418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
viper07 #377089 Hali ! Lenne egy technikai kérdésem. Hol van az leírva, hogy valamely tank láncának lelövéséhez szemből mennyi Pen kell, vagy mekkora kaliber. Csak mert ma rám jött egy T29- és NEM tudtam szemből láncolni, sem AP-val sem APCR-rel -E25-ben ültem -. Mondjuk a delikvens egy bordó piros volt. De egyébként van erre szabály ? Előre is kösz. -
Mert valòszìnü a szakasztársad még nem költött eleget a wotra,neki ez jär 
-
tutyimutyi2 #377087 mért van az hogy ha olyannal szakaszozok aki a meghívottam akkor folyton +2 tierbe dobál ha meg egyedül megyek akkor saját tier? -
Ugyan, hagyd már... :) Kozsó is tőlem lopja a dalszövegeit. :P
Meg amúgy is, a te dallasi performaszod azért érezhető hatással volt életem folyására xD
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.07.02. 23:57:29 -
lammaer #377085 Vazzeeeeeee... ez nagyon ott vóóóót. 
Na ha ezt megénekelné valaki, tuti Xfaktor győztesnek szavaznám :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, vagy ha arty pléjer a srác, lehetne az a refrén, hogy "Még egy perc és érkezem, csak szétkenem a székletem." ÉS végülis ebben sincs trágár beszéd 8-) -
lammaer #377083 Bekopogtatok, hátha van üresedés :) -
Én is ilyen kis szarokkal nyomom egy harmad accon, reward tankra utazom, úgyhogy el kell jutnom tízesig, de 4-6-osokkal farmolok. -
Ja, a "fórumklánra" gondoltam. HOAX -
lammaer #377080 Mi az a "nálunk"? Ha a fórum, innen nem nagyon sikerült senkit beszereznem, klánban meg nincs az acc... -
Miért? "Nálunk" nem találsz senkit? -
lammaer #377078 Skacok, nem tudtok vmi kiképző jellegű klánt ahová elfér egy T5-T7 tankokkal szaladgáló gyenge WNjű account (ami mögött általában egy erősebb WNjű player van :) )?
Jó lenne egy kláncsati ahol kereshetnék embereket platoonozni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 17:47:47 -
Amikor visszanyal a fagyi.... A GW Panther közvetlen közelről rámlőtt, de gold volt betöltve, és lepattant.... Kényelmesen kivégeztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sikerült! Nyolcadikra beadta, és még 3 killem is volt! -
Dehogy is! :D Azt szemelte ki,amivel éppen mész! -
Úgy látom, ma az O-I-t szemelte ki a nyerhetetlen posztra ez a gennyes játék.....
Igaz?! Imádom a művészetet! :D -
Ez hatalmas XD -
Gangsta Zoleeról jut eszembe! Így, sokkal élvezhetőbb. Én behaltam rajta.
Vers, nem mindegy, kinek.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 13:46:40 -
Én is idézőjelbe tettem. :D -
Toweliee #377069 Faith No More, Rage Against The Machine örök kedvenc! Amit linkeltél azt nem ismerem, elsőre tetszik. -
lammaer #377068 Van refrén, rím, mondanivaló... az egy bekezdésre jutó káromkodás nekem már sok, de hát ez állítólag a stílus sajátja. -
Angelus1991ster #377067
Puzsér próbálkozott ezzel a műfajjal.
lammaer #377066 Puzséri maszkot felveszem azt ez jön ki belőle :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát, nemtom hogy ebben a műfajban ez elfogadott e vagy sem, de engem az alábbi dolgok zavartak ebben az előadásban:
- rímek: fájdalmasan hiányoznak számomra a rímek, nagyon sokszor köszönőviszonyban sincsenek a sorok egymással. Néhol meg oyan szinten erőszakoltad bele arímet hogy inkább ne legyen:
pl:
úgyrepít a szíllel (?) mint a hajót a hátszél
ezitt a feketegyöngy ami mindent átszél...
