418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #377690 Friss ropogós:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem volt arty, felmentem a hegytetőre, és onnan osztottam az áldást. A Centurion 7/1-be konkrétan 1231-et sebeztem egy lövésből, a motorháztetejére fentről szépen rápottyantottam a HE lövedéket, bele is pusztult. Az E75-öt meg a SP-t egyszerre sebeztem egy lövéssel, hála a splashnek, mindkettőben maradt 2 és 1 HP :D
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.23. 11:34:54 -
Angelus1991ster #377689 Kevés van :(
Marad a szívás :( -
Kösz, de ezt sem engedélyezi..... mindegy, a Voda megóv a WG támogatásától.... -
Lokker #377687 Free xp a lelke. -
Pares #377686 Ja, én felhasználtam az óriási mennyiségű free XP-met, és egyből eliteltem :D -
Angelus1991ster #377685 Hát még a tornyot és a mozsárt ki kell fejlesztenem. Addig egy gyenge Bulldog szarabb MM-el. Felderítésre használhatatlan . -
Pares #377684 Egyet mondok, vagy imádni fogod, vagy utálni :D Én imádom, amióta megvan, csak azzal játszok, ha elindítom ezt a szart :D Jó legénység kell, elsősorban az összes olyan skillel, ami az ágyú szűkülését befolyásolja, aztán ami a tank mozgását befolyásolja, utána jöhet a camo. VertStab, GLD, Venti felszerelést ajánlom. A töltésgyorsítóval szerintem nem sokat segít, ígyis-úgyis horribilis a töltésidő, inkább arra kell menni, hogy a lövésed betaláljon.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.07.23. 11:08:43 -
Végig kell várni x percet. magyarul mondja, mennyi van még hátra, aztán bont. -
Telefon hívásnál hogy működik, bemondják a kódot, vagy hogyan? -
Akciósak a prémtankok gondoltam 500 goldért veszek egyet. SMS-ben akartam venni, mert bankkártyám nincs, de a nyomorult Vodafone nem engedélyezi az emelt díjas SMS küldését, hiába küldtem el az engedélyező kódot!
-
Rammsch31n #377680 Na felkeltek a hétvégi paprikajancsif*szok... csata Overlordon, bat arty összeroncsolja magát egyből, bázison 3 afk... 1 perc után az állás még így is 1:5 az ellenségnek...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.23. 07:45:47 -
Angelus1991ster #377679 Kíváncsi leszek rá.
Kifejlesztve:
T49 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 100571. Elköltött szabad tapasztalat: 629.
Megvásárolva:
'T49' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 380 000. -
yossarianHUN #377678 Ja, hogy sandboxon. Na de a 0.4-es pontosság minden, csak nem jó. Éles szerveren 0.38 neki, mégis hajlamos mellélövöldözni. -
davidbog #377677 Olyan sokára? Azt hittem hamarabb lesz ennek valami eredménye.
Elég drasztikusak voltak a változások, de a harckocsik dinamiájának a csökkentése nekem tetszik. Szerintem jelenleg undorítóan mozgékonyak a harckocsik, semmi harckocsi hangulata és érzete nincs a játéknak. -
Nálam pont az ilyen helyzetekből jön ki a csatánkénti átlag 1-2 :) Ha úgy látom, hogy 1v3 még hozható és azzal nyerünk, akkor átváltok. De a csata elején gold töltés az szimplán idiotizmus. (nemtom van-e ilyen szó, de nem húzta alá XD ) -
asolyom #377675 A Churchill megvan, de sajnos nem bírok ráérezni. Majd ha lesz akciós IS6, akkor lehet, hogy megpróbálom. Addig még gyakorolok a T8-ra.
