418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #414145 Néha nagyon jó csatákat lehet vele menni és még T10 sem üti be,de néha még egy T6 is beüti.
De jó legénység kell bele,az ágyúja hihetetlenül béna tud lenni néha meg jó.
Egyébként Is6 is nagyon csábító,csak az a baj hogy Is6B.Nem lehet rá rakni semmi festést vagy egyebet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 10:49:39 -
Érdemes megvenni amúgy?
Vagy inkább felszerelés? -
Plata #414143 Ma rájöttem hogy Is5-el nem szabad célozni,csak vaktában lődözni.
Akkor mindig betalál és átüt olyan helyen is ahova soha nem lőnék szándékosan.
Szemből beütöttem két Obj 252U-t,tornyon keresztül eltaláltam és sebeztem AMX 49 L-t és FV 4202-t.Szemből.
Ha full beszűkülve és célozva lövök a holdat lövöm le vagy a vadkacsákat az égről.Bár már pár vakondokot is sikerült.
De ha szűkülés nélkül vaktában lövök menet közbe akkor ez a fos betalál és átüt olyat is amit sosem hittem volna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.18. 09:47:53 -
Plata #414142 Én annó ilyenkor mindig direkt beraktam pár képet amit artyval csináltam.
-
Ha tudnád,hogy én anno az ilyen troll posztjaim miatt milyen savazást kaptam 
Miután elvették az Ap lőszert én abbahagytam,ez a stunos sz.r már nem olyan fun.
Pár videót azért megtartottam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #414140 Ühüm.... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #414139 És akkor inkább már a jobbal játszom. -
asolyom #414138 Csak arra akartam célozni, hogy egy tüzér is elég ilyen magas tierben, kettővel úgysem játszanék. -
Plata #414137 M53 mindenben jobb szerintem mint M40.
Ha összeszoksz vele szerintem szeretni fogod,sokkal jobban mint M40-et. -
asolyom #414136 Nekem ma éppen elég fos csaták jöttek, szinte minden tüzéremmel. Ilyenkor elgondolkozom, hogy akarom-e annyira azt a 9-es amerikai tüzér. Kitolni rá 5M+ kreditet nem igazán akaródzik egyelőre. Ha azzal is szopóra tesz a játék, akkor szétcseszne az ideg. Elég arra a 8-as is. Annak is ott a 203-as ágyúja, és bár lassabban tölt, de ha adja, akkor ez is elég nagyot üt.
Egyébként az alábbi kör után úgy döntöttem, hogy a WoT ma nem nekem áll.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.16. 20:08:37 -
Aztán jön ez a fr artyval -.- GG Paris map
Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.07.16. 18:09:58 -
Mekkora rohadék ez a wot :D Erre a panaszkodásra beadja ezt a kört. Egyébként a végén szentségeltem egy nagyot, mert ugyan az elsődleges küldi sikerült, de életben kellett volna maradni a másodlagoshoz. Tudom hülyeség, de én minden küldit úgy csinálok meg, h csak akkor megyek tovább, ha kész a másodlagos is :D Mindensetre ez nem olyan nehéz, úgyh majd meglesz máskor, de azért na. Egyénként ezután a stat M43-al: 84 csata; találati arány: 33,33%; átlag dmg: 1131; átlag stun dmg: 375. Na ezt mondtam, vmiért nekem nagyon kevés a stun dmg...
@Plata: Egyébként mindennel egyet értek, amit írtál, de vmiért mégis a franciát jobban kedvelem. Talán azért, mert nagyobb a DPM-je, nincs annyi üres járat. Az olyan tankoknál, ahol 2 gun van, mindig a nagyobb dpmest választom az alfa kárára. Sok a miss és nem mindegy mennyi idő múlva tudsz lőni.
