World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

13 vereség után sikerült nyernem.13-szor tier9 és 10-ben voltam.6-os tankot elsőnek csak a 14-ben láttam.Tökéletes a mm. Ja és egy alap 53tp-vel tolom.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.04.05. 17:22:30

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

10 vereség zsinórban.Még az a szerencse,hogy a wg nem manipulálja a csatákat, mondjuk eleve nyerésre nagyon kevés eséllyel rendelkező team összeállításával. Mert ahogyan tankokat keres a MM, úgy kereshet pontszám alapján játékosokat is.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.04.05. 16:47:30

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

A 15 . küldetéseket kiválóra szeretném javítani . Csak azt nem értem miért nem engedi ? Pl most az utolsó ami hiányzott Blokk -15 egy teljesen mindegy kibe mibe lövés hiányzott volna a kiválósághoz .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala
Néha csak bebugol, mert egy kalap kaka, és folyamatosan feldobja ugyanazt a meghívót.

Az anonimizáló meg csak csata alatt működik, játékos statot nézve csatavégi jelentésen kiderül ám, hogy ki vagy valójában. :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Lehet,mivel pont nem kell gyereket nevelnem azon a héten<#hehe>+ ugye munkanélküli vagyok<#banplz><#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
Mekkora esély van arra hogy egymás után kétszer összefussak ugyanazzal a játékossal?
Standard b-vel mentem csatába,erre egy arty meghívott platoonba.Elfogadtam.
Aztán csata után mentem duplacsövű is3-al is egy csatát,erre valaki meghívott platoonba,elfogadtam és jéé ez ugyanaz a csóka aki az előbb is meghívott.Megint 212-vel volt.Az a vicc nem tudhatta hogy én vagyok,mert az anonimizáló be van kapcsolva.
Megnéztem az adatlapját játékban,nagy artista a srác,szinte csak arty van neki magas tierben.
Jut eszembe,azt mondják jön prém ISU-152 BL-10 ágyúval megnövelt hp-val.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.04. 21:44:20

McFrost
Első nap kiviszed Dzsémsz? 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sherman0070
Én konzolon nem bírtam agyilag pár hónapnál tovább. 😄
ugyanúgy egér+billentyűzettel toltam de bugos az egész xbox one-os wot szerintem (ha kicsit rátolatsz háttal sziklára a lövegedet nem lehet levinni, közben még több gundepnek kéne hogy legyen, szar grafika, stb.)
csapatok mozgása nagyobb agyhalál volt PC-snél is + konzolon van pár exkluziv pálya, amik undoritoan szarok

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Győzelem!
Csata: Mountain Pass
Járművek: 53TP Markowskiego
Szerzett tapasztalat: 3 373 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 39 044
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 3 904

Ez is furi volt.Leopárdal harcoltam,a sügér két lövése is mellém ment,pedig jó ha két centire volt tőlem.Nekem nem pattant le a lövésem,el akart slisszolni így eléje fordultam hogy feltartom,épp csak hozzáért a tankom és eldurrant.<#wow2>

Az előbb Standard b-vel vaktában rálőttem BC-re legalább 400 méterre volt és teljes gázzal repesztett.Láthatóan nem találtam el mert nekem úgy látszott mögé ment,még is azt írta ki hogy eltaláltam és 402-öt sebeztem bele.
Pedig fixen úgy láttam nem találtam el.Sajna elfelejtettem kimenteni replayt,mert meghaltam és nem vártam meg a csata végét hanem mentem egy kört fostalicska t8 angol felderítővel.

na vissza tértem a Wot-ba, de PS4-en

Bill+ egér kombóval normálisan tudok játszani

A durchbuchwagent eladtam a francba, ez egy rakás szar. Mire jó? Semmire. Fos. Gyenge, lassú pontatlan, kicsi átütés kicsi sebzés. Miafasz?

Belekezdtem az arty ágba. Szóval már akkor Wot-oztam amikor még a zárt alfa teszt volt, de sose akartam wot-ozni. De ez tényleg ennyi? kattontok, ha szerencsém van, és némi ésszel kattintottam: pukk.
Deszar.

A PzIV jó lenne csak szerencsém nem volt

A War stories mi akarna lenni? Single küldetések? És mi az értelmük? Mármint mit adnak? Megcsináltam egyet, de szóval valai jutalom sok kredit vagy valami?

