418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
vasasgabri #372208 Sikerült!:)
Lát kép
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2016.04.08. 18:31:51 -
walert #372207 Pontosan ! Tudom, mert én is szívtam ezekkel a személyes tartalékokkal, mivel aktivációjuk után rögtön vesztes szériákba rakott. "Érdekesnek" nevezném a legfinomabb kifejezéssel azt, hogy a WG adta játékbeli bónuszokkal gyakorlatilag egyfajta hátrányos MM, RNG kombinációt ad. Rengeteg screenshootom van arról, amikor német tankokat kellett volna kilőni és az összeset ide tette. A poén az, hogy ezt sokan bizonyították és az ehhez hasonlóak saját sreenshootukkal, ennek ellenére ez konteo szinten beszédtéma fórumokban :-P
Az 5xp-3xp-ket sem adja könnyen a játék. Igazából nem is sejtem mi okból lehet ez a bizarrnak nevezhető szívatásnak az oka. Magam pl nem is aktiválom már a személyes tartalékokat. Azt tudnám tanácsolni számodra, amivel magam is kikerülöm ezeket a kínzási metodikákat.
1 – Ne fejlessz tank ágat. Úgyis mind állandó egyensúlyban vannak, folyamatos nerf és buff sorozatában. Egyszerűen míg kihúzod az ágat elértéktelenedik nerf vagy valamilyen más átalakítás miatt
2 – Használj tierlimites prémtankokat vagy nagyon OP prémeket. Ezzel egyből előnybe kerülsz, mert nem dob fel +2-be. Ha most is vesztesz legalább kreditet kapsz azért. Ha ez is zavar
3- Használj, RNG-re immunis „pedo OP” prémeket. PzB2 picit ilyen, de a jelenleg kapható LeFHB2 arty is ilyen, ráadásul az előröl brutál kemény, szinte autoloadernek nevezhetném olyan gyorsan szórja a golyókat és artyTD módban igazi TD érzést ad a játék vele. Ennek a királya a Pz II J. Vele akármilyen szopóágon vagyok tudok fordítani, ha nem majmokkal vagyok egy csapatban
4-Artyzz. Az arty egyébként is elég nagy RNG-vel szórja az áldást, így ha eleve hecticRNG-n vagy nem fogod érezni annyira és mint tudjuk a statok alapján az artyk élnek a legtovább.
ezek a legjobb módszerek. Igazából régen sosem artyztam, csak az RNG kényszerített erre, illetve a kijátszását irányuló erőfeszítések vezettek ütegekkel való játékra, szerencsére a TD modnak már élvezetes ezekkel a szutykokkal is játszani.
-
Rammsch31n #372206 Mert nem vagyok ennyire k*cs*g... és azért mert, tudtam, hogy esélyem nincs riggerkedés nélkül megszerezni, és mert a mód úgy szar ahogy van a jelenlegi formájában.
Egyébként te is ilyen rigger fenegyerek vagy, hogy ennyire véded őket?
Egyébként tudok aludni ettől, az zavar, hogy úgy nyilatkozol, mintha te is csináltál volna ilyet. :D -
A lehetősèg adott,mièrt nem èlsz vele?
Csak nehogy azt mondjad,nem tudnàl aludni miatta:-D:-D -
AryanW0lf #372204 Sziasztok!
Valaki meg tud ajándékozni egy invite kóddal? -
Rammsch31n #372203 Téged nem zavarna, ha mások elcsalnak valamit?
Ez sem különb. -
Làtom nagyon zavar,ez a t22 buli:-D
-
ratgab #372201 Nem bírtam ki és megvettem a KV-220-t....Szuper jó kis gép ez...Tierlimites..Isten király páncél, nagyon élvezetes vele játszani.