-
Rammsch31n #414133 hmm... a season pass 2-ből kihúztam a 40 akárhanyadik szinten 1 nap prémet.... :D 5 óra alatt játszottam 60 csatát, fele vereség....
de ezért utálom a prém napot, mert mindig ki akarom használni az előnyeit... és akkor itt gebedek a gép előtt... jó oké, nem kényszerít senki... csak így kifarmoltam ezidő alatt 1 t10-es árát kb.... míg egyébként ez sokkal tovább tart... -
Rammsch31n #414132 ... jó kis RNG-jesus...
én meg most fedeztem fel az O-HO egyik gyengepontját szemből xDDD na ezért mondják azt, hogy tanulni kell a játékot...
de én csak élvezni szeretném...
most is csináltam 5k dmg-et az AMX Liberté-vel.... forgok mint a ringispiel... erre lehet kiszopunk... -
Plata #414131 Basszus az előbb három lövésem ment a levesbe közelről.Mert egyszerűen nem oda lő ahova célzok.Becéloztam idióta heavy hasát mert mutatta célkör teljesen beterítette és mellé lőttem. 
Az volt a jó hogy gyökér pattogott rólam,de én el sem találtam. -
Rammsch31n #414130 hát... akkor nem gyűjtöm rá a kötvényt... egyébként is megszoktam már az IS-6-ost...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2020.07.16. 12:17:21 -
Plata #414129 Jah,ma nekem is csinálta.
Egyébként ez az Is5 nem túl jó,az ágyúja kicseszett pontatlan,100 méterről úgy mellé lő teljesen beszűkülve mint a huzat.
Még 50 méterről is necces lőni vele. -
Rammsch31n #414128 mostanában szeret összeomlani a játék, ha alt+tab-bal mást nézegetek míg tölt......... -
Plata #414127 Franciánál magasabb tierben is előfordul. -
asolyom #414126 Az M43-mal volt olyan, hogy belőttem egy Progetto meg egy T69 közé, és a két tankba valami 1000 sebzés ment összesen. -
asolyom #414125 Eddig 46 csata alatt 1371 dmg, és 632 stun dmg átlag, 28% találati arány. A francia 7-essel tegnap volt olyan, hogy egymás után 3 lövés nem sebzett semmit, pedig telibe lőttem a tankokat. Csak láncolás, és stun, vagy 15-30 dmg. -
Plata #414124 Én az amcsit erősebbnek érzem franciánál,ok a francia táras és forog a tornya,de az amerikai nagyobbat tud odacseszni.
Na és francia arty lövése hajlandó elveszni egy nagyobb páncélban.Amcsi artyval egy lövéssel ha mázlid van viszel 3-4 modult meg 800-1k sebzést is.
Na és Td módban egy amerikai szart csinál heavyből is,francia td módban nem sok szart ér.
Sosem felejtem el azt a csatát mines-en amikor M41-el négy heavyt öltem td módban köztük Is7-et,mert akkor még nem volt az hogy csak 2 tierrel nagyobbal kerültél szembe.Annál poénabb csatám nem nagyon volt még.Talán csak az mikor T25 At-val 12 killt szereztem,utolsót úgy hogy lőszerem sem maradt.
Na és tegnap is volt 1200+-os lövésem M53-al.Pontosan nem tudom mennyi volt,három tankot vágtam telibe és 400-500-as sebzéseket kaptak fejenként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.15. 17:07:20 -
Hogy a fenébe sebzel ennyiket? :D Mm mennyi ezzel a szutyokkal az átlagsebzésed, meg találati arányod? Én nagyon gyengének érzem ezt az artyt, soha semmit nem találok el vele feeling. Olyanok mennek a tankokon túl általában, h csak nézek. Mondjuk sztem most szopó ágra rakott a játék artyval, mert T9 francia elég op és azzal sem megy annyira az utóbbi pár napban, pedig ott volt közvetlen találat rendesen. Másik meg, h lehet szar pozikban állok vagy nem tudom, de M43-al alig van láncolós/stun dmgem. Vagy meggyógyítják folyamat vagy sosem lövik el a csapattársak, akit lestunolok :( -
Nem tudom, nem kéne neki.
