418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szép!:) Ezt a 6K-t nekem is meglőhetnéd
-
Ászocska+ez+az 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #373649 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már rég nem lenne itt, ha a moderátorok hajlandók lennék végezni a munkájukat, de ez többnyire nem így van, viszont ha kéréssel mersz fordulni hozzájuk, egyből kapod az ívet. Ha benézel a moditopikba, és kicsit legörgetsz, magad is láthatod, milyen elbánásban részesül az, aki intézkedést szeretne tőlük. Én meg belefáradtam ebbe a kétfrontos hadviselésbe, hogy egyszerre vívom a szélmalomharcot itt a konteóhívők hadával, és akkor még a modikkal is birkózzak a másik topikban, hogy ugyan több napi huzavona, hsz linkelgetés, könyörgés, fenyegetőzés, oltogatás után nagy nehezen odabiggyesszenek egy elakadásjelzőt a neve mellé. Csinálja ezt, akinek hat anyja, meg rengeteg fölös ideje és energiája van.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.25. 21:43:16 -
nagyon elmentetek a témától :D
crit lövések száma ugrott meg , olyan 3-4 hónap szünetem volt. ez idő alatt nekem olyan mintha jóval több lenne a modul/legénység vesztésem
azt hittem valamelyik patchbe mondjuk ezt kicsit felcsavarták hogy jobban vihető legyen pár küldi vagy valami.... -
lexlutor #373647 tehat tobb millio jatekos statisztikajabol, (nem is)ismerve igazabol, azt a parat, amit kiemeltel, mert megfelel az emeletednek, es ignorlava minden mast, es kijelented h ez teny, es nekem van nagy pofam?
nem ertem mi a faszert vettek le a ban-t rolad a forumbol, amikor csak a flamekeltes es a trollkodast nyomod most eppen evvel a teamval.
ha veletlen eppen lecsengene egy pillantra is valami, te tuti elkerulsz vagy evvel a kontegyokerseggel, vagy a pz2j-s sztorikkal, csak hogy megmondhassd a frankot es tudod h ugyis felbaszol evvel valakit majd. es mehet tovabb a flame.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.04.25. 21:32:05 -
Toweliee #373646 -
már bocs,de épp 5 hónapja játszom ezzel a játékkal és nem sokat konyítok hozzá,de a service ratingem 2100ról 3100ra ugrott.azzal kéne foglalkozni,hogy tudod magad fejleszteni,nem elméleteket és kifogásokat gyártani miért játszol rosszul,ennyi. -
walert #373644 Hát ekkora pofával, biztos igazad lehet !
.
-
Elhagytad a receptet amit az orvos írt, vagy nem is voltál nála? -
green64 #373642 +1 -
Van a HOAX klánban egy PlayerMázlista,vagy tud valamit? ,kielemeznéd a "szerencséjét" ? Mert biztosan nem a tudásával jutott ide ugye? :D
Utoljára szerkesztette: barret, 2016.04.25. 21:09:07 -
lexlutor #373640 te egy idiota vagy, az a teny. -
walert #373639 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kitérve a tanulmány prém fiókkal történő WR emelkedésre. Magam is tapasztaltam, hogy ha nagyobb összeget befizetsz, akár nincs is prém fiókod, igen nagy mértékben kedvez az RNG &MM által a játék. és nem hiszem, hogy a csomagok után tanultam meg játszani.
Ami a CW-ket illeti, hogy ott túl magas a WR. Ez nyilvánvaló, hisz egy válogatott pro team egy sorra érkező csordát szétver, lást 300 spárta. Mi a klánnal sokszor full t10-ekkel mentünk 3-7 db T1-T7-es tankok ellen CW-n, most ezeket nehéz lett volna elbukni.
-
Angelus1991ster #373638 Amit leszűrtem a videókból, hogy ezzel az aimbot autocélzó moddal megkaphatod az élményt, hogy nem kell sniper nézetre váltanod, jobban tudsz figyelni az eseményekre. Te lehetsz a dancing bear.
#373637 Tegnap egy olyan O-I mecsett mentem, hogy jogosan hihették volna, hogy autószart használok. Olyan kapáslövésem volt, hogy magam is meglepődtem. Fel se kell tenni azt ótvar hack módot, rendszer megtette ezt magától.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.25. 20:45:21 -
Plata #373637 Én sosem használtam ilyet,max jimbo crosshair,de tudod te hányszor hallom hogy hacker vagyok vagy aimbotot használok?
