418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #373811 Tényleg :D Az Edemszendleres-Drúberrimóros film az az 50 első randi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 19:47:29 -
Vagy volt az a.film,amiben a csaj minden reggelre elfelejtette a tegnapot.:-D
Lehet ő is elsö nap kapta ezt a betegsèget:-)
-
Userx2 #373809 "Gyorshír: 0.9.15 teszt szerver indulási időpont
Írta: Jacktor
Ha minden a tervek szerint alakul, a holnapi napon (04.29) elindul a 0.9.15-ös verzió első publikus teszt szervere."
Más:
T95 / Chieftain - Frissített paraméterek és videó
Rita oldal
-
Angelus1991ster #373808 Sok magyarázat lehet.
Most már az is lehet, hogy az illető egy különleges időhurokban van, aminek periódusa egy csata vagyis 15 perc.
Vagyis míg az accján változnak a számok, viszont ő mindig csak kezdő. Minden hurok idején újra kezdő állapotban van, mintha csak most nyomna elősször Csata/Battle gombot, amit még érzékelhet, hogy egyre több tankja van "valamiért".
És ez így megy.......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Más időhur(k)okra példa az Idétlen időkig, Holnap határa és a Csillagkapu 4.évadának 5.része (?), Star Trek, Euréka, hazai kormány és népe......
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.28. 19:21:58 -
M0RN1NGST4R #373807 Na én pont ezért nem álltam neki a 260 küldetéseinek. Egyszerűen túl sok időt és energiát igényel, a végeredmény pedig hogy mindenki rád összpontosít. -
Nihili #373806 Vegyél egyszer egyhavi prémet 3000Ft kb, egyszer az életben ki lehet bírni. Aztán majd ha leketyegett térjünk rá vissza milyen speciális elbánásban részesül az ember, az általad emlegetett háttér scriptek által. -
zsupeti #373805 Torrente valamelyik balfék segédje lehet ez a csóka.
Vagy az is lehet,h maga a Mester az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Myke28 #373804 Van teszt szerver 9.15 akit érdekel... -
Prokhorovkán a legtöbb heavy-re ez a sors vár ha van arty. :)
Amúgy 260-at azért sem látni gyakran, mert akinek meglett, hamar rájött hogy többet ér egy IS7-tel. Egyrészt a páncélja - bár papíron nagyon jónak tűnik - a gyakorlatban kb. minden lövést beenged (hamar ninja nerfelték ezt is sajnos). A másik gond az, hogy ha meglátnak vérszemet kap az ellenfél és sokszor öngyilkos módon ront rád, csak hogy téged kiszedhessen. Gondolom ebben van egy nagy adag irigység, vagy nem tudom mi más lehet az oka.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.04.28. 18:55:53 -
Frankie69 #373802 Te jó ég! Rákerestem. Ezt hogyan? -
Angelus1991ster #373801 E még lófasz. Rivaseloy-nál nincs rosszabb játékos. H van kíváncsi vagyok rá. -
kisbesi #373800 Íme a "Démon" -
Kotomicuki #373799 Tehát, ha "csak" célpontot repül a fizetőnek és miatta nincs 5-10 perces várakozás a csatákra, akkor már nem is nehezményezheti az egyén, ha nem ugyanabban az elbánásban részesül a háttér-scrip jóvoltából, mint a szent fizetőképesek..., értem, nincs több kérdésem! -
Angelus1991ster #373798 Miért takartad ki a nevét? Hisz oly szimpatikus ez a wot-démon. -
kisbesi #373797 Az ilyenek mit élveznek ebben a játékban?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #373796 Miért kéne a szarabbat kapnia? Ki írt ilyesmit?
Csak azt írtam, hogy ne ócsárold azt amihez ingyen hozzájutsz. -
XD -
Kotomicuki #373794 ...és ha nem fizetett érte vki, akkor annak mindenből szarabbat kell kapnia és örökre kussban kell maradnia, mert pl. ilyenek sincsenek benne az egyénre erőszakolt "szerződésben": ott minden szép és jó és egyenlő(nek van feltüntetve)...
Nem vagyol te kissé "rasszista" a p2w mindenekfelettiségét szajkózva? -
yossarianHUN #373793 Kezdődik... -
Angelus1991ster #373792 *Angelus1991ster (!)
"Fizettél a játékért?" kérdés azért merült fel bennem, mert vannak akik úgy szidják a WoT meg a dicső Wg-t, hogy egy kanyit nem fizettek a szórakozásért, de azért verik a gyíkot előtte hónapokig-évekig.
Nem szociális munkás ez a cég. -
Kotomicuki #373791 Tévedsz: "csupán" ennyit változott a wot, belülről, a játékosállomány maradt uo!
Régen sokkal több lehetőséged volt a +3 tier ellen, mint most a +2 ellen, mert volt pl. használható HE lőszer és a sokkal kevésbé szopató random-script is (az MM-t is beleértve: kevesebb volt a + tier-es csatád, mint most)! -
Lokker #373790 De szép is volt. Ott megtanult célozni az ember. Én örülök mikor nem top tier vagyok, zsíros xp-t lehet zsebre vágni. :D -
Userx2 #373789 T4-ben meg pláne jobban tápolódnak. -
Nem is a gyenge pontjaidra értettem
,hanem úgy általában.
