418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #372167 Mind kettő.
M4 irtó jó tank.
Ha az M4-re mész onnan is mehetsz vissza a heavy ágra,de T1 és M6 nem túl kedvelt sok játékosnál,én szerettem kb vagy 4-5 éve. -
Csao, egy gyors kerdes. Melyiket erdemes kiprobalni az amerikai hvy agon az M3Lee utan? M4 vagy T1 Heavy ag? Dontenem kene asap. :-) -
Plata #372165 Na bakker,azt mondták nekem hogy Gj t49. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Annyit tudok mondani,hogy döntően észjáték.
Elején maradj hátul,nézd meg hogy helyezkednek a többiek!
Ha már ök rossz helyre mennek,akkor nagyjából bukó a kör...
Nem tudom mióta játszol,de ide Nagyon sok tapasztalat kell.
Az meg sok idő...Ismerni kell a pályákat,és az ÖSSZES tankot
az adott tierben.(Páncélvastagság,sebzés,gyenge pontok.)
Ha ezt mindet tudod már betéve,akkor fejlődsz:) Ja és RNG :D -
lexlutor #372163 Milyen tankkal mesz? -
Rammsch31n #372162 Jól fejre állt. :DDD Biztos élvezte. :P -
Plata #372161 Tényleg jó,képzeld még T54-el is sikerült plusszos csatát csinálni.
Baromi nagyot tud most már rammolni,és alig sebződik hozzá. -
Gyuszopapa #372160 Jó ez az új fizika a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.04.08. 14:38:26 -
Plata #372159 Még is melyik tankra gondolsz? -
asolyom #372158 Valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy is kell ezzel szutyokkal játszani. Ha óvatoskodom, akkor még lőni sem tudok senkire, ha megyek a többiekkel, akkor abban a pillanatban kilőnek. A legtöbbször még mielőtt reagálhatnék. -
Plata #372157 Na ezt kapjátok ki,meglőttem az Amx 13-90-et.403-at sebeztem belé,állt mellette egy másik amit észre sem vettem,abba meg 997-et sebzett. 
Tudom hogy a T49 ágyúja troll,de ennyire?
Jó kis meglepi volt.
Egyiknek torony lánctalp,másiknak torony,parancsnok és lövegkezelő szállt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.08. 14:32:59 -
Figyelem itt a sírást mindig! Én keveset játszom,de minden nap elolvasom az összes hozzászólást!
Két munkatársam tolja aktívan,gyerek és munka mellett .Mindkettő lehetne akár a WOT példaképem is.
Azt figyeltem meg,hogy ők mindig jó köröket mennek,miközben itt megy a sírás... Hogy is van ez?
Ha jó a csapat,ellopják a fragot előled,ha rossz,akkor tudsz TE sokat sebezni,és jó sebzést összehozni.(WN8)
Nap mint nap lila (vagy sötét lila) wn8-at csinálnak,még 30% winrate mellett is.Egy bizonyos szint felett egyszerre nem lehet mindkettőt emelni...
-
WR104 #372155 En regebben a Gran Turismo-val jatszottam ami az 5 prologtol kezdve online volt. Bekepzeltseg nelkul mondhatom, hogy eleg jol toltam. A time trialban igaz mindig kaptam 2-3 tizedet a vilag elvonalaban levoktol, de mikor versenyezni kellett akkor partiban voltam veluk mert azokat a par tizeddel lassabb koroket folyamatosan tudtam a verseny vegeig(neha 25-30 kor) tartani es csak nagyon ritkan hibaztam.
A wot-ban is ez volt ram jellemzo az elso ket evben, hogy ritkan voltak kiemelkedo csataim, de azert a stabil 2.7-3k+ (tanktol fuggoen) damaget hoztam a 10-es tankjaimmal gold spam nelkul. Neha kicsit irigykedve neztem, hogy Jeff meg a tobbiek milyen komoly koroket mennek(6k+ damage) szinte naponta annak ellenere, hogy a statjuk gyengebb azokkal a tankokkal amivel elertek ezeket az eredmenyeket.
Aztan valami tortent es elkezdett hullamzani a teljesitmenyem. Jottek a minden ricochet meg critical es a celzas nelkul is kilovok barmit csatak.
Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy engem kiszurt a wot szemely szerint es direkt szopat vagy jutalmaz mert ez biztos, hogy nem igy van. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jatek besorolja a jatekosokat (ez mindenkire vonatkozik) szisztematikusan olyan szeriakba ahol az rng vagy veled van vagy ellened.
Ebben a wot-nak van erdeke mert gondolom evek alatt lattak a statisztikakat es felmertek, hogy a jatekos allomany 60-70%-a a fejlodes legkisebb jelet sem kepes felmutatni es nem emelkedik a vart utemben a letszam/bevetel. A tok hulyek kezdtek elpartolni a jatektol pedig tudjuk, hogy ok adjak a bevetel legnagyobb reszet. Ezert kellett az rng-hez hozza piszkalni mert nekik is kell sikerelmeny. Micsoda orom az egy piros vagy sarga jatekosnak(meg igazabol mindenkinek) mikor E100-ban ulve 4 tank lovi es minden pattan rola o meg kiszedi a hulldown-ban levo tankokat siman. Egy ilyen csata nekik a mennyorszagot jelenti es napokig ebbol taplalkozva toljak a jatekot.
Persze nem csak a noobok kivaltsaga az ilyen szeriat mindenki megkapja ugyan ugy es ugyan olyan mertekben, de amig a verpistikenek ez nem tunik fel mert fingja nincs az egeszhez addig egy jo jatekos bosszankodik eleget mert erzi, hogy ennek nem igy kellene lenni.
Volt, hogy mar szegyeltem magam mikor batchattel berohantam 3 low hp-t 10-es td kozze az erdobe az egyik lelancolt a masik critical, de meg a lancom sem esett le a harmadik meg lepattant rolam es hp veszteseg nelkul kinyirtam oket. Fasza volt, de tudom, hogy ott meg kellett volna halljak es bukni kellett volna a csatat. De az rng istene nem igy akarta.
Ezert is furcsa nekem, hogy vannak bajnoksagok es emberek vert izzadva treningeznek, hogy a vilag legjobbjai legyenek egy olyan jatekban ahol ekkora szerepe van a "veletlennek". Persze a tudas hosszutavon megmutatkozik, de ez annak a csapatnak edeskeves aki az rng miatt bukja mondjuk valami verseny dontojet.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.04.08. 14:31:33 -
Angelus1991ster #372154 Avval top gunt összehozni olyan, mint mással 8-9 killt. -
asolyom #372153 Magas ez nekem, mint nyúlnak a farzseb. Nincs ebben a fostalicska játékban valami figyelmeztető, hogy egyáltalán ki és milyen irányból lő rám? Azt látom, hogy egymás után kapom a találatokat, de hogy ki lő, honnan lő...semmi. Bebújok az épület mögé...akkor is lő. A tököm ki van ezzel rakás szarral! Így játék még baszott ki velem. Nem hiszem el, hogy már T2-ben ekkora profik vannak. A hajós játékban simán görögtem előre a tierkeben, élvezetes meccseket játsztva, de itt eddig egy na dupla nulla. Alighanem én vagyok tök alkalmatlan erre a játékra, vagy maga a jaáték is egy nagy kupac lócitrom. -
ilsalon #372152 Simán. Én a Toldit is nyüstölöm, pedig amúgy nem tartom meg a tier hat alatti prém tankokat. Sőt még a mozgó ponton hidat is eladtam. -
Angelus1991ster #372151 Turánt megvehetném azért még két hetet is bevállalnék.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 13:42:21 -
Rammsch31n #372150 1 hét bannért simán bevállalnék egy "ingyen" tankot...Főleg, hogy egyszer bannoltak már úgy egy hétre, hogy a hülyegyereket véletlenül beblokkoltam, de nem tudtam kiállni mögüle hirtelen, és benyelt két lövést... erre kilőtt... őt nem bannolták, engem meg egy hétre eltettek láb alól. :D -
ilsalon #372149 De honnan gondolod, hogy a másik játékos is ugyanazt látja, amit te?
Mi van, ha élete legjobb körét mente, mert csak öt pattant le a hét lövéséből?
Mi van, ha éppen meghozták a pizzát?
És a régi kedvencem (megtörtént), mi van ha a cica lelökte a routert és elmegy a net? :-)
Természetes, hogy bosszankodsz a vereségen, de azért mert valaki másképp játszik, vagy éppen gyengébb játékos, esetleg hibázik, na azon nem kell bosszankodni. Ne felejtsd el, hogy mindig van másik nézőpont, sőt ezt pont neked kéne legjobban tudni, aki annyira kiveséz mindent.
