418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #414105 Szerintem jó az.
Nem lehet hogy a géped lassú inkább? -
Valaki árulja már el nekem, hogy mi értelme van a beszarásjelző lámpának!
Mióta úgy lerontották a reakcióidejét, hogy hamarabb lő meg az ellenség, mint ahogy észreveszem, hogy észrevettek, a seggemet kitörölhetem vele.
-
Plata #414103 Ne.
Inkább a nyolcasba.
M53 marha jó.
De stock legénységgel kuva szar.
Először èn sem tettem át de aztán pár csata után igen.
Fényévekkel jobb lett. -
asolyom #414102 Akkor marad, csak kell majd új legénység a 9-esbe. -
Plata #414101 Megtartottam.
Frontlinera is jó.
T92-t nem veszem meg. -
asolyom #414100 Lassan kifejlesztem az M53/M55-öt. Nem tudom, hogy érdemes-e megtartani az M43-at? Már csak a kedvezőbb MM okán. -
Rammsch31n #414099 nem hát :DDD
amit biztos nem csinál a WG, az a pénzvisszatérítés...................... -
Prém tankot nem nerfelünk, ugye? -
tutyimutyi2 #414097 Rankednél ahol azt írja hogy: sebzés felderítésed által ott az az akar lenni hogy a saját spotomat kell lőnöm vagy csak szarul lett fogalmazva és annyi hogy látótávomon belülit lőjek? -
tutyimutyi2 #414096 ha mind3 időszak alatt elérsz a második divizióig akkor összejön a 9 token és megszerzed a Concept 1B-t. -
Lucifer001 #414095 Pont így látom én is. -
Rankeddel kapcsolatban. Nem teljesen értem a rendszert. A lényeg, h minden seasoneben elérj a division 1-ig? Milyen feltételeket kell teljesíteni, h megkapd az Kampfp. 50t és a Concept 1B-t? Ha jól értem, az 50t nem reward jelenleg, hanem megvehető kötvényért, ha most az 1. seasoneben elérsz a division 2-ig.
Viszont a Concept 1B-hez minden seasonben el kell érni division 1-ig? Mert oké olvastam, h tokentől függ, de azt mire adja? Na és a legfontosabb, h 20-tól 25-ig nem leszek itthon, nyaralás lesz. Ez hogyan befolyásolja az előremenetelt? 5 nap-1 hét kihagyással el lehet jutni division 1-ig? -
Plata #414093 Megvettem Is5-öt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy csatára volt időm.
T8 csata volt,két Lőwe meg td-k lőttek rám,de nulla sebzés,két Löwe gold lőszert használt,de csak besárgult a láncom én meg alap lőszerrel,nincs benne gold,átlőttem őket. -
Rég írtam ide de ez a WoT leg elbaszottabb évfordulója.
Először is tech tree progettot nerfelik le mert a RU szerveres majmok kisírták, utána a régóta várt E-100,is4 stb buff szinte semmit sem fog változtatni a powercreepen mert még így is gyengék. Nyíltan elismerik, hogy a Chieftain OP mégsem csinálnak semmit mert félnek a CW communitytől. Erre még PRÉM tankokat nerfelnek pont most...
Az összes évfordulós event egy kalap szar volt. All chat, dudálás, sturmtiger, most valami szar 7v7...
Legendás eventeket csináltak régen, most meg kalap szar az összes.
Több éve ígérgetett lőszer rebalance-ot is olyan szarul valósították meg idén hogy abból sem lett semmi.
Classic WoT ötletét is szinte teljesen eltörölték... hát igen jelenlegi WoT mellett túl sokan váltanának régebbi verzióra ha lehetne és az nekik nem érné meg.
Az meg már mindegy, hogy 3-3 arty, ebr td meg minden lofasz miatt játszhatatlan az egész.
Low tier hp rebalance-al meghalt, szóval az is gg részemről.
Ez az equipment 2.0 talán jónak tűnik de mindenki maradni fog a jól megszokott vstab,töltés, szellőzéssel
Megadták a módját a 10. évfordulónak, balance nincs, káosz van. -
asolyom #414091 Lesz a közeljövőben akciós kóla? -
asolyom #414090 Ilyen ma egy T8-as csata. Az ellenfélnél 11-en 1000 HP fölött sebeztek, míg nálunk ugyanennyien a HP-jük egy töredékét sebezték. Elég is lett mára. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dettó :D Utolsó mp-ben win, egyedül, asszem 3 vagy 4 ellen maradtam a végén. Adrenalin egekben volt, h mellé ne lőjek :D
50TP ace tanker -
Így is lehet Strv-vel :D Bár ritkán jön be, de a hétvégi "fogalmatlan autista vagyok és nem tudom hol kell lőni a tankokat" hordák ellen kiválóan működik, a sok hülye az alját próbálta meg lőni, még az ellen strv is. 1 célzott a kupolára, de az is lepattant :D
-
Rammsch31n #414087 Az E4 olyan, mintha 1 tornyos heavy lenne... :D -
Plata #414086 T25 is jó.
