózni egy piros porszívót arra, aki vett egy kéket tavaly.
Pedig biztosan, hogy fel lehetne ezt kicsit pezsdíteni, valamit kitalálni, ami miatt tényleg jó értelmet nyerne egy újabb prém tank megvétele a többi mellé. Csak példának mondtam, hogy komolyabb skilleket bevezetni, mondjuk level3-tól, hogy ki lehessen használni a prém tankok legénység fejlesztő képességét (bár akkor meg a kérdés, hogy miért a tier5 talán a legjobb a legénység képzésre???, ezen is kéne kicsit faragni és nem úgy, hogy lerontják a tier5-t
) Lehetne speciális prém tankos küldetés, akár nemzetenként, hogy érdemes legyen mindenhova venni stb stb stb
ilsalon: ha elolvastad, amit írtam, arról beszéltem, hogy az is3 brutál bika tank és jó a túlélő képessége. Ha meg letolt az ember egy flankot és megmaradtunk páran, akkor jön talán a még nehezebb feladat, hogy nyerjük meg a csatát. Nem arról beszélek, amit te beleláttál, hogy a light tank helyre megyek is3-al és onnan spotolok, hanem arról, hogyan fogom megnyerni a csatát a bino segítségével miután letoltunk egy oldalt. Hány és hány ilyen csatát látni, hogy jön a nehéz tank a flank harc után és mivel semmit nem lát, próbál abba az irányba menni, ahonnan lövik. Ritkán tud bármi értelmeset kezdeni, evvan, de persze ha nálad nem gyakori az ilyen helyzet, akkor nem érted, hgoy miről beszélek.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.04. 15:27:45