World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:23:15
Adok a szavára.
Nélküle sehol sem lenne a 43.M Toldi III és Turán III Prototípus.
AW-seknél az az egy modell kerül cirka 200 ezer dollárba. WG-seknél ez még több lehet.
De az ilyen 13-16 ezer forintos tankok helyett inkább veszek egy 1/35-ös makettet vagy mást.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:00:10
Saor Alba
#362312 <- egy hónapban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.29. 23:54:40
Néha én is kívánom, hogy Mr. Nah Palm is ellátogasson hozzájuk.
Főleg amikor többször vágnak NA-sokhoz prémium tankot, mint ahányszor mentruációja van egy nőnek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.29. 23:49:54
Nem tudom, mennyi létjogosultsága van ennek a Jagdtigernek ebben a wot-os környezetben.
Ennél csak ez az At15 a szánalomra méltóbb. 230 alfa tier 10-ben.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azt hittem, hogy hazudnak, akik ilyet írnak, nekem most volt ilyen először.
megint mi ez? 2-3 naponta beszélnek homlok egyenest saját magukkal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trance&Friends nothing more..

Egyébként most komolyan, hallott már bárki bármilyen indokot, hogy hirtelen miért nem lett jó a Chief, azután, hogy megcsinálták a HD modelljét és szupertesztelték? Mert én még csak annyit, hogy nem, neeeem, neeem akarjuk de mégis de azért neeeem mégse.
Tehát szerintem nem a játékosok száma fog csökkenni, hanem a lejátszott csaták per fő szám, illetve, ami nagyon fáj a WG-nek, a "közös" játékosoknak valószínűleg nem lesz több pénze, tehát ami van, azt megosztja a két játék között.
Innentől tényleg igazi verseny lehet az ilyen kettős játékosokért, hogy hol költsék el a pénzüket. Az AW-t nem ismerem (még), hogy ott milyen a pénzköltés rendszere, de feltételezem valami hasonló, mint a WoT, prém tank, prém idő, kicsicsázni a tankot stb
Legalább valamiféle versenyhelyzet kialakul végre, de nem kell félteni a WG-t, valószínűleg megmarad a nagyobb tortaszelet náluk és az még mindig elég komoly bevétel.
A World of Tanks elérkezett egy újkor hajnalához katt<#zavart1>#zavart1>
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Live Stream

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy újabb tank a prémfiókosoknak,mert így nehéz lesz fenntartani alapfiókkal.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezeknél a japán heavy tank lövegeknél szerintem teljesen feleslegesek a premium lövedékek. Épp csak annyival erősebbek az alapnál, hogy ami ellen nem elég az alap a premium se fog segíteni. Talán a 12,7 cm és 14 cm-es lövegek kivételek, azoknál talán megéri, de nagyon csak talán. A 14 cm-esnél az a 282 mm átütés AP lövedékre elég karcsú. Ez erősen döntött páncélzatnál APCR-ben ~295 mm-nek felelne csak meg, HEAT-ban meg ~305 mm-nek. Kevésbé döntött (pl E-100 tornya) és függőleges (pl T95 homloka) még ennyinek se.
Nekem is az a bajom ezzel a Type 4-el hogy nagyon lassú. Valami szánalmasan kicsi vele az átlagsebzésem, a közelében nem vagyok a saját HP-mnak. Igaz, hogy még kevés csatám van vele és kell rá a fejlesztett futómű és a 14 cm-es löveg, de ezekkel együtt se nagyon látom benne a potenciált.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.29. 16:20:44