World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akár a noobmetert is letilthatnák, ne adjanak ki adatot egyáltalán. Akkor a játékosok talán a csatára koncentrálnának egymás statjainak kurkászása helyett. Mellé mehet az összes mod is tiltásra.

ROMOTO
Bevallom hogy ha nekem bejött volna mert előnyös számomra a használata és vagy nem paráznék egy esetleges banntól, simán használnám és szarnék a többiek fejére, az én nézőpontomból nézve minden mod előnyhöz juttat és csalás, csak az egyiket tiltják a másikat nem <#mf1>
pointer4
+1:
patchaou
Szerintem a szülők felelőssége lenne gerinces embert nevelni a kölykükből, hogy meg se forduljon a fejében az, hogy csaljon egy játékban.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.30. 14:38:14

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is ellenzek minden csalást minden PvP játékban, de azért szeretem tudni, hogy a csalások hogyan működnek, és milyen kézzelfogható előnyt adnak a használóiknak. ( Más játékokban, ahol nem ember az ellenfél én is használtam IDDQD, meg hasonlókat minden lelkiismeret furdalás nélkül, mert ott nem mások játékát teszem tönkre. )

Ezért kifejezetten örülök az András77 féle leírásoknak.

Sajnos a WG nem fordít energiát ezeknek a szigorúbb szűrésére, ezért együtt kell tudni élnünk az "emberfeletti képességekkel" rendelkező játékosokkal. Nem árt ha tudjuk honnan ez az "isteni" képesség. És bizony túl sokszor találkozunk velük.

Mert ahogy üzlet a WG-nek a mikro tranzakciós modell, ugyanúgy üzlet a csalásokat pénzért áruló csapatoknak is.

A WG felelőssége lenne ezeknek a vissza szorítása, de sajnos nem teszik kellő hatékonysággal.

Ha nem is így, de az XVM bannolását abszolút támogatnám. Manapság az artysták 90%-a XVM alapján választ célpontot, úgyhogy ha zöldnél jobb a statod, garantált hogy egész meccsen egymást taposva csak téged próbálnak kiszedni, függetlenül attól, hogy milyen tankban ülsz. Gondolom még élvezetesebb a félkezes rejszolás, ha úgy érezhetik, hogy egy náluk jobb játékos meccsét cseszték el.
"A WG erősen gondolkodik az ellenfél csapat játékosai nevének elrejtésén, azért hogy az emberek ne használhassák a noobmetert."

Dugjuk csak el a BOT-okat.Egyszerűbb mint megoldani a problémát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ROMOTO
Nahh ezért tényleg kár volt beírni <#hehe>, szerencsére ez a fórum nem valami elcseszett homokozóterepe vlmi fontoskodó, komplexusos adminnak és emiatt nem kell egymás ánuszába lógó nyelvvel kommentelni, meg faszom formális körülmények szerint írogatni a játékról, ahogy ez egyes helyeken divat, mert szerinted amiről nincs szó az nem is létezik ugye.... láttál egy korrekt véleményt egy mod-ról, ami tiltott és elég elterjedt, link nélkül, ha valaki használja, a saját felelősségére teszi, fel van rá a megfelelő helyen a hívva a figyelem...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 14:09:05
Nem akarok csősz lenni, de attól még lenézhetlek érte 😊 Miért néznék róla videókat? Soha semmilyen játékban nem csaltam és nem is érdekelt.

Részemről befejeztem. Béke! 😊
Szerintem te ne a WoT-ban akarjál erkölcs csősz lenni. Ez nem az a játék <#nevetes1> De ha neked így jobban megfelel, akkor keress youtube videókat róla...
Én imádtam a Panther II-t. 60% winratét és rengeteg élvezetes meccset hoztam vele össze. Ezért is vettem meg a Panther 88-at az első leárazásnál.
13 meccs, 23% winrate......szörnyű. Semmi élvezet nincs benne. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tehát te felmentve érzed magad a csalás alól mert mások is csalnak.

