World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A topik témájától független bullshit. Szóltam már miatta párszor.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.01.19. 22:26:52
Az T29 weak spot A10-et be lehet lőni, de naggggyon szerencsés lövéssel csak.
Én már rég ignoráltam sg bővítménnyel,így nem is látom ha ír.

Szerintem minimum T5 tank kell.De M41 vagy T49-el nem nehéz top xp-t szerezni.

Is3-al belőni T29-et nem művészet,de gold ammo is van a világon.

tigrincses
ha ennyire nem tetszik az egyéniségem ti szürke egerek ,miért nem a WoT-on támadtok le???? LOL , <#gun><#violent><#mf2><#integet2><#pias><#taps><#boxer><#bdead><#action><#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.19. 22:11:05

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illuminátus szíriuszi reptilinok kisállata. XD

angelus1991ster.blogspot.hu

tigrincses
az mi?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Nincs több offtopik, Matyi.
tigrincses
Na, igen.

Mid van? Milyen könnyű tankod?
kabel15
Light 10 es küldi, mikor nekem kell a legtöbb XP-t szereznem, arra van valami tipp? Mivel érdemes nekifogni? 4 es szintűvel? Vagy magasabbal?
MT25, ELC vonalon még van 1-2 tank. De a könnyű tankok nem az én világom.

BattleTag: kabel15#2672

Valaki elmagyarázni nekem hogy ez mégis hogy lehetséges??? (szituáció, én vagyok a hegyen, Is 3 lent)

Ezt mégis hogy? Külön öröm hogy a szaros Superperzsa haverja meg belőtte a tornyot a lövegpajzs mellet. Most komolyan, ezt a szart is nerfelték vagy mi???
Az FV küldetésbe könnyű tankok esetében hozzá lehetne adni a spot/assziszt sebzést is, de mindegy is.

Mondjuk spotolni ezeknek a retardoknak nem nagyon lehet. A wz132-t húzom és a legnagyobb spotom 5e volt, de nem tudtam mellé lőni 2e-t, úgyhogy a küldetés még nincs meg. Malinovkán előre megyek 1-2 bokorral az optimálisnál, felvillantok 10-12 tankot és kapok 3,8e spot sebzést érte, mert a csapat nem ér rá lőni, hiszen vonulnak, aki meg marad, az talán egy maus-ra se tudna lepattanót lőni 100m-ről.

Egyébként kib.szott idegesítő, hogy minden harmadik csatában kib.sz az arty teljes vagy legalább 2/3 hp-ról, miközben padlógázzal repesztek. A jó k.rva aimbotos fejüket ezeknek. Az egyik paraszt el is ismerte röhögcsélve, hogy jó az a mod, de ugye az van, hogy próbálok cikkázva menni, de nem mindig lehet, mert egyszerűen valamerre el kell menjek. Ezek viszont cikkázás közben is kiszednek "hála" az aimbot-nak meg az RNG-nek, talán inkább az RNG-nek, mert bármit csinálok telibe fog találni, azt dobta a kocka.

Ez tényleg nevetséges, komolyan mondom, de mikor repeszt dombról lefele a tank 60-65-el, cikkázok és az arty oldalról telibe b.sz, na az már tényleg mindennek a teteje. Szemből/hátulról úgy könnyebb eltalálni, de oldalról? Ilyen sebesség mellett? Aimbot megoldja nekik és a splash miatt túl nagy cikk cakkot kéne futnom, akkor meg nagyon lelassulna a tank.

Legutolsó csatában, körbefutom az ellen artyt, sajnos 3 lövés volt a kis ágyúnak, utána 3-szor !!! változtatok irányt padlógáz mellett és úgy indulok el és telibe b.sz az arty kb 50m után. Szintén oldalról, ami sokkal nehezebb lövés. Kizárt, hogy erre az irányra állt rá, mert direkt más irányba fordultam, mint ahogyan először felbukkantam. A qrva rng mindenképpen kiszedett vagy esetleg aimbot, mert ezt kézzel nincs az a vörös siemka világon, de lila g.ci sem, aki meglövi, oldalról meg végképp nem.

Vagy megint buffolják titokban ezeket a g.ciket vagy aimbot, nem tudom, de ez kezd csúnya lenni megint, hogy padlógázas könnyű tankot kikapnak, minimális célzásidő után és nem közvetlen közelről. Én különben ezekből a simlis WG-s fijjukból simán kinézek egy kis rejtett buffot, kis rng manimpuláció, azt hadd pusztuljon a férgese, a lényeg, hogy a vörös kattintgató hőst játszhat újra, mert kiszedi a padlógázas könnyű tankot.

Sokat megyek bulldog, type62, amx, meg a többi könnyű tankkal és azért nekem ne mondja senki, hogy a wz132 miatt van, mert korábban ha havonta 1x kib.szott arty padlógázas cikk cakk futásban, akkor lehet, hogy sokat mondtam, most meg naponta többször... Erre varrjon gombot valaki, biztos én játszom gyengébben és a vörös artysta gyerek meg előre tudja, hogy a háromszori irányváltás után merre fogok menni. Aha.
Adnak hozzá célzásgyorsítót! xD
talajellenállásnál a magasabb szám a jobb?
2.60-as aim time az FV-n? Hát......
kabel15
Ha csinálok egy szakaszt indulás előtt, kilőnek és kilépek a garázsba ott feloszlatom a szakaszt. Utána is megkapom a küldit ha sikeres volt? Vagy egészen a meccs végégig szakaszban kéne lennünk?

BattleTag: kabel15#2672

tigrincses
Tas ,abból csak egy van, RC tankos illető építette. Iszonyat jó! Nem is adja el semmi pénzért, bár szerintem van az a pénz és ezt ő is tudja! 😊

Szerinted az ilyen taknyos elkényeztetett gyerekeket érdekli, hogy a középkorban mi történt... (valszeg nem is tudnak róla)...
Hogy az akkori parasztgyerek úgy dolgozott, mint a felnőtt? Dehogy... ezért nem is válaszoltam nekik... azt hiszik, hogy nekik mennyire szar... közbe meg ha tudnák, hogy akár csak a múlt században mi folyt... két kezüket összetennék...
Nem ismerem, bocs.
te most komolyan MATYITOL varsz barmi ketbitesnel bonyolultabbat???????
Ez önmagában nem mond semmit, csupán a pohár fele ürest láttatja veled. Egy elemzés, mindíg valamimel összehasonlítva mutatja meg mennyire hiteles az okfejtés róla.

Már bocsáss meg kérlek, de ha visszanézed a neveléstörténetet vagy a gyerekek adott korszak gazdasági rendszerébe miként illeszkedtek bele most állunk a legjobban. A középkorban a gyermekek 10%-a élte meg a serdülőkort köszönhető a járványoknak. rengetegen árván maradtak, mert a szülőt háborúban megölték a fronton vagy lemészárolta a győztes sereg, esetleg elégették mint boszorkány és sokszor végig kellett néznie a rokonok mágja halálát miközben korbácsolták. A század elején pedig már 6-8 évesen keményen dolgoznia kellett meg inaskodnia, szolgálnia. Most pedig ingyen tanítják. Ráadásul még nem is verik mint pár évtizede. De elég az offból.
Nem mentem vele még sokat, de átlag dmg-em 2300... és 62%-os winrate, ami persze romlani fog, de remélem nem nagy mértékben...
ezt a 750 exp-es base dolgot meg kb 3000 dmg-es győzelemmel összehozza az ember... szerintem nem nagy ördöngösség, aztán ki tudja, hogy szabadul el a pokol. 😄
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.19. 17:56:37
Nekem ugyan, nincsen meg, de sok rosszat hallottam róla még anno mikor megjelent ingame. Lehet azóta hozzáaklimatizálódtak a tulajok <#vigyor>
Egyébként kva jó tank a 10-es... minimum 2k-t még a legszarabb csapattal is le lehet osztani... az kb 6 lövés... 7 másodperc míg újratölt... hamar le lehet vele osztani sokat... főleg, hogy szerintem tűpontos a tank is és átlagban jó 400-akat ad. 😄
Nem mondom, hogy nem lesz kellemes sok Centurion Action X-re vadászni februárban.
nekem az tunik igazan mokasnak, h az volt a soder, h azert nincs misszio a karacsonyi idoszakban, mert nem fer bele a naptarba egy hosszu grindelos kuldetes.. most ehhez kepest kiadtak egy kethetes missziot.... ez kb akarhova befert volna...
lehet 0-15 lesz... attól én még 2-3k dmg-et le fogok osztani 😛
Itt csupán arról van szó, hogy kellően felcsigázzák a hangulatot, hogy ne riadj el az első csatákban a hemzsegő noob áradattól ! amikor is egymás után 0-15 lesz zsinórban. <#hehe><#nevetes1><#nyes><#nevetes2><#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.01.19. 17:43:39
Örültem volna ha legalább február elején kezd, mint minden más szerveren... nem itt megint 2 hét csúszás van... GG WG EU...
Azt is a Mr Conway nevű félszeret írta be... de azt írta a csávónak válaszra, aki 230k szabad tp-t meg ennek kellő aranyat ráköltött... hogy a free exp-et nem tudják visszaadni rá, de az accountot rerolltathatja arra az időpontra... x""""""""D csak a közben megszerzett dolgok elvesznek, milyen jó már... nem? 😄
Hogy tetszik a misszió ? <#wave>

Arról volt szó, hogy január vége felé 24 körül kezdődik, erre február közepén fog <#nevetes2>MISSSSSSZZZZZZZZIIJJJJJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Utoljára szerkesztette: walert, 2016.01.19. 17:35:54
Kár, hogy ennél nincsen megvehető token rendszer akiknek megvan és akiknek nincs meg a Centurion X . Első részét megvenném 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.19. 17:22:53

Sunsetjoy
Na, kirakták EU szerverre is, itt február 15-től kezdődik. És csak akkor tudod megcsinálni a 10 meccses base-xp-t, ha 18-ig megszerzed/megszerezted a tankot (tehát amikor már megy a küldetés).
Emiatt (is) sikítoznak, hogy korábban meg január 19 volt írva, hogy akkora kell a tank is (hol volt ez írva?), ehhez meg beleölték a freexp-t meg a goldot 😊
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.01.19. 17:04:17

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Keressétek meg 😊
Az egyik legjobb újítás ez az új tartalommal megtöltött garázs.

joe662
Ö lesz az<#gun>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Csak az indoklás miatt tettem be,mert ilyet még nem láttam,Amúgy totál hidegen hagy a reportolás,már többször ígérték,hogy jön a banán<#hehe> azt még soha se kaptam.Mondjuk itt se a saját beteges hajlamom kielégítése volt a cél<#ravasz1>,egy barátomnak próbáltam segíteni egy LT15ös küldiben.
Pedózáshoz a 105 leFH18B2.t szoktam használni<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.01.19. 15:30:48

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

*T-55-re épített Tigris replikára is sokan voltak kíváncsiak.

Tele volt gyerekkel, felnőttel XD Azon csodálkoztam, hogy milyen szűk a torony beszállóhelye. Gyerekek csak mászkáltak benne, "mint a hangyák a sajtban", máshogyan nem tudom leírni. Tigris replikához képest a nemesmedvesi T-34-es egy óriás ( igaz az kivan pakolva )

joe662
Tavasszal megyek a gyerekkel oda tankot vezetni,<#boxer>már megígértem neki tavaly is de elmaradt,családi okok miatt.

Egy ilyet megépítenék, ha lenne időm hozzá. Főleg 1:1-es arányban. Akkor azt azért a május végi tapolcai tankfeszten sokan megnéznék. T-55-re épített Tigris replikát is sokan voltak kíváncsiak.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.19. 15:05:17

Sunsetjoy
Ma már két alkalommal "elköszönt", de már húsz alkalommal lett vele a töke az embernek. Egyik hsz-ében egy játékkal kapcsolatos témára válaszol valakinek normál módon, aztán rögtön ugyanannak az embernek beszól a következő hsz-ben. Pontosan ezt csinálja.

Már mondtam, inkább Angelust tartsuk meg, sokkal konstruktívabb és értelmesebb 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ha csak a sértegetés, a beszólogatás és a trollkodás van a repertoárodban, akkor légyszi ne kommentelj. Legyen már egy kis becsületed, ha már egyszer megígérted, hogy nem írsz ide többet. Köszi.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

tigrincses
olvass ,, kutass, gondolkozz.. ja te erre képtelen vagy... nem vagy képbe gyerek, elárultad magad.

tigrincses
tier toldi 3 <#action> tier 5 néha... de leginkább tier 7 és 8 az amivel nyomom, felette már húzós, kicsik meg nem vonzanak ...

Már akinek van T8-as prém.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sunsetjoy
Én már annak örülök, hogy ha nem killt kell csinálni. A fragsteal általában az ellenfélnek IS jó, amíg tökölnek rajta, várják, hogy lelőjék róla a hp-t. Így meg, durr-durr, oszt kész.
A pesszimista énem meg azt mondja, hogy meg fog nőni a t8-10 között a gyengébb képességű játékosok aránya 😄 Ebből viszont az optimista énem azt mondja, hogy leszarjuk a wint, az ellennél is ott lesznek a hp-zsákok 😄

tigrincses

Én mondjuk a kredittől jobban tartok prém fiók nélkül...a 10-esek azért tudják vinni a pénzt... 😊 De mondjuk ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy t8-as járgányok is beleszámítódnak a dmg-be... lehet vele pénzt is farmolni. 😊
Forolto
Ha jól számolom a 450.000 damage mondjuk egy t10-es tankra vetítve átlag 2000 sebzésre olyan 230 csata,átlag 10 percre lebontva 38 órás játékkal megoldható.Asszony hétvégén elzavarva,redőny lehúzva,katéter bekészítve.😄