World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Light MKVIC, Pz4/5, T7 Combat Car, Pz IID szarok.
Invite codeosak: M3 Stuart LL, T2 Light, M22 Locust S35, Pz38H Ebből az utolsó 3 egész jó, bár mivel invite ebből max 1 lehet meg ingyen.
Hamarossan: Toldi III, FV4202, Pz 58 Mutz ebből az utolsó jónak tünik.
Simán lehet, hogy kihagytam még párat. Szóval a WG igen sok tankot adott ingyen. Köztük néhány jól termelőt vagy OP-t is.
Nem kell sírni.
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2015.12.18. 19:41:53
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
#365473: szerintem is az AW egy kicsit korrektebbul tolja, Object 155 lassu, lassan tolt, lassan celoz eleg szar, T-62 Veterannal elvezet jatszani a camo is popec rajta. Tajpot majd kiprobalom 😊
Saor Alba
angelus1991ster.blogspot.hu
Lemosnád minden csata előtt hogy elvakítsa az ellenfelet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Object 155, T-62 Veterán és Type-59 Legend nameg az MBT-70-hez adtak 1100 goldot, amihez csak 1650 goldos csomagot kellett vennem.
Nem azt akarom, hogy csak és kizárólag ingyen adják.
Meg is venném 1,5-2 ezer ft-os csomagban ( az ára amúgy 500 gold). De ezzek a véglények még ahhoz is ostobák.
Elismerem.Velem van a baj. Nem vagyok képes elfogadni, hogy a wg-sek egytől egyig retardált alkoholisták.
Szégyenlem, hogy nem tolerálom ezeket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.18. 18:19:48
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#hehe>#hehe>
amugy nekem eleg. kolteni nem fogok erre a santa-paarsztvakitasra, es igy egy kort sem megyek szerintem. nyugis hetvege lesz. kell ennel tobb? 😊
A meghírdetett akciók dec 15-jan 15.-ig vannak meg Secret RNGpremshop osz' csókolom. Nem elég ? <#zavart1>#zavart1>
Ennyire undorító még sose volt a wg. Ők az online játék világ szcientológusai.
Talán az AW odabaszása után észhez térnek ezek szemétládák. És ezt nem csak úgí írom, mint anno a WT-nél (az is csipegetett onnan). Nem egy játékos hagyta ott a trollgaming által megerőszakolt WoT-ot.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.18. 16:58:11
ez a secret santa akarna lenni, azt csokolom?
Ahogy elviszi a minszki központi adóhatóság és belbiztonság a trollgaming vezetőit Belorusszia elleni gazdasági bűncselekményért.
Akkor fogyna ám a popcorn.
Azokat mèg nèzi valak?4ève nem làttam egyet se.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Idióta csapattársak
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
Mocskos Seal Clubberek
szarok az eventek, bezzeg más régióban...
Tegnap átugrottam a tier4 cseh tankot pedig nagyon dicsérik az összes fórumban. A top ágyúja tényleg ígéretes. Lehet, hogy egyszer valamikor visszaveszem kipróbálni. Csak ugye voltak light legényeim a tier1-ből és csak tier5-ben szoktam átképezni, mert ott valamennyire visszapótolom a veszteséget. Tier4-ben túl nagy lenne az xp vesztés.
A tier5 tank viszont tényleg jó a top ágyúval, csak egy dolog zavar. A célzásidő papíron nem néz ki rosszul, de valami elképesztően sokáig vár a tank például megállás után, hogy elkezdjen szűkülni.
Ez melyik paraméter lenne, hogy mennyi idő telik el, amíg egyáltalán elkezdődik a becélzás? Valaki tudja?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.18. 10:29:45
Te egy 'yellow bob' vagy, úgy érzem a zsigereimben.
szarok az eventek, bezzeg más régióban...
Idióta csapattársak
OP táras tankok
szar az EU2
buzi az összes artista
a WG egy hulladék
Ezek szvsz nem hulladékok, egyáltalán nem ...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.17. 21:49:42
Észak- és Dél-Amerika magyar származású lakossága kb. 1-1,2-1,3 millió fő körül lehet. Főleg Amerikában él sok magyar származású 0,9-1 millió fő.
Na ott csak ingyen lehet ezt odaadni.
Amugy szerintem mi is megkapjuk, csak 24.-en.
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan prémet használ a legtöbb ember, úgy hogy tudja szopóágon van és azon is marad. A csúcs az, hogy amikor valaki építő jellegű kritikát fogalmaz meg és az együttes konstruktív cselekvésre ösztökélne, ti azt leoltjátok azzal, hogy telesírja a fórumot. Így, hogy nincsen visszajelzés ez tovább fog működni !<#violent>#violent>

Szarok a sima leárazásra.
Egyedül a Skoda T 40 esetében jól jön most.
Jelentem átugrottam a tier4 cseh sz.metet, kb 10e szabad xp felhasználásával. Így, hogy ez már med és csak 50%-os a parancsnok meg a sofőr valami nagyon durván elb.szott az egész tank. Nem szenvedek vele tovább. A top ágyúval valószínü használhatóbb lett volna, de már sose tudom meg és nem is érdekel.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.17. 20:27:02
azon se csodálkoznék hogyha úgy döntenének hogy még a toldit sem adják ide nekünk
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.17. 20:18:51
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/holiday-surprises/
Egyébként meg pont intellektuális értéke van az SP-nek, nemtom hallottad-e már a "társadalomkritika" szót.
Nézzük mit kaptam érte:
11 ajándékot vettem.
1, 100 arany 3 large repair
2., 250 arany
3., 350 arany
4., 350 arany
5., 350 arany
6., 500 arany
7., 100 arany 3 large repair
8., 375 arany
9., 250 arany
10., 250 arany
11., 250 arany
ez 3125 arany, szóval jobban jártam.
Acquirer timeout error.
XD a gagyi kurvaanyjukat
valójában ez csak egy random ajándék. Befizetsz a WG-nek hogy egy meglepit adjonneked és ő a pénzednek megfelelő ajándékokat keveri bele. A gond csak az, hogy olyat is tesz az ajándék kosárba, amit kreditből is megvehetsz 1 csata után és ez így már nem igazán jó.
Úgy lenne fair, ha picit több goldot adnának érte olyan ajándékkal, amit nem vehetsz meg kreditért.
Yos : egyrészt az észrevételem tartalmazott olyan kreatív ötletet, mely sokkal több hasznot hajthatna a WG-nek és a játékosoknak is jó lenne, úgyhogy nekem ne mond, hogy csak értelmetlen spammelés
Másrészt a SP szórakoztató lehet, akinek van rá humora, de intellektuálisan egy nagy nulla. <#zavart1>#zavart1>