World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha majd 2-3 hét, max egy hónap kényelmes játék lesz egy ág kihúzása, akkor átmegyek, addig marad a WoT. Nem azért farmoltam 2 évet, vettem prémeket stb, hogy most rohanjak elölről kezdeni ugyanezt a folyamatot egy 99%-ban ugyanilyen játékban. Majd játszom hétköznapokon, akkor talán kevesebb az idióta.

Ez így ebben a formában hülyeség. Ráadásul a min-maxoló lilákon kívül szerintem senkit se fog érdekelni az az 1-2%. Felrakja mindenki ugyanúgy ami tetszik neki mint eddig, vagy semmit. Legfeljebb a liláknak lesz +1 oka, amiért anyázhatják a népet, hogy miért nincs fenn ez meg az a felirat, stb., mert tuti emiatt bukik a csata... 😄

Lunki88
Ez a matricás dolog jó nagy hülyeség lesz, már ha tényleg bevezetésre kerül. Mindenkinek tele kell cicomáznia a tankjait jó sok kreditért vagy goldért ha nem akar emiatt hátrányba kerülni. Még quickybaby is erősen kritizálta a WG-nek ezt a húzását, pedig ő aztán nagy fanboynak számít.
Master91
És hallgatnak a feedback-re....
Több nap AW játék után hétvégén mentem wottal. Hát mintmondjak. A VK 45.02 B olyan lassan szűkült, meg olyan lassan ment és a többi tank is.
Egyedül a BC vel volt élvezetes a játék, meg a bulldoggal.
Még a funkcióbillentyűk is ugyanazok. DE:

Grafika SZEBB.

Pályák SOKKAL jobbak, nem középen vannak a magaslatok, nehogy minimális ágyúsüllyedés nélküli tankkal játszani tudj, hanem a pályák szélén.

Menü bonyolultabb, talán a sok agyatlan gyökér soha nem igazodik ki, talán ezért van kevesebb.

Fizika SOKKAL jobb.

Célkereszt normális, nem kell hozzá külön mod.

És ez még csak BÉTA.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

napi rohadjon meg: bicsferenc
Mocskos wot-démonok. Ezek direkt nem csinálnak semmit. Persze ezek többet kapnak, mint a top3 vesztes.

angelus1991ster.blogspot.hu

igy gifben csunyacska szegeny nagyon, ugyhogy neked legyen igazad! 😊
A játékban azért nem néz ki rosszul az új effekt. Bár az is igaz, hogy vannak sokkal fontosabb dolgok is amivel foglalkozhatnának.

ximix
szegeny ember idojaras-effektje.. vihart nem birnak a ruszki tamagocsik, marad a sima villamlas😄D .. szanalmas

http://thearmoredpatrol.com/2015/10/25/new-effects-in-10-0/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.10.25. 15:57:26
Addig akarom a pattintós küldetést megcsinálni, amíg nem nerfelik csendben. Ez a tank egyszűen vicc. Minden tier6 csata most már arról szól, hogy akkor mit is kezdjünk az O-I-val?

Kv-85-el sehogyan nem bírtam szemből sebezni, arany is lepattant róla. A tornyot próbáltam először, de az tényleg pattintós szögben állt, de utána a kicsit beforgatott mellét lőttem, ami 150 mm elvileg + a forgatás miatti effektív hatás, de lepattant. Azt mondtam, hogy ilyen nincs. Egyedül a lánctalp feletti gyenge pontot tudtam rajta belőni, az normál lőszerrel is megy.

Ez így nyilvánvalóan egy baromság, lehet neki most örülni, de a nerf egészen biztos. A másik röhejes dolog, hogy az ágyúja nagyon pontos, hatalmas távolságokra is betalál. Nem egy kv2 troll ágyú, na (most még legalábbis).
joe662
Amúgy egész jól lehet vele a statot is ápolni<#banplz> mondjuk furcsa.mert hát ugye hétvége van<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Solten
"- multicore WoT support will come relatively soon"

Ezeknek a debileknek tenyleg meg kell kerdezniuk minden nyuves peccskor 4 eve folyamatosan? <#falbav> <#hehe>

"- according to Storm, only 10 percent of World of Tanks players have at least quadcore processors and 8GB of RAM"

??? a ruszki szerveren? A nemi szervebol cumizza ki ezeket a bolcsessegeket Storm?

