418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #377250 Te tényleg képes vagy dolgozatot írni az ilyen balfaszok fura viselkedéséről? 
Te jó ég, hány Háború és Béke méretű kötetet lehetne ezekkel megtölteni.
Az ilyeneket ignorálni kell, és azonnal elfelejteni hogy a világon vannak.
-
András77 #377249 Most jót röhögtem. Meg kell osztanom. STI-t húzom, de még csak bl9 van rajta, ami nem rossz ágyú, de néha már kevés. Siegfrieden toljuk előre, de a szokásos rohamcsapat. Kérem őket legalább a fedezéket használják már a kibasz.tt városban, ne a főtéren nyílt terepen lövessék szét magukat. Persze hiába, na mindegy is. Végjáték jön. Nem állunk nagyon rosszul, 3-an maradtunk 5-re, de hozhatónak néz ki a csata csak ésszel kell játszani, ami nem könnyű egyeseknek. Hamar 2:4 az állás, mert persze, hogy rohanni kell meghalni a csapattársnak, de legalább vitt magával egyet.
Persze körbevesznek, egy isu-t kiszedek, egy e50 kóstolgat, de belemegyek a pofájába és nem ismeri a gyenge pontot az STI mellén, csak az alját tudta belőni korábban és nem értem, de nem tölt goldot a második lepattanó után sem (érthetetlen, mostanában már azonnal vagy az első lepattanó után előkerül az arany lőszer). Kiszedem az E50, közben az ellen scout tankja jön, de hátulról arannyal! nem bír belőni, mert rázom a tankot. A csapattárs, egy obj430II full hp-n persze nagy nehezen odaért, mert nagyon óvatosan jött, nehogy megkarcolódjon a tankja és kioszt pár lövést, amíg az ellenfél rám osztja az össztüzet és kiszedi a scoutot.
Maradt egy jp2, de még nem spotolták és nem is afk, mert van frag-je. Lassítok, mert feltételeztem, hogy az obj előre megy. Full hp, gyors tank, jó kamo és jó páncél is egyébként. Aha! Én csak azt képzelem, hogy ő előre fog menni, azt várja, hogy én menjek előre úgy, hogy 1, némi szerencsével 2 lövésnyi hp-m maradt és ha bokorban van a jp2, akkor engem nagy távolságról felspotol. Mondom neki chat-ben, hogy mi a f.sz van? Miért nem megy és felsoroltam, amit az előbb, hogy full hp stb.
Erre leoltanak a csapattársak meg ő is, hogy szebben beszéljek és legyek hálás neki, mert megmentett !!!
Mondom, mi a phasz van? Megmentett? Eleve hagyta, hogy körbezárva egy csomó ideig vergődjek és még így is kiszedtem az isu-t meg az e50 a segítsége nélkül. Ő annyit csinált, hogy amikor már látta, hogy jól állunk, akkor jött oda segíteni és persze, hogy nem az e50-nek ment neki, hanem a könnyű tankot támadta. Egyébként ahogy írtam ritka hülye volt a könnyű tank, hátulról nem tudott sebezni, arannyal sem és az E50 után rá fordultam volna és vagy kiszedem vagy elmenekül.
Csata után is kérdeztem, hogy ő most ezt komolyan gondolta, mármint hogy ő nagy hős, aki megmentett? Én hány tankot mentettem meg ilyen alapon, mert harcoltam a városban, mialatt ő oldalt lesipuskázott (azért maradt meg neki a teljes hp-ja) és akkor odajön, undorító aljas módon a ház mögött szépen kivárta, hogy a könnyű tank engem kezdjen lőni és csak akkor jött oda és ő a hős.
