418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #371767 van egy limit ameddig ellátsz , de ha nagyobb a látótávod akkor azzal a ellenfeled álcaértékét csokkented csak vagyis ha szar az ellenség álcája akkor mindegy hogy van periszkópod vagy sem , ezt a WG egy lttb videón mutatta be egész jól tessék ez az https://youtu.be/kfsarcttZ6E?t=380 -
yossarianHUN #371766 A maximális spottolási távolság 445 méter, ez nem ugyanaz, mint a látótávolság, ami elméletileg akármennyi lehet.
Egyébként szerintem amit a pótkajákkal megnyersz, azt elveszted akkor, mikor leégsz a fenébe, mert nincs tűzoltód. És még rohadt drága is. -
yossarianHUN #371765 Na ez az, hogy ezek csak nominális értékek, és valójában nem ennyit növel (a venti legalábbis), hanem kevesebbet. Volt erről egy jó részletes cikk még egy-két éve, de már fogalmam sincs, hol. A venti 2,5-2,75%-ot növel, azt is csak az alapképességeken (fordulási sebesség, töltés, stb.) a végsebesség kivételével, illetve az olyan másodlagos skilleken, amelyek nem legénységi tag függők (álca, tűzoltás, stb.). -
weoczeiagoston #371764 A 17 m-ert észre sem veszem. Egy tank kb 4-5 m, ez kb 3 tank hossznyit jelent, ez ilyen hatalmas pályán csekélység.
Igazából tűzoltó helyett tenném fel egyébként is, szóval a kérdés valójában az, jobban teljesítek-e pótkajával ? Ha konstans felteszem és leégek ez is beleszámít.
Én az FCM-mel a látótávnál semmit sem vettem észre optikával, periszkóppal és enélkül sem. Mintha bugos lenne a játék. Elvileg az FCM a legmesszebb lát T8-ban, de ha teszek fel periszkópot semmivel sem látok el messzebbre. Ott ülök a bokorban, nézem a bolyt és az éppen harcoló ellenség egy része a látótávomban van és látom, erre elmozdulok, leesik a periszkóp és ugyanaddig látok el. De máskor is, ha a periszkóp hatása 5 sec után aktiválódik sosem látok messzebbre, de távcsővel sem. Nem értem ez miért lehet. -
Gyuszopapa #371763 Csak nektek és most mentem egy csatát.Csak 1-et.Nekem ez szokott járni.Ezt érdemlem napi szintem akár többször is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megamax #371762 venti és csoki nélkul SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/7wj487rpeyk800s8t89z.jpg
venti és csokivalSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/zxwmapnp8of92nblmden.jpg
hogy játékban mekkora kulombséget jelentene azt már csak gyakorloban tudnám megmutatni , és fogok is csinálni osszehasonlíttást de melóban nincs meg hozzá a két gép és a nyugalom -
Bee #371761 Ha már tanácsot kértél, tessék:
1. felejtsd el a WN8 értéke alapján bekategorizálni a fórumozókat. Ez a statisztikai mutató azért van, hogy lemérhesd a fejlődésed, illetve segítséget nyújt a csatában (piros =>rámegyekszétszabommegeszem, lila => vigyázok magamra, mert nem véletlenül van a környékemen).
2. pótkaját a lightokon, az artykon és a T10-es vasakon kívül ne használj, főleg, ha nem engedheted meg magadnak. Prémium járművel kreditet farmolsz, nem pótkaja+gold kombót nyomatod, mert nem jutsz előbbre.
3. ha jó játékosok véleménye nem egyezik meg a tiéddel, akkor gondold át, hogy mi lehet az oka. Ha Te szeretsz egy tankot, amit a csillámpónik lehúznak, akkor ne adj a véleményükre, mert ízlésen nem lehet vitatkozni. Ha a spotrendszerről vagy a tankok használatáról tér el a véleményetek, akkor inkább vita helyett nézz utána a játékmechanikának, valószínűleg változni fog a véleményed.
