418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rammsch31n #376568 Ilyet nekem is csinált, mi jót röhögtünk rajta... de én egy helyben álltam utána míg lejárt a számláló... :D -
walert #376567 De elcseszték ezt a focisat. Ki lehet lőni a labdát a stadionból ! 
Pont én lőttem ki. Utána egymást lőttük, mivel labda nem volt. Most küldtem replayt a WG-nek. Kíváncsi vagyok adnak-e jutalmat. Személyes tartalék vagy gold jól jönne
-
Lokker #376566 Ment, próba szerecsen.
-
Rammsch31n #376565 Ez buzi, most nekem is elfogadta... sok munkát nem fogok spórolni nekik, de azért szétnézek egy kicsit... :P -
lammaer #376564 H már úgy is elasználtad, át tudnád küldeni a linket ami a levélben volt? Mondjuk priviben... hátha nem account specifikus. -
Lokker #376563 Itt is megadta 2. próbálkozásra. :) -
yossarianHUN #376562 Még van egy-kettő, amelyik nincs
Régóta játszom, de nem kifejezetten sokat. Úgy rémlik, most közelítek a húszezredik csatámhoz.
-
Lokker #376561 Még nincs kihúzva az összes ág?
-
yossarianHUN #376560 A "szar napom van" kezdőcsomag
valamint az artysták nehéz élete -
yossarianHUN #376559 Ennyi megpróbáltatást még kész vagyok kiállni, főleg, hogy láthatóan a saját, belsős tesztereik a segghülye és a síkbarom határán mozognak. Ha meg gyakorlatias akarok lenni, így legalább látni fogom, milyen irányba fog eltolódni a balansz, és milyen ágakat kell már most elkezdeni húzni a live szerveren
-
lammaer #376558 Az az ahol a tesztelői munkát végzed el nekik ingyen, megspórolva a WGnek egy rakás zsét? :) -
yossarianHUN #376557 Na kit hívtak meg sandboxolni?
-
Pares #376556 Most megpróbáltam újra és megkaptam. -
Ez vicces, kétszer kiírta nekem is a WoWs oldalon, hogy elfogyott a bónuszcsomag, aztán most megint megpróbáltam és megkaptam :D lehet, csak kitartónak kell lenni. -
Érdekes nekem jött, anno a jackpotra is goldot/prémet vagy mit adott, nem pénzt. Ahogy én tudok, az nem mutatja azt, hogy kivételezne velem az rng meg az mm :D -
lammaer #376553 Én már régóta nem keresem a gyenge pontokat, max ha nagyon közelharc van. Amúgy meg csak becélzom a tank közepét azt majd elintézi a randomisten a többit.
Azok az igazi tuti lövések, amikor a domb mögül csak 2 pixel lóg ki a célpont tetejéből, én meg csak úgy fölé irányzok a levegőbe azt elkapja..... -
lammaer #376552 Na, itt is nyavajás hátszeles vagy... kismillió accom van WOTban, de egyre se jött ajándék.
Te SerB ágyasa, teeeee... -
Lokker #376551 Biztos tesztelik a jackpot rendszert megint :D -
yossarianHUN #376550 Nekem is ez volt, röhögtem is rajta egy jót:D -
Pares #376549 Ez milyen kibaszott trollkodás akar lenni, hogy megkapom az emailt, rákattintok a linkre, bejelentkezek, rákattintok a "Check" gombra, és kiírja, hogy "Captain, there are no available bonuses at the moment. Keep an eye out for upcoming events, which will be announced on the Portal!". Hát az anyátok faszát akkor. -
Köszi! Én a kukából kapartam ki :D De aktiválódott, engedte. -
suba53 #376547 Annyi, hogy még ezzel a lőszerrel is sokat pattint. Persze med hordák kivégzik, de lehet hogy addig a csapat másik része meg ledarálja az ellenfelet. Ha rossz a csapat, akkor mehetsz a legbrutálisabb páncélzatú tankkal is, akkor is bukó. Ha meg jó, akkor az ellenfél van így vele. -
DaWe01 #376546 De így mi értelme van akkor a páncélozott tankoknak? -
suba53 #376545 Ezen miért csodálkozol? Nyilván egyszerűbb nagy átütésű lőszert tölteni ( Direkt nem használom az "arany" kifejezést, mert már régen idejét múlt. ) mint elkezdeni keresni a gyenge pontokat, és remélni hogy el is találod a random szóráskép mellett.
Minden kicsit is komolyabban páncélozott tankra megy a drága lőszer. Ha van elég kredited, akkor nem nagy áldozat. Sokszor ha eventek vagy más kapcsán fontos hogy átüsd, akkor gondolkodás nélkül betöltöd, ha egy monstrumot kell kivégezni. -
DaWe01 #376544 Sziasztok! Nemrég megvettem az E100-at..... kár volt, mindenki arannyal lő rá, a Tier 10esek is! Mi értelme van így? Mért nem lehet kivenni az aranylőszert a játékból? Vagy legalább nerfelni?! Én simán megvagyok aranylőszer nélkül és szerintem nem játszok rosszul.....
DaWe01 -
yossarianHUN #376543 Nincs hozzá magyar lokalizáció. Anno még AW bloggal meg is ajánlottuk nekik, hogy megcsináljuk, de nem mutattak nagy érdeklődést. -
Lokker #376542 AW-hez -
yossarianHUN #376541 Má'mint mihez? :) -
Köszi a tippet, mindjárt kipróbálom !! -
Lokker #376539 jó kérdés, de szerintem nincs, yoss többet tud erről :) -
kopaszeger #376538 létezik hozzá magyarosítás? -
Lokker #376537 Ja igen. Tegnapi meccs oldalanként 10-10 med, 1-1 heavy, 1-1 arty, 2-2 td és 1-1 scout. Vicces volt hogy mi is és az enemy is egy oldalra ment, jó kis csata volt. :D -
kopaszeger #376536 köszi
-
Lokker #376535 Nekem gmail-en belül a promóciók fül alatt volt. 11-én küldték és 7 napon belül kell aktiválni. -
kopaszeger #376534 Lokker és hová küldték azt a kódot mert én nem találkoztam vele -
Kronos79 #376533 Szia! Pár napja a focis event miatt kiadtak egy mikropatchet. Emiatt most nem 9.15 van, hanem 9.15.0.1. Ha a res_mods mappán belül a modokat a 9.15 mappába pakolod, akkor nem fognak működni. Ha mégis jó helyre másolod, akkor nem tudom mi lehet a baj. -
Myke28 #376532 Köszi. Úgy is szabin vagyok ez most jól jött. Akinek megvan az emden az 2 250 000 credit üti a markát.
-
Lokker #376531 AW-hoz is küldtek ki promó kódot (type 59, 300k credit és 1 hét prém) -
Plata #376530 Nem tudom.
Én hetente letolok pàr meccset vele.
Szóval nem azért kaptam mert inaktív vagyok. -
Pares #376529 Én is kaptam, valszeg mert kb. több mint fél éve játszhattam vele utoljára. Ezt amúgy meddig lehet aktiválni?