Hihetetlen tényleg. Ő szerinte, meg a többi egységsugarú szerint megmentett, mert hajlandó volt odajönni és harcolni végre, mikor már elég jól elintéztem az ellenfelet és még így is csak akkor jött ki a ház mögül, amikor engem lőtt mindenki, nehogy megkarcolják a tankját. Meg persze elvárta volna, hogy én menjek neki spotolni, hogy ő a biztonságos távolságból full hp-n tudjon lesipuskázni. És elhiszi magáról, hogy mekkora phasza csávó én meg mekkora egy paraszt vagyok, hogy nem hálálkodtam neki (miért is? a könnyű tankot kb 80-90% eséllyel kinyírtam volna az E50 után, szóval inkább csak sebzést lopott, ennyi).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.09. 23:48:10 -
Kryon #377248 Az jól hangzik, de mennyire lehet ezt érezni sandboxon? Illetve szerintem a goldfosók és a "csoda modok" használóinak elég nagy a metszete, azzal is csinálni kéne valamit, mert most az is a baj, hogy ha ez a kettő együtt van, akkor igazából reagálni se nagyon van idő. -
yossarianHUN #377247 Nem, ez annyit jelent, hogy ha egy tűzharcban te jobb vagy, mint a goldot fosó ellenfél (ahogy azt itt a legtöbben állítani szokták magukról), akkor te simán kibelezed, amíg ő a kisebb sebzésű goldjával próbál faragni. -
yossarianHUN #377246 Mindenki kap naponta 250 (?) goldot. Ez így már valós. -
Kryon #377245 Valahogy úgy. Ebben a formában a csökkentett sebzésű goldammo annyit jelent, hogy ami eddig 4 lövésből goldozta ki a heavyt, az mostmár 5ből fogja. Annyi különbséggel, hogy a mozgékonyság nerfnek köszönhetően, már visszalőni is nehezebb lesz. -
lammaer #377244 És a balanszügyi tesztszerver akkor ér valamit ha nem a valós goldhasználat van rajta? Sztem ez inkább félrevezetőbb... -
tutyimutyi2 #377243 Kár -
yossarianHUN #377242 Nemtom ezeket honnan szedték, mindkettő csacsiság. Sandboxon jelenleg ugyanúgy működik a gold ammo, mint az éles szerveren, de csökkentették a sebzését a sima AP-hoz képest. Az igaz, hogy goldba is kerül, de az azért van, mert egy balanszügyi tesztszerver fabatkát se ér, ha mindenki fossa a goldot, így meg csak bizonyos mennyiséget tudnak megengedni maguknak a teszterek. Egyszóval ez utóbbi nem marad így majd live-on. -
lammaer #377241 Tökéletes
-
tutyimutyi2 #377240 Igen tudok róla(2011-es az accom), szerintem jobb volt úgy.
-
Most már mehet Wotinfora :D -
Összenyomom no problem :D Akkor em kell másik. -
Túl nagy nem engedi lecserélni. Választhatsz másikat ha gondolod. :D -
lammaer #377236 Egy konstruktív javaslatom lenne, sztem a bevezető képet le kéne cserélni erre -
lammaer #377235 Azt ugye tudod hogy jó ideig igy volt a prémium lőszer? Csak sokan reklamáltak hogy emiatt P2W a játék és a WG hallgatott rájuk....
Nem lenne baj amúgy ha visszajönne az a korszak. -
tutyimutyi2 #377234 Hát figyu ha aranyba kerülne akkor az összes nyomorék aki még lőni sem tud de a goldot akarja spamelni annak muszáj lenne vásárolni az aranyat(és hát a paradicsomok számát elnézve jó kis bevétel volna a wg-nek :D). -
Pares #377233 Kösz. :D -
Első WOT videóm, fogadjátok szeretettel! 

Angelus tedd már ki légyszi Botinfora izé Wotinfora úgy is szeretik az ilyen videókat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #377231 tehetősek... vagy akik klánba vannak kapják rá az aranyat, hogy CW-n azzal lőjjenek, és az RNG kevésbé érvényesüljön, mert olyanokon is elmehet a dolog... de kétlem, hogy a régihez mennének vissza, inkább csak lelimitálják, hogy mennyit vigyél... de majd kiderül. -
tutyimutyi2 #377230 Sandbox szerveren kaptak az artyk valamiféle kábítást ez mit okoz? esetleg szarabbul mozog a tank vagy lassabban tölt be?
wotinfo.hu-n olvastam olyat hogy közel a MEGVÁLTÁS mert vagy limitálva lesz a gold lőszer száma(gondolom ismerős a videó amikor valaki feltesz egyet ahol nemtom hányezer sebzése van de csak goldot vitt magával...)vagy pedig visszatérnek ahhoz ami régen volt hogy csak goldért lehessen venni (és így max a tehetősek fognak párat ellőni és nem az lesz hogy az összes paradicsom akinek van egy kis pénze ezt spameli). -
Gyuszopapa #377229 Valamivel ki kell pótolni a skill hiányát.Illetve sokan a wn8-uk magasan tartását próbálják vele kompenzálni.
Érdekes módon azért ritkán találkozok olyan kék és lila playerekkel akik alaplőszerrel is el tudnak játszadozni(minden elismerésem az övék) eredményesen,talán használják az agyukat is nem csak a pénztárcájukat. -
András77 #377228 Az E5 mégis mióta ennyire arty érzékeny? Most b.szott belém ma másodszor 2e felettit a qrva artyja. -
yossarianHUN #377227 Neked csak akkor? Mázlista
-
Ki tökéletlen játékos a csapattársaim közül, amikor bekapcsolok egy két órás boostot?
Lokker #377225 Szeretem mikor két nyelvet kevernek egybe. :) -
Az németül is lila:-)) -
lammaer #377223 Sztem túlspilázod... ilyen szórás mellett weakspotokra csak közelről lehet lőni. Szóval felfoghatod úgy is hogy nagylábon élő playerek akik kompenzálják a randomot :) -
Lokker #377222 Igen, azok a fránya "blue and lila players". :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.08. 19:01:42 -
Ha látom hogy jön egy papír tank és van időm újra tölteni és célozni,akkor így teszek.
De általában még a szűkülést is éppen elég kivárni !
Én tudom a megoldást,de sosem csinálják meg! 3 cső kell a tankra,a 3 féle lőszerhez.
Mindhárom be van töltve,és lehet akkor választani :) -
Tetszett a szöveg a chat ablakban. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Egyébként, prémium lőszert írtam , nem goldot, úgy látszik, valami rejtett lelkiismereti reflex azért bejátszott nálad.... :D -
Nem tudok leszokni róla, mert a gold használat, nálam egyenlő annak beismerésével, hogy az illetőnek lövése sincs a gyenge pontokról, illetve tönkrebassza a játékot, a páncálzatra épülő tankok ellehetetlenítéséval. És hiába jön mindig az a válasz, hogy használjak én is, mert egyrészt nincs rá szükségem, kettő, attól még ugyanúgy a legidiótább paradicsom is szarrá szed szemből, egy két tierrel kisebb tankban, úgy hogy ő lighttal van én meg heavyvel . Cserében ő még körbe is tud futkosni. És ez rohadtul bassza az igazságérzetemet.... -
lammaer #377217 Fujj... NOOOOB :D -
yossarianHUN #377216 Ha ez megnyugtatja a lelkiismereted...
-
Darun #377215 Én még hozzátenném, hogy amig a Tigris lepattan az AMX 12t-ről és a japán 75 milis a Hummelről, addig miért ne lövöldözhetne bárki golddal? Az más kérdés hogy amikor valaki igy szedett ki, én is gold nooboztam (egyébként gazdasági szempontokat figyelembe véve ált 5 arany lőszert teszek minden tankba) -
Ha nem vagyok top tier,alapból töltöm a drágább lőszert.
Sírtak már miatta,többször is,ez meg nem az én problémám :)
Mindenkinek ott a lehetőség,ez nem GOLD lőszer,creditért megvehető.
Le kellene már szokni lassan a goldozásról. -
Az Isu-grinddal egybekötött sikerszéria folytatódik....
Komolyan mondom, ez már fáj.... Ki az az idióta, akinek egy tier 8-as csatában, nem elég 286-os átütés?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.08. 13:32:40 -
tutyimutyi2 #377211 Van egy olyan játékmód a teljesen kezdőknek ahol az első 10 csatánál kapnak pénzt meg tp-t bőségesen de ha elérik a 10 csatát utána már nem kapsz semmit és a statisztikádba sem kerül bele, véletlen nem lehet hogy ebben a játékmódban maradtál random csata helyett?