"csak azért próbáltam ki hogy megértsem..." 😊 Aham.
pointer4
Akkor elmegy dolgozni, rászán havi 5 órát, és összeszedi a 2500 Ftot 😄
Az valóban sokkal okosabb, ha fogalmad sincs valamiről, hogyan működik. Ha nagyon ellene van 1-2 nap próbának, akkor meg keress youtube videót róla. Érted, a fölhöz is csapkodhatod magad, de ha sok vérpista ezt használja, akkor talán mégis jobb megérteni, hogyan működik.

Utána lehet hegyi beszédet tartani az erkölcsről...
2 évente egyszer írok ide....de ezért be kellett lépnem.

Az is egy szégyen hogy csalsz,csaltál. Te kajakra rákerestél erre és letöltötted.

Azonban az, hogy simán arra buzdítasz másokat is egy fórumon, hogy próbálják ki...az gáz. Esetleg még a nevét elárulhatnád, meg a linket betehetnéd ide.

Számomra ez a legalja. Sry.
ROMOTO
Nekem a hajam kihullik ha még másokkal is foglakozni kell játék közben, nem beszélve a szervezkedésről-körülményeskedésekről előtte-utána, mindenki benn van-kilőttek de várok a többiekre stb. sajnos az antiszocoknak marad az előfizu vagy a ráérős fejlődés.
pointer4
Egyszerűbb kell? Mész minden vasárnap ESL-re, ha találsz 6 nem agyhalot havert, a 750 gold garantált hétvégente.
ROMOTO
Jól mondod, de ugyanakkor akármennyi zsét tolsz be egy játékba, ha nincs új érdemi tartalom, egy idő után abbahagyod, lásd az összes mmo, stb.t. Ezért jó hogy lesz AW, a két tábor majd átruccan egymáshoz rövidebb-hosszabb időre, vagy mindenféle event-akció idejére ameddig megéri nyomatni (majd régi marketinges trükkel nyomatnak egyidejűleg eventeket biztos, ahol majd lehet vakarózni hogy melyiket válaszd) valszeg azzal hosszútávon mindkét cég jól jár hogy 1 tankos játékot hamarabb meglehet unni, mint kettőt.
EU-n minden megengedett, amúgy is lejárt a próba időszak, úgyhogy már nem használom. Ettől függetlenül érdemes lenne mindenkinek kipróbálni, mivel sokan, talán túl sokan ezzel tolják és nem árt tudni, hogyan védekezz ellene.
dafaq? csalok és még reklámozom is rovatunkat hallották. köszönjük

Most megint volt pár napos aimbot próba, kipróbáltam az újabb verzióját. Nem sok változás, pár infoval tud többet csak, de múltkor csak light tankkal próbáltam, most mindegyikkel.

Az a helyzet, hogy az tényleg durva, mikor OI troll ágyúval kiszedem az egyenes vonalban futó könnyű tankot, szinte bármekkora távolságból. Olyan helyzetekben segít, amikor az ellenfél egy irányba mozog, ez tény. Sűrű növényzet, házak között, nehéz ezeket eltalálni, főleg a gyorsan mozgó célpontot. A gondok viszont ott kezdődnek, ha az ellenfél már egy kicsit is tekeri a tankot, mert az meghülyíti az aimbotot. A terepakadályok is, hull down harcban meg kifejezetten hátrányos, mert kicsit visszatolat az ellenfél, ez meg már számolja a mozgásvektort és belelövök vele a földbe.

Sarokharcnál sem jó igazán, mert ugyanaz a probléma, hogy a legkisebb mozgásnál is vektort számol és mozgatja az ágyú csövét. Ugye a normál autoaim-el (ami tudtommal nem tiltott) meg lehet azt csinálni sarokharcnál, hogy ráteszi az ember, kimegy, minimális célzás, lő és vissza. Meg lehet úszni bekapott lövés nélkül, az aimbot meg gyakran megszívat, többet kell várnom, mert ha kicsit is mozog az ellenfél, már húzza és állítja az ágyút.

Szóval normál tankok esetében azt mondanám, hogy nagyon kicsit hasznos csak, bizonyos helyzetekben meg inkább rosszabb, mint egy normál autoaim.

