World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
Nem hinném, egy arty-t egy homo erectus is "elvezet" semmi taktikusság nem kell hozzá, még egy kempelős td-hez is több ész kell hogy jól játsz vele, egy nehéztankhoz vagy egy medhez méginkább, át kell látni mi történik a pályán és lereagálni időben, a kampány küldik miatt énis húzok egy arty ágat a "ratata" csíter arti ágát, akkor is leginkább counter artyzok, mert nem jó érzés ha küzdesz meddel a frontvonalon és oneshotol egy s51, kicsit hiábavalónak érzed az egészet hogy eddig szenvdtél, vérpistike meg jót röhög...vagy még megspékel azzal hogy noob.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Amikor a régi ágyúja megvót, akkor lehetett hasonló köröket menni a Pz. IV-el.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mikor nagyon adja a troll <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja igen, gold nélkül.

Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.24. 15:19:56
Ha nem lenne arty,hogy lenne meg az artys küldi?😊)
Artyt kivennék utánna a pàncélvadászokat szidnák majd a medeket és így tovább. Mindig lenne valami amit szidni kellene.
Nem, nem az vagyok. De érdekes, mert csak beléptem ma is, most meg simán meg lehetne csinálni a hétvégi küldetést pár óra alatt. 😊
Tono34
Kellene a burda medál 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ott a pont 😊

Abból tényleg csak az lenne h 13-14vs13-14 arty...és max 1-2 elvetemült menne velük. Light v med. Heavy nem hiszem h menne ilyen csatába...😄D
Na ja, csak az artykon kívül ki választaná?
patchaou
Egyszerű. Választhatóvá kellene tenni az artys csatákat, mint külön játékmódot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

easy burda 😄

Amúgy sztem annyi az artysta h nem lehetne a limitet benyomni 😄 Meg hát a burdát is mint medál értelmetlenné tenné. És amilyen gyors tempóban dolgoznak a wg-sek, legalább 2 év kellene nekik míg kivennék magát a medált, hát még kitalálni vmi mást 😄
Angelus, te vagy az?😛
Ismerős, csinálnám az LT-14 küldit de 10-12 csata alatt nem kaptam spotra alkalmas pályát.
Nem lehet korlátozni, mert akkor aki arty-val akar játszani, kénytelen sorban állni, esetleg kilép. Ezt a profit vesztést a vérszemet kapott szargaming nem engedheti meg magának. Igazi profitorientált csürhe ez. A legrosszabbak közül való.
Sherman0070
Apropó arta. Azokat a tetűket nem kéne meccsenként 1-re korlátozni? Hemzseg a játék 5v5 arty meccsektől...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ezt a játékot az iskola kezdete sem menti már meg. Teljesen élvezhetetlen, frusztráló. Frusztráló(!) Nem szórakoztató. Nem vagyok kezdő játékos, némi tapasztalatom is akad. Próbáltam a prémium küldetéseket megcsinálni (mert pénzt erre a játékra már nem áldozok), 90 csata után megálltam, ugyanis a fele volt kész. Érdekes módon a küldetések előtt ezen tankokkal 3 óra alatt hoztam volna az elvárásoknak megfelelő csata győzelmi mennyiséget. Most ez véletlen e, vagy manipuláció, ebbe nem akarok belemenni. Egy győzelem, utána kifejezetten gyenge játékosok közé tett hatszor. 2/15-ös, nevetséges "csaták". És ezt sorban, így: egy győzelem 5-6 bukta. Fél éve nem létem már be, ahhoz képest a "játék" nagyon le van züllve, pedig már előtte is borzalmas volt. Azt hiszem ennyi elég is volt belőle. Talán fél év múlva megint belépek, hogy kellően felidegesítsem magam szórakozás címen. Á! Dehogy!
Az elbaszott pályák miatt már nem olyan jó mint régen. Ráadásul számomra érthetetlen okból a HD-s baromság miatt még nerfelni is fognak a JT-n (mantle-t biztosan nerfelik).

De azért nem a legszarabb t9 td, a lövege az még mindig ftw. Régebben mikor jobbak/alkalmasabbak voltak a mapok azért 3,4k avg. dmg-t és 70% wr-t hoztam ki belőle solo-ban. Mióta gold spam, med dömping és szar mapok vannak (meg tetves sok arty sztem újra), azóta 3,3k avg. dmg-n vagyok és nem is játszottam vele csak 1-2-t, mert td-zni manapság sztem hülyeség.
Én meg délben végzek már az egyetemen, pénteken meg ugye nincs órám 😊
Sherman0070
Az ovisok délután 4-től amúgy is otthon vannak. <#eplus2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Legalább nem azt látnám hogy a csapattársak a többieket meg egymást lövik a kör elején mert az egyik nekiment a másiknak...
patchaou
Tök mindegy, a felnőttek nagy része ugyanúgy buta a játékhoz :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sherman0070
Akkor én sem lennék itt ha iskola lenne <#crazya>

Kezdődhetne már az iskola...
Azóta már nálam is, ment a szavazat.
Kishawer
Köszi!😊

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
Nálam jó!

