418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Oszt mi a kód? :)
  • stork13
    QB6M6CRZG6SALJ
  • Rammsch31n
    XDDDD Szarrá fagyasztották a szervert, hogy 18k ember megpróbálta aktiválni... én besírok. :D

és ki az a f@sz aki 400 fontot ad... nagy az isten állatkertje, és a kerítés még mindig kicsi.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.12. 23:02:43
  • stork13
    Most kapott 400 fontot. :D
  • Rammsch31n
    Jaja, hirtelen generált magának 16k nézettséget. A chat meg olyan spammhalmaz, hogy az ember szeme és feje belefájdul ha huzamosan nézi. :D
  • Sunsetjoy
    5 csatára szóló ajándékért ennyi időt elbaszni, jesszumpepi. Inkább ne adna semmit, akkora egy clickbait az egész, hogy az már tanítani való :)
  • Rammsch31n
    XDDDDD ezzel szúrja ki az ember szemét? :D Az emberek meg ott nyávognak a streamben... sírok. a nevetéstől. :D
  • tutyimutyi2
    A stream-et bejelentő videó leírásában ott van hogy mit ad a kód:
    There will be a bonus code with ~10,000 redemptions revealed that will give you a unique mission rewarding 3 x EXP for 5 battles when you finish in the top 5 of experience.
  • Rammsch31n
    ...én nézem, hátha értelmeset ad...
    azon viszont durva, hogy emberek 25 fontot képesek kiadni embereknek a neten...
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.12. 20:08:52
  • stork13
    Ha valakit érdekel:

"QuickyBaby + Jingles! Bonus Code for EVERYONE!
    Moobot : THE CODE WILL BE GIVEN AT THE END OF THE STREAM "

Nem tudom mit ad, akit érdekel nézze.
  • Rammsch31n
    ...kérdezd a ruszki parasztokat. :D
  • Lokker
  • Zsolt7411
    Sziasztok.A 4 magos procinak miért csak egy magját használja a játék?De azt 100%-on a többi meg 10-15%-on megy.Nem lehet valahol ezt állítani?
  • DantesHUN
    Azon gondolkodom, milyen kép illene ahhoz, amikor közepes tankkal megyek városban , házak között , nagy sebességgel-viszonylag és egy lövéssel 100%-ról szed ki az arty.
    De nincs ilyen kép ami ezt letudná írni. Na most vagy 20 perc sípszó kéne , hogy a káromkodássorozatot ki lehessen sípolni.
  • Frankie69
    Ne becsüld őket túl, sajnos lehetnek. Valószínűleg valamikor látták valakitől és leutánozzák. Mikor már azt hiszed, hogy láttál mindent ebben a játékban akkor még mindig meg tudnak lepni. Régebben belinkeltem ide egy játékost akinek több tucat felderítő érme volt artyval.
  • Pares
    A M4GNA-t kipróbálhatod...
  • OnkleTonto
    Ma folyamatosan olyan csaták vannak, hogy vagy tizenegykét százalék az esély, esetleg húsz, vagy ennek a fordítottja.
    Komolyan ennek mi értelme? Játékélmény nulla, mert vagy két perc alatt rajtunk a kivégzőosztag, vagy mi daráljuk be két perc alatt az ellent.
  • joe662
    Tud valaki olyan klánt,ahol kb este 9 után kezdődik az élet?SH+csapat,esetleg CW is bár azt annyira nem erőltetnem.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.07.11. 21:30:57
  • Lunki88
    Azt én is szeretem mikor egy light beáll mögém és próbálja tolni a nehéz tankomat. :D Szerintem azért csinálják hogy utána fizesd a javítási költségüket. Annyira hülyék még ők sem lehetnek, hogy ne legyenek tisztában a heavy és light tank közti különbségekkel.
  • ilovearty
    Na elegem lett de k.rvára. Folyamatos vereség egész délután. Agyatlan birka felderítők azzal szórakoznak hogy vonatozva tolnak ahelyett hogy takarodnának a k... anyjukba felderíteni. Úgy lőnek szét minket folyamatosan hogy semmit nem látok. Leteszek mindent és mostantól csak elc amx. Nem véletlenül van vele több mint 1600 csatám. Azzal szét tudom szopatni a sok nyomorultat.
  • Pityu0
    barakkba kerestem de most vettem észre a sor végén van a tank és benne ül.
  • Sunsetjoy
    Az a legény MS-1.re lett átképezve, ha jól tudom, a barakkba ül gondolom.

Izé, most nézem, hogy ott ül nálam a fószer a sport tankba, hogy-hogy hová lett nálad? :)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.11. 18:22:20
  • Sunsetjoy
    WOT-fórumtopik idézet:
    Posted Nov 24 2010 - 17:49 <- ez csúnyán zárt béta.
    Speaking about my own experience Grille and Hummel can cover the whole maps with every gun while the Wespe can do that only with upgraded gun.
    Dunno about the other SPGs

Vagy találtam 2010-es YT-videót a játékból, németeknél 5 arty, tier 5-ig.
  • Pityu0
    A t52 sport legénység hova lett téve?
  • Lokker
    artyk a béta eleje óta vannak az biztos, csak 10-es nem volt belőlük mint anno a td-kből
  • lammaer
    Na most nem kötözködni akarok, lehet hogy szenilis is vagyok, de az artyk az én emlékeim szerint kezdettől fogva a játék részét képezték. Max valamikor a nagyon alfa idején (akkor még nem játszottam), de bétában már ment az artizás ezerrel.
    Én nem emlékszek olyanra hogy a WOTban ne lettek volna SPGk, de az hétszentség hogy amikor az 1000 alfás TD bejjöttek akkor az artik már réééég bennvoltak a játékban. Mert volt olyan időszak amikor az ISU bl10ese volt a legdurvább ágyú, de azt is lőtték már artival.

Javítsatok ki ha tévedek ezügyben, de kétlem hogy az artykat a TDk ellen hozták volna be...

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.11. 17:38:16
  • Kotomicuki
    Vagy olyat mondanak, ami nekik jó: "Realitást akarsz? Lépj be a hadseregbe!" & társaik...

Kryon #377301:
    Hát, egy M10-Párduchoz képest, ami a T6-os VK DPM-jét sem képes elérni, ugyan csak OP a Kínai VIII-as, aminek még magasabb is a DPM-je a kifejleszthető társánál..., az angol Cromwell sem tűnik ennyire gyengének a mezei változatához képest, stb...
    Kifejezetten pénzéhes, lehúzó cég lett a wg-ből (is)...
  • ilovearty
    Na eladtam az O_NI-t. Ez a tank is bekerült az ótvar használhatatlan idegtépő szarfos kategóriába. 18 csatából ma kettőt sikerült megnyerni vele. A sok degenerált gennyivadékra persze nem lehet számítani.
  • Kryon
    A WG-től nyilatkozták le nemrég, hogy az artyt hiba volt berakni, mert pont az ellenkezőjét érték el vele, mint amit akartak, és még jobban campelnek a játékosok, most már pont az arty miatt. Ők pedig azért nyilván jobban rálátnak a helyzetre...
  • Kryon
    Lehet, hogy más játékkal játszunk, de nekem nem tűnnek OP-nak az új prémiumtankok, sőt!, némelyik kifejezetten gagyi. Csak kettőt tudnék mondani, ami jobb a normál, kifejleszthető társánál, a Rudy és a T28E, de azok se szélsőséges mértékben, a többi prémium pedig legjobb esetben is csak annyit tud, mint a normál társa, többnyire annyit se. Tesztszerveren a többségüket ki is lehet próbálni, ha valaki nem hiszi.

Inkább annyiban változott WG üzletpolitikája, hogy míg régebben ritkábban jöttek a prémiumok, addig az utóbbi időben fossák magukból. CW tankokat dettó. Értem én, hogy kell nekik valami jutalom, de azért ennyi egyedi tankot már túlzásnak érzek egy olyan játékmódért, ami legfeljebb a játékosok 1-2 százalékát érdekli, miközben a maradék 99% részére képtelenek összetákolni egy értelmes játékmódot értelmes jutalmakkal, így marad a normál csatában grindolás.
  • tutyimutyi2
    Ha nincsen arty akkor még több nyomorultat szoktam látni hátul kempingezni, illetve a faszért játszik nagy és lassú tankkal ha félti a hpját és baszik előre menni és játsza hátul a td-t.
  • Kotomicuki
    Azért azt tegyük hozzá, hogy régen, még a nagy camp-fest-ek idején, az arty-knak volt egy másik, áldásos tevékenysége is: célpont híján, vagy csata közben egymásra vadásztak, amit most már csak elvétve látni - legfeljebb, amikor már csak az van hátra az ellenféltől.

Azzal, hogy camp-elésre alkalmatlanná tették a pályákat és szinte már csak közelharcra "jók", jó néhány tanknak-td-nek is odavágtak, de rendesen, amik másból nem tud(ná)nak megélni. Tehát, itt már nem csak az arty legyen, vagy sem kérdése áll fönn...

Egyáltalán, ha a TD-knél vissza tudták venni a sebzést, akkor az arty-knál miért nem gondolkodnak ezen - ha már a régi, sebzéskiosztó No. 1. szerepüket elvették tőlük?! Mondjuk, egy átfogó sebzéscsökkentés már ráférne az éveken át csak power-creep-elt mezőnyre...

Ill. közben azért a wg üzletpolitikájában is voltak változások, régen kevesebb OP prémiumjárgány volt, vagy azoknak voltak gyenge tulajdonságaik is, míg mára a prémium gépek nem egy esetben jobbak, mint a kifejleszthető társaik (pl. T34-2/-3) -> abszolút nem kell, hogy "játsszál" és fejlessz, elég, ha veszel párat és még jobban is élvezed a tier 6-8-at.
  • András77
    Amikor behozták az artykat tényleg voltak kőkemény kempelések, mert egyébként a bokrokban meglapuló és 750-1000 sebzést kiosztó TD semmivel nem kisebb visszatartó erőt képviseltek.

A WG nagy ésszel kitalálta, hogy legyen arty, aminek számukra sok járulékos haszna van. Sokan szeretnek artykkal játszani és a WG elképzelése szerint a bokorban sunnyogó TD-t majd kiszedi az arty.

Innentől meg a szokásos WG elbaszás a történet. A bokorban sunnyogó TD-t nem fedezik fel, csak általában a csata vége felé. A lassú nehéz tankok ideális célpontok és folyamatosan láthatóak is. A városi pályákon kívül nagyon nehéz olyan helyet találni, amit valahogy nem lőnek be az artyk.

Itt nincs jó megoldás, bár szerintem az artyk szerepe az fv304-hez kéne a legjobban hasonlítani. 1 fajta kicsit sebző lőszer, ami odacsíp de nagyon nagyon ritkán okoz nagyobb bajt. Ha viszont valaki nagyon sokáig egy helyen dekkol, arról már szépen le lehet szedni a hp-t.

A lövés íve is hasonló legyen és a sebessége is, hogy nagyon lassan érjen oda, hogy gondolkodni kelljen előre és a kicsit is izgő-mozgó tankot nehéz legyen eltalálni.

Az más kérdés, hogy a mostanihoz képest már nem tetszene annyi embernek az arty, mert nem tudja a vérpista egy lövéssel kiszedni az ellenfelet...
  • ilovearty
    + nem az artyk szednék ki a heavy tankokat alap lőszerrel, hanem a noobok fosnák rájuk a goldot orrba-szájba, így a wg-nek is több bevétele lenne elvileg...
    Kérném ezt lefordítani oroszra, és elküldeni nekik. Holnapra egy mikropöccsel ki is vennék őket :)

+ ни у какого artyk тяжелые баки были бы вынуты основание с боеприпасами, но noobok, не будет дерьма на них goldot orrba-szájba, как это, wg-more его дохода был бы nek теоретически

Na már csak el kell küldeni . :)
  • lammaer
    Látszik jól beégett az elmédbe a WG propaganda, ők nyomatják ezt a sületlenséget. Pont hogy az arty kényszeríti a nagy/lassú tankokat kempelésre meg a sziklákba való kapaszkodásra.

És ez nem elmélet, könnyen bizonyítható: ugye előfordulnak olyan szerencsés csaták amikor NINCs arty. És nincs kempelés. Ilyen egyszerű.

Legrosszabb esetben ugyanannyira kempelnek az emberek mintha lenne arty, de egy biztos: az artik jelenléte semmilyen formában sem motiválja az embereket arra hogy az igen jó célpontot adó nagy/lassú/nehéz járműveikkel támadjanak.
  • tutyimutyi2
    És ha nem lesz arty akkor még több campelő nehéztank és társai lesznek :P
  • Frankie69
    Van egy olyan sejtésem, hogy ezzel a nagy "újraegyensúlyozással" csak rosszabb lesz minden. Nagyon erőltetik a közelharcot, ami a támogató tankok (egyes TD-k például) létjogosultságát megkérdőjelezi.
    Amire szerintem szükség lenne:
    artykat kivenni
    gold ammot kivenni
    +/- 1 tier besorolás
    rng csökkentés
    Aztán ezt még lehetne finomhangolni, de amit most kutyulnak abból sok jó nem fog kisülni.
  • yossarianHUN
    Ámen. De azért nem mindegy, hogy fogják balanszolni ezt a stun-t, mert mikor utoljára jártam sandboxon (ami mondjuk nem tegnap volt), nem tudtam eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb lett miatta az artyhelyzet...
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.10. 22:14:54
  • joe662
    Vagy megcsinálhatnák azt is,akinek nincsen arty a garázsába annak artymentes csata járjon
    Akinek meg van,annak annyi legyen/csata amennyi a garázsában áll
  • lammaer
    Nemcsak hogy gyengítsék, vegyik ki a rákba őket. Az lenne az igaz. De ez se rossz irány.
    Egyszerűen nem kell az arty ebbe a játékba.