World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Valaki mondjuk IM-ben megy, kell x db y fajta tank, van az ellennél pont annyi, vagy eggyel több van (ahogy az MM-nél megszokhattuk).
De most még kevesebb esélyt kap, mert lesznek olyanok akik ott kullognak a környéken, aztán mire lelövöd a hp-t, huppsz "épp arra jár" a másik, és huss az IM-követelményednek 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Prémium nélkül kell próbálni pénzt keresni vele, mert prémiummal minden 8-as prém tank jól keres.
Vannak tankjaim, amikkel egyszerűen szólva jó érzés menni. Amikor a rengeteg noob miatt nézegetem a tankjaimat, hogy melyikkel menjek, a wz111 mindig jó érzéseket kelt bennem. Tudom, hogy ez rohadt szubjektív kijelentés volt, de van alapja, mert egy jól összerakott, kiegyensúlyozott, használható tank. A bőséges kredit hozam meg nem jön rosszul, bármikor kellhet kredit.
A 14k az egy hatalmas baromság, már elnézést. Ha lövök 2 HE-t egy E75-re, ami tutira sebez, már 20k fölött vagyok prém nélkül, de megyek pár kört vele, elkezdem a küldetést és megmutatom.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.01. 10:52:58
Itt net income szerint csak 14k átlagba
Igazából nem ismerem ezt a wz-t, most mérlegelem hogy kínai heavy nem érdekel (legénység húzásra nem kell), pénz nem igazán izgat (van tőkém), eddig semelyik prémium tankra nem indultam (Is-6, Sp), kell ez nekem?
Meg nézem a jelenlegi tankjaim átlag adatait, és majd kitalálom.
eu meg nyomott egy ctrl+c - ctrl+v-t januárból.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.01. 10:21:27
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Most oneshotoltam egy infernosatan nevezetű idiótát.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Meg ijedtem tőle,mert nem gondoltam hogy van ott valaki,én azt hittem csak 3 arty van arra.
Mondjuk még mindig nem értem,ha tornyom lövöm hogy a francba jön le a lánca.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.01. 10:04:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fetrengek a röhögéstől smile nincs?<#vigyor5>#vigyor5>
Amíg nem nerfelik a kedvenc játékszerem nem izgat.Régen a t50-2 volt az ökörködős tankom,azt elcseszték,most itt van a t49,remélem ezt nem.
Ez egy elég erős célzás arra, hogy holnap jön a patch.
Ráadásul 12k pénzért lehet KV-5-öt venni arannyal és hellyel.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.09.01. 09:25:18
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nyugisabb és jobb lesz a WoT.<#whatever>#whatever>
Kár h nem lesz időm gamelni.....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De egyébként igenis tereptárgyak, csapattagok stb. mögül vagy mellől lövöldözöl ha nem vagy piroska, de felőlem ti oszthatjátok a préri közepén is <#hehe>#hehe>
Egyébként szeretem olvasni a valóságos helyzetektől ingen messze található ideális teóriákat, felvillanyoz. <#idiota>#idiota>
Nálatok biztos minden másodperc előre meg van komponálva ahogy betölt a pálya és mindig a teóriátok szerint alakul a meccs valszeg, tehát soha de soha nem kellet még lövés után visszatolatnotok, dobjatok már egy lila statot hozzá <#mf1>#mf1>
Én örülök hogy megvettem, azt kaptam amit akartam, bár idegesítő hogy többször kap motort mint a normál JT, legalábbis többet kapok a prémmel.
Amúgy sztem azért kaphattál relatíve kevés kreditet mert távolsági harcot vívtál, ahogy tapasztalom (meg eddig is így volt), xp-ben és kreditben is a közelharcot díjazza a játék. 3,5k dmg-re (az viszont végig közelharc volt) megadta a tankászt, és 139k kreditet prémmel. (1400 base xp-t kapartam össze vele).
Nem olyan vészes a dolog, mint ahogy te látod, sztem jó kis gépezet ez. Szokásos td betegségei megvannak, meg sima JT után fájó h lassabb, nehézkesen mozog, rosszabbul fordul érzésre is. Meg hát hiányzik az alfa. De el lehet lenni ezzel a 240-s alfával, 4,45 körül tölt a tankocska...szval használni kell mocskosul azt a dpm-t és eddig a facehugging-os módszer elég adja nekem. Kredit miatt is, meg amúgy is jobban jön ki az agresszívabb játék. Bár azért mivel szarul fordul, még a heavy-k is képesek le-le forogni. Ha pedig bekapok pocakba 1 lövést az a qrva motor mindig elszáll 😄 Szval manapság meg se javítom ha láncot lőnek v gun-t. (vmiért előszeretettel céloznak a gun-ra nekem). 2k avg. dmg-t kényelmesen tudja tartani a tank, ha nem bénáznék és szerencsétlenkednék vele, sztem 2,5k avg. dmg hozható vele, számomra 1 at15 szinten van...csak annyi különbséggel h JT8.8-al nem megyek t10-be 😊 És bevallom baromi nagy öröm h nem kell 8-s tankkal szórakoznom atom t10-s csatákban. Egyedül amit utálok mocskosul....a qrva artyk. Mivel lassú alapvetően...és 1300 hp...az artyk igen gyorsan amortizálnak. 1shot-t szerencsére nem kaptam még...de kettőből ki szoktak szedni a komolyabb t8-s artyk 😄
All in all, jó kis tank ez 😄 És nagyon remélem h nem a JT lesz a szeptemberi küldetés ajándéka...mert akkor felkötöm magam h fizettem érte...😄
e25-nek nagyon örültem volna, mert az tényleg fun tank. Meg op...😄 Viszont nagyon esélyes h JT-t bedobják. Nagyon sok t8 közül nem válogathatnak már....JT nem volt még, fcm, t34-3, más hirtelen nem jut eszembe 😄
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.01. 00:13:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.08.31. 21:55:59