418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt vannak a jómadarak 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #377569
Ezek az online wot-barátok....SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
viper07 #377568 Mond csak, tudod mi az, hogy értő szövegértés ??? "Mostanában megy ", " konkrét példa ", nem egy csatáról beszélek, egyet csak kiemeltem, ami éppen a kommentem előtt volt és betette a kaput. És képzeld , nekem nincs ilyen mákom. Nekik viszont sorozatosan van.
Miért Te nem tapasztaltad ?
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.07.19. 23:11:12 -
lammaer #377567 Nem is tudtam hogy Plata már a tanktoonba is bekerült... sztem egyértelműen ő az :)
videjó
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.19. 22:47:58 -
Elfelejtitek,hogy nyári szünet van
rengeteg gyerek tolhatja,akár sajáttal,rosszabb esetben apuéval
Amíg otthon voltam,a fiam csak 21 barátot szedett össze az accomra
Már letiltottam mindet mert nem láttam a meghívőktől semmit se
Egy pár napig figyeltem őket,mert tudtam,hogy 6-és 10 év közöttiek nagyrészt. Na most ezek majdnem minden nap reggeltől estig a wot előtt ültek
Gondolom a szülök dolgoznak,vagy mi.
Amit még leszűrtem a beszélgetéseikből,hogy sokan ritkaszar,konfigokon játszanak,vagy nem tudják,hogy kell beállítani,8fps+500 ping
És ezek a csapattársaink néha
Úgyhogy amíg nyári szünet van én azt hiszem csak artizgatni fogok,
pedig már kezdtem leszokni róluk
-
Lokker #377565 Csak mert egy csatában mákja van már kell a sírás? :) Neked gondolom sose volt mákod Xezer csata alatt. :) -
viper07 #377564 Nem szoktam sírni, de ami mostanában megy az valami elkeserítő. 1v1-ben 100% pontosan megmondom XVM nélkül, hogy az ellen milyen játékos. Konkrét példa : IS3A vs IS3A. 3 lövést kaptam mind a három sebzett: 419, 463!, 398, nekem 3 talált középen lfp, 1 átüt, 345, kettő pattan.
Kolléga 6000 csata 47 % Win , no komment, és ilyen tömegével. Asszem csinálok egy fos accot és akkor nekem lesz ilyen mákom ? -
Kotomicuki #377563 Nagyon elszaporodtak a 5-10k csataszám alatti, max. céltáblának jó "játékosok" és a tulajdonképpeni "csata" ott dől el, hogy melyik oldal mennyit kap belőlük...
Sz'al, nagy az elvándorlás - amit megértek: ilyen szarrá tett és kevés pályát, undorító MM-t (-2-ként egyre gyakrabban, hogy a 1,5k csatás top lehessen), meg az az rng-script... - és emiatt csökkent az átlagos harcértéke a játékosoknak. -
Esetleg először próbáld meg más böngészővel, hogy azzal is csinálja-e. -
kopaszeger #377561 sziasztok!!!!!!!
Kérnék egy kis segítséget. Újra kellett telepőítenem a böngészőmet (chrome) maj beléptem a játékba és mivel lejárt a xvm 15 napos határideje, frissíteni szerettem volna.Azonban most jön a gondom bejön az xvm oldal eljutok addig hogy választom az eu. szervert és utána csak egy fehér oldal látható nem tudom beírni az adataimat (jelszó és más adatok). -
Gusztustalan amúgy hogy a WG nem tiltja az aimbotot és ilyen ebola az egész játék. :) -
Fél perc keresgélés után you tubeon... Nem én vagyok rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ahaa:-)
Tehát ha téged lőnek meg,akor az g..i aimbot user.
Ha te csapod ki akkor az a lucky Rng.
:-):-D -
Angelus1991ster #377557 Valaki próbálta már ezt a mítikus aimbot biszembaszomfaszomságot? Előnyre tett vele szert a meccsekben? Csökkentette a teljesítményt? -
András77 #377556 Arty rng meg aimbot. Ha az artynak beadja, akkor mindegy, hogyan cikkázol.Aimbot-ot elméletben ki lehet úgy védeni, hogy csak félig látszódik a tankod, vagy csak a teteje, bár állítólag az aimbot tud specifikusan toronyra célozni.
Néha lesek nagyokat, hogy ezt most hogy lőtte meg valaki a csapatomból vagy én hogyan kaptam be. A kiba aimbottal rááll a kibukkanási pontra és már olyan is van, ami automatán lő a játékos helyett a megfelelő pillanatban. Ahogy kibukkansz a domb mögül már kapod az áldást.
Az igaz, ha 8-as vonalban futsz és csak pillanatokra bukkansz fel, akkor az aimbot/autoaim g.cik mind mellé lőnek vagy a földbe, egyedül azon kell imádkozni, hogy az artynak ne adja be, de szerencsére az artyk inkább a lusta, lassú nehéz tankokat szokták célozni.
Nem vagyok rá büszke, de az IM miatt muszáj artyzni és olyan lehetetlen lövéseket bead becélzás nélkül. Full RNG, de a WG féle, mert egyébként semmi esély nem lenne eltalálni a célpontot, akkor célzó körrel. Full teligázzal száguldó scoutot simán telibe, de legalább láncát leszedem, mindenféle célzás nélkül, "csak" annyi van, hogy benne van a körben és ezt dobta neki az RNG.
A legnagyobb kín azonban az, hogy kevés az értelmes csapat, akik várják és lövik a spotot. A legtöbb hátul kempel, ahonnan semmire nem lát rá, hiába spotolsz vagy előremegy és ott döglik meg túl korán, mert az első lövése után felspotolják. Azért vannak a térképen a körök, hogy kb be tudjon mindenki állni abba a sávba, ahonnan úgy tud lőni, hogy nem spotolják folyton, de kevés embernek van annyi esze, hogy használja is.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 17:55:42 -
Rammsch31n #377555 Nem teszel bele elég kanyart... engem ha amx 1390-el valaki elkap azon a pályán, mikor elemembe vagyok, akkor annak jár a keksz. :D
Volt már olyan annyira nyomtam az oldalra gombokat, hogy megzavartam vele magam, nem kicsit. :D
Jó persze szart sem ér a spotolás, ha nem fedeznek... már pedig ez gyakori. :@
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.19. 16:52:29 -
az első,maximum a második felbukkanáskor szoktam tracket/engine-t kapni... :D -
Rammsch31n #377553 Prokhorovkán a legegyszerűbb aktív spotolni, ha csak te vagy szpotter... Fel alá rohangálsz keresztbe a dűnéken, irányt változtatva, és reméled, hogy nem kapnak el. :D -
András77 #377552 Beleállsz a spot bokorba Malinovkán vagy Prokhorovkán és ennyi. Esetleg ha már nagyon fogy az ellenfél, akkor előremész vagy átmész máshova.
Persze ezeket a pályákat kb hetente 1x fogod megkapni, ha aktiválod a küldetést és az egyéb feltételeknek is teljesülni kell, hogy ne legyen lemmingtrain mondjuk prokho hegyre, ne legyen még +4 könnyű tank oldalanként, ne legyenek agyhalott csapattársak, akik nem képesek meglőni az ellenfelet stb stb
Sajnos szétb.szták sand river assault-ot, pedig igen kiváló spotter pálya volt. Redshire spot bokrot is kiirtották pedig ott a komoly light küldetéseket is meg lehetett csinálni és lehetne még folytatni.
Én figyelgettem az ügyesebb játékosokat, akik medált is kaptak, aktív spottert én még nem láttam, aki 5e spot fölé jutott volna ezzel a technikával. Csak olyanokat, akik ügyesen belelültek valamelyik spot bokorba. Ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen és elképzelhetetlen a nagy spotolás aktív mozgással, de roppant nehéz és nekem még nem volt szerencsém olyanhoz, akinek így sikerült volna. Persze nem nézek meg mindenkit, csak a medálos light tankokat szoktam, hogy felmérjem nagyjából hogy lehetne még 7-8e-t spotolni, de kizárólag Malinovka, Prokhorovka spot bokros megoldás volt eddig. Pontosabb egyszer volt egy srác, aki Lakeville-n elszaladt középen és valahogy túlélte, 6e spot + 2,5 saját sebzése volt, de ezidáig ez az egyetlen ilyen eset, amivel én találkoztam, hogy nem prokho vagy malinovka volt 5e feletti spot. De ő is inkább passzív spotolt a bokorból és nagy szerencséje volt, hogy az ellenfél nem nyomult az ösvényen, hanem hagyták "dolgozni". Ez nagyon ritka.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.19. 15:10:50 -
Megamax #377551 a Stug és a T28HTC kuldetésekre az ELC AMX -et ajánlom, az egy sunyi tank de nagyon és mivel csak két legénységi tagja van ezért még gyorsan is fejlodnek. Fullos álcaskillel semmi sem vesz észre ha bokorban vagy csak ha 50 en belulre kerul. Itt van egy szar meccs de itt tokéletessen látni mennyire is jó az álcája a tanknak+legénységnek Elc AMX Sneak skill increased
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2016.07.19. 14:01:29 -
Angelus1991ster #377550 T49-et milyen kategóriába sorolnátok? -
Pontosan így van, T49-nél még rád is szól némelyik, mit lapítasz a bokorba... -
tutyimutyi2 #377548 Nekem m41-el 5,2 környéki a rekord t49-el pedig asszem 5,9 volt egyszer bár az városi pálya volt és spot helyett láncolgatás volt de t28htc-nél már az is beleszámít -
Angelus1991ster #377547 Fingom sincs a spotterkedéshez.
Pláne, ha bedob mellém az imádott MM +2-3 unicom t7-8-as light-ot. Jó ha az ilyen csatákban 1-2 ezer spot sebzés összejön. Bulldoggal inkább kitárazok 1-2-szer és 1-2k sebzés megvan.
Chaffe-val 3,9k spot sebzés a rekordom , T49 hátha könnyebb lesz majd összeszedni azt az 5k összsebzést.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.19. 11:04:43 -
Pares #377546 Csak egy vélemény: A Bulldog igazi spotter light tank, a T49 nagyon nem az. -
Angelus1991ster #377545 Nekem a T49 Light-ot be kell szereznem a nyamvadék LT-15-ökhoz (Stug+T28 HTC), mert t7-es Bulldoggal nem megy.
Furcsa mód ilyenkor alig kerülök Prohorovkára és Malinovkára, de Himmelsdor, Ruinberg és más városi pályákat kapok dögivel a poffánba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes az L-60-as depm-je.
Minden más misszió simán megcsinálható, de a 15. missziók a legrohadtabbak, ahol csak egy női legénységi tagot kapsz.
Akiknél ha nincs a tankban másik női tag, akkor egy skillje, az Acél nővérek, akkor az használhatatlan.
https://ritastatusreport.live/2016/07/18/supertest-l-60-full-stats/ -
tutyimutyi2 #377544 Csak szerintem lett volna jó ötlet ha meghagyják a régi T-50-2-est és annak a statjait húzzák fel hatos szintre, lehet hogy csak én vagyok így vele de szerintem az a csoda jobb volt bármeik mostani 6-os spotter-nél.
Én speciel T49-el szoktam néha spottert játszani álca festés álcaháló nélkül kb 80%-os álca skillel és már nem egyszer volt olyan hogy 1000 feletti xp illetve kb ötször 5k feletti spot (t28 htc-hez jó lenne kár hogy még van elötte egy küldi), illetve asszem 798 az átlag xp-m vele habár ez utóbbi lehet inkább a tier 10-es csatában való trolkodásért van :D -
suba53 #377543 Nagyon pálya függő, hogy mit tudsz tenni egy light tankkal.
Városi zártabb pályákon a gyorsaságára lehet építeni. Sokszor jó taktika, ha befutsz az ellenfél mögé úgy, hogy lássák.
Ekkor sokan automatikusan rád fordulnak, elkezdenek hátra menni, hogy elkapjanak.
Ha ilyenkor észnél vannak a csapattársak, akkor simán arathatnak a téged hajkurászók között.
HA észnél vannak! Ha továbbra is kuksolnak a fedezékük mögött, akkor ez egy öngyilkos akció. De ez egy ilyen játék.
-
Kryon #377542 Tier 8-9-ben a legtöbben addig, vagy messzebbre látnak mint te, ezért ne csodálkozz, hogy alig van spotod. Sajnos ez ilyen. Tier 7-8-as light egy 8-9-es csatában, nyílt pályán, értelmes csapattársak mellett, akik lövik a spotod és el is találják, na ott lehet szép köröket menni felderítővel. A taktika pedig teljesen pálya és helyzetfüggő vele, szerintem pont ezért nehéz könnyű tankkal játszani. Nagyon észnél kell lenni és folyamatosan improvizálni. Leginkább én is medként, magányos ellenfelek levadászására használom őket, spotolás csak küldetések miatt. -
Zoolee1976 #377541 Amúgy ott a pont mert elméletben ez így is lenne!De csak próbálj meg normális köröket menni egy mt-25 tankkal.Megkockáztatom hogy szarabb mint az a-20 pedig azt is végigszenvedtem de ehhez már nincs kedvem!!! -
Zoolee1976 #377540 Periszkóp,álcafestés plusz "kukker" nem jut eszembe mi!
Álltam a bokorba és szpottoltam a sok csírának pár meccs óta.Aztán helyzet változtatás ahogy a helyzet adta és mentem egy másik bokorba és ott is.Nem lőttem csak a végén mert ha ellövöm magam akkor végem.!(ez a szar még két találatot sem bír,és persze a szomszéd pistike is sebzi a nagyapa liszensz csúzlijával)
Na erre kaptam háromszáz pár tp-t!kíváncsiságból fogtam az IS-em és mentem vele az első bokorig azt otthagytam a faszba és láss csodát szintén vesztes csata után kaptam érte pont annyit mint a MT-25 vért izzadva.Na erre mondom én azt hogy szpottoljon a jó kurva anyja ezentúl!!!! -
suba53 #377539 Lehet, hogy te is elköveted azt a hibát, amit nagyon sok spotter.
Rohangálnak mint a mérgezett egér, felspotolnak járműveket, aztán iszkolnak tovább, mert őket is látják.
Így a spot hamar leesik, és lehet hogy nincs is, aki rálőjön az ellenfélre az idő alatt.
Ezzel maximum ilyen őrjárat, meg felderítő jelvényeket lehet begyűjteni, de sok XP-t nem.
Az igazi hatékony spotter nem fedi fel magát. Igaz jó pálya is kell hozzá, Malinovka, Prohorovka, meg hasonlók, ahol a megfelelő spot bokorba időben odaérve, álcafestéssel, álcahálóval, álca skillekkel felturbózva gyakorlatilag láthatatlanul, és mozdulatlanul állva úgy tudja spotolni az azon az oldalon vonuló ellenfeleket, hogy ő maga nem bukik le.
Na akkor jön igazán a spot sebzés, mert a tartósan felspotolt ellenfeleket már vígan tudják lőni a háttérből.
Simán lehet végezni az első helyen úgy is, hogy egy lövést sem adsz le.
Esetleg a végjátékban a már rommá lőtt ellenfelekbe bele lehet csipegetni, az még dob a dolgon. -
ilovearty #377538 Akkor is .asszák meg! :) -
Jah igen, könnyű tankkal/scouttal játszani a nehezebb játékstílusok közé való, de nem csak a tank, hanem a pályák meg a csapattársaid miatt... -
lammaer #377536 Mit értesz felderítés alatt? Ha csak annyit hogy te láttad meg elsőnek, de egyébként acsapattársaid nem sebeztek rajtuk semmt akkor az bizony egy kalap szamócát sem ér, pontosan annyit ér mint az hogy túléltél egy meccset. A 300 sebzés tier1-2ben csoda, afelett is csoda, csak a negatív irányba (én azt az alapelvet követem, hogy egy csatában akkor vagynullszaldós, ha annyi HPt sebzel mint amennyíit TE vittél a csatába. Ha annak 2x3xosát, akkor meg már jó meccs volt :)
Felderítőként akkor tudsz kaszálni, ha miközben mutatod (spotolod) a célpontokat a csapattársaid sebzik őket. Na azzal meg lehet gazdagodni akár egy lövés nélkül is. A végén ilyenkor az assisted damage címen kell egyen sok sok "sebzés" és akkor valóban jó felderítő voltál amt a gép sok XPvel honorál.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.18. 21:14:53 -
És a spotsebzés mennyi? Mennyi sebzéshez segítetted a többieket? 300 sebzés az bárhol kutyafasza...
Ha a gyökér csapattársaid nem lőtték az általad spotolt ellenfeleket, hajadra kenheted azt a sebzést... -
lammaer #377534 Esetleg a Tas :) -
Zoolee1976 #377533 Valaki mondja meg hogy mt-25 el felderítek a sok td és nehéztanknak tier 8-9 ben!Túlélem a meccset van 300 sebzésem ami valami csoda és akkor ez a rohadt wot ad rá 390 tp-t!Hát basszák meg a jó anyjukat! -
kipeti #377532 azt én is várom jól néz ki, amúgy szerintetek lesz még valami magyar tank behozva a wot-ba? -
Angelus1991ster #377531 Raklapnyi replay van róla:
http://wotreplays.com/site/index/nation/2/type/2/level/5/tank/783/version/48/