World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A francia 6-os artynak van jófajta 185 penes HEAT lőszere 720 alfával és 100%-os legénységgel egész jól használható. Ha látom, hogy lesz időm teljesen becélozni, akkor meg lehet próbálni a HEAT-et, ha beveri csúnyákat sebez. A 3k összelőhető vele ilyen módon, ha sok a bamba ellenfél, van tog, japán nehéz vagy japán medet is szereti nagyon. 5-6 betalált lövés és 3k már megvan, tier6-ban ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy az első feltétel is teljesülni fog.

Egyébként a normál lőszere is 90-es átütésű, tehát a papír tankok, japán nehéz oldala, tog stb, de akár t34 oldala vagy jól eltalálva az eleje is nagyon szépen beveszi a normált is brutál sebzés mellett.

A legjobb pálya mines, szerintem, ott már volt több 3k feletti sebzésem. Illetve TD módban is egészen ügyes ez az arty, de 3k sebzés mellett nem kell bűvészkedni a közelharccal, akkor is általában megvan a top xp.

Nagyobb artyval szerintem nehezebb, a 3k persze könnyebben megvan, csak nehéz top xp is lenni.
evek ota nem tudnak hd tankokon es a palyak buzeralasan kivul semmit hozzaadni a jatekhoz. majd pont ezt, mi? 😊
majd megint eloadjak, h annyi egymagos szerjozsa jatszik, aki rendszeresen fizet, h sajnos nem tudjak berakni a jatekba. pont.
Csak ha tartani akarják a lépést a konkurenciával. Meg mondjuk tudok élni nélküle, de azért így 2015-ben már megoldhatnák, hogy ha rámész egy kőkerítésre, akkor ne egy porfelhő kíséretében átváltson egy lerombolt modellre, hanem mondjuk szétessen, vagy valami. Ugyanígy nekimész egy rombolható háznak, eltűnik a fele, és felszáll egy porfelhő. Grafikabuziság nélkül is elég snassz.
popey8
Fontos ez egyáltalán? Pl. nekem egyáltalán nem hiányzik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

joe662
A sok fogyatékos,hogy örülne ennek<#eplus2> csata helyett lebontanák Kharkov-t <#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

LINK
2:50
Azért az ciki, hogy már a WT-ben is van realisztikus épületrombolás, csak a WG nyomorékoskodik még mindig a Havokkal.
joe662
Igy<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ééés igen gold nélkül<#mf1><#banplz>

Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni<#ravasz1>
Ám nem volt egyszerű,már több mint 1 heti sz..ás van benne<#wilting>
Most ezt a részt pihentethetem végre,jöhetnek a Td-k<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.10.04. 15:21:28

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

m44 full gold loszer.
Van valakinek ötlete, hogy lehetne a T55A SPG-15-ös küldijét megcsinálni? csak az 1.-dleges kéne...
joe662
Na ez engem is érdekelne<#eljen>
Egyszer kíváncsiságból feltettem,azóta is nyúz a fiam,hogy tegyem vissza<#zavart2>
Bár ha találnék róla leírást hogyan kell,lehet,hogy megpróbálkoznék vele.Idomból kitelik<#whatever>

angelus1991ster.blogspot.hu

Lunki88
Quickybaby töltött fel róla egy értékelő videót. 4 ezer feletti lepattanót csinált vele az egyik csatában. Mellé még persze gyors is, a löveg meg lézerágyú, mint a többi 10-es ruszki mednél.
AMX M4 1949-est mutatnák be.

Master91
már nagyon idegesít a srác hangja...
Nem lenne rossz, csak ennek a bagázsnak én pénzt nem adok... bár francia Sherman wtf. 😄
T-22 sr.-re én is kíváncsi vagyok. Összenyomott IS-3.

Én már csak annyit játszok, hogy van 4 tank, amit húzok, azt letriplázom...(meg még lenne egy T55A-s küldi, és annyi, de nem megy).... meg még talán, ez az új T22-s tankos dologra benézek, hátha nem rossz, de én inkább Total War: Arénázok, azt is csak ilyen minden parancsnokkal 1 győztes csatát alapon, meg hát ott van az IRL is. 😛
Warships ezerszer jobb már most, tier10 tankok állnak a garázsban, de csak porosodni fognak, amíg nem jön egy nagy "overhaul".
De még az álca skinek is ingyen vannak egy hétig egy hónapig.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 12:17:43

