418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #372127 Bezony, nem is értem, miért nem veszik komolyan a logikus gondolkodású emberek a mindenféle épeszű érvet és bizonyítékot nélkülöző konteókat. Pedig azok voltak a szép idők, mikor még a szomszéd Özséb asszony fejét nyomkodtuk a víz alá, mert a szembe szomszéd megesküdött rá, hogy az Özséb bizony boszorkány. Szomorú, hogy manapság már nem lehet ilyen zseniális indítékokkal boszorkányüldözéseket kezdeni.
De tudod mit, ha te ennyire átlátsz ezen a mesterkedésen (és közben törhetetlen népvezér módjára még a WG-bérencek és "hippi arcok" (lel) sárdobálását is összeszorított szájjal tűröd), akkor miért hagyod, hogy egy ilyen szemét, elnyomó rendszer játékszerévé tegyen? Miért nem hagyod abba a játékot, és intesz be ezzel a rohadt bolsi szabadkőműveseknek? Ja, hogy akkor nem lenne mi miatt hőbörögni, meg elméleteket gyártani? Szomorú. De várj, elhelyezkedek kényelmesen, mert most jönnek az olyan, demagóg marhaság érvek, mint hogy "nincs más ilyen játék a piacon", meg "nem akarok másik játékot a nulláról kezdeni".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #372126 Nem magamról beszéltem, mert engem nagyon ritkán húz fel az RNG meg a többi, főleg mióta csak TVP-vel megyek, az elvárásaim a 0-hoz konvergálnak. :D
Egyébként azért játszok vele, mert jelenleg nincs más, ami leköt. Majd ha lesz megint eltűnök, mint már tettem párszor.
Meg azért, mert azt gondolja az ember, hogy ezek a fafejűek is a legjobbat akarják a játékuknak is, és javítanak majd rajta, de nem.Ez csak naív képzelgés. :D -
András77 #372125 Én meghallgatom/elolvasom a te/ti hippi hegyibeszédeiteket, evvan, én is elmondom/leírom, ami bennem feszül.
Máskülönben elhiszem, hogy a wg-s trollarc, aki az MM szívatásokért (értsd: MM "ballansz") felelős qrva jókat röhög, amikor a szerencsétlen játékosok a különböző fórumokon panaszkodnak (mert az RNG-re keni úgyis, oszt mehetnek a csába a panaszkodók), de ha mindenki csak kussol és kummog, amikor nem tetszik neki valami, akkor soha semmi nem fog megváltozni. Úgyhogy be kell vállalni a wg-s trollarcok meg a hippi békéltetők "etetését" ha leírja az ember a gondolatait, hát evvan, ilyen a világ...
Az egymillió dolláros kérdés: Akkor minek játszotok vele? : tipikus hippi kérdés megint, játszom vele, a hibáival együtt, csak nem kummogok, hanem beszélek a hibákról, amit látok.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 12:26:44 -
yossarianHUN #372124 Az egymillió dolláros kérdés: Akkor minek játszotok vele? -
Rammsch31n #372123 Na jó csak elvileg azért is játszhat az ember, hogy pl. levezesse a munka utáni fáradalmakat és kikapcsoljon...erre ez a játék kb. mindent csinál lassan csak ezt nem. -
yossarianHUN #372122 T-22 sr. nerf:
Turret
Turret traverse: from 48 to 30.
Hull
Hull Traverse: from 54 to 40
Terrain Resistance: from 0.6/0.7/1.5 to 0.9/1/2
On the move Dispersion: from 0.8 to 0.12
Rotating Dispersion: from 0.8 to 0.12
-
yossarianHUN #372121 Nem, inkább csapkodjuk az asztalt a fórumon habzó szájjal, kreáljunk kínunkban újabb és újabb konteókat, meg terjesszük az igét aimbotról, és hasonló marhaságokról. Mindez majd biztosan megoldja a vélt, vagy valós problémákat.
András77 #372120 "akkor a Wg nálad tökéletesen egyensúlyozta azt a tankot, mivel a cél 50% minden tanknál. "
Egyensúlyoz? Mire gondolsz egyébként? Ne egyensúlyozzon semmit, ha kérhetném, hanem nem csinálja meg végre, hogy tényleg tiszta RNG alapján válogat ki 30 játékost és maximum a tank arányokat (ne legyen egyik oldalon szinte az összes med vagy nehéz stb) állítja be úgy, hogy kicserél pár tankot a két oldal között. Egy ilyen rendszerben nagyon ritka lenne az olyan helyzet, amikor az egyik csapat valami félelmetesen buta játékosokból áll, akik nemhogy a győzelemre törekednének, de mindent elkövetnek azért, hogy veszítsen a csapat (csak a legutolsó TVP csatámra gondolok, amikor a megmaradt 1 darab ellenfelet támadtam jobbról és gondoltam, hogy a csapattársam majd balról kimozdul, aki félelmében még talán maga alá is piszkított, mert nem mert fedezékből kijönni, az ellen több lövés volt, egyedül nem bírtam vele és persze, hogy nem jött ki a csapattársam, lehet, hogy nem ítélte meg biztonságosnak a helyzetet, utána persze ő is megdöglött és buktuk a csatát).
