World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül a BC vel volt élvezetes a játék, meg a bulldoggal.
Grafika SZEBB.
Pályák SOKKAL jobbak, nem középen vannak a magaslatok, nehogy minimális ágyúsüllyedés nélküli tankkal játszani tudj, hanem a pályák szélén.
Menü bonyolultabb, talán a sok agyatlan gyökér soha nem igazodik ki, talán ezért van kevesebb.
Fizika SOKKAL jobb.
Célkereszt normális, nem kell hozzá külön mod.
És ez még csak BÉTA.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mocskos wot-démonok. Ezek direkt nem csinálnak semmit. Persze ezek többet kapnak, mint a top3 vesztes.
angelus1991ster.blogspot.hu
http://thearmoredpatrol.com/2015/10/25/new-effects-in-10-0/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.25. 15:57:26
Kv-85-el sehogyan nem bírtam szemből sebezni, arany is lepattant róla. A tornyot próbáltam először, de az tényleg pattintós szögben állt, de utána a kicsit beforgatott mellét lőttem, ami 150 mm elvileg + a forgatás miatti effektív hatás, de lepattant. Azt mondtam, hogy ilyen nincs. Egyedül a lánctalp feletti gyenge pontot tudtam rajta belőni, az normál lőszerrel is megy.
Ez így nyilvánvalóan egy baromság, lehet neki most örülni, de a nerf egészen biztos. A másik röhejes dolog, hogy az ágyúja nagyon pontos, hatalmas távolságokra is betalál. Nem egy kv2 troll ágyú, na (most még legalábbis).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ezeknek a debileknek tenyleg meg kell kerdezniuk minden nyuves peccskor 4 eve folyamatosan? <#falbav>#falbav> <#hehe>#hehe>
"- according to Storm, only 10 percent of World of Tanks players have at least quadcore processors and 8GB of RAM"
??? a ruszki szerveren? A nemi szervebol cumizza ki ezeket a bolcsessegeket Storm?
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt at utolsó kv1 szinte 1 mp alatt párolgott el full hp-rol,az orrom előtt,pont mire betöltöttem<#gonosz3>#gonosz3>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Még javítanom kell nekem is ezt a küldetést, mert a másodlagos nincs meg és kéne a garázshely.
A WG nek pont ilyen gamerek kellenek.... <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
valamelyik irta kommentbe, h az o mar felrakott emlemai a radiosnak adnak pluszt. biztos hasznos lesz 😊))
Rudyn meg Cromwell B-n meg alapból rajta vannak a feliratok ergo logika szerint alapból járna, de a wg nem logikus...
biztos komoly kihivas lehet, amit kb minden masodik modder tud😄D
Q: At the last minimap change you guys said next time there is a minimap related change (from square to circle) you will introduce view range and draw range markers, that “next time” has come, but no markers. How are they going?
A: Unfortunately, not going for now.
http://thearmoredpatrol.com/2015/10/25/quickybabys-preview-and-thoughts-on-the-upcoming-10-0-emblem-bonuses/
- az arak elkepesztoek: +4%ert 600 gold vagy a felmillios kredit 30 napra.. ehhe
- az kulon mokas, h ilyen arak mellett, egyes emblemak, csak bizony esetben lepnek mukodesbe...
- gondolom majd cromwellnel, meg rudynal bedobjak h balance reason, h nincs annyi slot mint a tobbi tanknal 😄D
epeszu ember ezekre nem sokat fog kolteni szerintem igy..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pont ö kellett volna a küldetéshez<#rinya>#rinya>
<#nevetes1>#nevetes1>
Ha minden feltelepített wotpéldány elnyomná nekik a dxdiag fájlt, és abból vonnának következtetést, akkor hihető lenne. Talán. Van ilyen az EULA-ban?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mindegy, ment egy t62a csapattársam oldalról, megindultam én is. Erre basszus az összes komoly ellenséges tank, 2 e5 meg leo pta elkezdett követni és engem kergetni a házak között. Emiatt a másodlagos nem sikerült, nem maradtam életben. Nem is értettem a helyzetet, mert a csapatom legyezőszerűen állt fel, ha tovább támad a 2 E5 meg a leo, simán bedarálnak minket, szinte csak alacsony hp-s tankunk maradt.
A szokásos forgatókönyv, artyk szétspriccelnek, rohanok, mint állat, ellenség üldöz, több mellé lövés, arany lepattant obj261-ről (na erre az rng-re varrjon gombot valaki, 320 pen és nem lánc nyelte be, lepattant), másodperceken múlt, olyan zárótüzet kaptam az ellenségtől, de bement az utolsó lövésem és tádám, végre sikerült.
Szerintem messze ez az egyik legnehezebb t55a IM küldetés... Még az obj260 megfelelője is könnyebb, szerintem. A másodlagos meg nem is érdekel nagyon, bár a küldetés a legnehezebbek között van, a másodlagos csak 150e kreditet ad, nem egy óriási veszteség.
Az ellenség meg szimplán hülye volt, ha nem engem üldöznek, hanem koncentráltan tovább támadnak, akkor szinte biztosan nyernek. De pl egy E5 hogyan akart tulajdonképpen utolérni? Az amx30 egy qrva gyors tank.