Ahányszor ezt hallom mindig kapnék egy ezrest megvehetném zsebből WG-t. -
walert #373636 Szögezzük le, hogy ez már nem konteo, hogy a WR, mint érték alapján belenyúl a MM-be a WG, hanem tény ! Ez van a licensben. Az más kérdés, hogy ezt teszi az RNG által-e, azaz az egyfajta rengeteg játékosból álló minta, hogy azt tapasztaljuk, hogy ez a MM & RNG anomália egy időben jelentkezik, ez egyfajta megalapozott sejtés. 
Másrészt pedig, nem arról van szó, hogy egy béna játékos esetén, ha kedvez neki ne tudná elcseszni a csatát, hanem hogy megadja neki a lehetőséget. Nézzük : ha egy játékos pro akar lenni és ezt a statján is mutatnia kell, mit kell tennie ? Mivel kell rendelkeznie? Jó gép, játékérzés stb, mindezeken kívül szükséges, hogy a MM ne csessze el a játékát, olyan dolgokkal amiket mind jól ismerünk :RNG megdobja a lövés becsapódási helyét 25%-al, a penje 25%-al kisebb lesz és a dmg-je is és folytathatnánk, hisz tudjátok. Ha mindezek ellene vannak, innen borítékolom, hogy a statja paradicsomi piros lesz az összes értékkel (wr, wn8, aver.dmg), de ha a WG engedi érvényesülni, esetleg adja alá a hátszelet, akkor a tehetsége kibontakozhat.
Én láttam már olyat, hogy akit győzni akar, annak megoldja, még ha az elbénázza is. Bizony ! Van egy ilyen másod accom, amelyben 45-ös köröket megyek wn8-ban és azt is engedi nyerni, igen sokszor. Elég érdekes módon számol a WG. Ha én szopóágon vagyok és beviszem azokat a tankokat, amelyekkel überpro vagyok, akkor olyan csapatokba tesz, hogy lehozzuk a kijelőlt paradicsomoknak a csatát. Bizony !
Úgy néz ki ilyenkor a nap, hogy megyek a tankjaimmal sorra és pirosak, meg narancsok közé tesz, kékek meg lilák ellen és bukok sorra. Ezt követően beviszem a Pz 2-est vagy a t-28-at és már engem tesz a kékek és lilák közé, közben pár kijelölt paradicsomot, akiket a WG nyeretni akar és a prok, gyakorlatice lehozzuk nekik a csatát. Mondanom sem kell, hogy pz2-vel ha semmit nem csinál a fél csapat, akkor egyedül is lehozom a csatát, sőt ki sem tudna lőni a sajátom sem. Az az elv, hogy kellő számú pro lehozza a csatát, ha pistike top tierként a tóba is hajt.
-
bekescsaba #373635 Amit én próbáltam, az képtelen volt erre. -
bekescsaba #373634 A win rathez:
Ezek az én adataim:
Battles: 51,850
(company: 1,604)
Win Rate: 55.18%
(company: 66%)
Én gyakorlatilag senkivel sem játszok szakaszban. Igaz lehet ez a maximum 55-57 % elérhető winráta, mert én 30 000 csata után elértem az 55,11 %-ot, és azóta ingadozik 55,37 % és 55,11 % között.
Nem tudok feljebb lépni.
Míg szakaszban 66 %-os volt, tényleg ez lehet a megoldás az emeléséhez, 5-6 os tier, full platoonban.
-
Gyuszopapa #373633 Már pedig valós probléma a gyenge pontokat célzó aimbot használat. -
lexlutor #373632 ez azert valoszinuleg nem altalanos... -
walert #373631 Remélem már nem adják ajándékba és csak nekem lesz meg.
Ugyanolyan lehet a michromaus is, amit nemrég hozzád vágtak volna ajándék gyanánt. A gold az alaplőszere, így is lehet felfogni az egyensúly miatt
-
Plata #373630 Lószart.
Ti mindenre ezt mondjátok.
Sosem használtam aimbotot,még is jobb a találati arányom T49-el mint aimbotot kiabáló balfékeknek sniper ágyúval.
