World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valentine LL, M4A2vagymi?, T1E3, Tetrarch, LTP, T-127, Dicker Max, T34, IS-6, WZ-111, SPershing, Excelsior, Tog II, BT7 Art. hasznalhatóak és ingyenesek voltak.
Light MKVIC, Pz4/5, T7 Combat Car, Pz IID szarok.
Invite codeosak: M3 Stuart LL, T2 Light, M22 Locust S35, Pz38H Ebből az utolsó 3 egész jó, bár mivel invite ebből max 1 lehet meg ingyen.
Hamarossan: Toldi III, FV4202, Pz 58 Mutz ebből az utolsó jónak tünik.
Simán lehet, hogy kihagytam még párat. Szóval a WG igen sok tankot adott ingyen. Köztük néhány jól termelőt vagy OP-t is.
Nem kell sírni.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2015.12.18. 19:41:53

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

3 nap prémium.

Finn oldal, a második tasta-ra kell kattintani.
Solten
Tetrarch hasznalhato egyedul (2011-ben adtak?) talan meg a BT-7 art. mert HE-t lovoldoz igy van eselyed hogy sebezz es 30 lovesbol kinyirj egy pancelozottabb ellenseget. Meg eleg furge. A tobbi hasznalhatatlan fos/nem nagy elmeny hasznalni oket.

#365473: szerintem is az AW egy kicsit korrektebbul tolja, Object 155 lassu, lassan tolt, lassan celoz eleg szar, T-62 Veterannal elvezet jatszani a camo is popec rajta. Tajpot majd kiprobalom 😊

Saor Alba

Az se érdekelne.

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát azért a Type 59 kreditszorzójának kétszeresét nem dobnám ki az ablakon 😄
Köll a francnak ilyen csicsás tank.

Ja, ez pöpec, csak kár, hogy a DShK is aranyból van.
Ez kéne mi? <#awink>

Lemosnád minden csata előtt hogy elvakítsa az ellenfelet!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a cseh ágon lévő ágyuk...istenem...
AW meg csak október óta 3db tankot XD.
Object 155, T-62 Veterán és Type-59 Legend nameg az MBT-70-hez adtak 1100 goldot, amihez csak 1650 goldos csomagot kellett vennem.

Nem azt akarom, hogy csak és kizárólag ingyen adják.
ennek megvan a ember típusa a tömegember proli: "eznekem jár" "tuggya mauni, tuggya , nekem a barátokközt jár"

Meg is venném 1,5-2 ezer ft-os csomagban ( az ára amúgy 500 gold). De ezzek a véglények még ahhoz is ostobák.

Elismerem.Velem van a baj. Nem vagyok képes elfogadni, hogy a wg-sek egytől egyig retardált alkoholisták.
Szégyenlem, hogy nem tolerálom ezeket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.18. 18:19:48

Azért azt lássuk be, hogy a WG is adott nem egyszer, nem kétszer ünnepekkor vagy egyéb alkalmakkor low tier tankokat. Ezek közül egy-két (köhh, Tetrach, köhh) még OP is volt.
McFrost
Mi kellene? De komolyan érdekel.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Még csak egy csatám van vele, de szerintem baromi jó. Gyorsan tölt, viszonylag gyorsan céloz és pontos, plusz a frontja itt 135 mm, az oldala meg 100, úgyhogy egész kemény. Mozgékonyságban olyan klasszik low tier MBT, szóval nem egy szélvész, de azért simán lehet vele haladni, a T-54-nél legalábbis jóval fürgébb. Az alfája egy kicsit lehetne nagyobb, de akkor már tényleg rohadt OP lenne, plusz a HEAT mindig kéznél van 😄 Mondjuk az se hátrány, hogy alapból járt hozzá egy kétskilles legénység.
Obsidian és szargaming közti különbség meglátszik. Ők adnak, míg a wg .....á hagyjuk.

es jobban teljesit mint itt? 😊

<#hehe>
aw odabaszasra szerintem kar epitened. ugy az utobbi par hetben mar nem basz oda nekik az aw. azota megy megint ez, miota utanaszamoltak, es nem ment el eleg ember aw-zni inkabb.
nem siras akart lenni, hanem kerdes, ahogy a kedrojel is mutatja a mondat vegen. mivel mostanaban eleg random h mikor rajka ki a hetvegi akciot, es nem tudtam, hogy meg nincs kint vagy mar nincs kint.
amugy nekem eleg. kolteni nem fogok erre a santa-paarsztvakitasra, es igy egy kort sem megyek szerintem. nyugis hetvege lesz. kell ennel tobb? 😊
Jé.......Azt hittem, csupán nekem nem szabad sírni <#nevetes2>