World of Tanks az elmúlt évek egyik legjobb játéka, csak a mögötte lévő csapat nem nőtt fel a WoT-hoz. Oké ők alkották, de már alkalmatlanok hozzá.
Tényleg ritka az olyan csata ami 8-12 percig tartanak. Csapat fele már az első 3 percben megdöglik. Csapat: úgy gondolom, hogy a tier 5-nél a csapat felére nem lehet számítani ( pl. egy oszlopnyi vérvörös játékos ), ez egy tierrel feljebb csökken.
Az MM-el az egyik baj, hogy sokszor igazságtalan. Főleg amikor alacsony átütésű tankot rak be 10-13 db egy és két szinttel magasabbak közé egy perc várakoztatás után. Type T-34 egy rakat T6-os és t7-es ellen. Úgy gondolom sebességét és mobilitását nézve nem felderítő tank. Közepes (sárga 4500-6500 wg pontos) játékosoknak ez szivatás. Ezzel nem azt akarom írni, hogy tierlimit kell a medeknek, hanem , hogy valamiféle battle tier szerű rendszer lenne a jó pl. VK3002DB-nek nem 2+/- -> hanem 1,5-1,75 -/+ .

Játékba való költés: nincs is mire költeni. Semmi pluszt nem ad a prémiumfiók, igen 50-50%-okat, de azt mostmár ingyen is megvan - 3-5x-ös napok, és pár ingyen prémiumtankkal megvan a szükséges kredit.
Egyedül tierlimites prémiumtankra ( Például : Churchill III, T-14 , garázshelyre , álca skin-ekre és jelzésekre érdemes költeni.

Sheltem
Srácok van valahol működő bud spencer mod ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sokan vannak úgy, hogy inkább várnának pár percet egy csatára, ha az mm a játékosokat valamennyire tudás szerint osztaná el. Nyilván tökételesen nem lehet megoldani és ebbe kötnek bele állandóan a szkeptikusok, de ha a 2 csapatban kb hasonló mennyiségű jó-közepes-gyenge játékos lenne, akkor feltételezhetően érdekesebb csaták lennének.

A WG azt felejti el, hogy csiszolhatja bármennyit a programot, de a játékos állomány mégis fontosabb paraméter marad, ami jobban befolyásolja a játék minőségét. Ehhez meg félnek vagy nem akarnak hozzányúlni, nehogy ki kelljen mondani, hogy vannak kutyaütő sz.r játékosok, akik csak arra jók, hogy a többieknek tönkre tegyék a szórakozását. Elhiszem, hogy játék meg hogy ingyenes meg minden, de ez mégis csak csapat játék. Sajnos, észrevehetően egyre több ilyen egységsugarú van, tehát a WG-nek foglalkoznia kéne a csaták minőségével is.

A WG azonban örül, mert gyors, dinamikus csaták, növekvő arany lőszer használat mellett. Királyság. A számok nyelvén. Gyakorlatban meg állandóan agyatlan rush, idióta minden taktikát nélkülöző játék és lövik az aranyat, hogy a nyakukon az erek kidagadnak. 5-6 perces csaták, szinte kivétel nélkül. Nem tudom, más hogyan van ezzel, de engem az sem boldogít, amikor a mi csapatunk gázolja le az ellenséget. Mi ebben a játékélmény, hogy idióták kiállnak nyílt részre, a kicsit skillesebb beforgat, de a többség csak egyszerűen éppen úgy marad, ahogy meglátta az ellenséget és addig lő, amíg van saját hp-ja. Esetleg ha már látja nagy gáz van, akkor tolat, a skillesebb kicsit tekeri a tankot, persze fölöslegesen. Qrva nagy játék tényleg.

Ha lesznek jó küldetések, akkor tolom, egyébként meg alapjáraton én is. Pár tankot leduplázok, oszt csókolom. Ilyen 5-6 perces agyhalott rush csaták nem adnak semmiféle játék élményt.
voivod32
Ma, néhány hónap kihagyás után, játszottam pár "meccset". Elég is volt. Nem hiszem, hogy valaha az életben még egyszer függővé válnék ettől a fostól. A szellemi, és fizikai állapotom nagyságrendekkel javult, amióta hanyagolom ezt az agyromboló, idegsejt zabáló szemetet. Ha játszom is valamivel, akkor a hadihajós kistesójával nyomom, ott legalább nem jár instant halállal , ha agyhalott a csapat.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Solten
<#eljen>

Mas: Vasarnap uberel mindent, 10 agyhalottunkal elindul a lemmingvonat az egyik oldalon, akinek tobb volt az iq-ja mint 80 maris irta a csetbe hogy gg lost, no de az ellen veglenyei meg lemmingvonatoznak a masik oldalon 😄 Annyira balf@szok voltak a 10-es tankjaikkal hogy 5-en lerendeztuk oket. Csak azert nyertunk 12-4-re mert az agyhalottjaink hosiesen behuztak a bazist.

