World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.26. 13:49:55
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.26. 12:23:18
..ezutan meg sem lepodom, h januarban el sem indul a fv misszio, amire hivatkozva iden nekunk nem fert bele egy maraton 😄DD
jah, bocs! biztos a 24 csokoladera ment el minden 😄D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.26. 12:10:11
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Svèd volt,csak a fapapucsa megtèvesztett:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Lengyelek és franciák ezt módszeresen művelik, kivéve a phmc-seket. A csehszlovákok max sárgák, de arrogánsak.
Svédek olyan kis létszámban játszanak, hogy nem is nagyon találkozok velük. Hollandok azért játszanak 2-3- holland általában van a csatában és egy sárgán, zölden villognak.
Ha úgy nézzük a magyar piac nem nagy, de játékosszámunk nem olyan kicsi. Egy csatában 2-3-5-6-an is vagyunk.
Igazatok van, hogy aki többet fizet annak jár a WoT-ba bekerülő harckocsi. Kínai ág is ezért került be a japán előtt. ( Őszíntén, anno engem nem zavart a kínai ág. Furcsán néztem a tank ágra. Volt hangulata amikor Dragon Ridge-re sorolt be)
Fejlesztési ágakat lehetett volna úgyis csinálni, hogy blokkokat/tengelyeseket hoznak létre.
Pont úgy ahogy az AW-ben van.
Communists/East block/ EURAZSIA ( vagy valami polkorrektebb" név )
Axis: németek, olaszok, magyarok , románok?, finnek
Allies: amerikai, angolok, franciák és ausztrálok
Others/Neutrals: csehek, lengylek, jugoszlávok, svédek
De Nilsz holgerszon nem holland vót hanem finn vagy svéd vagy norvég vagy dán vagy a ragya tudja már.<#taps>#taps>
Mert ezt nyilvàn nem napi szinten ûzik NilszHolgerszonèk:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csata: Fiery Salient
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 911
Szerzett kredit: 30 589
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Újra bele kezdtem a T28 heavy küldibe,mivel még mindig nem csináltam meg.<#vigyor>#vigyor>
Benne jobban megvan a ráció, meg az értelmes hozzászólások képessége, még dühöngeni is kulturáltabban tud 😄
<#banplz>#banplz>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Szegény toldi nem ellenfél neki... Jó, mondjuk at2, kv1 elől a legjobb menekülni, mert az arany lőszer sem biztos, hogy beüti. KV1-t még a seggén is csak teljesen merőlegesen üti be. at2-t nagy szerencsével gyenge ponton, néha beviszi.
Mindegy is, aki olcsó fun tankot akar, annak az s35 nyugodt szívvel ajánlható, az 500 aranyat jobb helyre nem rakhatja, ráadásul most meglepődtem a kredit hozamán is, amihez még azt is hozzá lehet tenni, hogy tier3-ban nem tartanak sokáig a csaták, mert kevés a taktikus játékos, szóval a ráfordított idő / temelt kredit mutatója lehet, hogy jobb, mint sok tier5-nek. Cserébe a sok egységsugarú között kell tolni tier3-ban és a keményebb tier4-5 ellen szenved 1:1-ben...
Victory!
Battle: Ruinberg
Vehicles: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Experience received: 2 579 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 18 149
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"
Mission completed! Reward: Days of Premium Account added: 1
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.25. 23:14:11
De azért ott voltam. 😛

Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.12.25. 22:33:28
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Keresd vissza kb 3 éve volt.Kb valamikor ősszel.Talán.Marha rég volt.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.25. 22:14:14
De én emlékszem,csúnyán megvertek.Nem döntetlen volt.
Ahányszor eszembe jut szakadok a röhögéstől<#eplus2>#eplus2> gondolom ez volt az ominózus csata.
Sajna én sem láttam<#rinya>#rinya>
Érdemes lenne vissza keresni,mert állati jó volt a mentegetőzős szövege.<#vigyor>#vigyor>
Akkor Matyit csak simán elporolták <#hehe>#hehe>
Rég jártál erre<#ravasz1>#ravasz1>
Az asszem foxi volt meg valami pro gyerek,ott nem volt kerek valami a legények körül.