Erre bedobják ezt a francia arty-t ami rengetegszer szívatott már meg, ráadásul prém idővel, raklap arannyal...Ha csak ezeket nézzük a tank más szinte ingyen van. -
Nem tűrik még a gyenge kritikát sem :D Hülye oroszok ;) -
Rammsch31n #372199 A riggereknek a T22-ért is az kéne... de a wg ilyen, fuck logic... :DDDD -
Angelus1991ster #372198 Ezért spermabant kapni? Gondolom retardált moderátorokat alkalmaznak (persze kivétel lehet). XD
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.08. 17:21:10 -
lexlutor #372197 premaban, az kemeny! -
Azt miért "jutalmazná", ha meglátnak?
Anno én is voltam úgy, hogy kiírta, én meg nem tudtam mi van. Utána észrevettem, hogy a közelbe ott egy enemy... -
Ellenre :) -
Rammsch31n #372194 Ez lehet, hogy hülye kérdés, de mikor csatába vagy és nincs 6. érzéked... de ki írja, hogy felfedezett (azzal a plecsnivel), akkor azt a játék rám vagy az ellenre írja? Mert mindha a spotolásra lenne másféle plecsni is... csak mert így kvázi van egy nem feltűnő 6. érzék... kivéve ha rosszul emlékszem. :D -
Angelus1991ster #372193 Azonnal jelző hatodik érzéket megtudnák írni a játékban?
Meg megcsinálhatnák azt, hogy egy skillen belül lenne még további 3 szint. -
Beírom twitch-re hogy "végre valami akciódús esemény" angolul, erre:
-
Toweliee #372191 Köszi! -
Rammsch31n #372190 M44!!!!!!!!!!! HEAT(arany)-el... + kóla... 3 körön belül meglett az SPG-15 (T55A), miután raktam bele kólát is... kóla nélkül nem volt jó. :"D Lmao.Viszi a pénzt, mint állat, de ha kis mákot ad a gép a küldi meg lesz.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.04.08. 16:33:50 -
Toweliee #372189 Melyik usa artyt ajánljátok az im-ekhez? -
Desmodromic #372188 Nemtom, nem érzem magam eligazodva.
-
asolyom #372187 Nem rohanok, de ha túlságosan lemaradok, akkor mindent kilőnek előlem. -
Plata #372186 Nekem is volt
Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p. -
Plata #372185 Nekem 19.4 másodperc a töltés időm.
Általában 1 lövés visz 2-3 modult vagy legénységet,de volt már 5 vagy 7 modul és legénység sérülés is egy tankba.Ha jó helyen lövöm be akkor 800-1k körül bizony odacsap,de ha szar helyen akkor 200-600. -
Desmodromic #372184 Sziasztok!
Egyszer csak megjelent csata végén:
Tartalék További eligazítás felhasználva. Hátralévő idő: 01 ó 59 p.
Ez mi a tököm?
-
András77 #372183 A TVP-vel nem szeretem a T49-t
Ezzel a 240-es alfával mire lebontom, 2x belém tud lőni és garantáltan átüt szinte mindenhol.
-
Plata #372182 Én szeretem,bááár,a legénysége szedett vedett,mert félig td-ből loptam félig medből. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Rammsch31n #372181 Hehe, nem hiába troll (és köcsög) tank az a T49... már már úgy utálom, mint az artykat. :DD -
Plata #372180 Engem ma védett,Jpz e100 kb 30 méterről sebzés nélkül pattant a t49 tornyáról,t49-el meglőttem amx 13-90-et bokorban,erre kiderült ketten csücsülnek a bokorban,és valami 1300+ sebzést kaptak,akit nem láttam nagyobbat kapott mint akire lőttem. -
Rammsch31n #372179 Mikor véd az RNG (ritka :DD): 47 hp-ról 10-m-ről rám párhuzamosan dupltrackelnek! :D Majd utána mellé lő (és meghal). :DDDD -
walert #372178 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most kezdem olvasni a mai hozzászólásokat bocs.Megyek is étkezni, majd később re ! -
WR104 #372176 Pont errol elmelkedtem a hosszu kommentem vegen fel oraval ezelott. -
lexlutor #372175 konkretan keresztrefeszittetnem, aki kitalalta, h at lehessen menni, a med agrol a t29, mert full palcikagyus t29ekkel van tele a jatek, merta sok remenytelen, meg azona szinten sem fogja fel, h gondolkozzon elore es tartalekoljon kozos xp-t. -
lexlutor #372174 miert, neked esetleg van olyan modod, ami szamszeruen kiirja minden lovesednel, a rng aktualis erteket?