4. ne görcsölj rá semmire, ez csak egy játék. Élvezd, kapcsolódj ki, erre való. Ha WN8-at farmolsz, és idegeskedsz (ez a kettő általában együtt jár), akkor játék helyett kényszermunkát végzel. -
yossarianHUN #371760 A bannerban lévő "Képfeltöltés itt"-et használd, ne a hsz mező alatti, sima képfeltöltést:) -
TopKomment xD
-
Megamax #371758 igen a feltotés gombot láttam de azért A maximális fájlméret: 35 Kbyte azonn nemlátni semmit olyan kicsi -
András77 #371757 Biztos, hogy jelent pluszt a pótkaja, de hogy 10 csatában le tudod-e mérni a hatását, az már erősen kérdéses. Azt is mérlegelni kell, hogy gyulladós-e a tank, mert általában a tűzoltó helyett szokták felrakni.
Ha csak arra gondolsz, hogy a látótávot megnöveli kb 4,4-4,6%-al, ami egy 400m alapnál már 417-418m-t jelent! és még erre jönnek az egyéb skillek hatása meg bino vagy optika meg esetleg venti (ezek szorzódnak, tehát ha több látótáv növelő van, akkor a prém kaja teljes hatása még több is, méterben nézve).
Talán még a töltés idő, ami megfogható dolog, de ugye tipikusan az ilyen tized másodpecek olyan nagyon sokat nem jelentenek, mert ritka, hogy folyamatosan lehessen lőni. Hosszú töltés idejű tankoknál már másodperceket jelenthet, de akkor sem változik sokat a harcmodor, ha egy tank 50 vagy 52 másodpercig tölt, mindenképpen valami fedezéket kell keresni közben.
Most mondjuk nincs akciója, de ha érdekel a dolog, 200e kreditért vehetsz 10 darabot és érdemes kipróbálnod. Az viszont biztos, hogy a kredit keményen eszi. Akcióban 10e kredit az ára, de akkor meg sokat kéne egyszerre venni és szerintem még a 10e-t is csak tier8 prém tankban tudnád visszahozni.
A másik dolog, hogy 10-20e kreditért már tudsz lőni 2-4-8 prém lőszert és hát nekem erős a gyanúm, hogy azzal jobban járnál végeredményben. Persze, ha van elég kredited, hogy prém kaja + arany lőszer is belefér, akkor az egy más kérdés.
-
yossarianHUN #371756 "Képfeltöltés itt" gomb, meg spoiler gomb:) A feltöltött kép képkezelő által kidobott linkjét másold, hsz írásánál katt a "kép beszúrása" gombra, beilleszt. Annyi még a lényeg, hogy mindez a két, szögletes zárójeles spoiler között legyen.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.05. 15:06:54 -
Megamax #371755 milyen oldalra tolthetek fel képet amit a forum is elfogad? és aztánn hogy kell spoilerbe tenni? -
lammaer #371754 Heh.Lehet hogy akkor még lenne 40-50 boldog éved... ;) -
Angelus1991ster #371753
-
Gyuszopapa #371752 Most 44 évesen hagyjam ott a jól kereső de fárasztó munkahelyem,váljak el az asszomytól és a 3 gyerektől majd költözzek vissza anyámhoz(megtehetném).
Kockuljak be,full prém,aranylőszer és pénzbeinvesztálás.Símán meg lennék unicum de mivel van életem és szeretem az nem ér meg annyit.
Elég nekem a 1200 wn8 alapfiókkal és kötöttségek nélkül.Ha ezért valaki lenéz az elmehet a fenébe.Van annyi tudásom mint egy uninak de mivel freeben minden tankot stockról viszek és nem lépek át szarokat nem esélyem nincs így a lila stat elérése és nem is görcsölök érte. -
Bee #371751 Én nem vettem észre, hogy leoltanák a wotinfón átlagos játékosokat. Van néhány retardált (itt is akad), azokkal nem kell foglalkozni (főleg azért nem, mert a retardok általában gyengébb képességű játékosok vagy sealclubberek).