Szóval én eléggé képmutatónak tartom azokat, akik osztják a hippi hegyibeszédet, a béke mindenkinek meg legyen nyugalom meg szeressük egymást, a játékot a WG-t meg a buta csapattársakat is.
Emberek esetében nyilván nem lehet mindent 100%-ra kijelenteni, kivételek mindig vannak, de nagy része szerintem simán hazudik és képmutató azoknak, akik a hippi szeressük egymást gyerekek hegyibeszédet hirdetik. Ugyanúgy felb.ssza az agyukat, ha ilyen semmitérő csapattársak miatt nem sikerül már sokadjára a duplázás, ha a reserve-t szinte feleslegesen aktiválták mert folyamatos bukók és gyenge xp-t hozó csaták stb. Nem a 0-1-2-3-4:15 csatákra gondolok egyébként elsősorban, mert azokban nincs mit tenni, bukni fogjuk, de vannak csaták, ahol nyerhetnénk, ha a legminimálisabb mértékben odaraknák magukat ezek a paraziták (mert nincs erre jobb szó, amikor valaki mindig a csapatra hagyja a munka nehezet és ő maga meg mondjuk azonnal elpusztul, ahogy felspotolják és a többi hasonló "nagy" játékosokra gondolok). -
Plata #372119 Régebben volt Sg század vagy mi a tököm,60 valamennyi % volt a win rátánk,de egy idő után megszűnt. -
stalkeer #372118 Sziasztok,aki jobban figyelemmel kíséri a dolgokat,az esetleg megtudná mondani,hogy a születésnap alkalmából a bent lévő prémium tankokra várható-e valami akció,és esetleg mikortól,ha igen? -
Toweliee #372117 Jajj akkor nem lehetne legalább egy hétig nem szidni a játékot. -
JagFater #372116 Tisztelettel kérdezem, hogy miért nem mentek sg-s szakaszokba?
Van itt pár (jópár) hasonló, szerintetek WG által mostohagyerekként kezelt játékos.
Rögtön kiderülne, hogy is van ez a dolog... -
yossarianHUN #372115 Nem igaz, ez egy összeesküvés. Meg kartell. Meg gyíkemberek. Ja, és a ráknépség.
Plata #372114 Mert olyan hülye vagy hogy nem PVP-re mész hanem botok ellen.
-
MrSnail #372113 Mit kell ezen magyarázni? Olyan kicsit a merítési arány amivel példálózol, h statisztikailag nem érdemes figyelembe venni 3-5-15 csatát. Ha a 115 csata 50% winratet vesszük ,akkor a Wg nálad tökéletesen egyensúlyozta azt a tankot, mivel a cél 50% minden tanknál.
Számok helyett meg kéne nyugodni és nem kellene rágörcsölni erre egyből jobban menne. Én is szoktam ideges lenni vagy idegesen leülni játszani... és egyértelműen tapasztalom, hogy amikor nyugodt vagyok jobban tudok koncentrálni és jobban is megy a játék, jobban olvasom az MM-et, a térképet és kevesebb hülyeséget csinálok, bekapcsolt bónusszal vagy anélkül egyaránt. -
András77 #372112 Ellenpélda mindig lesz, de ettől még nem magyaráztál meg semmit, ami a WR zuhanásban látható. -
Kotomicuki #372111 "de hova lettek hirtelen az agyhalott és iszonyatosan buta és retardált játékosok, akikkel addig egy csapatban küzdöttem 15 csata során?"
Hogyhogy hova? Ők is megkapták a normális RNG-t a szívató helyett, amit - egy kis időre - most a másik oldal fog megkapni, csakhogy "sikerélményhez" jussatok... -
MrSnail #372110 A Lorr. 40t-met végig bekapcsolt xp bónusszal húztam, majdnem 60% winrate lett a vége, mi van ha nem kapcsolom be, 80%? -
Rammsch31n #372109 Kizárt dolognak tartom, hogy ne tudnák ezt leprogramozni...
tuti belemókolnak valamit, csak érthető módon kussolnak róla.
