World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes heavy med td ugyanarra ment,ott hagyták a bázist 2 scout meg 2 artyval.Na persze nem tudtuk megvédeni, a lemmingeket meg röhögve rommá lőtték.
Nekem most 19.40 a töltés ideje.
A másik, hogy szerintem ez így teljesen fair játék, van esélye az ellenfélnek is, nem úgy, mint a másik sz.pató tank típus, az artyk ellen, amiket maximum másik arty tud megbüntetni (mert az arty nagyjából csak arra lett kitalálva, hogy sz.passa az ellenfelet, arról nem is beszélve, hogy a rohadt statikus játékmód nekem nem tetszik, IM miatt kell nagy arty is és a napi duplát belerakom a pár artymba, oszt jó napot).
Igaz már 3 és fél skilles legénységem van benne.

Erre pl: VK 4502A előtted áll simán nem beforgatva. Kapásból rááll a géppuskára, te azt nem fogod penge pontossággal közelharcban lekövetni mikor mondjuk te épp rázod a tankodat hogy ne tudjon weakspototlőni. Amíg szembe áll veled vígan leszívod a hp ját a 80 mm es géppuskáján keresztül. Emberünk skillesebb beforgatja a tankját akkor a te aimod átáll az első görgő és lánc közti részre ami úgyszintén 80 mm és másik megint gyenge ponton keresztül szívod a hp ját lefelé.
Külön lehet a keresést, a mozgást mennyire legyen késleltetett, nem spotolt de beaimozott célt is kilő pl low hp s célnál. Értelemszerűen pl meg akarsz valakit kergetni, berakod láncra majd mikor sikeresen leláncolod jöhet az örömtánc, itt rakod át mondjuk testre mert az puhább (gyöngébb játékosok elvéreznek egy medium közelharctól szóval nem nehéz)
Ami nekem nagyon tetszett mikor a light tankok akartak felderíteni aktív spottal akkor 200 - 300 m ekről néha több is erőlködés nélkül lehet mindet belőni többször is.
Természetesen nem váltja ki teljes mértékben a célzást a játékból csak úgy általában városi harc házak között, light tankok szaladgálása közben akadály nélkül sebzése, távoli célok láncolgatása és így rengeteg láncolós dmg farmolása, különösen nagyon hasznos nagy dpm es tankoknál ahol van mit félrelőni ha pl távoli cél, közel meg nagyon beteg.
Csak tapasztalat semmi több, meg úgy szemléltetni a furcsaságokat a játékban. Elhiheted a fiatalabb korosztálynak teljesen alap ez a mod meg még több is mint ez, elég megnézni azt a bizonyos oldalt milyen sírás van mikor kijön egy új patch mert nem mennek a hackek.
Ami vicces nemrég láttam magyar streamernél, konkrétan kettőnél is hogy nyomni kellett egy restartot mert feltűnő volt hogy az egyiknek sniper módban semmi ismétlem semmi nem volt csak talaj meg a tankok, maximum fák levelek nélkül. A másiknál meg látszottak a tankok körvonalai még falon át is.
Most viszont, hogy visszavettem, meglepődtem, hogy jóval jobb az ágyúja, mint amire emlékeztem, pedig a legénység nem jobb, mert a t71 legényeit raktam át és a jobb csapat maradt a bulldögön, ami szerintem a létező legjobb tank ebben a vadász kategóriában a táras ágyújával.
Most hagy ne guglizzam ki, de a pontosság módosításon kívül én másra nem emlékszem, ami érinthette a T49-t és mégis egészen jól használható ágyúja van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elszált két modulja meg a vezető.Low hp-s type 4-et akarta hátba támadni,de rámásztam és olyat kapott hogy a hátba támadós ötlete csúnyán kampec lett.Sikerült kitolni vele,rám figyelt és amíg velem foglalkozott agyon lőtte type.<#mf2>#mf2>
Még egy lövést sikerült neki bevinni,összesen 506 sebzés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.06. 13:27:48
De én amúgy is az amcsi tankok szerelmese vagyok,szal lehet hogy a T49 szar,de nekem nagy szerelmem.
