World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
töltésgyorsítón kívükl a többi úgyis nagy átlagba pazarlás és haszontalan.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: vat69, 2015.08.27. 15:03:59
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meglep, hogy ez neked újdonság😊
Egyébként célozni amúgy is álló helyzetben szokás úgyhogy igazából mindig segít.
"A célzásgyorsító 10%-kos csökkentő hatása csak akkor működik, ha a tanktest ÁLL,"
Balanszolják. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.08.27. 10:37:58
Csak átmeneti a hiánya, vagy végleg lemondtak róla?
- az asztalon lévő WoT shortcutra húzod a replay file-t
- a replay filet a worldoftanks.exe könyvtárába másolod/mozgatod
- a játékban lévő paths.xml fájl lecseréled ezzel
forrás: ritastatusreport
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom a replayokat lejátszani. Indításnál felugrik az ablak aztán villámgyorsan el is tűnik. Tegnapi csatákról lenne szó, tehát nem régebbi verziójúak.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.27. 00:47:09
Persze tegnap is, ma is a normálisabb csatáim (2400-2900 kiosztott damage) általában vereség lett, de bezzeg ha a fél csapat t10, akkor nyerek 240 sebzéssel....nagy lelkesen megnéztem, csak a fullossá tétel 135k xp lesz 😊)
Na a legjobb, egy sötét (de még milyen) kék Conqueror ma képes volt full goldot spammelni rám Erlenberg hegyein. Jót röhögtem, biztos megérte neki anyagilag, mikor 15-5 körül nyertek 😊
Na, de nem is ezért írok: azt akarom megkérdezni, hogy érdemes-e a nagyobb tornyot kiszenvedni, mert védettségben kb. vicc kategória az is (tudom, +100hp, + kis rof, + 10m látótáv)?
cyka blyat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
- Developers are still investigating the issue where players drop on the same maps over and over again.
a jatek kezdete ota jatszom, de azota nem tudom magam ravenni h a kv13at megvegyem 😄
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.08.26. 20:19:53
Sajnos csak németül tudok, de már tanulok normannul.
Furamód kifacsarodott izlésem van a tankok terén.
Például szerintem a KV13 a 7-es medek non plusz ultrája.......
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.26. 19:40:16
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Saor Alba
nalunk mi lesz? 3 nap tog berles megint? 😄
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.08.26. 18:15:06
Ki viszont nem próbáltam mert teszten lehetetlen kis tierrel játszani, lassú lesz, kb 25km/h viszont elég beteg DMPet kapott az 57mmes löveghez.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.26. 17:34:05
WoT: Nishizumi77
Gyerekkoromban a tanyájuk környéke tele volt még bomba tölcsérekkel.Sokban még víz is volt.Igaz akkor még a mezőn is volt víz,ma meg sivatag.<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.26. 16:56:03
1v1be KV-2nek semmi esélye mert a páncélját se AP se a gold nem üti át, HEvel meg nagyon keveset tudna belé sebezni ha rárakja a superheavy spall linert, míg az O-I 1 lövésből majdnem meg is öli.