Viszont az artyk. Ezekből csinál igazán gyilkológépet. Műholdnézet, ugye, úgy követi az ellenfelet és áll rá a várható pozíciójára, hogy közben folyamatosan szűkül a célzó. Ha leesik a spot az ellenfélről, akkor is követi egy darabig az utolsó ismert mozgását.

Az előre-hátra mozgás sem segít, mert olyan finoman viszi az ágyút, hogy még akkor is szűkül, hiába rángatja az ellenfél a tankot. Annyi kell csak, hogy megálljon egy kicsit vagy egyenes vonalban menjen és teljes becélzás mellett fog lőni az arty pajtás, elég jó hatásfokkal.

Szerintem ez a része viszont nagyon csúnya, hogy az arty műholdnézetből is tudja használni. Nem is találtam hirtelen ellenszerét. Tényleg csak a gyors és kiszámíthatatlan mozgás egyedül, ami megszívatja, más semmi. Csak akkor gondolkodjunk el, hogy egy viszonylag lomhább nehéz tankkal ezt mégis hogy lehetne kivitelezni? Sehogy, elárulom. Ha elég ideig spotolták a nehéz tankot, szinte garantált volt a találat, ha más nem, akkor splash. A kígyó mozgás is segít, de ott is a sebesség kéne hozzá, tehát csak a gyorsabb tankokon segít, a lassú nehezet betalálja. Meg ugye ha leesik a spot, akkor is követi egy ideig az utolsó ismert mozgásvektort, tehát egyenes vonalú mozgásnál ki fogja szedni, volt több ilyen frag-em.

Megint egy rohadt mod, ami az artyknak a legkedvezőbb. Nagyon örülök, illetve akkor már értek pár trükkös lövést, hiába mozgok.

Szerencse, hogy fizetős ez a mod, különben minden artysta gyökér ezt használná.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.30. 12:38:59
Szerintem se kell tőle túl sokat várni. A legkockábbak, akik már nagyon unják a WoT-ot, azok kipróbálják, de nagyrészt szerintem megmarad érdekességnek, WoT modern tankokkal. A játékosok legnagyobb részét kitevő casualok nem fogják itt hagyni a több év alatt nehezen kifarmolt tankjaikat, főleg ha még pénzt is tettek a játékba, azért, hogy AW-ben ismét nulláról kezdhessék az egészet.

ROMOTO
A WT mivel túl hardcore-ra sikerült ami eleve elhibázott üzleti koncepció nem mérvadó az AW tekintetében, az ugyanolyan arcade játékmódra épült (szimpla WG koppintás ilyen értelemben) tehát nagyobb az átfedés és a játékosszipkázás lehetősége.
WT átlag 20-30 ezer fős bázist tudhat magáénak. WoT 100-200 főt , csak az EU szervereken. Max ha 10%-ot fog lecsípni belőle.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Szerintem optimális esetben, ha elindul az AW és népszerű lesz, akkor a piac törvényei miatt a tarifák egy idő után közelíteni fognak egymáshoz, az AW emel a WG meg csökkent, ha az AW nem ugorja meg a lécet, akkor marad minden a régiben...
Tényleg! Hogy erre eddig miért nem gondoltam? Már megyek is, ha ennyire egyszerű...
Ja, mégse...

ROMOTO
Nyílván ahogy többen is mondták a modellépítés egy dolog, az előkészítése-implementálása adott esetben a modellezési idő többszöröse.
pointer4
Vagy kihúzol 4 jó CW tankot, elkezdesz velük jól játszani. Elmész egy CW-mapon lévő jó klánba vele, és simán megkeresed a havi prémed dupláját.
És így teljesen önellátó lesz lesz a WOT-od. Én már több mint 1 éve nem fizettem semmiért, végig volt prém fiókom. És a legutóbbi leárazásnál vettem 3 tier8as prém tankot, még nem is mentem velük egy kört sem, várom hogy féláron rátehessek festést aranyból.
Ekkora árbevételű cégnél. Aztán még kitudja, mennyi tank van lemodellezve.

