418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• brasco84
    én is tegnap vettem észre ezt a missönt. de még csak 7/35 :D
  • walert
    Ezt a "szeretnék milliomos lenni" és kapok 1M kreditet misszió milyen feltételekhez kötött?
    mert nekem van ilyen, de barátomnak nincs. Mi lehet az oka ?
    Talán csak nem a szopóág kompenzálása miatt ?
  • Pares
    Igen, amikor bőven egylövéses, és "véletlenül" úgy dob a kockával az rng, hogy minimumot sebez és marad benne 1-10HP... Jó, ez velem szemben is előfordul, de inkább ne fordulna elő senkivel, idiótaság és rohadtul frusztráló...
  • Angelus1991ster
    Az is az RNG áldásos hatása, hogy pont 1%-hagyja meg az ellenfelet XD
    Akkor ha van rá lehetősége nekirohanok. Odatoszom a vasat.

#374488 Tutyimutyi2 <-
    Az a legjobb :D imádom amikor prémium meddel bekúr egy rakat 2 szinttel nagyobb közé.
    Oké, hogy van esély ilyenkor a Lejvasaló medálra, de prémium meddel ne lássak 10 meccsből 5-6-szor 2 szinnttel magasabbakat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.07. 13:23:01
  • tutyimutyi2
    Engem inkább az MM három napja tart már az hogy bármivel is megyek a lehető legmagasabb csatába dob nagyrészt egyedül vagy még 1-2 velem egyszintűvel és szinte semmi átmenettel,megyek hatossal van velem még kb 1-2 hatos tank aztán max 3 hetes az összes többi meg nyolcas ahol aztán nem elég hogy szar az átütésem (pl. type 58) hanem erre rájön az is hogy minden nyolcas engem akar elösször kilőni.
  • WR104
    Akkor meg szinte mindenki kezdonek szamitott ezert tudtal eredmenyes lenni.
    Azota akik minimalis intelligenciaval rendelkeznek kepesek voltak fejlodni meg itt vagy te nekunk.
  • Pares
    RNG... sajnos sokkal nehezebb ignorálni, mint a fórumra írkáló idiótákat...
  • Plata
    Amikor az MM-et elkapja a RáNGatózás.
  • Sheltem
    Kihagytad a C választ:

-Hülye állandóan rinyáló, önkritika nélküli játékosok olvasása,hallgatása

A helyes válasz a C
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.07. 13:14:40
  • Angelus1991ster
    Körkérdés: Melyik rosszabb, melyik bassza fel jobban a játékost? Az RNG vagy az MM?
  • patchaou
    De még mennyire :)
  • patchaou
    Előre is elnézést a többiektől, de a tököm tele van már ezekkel. Most egy kicsit sem leszek PC.

Annak, hogy Te meg az összes 800 körüli wn8-as egyszerűen mindenféle stratégia érzéknek híján vagytok, sőt megkockáztatom hogy még a wasd és az egér együttes használata is gondokat okoz olykor... Maradjatok csöndben s örüljetek hogy van lyuk a seggeteken. Ha ekkora low lennék akkor már rég abbahagytam volna a játékot. Semmi önkritikátok nincs. Ha ennyire semmi közöm nem lenne a játékhoz viszont szeretném, akkor legalább bekussolnék és nem híresztelném hogy mekkora low vagyok. Gyengék vagytok és megpróbáljátok mindenre ráfogni a semmilyen eredményeiteket. Ennyi.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.05.07. 13:03:10
  • joe662
    Rossz helyen kopogtatsz szerintem:-D:-D:-D
  • Plata
    Ha holnap megyek pecázni,és nem fogok semmit,akkor az azért van mert a halak scriptjébe belenyúltak?
    Vagy a csalinak rossz a scriptje,esetleg a horgot megvuduzták,vagy fogtam halat csak az ufók letranszportálták a horgomról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 12:57:56
  • Plata
    Nem hát csak több a rinyagép.
  • Bee
    Pontosság nerfnek, kb. a 0.8- as patch-ben rakták be. Gyengítették a szórásképet, de nem lett egetrengető a változás.
  • Plata
    Egyszerű,van gold ammo.
    Előbb hiszem el hogy E.T. létezik és ő gyártja a danone joghurtot mint ezt a script hülyeséget.

Ez olyan mint amikor a piacon a hülye kurvák rinyálnak hogy nekik milyen szar az életük mert rájuk küldte valaki feketemágiával a rontást,ilyenkor szoktam mondani hogy anyádat is meg átkozták,a születéseddel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 12:55:22
  • Kotomicuki
    Akkor, kérlek magyarázd meg, hogy a 7.5-ben mitől volt szinte naponta top gun-on, Master-badge-m és hogy lehet, hogy azóta a közelében sem vok ezeknek az eredményeknek, csak azért, mert nem engedi a script a találatokat olyan arányban, mint régen - te ezt minek hívnád?!
  • Bee
    Az RNG a játék része, mindenkire hat. Nekem kb. 73% a találati arányom, mert sok blind lövést engedek el. Rajtad múlik, hogy kitapasztald, mikor mire mivel érdemes lőni. Leo 1-gyel 400 méterre lazán vállalható a lövés, KV2-vel már a 250 méter is necces. Nincs WG által vezérelt szopóág vagy személyre szabott tudásnerfelő script. Nézd meg a pinged, a lassú net okozhat problémákat.

@Jagfater: ne bántsd, inkább magyarázd meg neki, hogy butaságot ír.
  • Lokker
    Lehet megint döglődik a login szerver... nem meglepő.
  • tutyimutyi2
    Miért írja ki a játék bejelentkezéskor ezt?
    Hiba a felhasználó adatainak fogadásakor. Kérlek próbálkozz újra.
    Ha viszont újra próbálkozok akkor meg az a baja hogy már be vagyok jelentkezve egy másik szerveren.
    És ha ismét újra próbálom akkor meg már azt írj hogy túlterhelt a szerver.
  • Angelus1991ster
    Ennél nagyobb faszság amikor, a medve5555 (itt is hirdette a yiutube videóját) vagy franctudjadik acc-jával azt írta , hogy fizetett 200 aranyat és máris 8 győztes csatája lett.
  • Sunsetjoy
    Visszatérve a wotra.
    Skoda T40, 1702 dmg, t7 csatában, 4 kill, 5115 wn8, 949 base xp - és még csak 1. osztályú jelvény.
    Aki kíváncsi rá milyen. Én azt mondom, olyan t6-ban, mint a német/cseh t25 tier5-ben. Kicsit tohonya, de mocsok kis köpködő :)
  • Lucifer001
    Sok a hiba . Telefonról írtam , de a mondandóm csak érthető :-)
  • patchaou
    Valami fórumon olvashatta kb két héttel ezelőtt, azóta ezt hajtogatja. A script az amit gonosz programozók írtak csak azért hogy kotomicukit, walertet meg a többi álregjét szopassa. Nem azért béna mert sötét ehhez a játékhoz. Nem, a script tehet mindenről.
  • JagFater
    Ja és figylej má Kotoncumi!

Te mint gyakorlott béna.
    Mi van akkor, ha én szimplán magamatól vagyok béna és jön a script?
    Rám már nem hat? Felismeri, hogy én magatól is béna vagyok és kikerül? Vagy annyira béna leszek, hogy majd csak folyik a nyálam a pálya közepén patakokba?
  • Lucifer001
    Igazat megvallva nem csinálom a küldetéseket , csak pont úgy kezd alakulni , mint a T55A ... Kifarmolom amit tudok . De ha még már 80% megvan , akkor csak még kellene szerezni . Obj. 260 úgy kb a felénél járhatók . De a tehetetlen kifarmolás miatt itt már elkezdtem a tüzérekkel is foglalkozni . Így hát az összes nemzet tüzéreivel 7 törvény vagyok . ( kivétel német ) Most hogy ezekkel is itt tartok így csak végig viszem 10 esig őket . Majd elnézegettem a garázsban . Visszatérve Obj Végső küldik , és azt eleje 1-5 ig még még vannak . inkább azok a bizonyos RNG futamok vannak hátra ... Kattints 3x ost , láncolj , gyújts stb. Szóval nem hajtok rá , majd ha úgy érzem túl közel három ahhoz , hogy ne hagyjam ki .
  • Plata
    Szar,de hogy jön ez ide?
  • Sherman0070
    HYPE!

• Sheltem
    Én csak a "távolból" figyelem a fórum eseményeit, de ezen a hozzászóláson bekönnyeztem a röhögéstől. :)

Köszönöm
  • JagFater
    Nálad akkor egy klánba jelentkezés akkor úgy néz ki, hogy:
    Sziasztok,
    Király vagyok, csak a script bénává tett, tudjátok, az RNG script.
    - Jaja, téged is?
    ja.
    - Gyere ülj le, hogy törént?
    Megyek, lövök, mint állat, addig minden jedi volt, oszt egyszercsak hopp...béna lettem. Rögtön tudtam, hogy a script.
    BEKAPCSOLTÁK.
    Próbáltam a Nod vírusírtót, meg az algopyrint, de semmi nem használt.
    Erengus Scriptus állapítható meg.
    Kész, vége. Annyi.
    Ne is erőltesd tovább, ez gyógyíthatatlan.
    Részvétem, jobban jársz (és mi is) ha nem fertőzöl tovább it.
  • Kotomicuki
    Igen, erre!
    Az egy nagy átlag: van, amikor elenged menni 70% fölé is, de néha a 30% sincs meg (teljesen rászűkülve, nem takarásban lévő célpontnál, stb.).

JagFater #374443:
    A hozzászólásod előtti a válaszom...
  • Plata
    Vegyél M41-et vagy T49-et,lazán meg lesz.
    Én a light küldikkel gyorsan kész vagyok,többivel van gond,de már minden kész van kivéve t28 Mt-15 és T28 SPG-15.Ezeket nem tudom,meddel sosem látok elég td-t,T8-9 meddel jó hal 1 Td-t ha látok.
  • Rammsch31n
    Az g*ci az a küldetés... én fél éven át is csak az elsődlegest tudtam megcsinálni... egyszerűbb volt, még az artyssal is az elsődlegest (amihez ki kellett húznom az M44-et)... mint ezzel a másodlagosat is. :D
  • Lokker
    Az gáz ha én még a stug4 küldetéseknél tartok? Light tankkal kéne 2k-t spotolni de olyan fakezű vagyok vele, hogy rossz nézni is. :D Általában 100-150 spottal maradok el. :D
  • joe662
    GG!
    Sok van mèg vissza?Èn az 55a mt 15 nèl leragadtam:-(
  • Plata
    Megkülönböztető script a rendőr script.
    Van neki szirénája meg villogója.
    Van hegyi script,az akkor jön elő ha magasra mész,a peca script,ha sokáig vízben mászkálsz,balfasz script,ha hülye konteósok közelébe kerülsz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 10:59:22
  • joe662
    Szegènyt mindenfèle script sùjtja:-D
    Kedvencem a megkűlőnbőztető script:-D:-D
    Igaz fingom sincs ez mit takarhat.
  • Plata
    Jó neked és totál beragadtam T28 spg és med utcsó küldinél.
  • Lucifer001
    Ezt meg kell osztanom :)

Obj 260 TL -14 missio .

6K spot kellett , de csatában meghívott a T37 , és így sikerült :)
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2016.05.07. 10:44:20