az mondjuk kulon erdekelne, h ebbe a trollkodosba, mi volt az epito jellegu... mert max flamkeltesre jo az egesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.08. 15:27:12 -
András77 #372173 Feltételezem az e5 irányába mész, mert a t1 másfele nem vezet. Én az m4 felé mentem, mert a pershing vonal is érdekelt és onnan át lehet majd oda is menni.
Ha viszont nem érdekel a pershing ág és nem akarsz szabad xp-t sem beáldozni, akkor érdemesebb talán a T1 felé menni. A t29-nek nem lesz ágyúja különben és mehetsz a pálcikával vagy bedobhatsz 14e szabad xp-t
A másik szempont, hogy az m3lee med, tehát mindenképpen 1x kell egy med-nehéz átképzés, ami 60e xp-t vesz le kredites képzésnél. Azt megcsinálhatod, hogy mész az m4 vonalon és összegyűjtöd a legénységen a szükséges xp-t és a t29-re mikor átképzel már 100%-ról indulhatnak (azaz nem választasz skill-t a legénynek, csak a t29-n) vagy benyeled a 60e-t a T1-nél, de gondolm a lee-n nem sok legénységi xp-t gyűjtöttél, úgyhogy az kicsi fájdalmas lehet.
Szóval több minden szól az m4 mellett (pershing ág + tudsz gyűjteni legénységi xp-t a med-nehéz átképzésre), de kell némi szabad xp-t tartalékolni a t29-re.
Igazából mindegyik tank jó, szóval inkább csak praktikus szempontokat tudsz nézni, legénységi képzés, későbbi ágak fejlesztése stb.
Ja meg egy plusz töltő is kell a t29-re (ha t1-m6 felől jössz, akkor meg az egyik lövész mehet vissza a barrakba, aki viszont jól jóhet másik tankban később).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.08. 15:26:38 -
lexlutor #372172 kezd ezeket olvasgatni:
http://www.wotinfo.hu/index.php/gyik-faq -
walert #372171 Lenne egy építő jellegű kérdésem : Ezt a GF-t a 25% RNG függvényében komolyan veszi valaki ?
-
Plata #372170 Mert nem kéne előre rohanni,azt hagyd meg a felderítőknek.
Ha med vagy heavy vagy nem azt jelenti hogy akkor előre kell rohanni,ha felderítő akkor sem.Bár ha ügyes vagy túléled azt is.
Td-vel meg artyval pláne nem kéne előre rohangálni. -
asolyom #372169 Tök mindegy. Egy generális kérdés volt a játékra vonatkozóan. Bármilyen járművel megyek mindig ugyanaz történik. Láthtatlan fantomok lövöldöznek rám és meghalok. Mivel pedig így az xp a zéróhoz közelít a legénység fingot nem fejlődik. Ez az egész marhára kiegyensúlyozatlan így. Kínlódás az egész, a WoWs százszor élvezetesebb volt már ez elején is. Itt olyan kicsi a a HP, hogy gyakorlatilag nem lehet hibázni, mer rögtön kifingasz. Ott azért ha manőverezel a hajóval, akkor nehezebben találnak el, itt tök mindegy így is úgy is meghalsz. Kb. 1,5 perc a csata, és utána döglés. -
A M4-nel megy mindket ag, plusz az M4A3E2-nek eleg beteg a torony pancelzata... Szerintem ez lesz.