- szótagszám: szintén összevissza változik, amit persze úgy ahogy kiküszöböl az hogy gyorsabban vagy lassabban megy a beszéd illetve hogy sokszor ugye nem lehet igazán elválaszani egymástól a soroka (egybe van folyva az egész)
- érthetőség: értem én hogy rap és ott hadarni kell meg nyomatni a nigga stílust, de én sztem a szöveg felét-két harmadát nem értettem. Igy igazából nem derült ki hogy mi lenne a szám mondanivalója, mit üzensz vele ("én vagyok a kemény tankos" vagy "szar a játék", vagy azt hogy a "nagyi is ezzel tolja"? )
- kéne vmi ütős refrén ami ugye esetleg többször is vissza-visszatér a "dalban", amire ugye lehetne zúzni. Ugye ez az ahol a közönség is be tudna csatlakozni, hiszen a menetközbeni reppet nem lehet üvöltve visszhangozni. Olyamire gondolok mint pl Ganxstánál a szesztilalom című számban van az a két sor hogy "szesztilalom ez a fogalom gyökér, szesztilalom a pia mindent megér". Itt lehet ugye kiadni a gőzt, ami reppelés közben felgyűlik az emberben.
Mittomén hirtelen vmi ilyesmi hogy: "Indítsd el a gémet, gyere velem szembe / Elkenem a szádat azt jön az exit battle". Jó lehet ez is béna :)
Azért hogy legyen jó is: végeredményben egy kreatív munka amibe időt fektettél, és hálistennek nem kurvaanyázással meg bazmegolással van tele (hallottam ám hogyvan egy-kettő, de ezt a rap stílus kötelező kellékének tekintve el tudom fogadni, bár speciel jobban örülnék olyan rapnek ahol ez nincs - mint mondjuk animál kannibáléknál, akik tudnak úgy rappelni hogy hallgatható legyen minden korosztálynak)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 13:02:14 -
Pares #377065 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Body Count, bár én nálam soha nem fordult még elő, hogy rappet akartam volna hallgatni :D -
Ja, ők is jók,meg persze Stuck Mojo, Mordred, stb, ha '"rap" -et akarok hallgatni. -
Ezt ismered?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=yCaLFxvfDEk -
Pares #377062 Rage Against The Machine is hasonló. Bár én is metál párti vagyok. -
Meteora4 #377061 klán tag felvétel van valahol? esetleg ts címet tud valaki adni? -
Nekem meg ezt, vagy ezt. De a Clawfingert is szeretem, amúgy thrash, DM arc vagyok.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 12:26:02 -
Toweliee #377059 Most látom, a doboson Budapest Rock & Roll-os póló van. -
Toweliee #377058 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a rap féle féleség az ezt jelenti:
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.02. 11:50:40 -
Ha nekem sikerült kulturáltan megfogalmazni, akkor neked is menne :) -
Hanem? Vagy nem akarod megbántani? Ja, igaz.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 11:33:33 -
Toweliee #377055 Én is, de nemcsak ez a bajom. -
Ez jó volt! :D Én rühellem ezt a "zenei" műfajt. -
Toweliee #377053 Én tudnék, de nem biztos, hogy akarod hallani. -
Igen, kizummolás :D na az működik.
Üres mod mappánál sincs 24X.
Ezt használom: https://flii.by/file/z0edgscnjlp/ -
Rammsch31n #377051 Nem vagyok nagy híve ennek a műfajnak. De ez az angol egész jó... :D Olyan a hangzása, mint a RapBattle-nek, amit azok tolnak. :D -
A spoiler alatti videónak jobban megértem a szövegét, pedig soha nem tanultam angolul :/ Van ahol fájdalmasan nem jön ki a szótagszám. A minőség sem a legtutibb. Ez nem fikázás, ha figyelsz ezekre, artikulálsz, stb, akkor még valami fasza dolgot is összehozhatsz :) Kicsit kevesebb orrhang és élesebb "r"-ek 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.02. 10:25:02