-
Sandboxon 0,40 es volt a pontossága, többinek meg 0,43. :) -
Kryon #377673 IS6-al nem jársz rosszul, nagyon jó tank. Egyike azon heavyknek, amelyeket még most is heavyként használhatóak. Teszten most ki is tudod próbálni vásárlás előtt. Amúgy ha spórolni akarsz és csak legénységhúzásra kell, akkor arra a Churchill III is tökéletes. -
yossarianHUN #377672 "Object 430 ami a három med közül a legpontosabb volt" - Ezt nemtom honnan veszed, épp ellenkezőleg, az Ob. 430 volt mindig is a legpontatlanabb az orosz medek szentháromságában. -
Sandboxon ami pontosság volt pl Object 430 ami a három med közül a legpontosabb volt háromból egyszer találtam el egy Leopard 1 et ami az egész oldalát kitette nekem. Lightokon kívül mindenki vak, a lőszerek átütése a heavyken kívül nerfelve. Szerintem ez a trükk hogy többe kerüljön egy csata és legyen bevétel mert ez szerintem nagyon nem az amit a játékosok kértek. Max a sok sírás hogy a heavyt szétcsapják a medek meg az artyk azért lettek használhatóak. Object 430 nak 295 mm t ütött át a HEAT je az APCR je meg 255 öt. Ez így szerintem fail, anno nem poénból haltak ki a heavyk mert a mozgás meg a tűzerő érvényesült. -
asolyom #377670 Egyébként tényleg rohadtul kiábrándító, amikor az egyik csapat 2.5 perc alatt elhullik, és ez akkor is igaz, ha én vagyok a győztes oldalon. A játék élvezeti faktora rendkívül kicsi. -
asolyom #377669 Hát igen...a páncél nem sokat ér mostanában. A mozgékonyság, és a lövések elkerülése (már ha tudod
), rejtőzködés kifizetőtőbb.
-
András77 #377668 Erre gondoltam én is, hogy a páncél erősebb, arty elméletben gyengébb, arany lőszer kisebb alfa, azaz minden arra mutat, hogy tovább fognak tartani a csaták és eddig a WG pont ennek az ellenkezőjére törekedett.
Most vagy az van, hogy meghallgatták a játékosok kérését (eléggé nehezen hihető) vagy csak most szembesülnek a következményekkel.
Én speciel nem bánom, ha ez az irány, hogy az iszapbírkózás tovább tartson, mert akkor a nehéz tankjaimmal is lehetne végre élvezetesen játszani, pontosabban az E5,T57h most is szórakoztat, de maus,e100 már nem annyira. Meg a japán ágat én is a használhatatlansága miatt kukáztam, oho-nál leálltam. Ha változik a koncepció, akkor előveszem újra.
Nekem nagyon gyanús viszont, hogy ez így ilyen formában nem fog megvalósulni. -
IS6 még mindig a legjobb orosz 8as prém, a hd modellel még pattogósabb lett. -
Nemtom, nézegettem a tesztmeccseket kicsit, sokkal több a dogfight, sztem pont ellenkezőleg, lelassult a játékmenet, a tesztben pont hogy végletekik letekerték a tankok dinamikus mutatóit, forgás, toronyforgás, stb. Mondjuk most lövik le a homokozót, ősz közepén indul a következő ahol bevonják a tier 9-8 at is. -
hangya83 #377665 Sziasztok!
Van valami tanácsotok E75-höz.. 100ezer+ XP kell a top löveghez.. És addig?? Az alap ágyú kb semmire sem elég.. 10 találat, 0 sebzés és ez elég jellemző..
A páncél elég jó, de abból nem lesz XP :D
-
asolyom #377664 Hm...gondolkodom egy orosz prém heavyn is legénység húzáshoz. Az IS6 használható, vagy inkább felejtős? -
Átérzem, az első 8-9 ezer csatát mobilnettel nyomtam, örültem már a 90ms pingnek is : -
András77 #377662 Szerintem sok köszönet nem lesz abban, akármit is fognak bevezetni. Továbbra is a gyors csatákban érdekeltek, hogy a szervereket optimálisan ki tudják használni és ne pár csökönyös játékos foglalja az értékes szerver időt a hosszú kergetőzéssel.
Most nagyon erősen gondolkodnom kell, hogy a játék szempontjából csináltak is valaha bármilyen pozitív irányba mutató fejlesztést. Pálya, tank "ballansz", ami tipikusan hivatalos vagy ninja nerf, nagy ritkán buff, ha már a statisztika alapján is ótvar sz.r egy tank (de akkor meg megint tipikusan túltolják a buffot), MM.
Biztos elő lehet rántani valami, ami jó és hasznos, de mellé lehet tenni kb 5-6 olyan dolgot mindegyiknek, ami csak rontott a játszhatóságon.