Saor Alba

patchaou
Túl bonyolult ez a játékmód az átlagnak, (még a sima normál csata is) talán ezért sok a dislike.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
A pattintással már nincs gond,csak a 2ksebzéssel,<#falbav>
Itt at utolsó kv1 szinte 1 mp alatt párolgott el full hp-rol,az orrom előtt,pont mire betöltöttem<#gonosz3>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azon szoktam röhögni, hogy többet pattintok, mint amennyit sebzek😄 Kellett az a tank a játékba. Egy félelmet keltő nehézpáncélos érett már oda. Csak a számukat kell csökkenteni kell, egy oldalon csak egy O-I lehessen.

angelus1991ster.blogspot.hu

Én is azt néztem, hogy simán meg lehet csinálni az oi-val a pattintós küldetést. Nekem volt már 4e felett is a pattintás vele, de a 3e nem szokatlan, főleg olyan csatákban, amikor van néhány, de nem túl sok tier7. Az egyedüli gond a 2e sebzés, ahhoz már nagyobb szerencse kell. Valami puhatestűbe kell szép kövéret belevágni, akkor nincs gond a 2e-el sem.

Még javítanom kell nekem is ezt a küldetést, mert a másodlagos nincs meg és kéne a garázshely.
ROMOTO
Ja, simán, nemcsak én látom úgy hogy nincs érdemi különbség játékmenet szempontjából a két játék között, davidbog is Vlmi hasonlót emlegetett, az meg hogy ki milyen hévvel ekézi a wg-t holmi elmaradt fejlesztésekkel kapcsolatban a lényegen nem változtat, mm, rng, retardáltak, bugok, balansz anomáliák mindkét játékban ugyanúgy vannak.
AW után előveszed EZT...? <#fejvakaras>

A WG nek pont ilyen gamerek kellenek.... <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Pales27
hol írtam, hogy tudom mire adja? biztos a kutyára, 2%-al hangosabban fog ugatni, ha spottolnak

es honnan tudod h mire fog adni, ha ad majd persze bmit, a rudyn levo emblema? 😊
valamelyik irta kommentbe, h az o mar felrakott emlemai a radiosnak adnak pluszt. biztos hasznos lesz 😊))
Na igen de ha klánba vagy akkor kötelezően mindent föl kell aggatni ami +ad a tankodnak amire azért van szükség mert CW-n enemy is mindent be fog vetni, és nem kerülhetsz emiatt hátrányba... Azaz mindent(!) ami javít a staton megkell venni goldért. Persze a klán ad goldot csak nem biztos hogy én ilyen hülyeségekre akarom elkölteni.
Pales27
kedvenc tankokra megéri feltenni, féláras akcióban, engem az zavar, hogy 5 éveseknek való emblémák közül lehet választani.
Rudyn meg Cromwell B-n meg alapból rajta vannak a feliratok ergo logika szerint alapból járna, de a wg nem logikus...

szerintem ez mindent elmond a wot fejlesztesrol 😄D
biztos komoly kihivas lehet, amit kb minden masodik modder tud😄D

Q: At the last minimap change you guys said next time there is a minimap related change (from square to circle) you will introduce view range and draw range markers, that “next time” has come, but no markers. How are they going?

A: Unfortunately, not going for now.
Az orosz 10.0 trailer

4k like és 17k dislike, azért ez szerintem rekord.
emblemakhoz, akit erdekel mire is szamithat:

http://thearmoredpatrol.com/2015/10/25/quickybabys-preview-and-thoughts-on-the-upcoming-10-0-emblem-bonuses/

- az arak elkepesztoek: +4%ert 600 gold vagy a felmillios kredit 30 napra.. ehhe
- az kulon mokas, h ilyen arak mellett, egyes emblemak, csak bizony esetben lepnek mukodesbe...
- gondolom majd cromwellnel, meg rudynal bedobjak h balance reason, h nincs annyi slot mint a tobbi tanknal 😄D

epeszu ember ezekre nem sokat fog kolteni szerintem igy..
ugye te sem gondolod komolyan, h emogott van barmi???😊
patchaou
Az a bombavető odabasz 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

joe662
Gyyááá de el b..tam,a pattintsd a hp-d 3x át<#falbav>,az elején hagytam a csöffit elmenekülni<#falbav>,de hát olyan szorgalmasan lövöldözte a lépattanókat,gondoltam még hagyom 1 kicsit érvényesülni.