Hogyan kell vele láncot leszedetni először és utána más gyenge pontot lőni? Gombokat lehet felprogramozni és megnyomod, hogy most lánc vagy hogy a csába? Akkor erre a részére én nem jöttem rá.
Egyébként biztos, hogy egy egysejtűnek sokat jelent az aimbot, ezt nem tagadom. Sőt, próbáljon meg valaki úgy meglőni egy gyors ellenfelet, hogy a terep takarásban van (mondjuk bokrok, fák miatt nem látszik a terep). Ha takarásban mozog az ellen, akkor qrva nehéz elé célozni, nem beszélve arról, hogy a terep sem biztos, hogy sík. Ez csak nagyon komoly gyakorlattal sikerülhet, de leginkább sehogyan csak mázlival.
A sima autoaim ami nem tiltott, kb ugyanazt hozza közelharcban, mint az aimbot. Igaz, nem tud gyenge pontra menni, de cserébe nem ugrál össze vissza a célkereszt. Még ott láttam némi előnyét az aimbot-nak, hogy kiugrok a sarok mögül és rálövök az ellenre, mert ha sikerül gyenge pontot találni, akkor nagyobb eséllyel oda lő, de az a helyzet, hogy a szóráskép változtatása után inkább az RNG céloz 😊 (úgy értem, hogy nincs idő becélozni és szétb.szták a tankok menet közbeni szórását, csak a szerencsén múlik, tök mindegy hova céloz, pontosabban nyilván nem a t34 tornyára, hanem a testére, de ezt talán még egy egysejtű is tudja).
Artyknak nagy segítség, az nem is kérdés. Amit viszont nem értek, hogy tudtommal az aimbot fizetős, szóval a sok egysejtű mind szorgalmasan tejel? naccerű dolog ez...
viper07: pedig a t49 qrva jó, sőt mintha a szóráskép változtatás erre jótékonyan hatott volna. Régen játszottam vele, nem sokkal a megjelenése után és akkoriban bődületesen sz.r volt az az ágyú. Csak közvetlen közelről talált el bármit is vagy ritka hülye ellenfél kellett, aki sokáig nem mozdult, de akkor meg az artykkal futottam versenyt, hogy ki céloz be gyorsabban.
Ez egy olyan tank, amivel bele kell mászni az ellenfél arcába, de lehet vele némi megkötéssel sniperkedni is, de biztos, hogy minden csatában eljön a pillanat, amikor menni kell vele, bele az arcába, seggébe, lecsapni, vissza.
Nagyon izgalmasak így a csaták. sokan mennek vele jól, de akár diegho mesternek is voltak fent igazán élvezetes csatái, ahogy sz.patta az egysejtű népet vele, nem tudom le lehet-e még játszani azokat
Én is visszavettem most és nagyon jól tettem, annak meg külön örülök, hogy használhatóbb lett az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.06. 13:10:28
De most lőttem két képet.Bár nem túl jók.

A bázisuk mellett vakon meglőttem a M4A1 rev-et.437-et lőttem bele.Ugyanerről a helyről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.06. 13:07:32
Coca-Pepsi...... ugyanaz a befektetoi kor all mindketto mogott. Mindegy melyik fekete szart iszod, ugyanannak a zsebet tomod a lancolat vegen.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: beczl, 2016.01.06. 11:36:54
Szerk: ezért tiltanám be az egész res_mods mappát ahogy van.
Utoljára szerkesztette: killbull, 2016.01.06. 11:30:24
Ok, ez megint összeeskü elmélet alapja lehet, de én már számtalanszor megfigyeltem, hogy simán, csak úgy célzás nélkül leadott lövést, mintha zsinóron húznák a gyenge pontra. Komoly zoom-ot használok, tehát látom, hogy hova megy és ilyenkor mindig röhögök egy jót. Akkor viszont nem röhögök, amikor az ellentettje történik, azaz a célkeresztem a gyenge ponton és a lövedéket mintha zsinóron húznák arra a részre, ahol lepattan.