Amúgy azon a fórumon is ritka az unikum játékos, aki megfelelne a másfélszeres feltételnek.
Ha valóban sokan leoltanak, annak más oka lehet. Milyen néven vagy fent? -
ilsalon #371750 Sorry, de elég kevesen felelnek meg a követelményednek. Nekem pl. 12xx valamennyi az átlagsebzésem. Az átlagos tierem meg 7. Ha mondjuk 1200-1300-as HP-t feltételezünk egy tier hetes gépnek, akkor jó ha vagyok egyszeres. Messze még a másfél. :-) -
yossarianHUN #371749 Na de a venti nem úgy működik, hogy a legénységi skill által adott 10%, plusz a venti által adott 5% (azaz 15 össz), hanem hogy a skill által adott 10%, plusz a 10% 5%-a a venti miatt. Egyébként az az 5% is csak névlegesen 5%, gyakorlatban valami 2,5 vagy hasonló, erre már nem emlékszem fejből. -
Megamax #371748 hogy mindenki elhuzott JPZ E-100 at huzni és missziókat csinálni. -
yossarianHUN #371747 Mármint mi minek a jele? -
Megamax #371746 viszont ha megfelelo skillek vannak a legénységen akkor már van haszna a ventinek és a potkajának is mivel az feljavítja a másodlagos skilleket is vagyis 15%-al messzebbre fog látni a legénység a commandernél ugye ott a recon a rádiósnál meg ott a situational awareness,15%-al pontossabb lessz mozgás és toronyforgatás kozben a lovés, 15%-al jobb lessz az álcád, plussz ott a bia amiben nem vagyok biztos még máig sem hogy hány % ot ad. végig kell nézni az osszes skilt ,hogy mit boostol a kaja meg a venti.
-
weoczeiagoston #371745 Hogy elhallgattatok. Ez vajon minek a jele?
Két magyar Wotos fórumot ismerek és ez a kettő a leglátogatottabb.
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:44:49 -
weoczeiagoston #371744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wotinfón -
Angelus1991ster #371743 Bocsi, hogy így szóltam.
Prémium pótkaját max artyknál meg O-I-knál hasznos. -
ilsalon #371742 Hát srácok lehúzhatjuk a redőnyt, 1,5xHP damage alatt azonnal uninstall. A maradék három meg ne felejtese el időnként beírni: kuva artyk. :-) -
yossarianHUN #371741 Határ? Nyilvános fórum, mindenkit meghallgatunk, aki képes kulturáltan viselkedni, és nem macerálja a többit. Azt azért nyilván itt sem feltétlenül szeretjük, ha 600 wn8-as egyének osztanak ki unikumokat az egyes tankok helyes használatáról (volt már rá példa), de az ilyen virtuálpéniszes neosznobizmust mellőzzük. -
Megamax #371740 pont ezért mondom ha arra vagy kíváncsi milyen + adna a potellátmán yakkor gyakorloban van értelme kiprobálni mivel ott meg tudod határozni mi legyen az ellenfeled, aminek ugy tudod a látótávját, így ki tudod probálni ,hogy télleg hatátos e a kaja míg random csatában nemigen menne ez mert ki a fene tudja mi van az ellenfél tankjánn. Randomban nagyon sokminden kozrejátszik például a bokrok elhelyezése hány bokor van kozted és ellenfél kozott, vagy hog yéppen ki spotol téged és még sok minden más. szoval ha télleg érdekel akkor gyakorlocsata "labori" korulmények kozott. -
yossarianHUN #371739 Ki kell próbálni, el kell dönteni. Én speciel az összes pótkaját, de még a ventiket is parasztvakításnak tartom, de vannak, akik esküsznek rá. Hogy mennyit javít a teljesítményeden, azt nyilván lehetetlen levezetni, de ha nagyon erőltetni akarod, akkor 5%-ot (vagy amennyi bónuszt ad). -
weoczeiagoston #371738 Nálatok mennyi a határ ? Elég a HP-t meglőni ? -
