418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• viper07
    Hali ! Lenne egy technikai kérdésem. Hol van az leírva, hogy valamely tank láncának lelövéséhez szemből mennyi Pen kell, vagy mekkora kaliber. Csak mert ma rám jött egy T29- és NEM tudtam szemből láncolni, sem AP-val sem APCR-rel -E25-ben ültem -. Mondjuk a delikvens egy bordó piros volt. De egyébként van erre szabály ? Előre is kösz.
  • joe662
    Mert valòszìnü a szakasztársad még nem költött eleget a wotra,neki ez jär
  • tutyimutyi2
    mért van az hogy ha olyannal szakaszozok aki a meghívottam akkor folyton +2 tierbe dobál ha meg egyedül megyek akkor saját tier?
  • Antimat
    Ugyan, hagyd már... :) Kozsó is tőlem lopja a dalszövegeit. :P

Meg amúgy is, a te dallasi performaszod azért érezhető hatással volt életem folyására xD
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.07.02. 23:57:29
  • lammaer
    Vazzeeeeeee... ez nagyon ott vóóóót.

Na ha ezt megénekelné valaki, tuti Xfaktor győztesnek szavaznám :)
  • Antimat
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, vagy ha arty pléjer a srác, lehetne az a refrén, hogy "Még egy perc és érkezem, csak szétkenem a székletem." ÉS végülis ebben sincs trágár beszéd 8-)
  • lammaer
    Bekopogtatok, hátha van üresedés :)
  • voivod32
    Én is ilyen kis szarokkal nyomom egy harmad accon, reward tankra utazom, úgyhogy el kell jutnom tízesig, de 4-6-osokkal farmolok.
  • voivod32
    Ja, a "fórumklánra" gondoltam. HOAX
  • lammaer
    Mi az a "nálunk"? Ha a fórum, innen nem nagyon sikerült senkit beszereznem, klánban meg nincs az acc...
  • voivod32
    Miért? "Nálunk" nem találsz senkit?
  • lammaer
    Skacok, nem tudtok vmi kiképző jellegű klánt ahová elfér egy T5-T7 tankokkal szaladgáló gyenge WNjű account (ami mögött általában egy erősebb WNjű player van :) )?

Jó lenne egy kláncsati ahol kereshetnék embereket platoonozni...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 17:47:47
  • voivod32
    Amikor visszanyal a fagyi.... A GW Panther közvetlen közelről rámlőtt, de gold volt betöltve, és lepattant.... Kényelmesen kivégeztem.
  • voivod32
    Sikerült! Nyolcadikra beadta, és még 3 killem is volt!
  • barret
    Dehogy is! :D Azt szemelte ki,amivel éppen mész!
  • voivod32
    Úgy látom, ma az O-I-t szemelte ki a nyerhetetlen posztra ez a gennyes játék.....
  • voivod32
    Igaz?! Imádom a művészetet! :D
  • patchaou
    Ez hatalmas XD
  • voivod32
    Gangsta Zoleeról jut eszembe! Így, sokkal élvezhetőbb. Én behaltam rajta.
    Vers, nem mindegy, kinek.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 13:46:40
  • voivod32
    Én is idézőjelbe tettem. :D
  • Toweliee
    Faith No More, Rage Against The Machine örök kedvenc! Amit linkeltél azt nem ismerem, elsőre tetszik.
  • lammaer
    Van refrén, rím, mondanivaló... az egy bekezdésre jutó káromkodás nekem már sok, de hát ez állítólag a stílus sajátja.
  • Angelus1991ster
    Puzsér próbálkozott ezzel a műfajjal.
  • lammaer
    Puzséri maszkot felveszem azt ez jön ki belőle :)

Hát, nemtom hogy ebben a műfajban ez elfogadott e vagy sem, de engem az alábbi dolgok zavartak ebben az előadásban:

- rímek: fájdalmasan hiányoznak számomra a rímek, nagyon sokszor köszönőviszonyban sincsenek a sorok egymással. Néhol meg oyan szinten erőszakoltad bele arímet hogy inkább ne legyen:
    pl:
    úgyrepít a szíllel (?) mint a hajót a hátszél
    ezitt a feketegyöngy ami mindent átszél...

- szótagszám: szintén összevissza változik, amit persze úgy ahogy kiküszöböl az hogy gyorsabban vagy lassabban megy a beszéd illetve hogy sokszor ugye nem lehet igazán elválaszani egymástól a soroka (egybe van folyva az egész)
    - érthetőség: értem én hogy rap és ott hadarni kell meg nyomatni a nigga stílust, de én sztem a szöveg felét-két harmadát nem értettem. Igy igazából nem derült ki hogy mi lenne a szám mondanivalója, mit üzensz vele ("én vagyok a kemény tankos" vagy "szar a játék", vagy azt hogy a "nagyi is ezzel tolja"? )
    - kéne vmi ütős refrén ami ugye esetleg többször is vissza-visszatér a "dalban", amire ugye lehetne zúzni. Ugye ez az ahol a közönség is be tudna csatlakozni, hiszen a menetközbeni reppet nem lehet üvöltve visszhangozni. Olyamire gondolok mint pl Ganxstánál a szesztilalom című számban van az a két sor hogy "szesztilalom ez a fogalom gyökér, szesztilalom a pia mindent megér". Itt lehet ugye kiadni a gőzt, ami reppelés közben felgyűlik az emberben.
    Mittomén hirtelen vmi ilyesmi hogy: "Indítsd el a gémet, gyere velem szembe / Elkenem a szádat azt jön az exit battle". Jó lehet ez is béna :)

Azért hogy legyen jó is: végeredményben egy kreatív munka amibe időt fektettél, és hálistennek nem kurvaanyázással meg bazmegolással van tele (hallottam ám hogyvan egy-kettő, de ezt a rap stílus kötelező kellékének tekintve el tudom fogadni, bár speciel jobban örülnék olyan rapnek ahol ez nincs - mint mondjuk animál kannibáléknál, akik tudnak úgy rappelni hogy hallgatható legyen minden korosztálynak)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.02. 13:02:14
  • Pares
    Body Count, bár én nálam soha nem fordult még elő, hogy rappet akartam volna hallgatni :D
  • voivod32
    Ja, ők is jók,meg persze Stuck Mojo, Mordred, stb, ha '"rap" -et akarok hallgatni.
  • voivod32
    Ezt ismered?
    https://www.youtube.com/watch?v=yCaLFxvfDEk
  • Pares
    Rage Against The Machine is hasonló. Bár én is metál párti vagyok.
  • Meteora4
    klán tag felvétel van valahol? esetleg ts címet tud valaki adni?
  • voivod32
    Nekem meg ezt, vagy ezt. De a Clawfingert is szeretem, amúgy thrash, DM arc vagyok.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 12:26:02
  • Toweliee
    Most látom, a doboson Budapest Rock & Roll-os póló van.
  • Toweliee
    Nekem a rap féle féleség az ezt jelenti:

Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.07.02. 11:50:40
  • patchaou
    Ha nekem sikerült kulturáltan megfogalmazni, akkor neked is menne :)
  • voivod32
    Hanem? Vagy nem akarod megbántani? Ja, igaz.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.02. 11:33:33
  • Toweliee
    Én is, de nemcsak ez a bajom.
  • voivod32
    Ez jó volt! :D Én rühellem ezt a "zenei" műfajt.
  • Toweliee
    Én tudnék, de nem biztos, hogy akarod hallani.
  • McFrost
    Igen, kizummolás :D na az működik.
    Üres mod mappánál sincs 24X.
    Ezt használom: https://flii.by/file/z0edgscnjlp/
  • Rammsch31n
    Nem vagyok nagy híve ennek a műfajnak. De ez az angol egész jó... :D Olyan a hangzása, mint a RapBattle-nek, amit azok tolnak. :D
  • patchaou
    A spoiler alatti videónak jobban megértem a szövegét, pedig soha nem tanultam angolul :/ Van ahol fájdalmasan nem jön ki a szótagszám. A minőség sem a legtutibb. Ez nem fikázás, ha figyelsz ezekre, artikulálsz, stb, akkor még valami fasza dolgot is összehozhatsz :) Kicsit kevesebb orrhang és élesebb "r"-ek

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.02. 10:25:02