World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja igen, gold nélkül.

Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.24. 15:19:56
Artyt kivennék utánna a pàncélvadászokat szidnák majd a medeket és így tovább. Mindig lenne valami amit szidni kellene.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Abból tényleg csak az lenne h 13-14vs13-14 arty...és max 1-2 elvetemült menne velük. Light v med. Heavy nem hiszem h menne ilyen csatába...😄D
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy sztem annyi az artysta h nem lehetne a limitet benyomni 😄 Meg hát a burdát is mint medál értelmetlenné tenné. És amilyen gyors tempóban dolgoznak a wg-sek, legalább 2 év kellene nekik míg kivennék magát a medált, hát még kitalálni vmi mást 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De azért nem a legszarabb t9 td, a lövege az még mindig ftw. Régebben mikor jobbak/alkalmasabbak voltak a mapok azért 3,4k avg. dmg-t és 70% wr-t hoztam ki belőle solo-ban. Mióta gold spam, med dömping és szar mapok vannak (meg tetves sok arty sztem újra), azóta 3,3k avg. dmg-n vagyok és nem is játszottam vele csak 1-2-t, mert td-zni manapság sztem hülyeség.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
9.10 tesztszerveren túl sokszor került 9. és 10. szintű tankokkal csatába) "
Sok hülye orosznak most tűnt fel hogy teszt szerón a T8 tankok mindig T10-et kapnak. <#hehe>#hehe>
lövegük különbözik!” V: „Egyszerűen nem tudtuk mindkettőt egyszerre
megcsinálni.”; "
Ezek komolyan fogyatékosok <#idiota>#idiota>
Az árából szeretnénk egy különleges bringát építeni, amivel mozgássérültekkel együtt tudnánk "bringázni"!
A szavazathoz nem kell regisztrálni, csupán a névre és email címre van szükség! Ráadásul a szavazók között is ajándékokat sorsolnak majd! Köszönöm!
Itt lehet szavazni!
Si vis pacem, para bellum.

angelus1991ster.blogspot.hu

ESL Live Stream

Nekem Cromwell-lel lett meg vagy Cromwell B-vel, már nem emlékszem.
cyka blyat
Véleményetek szerint melyik az a MED , mely alkalmas a T55-A MT-15 küldetésre ( löj ki 2 TD-t ami min. egy szinttel nagyobb mint a te tankod . Sebezz min. 2000 . Éld túl a csatát , nyerd meg a csatát ) 1,5 - 2 hónapja próbálkozom ezzel . Már csak ez hiányzik , hogy a T-55A ott legyen a garázsomban . 1x , 2x sikerült is , csak vagy kilőttek a végére , vagy vesztes lett . Kitüntetéssel teljesítettre kell megcsinálnom . Cromwell tuti akkor nem sikerül a 2K seb. CDC ritkán dob nagyobb tierbe , ha igen akkor max 1 TD van . Centurion I szintén . Kösz a hozzászólásokat .
Úgy érzem 3 nagy adag szerencse kell , és nem annyira a tudás ehhez a küldetéshez , de már kezdem utálni :-)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB