World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.30. 14:38:14
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezért kifejezetten örülök az András77 féle leírásoknak.
Sajnos a WG nem fordít energiát ezeknek a szigorúbb szűrésére, ezért együtt kell tudni élnünk az "emberfeletti képességekkel" rendelkező játékosokkal. Nem árt ha tudjuk honnan ez az "isteni" képesség. És bizony túl sokszor találkozunk velük.
Mert ahogy üzlet a WG-nek a mikro tranzakciós modell, ugyanúgy üzlet a csalásokat pénzért áruló csapatoknak is.
A WG felelőssége lenne ezeknek a vissza szorítása, de sajnos nem teszik kellő hatékonysággal.
Dugjuk csak el a BOT-okat.Egyszerűbb mint megoldani a problémát.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 14:09:05
Részemről befejeztem. Béke! 😊
13 meccs, 23% winrate......szörnyű. Semmi élvezet nincs benne. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"csak azért próbáltam ki hogy megértsem..." 😊 Aham.
Utána lehet hegyi beszédet tartani az erkölcsről...
Az is egy szégyen hogy csalsz,csaltál. Te kajakra rákerestél erre és letöltötted.
Azonban az, hogy simán arra buzdítasz másokat is egy fórumon, hogy próbálják ki...az gáz. Esetleg még a nevét elárulhatnád, meg a linket betehetnéd ide.
Számomra ez a legalja. Sry.
Az a helyzet, hogy az tényleg durva, mikor OI troll ágyúval kiszedem az egyenes vonalban futó könnyű tankot, szinte bármekkora távolságból. Olyan helyzetekben segít, amikor az ellenfél egy irányba mozog, ez tény. Sűrű növényzet, házak között, nehéz ezeket eltalálni, főleg a gyorsan mozgó célpontot. A gondok viszont ott kezdődnek, ha az ellenfél már egy kicsit is tekeri a tankot, mert az meghülyíti az aimbotot. A terepakadályok is, hull down harcban meg kifejezetten hátrányos, mert kicsit visszatolat az ellenfél, ez meg már számolja a mozgásvektort és belelövök vele a földbe.
Sarokharcnál sem jó igazán, mert ugyanaz a probléma, hogy a legkisebb mozgásnál is vektort számol és mozgatja az ágyú csövét. Ugye a normál autoaim-el (ami tudtommal nem tiltott) meg lehet azt csinálni sarokharcnál, hogy ráteszi az ember, kimegy, minimális célzás, lő és vissza. Meg lehet úszni bekapott lövés nélkül, az aimbot meg gyakran megszívat, többet kell várnom, mert ha kicsit is mozog az ellenfél, már húzza és állítja az ágyút.
Szóval normál tankok esetében azt mondanám, hogy nagyon kicsit hasznos csak, bizonyos helyzetekben meg inkább rosszabb, mint egy normál autoaim.
Viszont az artyk. Ezekből csinál igazán gyilkológépet. Műholdnézet, ugye, úgy követi az ellenfelet és áll rá a várható pozíciójára, hogy közben folyamatosan szűkül a célzó. Ha leesik a spot az ellenfélről, akkor is követi egy darabig az utolsó ismert mozgását.
Az előre-hátra mozgás sem segít, mert olyan finoman viszi az ágyút, hogy még akkor is szűkül, hiába rángatja az ellenfél a tankot. Annyi kell csak, hogy megálljon egy kicsit vagy egyenes vonalban menjen és teljes becélzás mellett fog lőni az arty pajtás, elég jó hatásfokkal.
Szerintem ez a része viszont nagyon csúnya, hogy az arty műholdnézetből is tudja használni. Nem is találtam hirtelen ellenszerét. Tényleg csak a gyors és kiszámíthatatlan mozgás egyedül, ami megszívatja, más semmi. Csak akkor gondolkodjunk el, hogy egy viszonylag lomhább nehéz tankkal ezt mégis hogy lehetne kivitelezni? Sehogy, elárulom. Ha elég ideig spotolták a nehéz tankot, szinte garantált volt a találat, ha más nem, akkor splash. A kígyó mozgás is segít, de ott is a sebesség kéne hozzá, tehát csak a gyorsabb tankokon segít, a lassú nehezet betalálja. Meg ugye ha leesik a spot, akkor is követi egy ideig az utolsó ismert mozgásvektort, tehát egyenes vonalú mozgásnál ki fogja szedni, volt több ilyen frag-em.
Megint egy rohadt mod, ami az artyknak a legkedvezőbb. Nagyon örülök, illetve akkor már értek pár trükkös lövést, hiába mozgok.
Szerencse, hogy fizetős ez a mod, különben minden artysta gyökér ezt használná.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.30. 12:38:59
angelus1991ster.blogspot.hu
Ja, mégse...
És így teljesen önellátó lesz lesz a WOT-od. Én már több mint 1 éve nem fizettem semmiért, végig volt prém fiókom. És a legutóbbi leárazásnál vettem 3 tier8as prém tankot, még nem is mentem velük egy kört sem, várom hogy féláron rátehessek festést aranyból.
O-I: végre egy tank aminek van frontpáncélja😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 11:39:14
Mégis IS6-al is tudtam jókat gurulni és kifejezetten kedvelem azt a tankot. Majd még tesztelgetem a napokban, aztán beírom, hogy végül csalódás lett-e.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mivel lassan halad a fejlesztés (nagyjából csak leduplázom, amit muszáj), soha nincs anyagi gondom mert mindig összejön közben a kredit.
Aki siet és nem akar felesleges időt szánni a macerás dolgokra az fizet, egyébként prémtank és prém előfizu nélkül is lehet fejlődni, több idő, szarabb stat, több macera, de a WG-t meg nem tudom elítélni azért hogy a komfortos játékot piszkos anyagiakhoz köti, elvégre nem szeretszolgálat.
Saor Alba
#362321: mi a lof... kerul egy szaros modellen $200k-ba?? Bele van kalkulalva a kiszallitott pizzak es a mellerendelt qrvak is?
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.30. 10:37:05
Saor Alba
Ez így jó a WG-nek, a gyűjtők meg pár hobo megveszi szórakozásból, de a tank maga használhatatlan a kredit termelésre, mert folyamatosan aranyat kell belőle pumpálni, aztán akkor win win helyzet, a WG szerint. A játékosnak van egy prémtankja, feszülhet a melle, de sokra nem megy vele és ha kreditet akar, akkor fizetheti a prém előfizetést is hozzá.
A kredit tényleg egy örökös kínzó tényező annak, akinek nincs prém előfizetése. A mostani német tier9 9x 2x xp akcióban kihúztam a WTE-t, de mivel a hétvégén volt jó akció fogyó cuccra, modulokra, csak 150e kreditem maradt. A tankot 1,7m kreditért tudom eladni, tehát hiányzik kb 4,3m. Ha nem használom a prém tankjaimat, csak húzom a meglevőket, akkor napi kb 50e kreditet tudok termelni. A tier8-9 már viszi a kreditet általában, ha sikerül velük jól játszanom, akkor esetleg nullszaldó vagy csak kis pluszban zárok velük. Tier10-el nem is megyek, az megenne mindent, amíg fejlesztek, addig tier10-et hanyagolnom kell.
Magyarul ha meg akarom venni a tier10 WTE-t a belátható jövőben, akkor vagy felhagyok a fejlesztéssel és csak prém tankkal megyek, de még azzal is kb 1 hét mire összeszedek 4m-t. Az IM-el elakadtam nagyon, abból lehetne még kreditet jól kibányászni, de elakadtam a nehéz küldetéseknél, onnan nem számíthatok kreditre.
Marad az, hogy veszek 3nap 1hét prémet, ha kell a tier10 tank, máshogy egyszerűen túl sok idő, amíg kitermelem a szükséges kreditet.
A WG pontosan ezt csinálja, amennyire csak tudja, leszűkíti a kredithozamokat, mert a kredit éhség nagy úgy általában, mindenhez kell és jó sok kell. Abba meg bele se gondolok, hogy egy vérpista mennyi arany lőszert elpuffogtat és már tier5 környékén elkezdik (lejjebb nem játszottam mostanában, de lehet, hogy már ott is). Volt olyan csatám, hogy a T25-re leadott minden második lövés arany volt. Ennek elképesztő kredit igénye lehet, valahogy előteremtik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gondolom csak a sima modell kerül 5-10%-ba , továbbá szerintem micsak lebútított változatott kapunk HD-ban és egyszerűbb hd-ban.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 09:27:51
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
WoT: Nishizumi77

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:53:00