Tegnap pont egy brit tier10 nehéz tank akart riportolni két dolog miatt. Először is red dot miatt (nem kicsit fogalmatlan a gyerek???), mert hogy eltaláltam őt a spot leesése után is. Igen, tudniillik le volt szedve a lánctalpa és ugyanoda lőttem még párat vakon. A másik problémája, hogy miért sérült a motorja vagy a fuel tank és gyújtottam, franc tudja, nem volt kedvem faggatni. Az fv ugye érzékeny az elejére, de hát ő biztosan tudja ezt, aki a tankkal játszik <#crazya>#crazya>
Csak azt akarom mondani, hogy semmiféle moddal nem tudnak nagy távolságról gyenge pontot lőni az RNG miatt. Ha lőnek, akkor az RNG vitte rá a lövést (nem akarok összeeskü elméletet gyártani, de annyi ilyen lövést láttam már, hogy csak na).
Ráadásul ez a gyenge pontos aimbot közelharcban is sz.r tud lenni, ha mozog az ellenfél. Hull down harcban teljesen használhatatlan stb, van némi előnye, van pár tank, amik esetében a normal autoaim nagyon szerencsétlen, lepattanó helyre céloz, pl a t29-30-32-34 esetében, de az aimbot is legalább annyi problémával küzd, mint amennyi előnye van. Elméletben lehet okosan is használni, pl hull down esetében inkább kézzel célozni stb, de nyilván az átlag egysejtű nem fog ilyennel foglalkozni. A nagy előnye az aimbotnak az egyenes vonalban haladó tankok kiszedése, mert a sebességtől függően előre céloz. Az átlag egysejtű erre nem képes magától. A röhej az, hogy az artykat támogatja leginkább az aimbot, ha a célzott tank egyenes vonalban halad, mert nagy biztonsággal el fogja találni. A normál tankok esetében meg közelharcban inkább hátrányos és szintén az egyenes vonalban haladó tankok kiszedésére való (amit már egy átlagos képességű játékos is ismer, hogy elé kell célozni a tanknak, csak a különbség, hogy a kéz megremeghet, szétesik a célzókör vagy ilyesmi, az aimbot meg a lehető legjobb becélzás mellett biztosítja a lövést).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.06. 11:14:28
WG-sek amit kihagytak és lusták:
- A legfontosabb a PvE rendszer (ez remek húzás volt, szinte csak abban játszok, ha már a PvP az idegeimre megy)
- modern érás harckocsik
- bázis építgetés ( igaz ez pár hónap és készre megvan ) Klánnál oké van erődítmény, de az kb. 2,5D izometrikus izé.
WG-s válasznak nem egyből pernek kéne lennie, hanem tanulni a hibáiból amiért a WoT-ot elhanyagolta minden másért ( konzolos WoT-ok, WoWs, WoT Generals ). Ezekből legalább a PvE cuccot másolja át.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Tegnap OHOval 2 lovest kaptam Loritol. 2 ammoracket full HProl. Elso besargitotta, masodikkal repult a tornyom. 3 napja hasonlo volt, tigris 1 3 lovese: ammorack, (megjavitom)ammorack, felgyujt. 3 lovesbol elintezett.
Egyre gyakoribb, hogy egymas utani lovesekkel kritikus modultalalatokat kapok nem trollgunbol.
https://aw.mail.ru/promo/freegold/
Utoljára szerkesztette: beczl, 2016.01.06. 09:38:42
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Pont olyan mint a te eseted a wot-tal.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
type62 spot agyhalottaknak
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.01.05. 21:35:22
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
A leonak páncélja nincsen, még 8-asok közt sem. Csak a sniperkedésből tud megélni. Ne hasonlítsd össze vele.<#nevetes2>#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.01.05. 21:24:57
"Kukibébi" mindennel jót megy mivel a pletykák szerint saját buffja van.
