418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #371887 A másik meg az ha minden random nincs belenyúlás az MM-be például hányszor kerülsz a rosszabbik oldalra.
Olyan nem lehet hogy valakik teljesen véletlen többször szopnak mint a mások.
Megnézheted a Lottó sorsolás random.Akkor magyarázd már el az hogy lehet hogy a 3-as számot 201-szer húzták a 88-ast 134-szer.Ennyi év alatt már közel hasonlónak kellene lenniük a huzási arányuknak hisz teljesen random.Ne mond azt hogy mindenki egyformán kap rossz és jó csatákat.A random ezt honnan tudná hogy te tegnap szoptál de ma kompenzálni fog. -
Kotomicuki #371886 "És mivel magyarázzuk azt, hogy Pisti 42%-os WR-je mellett tizenkétezer méterről ráfordulás közben vágja telibe a hetvennel repesztő lightot? Hiszen ő az adatai alapján szopó ágon van. Miért is talált akkor el?" - Neki éppen akkor van az az 5.-8. csatája, csakhogy vmi sikerélménye is legyen, mert különben elmennének a célpontok a fizetőképes kereslet elől és egymást kéne azoknak lődözniük (és meredeken szállna lefelé a mutatójuk).
...
yossarianHUN #371874:
"Ezt is megbeszéltük már párszor, azért, mert az arty rendeltetésénél fogva felnagyított, szélsőséges RNG értékekkel dolgozik (pont azért, hogy kiküszöbölje a használója minimális játéktudásából adódó negatív élményeket), a szélsőséges RNG értékeknek meg az a legfontosabb ismertetőjegye, hogy szélsőségesek. Azaz néha úgy tűnik, hogy mindent bead, néha meg úgy, hogy semmit. Érted, egy vérvörös tomátó akkor is jól jár, ha az RNG hullámok dobálják, mert ha a képességeire kéne hagyatkoznia, már rég a víz alatt lenne." - De, ha nem volna mögöttes számolás, akkor nem 1:6-8-hoz volna az arány, hanem közelítene az 1:1-hez... (nem olyan nehéz arty-val, álló célpontot becélozni)
...és még mindig nagyon, de nagyon nem szép dolog ennyire "szélsőségesen" számolni - ha a te verziód volna igaz!
""Nekem miért hármasával adja a melléket, ha olyanja van éppen, miközben az alfa-teszter meg szentül állítja, hogy neki max. egy-egyet ad be, azt is ritkán" - Ezekről van bármilyen, értékelhető statisztikád? Mert ez így levegőbe beszélés." - Visszajátszásaim voltak, de minek, azóta meg csak hümmögök, hogy már megint beadta a sorozatot...
De most nézem: hiszen mi egy klánban vagyunk!
-
Én gunmark nélkül kaptam 
,megyek is asztalt borogatni,wgékhezi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ilsalon #371884 Ezt legutóbb átdolgozták. Én azóta nem tudom beütni ott. -
A ramage módokban sűrűn dobálja öket,már van vagy 83 db
-
suba53 #371882 Basszus!
Én a testrészt elfelejtettem. Lehet, hogy emiatt nem folyamatos a nyerő széria?
Na megyek is, és konzultálok a sámánommal.
-
yossarianHUN #371881 Én vérrel kevert vodkát küldtem, meg a bal nagylábujjamat. Biztos, ami ziher. -
suba53 #371880 
Érdekes, nem vettem észre jelentős különbséget.
Lehet hogy végre megkapták a rekesz vodkát, amit áldozati felajánlásként küldtem nekik ?
Először kecskevért gondoltam, de az romlékony.
-
yossarianHUN #371879 Ne beszélj már hülyeségeket, hisz mindenki tudja, hogy amint bekapcsolsz egy ilyet, instant szopóágra tesz a Kreml :P -
suba53 #371878 Ez a személyes tartalék bónusz baromi jó.
Én általában nem grindelek, hanem csak duplázok, triplázok, mikor milyen akció van, és viszem stock felszerelésekkel a tankokat heteken keresztül, amíg fullos nem lesz.
Viszont pár napja megvettem az ST-1 et, és mit ne mondjak, nem volt valami ütős stock állapotban.
Bekapcsoltam három 100% XP-t adó csomagot, így két napja meglett a lánc, tegnap a motor, és ma vagy legkésőbb holnap meglesz a nagy torony is. A top ágyú meg adott a másik ágról.
Így azért élvezetesebben megy a grind.
Remélem bombáznak még bennünket ilyen csomagokat adó eventekkel. -
yossarianHUN #371877 Apropó, milyen vastag most a tetőlemez az IS-3-on? Úgy rémlett, hogy 88-assal már lehet overmatchelni, úgyhogy múltkor nagy mellénnyel rámásztam egyre JT 88-ban, de csak pattogtam rajta, mint kecskeszar a deszkán. -
Userx2 #371876 Annyira faxa, ez a tető pánél az IS-4-en. Rég volt már: búza az összes artysta. Ehhez kell a játék tudás...
-
Kronos79 #371875 Én nem tudom nálad mi van, de én a 14k csatámnak legalább a 60%-át prémmel toltam. A WR 55% és ennyi egy jó ideje. Van, hogy kicsit alá megy és van, hogy kicsit fölé. Egész százalékokat viszont nem ugrál. Csak szólóban nyomom, max csata alatt fogadok el felkérést.
A mellé megy a lövésre. Először is talán volt egy szórás nerf. Nem tudom számít-e, de esetleg talán.
Észrevettem én is, hogy 200m felett elég nagy mázli kell hozzá, hogy két egymást követő lövésemből mindkettő odamenjen, ahová gondolom. Vannak alkalmak, amikor egy sem megy az általam kiválasztott pontra. Kupolát lőni pedig teljesen lehetetlen. Ezek megoldásaként inkább közelebb megyek és biztosabban találok, vagy nem sniperkodok nagy szórású ágyúval szerelt tankokkal.
Artyk randomságáról pedig felesleges vitatkozni. A "hatalmas" célkörben bárhol becsapódhat a skuló. Vagy szerencséd van, vagy nincs. Engem jobban zavar, hogy a felgyorsított csaták miatt ha ötöt tudok lőni, akkor az már egy jó csata volt. Pláne, hogy T6-os artyval az 5 lövéssel sem igen lehet összehozni a sebezz 1,5k-t nehéztankokba küldit. -
yossarianHUN #371874 "mivel magyarázható, hogy a 7.5-ben pl. az 55%-os wr-ért hajtottam, míg most az 50-et sem érem el" - Ezt miért tőlünk kérdezed? Nekem per pillanat 54,67 a WR-em, és ha megnézed a görbét, kisebb ficergésekkel szépen, egyenesen növekszik. A hiba az ön készülékében van. (Ja nem, tudom, téged kinéztek maguknak:)
"Miért látom, ha arty-zom, akkor eléggé félreérthetetlenül, hogy 5-8 csatánként adja az amúgy általános "semmit sem találsz el ÉS semmit sem sebzel-t" után a "bármit eltalálsz és még sebzed is-t" - Ezt is megbeszéltük már párszor, azért, mert az arty rendeltetésénél fogva felnagyított, szélsőséges RNG értékekkel dolgozik (pont azért, hogy kiküszöbölje a használója minimális játéktudásából adódó negatív élményeket), a szélsőséges RNG értékeknek meg az a legfontosabb ismertetőjegye, hogy szélsőségesek. Azaz néha úgy tűnik, hogy mindent bead, néha meg úgy, hogy semmit. Érted, egy vérvörös tomátó akkor is jól jár, ha az RNG hullámok dobálják, mert ha a képességeire kéne hagyatkoznia, már rég a víz alatt lenne.
"Nekem miért hármasával adja a melléket, ha olyanja van éppen, miközben az alfa-teszter meg szentül állítja, hogy neki max. egy-egyet ad be, azt is ritkán" - Ezekről van bármilyen, értékelhető statisztikád? Mert ez így levegőbe beszélés.
-
ilsalon #371873 Túl nagy a random érték szerintem.
Viszont tegyük fel, hogy létezik egy kategorizáló algoritmus. De mégis mi alapján mondaná meg, hogy Pisti lesz ma a szopó?
És mivel magyarázzuk azt, hogy Pisti 42%-os WR-je mellett tizenkétezer méterről ráfordulás közben vágja telibe a hetvennel repesztő lightot? Hiszen ő az adatai alapján szopó ágon van. Miért is talált akkor el?
Az összes ilyen okfejtés simán belefér a radnom isten szűk markába. :-)
Egyébként régebben nekem is magasabb volt a WR-em, aztán egy évig lassan megyegetett lefelé. Most megint fel. Összességében kiegyenlít a rendszer. 55% körül mozgok. -
Kotomicuki #371872 Mint írtam: az egy-két hónap prémium nem tétel, hogy ebben a témában "előbbre" léphess.
ilsalon #371859:
Nagy kár, hogy a wg (meg most már a többi is) eléggé tág teret hagy a "teóriáknak" - de, ahogy anno a páncélmizériát is kezelték, amikor a tények kezdtek előtünedezni..., és ez még nem is volt olyan "nagy" dolog!
De, ha nincsen hátsó, a szerveren történő manipulálás (akár már a csapat összeállításában is), akkor mivel magyarázható, hogy a 7.5-ben pl. az 55%-os wr-ért hajtottam, míg most az 50-et sem érem el (most csak azért vok 50% fölött, mert a csatáim nagy részét "régen" játszottam le)?!
Miért látom, ha arty-zom, akkor eléggé félreérthetetlenül, hogy 5-8 csatánként adja az amúgy általános "semmit sem találsz el ÉS semmit sem sebzel-t" után a "bármit eltalálsz és még sebzed is-t" (szinte tökéletes inverze egymásnak a kettő "mód") - nagyjából ez érhető tetten a többi osztálynál is (míg a 7.5-ben még csak az első variáns létezett: ahogy lőttél, úgy jöttek az eredményeid, nem volt mellé sorozat, vagy ebben a csatában nem sebezhetsz)?!
Nekem miért hármasával adja a melléket, ha olyanja van éppen, miközben az alfa-teszter meg szentül állítja, hogy neki max. egy-egyet ad be, azt is ritkán (és szerinte nincs semmiféle manipulálás a háttérben, tehát bárki másnak is ennyit kell(ene) kapnia)?! -
Angelus1991ster #371871 Szarjá rá. EU support tényleg szarravaló. Gépies válaszokat küldenek a ticketre.
Bár eddig csak a WoT-"méltányossági kérelmet- prémium tank eladás"-ra (oké, a Locutust visszaadták) eredményes majd,az IM misszió megadására ( én kis naív ) és Toldi buffra (mégegyszer én kis naív) írtam fölöslegesen ticketet. -
András77 #371870 Az ingame kondukátor-t rájuk nyomtam, egyébként meg a WG lesz.rja, fölösleges jelenteni. Az a megközelítésük, hogy nem avatkoznak be a játékosok egymás közötti vitáiba. Sajnos igazat kell adnom azoknak, akik mondták, hogy a support teljesen alkalmatlan még a legnyilvánvalóbb helyzetek eldöntésére is. A tapasztalat mondatja ezt velem, a semmitérő ügyfélelhárító bandának teljesen felesleges bármit is jelenteni, nem foglalkoznak a játékosok közötti "civakodással", mert ők állítólag nem tudják (én inkább azt mondanám, akarják) eldönteni még az olyan helyzeteket sem, amikor valaki belém lő szánt szándékkal (világosan látszik a replay-ben) mindenféle előzetes balhé nélkül és utána még ő fenyegetőzik riportolással, mert "nem állapítható meg a replay alapján", hogy az egyik fél hibás lenne 100%-ban.
Nagy összegben le merném fogadni, hogy bele sem néznek a nekik küldött replay-be.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.06. 11:17:32 -
Angelus1991ster #371869 Jelenteni fogod? XD -
András77 #371868 Riggerek mesterfokon. Eleve gyanús volt, hogy miért jön ebbe az irányba a T69 hiszen ott voltam én is meg a WTE100 . Jó, ok, jöhet erre magától is, de mindketten spotolva voltunk, nem hiszem, hogy normális körülmények között egy T69 nekimegy egy ferdinek meg egy WTE100-nak, amikor ráadásul a városban küzdöttek a csapattársai életre-halálra, közelebb voltak hozzá és ott például hátba kaphatta volna egy tárral a csapattársaimat, de elment mellettük, akkor láttam már, hogy felém jön egyenes vonalban, ahogy kell.
A megoldás lejjebb olvasható. Próbáltam leláncolni, de nem sikerült és bár kitárazott rám, több lövés is pattant. Azt tudtam csak csinálni, hogy háttal nekinyomtam a falnak és nem tudott elmenni. Mondom, a WTE kiszedi majd könnyen, de egy tiger2 is jött segíteni. Mi gond lehet?
Hm. A WTE100 nemhogy segített volna, hanem beállt keresztbe a tiger2 elé, hogy az ne jusson lövés pozícióba. A t69 kiszedett és utána a wte még direkt úgy állt be, hogy őt is tudta lőni.
Csata után ráírtam kedvesen, hogy mi volt mégis ez és kiderült, hogy két rigger söpredékkel van dolgom, úgy tippre a T28HTC MT-15 volt a feladat a T69-nek.
mrkts (9:31:50) go to hell f*** cz retard
capinooCZ (9:34:33) T69 needed mission
capinooCZ (9:34:40) tak sorry
Amire nem jöttem rá, hogy ezek hogyan kommunikáltak, mert nem egy klánból voltak. Lehet, hogy pont olyan szerencséjük volt, hogy egymás ellen berakta őket és TS-en beszéltek. Tényleg nem tudom, honnan tudta a WTE100, érdekes ez a része. CZ agyas nyomi volt mindkettő. A chat-et visszanéztem, de nem írtak egymásnak ott semmit.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.06. 10:49:20 -
ilsalon #371867 Ebben van igazság. Én is vigyorogva lődözök lila mókusokat, ha esély adódik rá. Viszont pirosakat csipkedni, meg még jobban szeretek.
Szeretem, ahog toronyforgatással oltják a tüzet. Imádom, amikor tolatáskor elfordítják a tornyukat. Kedvelem ahogy elhelyezkednek a mező közepén magabiztosan. Nincs jobb, amikor még a házat sem találják el mögöttem. Isten áldja őket, amikor tigrisre a 105-öst, IS4-re meg a kiságyút rakják. Puszi, amiért Ferdivel seggel támadnak. Én így szeretem őket. -
bornofakone #371866 Semmivel :) maximum 1 havi prém ha az nem túl sok neked. De majd meglátom sikerül-e egyáltalán. Ha könnyen összejön, nem kérek semmit, amúgy is bassza a fantáziám a küldetésed...mert én meg leragadtam t55a-nál (lt-15 hiányzik...:D) és ez új kihívás lenne :D TD-s küldetések voltak meg amúgy is a leghamarabb...azokkal nem volt gondom soha :D
+ ha ennyire közel vagy 260-hoz...remélem tudok legalább segíteni :) -
Angelus1991ster #371865 Gold spammerek?
Gold lőszert az alacsony penes tankoktól is elvitatod? Valentine LL, VK3002DB és még pár tank. Utóbbinál kár, hogy a normálisabb lőszer (171-es pen) a gold lőszer. -
AlucardHuN #371864 Ezen osztoszkodik az artys társadalom nagy része is:P + gold spammerek. -
Angelus1991ster #371863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AlucardHuN #371862 Látom megint megy a görcsök és a statok miatt, ki kell baszni az xvm-et aztán odatenni a vasat ahogy matyesz mondta.
Amúgy is néha úgy érzem hogy a görény xvm miatt száll rám az artysok egy része, akik nem modoznak azokkal szemben még ez is előny. -
Gyuszopapa #371861 Lehet benne ilyen is de nem valószínű.Múltkor vettem 1 hónap prémet ugyanolyan szopás volt mint előtte ha nem rosszabb.
Nem ezért raktam fel hanem hogy ilyen nehéz körülmények között is hozok 1200-at többnyire stock tankokkal játszva.Pedig nem a statért játszom csak azért hogy tudjak fejleszteni és vásárolni.De ezért hajtanom kell mert freeben 0 sebzésért főleg bukta esetén szépen büntet kreditileg a játék.
Mi lenne ha végre tudnék jobb gépekkel és legénységgel nyomulni esetleg nem amőbákkal egy szakaszban,el s e tudom képzelni, -
Angelus1991ster #371860 Hát jah. Még ennél egyszerűbb dolgokat sem akarnak vagy képesek megcsinálni.
Bár az alsó tierben ne kerüljön egy csatába a hót kezdő és a tapasztalt játékos, az már előrelépés. -
ilsalon #371859 Ezt csak arra mondom, hogy tényleg feltételezitek, hogy képesek lennének ilyen algoritmust fejleszteni vodkás barátaink? Nagyon kicsi rá az esély és nem is kell.
Indoklásom
1. A pénzfeldobás teszt alapján, ami ugye 50-50% eséllyel lesz fej, vagy írás, egész hosszú sorokban kaphatsz csak írást. Írás=szopóág
2. Tehát 50% eséllyel nyer a csapatod, vagy veszít. Ha jó játékos vagy, akkor hosszú távon pár százalékkal még jobb lesz a winrated, mivel ahhoz a pár százalékhoz te is hozzájárulsz a jó játéktudásoddal. Egy jó szakasz pedig 10-20%-ot is hozzátesz az ötvenhez.
3. Ha minden egyes playert kategorizálna valamilyen szempont szerint, akkor Szopó Pisti 10%-os winraten lenne mivel nem vett prémiumot, Tökös Johny meg 90%-en, mert vett prém tankot, meg váltott free xpt, sokat.