Még egy dolog, megnéztem a következő MED küldetést, röhejesen könnyű ehhez képest. 6x lőjek med tankot, 1 medet lőjek ki meg szerezzek 1500hp sebzést, nevetségesen egyszerű és könnyű. Hihetetlen milyen nehézségi különbségek vannak a küldetések között.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.24. 21:57:19
"- according to Storm, only 10 percent of World of Tanks players have at least quadcore processors and 8GB of RAM"
A Chieftan-es mukson lehet fent maradta a sapka, de azért kb látszódik aminek kőll, már ha hihetünk e rajzoknak.
Az orosz járgányokra meg nem úgy ment a kiképzés, hogy tegye fel a kezét aki hk.-n akar szolgálni, hanem magasság szerint, ezért volt sok mongoloid, kirgiz arcu tankos mert ők lazán befértek a vasparipákba, úgye a nagy SZU-ban nem volt probléma az emberi nyersanyag.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.24. 21:48:10
Most van egy nap prémiumom és a Type 4-et kéne húznom, de valami borzalom. Vagy az SPG-k csapnak szét vagy a HEAT spammer medium tankok/T110E5, E-100 statpadderek. De katasztrófa az egész WoT. Sajnos az AW PvP-je se jobb, csak kicsit más ezért mások a fusztráló dolgok is, a PvE-je meg már unalmas.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.10.24. 21:45:25

Fene tudja mi az igazság, de szerintem az AW oldalán van a hiba, nem hiszem, hogy ennyire drabális lenne.
cyka blyat
cyka blyat
270 pen, 750 alfa, 0.27-es pontosság, és minden eddigi fogalmat elhomályosítóan ocsmány külső.

Chieftain a teszt szerveren. Ezek direkt élvezik ezt😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lépek előre 1-et de ez miatt hátra 2-őt.Nem hogy szaporodna az IGC-m hanem fogy és ez siralmas.Nesze bazd meg húzz ki így egy 10-es tankot úgy hogy fogy a kredited és vedd is meg.Meg rakj rá ventillátort és egyéb kiegészítőket.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.10.24. 19:55:40
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
es strom megmondta, akkor is kijon, akarmennyire is bugos lesz..
gondolom a matricakbol kell a bevetel.
a t22 azert eleg vicces, h full op joszag, es mar most mondjak, nagyon kevesek ereik majd el. megerte igy!
A tomatok leszarják a statjaikat nem használnak xvm-et és valószínűleg nem frusztrálják magukat szénné.
Ha nem lenne xvm mindenki ugyanúgy lesebezné a magéát, megnézné a csartaösszesítőben és ennyi. Nem menne a para hogy ez most ront-javít az átlagán a sok retard miatt...