418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #375068 Emberek... ha ennyire kiveri a biztosítékot, akkor Sg bővítmény -> Hozzáadás tiltólistához -> Béke. -
András77 #375066 Ha már ezekért a képekért se tudod kibannoltatni, akkor ez már a te bizonyítványod is... -
Pares #375065
-
Angelus1991ster #375064 Emlékeztet a 2013 ősze- 2014 tavasza trolljára. A feka pankrátoros giffesre.
Abban az időben bezzeg volt ázsiai hangulatos Pearl River pálya... :(
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 20:38:04 -
ez csak egy nagyon gyenge troll, ne etessétek, és ennyi... -
Angelus1991ster #375061 Ez még nálam is hülyébb XD -
Rammsch31n #375060 Én is így gondolom.Kitartást a maradóknak.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.05.13. 20:28:10 -
vasasgabri #375058 Ez volt az utolsó hogy itt jártam, ez már azért erős. -
Rammsch31n #375056 Magad nevében beszélj, "öcsipók". Szerintem rossz helyen jársz. -
vasasgabri #375055 Jó lenne ha ezeket az idióta hozzászólásokat és hozzá szólókat törölnék a fórumról addig még baj nem lesz. -
Angelus1991ster #375053 and end, but.... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abban egyetérthetünk, hogy WoT-ban szereplő német harckocsik egy része ha Hitler nincs akkor be se került volna. Legjobb az lett volna. Mániájának köszönhetően a Maus és stb. ma nem lenne kezünk alatt/között. "Öröksége" vagy milye akkor is megtapasztalható még itt a WoT-ban. Sőt a rá adott válaszok is. Pershing, Patton, IS család.
#375052 tegnap gondoltam, rá, hogy jó lenne festés akció. Olvasnak a gondolataimban, tudják a vágyaimat.....
Megjavulok én! 2+2= a helyes válasz : nem tudom, nem érdekel
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 17:54:57 -
Frankie69 #375052 Hétvégi akció -
yossarianHUN #375051 Mint látjátok, én se etettem tovább. Engedjük el a témát, mert egyszerűen nem ide tartozik. -
Angelus1991ster #375050 Két rendszer ugyanaz a fasiszta erőszakos diktatúra. Csak a bolsevikok egy kommunista jelleget húztak rá, de abban a komcsi szarságban is egyfajta sajátos embertípust akartak létrehozni, ahogy a németeknél az árja népfajt. Egyetlen ellenje volt ezeknek a fasz rendszereknek, az pedig a demokrácia. Szerencsére a két rendszert sajátosan, ránk jellemző módon csináltuk, vagyis nem lett komolyan véve. Amiből jól jöttünk ki (mert nem volt pol-potti vérengzés), de rosszul is (kádári idő alatt meghajlott gerinc).
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.13. 17:39:50 -
Kotomicuki #375048 Itt a paranoiás és egyoldalú tiltás eredménye: ha nincs tárgyilagosan és szabadon kibeszélve egy téma, sőt, ennek lehetőségétől is mániákusan elzárkóznak, csak tiltják és büntetik azt, még a rágondolást is, akkor teremtik csak meg igazán annak az erőnek a mágikus nosztalgiáját a tudatlanságból kiindulva... 
Sajnos, annak a rendszernek, aminek véleményezni kellene a másikat, is van annyi a füle mögött, hogy csak féligazságokat, gazságokat tud kreálni, hogy magát mentegesse, amik ezer sebből véreznek és így nemcsak, hogy elrettentően nem hat, hanem még ezen rendszer hibáit a bőrükön érzők körében felmagasztalja a másik rendszert - mert annak a hibát ők nem érezték a bőrükön, csak ezét, amiben most élnek.
Ha meg állandó ellenségképre van szüksége egy egyénnek/rendszernek, akkor az nem csupán a primitívség jele, hanem már orvosi eset is...
Sz'al, hanyagoljuk a témát, mindannyian, mert ebből jó nem sülhet ki! -
rogan99 #375047 Ez kapufa volt.... -
AryanW0lf #375046 Rendes válaszod az már nincs ennyi vagy ember... -
yossarianHUN #375045 Örülök, hogy a tudatlanságoddal alátámasztod az állításomat. -
Rammsch31n #375044 Én egyszer beleolvastam a Mein Kampf első oldalába (netről lekaptam)... (mert ugye, amit tiltanak az felkelti az ember figyelmét...+ érdekelt miről tanulok suliban, ami közvetetten meghatározott sok mindent a történelemben), hát akkora hülyeséget soha nem olvastam még, amit könyvnek neveznek...szóval gyorsan letöröltem. :) -
AryanW0lf #375043 Ezt melyik mese könyvedbe olvastad? -
yossarianHUN #375042 Ezt akkor a továbbiakban kérném mellőzni.
