418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    263 meg wt-el megpróbálhatom. A többi kuka :DD (túl random, túl szar :D)
  • R3nton
    263, wt, fv183, fv4002, t110e4, ezek vannak ^^
  • bornofakone
    full goldos WTE100-al mehetek pár kört ha gondolod, unatkozok és mostanában nem igazán tankoztam :D
    Sztem azzal meg tudnám csinálni a 8k dmg-t :D
    Milyen 10-s td-id vannak? :D (e3, jpz, wte100, obj268 meg 263 ezekkel szívesen próbálkozok és ezekkel sztem meg is tudnám csinálni :D)
  • Megamax
    igen lehet az FCM a maga 120milis páncéljával "hulladék" de senki sem mondta hogy heavy ként kell használni. de mikor az Wotisten is veled van tud érdekes dolgokat pattintani http://wotreplays.com/site/2595570#erlenberg-megamax-fcm_50_t
    11:45 tol érdekes mikor meguntam a CDC csipkedését
    ami még érdekes hogy miért én kaptam a Steel wall-t mikor a csapattárs IS6 tobbet blokkolt jóval és még életben is maradt.
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 12:14:43
  • patchaou
    Aljas módon rá kell menni a spawnoló játékosokra.
  • Megamax
    na ilyenkor mit gondolhatottt az ellenfél T110E5 játékos? https://www.youtube.com/watch?v=1b2JUfo3IOs
  • R3nton
    Nekem már a sima módban is sok a 8k TD-vel, még 7k oké, de ez a 8k nekem eléggé lehetetlen szagú. Egyszer sikerült 7600-t sebezni wte-100al, meg még régebben a még le nem nerfelt wtvel 8400-t. FV183-al volt pár olyan köröm, ahol ha a vége jól jött volna ki meglehetett volna a sebzés, de a killek pl még ott sem.
  • joe662
    Az igen
    Szerencsétlen helyében én már a 2 után,alt+f4 nyomtam volna De ö kitartó volt szerncsére

Ezt már probálta valaki?

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.04.05. 12:03:03
  • Megamax
    volna otletem a megoldásra: bázis és harcmezo, bázison spawnolhatsz loszert és felsezrelést választhatsz és ott immunis vagy minden sebzésre, tobb kijárattal, és lenne a harcmezo ott meg lehetne amit eddig (duhongeni) persze a játéknak nagyobb térképekre volna szuksége
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 11:59:43
  • Userx2
    Ennyi géppel tudok menni. Minden kisebb nem prém gépet eladtam, mert a lentebbi tierek játékos állományát már nem bírom idegileg.

8, ill 7 küldetésem már megvan. Szólsz, ha kellek.
  • R3nton
    Szerintem az egyik legjobb kapható prém tank. Lehet, hogy mondjuk a mutz, vagy a t-54 proto jobb, de azoknak nincs MM kedvezményük. Egyébként bőven elég a jó ágyú és baromi jó mozgékonyság kombó. Van, hogy én is belerohanok vele olyan szituba, amibe nem kellene, de az egyik legjobb támogató prém tank. Én szinte csak ezzel farmolok. Mondhatni, hogy e-25 után a kedvenc prémtankom.
  • patchaou
    Tisztán lenne az igazi :)
  • Userx2
    Okosba?
  • András77
    Akkor meg a 2-3x töltés idejére (tárasoknak 1x a töltés idejére + 10 másodperc) egy energia pajzsot kell adni a tanknak és akkor legalább be tudna tölteni és lőni párszor, úgyhogy nem lenne túl barátságos körbeállni a megjelenő helyeket. Mondjuk ezt nyilván csak viccből mondtam, de akkor ez így megoldhatatlan feladat és soha nem jön vissza ez a dühöngő mód. Totális kudarc a WG részéről, hibás tervezés, ami a játék élményt is tönkre teszi és a küldetések miatti orbitális riggerelés, ami körbeveszi ezt a módot, nem csodálom, hogy szépen kinyírják.