Nekem szinte mindig az a legelső dolgom hogy berakjam skillnek azt amitől a tank több kritikus sérülést okoz. -
Blacus27 #373629 mert aimbot noobokkal van tele a játék azért -
pár napja újra nyomom ezt a sz.rt
kérdésem a következő:
mióta és miért van az hogy akármilyen tankkal vagyok, első vagy második lövésre rögtön criticalt lőnek nekem? modul/ember mindegy. régebben nem volt ennyire gyakori, és baromira idegesítő. kényszerít hogy vegyem az arany javítókat? -
Valòban op lehet,ha csak aranyfosàssal lehet vele èrvènyesülni:-D
De karàcsony kőrűl lehet èn is.tudok majd nyilatkozni róla:-D
Ha màr ugyis ajàndèkba adjàk:-) -
walert #373626 ©Faboo neked igazat adok a kiváló játékhoz való esszencia a remek konfigurációja a PC-nek és a gyors újjak, remek reflexekkel kombinálva. 
Az pedig egy súlyos téveszme, hogy a prok a szopóágat ki tudják küszöbölni. Max a hatását a wn8-on. Ha mellélősz és zsinórban rendre -25%-al dobja a sebzést úgy hogy moduljaid szállnak el szignifikánsabban többször, akkor téged is szívat a játék, csak te a tehetséged (géped, kézimunka, reflexek, kialvás) miatt kompenzálni tudod ezt a veszteséget.
Pl tiniknek. Ha reggel röpdoli van az eminens, aki nem készült rá simán megírja 4-esre is, ha kell, mert OP, de az átlag gyerek ilyenkor karóval megy haza, mert nem éppen skilles és nem igazán képes konstruktív improvizálásra.
-
Megamax #373625 elkezdtem gyujteni a videókat/replayeket amikor reportolnak a játékosok (vagy legalábbis beírják chatbe) itt van cska pár , https://youtu.be/k_V8jOZ1edA?t=150
https://youtu.be/MTC1tT1IYPc?t=57
https://www.youtube.com/watch?v=1b2JUfo3IOs
és még van is és lessz még pár, azért van egy kis élvezet benne mikor reportal fenyegetoznek és be tudod bizonyíttani hogy nem csináltál semmi illegálissat csak használtad az eszed. Ha van ilyen replayetek szívesen fogadom oket. -
walert #373624 Kösz a felkérést, de nincsen szükség arra, hogy kiriggeljem, mert a pancer2 OP-bb a saját tierjében,mint ez a dög. 
Kíváncsi leszek, hogy minden csatát megnyerek-e továbbra is randomban, ha köztünk lesz illetve bukta lesz-e az összes ellene
-
Ismerös 
Itt én se fékeztem
-
Plata #373622 Általában le szoktak hackerezni vagy aimbotozni.Vagy warpackozni,bár egyik sincs. -
MrSnail #373621 ...csak rád vissza lehet lőni,(na nem annak a szerencsétlen Challenger-nek) az artyra meg nem.
-
Plata #373620 Én nem akartam ki kezdeni vele,csak fel akartam spotolni.
De ma már volt ilyen,a másik object td-t seggbe lőttem,és eldurrant tőle.
De az T10 volt. -
kisbesi #373619 Értem én, hogy artyk így, meg úgy. Na de basszus, azért ez se normális dolog. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #373618 Hát jól rá ijesztettél. Azért ilyenkor megnézném a másik fél chat jét. kellene a replay ilyen epick shotokat el kell menteni mert a kovetkezo patch ben már nem fogjuk tudni megnézni.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.04.25. 16:19:56 -
Plata #373617 Basszus isten,ilyen nincs,t49-el padló gázzal robogok object kis gödörben dekkol,alig látszik ki valami belőle,fel spotolom és gondoltam poénból megijesztem hogy rám figyeljen.Bazd 61-el robogtam nulla szűküléssel és auto aim-al agyon lőttem minimum 100 méterről. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #373616 Plata, tegnap óta rühellem a T49-t, annyi agyi retardálttal hozott össze a játék, akik mind valamiért t49-ben ültek. Vagy nem csinál semmit, mert sniperkedik olyan távolságból, hogy én az E50-el inkább közelebb megyek vagy beáll a sebességét kihasználva a harci sarokra. Ez azt jelenti, hogy állandóan őt kell figyeljem, merre ficánkol előttem, nehogy tarkón lőjem meg sokkal jobban ki kell rakjam a tankomat, mint szeretném és a többi kellemes dolog. Általában az ellenfél lövéseit is ilyenkor én kapom, mint a második vonal, mert ő lő és tolat, de én még mindig kint vagyok. Az egyik különösen kiba idegesítő volt, azt megfogtam és kitoltam a csába az Oho-val a tűzvonalba. Megúszta, de nagyon ugatott érte viszont legalább eltakarodott onnan. -
András77 #373615 Én úgy tudom, hogy a pályával korrigálja az esélyt, pontosabban, hogy melyik pályán melyik tank milyen súllyal számítson. Azért akik csinálták a wn8-t elég jól képben vannak, nem rajtuk múlik, hogy a wn8 sem tökéletes, mert nincs tökéletes rendszer.
