World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Megvettem az IS-8-at. Régóta ki volt már fejlesztve, de csak most mertem bevállalni a sok rossz vélemény miatt. Így hogy a löveget már az ST-I-en kifejlesztettem, a motort meg free xp-ből kihúztam, szerintem egyáltalán nem rossz ez a tank. Nagyon tetszik hogy ilyen mozgékony, és leforogja a többi heavyt, ezért nem mindig vagyok rákényszerülve hogy szemből támadjak. Persze egy rossz csapattal kevésbé állja meg a helyét mint egy keményebb heavy, pl. az ST-I vagy E-75.
jah ha neked elveid vannak, az mindjart mas 😄
joe662
Viszont van 100fps XD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

McFrost
😄 a mobilomon szebb 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az elvekről van szó. Tele van hibákkal a játék és még a legegyszerűbb dolgot sem képesek átültetni a játékon belül. Ez a szakmai hozzá nem értés ékes példája <#zavart1>
Tele ilyenekkel a játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

valahol azert orulok, ha legnagyobb problemad a jatekkal, h egyetlen t30 hd nem kerul be evvel a patchel....
Nem erről van szó. Lássák el a feladatukat, mert ha kellemetlen érzéseket kelt a tutyimutyiságuk nem veszek prémet, aztán valóban rosszúl fognak ŐK aludni <#action>
joe662
Fog ez menni<#ravasz1> csak hát a modok<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

V-sinc-t el felejtetem bekapcsolni<#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.11.15. 18:36:18

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

erdemes megnezni ezt a kibaszott ferget: cosnietak
t28proto-ban pont annyit csinalt, mint amit idaig tanult.. allt egy helyben, volt osszesen 400 sebzese, fogalma sem volt, mi tortenik, hol kene lenni, hol kene a support, vagy h eppen normalis fedezeket keressen... azt utan rajottem miert, miutan megneztem a statjat..
protoval is ment 2k meccset.. agyhalott fereg..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.15. 18:32:32
miert ha a kov patchben kapod csak meg , rosszul fogsz aludni??
Idézet - strom:
•K: "A T34 már HD. A T30 akkor miért nem, hisz ugyanaz a két tank?" V: "Ugyanaz? Minimum az ágyúk egészen eltérőek, nemde?"

Skandallum ! A WG-sek nem képesek a tanktest HD modelljét átvinni egy ugyanolyan pár centivel nagyobb csövűre.<#eplus2><#fogmosas><#action>

Valaki menjen már el programozónak a WG-hez. Micsoda autista bagázs van ott. <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.15. 18:02:57
hát csodálkoznék a dolgon ha olyan tier limites dolgot csinálnának vele mint a valentine II-vel azt nézve hogy régebben egy Q/A-ban volt hogy már nem terveznek tier limites prém tankokat behozni a játékba. 😞
Meg az új Star Wars Battlefront gyalázat is ekkortájt jön ki.

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Köszi!
Ez is lapos,akkor reménykedek,töltöm is az Sd klienst<#hehe>

Szia!Laptop Intel Hd 4000-en elmegy 15-20fps-el.

joe662
Hello mindenki!
Akadt 1 kis gondom<#fejvakaras>,összefosta magát a Gpu.m<#rinya>,szerintetek az intel HD 4600al elfut a játék full lowon.
Mert fölöslegesen nem tölteném le amiig ideér a másik

az szep h a valentine csak t4et lat, de meg egy hetzer vagy egy m3lee is problemat okoz neki.. arrol nem is beszelve, h regen legalabb ert valamit az a pancelzat, de ma mar, az ujabb 4esek sima ap-val keresztullovik. baromira elvault mar az a gep szerintem.
ha orosz, akkor mar inkabb egy t127.
en ebbe nem nagyon remenykednek, h tul hamar megtortenhet.. eleg visszagondolni, mennyi ido volt mire a m6 alienhez hozzanyultak. vagy eppen mostanaban volt a q/a-ba h eljutottak odaig h a pz V/VI Alfahoz, lehet hozza kene nyulni...
Ennyire képesek. 9.12-höz is nehéz szülés kellett.
9.13-ra van egy hónap és egy hetük. Vagyis már november végén az első 9.13 public test-nek meg kell jellennie.
Amihez megvan az idejük, hiszen a csehszló tankok szinte készen vannak, és csak azokat kell behozniuk.
Tech tree-t kell átírniuk egy kicsit, Skoda T 40-essel már a statisztika rész is megvan írva.