Egyébként arra mindig kíváncsi vagyok, hogy az ilyen Hitleres képeket linkelgetők tisztában vannak-e azzal, hogy az öreg mélyen megvetette a magyar népet, és jobb pillanataiban szolganépként tervezte fenntartani őket, rosszabbakban a háború utáni teljes kiirtásukat tervezte. De valahogy a legtöbb hobbináci szellemi kapacitását tekintve nem lep meg, hogy egy sort nem olvastak el a Bibliájukként kezelt Mein Kampf-ból. -
Kotomicuki #375040 Normális törvényekkel (alsó és felső határ meghúzva), de legfőképpen azok mindenkire, egyformán vonatkozó betartatásával az ilyesmik elkerülhetőek lennének, de akkor megint csak rosszul járna egy álszent réteg, akik csak és kizárólag a "kiskapuk" bejárásával tettek szert a vagyonukra, majd abból a hatalmukra... (pl. hogyan is keletkeztek az újgazdagok kis hazánkban)
A másik, ha már relativizálnak az urak (az egyiket tűzzel-vassal üldözik, a másikat meg nem csak eltűrik, hanem még...): a Kommunizmusnak sokkal több áldozata volt, szerte a világban, aztán azt mégsem büntetik ennyire keményen, sz'al a "kettősség" már a legfelső szinten megvan, így "alul" már csak - jobb esetben - káosz lehet belőle...
Ebből következően ezt a játékot már az ENSZ-nek is tiltania kéne, ha annyira "igazságot" szeretnénk tenni... -
Rammsch31n #375039 LOL. Papi a reklámban ilyeneket néz... :"D meghaltam. :D
Egy ruszki kötődésű banda nyilván nem Putyint fogja kritizálni, mert majd eljön értük az FSB...
Az mondjuk tényleg nagy igazság, hogy ha nem beszélnek róla elfelejtődik... ugyanakkor, hogyha elfelejtik, akkor meg az emberek hagyják megismétlődni...szóval... kettős ez a játék is. -
Angelus1991ster #375038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kotomicuki #375037 Ha meg az ötágú csillagot (szovjet, kínai, usa hadijel) rakják ki, akkor 1 év prémiumot kaptak volna...
Kíváncsi lennék, hogy aki történetesen szintén április 20.-án született, netán A H a valós monogramja, akkor azt is kidobják, vagy már be sem engedik a játékba?! (irónia)
Ezzel a túlbuzgó hozzáállással csak nem hagyják feledésbe merülni dolgokat, de ha nem ugranának rá ilyen görcsösen és ezzel reklámozzák amit nem kéne, akkor már rég feledésbe merült volna a téma - ja, hogy vannak akik pofátlanul (még mindig) ebből élnek meg..., és ők kinek fizetnek jogdíjat... -
yossarianHUN #375036 Nekem aztán teljesen mindegy. Neki tuti több időbe kerül bepötyögni a hsz-eket, mint nekem törölni őket. -
XD
Vajon most melyik reg-el jőn visza?:-D:-D -
asolyom #375034 Annyira nem rossz ez a tank! Nekem sokkal jobban bejön, mint a KV-1. És még nincs is rajta a top ágyú. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ahhoz képest hogy T10es kicsit olccó,lehet kínai verzió? 

-
Ja :)
Az a baj, hogy akik megbíznak bennem azoknak van egy vagy több accountjuk is, vagy csak simán nem akarnak egy újat. -
Pont ezért szemezek a player auctions-al.Ha jól értelmeztem,akkor ők mint 3 fél vesznek részt a bizniszben.
Mondjuk én már utaltam nem egyszer sok százezreket előre,még sose vertek át.Bizalmi kérdés ugyan de nem mindenki akarja lehúzni a másikat.De egy számla mögött van állt egy név+ lakcim is
-
András77 #375029 Mert aztán csak úgy odaadnak neked súlyos ezreket, tízezreket előre. Nem tudom, hogyan lehet online lerendezni, komolyan. Én tuti nem venném meg, ha nem adja ki előre az összes azonosítót, de akkor meg a vevő b.szhatja át az eladó fejét. Mondjuk az eladó még mindig érvelhet azzal, hogy ellopták az accot, ha átb.ssza a vevő (vagy akár akkor is, ha nem, csak g.ci akar lenni).
Telefont nem adtam meg, passzolom, hogy egyszerű-e megváltoztani. -
Bingóóó
-
Rammsch31n #375027 De ez egyszerű... telefonnal lecseréled az e-mailt... leszeded az accról a telefonszámot... eladod e-mailestül... a csávó meg rárakja a saját számát... szerintem. :D -
Angelus1991ster #375026 Börtönre ítéltem volna őket. -
Mert azt szerinted nem lehet cserélni 
Én ha eladnám,kizárólag csak utalás útján tenném,ott nincsen sok varia,lenyomozható,oda vissza mindenki
-
yossarianHUN #375024 Valszleg egy alreg. -
Angelus1991ster #375023 Akko ne posztollyak ijet ide?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10 óra munka után este 11-kor felüdülés volt az a meccs. -
Valamikor tavaly tavasszal tették az email mellé a csere lehetőséget,azóta is ott van.
Lehet elfelejtették kikapcsolni
-
Már egy marék szotyiért is odaadnám pedig, mivel a saját accom kicsit sem érdekel :) (középkategóriás vga)