De rád jellemző modon.1 sorral lejjebb,már megint mindenki hibás,a szar statod miatt csak Te nem
-
Örülj neki. Mi +4 -el kezdtük. Vagy +5? A lényeg, hogy megoldottuk a helyzetet. Bár akkoriban más volt minden. Ha valaki futott egy 0:15-ös csatát akkor hetekig azt a screenshotot linkelgettük egymásnak, most meg már mindennapos. Sajnos azért tart ott a játék ahol, mert felhígult a játékosállomány és a nagy részének már a +2 is gondot okoz.
-

De még van 63 a 180ból,igy is kell még vegyek?
Bár ha belegondolok,amíg 3 jegyű volt a prémnapok száma,és 5 jegyű volt a gold is,addig jól ment
1-2 tankba kell úgyis új legénység,remélem ezekkel hamar fel lehet tápolni őket. -
Gyuszopapa #373785 Én a Mines pályát gyülölöm.Ha arra kerülök az instant vesztés.Soha senki nem megy fel a dombra,én se,eddig mindig ráfáztam senki nem jött segíteni és a túlerő levert mint vak a poharat. -
Userx2 #373784 Nem:
-ha veszel 30 nap prémet és/vagy Pz-b2 tankot némi gold társaságában. :-D Utsó konteó megígérem :)
Ha megnézed az 1000 csatás átlagomat nem látod meg benne a számtalan boostot, amit az egyébként elég franciás lövegekkel bíró cseh ágban nyomtam el. stat. A wr mélypont a cseh 5-6, hát azokkal tankot nem bírtam eltalálni, nemhogy gyenge pontot. Után jött a T34-100 és T-50 sok boosttal.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.04.28. 16:06:19 -
Userx2 #373783 Aki IM-et csinál speciális MM-ben részesül, prémium fióktól függetlenül. Nem is sok O260 szaladgál a játékban. Én két hetet szántam rá. /kocka mód/ majdnem meglett a T28HTC, de olyan töményen jött a sok fasság, hogy inkább nem kérem egyiket sem. Emiatt is mentem eltávra. Na meg: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mekkora jó pálya prokhorovka ez a T34-nek, de 3 tetves nagyancs gyíkgyökércsírával az ellennél... ST-1 itt csináltam meg a pattintósat. persze arty nem volt.
-
Jövő héttől elkezdem őket felhasználni,bár fosok kicsit tőle
mert ugye egyesek szerint instant szopóroller
Ha el lehetne adni az jobb lenne
-
Userx2 #373781 Én legalább 4 hónapig AW -t nyomtam és tájára sem néztem a wotnak. Örül a WG, hogy visszatértem és most már jobban megbecsül. Ez lehet a magyarázat. :-D Viccen kívül, pár hónap kihagyás nem árt. -
yossarianHUN #373780 Csak hülyéskednek, de majd nemsokára megjön walert és pajtásai, és komolyra fordítják a szót
-
ilsalon #373779 Hát komám én ezt megcáfolnám a saját példámmal. Bármivel megyek, leginkább a tábla második felében szereplek. Igaz legtöbbet tier 6-7-8-9-ben megyek. Kivéve arty, ezzel mindig top tier vagyok, lásd lentebb.
Vagy például ilyen adatokat vezetek mostanában:
Light tankkal 157 meccs óta nem voltam értelmes spot pályán. (Spotolj 3k-t láthatatlanul küldi van bent)
Nincs ellenem nagyobb heavy 59 meccs óta (Sebezz 2k-t nagyobb heavybe med küldi)
36 csata óta nincs kettővel nagyobb tank ellenem csatában (artyval lőj ki két nagyobb ellenséget)
Ezen az accomon több, mint két éve folyamatosan van prém fiókom, vettem pár járgányt is.
Mindezek mellett sem vertem szét otthon a bútorokat. Szeretek játszani a játékkal és konteo hívőkkel ellentétben még mindig hiszek a balfasz randomban. Egy bármilyen hosszú rossz széria belefér a randomizálásba. Tudom, hogy majd az obj260 is meglesz idővel, ahogy a t55a-t is megcsináltam segítség nélkül. -
Rammsch31n #373778 Jár a taps/keksz! Így kell a játékot most elkezdő emberek agyát megfertőzni a hülyeséggel. :DDDD Most már az is manipulációt szimatol, aki azt sem tudta eddig, hogy esetleg van-e olyan. :DDDD -
Ez így van,csak megerősíteni tudom,mint
állandó prémfiók vásárló,30+prémtankkal

Se sopóág,se lag,game,crash,rng,mmszivatás,csak saját tier,minden tankkal,artyval is mindig top vagyok
-
Userx2 #373776 Micsoda kérdés. Legalább 1 hónap prémet, vagy speciális tank ajánlatokból vásárló embereket. Tapasztalatból mondom.
Nincs itt Angel1991ster, helyette kell megkérdeznem: asolyom fizettél a játékért?
-
asolyom #373775 Ja, és persze a garázsban a ping jelzőn minden rendben van. -
Gyuszopapa #373774 Kit nem dobál +2-be. -
asolyom #373773 Komolyan kezdi az idegeimet kikészíteni ez a tetves játék. Folyamatosan dobál +2 tierbe. Amikor végre top tier vagyok, akkor lag miatt nem lehet játszani.
-
MuldR #373772 A Type 4 asszem pont buffolva lesz.
OI es OI exp lesz nerfelve.