Csak nem ugyanazon a napon, mikor AW-ban kijön a 0.11-es patch? Meg legyek lepve? <#nevetes1>
Our sources tell that the new patch will come Tuesday, 17th November, on RU.

Hamár megvetted, nem adnám el a helyedben . Reménykednék abba, hogy a drága-gaming megkönyörül és tierlimitet ad neki valamikor.

0-ás tierlimittel ugyanúgy élvezhető lenne, mint a Valentine LL a saját szinjén 😊 Azt a harcjárművet ajánlom neked😊 akciósan a Valentine LL-l t5-6-os nem látsz, Igaz , csak 3 fős legénysée van , így a 4. tagokat a szovjet lightokban nem tudod gyorsabban fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.15. 13:42:51

Angelus: épp ezaz hogy wikit néztem és az azt mutatta hogy nem kerülök vele tier 7-be.
Solten
A kancso WG hozzaallasa is talan mas volna (talan), ha a jatekosok nem vennenek meg rogton minden sz@rt.

Saor Alba

Épp elég. De t7-en ? 😄

Mert a tárhelyet a WG adja, de a tankismertetőket tudtommal a játékosok szerkesztik (én is írtam oda párat, pl. a Type 61-es az enyém). Arról persze lehetne vitatkozni, hogy a WG-nek mennyire lenne felelőssége megfelelő infókkal ellátni a teszteket író játékosokat, de ez már más kérdés.
én úgy voltam vele hogy az a 92 pen max tier 6-ban még elmegy ha ehhez hozzávesszük azt hogy pl sík terepen megy 58-al.
http://wiki.wargaming.net/en/World_of_Tanks
ha nem a wg hatáskörébe tartozik akkor a címe miért kezdődik azzal hogy wargaming.net?
illetve asszem keddtől volt elérhető az m4 improved én pedig asszem pénteken vagy szombaton néztem rá a wikire és akkor még ki volt téve tier5-6-al. <#action>
Annak a tanknak a kiadása remekül jellemzi a wg pszichopata mivoltát. Játék világ sith-jei a wg-sek.
M4 Improved , a Skoda T 40-es után a másik megvehetetlen harckocsi. M4 Improvednek 0-ás tierlimitet kellett volna, adni. Így mindenki vette volna, mint a cukrot. Mégis ki vesz olyan tankot, amivel csak szopni fog? 92-vel , sőt még a golddal is alig fogsz érni valamit. Flankelés vele meg lehetetlen küldetés.

Ezzel az ágyúval a T-14 még elboldogul, de az tierlimites harckocsi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.15. 10:52:10

Solten
Az M3 Lee top agyuja, mehhehehe.... 😄

Saor Alba

Gondolom eleinte limitesként volt beharangozva, aztán ez megjelenés előtt megváltozott. A Wiki tudtommal nem tartozik a WG hatáskörébe, nem ők szerkesztik, így nem lehet őket kérdőre vonni amiatt, amit a Wikin olvasol.
Miért van az hogy amikor kikerült a hétvégi küldi plusz a bolt béli akció akkor az M4 Improved a wot wiki-n fent volt és azt láttam hogy tier-5-6-ba kerülhet csak úgyhogy megvettem erre nap végére levették a wot wiki-ről plusz fől vágott tier-7-be, miért tesznek fel hamis információt wikire illetve mégis mit gondolnak mi a faszt kezd majd az ember 92 pennel tier-7-ben?
Igen arra gondoltam, köszi. Sosem volt még 6 skilles legénységem, nem láttam még ilyet. 😊

Van neki, 5db 100%-os képesség, és a 6-ik van 90% környékén.
Már ha az E50 legénységére gondolsz.

wot nick: PsychoTrooper

Hm, hogy van a srácnak spot lámpája, ha a parancsnokon nincs hatodik érzék? iMeeGo