Az meg egy találó idézet. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 10:57:42 -
Angelus1991ster #372108 "Az üt elősször, aki igazán nagyot üt és először" (Tyson, Argo) XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy WoWp-WoT-WT szerű keverék Star Wars űr-légi-szárazföldi csatás PVP és PvE játék lehetne már Birodalom-Köztársaság-Lázadók-Szeparatisták-meg a maradék tech tree-kel.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 10:57:23 -
András77 #372107 Így néz ki, amikor valaki elkezdi használni a reserve-t
Összesen Összes 24 óra 7 nap 30 nap
Győzelmek 54,72% 40,74% 50,29% 52,08%
Nagyrészt TVP-vel megyek az utolsó 7 napban, amivel 115 csata után 50% a WR-em, az 5-6 reserve szépen betett neki.
Amúgy azért kezdtem el számolni, mert már gyanús volt pár reserve után, hogy milyen mocskos szemét csatáim vannak reserve aktiválása után. Ugye olyankor ráadásul figyelem az eredményt jobban, mert dupla xp meg dupla legénységi xp, több tanknál pont a hiányzó pár ezer xp vagy pár % legénységi xp kritikus fejlesztése miatt kapcsoltam be.
A mai reserve eredményem szintén nagyon jó lett 5/15, azaz 33%. Lejárt a reserve és 3/3, jó csak három csata, de hova lettek hirtelen az agyhalott és iszonyatosan buta és retardált játékosok, akikkel addig egy csapatban küzdöttem 15 csata során?
Nyilván a nagyon okosok legyintenek, hogy RNG, de ez nevetséges komolyan mondom, ami folyik. Ha egy RNG így működik, akkor seggen kéne vágni a fejlesztőjét szöges léccel, hogy megérezze. -
Kotomicuki #372106 Nem, csak - gondolom - ott is abból keresnek, mint itt: csinálnak egy ál-balanszot (tier +2) és ahhoz adnak jó pénzért "kiegyenlítő" dolgokat.
A HE lőszert is szarrá nerf-elték, hogy csak a gold maradhasson állva a "piacon" - ehhez még hozzátolták az "RNG-rendszert" és a csórikám máris nem tudja, hogy csinálhat egy mezei T5-sel -50k kreditet is...
Rammsch31n #372105:
Nem, a WT ott cseszte el, hogy wot akart lenni és azt másolta le (tier +2 = BR +1), amúgy a nép már rég itt hagyta volna a wot-ot, ha az összes többi is nem az álegyensúllyal akarna keresni -> szerintem lazán kartelleznek is a háttérben.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.08. 10:53:02 -
Rammsch31n #372105 Hát a WT ott cseszte el, hogy későn reagált a tankos szegmensre... A WG meg ezt a repülősnél játszotta el, ezért lett irtó bukta WoWp... de a hajóssal meg a tankossal jókor lépett a piacra... a hajósnak nem igazán van hasonló ellenfele MÉG, mint a WoTnak a WT, vagy az AW...
Mindig az 1. kaszál nagyot, aki igyekszik megtartani a bázisát, és növelve azt uralni a piacot...Tanknál ez a WG, repülősnél a WT, hajósnál megint a WG...a többiek meg kullognak utánuk... figyelj jön majd egy tengeralattjárós is vagy valami ilyesmi... :"D hátha bevonz valakit... és mivel látja, hogy ennek a cégnek van másik játéka, és mert ez tetszett neki... bepróbálja majd azt is növelve az állományt. :) -
Angelus1991ster #372104 Miért? Ott is oroszOp-ok vannak? :)
#372092 <- már csak egyett kell kiírniuk és jóidőre a faust-i/mephisto-i alku megköttetik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 10:42:26 -
Csak a WT a balance-nál gyönyörűen elkúrta a játékot. -
Angelus1991ster #372102 Égbe kaptak, hogy milyen sikeres ez a brand. WoT hiányosságaiból csináltak hasonló megannyi játékot. Nem csak PC-s verzióra.
Pl. az hogy nincsenek benne modern érás tankok sok játék meglovagolta. AW, és mág pár androidos PvP játék.
Az, hogy gyengébb a fizikája és nem szimulátoros , azt a War Thunder: Ground Forces használta ki. -
Szóval egy HD T-60at kapunk. -
Rammsch31n #372100 De keresnek vele közvetetten, mert hiába kreditbe kerül az aranylőszer... az aranylőszer szipkázza a kreditet...
Legjobb megoldás a playernek: prémium tank prémium fiókkal megáldva... így aztán dől a kredit az aranylőszerre (még ha szerintem nem is ezért kéne az átlag playernek...) főleg, hogy milyen divat lett a stathuszárkodás meg a wn8...így aztán még a kicsit tapasztalt Átlag Jóska is goldot fog lőni, "mert akkor nő a stat"... Jól ki van ez találva. ;) -
Rammsch31n #372099 Van már ilyen kimondottan ilyen copy-paste game is... Project tank a neve. :DDD vagy WoWs copy a Steel Ocean vagy mi. :) -
Angelus1991ster #372098 Nem is a Wg érdeme. Ha ők nem, majd mások megcsinálták volna nem ilyen címmel, és kicsit másabb kinézettel de lett volna egy WoT-hoz hasonló dolog. Akik vagy rosszabul, vagy jobban állnak hozzá ehhez a brand-hez.
