World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V-sinc-t el felejtetem bekapcsolni<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.11.15. 18:36:18
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
t28proto-ban pont annyit csinalt, mint amit idaig tanult.. allt egy helyben, volt osszesen 400 sebzese, fogalma sem volt, mi tortenik, hol kene lenni, hol kene a support, vagy h eppen normalis fedezeket keressen... azt utan rajottem miert, miutan megneztem a statjat..
protoval is ment 2k meccset.. agyhalott fereg..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.11.15. 18:32:32
•K: "A T34 már HD. A T30 akkor miért nem, hisz ugyanaz a két tank?" V: "Ugyanaz? Minimum az ágyúk egészen eltérőek, nemde?"
Skandallum ! A WG-sek nem képesek a tanktest HD modelljét átvinni egy ugyanolyan pár centivel nagyobb csövűre.<#eplus2>#eplus2><#fogmosas>#fogmosas><#action>#action>
Valaki menjen már el programozónak a WG-hez. Micsoda autista bagázs van ott. <#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2015.11.15. 18:02:57
angelus1991ster.blogspot.hu
Ez is lapos,akkor reménykedek,töltöm is az Sd klienst<#hehe>#hehe>
Akadt 1 kis gondom<#fejvakaras>#fejvakaras>,összefosta magát a Gpu.m<#rinya>#rinya>,szerintetek az intel HD 4600al elfut a játék full lowon.
Mert fölöslegesen nem tölteném le amiig ideér a másik
ha orosz, akkor mar inkabb egy t127.
9.13-ra van egy hónap és egy hetük. Vagyis már november végén az első 9.13 public test-nek meg kell jellennie.
Amihez megvan az idejük, hiszen a csehszló tankok szinte készen vannak, és csak azokat kell behozniuk.
Tech tree-t kell átírniuk egy kicsit, Skoda T 40-essel már a statisztika rész is megvan írva.
0-ás tierlimittel ugyanúgy élvezhető lenne, mint a Valentine LL a saját szinjén 😊 Azt a harcjárművet ajánlom neked😊 akciósan a Valentine LL-l t5-6-os nem látsz, Igaz , csak 3 fős legénysée van , így a 4. tagokat a szovjet lightokban nem tudod gyorsabban fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.15. 13:42:51
Saor Alba
ha nem a wg hatáskörébe tartozik akkor a címe miért kezdődik azzal hogy wargaming.net?
illetve asszem keddtől volt elérhető az m4 improved én pedig asszem pénteken vagy szombaton néztem rá a wikire és akkor még ki volt téve tier5-6-al. <#action>#action>
M4 Improved , a Skoda T 40-es után a másik megvehetetlen harckocsi. M4 Improvednek 0-ás tierlimitet kellett volna, adni. Így mindenki vette volna, mint a cukrot. Mégis ki vesz olyan tankot, amivel csak szopni fog? 92-vel , sőt még a golddal is alig fogsz érni valamit. Flankelés vele meg lehetetlen küldetés.
Ezzel az ágyúval a T-14 még elboldogul, de az tierlimites harckocsi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.15. 10:52:10
Már ha az E50 legénységére gondolsz.
wot nick: PsychoTrooper
A Type 5-el még nem mentem, de kétlem hogy megéri azt a szívást, amit a Type 4-el és az O-Ho-val (ez még csak-csak elmegy) kell végig csinálni.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.11.14. 22:46:06
Na me' hogy ijenkó mán ki szokták tenniü
Fel is vettem gifnek.

WoT: Nishizumi77
– During the Cyprus bank crisis in November 2013 Wargmaing and hedge-fund, Third Point, each acquired 30% of shares in the Cypriot Hellenic Bank paying 40mil Euro each. Before the acquisitions the main shareholder was the Church of Cyprus. A year later, both investors spent 45mil Euro each to purchase additional shares.
– We can’t exclude that Wargaming has professional economists and financiers. But from what is written above, it’s very likely that the appearance of the office in Nicosia, Cyprus, isn’t just because of the purchase, but from a complicated financial operation on the basis of the financial crisis in Cyprus. It’s likely Wargaming has invested in Cypriot economy and, as a result, has got an office.
Eleve elég szar járművekkel és legénységekkel kell játszanom.De hogy állandóan az ellenséges csapat mellett az amőba csapattársakkal is meg kell küzdenem az már kicsit sok.Minden csatáról készítek képet és az utóbbi 2 hónap átnézése után rá kellett döbbennem hogy kegyetlen szopóágon vagyok.Képtelen vagyok elviselni azt hogy a top tankjaink nyomorékok,40000 csata 150 wn8 és hasonló -100 iq-val rendelkező egységsugarúak.
Hihetetlen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...