O-I: végre egy tank aminek van frontpáncélja😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 11:39:14

2-öt gurultam vele (többre most nincs idő vár a meló)....Gyakorlatilag tényleg is6 feeling, ergó nem visz át sok mindent, de viszont a páncélzatával lehet játszogatni. Hull down-ban meg egyenesen gyilkosnak tűnik.

Mégis IS6-al is tudtam jókat gurulni és kifejezetten kedvelem azt a tankot. Majd még tesztelgetem a napokban, aztán beírom, hogy végül csalódás lett-e.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ximix
Ha emlékeim nem csalnak a hajós csapat mondta, hogy egy ladik 7 ember 1 hónapnyi munkája.
Akkor most jön a csalódás... 😊
ROMOTO
Nekem azokkal van a legtöbb csatám amikkel farmolok-farmoltam, a többi tankkal többnyire csak annyit mentem amennyi a köv. kihúzáshoz kellett, nekem mondjuk időm sem lenne többre. Passzióból soha nem szoktam menni, ha nem duplázgatok (a fejlesztés miatt), akkor win-win8 at kozmetikázom a farmtankjaimmal (arra is jók) meg ha elkap egy nagyon gáz széria előveszem a nem költséges imba szarokat (kv-1, kv-2, ms-1, is-3 stb. 1 dupla erejéig), ami sajnos egy ideje annyira nem fér bele ennyi tanknál a játékidőbe, hogy kb 200 al kevesebb a wn8, mint 1 éve.
Mivel lassan halad a fejlesztés (nagyjából csak leduplázom, amit muszáj), soha nincs anyagi gondom mert mindig összejön közben a kredit.
Aki siet és nem akar felesleges időt szánni a macerás dolgokra az fizet, egyébként prémtank és prém előfizu nélkül is lehet fejlődni, több idő, szarabb stat, több macera, de a WG-t meg nem tudom elítélni azért hogy a komfortos játékot piszkos anyagiakhoz köti, elvégre nem szeretszolgálat.
Hali. Lesz mostanában leárazás Amcsi tankokra? Vagy olyan event ami miatt az is le lesz árazva? Konkrétan egy heteset vennék meg.
Valószínűleg azért nem modellezik újra meg újra őket😄

Solten
Mondjuk ez a modell biztos nem kerult 200 kilo jenki dollarba, csak hasznalniuk kellett a beteges fantaziajukat 😄 Legkozelebb valami kinai tankra raknak japo tornyot, mert igy egyszerubb es olcsobb, megvannak a modellek.

Saor Alba

Solten
Na errol van szo.

#362321: mi a lof... kerul egy szaros modellen $200k-ba?? Bele van kalkulalva a kiszallitott pizzak es a mellerendelt qrvak is?
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.30. 10:37:05

Saor Alba

Attack on Titan-t ismered? Japán nehéz kb. majdnem ilyen 😄

Szerintem ezek úgy gondolják, hogy a kredit rendszeren keresztül lehet a legjobban motiválni a játékosokat a költekezésre. Emiatt meg összersz.rják a nadrágjukat a fejlesztők, nehogy már egy normális és használható prém tankot hozzanak ki, emberi áron, mert szerintem még fegyelmit is kapna a fejlesztő csapat vezetője, hiszen akkor sokan használnák is, nem csak megvennék és utána szidnák, mint most van.

Ez így jó a WG-nek, a gyűjtők meg pár hobo megveszi szórakozásból, de a tank maga használhatatlan a kredit termelésre, mert folyamatosan aranyat kell belőle pumpálni, aztán akkor win win helyzet, a WG szerint. A játékosnak van egy prémtankja, feszülhet a melle, de sokra nem megy vele és ha kreditet akar, akkor fizetheti a prém előfizetést is hozzá.

A kredit tényleg egy örökös kínzó tényező annak, akinek nincs prém előfizetése. A mostani német tier9 9x 2x xp akcióban kihúztam a WTE-t, de mivel a hétvégén volt jó akció fogyó cuccra, modulokra, csak 150e kreditem maradt. A tankot 1,7m kreditért tudom eladni, tehát hiányzik kb 4,3m. Ha nem használom a prém tankjaimat, csak húzom a meglevőket, akkor napi kb 50e kreditet tudok termelni. A tier8-9 már viszi a kreditet általában, ha sikerül velük jól játszanom, akkor esetleg nullszaldó vagy csak kis pluszban zárok velük. Tier10-el nem is megyek, az megenne mindent, amíg fejlesztek, addig tier10-et hanyagolnom kell.

