418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    50 vs 50 csatákról mit gondoltok?
    Szerintem jó ötlet, legalább nem 2-3 perc lenne egy csata (hanem 5-6 xD), de viszont jó pár tanknál fel kell emelni a lőszerjavadalmazást.
    Viszont az nem tetszene, ha olyan lenne, mint az egyik kivett módban, hogy "feltöltőpontok" lennének (vagy legalábbis ne olyan formában, az pl nekem bejönne, hogy ha a saját bázis meg lenne rendesen csinálva, ahová kapun keresztül kell begurulni, ott lehetne javítani/feltölteni).
  • asolyom
    Nyilván az is a hiba, hogy sokféle tankkal játszom, és mivel mindegyik más más taktikát igényel, egyiket sem tudom igazán megszokni, kiismerni. Azt is látom, hogy 30-50 csata egy tankkal semmi, és százas nagyságrendet kellene játszani ahhoz, hogy az ember biztos kézzel irányíthasson egy-egy járművet, és azzal a bizonyos járművel megismerhesse az egyes térképeket; melyiken hol és hogyan lehet hatékonyan működni az adott tankkal. Ezen kellene változtatnom! És ez így is lesz! :-)
  • Meteora4
    pls valaki segítsen a wot tweaker azt írja ki telepítés helyett hogy : Application has generated an exception that could not be handled.
  • yossarianHUN
    Úgy rémlik, ezt már hallottuk tőled párszor.
  • yossarianHUN
    A kettő keveréke az igazság. Egy műtéthibás pasasról van szó, de komédia volt.
  • asolyom
    Azt már elfogadtam, hogy sok a hülye. Viszont tudnék örülni, ha nem 80%-ban a ledózerolt csapatban lennék.
  • Plata
    megszoksz vagy megszöksz,ez a két választás van,de ne csodálkozz a szar csatákon,meg kezdődött a nyár,itt a nyári szünet sok a hülye gyerek a szervereken,én nyárra mindig abbahagyom.vagy legalább is havi 1-2 csatát beszorítok.
  • Plata
    Ez mi a bánat akar lenni?
  • asolyom
    Ezt hiszem, hogy befejeztem ezt a játékot. A MM egy kalap szar! Szinte minden csata 3 perc alatt véget ér 1-15, 2-15 és hasonló eredményekkel. És 10-ből 8-szor én vagyok a szívó ágon. Ebből uninstall lesz.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.06.02. 19:10:10
  • Pares
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, biztos nálam a hiba, de mintha csökkent volna a teljesítmény a javítás óta... Meg random időközönként hirtelen totál belassul 10FPS vagy az alá.
  • Meteora4
    valamiért ezt írja ki hogy : Application has generated an exception that could not be handled. Process ID=0X1a8 (424) , Thread ID=0x74c (1868).................valaki tud valamit erről? a wot tweaker plus írja
  • asolyom
    Tudod...

Nincs akváriumod? Akkor buzi vagy! :-)
  • Angelus1991ster
    Há mé nem az?
    Artyzol? Buzi-e vagy?
  • Rammsch31n
    :D az... :DDD
  • asolyom
    Ma azt is megtudtam a chat ablakból, hogy aki arty-val játszik az buzi ás idióta. Ezt persze csapattárs mondta....
  • Angelus1991ster
  • Sunsetjoy
    Szkeccsparádés műsorféleség, amelynek egyik része a Boemerang - ebből lett 2006-ban meme. A feltöltő kiszedte azokat a részeket, amik azt mutathatták volna, hogy hamis. A történet szerint a műsorvezető visszaemlékezik, hogy miért rúgták ki (ez van kiszedve a feltöltött videóból)
    Azok terjeszthetik hogy valódi, akik elhitték a későbbi bemutatóit a videónak, mert mások igaziként mutatták be. De az összes szereplő színész benne. Lásd a spoilerben.
    Eredeti angol feliratos videó 2006-ból, 14 milliós nézettséggel: link

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

https://en.wikipedia.org/wiki/In_de_gloria

The video uploader who added English subtitles to the footage implied the footage was real and shortened it especially to remove all indications of it being fake. The full sketch shows the TV host in a supposed archive TV show (hence the title Boomerang) looking back on the infamous moment that got him fired in the past. All people in the footage are actors. The show's host, Erik Hartman, is played by Tom Van Dyck, his two guests Valère and Marijke are portrayed by Lucas Van den Eynde and An Miller.
    It quickly became an Internet meme among foreigners who mistake it for being real. In september 2006 the Youtube clip was even shown during The Tonight Show with Jay Leno[6] and Star Channel news, with both hosts announcing it as being real.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.06.02. 16:24:55
  • lammaer
    Nem egyértelmű. Két hozzászólás van:

- az egyik szerint ez egy valódi riport volt, ahol orvosi műhibák áldozatairól volt szó (a férfinek ugye a hangszálát cseszték el, a hangján röhögött fel a riporter, a hölgy meg vmi gerincműtét miatt került tolószékbe)

- más szerint ez nem valódi riport, hanem egy komédia.

Állitólag Belga műsor, ez a nyelv nekem ismeretlen.
  • suba53
    Megvan valahol az eredeti szöveg felirattal is?

Vajon mitől kaphatott röhögőgörcsöt a riporter valójában?
  • yossarianHUN
    link
  • yossarianHUN
    [ spoiler ] off szöveg [ /spoiler ]

A zárójeleken belüli szóközök nélkül.
  • JagFater
    Jogos fonok, csak mobilon nincs off opsun.
  • Meteora4
    sziasztok!
    Létezik a legújabb verzióhoz valami grafika butító hogy kisebb gépen is lehessen játszani?
  • yossarianHUN
    Mint az mondottam...
  • JagFater
    Elo embert nem ismerek, aki bement volna a vindoz botba es kert volna egy win10-et elvitelre...
    40-ezerrol volt szo, ahhoz viszonyitottam.
    Korlatok alatt hardves es leginkabb szoftveres dolgokat ertek,mar ha csaka telefonokbol indulok ki. Micsoda hisztik szoktak menni android frissitesek hianyarol, pedig neves gyartokrol bezzelunk, nem egy kinai nonem cuccrol.
    Nem lehet sd-re telepiteni, meg hasonlo nyalsnksagok.

De nekem aztan tokmindegy, ki min nezi a poreszt.
  • yossarianHUN

Hát ezen megszakadtam:D
  • András77
    Ne viccelj már, új áron számolva 25e-ből te nem raksz össze egy használható multimédia pc-t digitális kimenettel (a vga csatit felejtsük el még akkor is ha esetleg a tv-n van csatlakozó). A következő probléma az op rendszer, amit ugye szeretnek kifelejteni, mert hogy majd okosba oldja meg a vevő, ahogy tudja. Használt árakat meg ne keverjük, mert használt droidok ára is a padlón van, akkor almát hasonlítsuk az almához, vagy inkább körtét a körtéhez, mert az almát az apple már levédette

Ja igen, és a droidos rendszer nem 25e-be kerül, hanem mondjuk 15-18e-be vámmal együtt.

Milyen fizikai korlátokra gondolsz? Ez a része komolyan érdekelne, mert én ezt átrágtam nagyon alaposan akkoriban. Nemek 3 éves a droid multimédia lejátszó, de eddig semmiféle korlátokba nem ütköztem vele kapcsolatban. Autocad-et nem akarok rajta futtatni, meg WoT-ot sem, bár kérdés azért, hogy 25e-ből te összeraksz-e új áron számolva bármit is (feltételezve, hogy a "jó tündér" ad neked op rendszert vagy linuxot használsz, különben még egy 10e nagyon alsó hangon kb) , ami komolyabb programokat tud futtatni.

Gyerekek simán játszanak a drodion, angry bird, ilyesmikkel. Szóval ez a része is megoldva.

Én is tudom, hogy a pc erősebb meg univerzálisabb, de ha valakinek kell a nappaliba egy média box, akkor semmiféle SW nem fog neki hiányozni, minden van droidra, ami kell. Külső egységeket is rá lehet csatlakoztatni, kamera skype-hoz stb.

Hogy ár/értékben messze jobbak a droidos média boxok, az szerintem evidens és a használhatóságában én semmiféle korláttal nem találkoztam, pedig 3 éve tolom és fogyasztjuk a "médiát", elég sokat. A mostani droid hw meg kb 4x erősebb, mint az enyém, úgyhogy még annyira sem fog korlátokba ütközni, bár el nem tudom képzelni, hogy milyen korlátokra gondolsz...
  • JagFater
    Off

Egy latop vinyo kell, haz tappal 3000.
    Ebayrol 2000-ert veszel hozza olyan billentyus taviranyitot. Kb. 25 ezerbol megvan.

Irtam, hogy elso talalat. Semmit nem keresgettem. Van olyan lap, amin vsn hdmi.
    Felebol osszeraksz egy joval komolyabb cuccot.
    Melozni kell vele, az teny. De meg vetlen sem lesz az, hogy fizikai korlatokba utkozol.
  • yossarianHUN
    Srácok, senkinek nem harapom le a fejét offolásért, de azért legalább egy spoilert dobjatok már ilyenkor.
  • András77
    Én amikor vettem sokat filóztam ezen, hogy ilyen bedugós vagy asztali legyen inkább. Igazából én azért választottam az asztalit, hogy legyen lan kábel bemenet is, ne csak wifi. Tudom, hogy a wifi kényelmes, de basszus tele sugározza a házat és jönnek ugye az új alkalmazások, netflix, horizon go meg ahogy mondtam, ha vannak legálisan letöltött filmjeid a számítógépen, akkor csak megosztod a könyvtárat és az android le tudja onnan játszani. Gyerekek imádnak youtubozni stb. Úgyhogy a jövő, de már a jelen is az, hogy a média boxon keresztül egyre több tartalom áramlik és mehet WiFi-n, ami ugye rádió adás, még ha enyhe is vagy lan kábelen.

Jó, persze, azt mondják nem ártalmas a WiFi, de az is biztos, hogy nem használ Érdekes, hogy most nagyon rossz helyen van a WiFi nekem, mert átrendeztem a szobát és csak nyáron fogom átrakni a wifit máshova, mert szaki kell hozzá. Ha leülök a géphez, akkor észrevehetően csökken a sávszél a tableteken, mert takarom a WiFi-t, szóval phaszán rajtam megy át a sugárzás és elnyelem egy részét (már nem sokáig).

Nyilván soha senki nem fogja tudni bebizonyítani, hogy bármit is okoz a folyamatos WiFi sugárzás, de kérdezem, minek kitenni magam neki, ha nem muszáj. Szépen Lan kábel, kiépítem és egyébként gyorsabb is a filmlejátszás így, meg a netflixen is gondolkodom erősen, upc-nél van horizon go, mondjuk sok előnye tv esetében nincs, de mondjuk buta tv-hez képest látni a műsorújságot, könnyebb kapcsolgatni, pár előnye van, de a jó képhez kell a lan.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.06.02. 08:35:52
  • András77
    Ehhez még venned kell háttértárat, hogy elinduljon egyáltalán, op rendszer linux vagy mi? (feltételezve, hogy nem okosban oldod meg), billentyű + egér vagy hasonló távirányító (kb 6-8e alsó hangon), valami ház neki, táp, tápkábel (újonnan egy sz.r kábel is 500ft).

A következő gond, hogy csak vga kimenete van, ha jól látom, nincs hdmi, azaz a képminőség gyengébb lesz. Ez így elég gyenge választás média boxnak, jó drágán.

Az rendben van, hogy lehet építeni 20-30e-ből egy itx pc-t, ami már nagyjából jó média boxnak is.

Egy android célgép viszont szerintem jobb választás. Igaz nem egy x86 alapú PC, tehát nem annyira univerzális, de kérdezem ha mindent tud, amit tudnia kell egy média box-nak (sőt még többet is, azért az android elég univerzálisan használható és a mostani gépek már elég erősek), akkor mi is a probléma vele? Semmi, csak olcsóbb
  • JagFater
    Ja, hat ez dizajnos, meg egyszeru.
    Kis hegesztessel felebol kijossz, ha vsn ra ingerenciad.
    A mini itx elonye, hogy azt raksz ra, amit akarsz. Win x, linux, Kodi.
    Arra figyelj, hogy aliexpressrol erkezo csomagokat nekem eddig mindig megvamoltak, mert nagyobb futarcegekkel, postaval kuldik.
    Amire meg celszeru figyelni, hogy a hdmi- n hangot is kiteszi e. Nem mindegyik chipset tamogatja.
  • bekescsaba
    Én ezt néztem ki:

• JagFater
    Köszi.
  • JagFater
    Hirtelen, első találat.

Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.06.02. 05:35:09
  • bekescsaba
    42 dodó
  • Lokker
    melyik az a jó kis legénységi hangmod?
  • Antimat
    Köszke!
  • barret
    Munkatársamnak a videóját nemrég tették fel youtube.ra.(wotnoobians) 10 kill Cromwellel.
  • robogo81 #376128
    Köszönöm!
    Gondoltam megnézem hogy megadta-e ingame,és akkor már mentem egy kört,és ez lett a vége: link ,a végén a kezem már remegett,meg majdnem elbasztam(a sok aim-es lövés miatt),de az én teljesítményemhez képest ez jó lett,és pont nem használtam a tartalékokat sem,ja és nem használtam aranyat sem,pedig az tier miatt gondolkoztam rajta.