Saor Alba

Újabb gyöngyszer a rühes arti gyűjteménybe...

Egész játékban rossz irányba lövöldöz, mikor vonulunk vissza, nyakunkon az ellennel elindul FELÉNK, nagy nehezen átrágjuk magunkat, egyedül maradok low hp val előttem egy wz111 full élettel. Nagy a távolság csak pattanok róla, de folyamatosan spotolom ennek a debil szarnak. Semmi... Elindulok, persze mire odaérek leszed a wz 300 hp ra, facehug, még egy lövés kellene bele, mázlival meglesz, erre ez a szar odalő és ENGEM TALÁL EL... Retardált nyomorék....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lunki88
Ember neked írói vénád van. Le kell fordítani ezt angolra és elküldeni a WG-nek. 😄
Hajjaj..pl Gaijin.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ma NE játszatok....

Hányinger.. Az összes retardált szürke féreg játszik...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szép történet😄
Nem is tudtam, hogy SerB ilyen szépen tud írni. Azt hittem csak a reszeléshez ért.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 00:30:49

eott
<#nyes> <#taps> <#eljen>
ximix
Az RNG egy sötét mély veremben volt leláncolva, a WG azt hitte uralja makacs természetét, de a rabláncon töltött évek alatt ereje nőttön-nőtt
és a WoT városában is felfigyeltek az egyre szaporodó a jelekre, melyek arra utaltak gazdája elveszítette a kontrollt felette.
A WG egy elkeseredett lépésre szánta el magát és segítségül hívta Havok lovagot, ki messze földről híres volt irgalmatlan fizikai erejéről.
Havok lovag kiállt a térre és rajongói körében hőstetteiről mesélt, a usereknek nagy ováció fogadott minden izgalmas részletet, a nap lassan lemenőben volt a Havok lovag búcsút intett majd a söntés felé vette az irányt, hogy felkészüljön a másnapi küzdelemre.
A kocsmában elmulatott idő után éjszaka a szállása felé bandukolt mikor mögüle az árnyékból két alak vált ki BigWorld és EgyMag, lassan mozogtak és csendben utolérték. Havok bár pityókás volt, derekasan helyt ált, BigWorld-öt sikerült leterítenie, de ekkor EgyMag hatalmas ütést mért rá hátulról, Havok elterült.
Reggel a páncélja, kardja nélkül, egy szál alsógatyában találtak rá a userek, homlokán egy felirattal - EgyMag -.
Havok lassan észhez tért és mikor szembesült a történtekkel, sebesen elnyargalt a városból.
Még sok lovag jelentkezett az évek során, mint HáDé a részletes vagy Adv.Graf a madarakkal táncoló vagy G.Ammo aki mindenkivel kikezdett, a harcot egyre csak halogatták,a hónapok egyre teltek közben a kifogások is egyre csak szaporodtak, azonban egy nap a távoli király fia Obsidian megérkezett a szomszéd városba AW-be és minden nap onnan fricskázta a WoT városát, majd hogy ezt fokozza kinyitotta AW kapuit és a kint a mezőn parádézott seregével.
WG sokat törte fejét mihez is kezdjen végső elkeseredésében egy éjszaka leereszkedett RNG vermébe, hogy tanácsot kérjen a fenevadtól.
A király elképedve látta a bestiát, melyet kar vastagságú láncok tartottak fogva, az évek alatt RNG sokat változott szavait már nehéz volt kivenni ...kocca...koooka...ne...vedd e... kock....... a király közelebb hajolt ekkor egy éles fájdalmat érzet és elvesztette eszméletét, hajnalban ébredt, kezével arcához nyúl és lánc csördül, lassan feláll, a fáklya fényénél a vizes táljában RNG arca néz rá.
Reggel RNG a király alakjában köszönti a népét és bejelenti -"a kocka el van vetve" mától a város neve Rubikock khmm Rubikon ... éljen éljen ..<#zavart1>
írta SerB 😛

A WG már fel volt erre készülve régen, többféle forgatókönyvvel, majd idővel a forgatókönyvek kezdtek fogyni (Havok, Cryengine, több proci szál ), de azért van ott több is. A kérdés az inkább ha nem jön a AW meddig húzták, kenték volna a mostani felállást ?
Van szánalmasabb cég a wargaming.net-en kívűl?