-
MrSnail #372148 A játék ugyan az mindenkinek, pályák, tankok, stb. Csak az emberek változnak, olyanok amilyenek, de hiszen ez a lényeg, h emberek ellen játssz ne botok ellen...emiatt lesz bukta is meg győzelem is. Ha 0 sebzek és bukta nincs miért vergődnöm - ha 5k dmg csináltam és bukta akkor lehet , h rossz helyen adtam le azt a sebzést - Ha nyerünk és keveset sebeztem az is én voltam..... Nem vagyok hippi, szoktam anyázni, de le is higgadok és legtöbbször nem a WG a hibás, mert nincs rá okuk. De ha szerintetek direkt csinálják és mégis ezzel játszotok, hát.... -
Gyuszopapa #372147 Tegnap összefutottam egy 1500 wn8-as gyerekkel aki T-22-ben üldögélt.Ránéztem a statokra hogy mit művelt a Dühöngésben.
Több járművel 15000-20000 sebzést csinált.Gyönyörű riggelés lehetett. -
Rammsch31n #372146 Értem én. Nem mindent csinál szarul a WG, csak a + dolgoknak nincs akkora vízhangja, nyilvánvalóan.
Én a Rampage módot nem venném ki (Mint ahogy a történelmit sem), mert ha ennyi időt belefeccöltem, ha még kicsit hozzáteszek és módosítom lehet jól sült volna el...szal át kéne dolgozni (spawn killt megszüntetni meg a többi) viszont, ami szúrja az emberek szemét... a riggerkedést nem ilyen lóf-sz egyhetes bannal intézném...
Ezeken akad ki még az ember. -
A wot simán csak van és a maga módján a kezdetektől fogva tempósan fejleszti a játékát, az más kérdés hogy javarészt tökéletlen formában és nem mindenkinek tetsző tartalommal, de mindenesetre komoly energiát fektetnek a játékosbázis növelésére és megtartására, a hibás vagy nem rentábilis megoldásokat módosítják, kiveszik, átdolgozzák, stb. Divat lett persze ezek fikázása, de ez semmit nem von le abból a proaktív hozzáállásból amit nem tudott eddig a többi konkurrens cég felmutatni. -
lexlutor #372144 en nem annyira. engem az arty soroztattol es a melle adott dumaktol, meg az ovodas szegyenfal cikkektol, es a hisztis 13 eves szintu, igerem nem irok a wt-rol, mert nem jatszom vele, de amugy szar es mennyire jo a wot, nekem speciel herotom volt. -
Rammsch31n #372143 Írta, hogy még az AW-nál van, és nem is fog róla írni, hogyha visszajön... meg hogy majd írogat Ritának cikkeket, ha engedi (haha de becsicskult a csajnak, + így Rita tuti kap pár SS-fanboy-olvasót :DDD)...
Mondjuk nem tudom, hogy akar cikkeket is írni... ha könyvet is ír közben...fura, de mindenesetre ezvan...
Egyébként én nem is ritácskát olvasom, hanem az armored patrol-t... ugyanaz megvan ott, sőt még WT, még WoWs is. :) -
yossarianHUN #372142 Az első állítást szerintem te sem gondolod komolyan. A második meg megint az, hogy akkor kínzod magad? Szenvedsz, dühöngsz, mérgelődsz, de azért "játszol" vele, csak mert sok időd van benne? Hát akkor magadat szivatod pajtás, és nem a "hippi arcokat" meg a WG-t kell szidni érte. Ez nem gyereknevelés emberek, ez játék (lenne). Csak mindenki sikeresen rágörcsöl, aztán a fórumon vezeti le a frusztrációit, természetesen boldog-boldogtalanra kivetítve azokat, csak épp önmagára nem, mert hát természetesen sosem én vagyok a hibás, az nem lehet, hogy én csinálok valamit rosszul. Annyira emberi, annyira kicsinyes.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.08. 12:51:50 -
András77 #372141 Már egy jó ideje és milyen meglepő, 93% akarja őt 
Mondjuk nekem jobban tetszett az FTR, mint a statusrita, de nincs nagy előnye az is igaz. Gondolom lelassultak a dolgok AW-nél és lesz ideje írogatni, vagy elváltak az útjaik, majd biztos ír erről is.