......és 0.33-as pontossaággal sniperkedek. Most egy csomó anyagot összeszedtem nektek, hogy lássátok hogy ez így van, ahogyan leírtam. <#nevetes1>#nevetes1> Most itt láthatod, hogy az aiming time, ami a célzőkör összeszűkülési ideje, azaz ennyi idő kell, hogy pontos lövést leadj
Most jön a lényeg ! <#papakacsint>#papakacsint> Ha mindazokat felteszed, amiket a WG ajánl és amit mondtam pl motorolaj a pontosság 0.33 & a célzásidő 1.76 másodperc = 1.76 sec
Ez a varázslat, hogy így egy klassz tankot kapsz ! <#nyes>#nyes> Most az a link amit ajánlottál teljesen hibás. Ugyanis a vertikális stabilizátor a kezdőkört 20%-al kisebb távolságról kezdi a szűkülést ugyanazzal a sebességgel, ez evidens matematikai ismeretekkel lineáris célkeresztszűkülést kell, hogy kapj nem pedig exponenciális-félét és ha kiszámolod a két kép alapján azt kaptál ! <#nevetes2>#nevetes2>
Nézzük a többit.
Most a motorolaj többet ér, mint a Pót ellátmány(ezentúl FOOD), mivel ha megnézed a képeken a bekeretezett adatokat lényegesen nagyobbmotorerőt és fajlagos teljesítményt kapsz és ezzel jobb mozgékonyságot, mint azzal az alig érezhető 10%-os fooddal. Íme az összehasonlítás kedvéért olaj nélkül, de fooddal
Személy szerint az olcsó és a képek alapján láthatóabb jobb mozgékonyságot biztosító motorolajat tenném rá, de ez a ti dolgotok és a kedves olvasóké a leendő tank tulajdonosoké. Hozzátenném, hogy a WG nem a megelőző karbantartást javasolta, hanem abiztonságos elhelyezést, amit én tettem rá. A magyarázat itt van oroszul, ezt lefordítottam és megértettem, bár most kapásból nem tudom mi az oka és nem beszélek oroszul, ezt magyarázzátok el ti a kedves olvasóknak wg ajánlata a T 54 first prototypera
Most a T8-ben jó az alap látótáv, de a pálya domborzata, akadályok miatt nem tennék rá optikát, amely mozgás közben is hat, pont a kis oen miatt. Ez végülis med, ennek mozognia kell, olyan messzire ne sniperkedjen. Másrészt pedig még kiemelném, hogy maga a tank elég pici : könnyű elbújni vele bokrokban és nem ad akkora támadási felületet sem. A tornyon levő kupola mérete pedig minimális és maga a torny igen jól páncélozott.
Örülök neki, hogy a játékosok kb 50%-át botnak, meg idiütának degradálod, azért tegyük hozzá, ha a csatában ezeket lesebeznéd, akkor már alapból 10k dmg-d lenne minden csatában. Jah......hogy nem is annyira botok ? Na mindegy. A lényeg az, hogy még 14 napja sincsenmeg a tank és már megszereztem az első gunmarkot rá. Bár szerintem ezt nem a játékosokhoz viszonyítja, mert ha megfigyelitek azokon a tankokon, melyekkel nem játszottál 20 napja ugyanannyi %-on van a gunmark mikor megint csatába mész, noha változni kellett volna, hisz az előző 14 naphoz méri. Mindegy.
Még annyit hozzátennék, hogy nem fogom a többi gunmarkot kihúzni, mert nem fogok érte goldot spammelni, ugyanis a gunmarkok erről szólnak. Sokszor nem is akad lehetőség a HP-mnál nagyobb dmg bevitelre sima AP-vel sem. A képen a kredit nem releváns a T 54 nettó keresetéhez mérni, mert 2 másik kis tankkal leszorzóztam és mentem két gyenge kört Typeal, azon kívűl az artymra és cseh medemre abból vettem aznap modulokat (ágyúcső,motor stb) mert meglett a lánctalp. Goldoznom is kellett 64%-hoz érve mint említettem. Tudom hogy keres a T 54 proto és egészen jól. Persze, ha goldozol akkor nincs annyi bevétel, de ez minden tankkal így van !
AJÁNLOM A T-54 PROTOTYPEOT MINDEN KEDVES OLVASÓNAK !!
Egyelőre annyit tudok róla hogy Kukibébi szerint jó.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun