World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- T-22 sr. missions

- improved customization - Ja, mármint az új interfész? Fejlesztés a javából, csak épp állítólag ocsmány és bugos.
- clan functions

- change in render range - Na, csak egy év kellett hozzá.
- Berlin and Paris maps (domination only)

- FV4202 switch - szép, csak két évig tartott, hogy megcsinálják a felét annak, amit megígértek
- new HD tanks

Pedig júniusban még megmondta SerB bácsi, hogy ez szép nagy patch lesz, komoly tartalommal. Itt az ideje, hogy összeszedjék magukat.
artry ellen pont azert nem er semmit, mert a tetolemezt atuti es bent robban.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A spall liner egyik előnye, hogy kevésbé halnak meg a legénység tagjai is. Ami olyankor jól jön, amikor valami gyenge pont mögött legénységi tag van, például a parancsnok a kupolában.
kibaszott loszart sem er.
es a mostani pecsben is igen komoly fejleszteseket hoznak be?😊)
Inside:
- new rampage and steel hunt modes
- T-22 sr. missions
- improved customization
- clan functions
- change in render range (square to circle)
- Berlin and Paris maps (domination only)
- FV4202 switch
- new HD tanks
hehehe..
- Több olyan jó játékos van, aki pl. nem használ xvm-et, mégis tele van a töke sok mindennel, holott nem statkényszeres...
- Elég sokan nem használnak xvm-et (ezt mutatja a mod), nem hogy hajkurásszák a statot. Aztán vagy jól megy nekik, vagy nem.
- Azok, akik "miatt" bukás van (ezt a végeredményből, és nem a nyerési esélykalkulátorból látod), nem használnak xvm-et (néha előfordul, gondolom hogy lássák a javulásukat), ahhoz nem kell mod se, hogy lásd a mozgásából.
- Azok a játékosok, akik mondjuk tesznek a wn8 értékre, és arra mennek, hogy mindig megtegyék azt, amit megkövetel a szerepük (mondjuk lesebezzék a hp-jüket, a szintjük x-szeresét, stb.), azoknak is tele tud lenni a tökük, nem kell hozzá stat.
Azok vannak kevesebben, akiket leírtál.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ezek nem is akarjak hozni a minmum szintet, mert akkor a vegen meg tanulna es fejlodne!!
eddig egyik retard gyoker sem avval jott, h o jobb akar lenni, az xvm miatt, hanem o a faszagyerek, csak.. es jon valami oltarifaszsag duma..
Trance&Friends nothing more..
Mint ahogy az ellen sem, hogy neked alig ad be valami, míg az ellenfélnek lehetetlen lövéseket is. Ez persze lehet fordítva is, de én nem igazán szoktam noob módra lövéseket elengedni mondván hogy " rátartom lövök oszt majd lesz valami heeeee"
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.10.24. 16:29:19

Egy artystával kevesebb 😊 Bárcsak mind így döntene XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.10.24. 12:44:00
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
angelus1991ster.blogspot.hu
Olyan opció nem volt hogy balfasz csapattársak.
A hétvégi idiótákra nincs szó, de általánosságban is gyökerek vannak. Biztosra mentem . Az összes tankomat eladtam és a pénzt is elb@sztam a semmire nehogy újra letöltsem ezt az idegesítő kikapcsolódásra alkalmatlan szarkupacot.
Tudom , köszönjük hogy itt voltál , szia...
A HOAX-ból is kérem tegyen ki az illetékes, hogy legyen másnak is hely. Köszönöm.
Azért ide még jövök olvasgatni 😊
Egy ilyen világban rémisztő lenne élni. Ez egy disztópia/antiutópia, és emelett egy tipikus reklám, ami egy hamis életmódot mutat be az ismerős logo és zene mellett. Nem sokban különbözik " az anyu legjobb barátja a tomi mosópor"-tól.
Vereség
Csata: Westfield
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 51 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 11)
Szerzett kredit: -7 947 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 7 616; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 7 902)
<#vigyor>#vigyor>
M46 meg t62 megvolt hülyülve belém is belém kötöttek,meglőtt patton,és mivel ne hagyott békén hanem lökdösött hát én is meg lőttem,mint kiderült t49-nek jobb az ágyúja,mert szinte nullára lőttem.<#zavart1>#zavart1>
De megöltek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.24. 12:00:33
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Marad az AW.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért régebben, pl. tavaly szinte füstölt a két EU szerver . 200 ezer fő is fennt volt, ez a szám 125-160 k között mozog.
Mm sémákat kéne megírniuk. kb minimum 10-et. és abból 8-ban nem lenne arty. Eleve maximum csak 3-at engednék abból a nyamvadt égileukémiából ( ha rajtam múlna egy darab lenne csatánként - és akkor , mint támogató szerepköre meglenne) . Csak a medálok miatt lehetnek 5-en.
De az op tankokat is minimalizálni kellene. O-I-ból is oldalanként maximum 1-1-et hozna be.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.24. 10:31:45
De igazad van, régebben tovább tartott egy csata. Erre azonban csak a szerverstatisztikák adnának választ.
Wg-nek mennyire kevés kell, hogy a WoT-hoz normálisan hozzáálva jobbá tegye azt? Fun módok hova lettek? Pixel mód óta csak dögunalom, annak volt hangulata.
"Storm really hopes the bugs will be fixed by the time 10.0 goes out because 10.0 will not be delayed and if the game is bugged, it will come out with bugs"
Ellentétben a sok wotos low tieres egy helyben pörgős szarral, akik azt sem érzik merre halad a tank, ha hátrafelé áll a löveg...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
War Thunderban basszus már alapból bennt van a szlovák harckocsi felségjelzés (!). Továbbá a bolgároké is. Holott aztán , előbbieknek egy páncélos ezredre se futotta. De ezen szinte megse lepődök.
Toldin és Turánon is német jelzés és szín lesz. Nem képesek megoldani, mert a magyar jelzés okozza a 10.0-ás tesztszerver összes bugját.
Egy szaros fél megás .dds fájlt nem tudnak belerakni a játékba. Pedig a magyar kései jelzés nem olyan bonyolult, mint a T-55A-n szereplő NDK-s jelzés. Sőt valahol olvastam, hogy a WoWP-an az egyik lowtiwer repcsin ott is van a kései magyar jelzés. Másolniuk kéne és a size/scale-en kell állítgatniuk és kész. A festést az meg mód készítőn és Mr. Adobén múlik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.10.23. 19:50:59
Egy tier 10-es harcjármű 1500-1700 csata és fél év alatt megszerezhető, nyugger tempóban. T28 HTC-nél téptem a hajam.