-
Rammsch31n #372140 Nem megy úgy AW-nak a szekér ez nyilvánvaló... akkora a konkurencia (WOT, WT), hogy nehezen szereznek player-base-t...
lásd még: weoczeiagoston #372137 - Sok idő befektett munkáját, meg a pénzt nem hagyja csak ott úgy az ember.
Erre is épít a WoT nem kicsit.
Egyébként én rászavazok a nem-re... mi lesz így szegény újgazdag kicsi ritácskával?
Silenthez majd visszamennek tőle az olvasók, mindjárt adományozok neki pár ojrót úgy megsajnáltam szegényt.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 12:47:21 -
Angelus1991ster #372139 Elvtársak! Ne feledjük az illuminátus cheimtrail-gyáriparos kampós orrú reptiliánok összeesküvése, hogy elhallgattassa az ősi-szíriuszi-atlantiszi turáni szittya-hón ókorMAGyarságot!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 12:49:42 -
lexlutor #372138 SS csak visszaette a fene.. van szavazas h kell vagy sem:)
http://ftr.wot-news.com/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.08. 12:44:06 -
weoczeiagoston #372137 Dehogyisnem. Szerintem a játékpiacon nem igazán talál az ember magának egy kedves kis izgalmas játékot, ami még online is és másokkal tudsz játszani. Azt meg senkisem szeretné 5 év befektetett munkája, beleölt százezrek után, hogy újra kezdje a tankok húzását. -
Rammsch31n #372136 T22-höz: a riggerek így is örülhetnek, hogy van egy 10-es már nem annyira OP ruszki medjük. :) -
Rammsch31n #372135 Én elkezdtem másik játékot a 0-ról... arra is ráuntam, ez meg a WoWs volt. :D ... sőt van még 1, de az meg épp szünetel még 1 hónapot, mert most jön ki a closed-betából: Total War: Arena... na ha az visszajön nem lesz wot. :P -
Pedig engem a Wg gyíkká változtatott 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De már elmúlt
-
lexlutor #372133 nekem ez eleg massziv nerfnek tunik:
http://ritastatusreport.live/2016/04/08/t-22-sr-newer-changes/ -
lexlutor #372132 t-45 reszletek a linken:
http://ritastatusreport.live/2016/04/08/t-45-soviet-tier-2-light-tank/ -
weoczeiagoston #372131 Szerintetek ha ma még nem, hanem csak holnap aktiválom a bónsz kódot még műxik ? -
yossarianHUN #372130 Fura, én biztos nem játszanék valamivel, amiről meg vagyok győződve, hogy manipulációval és direkt szopatással dolgozik, csak azért, mert leköt. Azért annyira nem kétségbeesett a helyzet így, a 21. század elején szórakoztatóipari téren, hogy erre kényszerüljön az ember. Szerintem. -
JagFater #372129 És ha ide írsz, mi fog változni szerinted?
Segítsek?
Semmi.
Illetve de, a többi ember kedvét is elbaszod.
Írj a WG-nek, ontsd oda a panasz áratadodat. Annak jóval több értelme van.
Geci unalmas.
Szoktam olvasni a topikot, mert sok jó ötlet, tanács hangzik el és a veteránok szavaira is érdemes általában figyelni, de ez az ömlengés állandóan az egészet agyonvágja. -
weoczeiagoston #372128 Túl sokan írták, hogy ezeknél a személyes értékelések aktiválásakor egy bukó szériát is aktiválnak egyben és a Wr akkor a padlóra megy. Én is ezt tapasztaltam. Nagyon sok valósan megélt 5XP-nél ismerek olyat és magam is ezek közé tartozok, amikor legalább 3, de van hogy 7-10 bukó kört is kell menni egyetlen járművel, mire azt lecsillagozod. Lehetséges, hogy egy alulfizetett programozó és haverjai művelik ezt a kis belepiszkált az algoritmusokba, mert nekem kb 0 óra után mindíg normálissá válik a MM és a wr csodák csodája. Éjjel szoktam tankot húzni ha módom van rá.
Lehet hogy erről fent nem is tudnak. Azt is el tudom képzelni, hogy ez egy büntetés a sok report függvényében vagy sok káromkodást egy számláló rögzíti és így bünteti, ezt sem lehet elvetni, de hogy ezzel maga alatt vágja a fát a cég ez fix.