Fura, mert nagyon gyenge a gold ammoja is. 😄
Én kedvelem a Type 4-et. Azóta különösen, hogy megcsináltam vele a T55A 15. hevi küldetést.
Huh, végre végeztem a Type 4 japán nehéz harckocsival. 351 csata kellett hozzá, de körülbelül a duplájának tűnt. A Type 61 után ennek az eladása volt a legnagyobb megkönnyebbülés. Azt hiszem nálam a tier 9 heavyk közt megkapja a kategóriája legócskábbja címet. Az átlag sebzésem is mindössze 2036 lett vele, még a saját HP-mat se tudtam vele meglőni... Egyik tier 9 heavyvel se voltam ennyire gyenge. Tier 9 heavyk közt a Type 4 utáni legkevesebb átlagsebzéseim is ~260-al (buff előtti Vk45.02😎 és ~285-al (IS-8) több.

A Type 5-el még nem mentem, de kétlem hogy megéri azt a szívást, amit a Type 4-el és az O-Ho-val (ez még csak-csak elmegy) kell végig csinálni.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.14. 22:46:06
Tudja valaki mi lesz a holnapi Top of The Tech Tree? Vagy nem lesz a küldik miatt ? Sok volt ennyi jóbúú? <#nyes><#kuss><#nevetes2>

Na me' hogy ijenkó mán ki szokták tenniü
clan wars, hát ez mennyire jól esett, csóri cromwell ammo rackje berobbant az O-Im találata után és majdnem elcsapott a lerepülő tornya xD
Fel is vettem gifnek.

WoT: Nishizumi77

http://thearmoredpatrol.com/2015/11/14/some-wg-economic-info/
A bit of off-topic about economy and finances of Cyprus.

– During the Cyprus bank crisis in November 2013 Wargmaing and hedge-fund, Third Point, each acquired 30% of shares in the Cypriot Hellenic Bank paying 40mil Euro each. Before the acquisitions the main shareholder was the Church of Cyprus. A year later, both investors spent 45mil Euro each to purchase additional shares.

– We can’t exclude that Wargaming has professional economists and financiers. But from what is written above, it’s very likely that the appearance of the office in Nicosia, Cyprus, isn’t just because of the purchase, but from a complicated financial operation on the basis of the financial crisis in Cyprus. It’s likely Wargaming has invested in Cypriot economy and, as a result, has got an office.

AZon én is csodálkozom, hogy ennyi csataszám után, hogy lehetnek ilyen alantasak.

Nevetséges az egész,eredményesnek éreztem magam ebben a játékban még prémhasználat nélkül is.De nagyon úgy néz ki befejezem és nyilván az összes csapatalapú multijátékot skippelni fogom.
Eleve elég szar járművekkel és legénységekkel kell játszanom.De hogy állandóan az ellenséges csapat mellett az amőba csapattársakkal is meg kell küzdenem az már kicsit sok.Minden csatáról készítek képet és az utóbbi 2 hónap átnézése után rá kellett döbbennem hogy kegyetlen szopóágon vagyok.Képtelen vagyok elviselni azt hogy a top tankjaink nyomorékok,40000 csata 150 wn8 és hasonló -100 iq-val rendelkező egységsugarúak.
Hihetetlen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

AW. 3 hete be sem léptem ebbe a fosba.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Beléptem reggel pár csatára és 0:15, 4:15, 5:15 meg 3:15. Elég is volt a játékból a hétvégére, már az 5x sem érdekel, menjenek a p.csába ennyi agyhalott nyomorulttal. Töltse az idejét velük, aki akarja, én nem.
Milyen egy tank átlag hp-ja? 😄
Ma kikakptam zsinórban 12-szer az ARL-el, úgy hogy mindíg meglőttem legalább az a tankom átlag HP-ját. A Wn8-am 1300 volt átlagolva. Eddig akartam venni prémium tankot, de így már egy lófaszt fogok venni, inkább veszek csokit helyette. A WG pedig az RNG-nek elnevezett csalását, feldughatja mélyen a seggébe !<#boxer><#violent><#mf1>