yossarianHUN #371737 Viszont azért ez se normális dolog. Amelyik fórumon nem hallgatnak meg 1,5x HP dmg alatt, oda nem kell járni, csók a család. Azért az álelitista marháskodásnak is van egy határa. Ezért görcsölni, meg pótkajáztatni meg külön röhej. -
weoczeiagoston #371736 De én azzal a tankkal megyek, ami egy adott karakterisztikát képvisel. Az érdekel, hogy ez a nüansznyi valóban jelent jobb játékot, teljesítményt vagy sem, mert én kb semmit sem érzek illetve kissé mozgékonyabb a tank, de motorolajjal ugyanaz a hatás érhető el. A pótkajának van egyéb hozadéka (álca, látótáv stb) ezek valóban javítanak annyit, hogy a pro usereknek van igaza és javít a teljesítményen vagy csak unicum betegség? Ez érdekelne. -
yossarianHUN #371735 De ez nem az élet fóruma, hanem a WoT-é. -
weoczeiagoston #371734 Tévedsz ! A fórumokon, ha nincsen HP*1.5 dmg-ed el sem fogadják a véleményed semmiben sem. Több ismerősöm, be sem megy sima tankkal pótkaja nélkül, még kis tierben sem. Inkább nem veszi meg a X-eseket prém fiók, 10 db prem 8-as mellett, mert nem telik rá a konstans pótkaja mellett, de a wn8 esésből picit sem engednek
Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:30:57 -
Megamax #371733 én gyakorlocsatát javasolnék mivel az ellátmány a legénységi skilleket noveli nem a te tudásod vagy ugyességed, ezért gyakorloban lenne értelme felállíttani teszt korulményeket. (hacsak nem kávézol te is kozben ) :)
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 14:24:10 -
Angelus1991ster #371732 Mi a fasznak ez a görcsös wnX statmánia? Hasznavahetetlen az egész. Sehol sem nézik ezt az életben.
-
weoczeiagoston #371731 Szerintetek, ha meg akarom tudni hogy valós teljesítményjavulás érhető el pótkajával ezt hogyan tegyem, hogy hiteles eredmény szülessen?
Legalább 10 kört kell mennem nélküle és azzal ugyanazon tankkal pl FCM-el tervezem. Az RNG 10 csatából már kiszűrődik valamennyire. Az XP, kredit vagy dmg-et kellene alapul venni? Először arra gondoltam egymás után megyek 20-at, de az nem adna relevánsabb eredményt, mert lehet később egyre belejönnék, majd kifáradnék és ez a hullámzó teljesítmény miatt lenne és ebbe a periódusba a később vizsgált kávés menet esne bele, ami torzítja az eredményt
Szerintem felváltva kellene mennem kávéval és anélkül, hogy a referencia értékek kb azonos egyéni teljesítmény esetén legyen. Ti ezt hogyan szoktátok kivitelezni? Milyen tanácsot adnátok nekem?

Utoljára szerkesztette: weoczeiagoston, 2016.04.05. 14:19:23 -
András77 #371730 Én is így gondolom az adatok alapján, hogy nem pazarlom a kreditet meg az xp-t rá akkor. -
Megamax #371729 semmiképp sem érdemes felrakni , hiábba nagyobbat lo néha képes 280 as sebzést is kiosztani és rettentoen pontatlan. az inkább egy heavy tank ágyu de a tanknak nincs páncélja , hogy kozelharcban bevetheto legyen , viszont a motort éremes kifejleszteni és megvenni egész jó mobilitása lessz a tanknak tole, tolatni nem érdemes vele arra lassu de jól fordul
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.05. 13:41:22 -
András77 #371728 Érdemes a TVP-re felrakni a 10,5cm-es ágyút? A nagyobb alfáért cserébe kisebb RoF, pontatlanabb és lassabban céloz. Nem szívesen költeném a kredit rá, hacsak nem lesz tőle tényleg jobb. A nyers adatok alapján sok értelme nincsen, a 8.8-as egy használható ágyúnak tűnik, igaz a tank egésze nem túl jó.