World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a normál lőszere is 90-es átütésű, tehát a papír tankok, japán nehéz oldala, tog stb, de akár t34 oldala vagy jól eltalálva az eleje is nagyon szépen beveszi a normált is brutál sebzés mellett.
A legjobb pálya mines, szerintem, ott már volt több 3k feletti sebzésem. Illetve TD módban is egészen ügyes ez az arty, de 3k sebzés mellett nem kell bűvészkedni a közelharccal, akkor is általában megvan a top xp.
Nagyobb artyval szerintem nehezebb, a 3k persze könnyebben megvan, csak nehéz top xp is lenni.
majd megint eloadjak, h annyi egymagos szerjozsa jatszik, aki rendszeresen fizet, h sajnos nem tudjak berakni a jatekba. pont.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
2:50
Azért az ciki, hogy már a WT-ben is van realisztikus épületrombolás, csak a WG nyomorékoskodik még mindig a Havokkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ééés igen gold nélkül<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni<#ravasz1>#ravasz1>
Ám nem volt egyszerű,már több mint 1 heti sz..ás van benne<#wilting>#wilting>
Most ezt a részt pihentethetem végre,jöhetnek a Td-k<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.10.04. 15:21:28
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyszer kíváncsiságból feltettem,azóta is nyúz a fiam,hogy tegyem vissza<#zavart2>#zavart2>
Bár ha találnék róla leírást hogyan kell,lehet,hogy megpróbálkoznék vele.Idomból kitelik<#whatever>#whatever>
http://magyarcsoszon.5mp.eu/web.php?a=magyarcsoszon&o=M2ul6WxexD Budapest TV színvonalsabb.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 12:17:43
Tényleg ritka az olyan csata ami 8-12 percig tartanak. Csapat fele már az első 3 percben megdöglik. Csapat: úgy gondolom, hogy a tier 5-nél a csapat felére nem lehet számítani ( pl. egy oszlopnyi vérvörös játékos ), ez egy tierrel feljebb csökken.
Az MM-el az egyik baj, hogy sokszor igazságtalan. Főleg amikor alacsony átütésű tankot rak be 10-13 db egy és két szinttel magasabbak közé egy perc várakoztatás után. Type T-34 egy rakat T6-os és t7-es ellen. Úgy gondolom sebességét és mobilitását nézve nem felderítő tank. Közepes (sárga 4500-6500 wg pontos) játékosoknak ez szivatás. Ezzel nem azt akarom írni, hogy tierlimit kell a medeknek, hanem , hogy valamiféle battle tier szerű rendszer lenne a jó pl. VK3002DB-nek nem 2+/- -> hanem 1,5-1,75 -/+ .
Játékba való költés: nincs is mire költeni. Semmi pluszt nem ad a prémiumfiók, igen 50-50%-okat, de azt mostmár ingyen is megvan - 3-5x-ös napok, és pár ingyen prémiumtankkal megvan a szükséges kredit.
Egyedül tierlimites prémiumtankra ( Például : Churchill III, T-14 , garázshelyre , álca skin-ekre és jelzésekre érdemes költeni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A WG azt felejti el, hogy csiszolhatja bármennyit a programot, de a játékos állomány mégis fontosabb paraméter marad, ami jobban befolyásolja a játék minőségét. Ehhez meg félnek vagy nem akarnak hozzányúlni, nehogy ki kelljen mondani, hogy vannak kutyaütő sz.r játékosok, akik csak arra jók, hogy a többieknek tönkre tegyék a szórakozását. Elhiszem, hogy játék meg hogy ingyenes meg minden, de ez mégis csak csapat játék. Sajnos, észrevehetően egyre több ilyen egységsugarú van, tehát a WG-nek foglalkoznia kéne a csaták minőségével is.
A WG azonban örül, mert gyors, dinamikus csaták, növekvő arany lőszer használat mellett. Királyság. A számok nyelvén. Gyakorlatban meg állandóan agyatlan rush, idióta minden taktikát nélkülöző játék és lövik az aranyat, hogy a nyakukon az erek kidagadnak. 5-6 perces csaták, szinte kivétel nélkül. Nem tudom, más hogyan van ezzel, de engem az sem boldogít, amikor a mi csapatunk gázolja le az ellenséget. Mi ebben a játékélmény, hogy idióták kiállnak nyílt részre, a kicsit skillesebb beforgat, de a többség csak egyszerűen éppen úgy marad, ahogy meglátta az ellenséget és addig lő, amíg van saját hp-ja. Esetleg ha már látja nagy gáz van, akkor tolat, a skillesebb kicsit tekeri a tankot, persze fölöslegesen. Qrva nagy játék tényleg.
Ha lesznek jó küldetések, akkor tolom, egyébként meg alapjáraton én is. Pár tankot leduplázok, oszt csókolom. Ilyen 5-6 perces agyhalott rush csaták nem adnak semmiféle játék élményt.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mas: Vasarnap uberel mindent, 10 agyhalottunkal elindul a lemmingvonat az egyik oldalon, akinek tobb volt az iq-ja mint 80 maris irta a csetbe hogy gg lost, no de az ellen veglenyei meg lemmingvonatoznak a masik oldalon 😄 Annyira balf@szok voltak a 10-es tankjaikkal hogy 5-en lerendeztuk oket. Csak azert nyertunk 12-4-re mert az agyhalottjaink hosiesen behuztak a bazist.
Saor Alba
Egész játékban rossz irányba lövöldöz, mikor vonulunk vissza, nyakunkon az ellennel elindul FELÉNK, nagy nehezen átrágjuk magunkat, egyedül maradok low hp val előttem egy wz111 full élettel. Nagy a távolság csak pattanok róla, de folyamatosan spotolom ennek a debil szarnak. Semmi... Elindulok, persze mire odaérek leszed a wz 300 hp ra, facehug, még egy lövés kellene bele, mázlival meglesz, erre ez a szar odalő és ENGEM TALÁL EL... Retardált nyomorék....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Hányinger.. Az összes retardált szürke féreg játszik...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem is tudtam, hogy SerB ilyen szépen tud írni. Azt hittem csak a reszeléshez ért.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.04. 00:30:49
A WG egy elkeseredett lépésre szánta el magát és segítségül hívta Havok lovagot, ki messze földről híres volt irgalmatlan fizikai erejéről.
Havok lovag kiállt a térre és rajongói körében hőstetteiről mesélt, a usereknek nagy ováció fogadott minden izgalmas részletet, a nap lassan lemenőben volt a Havok lovag búcsút intett majd a söntés felé vette az irányt, hogy felkészüljön a másnapi küzdelemre.
A kocsmában elmulatott idő után éjszaka a szállása felé bandukolt mikor mögüle az árnyékból két alak vált ki BigWorld és EgyMag, lassan mozogtak és csendben utolérték. Havok bár pityókás volt, derekasan helyt ált, BigWorld-öt sikerült leterítenie, de ekkor EgyMag hatalmas ütést mért rá hátulról, Havok elterült.
Reggel a páncélja, kardja nélkül, egy szál alsógatyában találtak rá a userek, homlokán egy felirattal - EgyMag -.
Havok lassan észhez tért és mikor szembesült a történtekkel, sebesen elnyargalt a városból.
Még sok lovag jelentkezett az évek során, mint HáDé a részletes vagy Adv.Graf a madarakkal táncoló vagy G.Ammo aki mindenkivel kikezdett, a harcot egyre csak halogatták,a hónapok egyre teltek közben a kifogások is egyre csak szaporodtak, azonban egy nap a távoli király fia Obsidian megérkezett a szomszéd városba AW-be és minden nap onnan fricskázta a WoT városát, majd hogy ezt fokozza kinyitotta AW kapuit és a kint a mezőn parádézott seregével.
WG sokat törte fejét mihez is kezdjen végső elkeseredésében egy éjszaka leereszkedett RNG vermébe, hogy tanácsot kérjen a fenevadtól.
A király elképedve látta a bestiát, melyet kar vastagságú láncok tartottak fogva, az évek alatt RNG sokat változott szavait már nehéz volt kivenni ...kocca...koooka...ne...vedd e... kock....... a király közelebb hajolt ekkor egy éles fájdalmat érzet és elvesztette eszméletét, hajnalban ébredt, kezével arcához nyúl és lánc csördül, lassan feláll, a fáklya fényénél a vizes táljában RNG arca néz rá.
Reggel RNG a király alakjában köszönti a népét és bejelenti -"a kocka el van vetve" mától a város neve Rubikock khmm Rubikon ... éljen éljen ..<#zavart1>#zavart1>
írta SerB 😛
A WG már fel volt erre készülve régen, többféle forgatókönyvvel, majd idővel a forgatókönyvek kezdtek fogyni (Havok, Cryengine, több proci szál ), de azért van ott több is. A kérdés az inkább ha nem jön a AW meddig húzták, kenték volna a mostani felállást ?