Magyarul ha meg akarom venni a tier10 WTE-t a belátható jövőben, akkor vagy felhagyok a fejlesztéssel és csak prém tankkal megyek, de még azzal is kb 1 hét mire összeszedek 4m-t. Az IM-el elakadtam nagyon, abból lehetne még kreditet jól kibányászni, de elakadtam a nehéz küldetéseknél, onnan nem számíthatok kreditre.

Marad az, hogy veszek 3nap 1hét prémet, ha kell a tier10 tank, máshogy egyszerűen túl sok idő, amíg kitermelem a szükséges kreditet.

A WG pontosan ezt csinálja, amennyire csak tudja, leszűkíti a kredithozamokat, mert a kredit éhség nagy úgy általában, mindenhez kell és jó sok kell. Abba meg bele se gondolok, hogy egy vérpista mennyi arany lőszert elpuffogtat és már tier5 környékén elkezdik (lejjebb nem játszottam mostanában, de lehet, hogy már ott is). Volt olyan csatám, hogy a T25-re leadott minden második lövés arany volt. Ennek elképesztő kredit igénye lehet, valahogy előteremtik.
Na végre megvan a wz-111....Hosszú grind volt, de ez kb Is6 szintű tank azzal meg nekem igen jól ment a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

patchaou
Azt valahol Én is olvastam, hogyha butítás nélkül raknák be a HD modelleket akkor több tank esetén a 2gigás vga-k megnyekkennének.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az mekkora egy játék volt. De kelletek hozzá módok. Ha nem lenne WoT, WT és AW, akkor sanszos , hogy ott is tankoznék. Anno a WoT előtt a Panzer Elite Action tankos játékokkal kellett pótolnóm az ilyent "éhséget".

Pontosan. Bár azért én is sokallom az összárat.
Gondolom csak a sima modell kerül 5-10%-ba , továbbá szerintem micsak lebútított változatott kapunk HD-ban és egyszerűbb hd-ban.

ROMOTO
Vicces videó <#zavart1>
ROMOTO
A sima pattonon tűréshatáron belül van a púp, ezen meg alátoldottak egy karimát, kb a torony magasságának a felére hízlalva a kupolát, ami nonszensz különösen annak a fényében hogy a látótávja az egyik legszarabb a tierjében.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.30. 09:27:51
Újabb wg retard védelem. Nyomorult retard az is3-mal prokhorovkán előbb lát meg engem mint én őt. Bokor mindkettőnk között volt több is. Én ugye buldoggal mindenkin camo skillel ő meg egy hevyben ugye aminek a rejtőzése papíron egy rakás szar. Volt köztünk vagy 50 méter. Mondjuk erre számíthattam mivel a type4 hevyt is alig birtam spotolni az artynak. Az istennek nem volt hajlandó villanni pedig már a szájában voltam ráadásul mozgásban volt mert tolatott.
LSSAHPAUL
Te egy igazi megszállott vagy. Ha ennyire szereted a tankokat, wot mellett még kipróbálhatnád a bf1942-őt, van benne egy rövid kampány rész..ha gyenge fokozatra állítod te leszel az isten, multija haldoklik de még van minimális klán élet is, legalább is 2012-ben mikor abbahagytam még volt. És ott a Heroes and Generals-ezt fejlesztik folyamatosan, egy próbát megér. Meg van még valami warthunder is, ezt nem próbáltam de ezt is fejlesztik folyamatosan lehet jó.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ebben a nagy összegben nem csak a modell elkészítés van hanem a kutatások, tervrajzok beszerzése stb.

WoT: Nishizumi77

Ja. Nekik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.30. 00:53:00

patchaou
Most akkor hogy is van ez? A WG lelkes amatőröknek csenget ki tankonként 100-200k dollárt?