A kommunikációban amúgy nem is biztatnak a visszatéréssel, inkább annyi van csak, hogy bizonyos játék elemek bekerülhetnek a randomba később vagy önálló mód.
  • patchaou
    Kivéve amikor bespawnoltál, futottál előre 7 métert és az enemy mögéd spawnolt... XD
  • Megamax
    A COD okban sem volt jó a "random" megjelenés elore meg tudtad mondani a csapatod helyzetébol hol fog a legkozelebb spawnolni a játékos.
  • András77
    Elég lenne annyi, hogy több megjelenési pont lenne és random dobna valahova. Itt tényleg az a gond, hogy soxor még betölteni sincs idő (táras tankoknak nagy öröm az ilyen helyzet) és máris kiszedtek, mert ott várnak rád körben.
  • patchaou
    Igazából nagyobb mapok simán megoldanák a problémát, de azt ugye meg a játék motorja nem bírja...
  • Megamax
    Én a helyukben megcsinálnám hogy aki basecampel az amíg a teruletenn belul tartozkodik folyamatossan veszítsen HP-t és 50% al kevesebbet sebezzen azonn a teruleten ahol a másik játékos spawnol.
  • András77
    Majd kipróbálom még párszor, hogy frissebb élményeim legyenek, de előtte valami nyugtató teát bekészítek.

Amire én emlékszem, hogy teljesen tudatosan mentek a szakaszok az ellen megjelenési pontjához, ez mindkét irányból így volt. Azt nem néztem, hogy közben mennyi tankot vesztett az ellen. Az biztos, hogy mostanra már mindenki ismeri és alkalmazza ezt a taktikát, ami végül is tönkre vágta az egész dühöngő módot.

A steel hunt-on még gondolkodom, azt lehet, hogy nem vállalom be, mert berakhat egyedül is és a szakaszok olyankor direkt rám vadásznak, de még szakaszban is neccess lehet, ha egy klánból 2 szakasz van bent.
  • patchaou
    De amikor mi kapjuk el a szerencsétleneket az mókás :)
  • joe662
    Ez a baserape dolog dominanciában,tipikusan akkor jön elő,mikor a noob csapattársaid 1 perc alatt lenullázták minden tankjukat
    Ugyan az mint randomban a 15-5, 2 perc után
  • András77
    Teljesen eltorzult ez a dühöngő mód mostanra. Ezek szerint már van szakkifejezés arra, amikor az ellenfél megjelenési pontját körbeveszik és a folyamatosan megjelenő tankokat össztűzzel pillanatok alatt kiszedik. Egyszerűen érthetetlen, hogy a tervezés és tesztelés során ez a jelenség miért nem jött elő vagy csak WG-s módszerrel, közel volt a határidő és lesz.rták.

Először steel hunt módban találkoztam ezzel és a szakasz sem segít, mert rigger g.ci klánok beküldenek egy időben több szakaszt, a csúcs eddig 3 szakasz volt egy klánból, igaz az egyik az én oldalamon, de ők nyilván nem hogy nem segítettek nekünk, hanem talán még el is árulták a pozíciónkat (bár lehet, hogy keverem a domination-al, azt tudom hogy 3 szakasz volt egy klánból késő este, öröm bódogság), bár végül is könnyű rátalálni. 6 tank körbevesz 3-t és akkor hiába vagyunk szakaszban, egyedül meg aztán a torkos szívás netovábbja.

Aztán most már domination-ben is ugyanez történik kb minden második csatában. Ezért hozzák a "pro" játékosok a prémium tankot grindelni, beállnak az ellenfél megjelenési területe köré és fókusz tűzzel kiszedik a megjelenő tankokat. Aki már sok hp-t vesztett elmegy javítani és visszajön. Amelyik csapat ezt meg tudja csinálni az csinos sebzést kioszt, ami prém tank esetében jó kredit és szinte kockázat mentes, sok megjelenő tanknak még betölteni sincs ideje.

A küldetésekkel haladgattam, de nagyon nem jött be nekem az a dühöngő mód ilyen formában. Jó kreditet ad meg reserve-t de azért nem annyira pofon egyszerűek szerintem. Van pár könnyű, de a többség közepesen nehéz, mondjuk ilyen csata beli tüzérség küldetéshez hozzá se tudok f.ngani, nem tudom, azt hogy kell megcsinálni.