Pont ö kellett volna a küldetéshez<#rinya>

<#nevetes1>

Tudták hogy a küldit akarod megcsinálni ezért szálltak rád😊
Sunsetjoy
Amúgy ilyeneket hogy jelent ki? Mert ha közvéleménykutatás, az nagyjából lóf@szt nem ér- pláne hogy nem találkoztunk vele. Több millió accountból jó párszázezer kérdőív kitöltés adna reprezentatív eredményt, más nem.
Ha minden feltelepített wotpéldány elnyomná nekik a dxdiag fájlt, és abból vonnának következtetést, akkor hihető lenne. Talán. Van ilyen az EULA-ban?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És végre, végre. Elképzelhetetlen mennyiségű szívás után ezzel a 3 arty med küldetéssel, legalább 20 olyan eset, amikor egy hajszálra voltam a teljesítéstől, most kaptam újra egy csatát egy alkalmas tankkal és 5 artyval. Csakhogy a szokásos noob felállás, kib.szottul vesztésre álltunk rövid idő után. Mondom, megpróbálom a 3 artyt, most már mindegy, csak ugye a bázisvédő foch ott lapult nem lehetett csak úgy rájuk rontani.
Mindegy, ment egy t62a csapattársam oldalról, megindultam én is. Erre basszus az összes komoly ellenséges tank, 2 e5 meg leo pta elkezdett követni és engem kergetni a házak között. Emiatt a másodlagos nem sikerült, nem maradtam életben. Nem is értettem a helyzetet, mert a csapatom legyezőszerűen állt fel, ha tovább támad a 2 E5 meg a leo, simán bedarálnak minket, szinte csak alacsony hp-s tankunk maradt.

A szokásos forgatókönyv, artyk szétspriccelnek, rohanok, mint állat, ellenség üldöz, több mellé lövés, arany lepattant obj261-ről (na erre az rng-re varrjon gombot valaki, 320 pen és nem lánc nyelte be, lepattant), másodperceken múlt, olyan zárótüzet kaptam az ellenségtől, de bement az utolsó lövésem és tádám, végre sikerült.

Szerintem messze ez az egyik legnehezebb t55a IM küldetés... Még az obj260 megfelelője is könnyebb, szerintem. A másodlagos meg nem is érdekel nagyon, bár a küldetés a legnehezebbek között van, a másodlagos csak 150e kreditet ad, nem egy óriási veszteség.

Az ellenség meg szimplán hülye volt, ha nem engem üldöznek, hanem koncentráltan tovább támadnak, akkor szinte biztosan nyernek. De pl egy E5 hogyan akart tulajdonképpen utolérni? Az amx30 egy qrva gyors tank.

Még egy dolog, megnéztem a következő MED küldetést, röhejesen könnyű ehhez képest. 6x lőjek med tankot, 1 medet lőjek ki meg szerezzek 1500hp sebzést, nevetségesen egyszerű és könnyű. Hihetetlen milyen nehézségi különbségek vannak a küldetések között.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.10.24. 21:57:19
ezen tenyleg rohogni tudok mar csak..