Master91
melyik mod / mi a szarért történik az hogy ha eltalálnak piros villanás és befagy a játék? hangok meg maradnak, de a képernyő fagy be..... már nemtudom hanyadig damage panelt rakom fel, célkeresztet is cseréltem, de előző 6 csatában 2x befagy ez a szar és restartolnom kell...

130 hp-s Is-3 eltalálja a 80%os Conqueroromat és befagy, köszi
Sunsetjoy
A videó eleve úgy kezdődik, hogy ott van a Rubicon szótári meghatározása 😊
Rubicon, átlépni a Rubicont; fontos, visszafordíthatatlan döntést hozni. Olyat, amit nem lehet visszafordítani, megmásítani.
Ugye korábban volt témájuk, hogy a 0.9.9 után nem az 1.0 jön, elmehetnének akármeddig a számozással. Az 1.0 helyett azonban 10-est kapott. Utána már nem térhetnek vissza az alszámozásra, átlépték a Rubicont 😄

Az elején a felfestett graffiti is azt jelenti, hogy a "kocka el van vetve".

Alea iacta est (latinul, jelentése: „a kocka el van vetve”), szállóige, amelyet az ókori források szerint eredetileg Julius Caesar mondott Kr. e. 49. január 10-én, amikor seregével átlépte a Rubicon folyót. Az abban az időben érvényes római törvény szerint hadvezér csak serege nélkül léphette át a folyót, amely akkor Itália határának számított. Az átkeléssel Caesar nyílt kenyértörést vállalt a Szenátussal, a polgárháború elkerülhetetlenné vált, tehát nem volt visszatérés, a folyó átlépésekor Caesar elindult az egyeduralom – vagy a bukás – felé vezető úton.

A szállóigét ennek mintájára olyan helyzetekben használják, amikor valaki visszafordíthatatlan döntést hozott, esetleg a döntését nagyszabásúnak kívánja láttatni, és/vagy konfliktust vállal fel vele.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

xotyi
Ez jellemzi a mai napot nálam...

Trance&Friends nothing more..

Nekem van egy elméletem, de egyrészt az titkos, másrészt lehet, hogy csak:
a. jól néz ki
b. még mindig nem olyan jó, mint a tripla X
c. 10.0 patch miatt van ott az 'X'
d. valaki a WG-nél pár hete nézte meg a Julius Caesar-t, s bele van b...
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2015.10.03. 19:54:10

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Engem azért "nice aimbot"-oztak le mert Ell hallufon T34-el 350 méterről eltaláltam a mozgó WZ111-et. Egy reportot lehet én is kaptam.

A Microsoft kezébe került a Havok

Nekem nem kell magyaráznod, múltkor El Hallufon azért vesztettünk, mert az ellenfél utolsó, egy lövéses IS-3-ának lánca benyelte a mi utolsó, egy lövéses JP E-100-unk HEAT-jét. Gyönyörű volt. De szerintem meg lehetne csinálni, csak ügyesen kéne beadni. A totálisan idióta többségnek szinte mindent be lehet adni, csak szép fokozatosan kell, ügyesen, cukormázzal bevonva. Erre a legjobb példa a politika.
Ez egy jó ötlet lenne, de félek, hogy nem lenne rá fizetőképes kereslet. Például a h.lyegyerek most is szórja a heat-et az E5-ből, mintha rászorulna az a tank, de mindegy is. Wz11114-el vagyok, mondom szemből ez be fog verni, nem tudok egyszerűen semmit takarni, próbáljuk meg az oldalával felszedni a lövést és szerencsém volt, a lánctalp vagy a spaced terület benyelte 0 crit-el (vagy csak a szokásos utolsó lövés szindróma, nagyon pontatlanok ezek a lövések, feltűnően). Utána csíternek nevez a vérpista és riportolni akar, mert annak mindent be kell vinnie és én csaló vagyok, ez máshogy nem lehet.