Mindenesetre amióta bevezették ezeket a direktívákat, vagy miket, azóta mindig előbb jön a szeretetcsomag, utána a lámpa.
-
asolyom #414121 Ja, mert az UDES-t ütközéssel megöltem. :-)
Közben az M43-mal meg sikerült nyerni, 2800 dmg, 1000 stun dmg, 700 láncolás. :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.07.15. 15:49:20 -
Plata #414120 Ės még kamikaze is lett. -
asolyom #414119 Rohadtul szánalmas csapatok vannak. T7 tüzérrel T9 csatában 3800 kombinált sebzés, és így sem lehet nyerni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #414118 A minap ELC-t is egylövéseztem az M44-gyel Malinovkán.
-
Plata #414117 De nincs annál nagyobb hecc mint amikor kerekes az M53 elé kerül és telibe csapod.
Na jó van,amikor Frontline-on 1200 méterről padlógázzal repeszt és kicsapod.
-
asolyom #414116 Nekem a Lorraine 155 50-nel volt nullás köröm. Az okos csapattársak beengedtek egy kerekes sz@rt a bázisra, senki nem lőtte őket, még az a LT sem amelyik ott kempelt a bázisunknál, ki is nyírta mindhárom tüzérünket az EBR. -
Plata #414115 Nekem volt tegnap olyan klassz napi duplás köröm hogy mondtam pár szép keresetlen szót. 
Nulla sebzős csata lett.Mert nem láttam lószart sem megint.Mire eljutottam odáig hogy lássak valamit,a csapat már az ellenség bázisán cseszte a rezet.Szeretem a heavy tankokat,de néha tele a tököm hogy hátul kullogok és semmit nem tudok lőni.
Az meg igazán fasság hogy csak az orosz heavyk elég gyorsak,na jó talán francia sem rossz,de annak nulla páncélja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.15. 11:34:44 -
asolyom #414114 Én is mentem ma ilyent az M43-mal, én lettem a legtöbbet sebző, de vesztettünk. Aztán sikerült egy olyat is megnyerni, ahol 2300+ dmg és 2000 assist (kábítás+láncolás) volt a mutató. 
Van 85k xp az M43-ban, és tervrajzból ki is tudnám rakni az M53/M55-öt, de még a 400 Battle Pass pontból 200-at bele kellene rakni az M43-ba, meg kreditet és free xp-t kellene farmolni a 9-es artyhoz. -
Maceehun13 #414113 Sziasztok AMX M4 49-re milyen felszereléseket ajánlotok? -
tothgyorgy #414112 Jgpze-100 egy kalap szar. Használhatatlan lassú ócska tetű. -
Plata #414111 Amikor arty a legjobb a csapatban. 
Mellesleg így kell grillét grillezni.
-
Plata #414110 Asszem az Is5 nem számít prém tanknak,alig hoz valami pénzt.
Hiába lövök csak sima lőszerrel így is kevés a bevétele. -
lammaer #414109 Úgyis sok volt a csatában a progettókból.... -
Plata #414108 Nem tom én 60TP-vel halálba szopattam JpzE100-at,kidugtam tornyom tüzeltem és szólt a majré lámpa mire lőtt már visszahúztam a hátsóm biztonságba,ezt jó párszor eljátszottuk. 
Falat szarrá lőtte de engem nem talált el egyszer sem,hamarabb visszahúztam a belem.Lámpa is mindig szót egyből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.14. 20:00:46 -
tothgyorgy #414107 Kipróbáltam két körre ezt a rankedet. Ennyi elég is volt belőle. -
tothgyorgy #414106 Érdekes ez a lámpa. Hol világít, hol nem. Van akinél rögtön (látszik a mozgásán) másnál később. Volt eset, hogy kiléptem, lőttem, vissza, lámpa meg sem nyikkant. Pedig láttak vagy hatan.