130 hp-s Is-3 eltalálja a 80%os Conqueroromat és befagy, köszi
Rubicon, átlépni a Rubicont; fontos, visszafordíthatatlan döntést hozni. Olyat, amit nem lehet visszafordítani, megmásítani.
Ugye korábban volt témájuk, hogy a 0.9.9 után nem az 1.0 jön, elmehetnének akármeddig a számozással. Az 1.0 helyett azonban 10-est kapott. Utána már nem térhetnek vissza az alszámozásra, átlépték a Rubicont 😄
Az elején a felfestett graffiti is azt jelenti, hogy a "kocka el van vetve".
Alea iacta est (latinul, jelentése: „a kocka el van vetve”), szállóige, amelyet az ókori források szerint eredetileg Julius Caesar mondott Kr. e. 49. január 10-én, amikor seregével átlépte a Rubicon folyót. Az abban az időben érvényes római törvény szerint hadvezér csak serege nélkül léphette át a folyót, amely akkor Itália határának számított. Az átkeléssel Caesar nyílt kenyértörést vállalt a Szenátussal, a polgárháború elkerülhetetlenné vált, tehát nem volt visszatérés, a folyó átlépésekor Caesar elindult az egyeduralom – vagy a bukás – felé vezető úton.
A szállóigét ennek mintájára olyan helyzetekben használják, amikor valaki visszafordíthatatlan döntést hozott, esetleg a döntését nagyszabásúnak kívánja láttatni, és/vagy konfliktust vállal fel vele.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
a. jól néz ki
b. még mindig nem olyan jó, mint a tripla X
c. 10.0 patch miatt van ott az 'X'
d. valaki a WG-nél pár hete nézte meg a Julius Caesar-t, s bele van b...
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2015.10.03. 19:54:10
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
A Microsoft kezébe került a Havok
Szóval, ez van, erre van fizetőképes kereslet, hogy mindent beüssön a lőszerrel. A WG-ből én amúgy is előbb kinézem, hogy ilyen értelmes dolgot bevetne, mint például fiktív uránmagvas lőszert 400 feletti átütéssel. A sturmtigerből is hamarabb csinálnának tier8 prémet, mondjuk olyan sebzéssel, ami elpárologtatna mindenkit tier8-ig, afelett is odab.szna keményen. Ezeket szerintem hamarabb bevezetnék szívük szerint, mert ezért fizetne az egységsugarú.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.03. 17:55:32
Mi lenne, ha ezentúl a gold ammó nem nagyobb átütésű és ugyanakkora sebzésű, hanem nagyobb sebzésű, de kisebb átütésű lenne? Á la SU-100Y. Sebezhetsz többet, de akkor tanulj meg célozni, és ne kapj idegbajt, ha gyakrabban pattansz, mint egyébként. Ily módon épphogy a "skillesedést" segítené elő a gold ammó, nem az elhülyülést, mint jelenleg. Ehhez az AW-ban mondjuk még pluszt se kell fizetni, eldöntheted, hogy a 250 penes, 280 sebzésű APFSDS-t, vagy a 220 penes, 350 sebzésű HEAT-et töltöd a gépbe.
Ezt persze a WoT-ban nagy gonddal kéne balanszolni, mert extrém sebzésű és átütésű TD-k, pl. JP E-100 esetében nem lenne túl szerencsés, ha 250 pen mellett csinálna 1500 sebzést. A Csillagrombolónál már láthatunk valami hasonlót a HESH miatt, de ott szerintem nagyon elszálltak mind a sebzéssel, mind a randomságával.
Ez a "harc a véksőkig" nevű játékmód állandóra lesz bevezetve, hasonló az eventszerűen bevezetett játékmódokhoz, ahol pontokat kellett elfoglalni, javítható volt a járgány, respawn, tüzérség-légierő hívás stb. és még pár állítólag nagy meglepi készül hozzá. Ehhez gyártottak egyenlőre 2 pályát, Párizst és Berlint, egy "alternatív valóság" nevű maszlag keretein belül, itt ugye az Eiffel torony összedőlése meg a szétcseszett Párizs értendő alatta. Később majd gyártanak még pályákat hozzá. Nna ehhez a játékmódhoz fog kötődni a személyes küldetés, ahol megnyerhető a T22. Valószínűleg biztosra akarnak menni hogy a játékmóddal sokan játszanak, így hát bedobtak egy megnyerhető giga OP járgányt ehhez.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.10.03. 14:56:28
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
az orosz hivatalos oldalon találtam
ez azt jelenti hogy személyes szezonális küldihez "harc az utólsóig-végsőkig" lesz kötve a T-22 es