World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább lefizetek majd valakit, hogy csinálja megnekem az SPG -15-öt, minthogy az artyval tegyem tönkre a gyomrom. Trollgaming és a megkért kollega is jól jár vele.

angelus1991ster.blogspot.hu

mi a fasz ez a 100 -as ping mind a 2 szerveren?..... fucking wg.....
Pales27
fél évet spórolhattál volna ha előbb írsz a fórumra 😄

Tegnap egy elkeserítő este utolsó csatája ..... mosolyogva mentem el aludni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.01.20. 17:52:37
Ezt nem hiszem el, annyi kellett a kurva m44-nek hogy pontosan lőjön, hogy kólát vegyek bele... anyádat wargaming... végre félév szarakodás után megvan a t55a 😄DD
1 hiten múlott az SPG-15... krva RNG.... 😞
Minipatch-nek nem ma kéne megérkeznie?

joe662
nekem ezzel sikerült
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.01.20. 14:17:39

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

az m44 ok, most húztam ki... csak eddig közelébe nem kerültem a 3k-nak 😞... valahogy mindig félrehordja a lövéseim... amik egyébként bemennének...csak az RNG elintézi...
Nemtom... S51-el anno csodákat műveltem... 😄 mondjuk azóta szarrá nerfeltek mindent... eddig volt már sok olyan csatám, hogy egy nüansz kellett volna... de egyszerűen nem adja be az RNG...
Pales27
kisebb oroszok még pontatlanabbak elvileg

Elmegy ez a sok t10-es medes majom a picsába, alapból OP az átütésük azt még rátesznek lapáttal a HEAT-el, mert ők lusták megkerülni az E100-at. Nem elég hogy fostos a hasa, a tornyomat is kicsipkézik.
Van egy Gw tiger p-m... de azzal kínszenvedés olyan lassú...az m44 meg nekem pontatlan... vissza kéne vegyek egy kisebb ruszkit mondjuk? Mert ezekszerint az oroszok passzolnak nekem...(csak nincsennek hozzá legények kisebb artyhoz... :S)
Tier 8-as artyt javasolnék ehhez a küldihez. Én korábban legalább 3-4x teljesítettem ezt a kritériumot az orosz illetve a német 8-as artyval, pedig keveset játszottam velük (napi duplát csak). Tier X-ben epic sebzés és kill kellene hozzá. Talán még a IX-es amcsival teljesítettem korábban.

Pales27
m44 kell az arty küldikhez, ahogy már írta vki a fórumon, ha meglövöd a 3k-t akkor top xp-t is ad, főleg ha magasabb tierbe sebzel.

volt 2... sőt 2x1000 olyan dmg is, ami vaktába volt... csak elkúrtam a végétt... mert félrelőttem a waffentrutymákot... az ő artyjuk meg kiszedett... én kaptam 420 expet... a mi t34-ünk meg 800 valamennyit :@
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.20. 13:36:23
A kill is dob hozzá valamit.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

krva édes szájbavert anyját... 6k dmg ob261-el... és a top exp felét kapom.... mi a rákot kell ezzel csinálni, hogy top legyek?
Értem én ezt a videót, meg nagyon tetszik is, de rendkívül ritkán tudok ilyet csinálni. Pont akkor, mint ezekben a videókban, amikor az ellenfél nagyon gyengén tolja. Itt a szerencse (random) nagyon sokat segített a végeredményben.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Ja igen full retardok ellen mindkét videóban.Elmennek mellette meg hasonló.A másodikban meg felspottolják ott van sokáig de az arty se lő oda.Bármivel vagyok azonnal kapom az artyfókuszt ha felspottolnak.De ilyen gyagyákkal van tele a játék ma is tapasztaltam.6 bukta egymás után 40000 csatával a háta mögött forgolódik hogy merre menjen a szerencsétlen,nincs saját döntése.A másik,pár csata után rájöttem hogy hova ne menjek mert oda campingeznek be az ellenség TD-i.Már 4 roncs van ott de a marha csak oda megy 5.-nek elpusztulni,nem tudom mire gondolt hogy miért vannak ott a roncsok kiállításnak és nem 1-2 ezer csatás játékosokról beszélek hanem több 10000 csatások.
Egy majmot hamarabb be lehet tanítani mint ezeket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lejárt a szerk idő, de ezeket a videókat mindenképpen érdemes megnézni elc témában, félelmetesen jól nyomja vele a srác. Annyira, hogy kedvet kaptam rá én is már kb 3-4 hónapja, amikor először láttam ezeket a videókat, csak legénységem nincs rá, de lehet ebből a bérelt amx50b-ből átrakom, csak jó lenne azért egy hatodik érzék, de olyanom nincs, női legénységet meg nem akarok elc-re tenni, az luxus lenne.