Viszont a Trinity nevű tank, amit a Stories-ben láttam, nagyon tetszik, és megvehető prém tank. Gyors közepes tank, a 88-as ágyúval.
Nagyon tetszett

Normál csatákban is használható? Gondolom tier X-ig dobálja be, de szerencsés tier besorolásnál ilyen mozkényosággal és ezzel az ágyúval fasza lehet.
joe662
Hétfőtől non stop frontline. :-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lunki88
Egy elvetemült román. xD
joe662
Bejön neki a gép<#wow1><#wilting>

Én vettem 2-őt.Biztos ami biztos.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nézem a tankrewards oldalt, hogy hol tartok, erre 1130 tokent ír. Visszanéztem a csata logokat, kettő után írta, hogy gratulálunk kaptál 500 tokent.
De hogy konkrétan mire, azt nem írta. Semmi extra nem volt a csatákban, valami bejött ami a feltétele volt, de így utólag nem is tudom kisilabizálni.
Mindegy is, jól jött, nem kell megszakadni a szaros orosz TD miatt. A másik kettő megvan.

hawken
Hát ez érdekes, ma játszottam kb tizenöt csatát, és mindegyik tank amivel mentem kapott legalább egyszer rackammot vagy kigyulladt.
Most visszaolvasva már értem 😄

Lunki88
Vegyétek, le ne maradjatok. <#taps>
Első csatában beadta a gyújtást.
Gratulálunk! Kaptál 600 tokent.
Dupla csöves Is3-al seggbe lőttem egy teknősbékát és kigyulladt.

Köszi .
Igazad van .
Fontolgattam már régebben is , hogy az Obj 279 kemény dió lesz , és ott jobban szükségem lesz a " Parancs kuponra "
Még "szerencse" hogy amúgy sem szoktam túl gyakran gyújtani vagy ammozni, így meg aztán pláne nem adja be a játék.
Cseten azt mondták ammo rack és gyújtás ad tán 500-500 pontot.

Ahogy nézem van elvileg 2 rejtett küldetés tank rewards-hoz amik 500-500 tokent adnak. Az egyikre a tüzet tippelik a másik pedig valami egyébb belső modul sebzés(szóval irány klikkerkedni 😄 ).
Nincs semmi április elsejei móka?

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
Kina-orosz vonalon nekem anno 113-al sikerult, de 111, 112 is eselyes, no meg bobject.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Vk b, maus, cw vk, jgpz. nekem utobbiakkal sikerult mostanaban ennyit pattintani.

Ne valtsd ki, a 279e-hez ugyis meg kell majd csinalnod.

McFrost
Tudom, máshol is van ilyen küldi, azért írtam. Nekem konkrétan semmivel sem megy.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem Kína , hanem Japán tank a megfelelő . De szerintem én ezt inkább kiváltom " parancs kuponnal "
Lunki88
Én annak idején a VK Bélával csináltam meg. Azóta lehet nem olyan penge az a tank, de megér egy próbát ha a garázsodban van.
Nekem semmivel sem megy.

McFrost
Nekem ez nem megy. Én wz111 1-5-el próbálom.

Le dupláztam 53TP-t,érdekes módon most az ágyúja halál pontos volt és lett két olyan killem is amit nem gondoltam volna hogy sikerül.
Dupla csöves prémet láncolni akartam,erre kinyírtam,Isu-152-öt meg marha messziről úgy kilőttem hogy visszavonult domb mögé és csak pár centi látszott belőle.

Minden lövésem talált.Pedig némelyik tök vaktában leadott lövés volt.

Blokkolj 2x annyit mint a saját életerőd . Erre melyiket javasoljátok ?
Type 5 elsőre sikerült <#buck> EBR gyulladt ki <#mf2>
Ismét segítség kellene . Ti ezt a küldetést melyik tankkal csinálnátok meg ? Melyik a legesélyesebb ? A garázsban azokat a tankokat jelöltem ki , amelyek a nemzet / tier követelményeknek megfelelnek ( képen látszik ) . Köszönöm. <#circling>

Milyen gyakran adja be a Grand Battle-t?Szerintem tier 9-nek,de még 8-nak is simán lehetne ott játszótér.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Maala
Goldammo be, ensk es himmels ki, cgc-be bepattan, es mehet a mehet. Grand battlen hozod a jo idoket, a tobbiben probalsz nem sokat vesziteni.