T28 most is garáusban van de nem az igazi.
Light és lerekes hordák miatt nem jó.
T110E4 is megvan.Egész jó.
T30 mégjpbb.Visszakéne venni.
Jackson eredetileg Slugger volt.
Nagyon szerettem.Sokáig a garázsban volt.Sokat mentem vele. -
asolyom #414085 Köszi. Kihúzom a Jacksont és a Hellcatet is, aztán majd látom, hogy melyikkel hogy megy. -
Plata #414084 Szerintem tornyos magas tierbem.
-
asolyom #414083 Amerikai TD ágakból melyik az élvezhetőbb? Küldikhez kellene. Elindulnék a Wolverinetől. -
Mikor a Pável warriorok,megkapják a 10es tankokat 
-
Kicsit remegett kezem-lábam a végére de lehoztam. 

-
Plata #414080 Nem tudom,valamelyik ax,mindig összekeverem,pedig nekem is van. 
Egyébként szerintem centurion,de mindig összekeverem,mind a kettő C betűve kezdődik,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.10. 21:31:51 -
tutyimutyi2 #414079 caernarvon ax? -
Plata #414078 Meg van csapatsebzés is.
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: 60TP Lewandowskiego
Szerzett tapasztalat: 852 (x2 minden nap az első csatáért)
Évfordulós érméket kaptál: 10
Szerzett kredit: 23 733
Küldetés teljesítve! Jutalom: "Halloween 2017" embléma hozzáadva: (x6)
"A nagy verseny 2019" felirat hozzáadva: (x6)
Befoglaltuk lazán,az ellenség meg körbe ment a pálya szélén,mire körbe ért hárman befoglaltuk.
Obj140 és caernarvon ax egymást lődözték.
Sajnos itt van csapatsebzés újra. -
asolyom #414077 Az elmúlt három csatában az ellenfélnél mindig Top Gun-t csinált valaki, úgy szépen megtaláltam az "Exit" gombot.
-
Persze, még a napi szorzókat is el lehet lőni. -
Plata #414075 Xp-t lehet kapni?Mert akkor legénység húzásra nem is rossz. -
Simán lehet, a multkorinál is azt csináltam.
Kis fogyócikk,+50% credit booster,+no gold.
Itt tétje úgy sincs. -
Rammsch31n #414073 t10-be kreditet farmolni? :DDD
az milyen varázslat? xD -
De jó,megint van 7v7,megyek is délután kreditet farmolni,csifténnel+279-el 
-
asolyom #414071 Azért ez a 203-as csak mókásabb. Az M43-mal egy Caernarvonra lőttem, csak éppen mellette állt egy Bourrasque, amit nem láttam, de elakadt benne a lőszer, és 840 HP-ról csaptam ki.
-
Plata #414070 Úgy sem rossz,elég sűrűn fogsz vele lőni. -
asolyom #414069 Az M53/M55 mennyire élvezhető a stock löveggel? Nem szívesen tolnék bele 64k free xp-t a 203-asba főleg, hogy az M43-ra már feltettem majdnem ugyanezt az ágyút. -
tutyimutyi2 #414068 Kis kiegészítés, eredetileg az IS-5 (9.8-as patch, 2015 közepe) még abban az időben került be a játékba mikor még volt WTF E-100 és Hidden village pálya a játékban.
A KV-4 Kreslavsky pedig szintén CW reward tank volt az pedig valamikor 2016 végén-2017 elején kerülhetett be a játékba, QB készített róla bemutató videót még 2016 szeptemberében.(bár eme utóbbi kb ugyan olyan használhatatlannak tűnik mint a sima KV4 köszönhetően hogy ennek is ott a plusz weakspot a tetején nehogymár használható tank legyen...)
Illetve mintha a legutóbbi CW alkalmával beszerezhető lett volna mind2 tank.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.07.08. 16:46:22 -
Plata #414067 Az előbb Su-130-al nagyon rossz helyre mentem,pont nem jött arra semmi,minden pont a a másik oldalt ment és lószart sem láttam,lőni sem tudtam semmire.
Mikor megláttam skoda T50-et sziklák mögött vagy 400 méterre,a sziklák közt volt egy lófing nagyságú rés,nem hittem hogy sikerül belőni,mert a célkör kb tízszer nagyobb volt,de azért is sikerült,pont átment.508-at sebeztem belé és láncoltam is.
Több lövésem sem volt,mert hiába mentem én az ellenség felé tök gázzal,a csata vérgáz volt és semmit sem láttam.
15-2 lett a vége és pillanatok alatt nyertünk. -
Plata #414066 Jézus,ne is mond,nekem is rengeteg tankom,van és mind felszerelve.
Nincs pénzem még a negyedének a felszerelésére sem.
Bár lehet pont ezért csinálja a WG hogy költs.