World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigrincses
Deutsche Dokumentation - Facebook ..gondolkozzatok---
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.26. 13:49:55

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Miért 700 hp-t adtak a papírtanknak? Papír tanknak nem több hp-t kell adni?

angelus1991ster.blogspot.hu

Bármi átviszi.

Csehszlovák tier 6-os Skoda T 40-es tankról mi a véleményetek? Hogy boldogultatok vele?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.26. 12:23:18

..nezem a kalendart, 3 egesz nap 5x xp, aztan 2 nap 3x crew xp, aztan 2x crew xp! wow.. azthiszem minden varakozast siekrult alulmulni. az h 24en ota egy szorzo sincs semmire, az meg aztan csucs😄

..ezutan meg sem lepodom, h januarban el sem indul a fv misszio, amire hivatkozva iden nekunk nem fert bele egy maraton 😄DD

jah, bocs! biztos a 24 csokoladera ment el minden 😄D
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.12.26. 12:10:11
Pales27
Szinte minden mod eszi, kisebb nagyobb mértékben. Gép függő, nekem 6-8-10 fpst vesz el az xvm.

Csata közbeni Wn8 Eff mérő eszi az fps-t? Mik a tapasztalaitok e téren?

TOMSILENT
Ez már szánalmas amit művel.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

joe662
Jol van na:-)ne vesszûnk el a rèszletekben:-)
Svèd volt,csak a fapapucsa megtèvesztett:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lejátszik 10-20 ezer csatát és vérvörös az accja , mellette 45-46% az össz győzelmi rátája és semmit nem javul. Mindegyik tankkal 50%-ot teljesít. Ez jellemző a sziemka fajzatokra.

Lengyelek és franciák ezt módszeresen művelik, kivéve a phmc-seket. A csehszlovákok max sárgák, de arrogánsak.
Svédek olyan kis létszámban játszanak, hogy nem is nagyon találkozok velük. Hollandok azért játszanak 2-3- holland általában van a csatában és egy sárgán, zölden villognak.

Ha úgy nézzük a magyar piac nem nagy, de játékosszámunk nem olyan kicsi. Egy csatában 2-3-5-6-an is vagyunk.
Igazatok van, hogy aki többet fizet annak jár a WoT-ba bekerülő harckocsi. Kínai ág is ezért került be a japán előtt. ( Őszíntén, anno engem nem zavart a kínai ág. Furcsán néztem a tank ágra. Volt hangulata amikor Dragon Ridge-re sorolt be)

Fejlesztési ágakat lehetett volna úgyis csinálni, hogy blokkokat/tengelyeseket hoznak létre.
Pont úgy ahogy az AW-ben van.
Communists/East block/ EURAZSIA ( vagy valami polkorrektebb" név )
Axis: németek, olaszok, magyarok , románok?, finnek
Allies: amerikai, angolok, franciák és ausztrálok
Others/Neutrals: csehek, lengylek, jugoszlávok, svédek

Naná hogy videón látta.<#taps>
De Nilsz holgerszon nem holland vót hanem finn vagy svéd vagy norvég vagy dán vagy a ragya tudja már.<#taps>

joe662
Ez sajàt tapasztalat?Vagy làttàl egy jutubos videot,amin egy hûlyegyerek èpp ezt teszi,egy malom tõvèben,fapapucsban?:-)
Mert ezt nyilvàn nem napi szinten ûzik NilszHolgerszonèk:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

tigrincses
A Hollandoknak meg annyi pénzük van hogy 200 000 ft-os drónokat lőnek szét , csupán szórakozásból... ezeknek van még valami az életben ami számít??? Szánalmasak.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ja,mikor 40% alatt van a nyerési esélyünk általában a csapat 90%-a lengyel és cseh siemka.De mi se panaszkodhatunk a magyar játékosok zöme is a béka segge alatt van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Cseheknek meg svédeknek több a pénzük jóval.

Győzelem!
Csata: Fiery Salient
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 911
Szerzett kredit: 30 589
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Gore medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Újra bele kezdtem a T28 heavy küldibe,mivel még mindig nem csináltam meg.<#vigyor>

A csehek állítólag a második legnagyobb játékosbázis a lengyelek után eu szerón, és mindkettő országban magasabb jóval az életszínvonal, ergó fizetőképesebbek.
Mert a cseh meg a svéd piac sokkal nagyobb, mint a magyar mi?
Sunsetjoy
Én inkább Angelus1991ster személyére szavaznék, mint Matyikára 😊
Benne jobban megvan a ráció, meg az értelmes hozzászólások képessége, még dühöngeni is kulturáltabban tud 😄
<#banplz>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezt az S35-t most érdemes megvenni, szerintem, csak 500 arany és ez tényleg fun tank. Nem pay to win, mert pl első csatámat hasonló sebzés mellett buktam vele. Régen, még az öcsémmel közös accon megvolt és akkor sokat toltam vele. Ami viszont meglepett, hogy mióta hozza ez ilyen jól a kreditet? 1k sebzésre és top gun-ra, ami annyira nem is kiugró vele (látható, csak 1. osztályt ad, pedig városi harc, közvetlen közel mind), adott 17e kreditet nettóban, prémium nélkül. Emlékeim szerint ez 10k körül hozott még kb 2 éve, amikor utoljára toltam vele.