Hah! Kipróbáltam jó tipp volt, egér és billentyűzettel is működik PS4-e na wot. Így már kezelhető. Sokkal jobban is megy

De ettől még a DruchBruchWagen egy rakás fos., Gyenge fos ágyú, páncél nincs, fos az egész. A vele egy tier-ben lévő Panzer IV mérföldekkel jobb.
Hali!

Valakinek megvan ár az (e) object?

Visszatértem 6 hónap szünet után, mivel itthon héderelek, gondoltam maegcsinálom. 15 küldi van hátra, de van egy, amit szerintem lehetetlen megcsinálni.

Kábíts 1500 mp-et 10 csata alatt. Ugye egy 150 csatánként. Használhatom a GC-t, meg a T92-őt. Átlag 6-7 lövés van csatánként, ritka, hogy 3-4 tank közé tudjak lőni. A nagy csatákban meg lehet csinálni 220-280 mp-et is, de az 10 meccsenként talán 2-3 darab. De 10 csatánként van 2-3 városi pálya (Himmelsdorf és Páris le van tiltva), de Ensk, Ruinberg, Pilsen, Mountain Pass, Minsk sem arty barát pályák.

Szóval valaki megtudta ezt csinálni?
Későn kezdtél bele a lengyel ágba 😄 Az első pár napon mikor még tier 5 csatákban oldalanként volt belőle 3-4-5darab akkor még nem volt akkora probléma a hulladék alap ágyúja.
Én nem ilyen helyen nőttem fel. Nekem mindenért magamnak kellett megküzdenem. <#vigyor0>
Első nyolcasom a Panther2 volt. A klánunk fun, nincs CW, így szórható arany se.
Maradt a rögösebb út, de nem bánom. Miután minden tankkal végigtoltam a kötelező penzumokat, nem nagyon ér meglepetés csata közben.
A mellém sorsolt játékosok meg olyanok amilyenek. Egyszer fent, egyszer lent.

Maala
De normal helyeken ugy megy, hogy op tier8 rendel, azzal strongholdban (regen team battle) xpt huz, klansranybol xp atvalt, es bumm, low tier trash tankok atugorva. 😉

Lengyel agban van az egyetlen tank a jatekban, ami szerintem hasznalhatatlan, az a tier5-os fos... pedig en is csak 3 tankot ugrottam at. Olasz t6-7 meg, de azok legalabb hasznalhatoak, csak epp frontline miatt gyorsan ki lehetettt maxolni Panterat.

Lassan nekem is el kene donteni, merre menjek, mert csak jon a kredit, mar 20m van... vagy veszegetek tankokat (nekem csak T10ek allnak benn), vagy full gold mindenbe... hmm.

Azért eleinte az ember nem dúskál a free XP-ben. <#vigyor0>
Én mindig tartalékoltam a magasabb tierekre, modulok fejlesztésére, de a lengyel ág kivételével ( ott hatossal indultam ) minden ágon végig toltam minden tankot. És jelenleg az összes kifejleszthető tízes bent áll a garázsban, és szinte minden kilences, és a legtöbb nyolcas is.

Maala
Mert eddig aztan gond volt free xpbol atlepni a tankokat, ezutan is gond lesz. 😉

Ez miért is lenne probléma?

Ha végig kell tolni az összes gyenge tankot is, alap cuccokkal is, akkor nehezebb látványos statot produkálni? <#vigyor0>

Ma Is2-vel is első lettem xp-ben.
Úgy látszik hogy ha nagyobb szintűeket lövök az tényleg megtolja az xp-t.
Ráadásul volt egy lövésem td-be úgy hogy nem láttam,csak találomra rálőttem a bokorra,irtó messzire,ami be talált.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.29. 22:57:06

joe662
R1 az auto aim.

Majd kipróbálom, de gondolom nem. Nem tudok rájönn ihogy lehetne kontrollerrel pontosnak lenni. Hát azért van a FPS-ekben is auti aim mert hát kontorollerel célozni szar.