Viszont a cseh ág behozása (igaz önkéntes kutatókkal) minőségi fejlődés.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 10:25:46 -
Gold spam-ot akarnak elérni. Csak azt nem tudom miért? Ami óta "ingyenes" a gold nem hinném, hogy ezzel keresnének is valamit. -
Rammsch31n #372096 Te totál nem értetted, mit írtam.A prém azért, rossz, hogy apuci megveszi a kisfiának, mert a WG hiába gazdagszik meg...ahelyett, hogy javarészt a játékba forgatná be mondjuk épít egy központot Cirpuson (offshore much?)...vagy SerB "rakétás" hobbijával szórakozik (ami lehet, hogy poén, de akkor is röhejes)... Erre kapjuk az elb*szott modokat, mint a történelmi, a Rampage, a Rubikon patch... minden játéknak van hibája, de ezek még a fejlesztéseket is hazavágják...
A játékos állomány szimplán a marketing miatt nőhet, főleg hogy volt már TV reklám, újsághírdetés, NatGeo tv-doku... de attól, aki elkezd játszani, az elején azt sem tudja mi az a prémium, meg (lásd valamelyik nap is), hogy melyik tank mire jó stb. EZEN a prémium fiók sem segít. Egyébként ez a több millió játékos is max olyan, hogy van egy csomó inaktív meg multi acc meg ilyenek... csak hogy nőjön a statisztikai szám... + azért hiába jönnek új playerek, még a sok profi 5 év alatt is megunhatja a játékot, vagy ha úgy módosítanak valamit, ami mondjuk nem tetszik (új fizika akár)... és kiég... aztán keres magának mást, és később vagy visszajön vagy nem. -
ilsalon #372095 Nem ez volt a mondanivalóm, hanem pont az ellenkezője. Valamilyen stratégia szerint mindent megtesz, hogy több játékosa legyen. Vagy bejön, vagy nem, vagy tetszik, vagy nem, de tény, hogy játszák a játékot. -
Toweliee #372094 Attól nő a játékosállomány, mert valaki megveszi valakinek a prémet? Vagy nem is rossz ez a játék, ezért nő a játékosállomány? -
Rátapintottál a lényegre. -
Francia prém arti kapható 3 napig, igaz csak csomagban.. kb 9500Ft -
Angelus1991ster #372091 "Véleményem szerint több millió embert szolgálnak ki. ". akkor ezért nem foglalkoznak annyit a WoT-tal, hisz a "tömegembernek" ez is jó. Mit tudja mi melyik tank, csak "lűjjön oszt tegye oda a vasat" -
ilsalon #372090 Sorry, de ha te vállalkoznál egy témában, akkor te jótékonykodásból, vagy a pénzért dolgoznál?
Véleményem szerint több millió embert szolgálnak ki. Mindenki döntse el magában jól, vagy rosszul. Nem kötelező ezt a játékot játszani, nem az átkosban élünk, ahol egyféle halkonzerv volt a polcon. Valószínűleg a több millió emberből nem mindenki mazohista és csak szopásnak éli meg játékot, hiszen, akkor nem játszana.
Ha végiggondolom, akkor másik játékon is bosszankodtam ennyit, sőt még többet is. Viszont volt olyan játék, ami kevesebb tartalmat adott, mint ez. Sose felejtem el a 2000-es évet, amikor CS országos bajnokságon azért kaptam/kaptunk ki a döntőben, mert egy grafikai bug miatt az ellenfél látszólag másik irányba nézett. Nyugodtan rámentem, majd kullogtunk is haza a második helyet érő plecsnivel. :-) -
Rammsch31n #372089 Tartja a markát, nem gyengén. A copypaste M41 is hemzseg a csatákban... ezek után miért várja mindenki, hogy bármi is változzon?
Ahhoz az kéne, hogy baromi sokan abbahagyják a játékot ÉS ne is fizessenek. De amíg apuci megveszi a kis iskolás "harcos"-nak karácsonyra szülinapra a játékot, addig a player base is csak nőni fog, és a WG bevétele is. S a WG továbbra is le fogja szarni az egészet, főleg a community-t. :) -
Kotomicuki #372088 "Ennek milyen értelme van?" - magadat szórakoztatod: amikor te vagy felül, van pár kill-ed, amikor te vagy alul, akkor neki van...
A wg meg csak tartja a markát. Most gondolj bele, ki fizetne az előnyökért, ha csak a saját tier-jébe pakolná állandóan, ill. mekkora kihívás is volna az egyeseknek (kevesebb volna a fizetőképes kereslet)...