Szóval, ez van, erre van fizetőképes kereslet, hogy mindent beüssön a lőszerrel. A WG-ből én amúgy is előbb kinézem, hogy ilyen értelmes dolgot bevetne, mint például fiktív uránmagvas lőszert 400 feletti átütéssel. A sturmtigerből is hamarabb csinálnának tier8 prémet, mondjuk olyan sebzéssel, ami elpárologtatna mindenkit tier8-ig, afelett is odab.szna keményen. Ezeket szerintem hamarabb bevezetnék szívük szerint, mert ezért fizetne az egységsugarú.
ott a hiba h azt varod, h ebben a jatekban, bmihez is tanulni kelljen az egysegsugaru veglenynek.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.03. 17:55:32
Így az AW ammórendszerét elnézve felmerült bennem pár gondolat a WoT-os gold ammóval kapcsolatban.
Mi lenne, ha ezentúl a gold ammó nem nagyobb átütésű és ugyanakkora sebzésű, hanem nagyobb sebzésű, de kisebb átütésű lenne? Á la SU-100Y. Sebezhetsz többet, de akkor tanulj meg célozni, és ne kapj idegbajt, ha gyakrabban pattansz, mint egyébként. Ily módon épphogy a "skillesedést" segítené elő a gold ammó, nem az elhülyülést, mint jelenleg. Ehhez az AW-ban mondjuk még pluszt se kell fizetni, eldöntheted, hogy a 250 penes, 280 sebzésű APFSDS-t, vagy a 220 penes, 350 sebzésű HEAT-et töltöd a gépbe.

Ezt persze a WoT-ban nagy gonddal kéne balanszolni, mert extrém sebzésű és átütésű TD-k, pl. JP E-100 esetében nem lenne túl szerencsés, ha 250 pen mellett csinálna 1500 sebzést. A Csillagrombolónál már láthatunk valami hasonlót a HESH miatt, de ott szerintem nagyon elszálltak mind a sebzéssel, mind a randomságával.
legalább lesz mivel orosz legényeket húzni (Mivel nem fog több pénzt hozni, de olyan sok mínuszt sem).... csak ne olyan mission impossible legyen, mint az obj 260... na meg mondjuk nekem a t55-höz is egy ideje már csak 1 küldi hiányzik... xDDDD
ROMOTO
Nnah kicsit túrtam a T22 miatt.
Ez a "harc a véksőkig" nevű játékmód állandóra lesz bevezetve, hasonló az eventszerűen bevezetett játékmódokhoz, ahol pontokat kellett elfoglalni, javítható volt a járgány, respawn, tüzérség-légierő hívás stb. és még pár állítólag nagy meglepi készül hozzá. Ehhez gyártottak egyenlőre 2 pályát, Párizst és Berlint, egy "alternatív valóság" nevű maszlag keretein belül, itt ugye az Eiffel torony összedőlése meg a szétcseszett Párizs értendő alatta. Később majd gyártanak még pályákat hozzá. Nna ehhez a játékmódhoz fog kötődni a személyes küldetés, ahol megnyerhető a T22. Valószínűleg biztosra akarnak menni hogy a játékmóddal sokan játszanak, így hát bedobtak egy megnyerhető giga OP járgányt ehhez.
Már egy rakás WoT klánnal találkoztam, SKILL-es ürgékből kb. minden meccsen van.
ROMOTO
Akkor ott is mindenféle ladder-esl-cw meg a pro klánok lesznek a gyökér szűrők, akiben nincs nyájösztön vehet szopóálarcot...
Ne aggódj, az AW-ban már most ugyanez megy, pedig most még csak a fizetős teszterek játszhatnak. Rengeteg degenerált van, folyamatosan 15-3 és hasonló arányú vereségek, tegnap 40-50 csatából lett huszonzázalékos WR-em, szinte mindig top sebzőként. Az a kedvencem, mikor a csapat fele el se mozdul a bázisról, mert szép bokrok vannak a zászló körül, vagy mikor a degeneráltak nekiállnak rusholni a Leo 1 / OF 40 papírtankjaikkal, és a láthatatlan gépágyús scoutok kettő perc alatt szétrámolják őket. Szóval ha valamiért ne temesd a WoT-ot, akkor az a játékosállomány, az ugyanilyen retek lesz minden konkurenciánál.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.03. 14:56:28
ROMOTO
Nem, biztos valami olyan küldetéssorozat amiben minimum minden tankág top tierje kell és a végén triplaszalltózva kell felgyujtani 3 artyt egy meccsben, vagy vlmi hasonló lazaság <#hehe>
Sunsetjoy
Aki utoljára hal meg, úgy, hogy az utolsó skulóval kinyírja az utolsó ellenfelet, akinek a lövése őt (tehát Eye for an eye)? 😄😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ROMOTO
"Кроме того, в рамках режима «Бой до последнего» начнётся специальный сезон личных боевых задач с наградой в виде советского среднего танка X уровня Т-22 ср."

az orosz hivatalos oldalon találtam
ez azt jelenti hogy személyes szezonális küldihez "harc az utólsóig-végsőkig" lesz kötve a T-22 es