World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is megyek most már a spot bokorba (csak később esetleg ha ritkul az ellenfél) inkább az út oldalán levő bokorsort próbálom kihasználni. Nekem is az a gondom, hogy volt már több nagy spotos köröm, de most, mikor kéne először az lt14-hez meg majd az lt15-höz ritkán kapok jó pályát. A két klasszikus mellett redshire jöhet szóba, de ott már körülményesebb.
Az LT15-t emiatt inkább sebzéssel megtámogatott spottal szeretném majd teljesíteni. Egy bulldog vagy "aranyos" amx1390 elég nagy sebzést ki tud osztani és akkor kell mellé még spot is.
A másik dolog, hogy okés, prokhorovka, de 3-4 másik könnyű tank szokott lenni, úgyhogy jól spotolni akkor lehet, ha ezek hamar elhullanak vagy ostobák. Érdekes egyébként a type62 esetében figyeltem meg, hogy már többször berakott úgy, hogy én voltam az egyedüli könnyű tank a 30-ból. Más könnyű tankkal én ezt nem tapasztaltam még, azért tűnt fel, de a type62 esetében már legalább 5x volt ilyen. Ez az MM tényleg nagyon furcsán tud viselkedni, bármennyire is állítják, hogy nincsenek benne rejtett, de legalábbis nem ismert algoritmusok vagy csak valami mellékhatása valaminek...
Összes szerver elérhető.
Játék szolgáltatások ideiglenesen nem elérhetőek.
Ez mi a ragya.<#vigyor5>#vigyor5>
Ma többször összefutottam egy érdekes gyerekkel.
nycu_rm a neve,minden csatát azzal kezd hogy fu all,fu T49 meg hasonló bölcsességek.<#vigyor>#vigyor>
Ennek mindenre fu valami a válasza.<#vigyor>#vigyor>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
No komment.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez még Obj260 LT15-re is elég lett volna.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.08.21. 23:43:46
cyka blyat
A retardált csapattársakról már nem is beszélve illetve az egész elejét már egy 5-ös tank is átüti ami vagy löszerrekesz sérülést okozott vagy meghalt a sofőr vagy kigyulladt a taliga.A tornya viszont jó még az IS-3-at is símán pattintotta.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
A T9 medek a WG pénzcsinálói free XP tekintetében.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Live Stream

Az az igazság, hogy ez a szabad xp buli az ökoszisztéma része. A játék maga tényleg ingyenes és elméletben lehet vele ingyen játszani, de a gyakorlatban szerintem mindenki bedob valamennyi kp-t, mert vannak benne nehézségek máskülönben.
Ha nem akar valaki stock tankkal sz.vni, akkor vehet esetleg egy használható prémtankot, amin összegyűjti az xp-t és arany ellenében konvertálja. Nem mellesleg az xp gyűjtés közben kreditet is gyűjt, ami a másik sz.patás a játékban.
Egyébként jogos amit mondasz, stock tankkal menni nagyon sz.r érzés, de lehet tenni ellene. Igaz, ez nincs ingyen, de evvan. Megértem, aki semmit nem tud rá költeni, mert én is voltam ilyen helyzetben, meg a mostani 2-3 havonta ráköltött 1000-1500 arany nem sok, de már ennyi is jelentősen sokat segít nekem. Pl. legénységi skillek átképzése, mert ott valami brutális mértékű xp-t el lehet bukni egy 3-4 skilles legény esetében. A nagyon kamo érzékeny és nekem kedves tankjaimra tettem örök álcát és azt sem kell kreditben kitermelnem stb. xp-t ritkán konvertálok, de volt már arra is példa és sokat segít.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 16:52:52
De ezt jelezte is a területen a játék, tudjad, hogy jön az áldás.
Na ha ezt ötvöznék a jelenlegi játékmenettel- vagyis a support-féle módnál kicsivel gyorsabban tölténő újratöltéssel, de nehezebb célzókával, bonyolított tűzvezetéssel, vagy ilyesmi, akkor lenne support. Az artykkal lehetne mozogni, de azért minimum 2-3 másodperc legyen már, hogy letalpalnak tüzeléshez (no td mód). Vagy beállnak egy irányba az artyk, látnak egy sávban, kicsit hasonlatosan, mint az artyassistant módban, de nem előretolt kamerával, hanem úgy, mintha egy kisebb dombon "pipiskednének", vagyis kalkulálni kéne némi röppályával úgy, hogy a célpontot csak úgy "látod", hogy valahol a távolban van egy domborzati elem, mögé belőve van esélyed betalálni. Ezt az utóbbit jobban nem tudom elmagyarázni 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok artysta, de ha nem adnak rá XP-t, akkor ez a funkció csak CW-n és SH-n lesz "hasznos". Azt pedig már most feltételezem, hogy ez az extra funkció nem úgy fog működni, mint az AW-ban, hogy a betöltött skuló mellett lőhetsz majd egy ilyent és ennek is lesz egy külön újratöltési ideje.
annal frusztralobb keves van. es ezen meg a spal linerek sem segitenek, mert csak abbol fog fel ami nem megy at.
es persze a vekony tetonel, semmit nem fog.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.08.21. 15:58:55
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.08.21. 14:55:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I met God. She's black
cw-ben lehet t9k jó, de randomban a francnak sem hiányzik.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
kb úgy néztem 1500 alatt nem nagyon szabad sebezni 90% moe körül különben nem nő, vért izzadtam és imádkoztam hogy ne kerüljek T8as csatába, ott általában romlott 😄
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 14:01:31
mert mostanaban pl ami prokhorovkan megy a foutnal, az egy bughalmaz.
Meg ugye vannak a német nehéz tankok amik nem kapnak semmi ilyesmit, ahol meg kapnak használhatzó és erős páncélt ott emg a nagy átütésű heat és apcr-ekkel pont hogy könnyebb belőni mint a többit.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 13:02:41
Ez a cikk egyébként hol van fent? SR-on nem látom.
kb ugyanaz a parasztvakitas lesz, mint a legutobbi nagy arty rebalance-nal. szoszolnek a ujratoltessel, meg szorassal, meg celzasi idovel.
en max ennyit nezek ki beloluk.
mar ha egyaltalan nem felejtodik el jovore, ahogy a maceras dolgok szoktak....
Arty rebalance may include certain artillery pieces being removed
-T9-T10 Artys removed
-T8 Artys buffed and new ammunition type added <#ravasz1>#ravasz1>
Könyörgöm, jelentse ez azt, hogy kiveszik a T9-10 artykat. Be se kellett volna hozni őket a játékba, ott kezdődik.
Arty rebalance may include certain artillery pieces being removed, the WTE-100 replacement will come before the arty rebalance
Asked to a dev in private “Japanese heavies will be object of rage against arty, they are big, if you cant stand the idea of getting shot because of your size, save your keyboard from a smashing fit of fury and dont play them, they are very hard to play, but they have pretty powerful guns for their tier, and have plenty of armor unlike the TOG II*”
-In the future we do not plan to revise the price of gold shells.