"- according to Storm, only 10 percent of World of Tanks players have at least quadcore processors and 8GB of RAM"
ximix

A Chieftan-es mukson lehet fent maradta a sapka, de azért kb látszódik aminek kőll, már ha hihetünk e rajzoknak.
Az orosz járgányokra meg nem úgy ment a kiképzés, hogy tegye fel a kezét aki hk.-n akar szolgálni, hanem magasság szerint, ezért volt sok mongoloid, kirgiz arcu tankos mert ők lazán befértek a vasparipákba, úgye a nagy SZU-ban nem volt probléma az emberi nyersanyag.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.10.24. 21:48:10
Jobban megnézve szerintem az AW-ben valóságosabb a mérete, ott talán kicsit túl hosszú lett. Az AW-ben kicsit hosszabb mint az M60A3, az M103A2 pedig egy görgővel hosszabb mint a M60A3. Nicolas "The Chieftain" Moran, csinált róla beumatató videót, amelyben a mellette lévő harckocsi egy M103A2, nem sokkal kisebb mint az M103A2 igazából csak a tornya kisebb térfogatú. A WoT-ban pedig alig nagyobb mint az Object 430 ami azért nem egy nagy gép. A T-64 kb ennyivel kisebb volt.

Most van egy nap prémiumom és a Type 4-et kéne húznom, de valami borzalom. Vagy az SPG-k csapnak szét vagy a HEAT spammer medium tankok/T110E5, E-100 statpadderek. De katasztrófa az egész WoT. Sajnos az AW PvP-je se jobb, csak kicsit más ezért mások a fusztráló dolgok is, a PvE-je meg már unalmas.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.10.24. 21:45:25
Az AW-ban már észrevettem, hogy valami böszme nagy, a T-64 gyakorlatilag eltörpül mellette.

Fene tudja mi az igazság, de szerintem az AW oldalán van a hiba, nem hiszem, hogy ennyire drabális lenne.
Kicsinek tűnik az Object 430-hoz képest. Vagy itt vagy az AW-ben nem sikerült jól lemodellezni legalább az egyiket.
Antimat
Az itt kit zavar? Az artyk (és pl. az Obj 263) hátulján is ott a talp, de dísznek ofc.

cyka blyat

joe662
Ez biztos történelmileg hitelesebb mint a wtfE100<#wilting>

Antimat
Én is azon gondolkozom, hogy talán még most kellene valahogy eladni az accomat, mert talán még valaki megveszi

cyka blyat

Ja. Szerintem akkora hátraszaltót dobott volna tüzeléskor, hogy kapásból hat katonát meg két teherautót csapott volna agyon.
ROMOTO
Azon a csőhosszon növelhetnének még kb 3 métert, kicsit rövidre sikerült <#wow3>
Íme a WT E-100 utód.

270 pen, 750 alfa, 0.27-es pontosság, és minden eddigi fogalmat elhomályosítóan ocsmány külső.

Chieftain a teszt szerveren. Ezek direkt élvezik ezt😄

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Hurrá! Ma+1 óràt lehet tobzódni a fogyatékosok közõtt:-)

Az a helyzet hogy a legtöbb gond ott van hogy nem a stat a lényeg hanem az hogy ne mínusz 12 ezret lássak a végén úgy hogy a saját HP-m 1,5-szeresét lesebeztem de a barmok miatt bukta lett.
Lépek előre 1-et de ez miatt hátra 2-őt.Nem hogy szaporodna az IGC-m hanem fogy és ez siralmas.Nesze bazd meg húzz ki így egy 10-es tankot úgy hogy fogy a kredited és vedd is meg.Meg rakj rá ventillátort és egyéb kiegészítőket.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.10.24. 19:55:40

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pedig ez ennyi lesz. ennyi lett a beigert nagy durranas.
es strom megmondta, akkor is kijon, akarmennyire is bugos lesz..
gondolom a matricakbol kell a bevetel.

a t22 azert eleg vicces, h full op joszag, es mar most mondjak, nagyon kevesek ereik majd el. megerte igy!
ROMOTO
"Azok vannak kevesebben, akiket leírtál." igen, pontosan, hol itt az ellentmondás?
A tomatok leszarják a statjaikat nem használnak xvm-et és valószínűleg nem frusztrálják magukat szénné.
Ha nem lenne xvm mindenki ugyanúgy lesebezné a magéát, megnézné a csartaösszesítőben és ennyi. Nem menne a para hogy ez most ront-javít az átlagán a sok retard miatt...