A meghírdetett akciók dec 15-jan 15.-ig vannak meg Secret RNGpremshop osz' csókolom. Nem elég ? <#zavart1>
Nekünk ez jár! Ez a secret sátán szarság ( még jó hogy nem csesztem rá) ki van írva mindegyik szerverre ha jól tudom. De csak ezt érdemeljük.
Ennyire undorító még sose volt a wg. Ők az online játék világ szcientológusai.

Talán az AW odabaszása után észhez térnek ezek szemétládák. És ezt nem csak úgí írom, mint anno a WT-nél (az is csipegetett onnan). Nem egy játékos hagyta ott a trollgaming által megerőszakolt WoT-ot.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.18. 16:58:11

amugy mi a hetvegi akcio?
ez a secret santa akarna lenni, azt csokolom?
Csak ott látnám már a wg-seket.
Ahogy elviszi a minszki központi adóhatóság és belbiztonság a trollgaming vezetőit Belorusszia elleni gazdasági bűncselekményért.
Akkor fogyna ám a popcorn.

joe662
18órai Kèkfèny:-)
Azokat mèg nèzi valak?4ève nem làttam egyet se.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

buzi az összes artista
Idióta csapattársak
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
Mocskos Seal Clubberek
szarok az eventek, bezzeg más régióban...
meg gódot spammel az összes mocsok <#crazya>

Tegnap átugrottam a tier4 cseh tankot pedig nagyon dicsérik az összes fórumban. A top ágyúja tényleg ígéretes. Lehet, hogy egyszer valamikor visszaveszem kipróbálni. Csak ugye voltak light legényeim a tier1-ből és csak tier5-ben szoktam átképezni, mert ott valamennyire visszapótolom a veszteséget. Tier4-ben túl nagy lenne az xp vesztés.

A tier5 tank viszont tényleg jó a top ágyúval, csak egy dolog zavar. A célzásidő papíron nem néz ki rosszul, de valami elképesztően sokáig vár a tank például megállás után, hogy elkezdjen szűkülni.

Ez melyik paraméter lenne, hogy mennyi idő telik el, amíg egyáltalán elkezdődik a becélzás? Valaki tudja?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.18. 10:29:45
pointer4
Annyira vagy építő jellegű, mint az esti rémhíradó a kereskedelmi csatornákon 😄
Te egy 'yellow bob' vagy, úgy érzem a zsigereimben.
túl nagy RNG
szarok az eventek, bezzeg más régióban...
Idióta csapattársak
OP táras tankok
szar az EU1
szar az EU2
buzi az összes artista
a WG egy hulladék

"T 51 proto, AMX 13 57F, scorpion"
Ezek szvsz nem hulladékok, egyáltalán nem ...
<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

epito jellegu kritika attol aki megvette csont nelkul a pz2j-t 100 euroert, csak h sealclubberkedhessen? ugye most csak viccelsz???
Jó ha 1-2 ezer, annak is negyede itthoni, csak az NA-ra regisztrált 😄

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.17. 21:49:42

Es abbol mennyi wotozik? 😊

Elég nagy buziság lenne, ha más szerverek a RU-sok, EU-sok, KOREA-sok és SEA-sok nem kapnák meg.

Észak- és Dél-Amerika magyar származású lakossága kb. 1-1,2-1,3 millió fő körül lehet. Főleg Amerikában él sok magyar származású 0,9-1 millió fő.

Szerintetek Asia+NA szerveren ki venne penzert Toldit? Mekkora ott a magyar WOT populacio? Egyaltalan tudjak ezek hol van Magyarorszag?
Na ott csak ingyen lehet ezt odaadni.
Amugy szerintem mi is megkapjuk, csak 24.-en.