Egy jó spotter malinovkán, nem kell folytatnom gondolom.
Egyébként nekem erről az MM-ről mindig az jut eszembe, hogy mikor gyerekkoromban belógtunk focizni a suli udvarra, mindig nagy vita ment azon, hogyan legyen 2 vagy néha még több csapat, ha sokan voltunk.
Ugye kialakultak a párok (szakaszok
) a csapatkapitányok is általában az idősebb srácok voltak, csakhogy, amikor ők választottak csapatot, akkor soha nem volt kiegyensúlyozva, vagy veszekedés volt. Ezért azt csináltuk, hogy mindig volt ott új srác, vagy akár másik suliba járó, csak éppen lejött és őt kértük meg, hogy ő ossza szét az embereket, mert ő nem ismeri, ki milyen jól focizik, max ránézésre a 100 kilós gyerek jó hátvédnek
Ha nem volt ilyen srác éppen, akkor meg kicsit tovább tartott és "sorsoltunk" felírt csapat számokat egy cetlire valaki 1,2,3... és húzni kellett.
Az az igazság, hogy a sok phasz algoritmus helyett, ami próbál egyensúlyt tartani, egyszerűen csak rá kéne bízni a véletlenre, válasszon ki teljesen véletlenül 30 játékost. Utána ezt a 30-t tanktípus szerint mondjuk kiegyensúlyozni 2x15 csapatba (focis témával szólva, kapus senki nem akart lenni, de volt mindig pár srác, aki meg igen, ők pl ne kerüljenek már egy csapatba, akkor mindig csere volt valakivel).
Garantálom, hogy sokkal jobb csaták lennének a mostaninál, amikor a WG kétségbe esve próbálkozik a bal fülét a jobb kezével megvakarni az MM-ben és rengeteg, én több százra teszem a számát, algoritmus próbál egyensúlyt teremteni, pedig egy sima RNG némi cserélgetéssel a ballansz miatt sokkal de sokkal jobb eredményt adna.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.25. 14:06:24 -
Plata #373614 Ma nagyon nem akar menni a játék.
-
Az esélyszámolgató a wn8 értékeket veszi alapul, tehát ha van néhány jó játékos artyban, de városi pályán, vagy néhány light, de nincs értelmes spotlehetőség a pályán, stb. akkor nem tudják úgy kihasználni a járművüket se, romlik az esély. Vagy a jó játékosnak bejött egy afk-helyzet, később indul el, stb.
Vagy, ami még elő szokott fordulni, meglátják, hogy milyen jó esélyük van a nyerésre - és elindul ugyanúgy a lemmingvonat egy irányba. Aki nem arra megy (még ha jó játékos is), az meg nem képes megfogni az ellenfélt a másik oldalon (valamiért a lemmingvonat esetében a másik oldal is gyakran megcsinálja - csak a másik oldalon!), és lerohanják. A minimap luxus, a jó játékosok nem érnek vissza/harcolnak a jó saját értékekért/stb.
És már bukta az a nagy különbség, akár 55, akár 75%.
Jól írta itt valaki, az esély csak arra való, hogy az ellenfélnek jó helyzetfelismerés/mák/heroizmus kell a nyerésre. De meglehet csinálni!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.04.25. 13:30:21 -
Kronos79 #373612 Nyilván erről van szó, de így akár 50%-ot is lehetne kiíratni vele. Vagy nyersz, vagy nem. Innentől kezdve megint nem látom miért is jó használni. Persze ízlések és pofonok... Én inkább nem használom.
Egyébként én úgy vettem észre, hogy ez az esélylatolgatós xvm rész csak az egyes játékosok WN8 értékét veszi alapul, de az általuk használt tank típusát és szintjét nem.
ilsalon: így van. Anno azt hiszem valaki bedobta nekik, hogy az ellenfélen nem ott van a lyuk, ahol a lövedék eltalálta. Akkor jött ez a válasz.
András: a videókban konkrétan a 12 pontból, ha jól emlékszem, 4 illetve 6 pontot nem tudtak lereagálni. Ők olyant még nem láttak, de ha valaki küld egy replayt, akkor megnézik. Na most ilyenekkel nem fogod tudni meggyőzni a kétkedőket, hogy talán tévednek.