Őszintén én nem csodálkozom, hogy kiszedték. Bekerül párszor a játékos a phasz rossz oldalára és kiszedik pár másodperc alatt a megjelenő tankjait és nagyjából egy életre elmegy a kedve az egésztől. Utána megpróbálja újra és megy kb 2-3 csatát és ugyanúgy megkapja.

Összeszokott szakaszoknak, akik jól ismerik ezt a taktikát mondjuk megérheti, mert próbálkozó balek mindig van, akit körbe lehet venni.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.05. 10:57:04
  • Antimat
    Az olyan, mint a nigger, csak fehér emberből.
  • Blacus27
    köszi
  • suba53
    Azt jelenti, amikor két klán, vagy két csapat összebeszél, és egyszerre nyomják meg a csata gombot.
    Ekkor elég nagy a valószínűsége annak, főleg az éjszakai órákban hogy egymás ellen dobja be őket a rendszer.

Ilyenkor aztán azt csinálnak amit akarnak. Szépen sorban segítik egymást a küldetések teljesítésében.
    Ilyenkor a legextrémebb feladatok is teljesíthetők, mert mindkét fél asszisztál a küldi teljesítéséhez.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.04.05. 10:40:14
  • Blacus27
    Nazarov77 ne kerülj az is3 elé vele mert biztosra veszem te húzod a rövidebbet, eddig mákod volt mert valószínű noobok álltak szembe veled, nem gondold állnék rád feszülve és várnám hogy lőj, is3 hatalmas harci ereje a veszekedés könnyű vele más tankok oldalába kerülni
  • Bee
    Mondjuk az Obj. 260 küldetései jóval könnyebbek, mint a T-22-é. A zászlófetisiszták miatt nincs elég idő sebezni, vagy a baseraperek vágják tönkre a kört.
    De nagyon jól lehet farmolni, és néha sikerül egy-egy küldi. Kb. 1 hónap alatt kellene végezni, így kissé esélytelen.
  • patchaou
    A 15k sebzés volt már meg nem egyszer. Többnyire a többi hozzávaló együttes megléte a bonyodalmas, önmagában a sebzés nem gond :)
  • Desmodromic
    Tegnap muris volt, Steppes-en hasítok kilőtt motorú Löwevel a map közepén, hogy visszalőjem a capet, erre kb 300 méterről rámlő egy 260-as, pattan, visszakézből átlőttem szemból, erre elkezd tolatni egy domb mögé, közben újra pattan én meg az uccsó pillanatban kilőttem ofc AP-val. Srácnak biztos gúvadt a szeme írta is, hogy gg Löwe.:)
  • Angelus1991ster
    Oké, én se tudom pontosan. Mindig ekörüli napokra datálják a missziókat. Olyan ez mint felszabadúlás április 4.-éje vagy 13.-a dilemma.
  • Blacus27
    Úgy tudom 5-e a szülinap de lehet tévedek emberből vagyok
  • Blacus27
    bocsi srácok én nobb vagyok néhány kifejezésben mi az a "rigger"?
  • Angelus1991ster
    Azt hittem a 10.-e körül van.
  • R3nton
    Sok szerencsét a 15k sebzéshez! :D Szerintem még most menj el a gyógyszertárba néhány levél sanaxért, vagy szerezz be kis morfiumot. Így, hogy nerfelni fogják, jobban jársz szerintem, ha hanyagolod. Én neki se álltam.

Obj260nak hogy örülnék már. 2 rohadt küldi választ el tőle...

Egyébként megérdemli a sok rigger, hogy szétnerfeljék ezt az okádék t-22 tankot. Én 260ért egy küldit sem riggeltem.
  • Blacus27
    érdekes ma 5 éves a WOT és semmi ajándék vagy küldi
  • patchaou
    :) Oké, az esti órák nekem megfelelnek :)
    Lacipaci_sniper téged is felveszlek amint a játék elé kerülök :)
  • Bee
    Esténként 1-2 csapattal toljuk a küldiket, ha gondolod, csatlakozz. Általában 20:30-tól vagyok fent, Black_Sheep_01 accon.
  • Blacus27
    segítek Lacipaci_sniper
  • patchaou
    Vannak itt olyanok akik besegítenének a T-22 medium küldikbe? Jó lenne egy értelmes kis csapatot összehozni.