Naponta ötször bemásolod ide az aktuális akciókat, nyafogsz pár sort arról, hogy ez mekkora szar, és leírod, hogy de ha bezzeg ez meg ez a tank lenne ennyi meg ennyi arannyal, akkor hogy megvennéd. Ez aztán az építő kritika, leülhetsz, egyes. De ha te tényleg ennyire elhiszed magadról, hogy építő reformer vagy, akkor nosza, írjál a WG-nek a fokozhatatlanul építő javaslataidról. Amíg ide írsz, addig úgyse változik semmi, úgyhogy amit írsz, az nettó sírás.
Nézd. Végülis igazuk van. Megmondta SerB egy balul végződött patch után, hogy a bevétel gyarapodik a patch után is és ezért meghagyják a vátoztatásokat. Kapitalizmus van. Nem lenne baj, ha mi nem vennénk meg egyből minden hulladék prémtankot, ami kijön (T 51 proto, AMX 13 57F, scorpion, 59 patton (CDC talán)) stb.<#gonosz3>

Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan prémet használ a legtöbb ember, úgy hogy tudja szopóágon van és azon is marad. A csúcs az, hogy amikor valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg és az együttes konstruktív cselekvésre ösztökélne, ti azt leoltjátok azzal, hogy telesírja a fórumot. Így, hogy nincsen visszajelzés ez tovább fog működni !<#violent>
x3 xp a szokásos reggeli x2 helyett? Esetleg dupla legénységi xp? Eu p.rasztnak nem kell akció, veszi a tankot és költi a pénzt anélkül is.
mellesleg kiváncsi vagyok hogy dec.24-re mien egetverő akciót találnak ki

Szívem vérezne akkor.

Szarok a sima leárazásra.

Egyedül a Skoda T 40 esetében jól jön most.

Az EU par.sztok meg vehettek 1-3-5 EUR értékben meglepetéseket, mit akarsz még? Telhetetlen vagy <#crazya>

Jelentem átugrottam a tier4 cseh sz.metet, kb 10e szabad xp felhasználásával. Így, hogy ez már med és csak 50%-os a parancsnok meg a sofőr valami nagyon durván elb.szott az egész tank. Nem szenvedek vele tovább. A top ágyúval valószínü használhatóbb lett volna, de már sose tudom meg és nem is érdekel.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.17. 20:27:02
dejó továbbra is folytatják azt hogy azt a kettő szervert elhalmozzák mindenféle akcióval nekünk meg csakhogy ne mondhassuk hogy nincsen semmi ideadták a szokásos 5 naponta más-más nemzet leárazva meg a szokásos <#mf1>

azon se csodálkoznék hogyha úgy döntenének hogy még a toldit sem adják ide nekünk
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.17. 20:18:51
Na ne: WoT Asia-n és WoT-Na-n ez van kiírva.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/holiday-surprises/

Sóhaj. Rendben, akkor küldd el a WG-nek. Az, hogy naponta ötször sírod le ide, az nettó idegbaj.

Egyébként meg pont intellektuális értéke van az SP-nek, nemtom hallottad-e már a "társadalomkritika" szót.
Még kiforgatod itt a WG-t a vagyonából ! <#nevetes2>
na elvertem a havi előfizetésem árát. Holnap járt volna le. Kockáztattam.

Nézzük mit kaptam érte:

11 ajándékot vettem.

1, 100 arany 3 large repair
2., 250 arany
3., 350 arany
4., 350 arany
5., 350 arany
6., 500 arany
7., 100 arany 3 large repair
8., 375 arany
9., 250 arany
10., 250 arany
11., 250 arany

ez 3125 arany, szóval jobban jártam.
Nyomtam mégegy 1 eurosat és adott 250 goldot. 5 ből 4 ez volt. Csak 1x kaptam jót. 😞

Transaction Failed.

Acquirer timeout error.

XD a gagyi kurvaanyjukat

Hát ugye a mese szerint, addig, amíg a kedves arty delikvens, akivel egy bokorban kempeltél, az nem fog ugyanúgy ajándékot venni neked. <#nevetes1>

valójában ez csak egy random ajándék. Befizetsz a WG-nek hogy egy meglepit adjonneked és ő a pénzednek megfelelő ajándékokat keveri bele. A gond csak az, hogy olyat is tesz az ajándék kosárba, amit kreditből is megvehetsz 1 csata után és ez így már nem igazán jó.

Úgy lenne fair, ha picit több goldot adnának érte olyan ajándékkal, amit nem vehetsz meg kreditért.

Yos : egyrészt az észrevételem tartalmazott olyan kreatív ötletet, mely sokkal több hasznot hajthatna a WG-nek és a játékosoknak is jó lenne, úgyhogy nekem ne mond, hogy csak értelmetlen spammelés

Másrészt a SP szórakoztató lehet, akinek van rá humora, de intellektuálisan egy nagy nulla. <#zavart1>