ELC mega troll

Return of mega troll
Én abban reménykedem, hogyha a Gw Tiger P-re meglesz a nagyágyú, ami akkorát lő mint a 10-es... akkor 10-esek közt végre lesz egy jó csatám...ha vereség az még jobb is, mert azt jelenti, hogy a csapatban mindenki hülye volt. 😄 Az M44-el meg az a baj, hogy pontatlan és csak arannyal jó a küldihez, az obj261 meg pontos, de az AP-hez mák kell, hogy oda menjen ahol át is üti.... egyszer volt már azzal vagy 7k dmg-em de akkor még nem volt küldi... 😞(
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.20. 10:54:30
Hát elméletben fel vagyok készülve én is, hogy hova kell menni spotolni, de csak nagy ritkán adja be a megfelelő pályákat. Ha meg beadja, akkor vagy öt light van, mind ugyanott, vagy senki nem lövi a spotot. :-)

Szívás, hogy nemrég visszamentem javítani a t28HTC lt15-öt és 9k-t spotoltam t54 lighttal prokhorovkán. Olyan cifrát még nem káromkodtam. T55a nem akar meglenni sehogy.

Hát kell hozzá szerencse, hogy eljuss a jó sniper helyekre. Meg mázli, hogy lőhető ellenfelek legyenek. A t37-et szeretem ilyen szempontból, mert gold nélkül is elég jól lehet sebezni. Nagyon sokszor bejön a letámadás. Ha ellövi az ellen magát, akkor megyek a hátába, oldalába. Ez ugye kétesélyes, mert ha védi valaki hátulról, akkor szopi.
T54 light meg lényegében erre való. Rá kell menni vele torokra.
Az a jó ebben a küldiben, hogy az MM miatt mindig nagyobb gépekre lősz és az több xp-t ér. Tehát nem kell még top sebzőnek sem lenned, hogy megkapd a legtöbb xp-t. Sajnos a light negatívumokat néha megszopja az ember, ha rossz helyre meg. (egyből kilőnek, mindig modult lőnek, stb.)

ELC-vel simán meglehet, sunyi stílusban. Ahogy írod, nem sniper tank, ezért oda kell menni az ellen seggébe vele, nagyon közel hozzá. Nekem soha nem ment igazán ez a hozzádörgölődzős megoldás, de vannak akik hatalmasakat trollkodnak vele kv85,kv3,kv4, tiger p stb gyenge csőlehajlásos tankok ellen. Nem bírják meglőni, ha elég közel van.

Ha elszórakozol egy kv3-al és kicsipkeded közvetlen közelről, szinte garantált a top xp.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.20. 10:30:29
Nekem meg a amx1390-el a LT 15 volt a legegyszerűbb, mondjuk engem fedeztek is a varázsbokorba malinovkán anno...
Igaz, de most nem az LT15-ről beszélünk, hanem a top xp küldiről. Én azt inkább damage-el csináltam meg és még a harmadik sorozatban se volt nagyon bajom vele. A t55A Lt15-nél vagyok én is. Ezt nem adja be nekem se semmi pénzért.

kabel15
Igen, csak a Lightok általában nem túl izmos ágyúval vannak felszerelve, jó mondjuk az ELC AMX BIS é azért elég jó de azt meg folyton tier8 ba rakja, + az szűkülése is elég gáz. Mt25 öt meg lehet arannyal kéne pumpálni és úgy megpróbálni. Mondjuk nem ártana egy 6. érzék skill.

BattleTag: kabel15#2672

Azért nem ennyire egyszerű ez a küldi, talán az 5k még megcsinálható, de a 7-8k már átlép egy elméleti határt a könnyűtankok potenciális sebzés+spot tekintetében, amikor már egyáltalán nem egyszerű. Ha neked ilyen gyorsan sikerült, akkor örülj neki. Mikor malinovkán, prokhorovkán felvillantok 10-12 ellenséges tankot és utána is spot alatt tartok folyamatosan 5-6-t belőlük, akkor kapok 3,5-5e spotot kb 10 perc !!! alatt, na akkor baj van a csapattal és az van mindig. Prokhon elmennek a hegyre, malinovkán is vonulnak, nem lőnek, csak a maradék kemperek, akik meg nagyon nehezen tudnak sebzőt lőni és újra és újra ez a szituáció, esetleg azzal körítve, hogy van 4-4 könnyű tank oldalanként és egymástól szedik el a spotot.

Ha nagy nehezen spotolok hosszú idő alatt 3,5-5e-t, akkor emellé még összelőni 2-3,5k sebzést az közel lehetetlen, mert a passzív spotnak pont az a lényege, hogy nem lövöldözök, különben felspotolnak, tehát utána tudok megindulni és kevés már a megmaradt hp meg idő.

Nem fókuszálok a küldetésre most, mert inkább húzom a tankokat, hogy még ákciósan megvehessem, de tényleg siralmas, hogy mennyire kevés spot sebzést lehet összekaparni. Ha nagyon nem sikerül ez a küldetés, akkor gyűjtök kreditet és megrakom arannyal a tier7-8 light tankjaimat, aztán adjunk neki. Annyi mindennek kell stimmelnie ehhez a küldetéshez (pálya, legyen elég hp, jól helyezkedjen az ellenség és a saját csapat is, ne legyen túl sok light stb), hogy rengeteg csata kell hozzá.

Legutolsó csatám is tipikus, bedob ugyan prokhora, de 4 light + 3 arty oldalanként, az össz hp 16e, ebből kéne 7e-t leszedni spottal vagy saját sebzéssel, 3 másik light tank mellett, csak röhögtem, nem is jött össze, olyan 5e összesített eredményem volt. Van két pálya, ami alkalmas, meg talán még redshire-n lehet spotolni komolyabbat, bár azt is szétb.szták már sikeresen spot szempontból. Sand rivert is a középső feljáróval, szerintem komoly előnyhöz jutottak a védők vele, mert ott támadni nem nagyon lehet lefele, ellenben a védők feljönnek és aki bemegy középre, meghal, spotolni meg közel lehetetlen, mert túl távol van a csapat. Még talán fisherman jöhet össze, de az csak nagyon speciális esetben, ha nagyon kemper az ellenfél és sok tank beszorul a házak közé és egy spotter be tud oda közel menni, akkor tud aratni, de ehhez már nagyon sok feltétel kell teljesüljön.
Volt már olyan, hogy valami 23xp kellett hozzá, na ott azthittem leütöm a monitort (persze nem tennék ilyet), de ilyen RNG függő szarküldetésem nem volt.. a másik megoldás lenne, hogy a TD-15-öt másodlagossal csinálom, de az is szopat, mert vagy nincs 2 nagyobb TD, vagy ellopják...vagy nincs meg a másodlagos...az még nehezebb szerintem... de tavaly május óta nem jön össze. 😄DD
Ez inkább szerencse kérdése. Sokan az M44-re esküsznek, vagy éppen a franciára, mert egy jó MM-el nem nehéz top sebzőnek lenni. Én GW e100-al csináltam meg nagyon sokadjára, amikor végre eleget sebeztem és a többi csapattárs szerencsésen osztotta el egymás között a többi hp-t. Tényleg olyan csata kell hozzá, amikor minden bemegy és minden nagyon sebez.

Ha már küldetés, szerintetek a T55A-hoz az SPG-15-öt melyik artyval a legkönnyebb megcsinálni? M44 aranyat lőve (csak kva pontatlan nekem), vagy Obj 261 Ap-val, vagy a 8-as Gw-vel...? Ez az egy küldetés kéne, de az istennek nem adja be az elegendő tapasztalatot, és már nagyon unom...
Lényegében mindegy mivel csinálod. Legyen egy jó legénységű light-od meg szerencséd, hogy a sebzések jól oszoljanak el. Szerintem én t37-el csináltam, utána meg RU-val.

Sniperkedni kell és túlélni. Nekem ez a küldetéstípus általában pár kör alatt megvolt, mert "csak" egy szerencsés, sokat sebző kör kell hozzá. Semmi lőj ki kettővel nagyobb szintű, lila, moonwalkinggal közlegedő TD-t menet közben láthatatlanul.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.01.20. 09:41:30

kabel15
MT25 orosz VI szintü, ELC AMX BIS, ELC AMX 13 75 ( a 6 os szintű, nem tudom a nevét még meg se vettem csak ki van fejlesztve.)

BattleTag: kabel15#2672

El sem hiszem, hetekig tartó szívás után végre megvan az LT 15. Felhagytam a spottal, mert a játék biztosan csal, rengeteg csatát mentem light tankokkal, de spotolós pálya nuku, bezzeg TD-vel, azzal beadta. Úgy gondoltam akkor megpróbálom lesebezni, erre pedig a T54-Light tűnt a legjobbnak, kb. a 15. csata körül meg is lett, mázlim volt, de ehhez a küldihez (is) kell.
joe662
Tényleg,valami rémlik<#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ez igaz. Szerencsére eddig még csak 10 perc.

Úgy rémlik múltkor te tettél fel egy képet, amin te lőttél ki artyval valakit, akinek szerinted spottolnia kellett volna. Fordítva már nem olyan vicces?
Ja, csak háromnegyed órát fogsz várni, mire egy ilyen csapat összejön.
Utólag jutott eszembe, hogy ez is kijátszható lenne 😛
IS-3, IS-3A, 110, IS-3 Kirovets (majd), IS-5, 110, WZ-111, 112

joe662
Ebben a vihar nevü b..zi bandában csak ilyen <#kocsog> vannak?Már a második alkalommal tk-znak ki,Most azért mert nem a f.szláma által pittyegett fv183 lőttem<#fejvakaras>
A múltkor a másik idióta azért lőtt seggbe t92-el,mert nem mentem jgpzE100al spotolni neki<#wilting>

Valószínűleg az lesz, bár ezt HE-nél tapasztaltam jobban. Utál az RNG ez van😄
Át tudnák, csak senki nem játszana vele. Felmegy az első ürge IS-3-mal, ezért a többieknek már olyan tankkal kell menni, amit nem szeret? Ráadásul minél később érkezel, annál inkább csak a selejt marad, mert a jó tankokat a korán érkezők lestoppolják. Senki nem játszana vele.
Mármint valószínűsíthető, hogy így át tudnák írni?

Van arra lehetőség, hogy a csapat csatát úgy megírják, hogy nem lehet a 7 fős csapatban egy tankból több?
Új neve lehetne IS-3's team battle. 😛

<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.19. 22:43:07

Valószínűleg lehulló lövedék. Úgy értem magasabb ívben célzott és beesett oda. Feljebb célzott és az ív rávitte. Néha tudok olyan lőni én is, ha teljes takarásban is van az ellenfél, de a lövedék pont úgy esik be a domb mögé, hogy eltalálja, de nagyon ritka az ilyen lövés.

Ezt dobta a kocka 😊
Sunsetjoy
Ne zavard már meg a lelkivilágát holmi idegenszívű szavakkal, mint offtopik meg bullshit. Mondd ki simán, hogy a "fórum témájához nem kapcsolódó hozzászólás" illetve "szarság". 😄 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Azt tudom (ritkán nekem is bejön), de ez olyan mintha a tetején lépett volna be és erősen A11 területnek néz ki. Mondjuk nem tudom mit csodálkozom mikor a T-10-emnek a lövegpajzsát lövik be. (csomó tanknak régen rohadt erős lövegpajzsa volt, most meg szinte mindet keresztülhugyozzák)

Plata, a goldnak meg főleg pattania kellet volna abból a szögből.
le lettél támadva ott is, de valahogy a vereségedből döntetlen lett