Sherman0070
" a Löwe semmilyen mértékben sem változik 9.10-ben (néhány játékos szerint a Löwe a
9.10 tesztszerveren túl sokszor került 9. és 10. szintű tankokkal csatába) "

Sok hülye orosznak most tűnt fel hogy teszt szerón a T8 tankok mindig T10-et kapnak. <#hehe>

Sherman0070
" K: „Miért nem készült el a Jagdtiger 88 HD változata a Jagdtiger-rel együtt? Csak a
lövegük különbözik!” V: „Egyszerűen nem tudtuk mindkettőt egyszerre
megcsinálni.”; "

Ezek komolyan fogyatékosok <#idiota>

Antimat
Done.

cyka blyat

Kishawer
Egy kis segítséget kérnék tankos pajtások! Indultam egy fotópályázaton és elkélne a segítség! Már csak egy hét van a végéig és ha az első ötben marad a képem, akkor talán lenne esélyem megnyerni a fődíjat egy kerékpárt!
Az árából szeretnénk egy különleges bringát építeni, amivel mozgássérültekkel együtt tudnánk "bringázni"!
A szavazathoz nem kell regisztrálni, csupán a névre és email címre van szükség! Ráadásul a szavazók között is ajándékokat sorsolnak majd! Köszönöm!
Itt lehet szavazni!

Köszönöm
szabii98
Ahova a játék telepítve van.
Általában C:\Games\World of Tanks

I met God. She's black

Melyik az a gyökérkönyvtár?
Átlagban mennyi plusz kreditet termel?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez jó szög?
Lunki88
Én a Lorr. 40t-vel csináltam meg. Igaz hogy papír, de gyorsan oda lehet érni vele bárhova.
Pales27
védési vagy támadási pont mindegy, én védési ponttal csináltam meg és capelni se kellett

Csúzli! 😊 Vasárnap tehát ESL! Gyere és szurkolj a kedvenc csapatodnak! 😉 Szükségük lesz rátok! 😊
ESL Live Stream
pluhi
Csinálta valaki a T55A HT-7-et a revamp óta? Most akkor foglalással kell győzni, vagy nem? A szöveg értelmezhető úgy is, hogy cap és legalább 30 cap pont VAGY 30 defense pont (a 3k damage mellé). Másik verzió, hogy mindenképp cappel kell nyernie a csapatnak, de nekem nem feltétlen kell ott lennem, ha van defense pontom.
Köszi mindenkinek a választ .
Ja, hogy egy tierrel nagyobb😊 Akkor ugyanez, csak T9 medekkel.
Itt olvastam pár napja a megoldást. Másold át a játék gyökérkönyvtárába, onnan lejátssza.
Antimat
Ott nehéz lesz egy tierrel nagyobb td-t találni 😊

Nekem Cromwell-lel lett meg vagy Cromwell B-vel, már nem emlékszem.

cyka blyat

Üdv! Lenne egy kis problémám... Legutóbbi patch óta a egyetlen replayt sem tudok lejátszani.... Valaki segítsen pls
M-26 pershing, szerintem

Én T-54-el csináltam meg sztem az a legtutibb.
Bármelyik T10, lehetőség szerint minél nagyobb alfával, vagy autoloaderrel.
Sziasztok !
Véleményetek szerint melyik az a MED , mely alkalmas a T55-A MT-15 küldetésre ( löj ki 2 TD-t ami min. egy szinttel nagyobb mint a te tankod . Sebezz min. 2000 . Éld túl a csatát , nyerd meg a csatát ) 1,5 - 2 hónapja próbálkozom ezzel . Már csak ez hiányzik , hogy a T-55A ott legyen a garázsomban . 1x , 2x sikerült is , csak vagy kilőttek a végére , vagy vesztes lett . Kitüntetéssel teljesítettre kell megcsinálnom . Cromwell tuti akkor nem sikerül a 2K seb. CDC ritkán dob nagyobb tierbe , ha igen akkor max 1 TD van . Centurion I szintén . Kösz a hozzászólásokat .
Úgy érzem 3 nagy adag szerencse kell , és nem annyira a tudás ehhez a küldetéshez , de már kezdem utálni :-)
Ma 40 csata KV-5-tel, 72,5% winrate, 5 Tank Ász.
Jó az, csak az egész játék szar lett körülötte.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB