418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #377530 Nem lesz jó.....
-
Csütörtökön megvettem az FCM-et, pénteken leárazták......minden meccsen ammorack.....egyszer lövök vele +2000 dmg, aztán utána 2-3 meccsen meg 400-600-at..... tudom, hogy jó lesz meg minden, de akkor is..... -
ez egy régi kedvenc a Pz III K,kb 2 éve igérgették és statok alapján gyenge,de nekem kell.:P nem farmolni akarok vele,csak kell. :) -
lammaer #377527 Mert, prémium tank vásárolhatnékod van?
Nézd inkább a jó oldalát, mire hozzánk eljut addigra leszek róla reviewek hogy érdemes e egyáltalán megvenni (mondjuk nekem könnyű a döntés, a több mint 200 (van már annyi, nem?) elérhető nem prém tank között van jópár amivel kedvemre elvagyok, minek költeni még 1 tankra :) ) -
Nem tudjátok,hogy miért szarakodik az EU-s marketing azzal,hogy több héttel elöbb kiadnak az amcsi szerverre prémium tankot?Ennyire töketlenek?S ez már nem az első eset lásd VK4503.... -
András77 #377525 Jók egyébként ezek a hétvégi akciók, de nyerni azt nem lehet. A T50-el, amivel korábban 60% körüli WR-em volt, csak most pl 6 vereség zsinórban. Egyszerűen semmit nem lehet megnyerni és ugye a 2x xp-hez az kéne. -
Ha odakerülök, én is azt fogom megtartani (még csak t7).
Mondjuk amúgy is azt csinálom, hogy csak grindelek ágakat. Van 3 tizesem (meg még 4, amit nem vettem meg), nem játszom velük, ugyanis túlzottan sokat nem játszok, hogy kigazdálkodjam a tizes csatákat. Úgyis 5(6)-8(9) között szoktam nyomulni, ahol a legtöbben. -
suba53 #377523 Valami ilyesmi lehet, mert az egyrészről igaz, hogy a kliensből nem lehet befolyásolni a szerveren számolt adatokat.
Viszont a szerver nagyon sok adatot küld a klienseknek, amikből a kliens az adott helyzetnek megfelelő képet ki tudja rajzolni.
Ezekből az adatokból a mod készítők olyan dolgokat is meg tudnak jeleníteni, fel tudnak használni, amiket nem igazán támogatnak a játék készítői.
-
András77 #377522 Én megtartottam a tier9 tankot, amivel kicsit magasabb az átlagsebzésem, mint a tier10-el, de nem ez a lényeg, hanem érzésre sokkal kezesebb. Visszaraktam a legénységet és a várható nerf után eldöntöm, hogy egyáltalán használható marad-e valamelyik.
Ha megnézed a célzás időt és a két lövés közötti időt, akkor sokkal jobban egyensúlyban van a tier9. Hajamra kenhetem a 1,5 másodperc lövés időt, ha közben meg nem céloz be.
Meg ugye a tier10 mégiscsak keményebb ellenfeleket kap és a folyamatos top tier játékhoz kevés kicsit valahogy az az ágyú. Nagyon pattogós. A sok nyomorult ezért tolja full arannyal, arról is megvan a véleményem, de legyen az ő bajuk.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.18. 10:56:08 -
viper07 #377521 Nekem 22 %, játszom vele 100 csatát, aztán meglátom, eddig shit.
-
Userx2 #377520 Botokat megszégyenítő győzelmi arányom van vele. 38 %. Top of the Tree-ben verettem vele 50 győzelemig. :) Pedig azt mondják OP.
-
viper07 #377519 Megszámoltam 34 lövésből 16 pattant, b.zi Skoda. És nem mind szemből volt ebben segg, oldal minden. -
viper07 #377518 Megvettem a 10 -es Skodát, ez egy rémálom. A 4 lövedékből 2 biztos, hogy pattan, de inkább 3. A 9-essel simán hoztam a 2-3000 sebzést, persze ott is voltak szar körök, de ezzel, ez nem megy. Hogy a bánatban pattogok mindenről ? Ha ez így megy visszacserélem, pedig már nagyon vártam. -
bekescsaba #377517 Amikor 9 v 2-ben kell lehozni a meccset, és minden sikerül....
Győzelem
Swamp
T110E5
Szerzett tapasztalat:2 024 Szerzett kredit 95 522
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Repairs: -19 545
Ammunition: -78 240
Total: -2 263 WN8: 11 245 (100) -
Köszi! -
yossarianHUN #377515 Mármint úgy is marad a következő csatára? Ha nem, akkor mi a probléma?:D -
A szintjén nem hiszem hogy a jobbak közé tartozna. Egyenesben gyors csak, fordulásban lassú, az ap lőszer kicsit gyengécske, modulsérülékeny.
Ennek ellenére jó dpm-je van, jól is lát, én másodvonalbeli snipernek használom, megfelelő álcázással.
Kissé átlag alatti a szintjéhez, inkább legényképzőnek való szerintem jobban, ahogy gyakran a nemzetek első prémtankjai. -
Szevasztok. Akciósak a cseh tankok. Szerintetek megéri váltani -5-ösről 6 -osra? Farm tanknak kell, de jobb-e a 6 os skoda, a szintjén, mint a T-24? -
enncsibaba #377512 Sziasztok, jó reggelt!
Olyan problémával találkozok ma folyamatosan, hogy amint kilőnek vagy vége a csatának az addigi 30-50ms ping felugrik "papíron" 300+ra, gyakorlatilag kvázi megszakadna a kapcsolatom. Egy ctrl+tab visszahozza a pinget.
Találkoztatok hasonlóval? -
András77 #377511 Az a lényeg, hogy ne rakd rá a nagy ágyút. NAgyot üt, de ótvar sz.r a kitéríthetősége. Egyébként vicces tank, ezzel meg tudod csinálni, hogy hátra feltolatsz (mondjuk sand river dombok) és úgy lősz, mert akár teljesen merőlegesre, peckesre be lehet állítani az ágyúját
-
András77 #377510 Az E50m parancsnoki kupolája mióta nem gyenge pont? 5x lőttem rá E5-el, közvetlen közelről, mindegyik betalált és nulla sebzés. -
szaboz80 #377509 Akkor még kűzdök vele, pedig már a Stug-vonalra akartam váltani, még ha sok vesztességgel is jár...
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2016.07.16. 21:21:03 -
úgy kell vele játszani,mintha 1 hp-d lenne.nashorn szintén.alap ágyúval szenvedés,a naggyal lehet pirítani (toaster a beceneve,pun intended :D),de ha felspottoltak vége a dalnak. -
Gyuszopapa #377507 Az pedig egy mókás TD. -
tutyimutyi2 #377506 Én az első két ágyúnál azt csináltam hogy álcaháló plusz bokor lehetőleg minél hátrébb saját tierben jól el voltam +1-2-ben pedig gyengepontokra és láncra mentemamikor meglett rá a nagy ágyú(194 pen) onnét jött a móka addigra szerintem már volt valamekkora álca skill is és úgy használtam ahogy az adottságai leginkább segítettek, magyarán továbbra is hátul álva kerestem valami kis dombot és feltolattam rá úgy hogy kilássak lőttem lövés után le a dombról amint betöltöttem vissza mindezzel megmenekülve sok lövéstől és ugyebár könnyű ezt csinálni egy olyan tankkal aminek az ágyú csövének függőleges kitéríthetősége 90fok :D erre a taktikára legjobb példa az Serene Coast K6 egy kis mélyedésben állok amikor töltök amikor lőni akarok feltolatok hátra és lövök amikor a mélyedésben vagyok akkor nem tudnak lőni mert elöttem van egy kisebb magaslat. -
Rammsch31n #377505 Az a titka, hogy free exp-ézd ki... :D -
szaboz80 #377504 Segítségre van szükségem:
Elkezdtem egy német TD-vonalat és elérkeztem a PZ.Sfl.IVc-hez. Van valami titka a tanknak? Ha megyek másokkal előre, hamar kilőnek. Ha beállok védekezni, dettó. Egyenlőre a löveg alapon van 90%-os legénységgel... -
Az ellenfélnek le lett osztva a scripttel, hogy márpedig ők fognak veszíteni, ti pedig 10 agyhalott csapattaggal is megnyeritek, akár úgy is, hogy az ellenfélnél belagolnak, leszakadnak a játékosok. Nyerésre lettetek programozva :D
Néha én is látok olyat, hogy papírforma nem simán csak borul, hanem LÁNGBA borul :D -
András77 #377502 Egy SP a Serene Coast-on odament E9-be a ház mögé és azon kívül, hogy egy könnyű tank belerohant (átfutott a hídon és már nem tudott kitérni) és így lett egy frag-je, szó szerint semmit sem csinált csak lesett és lőtt pár homályt. A su14-2-t dupláztam, aminek brutál hosszú a töltés ideje és így tudtam nézegetni. Persze nem volt egyedül, kb 6-7 tank dekkolt ott a ház körül.
Nem tudom, hogyan, de így is jól álltunk, érthetetlen, csak 2 ellenséges tier8 tank odaért a bázisunkhoz és hát resetelni kellett volna. Ugattam az SP-nek, de már nagyon durván, hogy induljon már meg.
Mikor már pittyegtek neki meg sokan beszóltak, akkor elindult nagy nehezen és belefulladt a vízbe
full hp-val. Azt ne kérdezd, hogyan nyertük meg, mert én se értem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.15. 18:32:18 -
DantesHUN #377501 Elképesztő. Annyira ostoba volt a csapat látszott rajtuk, nem akartam kilépni, így R betű, max gázzal előre, és gondoltam szarok mindenre és leadok egy lövést, kilőnek, kiéphetek. Úgy is tökéletes bukta lesz.
És még így is az első 10-ben végeztem az XP és sebzés alapján! Aki még ennyit se ért el...kikapcsolta a monitort is? Miafranc? Sírvafakadok. -
Angelus1991ster #377500 Svéd ág t2-es tankja: 
http://rykoszet.info/2016/07/15/prosto-z-supertestu-szwedzki-czolg-l60/
T92-es amerikai könnyű tank.
http://rykoszet.info/2016/07/15/prosto-z-supertestu-czolg-lekki-t92/ -
András77 #377499 Van egy kevés aberrációja annak, aki az obj260 küldetéseket kitalálta 
Az arty vonalon megakadtam annál, hogy sebezz 4e meg lőjél ki 2 artyt. Külön külön sem egy egyszerű küldetés, de együtt?
Az LT vonalon meg mindjárt a második küldetésnél, deríts fel 8 ellenséget és maradj életben (vicces). Talán az egyetlen pálya, ahova nem kell brutális nagy szerencse ehhez az Siegfried védekezés. Ott elég egy tisztelet kört futni és általában felspotolom a teljes ellenséges csapatot. Persze életben is kell maradni, ne legyen másik könnyű tank, aki öngyilkos hajlamú stb.
Eddig 1x adta be Siegfried védekezést (érdekes előtte orrba szájba azt kaptam, most meg mióta az aktív, másodszor kapom), de akkor vesztettünk és mostanában vesztes csatát nem lehet túlélni (ez is vicces, hogy a másodlagos győzelmet kér, mert nem sok vesztes csatát lehet egyébként túlélni). Most megint beadta, 11 ellenséget felderítettem, 2 lövést kaptam és ugye innentől kezdődik a móka. Életben kell maradni, azaz hátul lapítani. A csapattársaknak szerencsére nem volt idejük velem foglalkozni, mert biztos valamelyik nagyon okos megTK-zott volna. A csata végén egy kemper király leo pta-val elsurrantam oldalt, hogy biztosan túléljem, de leloptam a frag-jét. Persze ez nézőpont kérdése, mert az arty simán ki is lőhette volna őt, nem tudom, hogy spotolta-e. Erre a leo pta rám lő,de szerencsére a noob protection megvédett
és mellé ment, így sikerült túlélnem is. Vagy másik magyarázat, hogy csapattársa nem lehet autoaim-et rakni 
Ezek a light küldetések tényleg betegesen nehezek. Gyakorlatilag spéci pálya és spéci játékmód kell egy csomóhoz.
Ja igen, és az lt-3 meg majdnem ugyanez, spotol 7-t (nem 8-t) de 6 sebző lövés is kell. Kösz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.15. 16:35:20 -
Angelus1991ster #377498 Győzelem!
Csata: Highway
Járművek: Turán III prototípus
Szerzett tapasztalat: 2 318 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 26 990
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kritikus együttműködés, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Első ilyen Kritikus medálom.
http://wotreplays.com/site/2815208?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907 -
András77 #377497 Szerintem arra funkcióra gondolt, hogy ki lehet választani, tornyot,testet vagy lánctalpat lőjön. Egyébként van némi igazság ebben a célzás dologban. Az aimbot képes mozgó tankot követni / előre célozni teljesen beszükülve. Ezt csak a nagyon "finom" kezúek tudják utána csinálni, ha egyáltalán bárki képes erre, de a mod megcsinálja.
Egyébként nem úgy történt. Én lestem ki a domb aljában, nagyrészt takarásban, megjelent az m48, én a földbe lőttem, ő meg kapásból belőtte a kupola alját és a parancsnokot is kiütötte. Nagyon szépen káromkodtam utána.
Nyilván a célzást nem gyorsítja a mod, de képes mozgó tankokat jobb becélzás és előre célzás mellett meg talán a kijelölt terület specifikus becélzására is képes.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.15. 15:05:09 -
JagFater #377496 Auto aim beepitett funkcio.
Aimbot amirol te beszelsz, de az is a tank kozepere celoz. -
yossarianHUN #377495 Könyörgöm, agyrákot kapok ezektől a csacsiságoktól. Hogy befolyásolja a mod a szűkülését? Hogy befolyásolja egy kliens oldali mod a szerver oldali számolást? Ha én megszólítom a híradó bemondóját a tévéképernyőn, válaszolni fog? Folyamatosan ledöbbenek, milyen magabiztossággal tudnak emberek komplett hülyeségeket kirázni a kisujjukból. -
suba53 #377494 Szerintem ez a kidugja a tornyát, és egyből célzottan belő effektus az egyre inkább elterjedő auto aim modoknak köszönhető.
Már akkor be vagy célozva, amikor ő a domb mögül csak a sziluattedet látja, kigurul egyből lő, majd vissza. A többit a mod intézi.
Mod nélkül neki is meg kéne várni míg szépen beszűkül, és akkor sokkal esélytelenebb lenne ilyen találatokat elérni.
Ezek simán a csaló modok kategória. Amíg nem tesznek ellenük semmit, addig együtt kell élni a tudattal, és az ilyen helyzeteket kerülni.
Szerencsére ritkán van olyan szitu, hogy csak ezzel a "skillel" végigtarolják a pályát. Mindig van egy nagyobb hal.
-
Pares #377493 Milyen csodálatosan kezdődik a nap! T49-en Ruinbergen a szokásos módon beállok a helyemre, ahonnan szépen belátom az egyik utcát, erre ez a BananaOfDoom nevezetű nyomoronc csapattársam egylövésezik engem az FV-jével, mert "T49 bot camper". A lényeg hogy 2 és fél perc telt a csata kezdete óta... Ja, és persze first win.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.15. 09:52:07 -
Köszi! Nagyon jót nevettem, muszáj volt kitenni! :D -
Gyuszopapa #377491 Igen,köszi.