Szegény toldi nem ellenfél neki... Jó, mondjuk at2, kv1 elől a legjobb menekülni, mert az arany lőszer sem biztos, hogy beüti. KV1-t még a seggén is csak teljesen merőlegesen üti be. at2-t nagy szerencsével gyenge ponton, néha beviszi.

Mindegy is, aki olcsó fun tankot akar, annak az s35 nyugodt szívvel ajánlható, az 500 aranyat jobb helyre nem rakhatja, ráadásul most meglepődtem a kredit hozamán is, amihez még azt is hozzá lehet tenni, hogy tier3-ban nem tartanak sokáig a csaták, mert kevés a taktikus játékos, szóval a ráfordított idő / temelt kredit mutatója lehet, hogy jobb, mint sok tier5-nek. Cserébe a sok egységsugarú között kell tolni tier3-ban és a keményebb tier4-5 ellen szenved 1:1-ben...

Victory!
Battle: Ruinberg
Vehicles: Pz.Kpfw. S35 739 (f)
Experience received: 2 579 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 18 149
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"
Mission completed! Reward: Days of Premium Account added: 1
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.12.25. 23:14:11
Nem lesz, nem merem 😊
Tetszenek ezek a régi dolgok :-) Én 7.3 ra emlékszem vissza az előtt mi volt nem tudom . Emlékszem rátaláltam a játékra , beregisztráltam , mert pont ilyen játékot kerestem , imádom a lánctalpasokat . Letöltöttem a klienst , és rá kellett ébredjek nem viszi a gépem . több napig próbálkoztam , és amilyen gyorsan csak meg tehettem össze raktam egy életképesebb gépet . ( konkrétan ez a játék miatt ) .Az utóbbi időkben már viszont be sem lépek .
tigrincses
Jó Éjt Skacok <#crazya>

tigrincses
<#worship>

Régi Panzer IV-es. Az mekkora egy tank volt. Imádtam. 8.0-ás patch nerfje végleg kinyírta 😛

Pales27
nem volt abbey, 2x Himmelsdorf meg egy Malinovka

De volt még abbey is,ha az volt a neve,azt tom hogy volt egy hülye kolostor a pályán.<#vigyor>

3100. oldaltól visszább kell keresni valahol. ott írogatta hogy 10 fps-el játszik meg akadozva tolta a játékot meg ilyenek
Régen volt, talán igaz sem volt. 😄
De azért ott voltam. 😛
Pales27
Malinovka volt, ott is ilsalon volt az ellenfél, a képen a két harcos látszik (tiger matyashun, IS ilsalon)
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.12.25. 22:33:28

Abbey pályán is volt.Csak ott nem emlékszem kivel harcolt,de ott tigrissel jött.

Ahh vazz, megeloztel 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Pales27
de

Nem Ilsalon volt veletlenul?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Pales27
Az sg fórum legemlékezetesebb pillanatai közé tartozik, régi szép idők, telt ház volt páran be se fértek:

tigrincses
na ja, kifogások, azok de szarok tudnak lenni <#finom>

Jaj keci, sírok! 😄 Komolyan, feldobod az estém. <#nevetes2>
Lol,akkoriban más volt a kifogás.<#zavart1>
Keresd vissza kb 3 éve volt.Kb valamikor ősszel.Talán.Marha rég volt.

tigrincses
figy , lehetséges.. csajjal voltam épp szóval... úgy nyomtam hogy közben a csaj is játszott ezzel- azzal... elég nehéz is volt a csata , ennek ellenére én is bevittem szép találatokat, meg emlékszem volt hogy valahol nyertem is de az lehet nem közületek volt... hát igen, szép volt azért <#wink>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.12.25. 22:14:14

Szerintem ha pár évet vissza pörgetsz van róla fotó is meg videó is.Ha csak nem lett törölve.
De én emlékszem,csúnyán megvertek.Nem döntetlen volt.

tigrincses
zsír, a duma ismerős, <#buck> nekem van róla fotóm de a videó nincs meg

joe662
Valakinek az aláírásában volt,hogy:"Aki legyőzte Matyáshunt,de döntetlen lett"
Ahányszor eszembe jut szakadok a röhögéstől<#eplus2> gondolom ez volt az ominózus csata.
Sajna én sem láttam<#rinya>

Én emlékszem rá,de csak arra hogy mátyást csúnyán elverték.<#taps>
Érdemes lenne vissza keresni,mert állati jó volt a mentegetőzős szövege.<#vigyor>

Csövii <#wave>
Akkor Matyit csak simán elporolták <#hehe>
joe662
Üdv Barátom!
Rég jártál erre<#ravasz1>
Az asszem foxi volt meg valami pro gyerek,ott nem volt kerek valami a legények körül.

tigrincses
nem tudom már de , készült fotó meg videó is ,lehet ,volt egy pár párbajom akkoriban, másokkal is

Úgy emlékszem 75 % os alap legényekkel kellett mennetek , és az ellenfeled skillessel ment . Lehet tévedek , de nem foxbat88 volt ellened ? Vagy foxinak is volt box , csak mással , de rémlik olyan is .
tigrincses
ja meg E -75 de a legénység nem volt megfelelő hozzá, ott szúrtam el legjobban , azt hiszem közepes tankos egység volt.

Első egyvéegy ki ellen is volt ? Annyira emlékszem , hogy te Königstigerel voltál <#eljen>
tigrincses
Én mondtam hogy fura a gyerek... <#violent>