Szerintem a fenti állításomat látjuk a mindennapi statban.
Azt viszont továbbra is egy teóriám, hogy a random értéket nem az adott pillanatban generálja a rendszer, hanem egy számsorozatból húzza elő. Ez magyarázná, hogy egy adott csatában miért nem jön össze semmi, majd a következőben meg igen. És nem csak neked, hanem a teljes csapatodnak. Ez számítási igényben is jóval kedvezőbb, mint a folyamatos randomizálás.
Viszont a rossz rng a teljes csapatra is belefér a pénzfeldobás tesztbe, tehát ez csak egy ingatag teória.
-
yossarianHUN #371858 Na a mai próféta, aki szomorúan sóhajtva hülyézi le azokat, akik nem hisznek a csupakabrában:D -
Angelus1991ster #371857 Persze , hogy vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ilsalon #371856 És UFÓ-k is vannak. :-) -
csagataj #371855 Bármit csinál mindaddig kapod az asszisztot, amíg nem szpotolódik újra. -
Kotomicuki #371854 Figyú, emiatt nem kell szégyenkezned, hiszen a játék besorol az "úgysem nyerhetnek és csak frag-et "játszhatnak" el" kategóriába (nyilván nem facsartad ki a rokonság kreditkártyáját sem eléggé SerB-ék zsebébe, vagy nem voltál benne a korai alfa-béta verziókban) és ez ellen semmit sem lehet tenni.
Ezt nem fogja neked elhinni sohasem az, akit nem ebbe a körbe sorol be a játék! Fölösleges kínlódás a magyarázkodás: akik ebben a csoportban vannak, azok értik, a többi meg úgysem fogja ezt felfogni, hiszen akkor az ő "jó" eredményük is egyből megkérdőjeleződne (mesterségesen "lebénított, tehetetlen" játékosok ellen, "némi" RNG-s hátszéllel persze, hogy könnyű "eredményeket" elérni).
Ha kikapcsolódásra, szórakozásra vágysz - és ezt nem venni akarod - , akkor messzire kerüld el a wg-s játékokat, de most már a pvp mmo-k többségét is idesorolnám - tanultak, csak nem a jót - , mert ezekben csak a hülyét lehet "eljátszani" a nálad többet fizetőknek! -
Gyuszopapa #371853 Én FPS játék helyetti pótlásként.Meguntam a rengeteg csalót.A BF(1942,2,2142,BC,3 a 4 itt van bontatlanul lehet fel se teszem) sorozatban voltam aktív nagyon de az újjakat már kiherélték és valami mmo-ra kezdenek hasonlítani. -
Gyuszopapa #371852 Csak neked a mai második ilyen.Pedig senki nem hiszi el hogy én ezt kapom naponta.Érdemes nézni a nyerési esélyt és a tankelosztást.A HE-s szarok csak ennyire bontják meg az egyensúlyt.
Olyan vagyok az RNG-nek mint aki a kaszinóban többnyire veszít.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.06. 00:32:04 -
András77 #371851 Basszus, több xp-t farmoltam reserve nélkül 2 óra alatt, mint reserve-el. -
Userx2 #371850 Szerethető gép, de kellett az ára a T-50-re. Meg ugye az ST-1ben több idiótával kerülök 1 csapatba. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!9-as amcsi és japán nehéz tankok hol vannak? És ezek nem is annyira rossz játékosok. T7-8 még rosszabb. Brrr. -
Angelus1991ster #371849 De jó neked :) Nálunk a családban mindenki utálja. Testvéremet nem bírom rávenni, hogy játszon ezzel. Pedig egy T95E2-es kisacc van tartalékban, meg még 2 megtöltött kisacc.
Miként tekintesz erre a játékra? Mert nekem egy eljövetel a tankos játékok ( Panzer Elite Actions, Cod és BF 1942 után) kategóriában és egy kezdetleges interaktív tank enciklopédia, amihez játék elemek társulnak.
Kár, hogy annyira nem MMO-sabb. Lehetne egy karaktered ( szintekkel egybekötött rangokkal százados->ezredes->tábornok->vezérezredes ilyenek.) ami 0-50-100-ig szintű lehetne, külön személyre szabható kinézettel.
Random csatákban nem jelentene sokat a karaktered szintje, viszont más csata módokban lenne haszna.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.05. 23:18:36 -
Tévedsz. Látszott az általad ajánlott streamben is. Vagy csak linkeled, nem nézed?