Valószínűleg nem ugyanazok a szempontjaik a játékosoknak, legalábbis, akik nem ragadnak le ott, hogy ez egy tankos lövöldözős játék meg a WG-nek, aki viszont szeretné ha "dinamikus" lenne a játék. -
asolyom #377661 A baj csak az, hogy a japán Tigris tök alkalmatlan legénység húzáshoz. Kellene egy jobb prém heavy. :-/ -
asolyom #377660 Még jó, hogy húzom a japó heavyket. :-)
Akkor voltaképpen azt próbálják visszacsinálni, amit a gold kreditessé tételével nerfeltek, vagyis a páncél értrlmét. ;-) -
Angelus1991ster #377659 Sok vereség után sikerült a nyamvadt LT-15 (T28 HTC) 8 ezer spot sebzéssel, igaz csak elsődlegesre. Így a lényeg megvan + női tag.
Győzelem!
Csata: Fiery Salient -> Hol máshol sikerülhet az a szar misszió.
Járművek: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 826
Szerzett kredit: 38 882
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
http://wotreplays.com/site/2828359?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ideges voltam.....muszáj volt "megköszönnöm" az ellenek, hogy kilőtt. Oké az a dolga.. csak hát...+ én is hibáztam
Spotolós replayek nézéséhez ajánlom ezt a módot: 9.15 spotted_extended_light By Spoter (10 kb)
Kiírja, hogy felderítetted az adott ellenséges tankot/tankokat, és kiírja, hogy kinél volt "radio assist .." sebzésed.
De azt hogy mennyi azt nem. És sajna spot sebzés számláló sincsen.
Lánctalpalásos assist damage részét még nem ellenőriztem.
-
lammaer #377658 Hát, vannak olyan helyzetek amikor elfér a prém hogy a randomot egy kicsit a magad irányába hajtsd. Klasszikusan az ilyen utolsó lövéses 1vs1 meccsekre gondolok, amikor az a lövés dönti el hogy ki marad életben és ki nyeri a meccset.
Meg van olyan amikor beszorulsz valahova és nincs lehetőséged mit tenni, flankolni vagy ilyesmi.
Sztem az a gáz amikor vki már alapból tölti a goldot a meccs elején, hogy lőjön vele mindenra ami szembejön (tipikusan az elején úgyis scoutra lő az ember, no oda aztán tényleg kell a gold :) )
Egyetlen tankot használtam igy, a T69-et, na azt jó ideig full golddal etettem, később volt már hogy vittem 1-2 tár AP-t, elsőre pl azt töltöttem pont a bejövő scoutok miatt, de utána full gold ment. Főleg ugye azért mert táras mivoltja miatt váltogatni a gold meg AP közt nem egyszerű. -
A nagy rebalance ami minden járgányt érint 8-10tierben és azalatt is nagyjából, főleg arty nerf, átütés nerf a távolság függvényében, goldammo nerf, meg rakat egyébb, emiatt felértékelődik a páncél és közelharc, szal japán heavyknek jól fog jönni. -
Plata #377656 Ha olyan pályán van vagy olyan helyen ahol nem tudják megkerülni és van segítsége irtó jó.De ha kimerészkedik egyedül kicsit nyitottabb területre gyorsan vége.
Például westfielden ha elkóbászol egyedül,még ha a faluba be is megy ott is szétszeded meddel vagy scouttal.
Vicces amikor a bálna próbál követni tornyával és idegességében már a levegőbe lődöz.
De laposabb scouttal azt is megcsinálhatod hogy közvetlen az ágyúja alá mész és úgy lövöd,az de genyó bazz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.22. 13:55:24 -
asolyom #377655 Én nem mondanám, hogy játszhatatlan, de tényleg nagyon csapat és pálya függő. Viszont sokszor nagyon fun tud lenni. Még 25k xp kell az O-Ho-hoz.
Mi is lesz a nagy átlakítás?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.07.22. 13:44:39 -
Mobilnettel játszom,gyakran megszakad! Tegnap ,toronymagasan top sebző voltam,ellenség bázisán oldalba lőttem a grille-t,és megszakadt a netem...
Már 4 killem volt,nem tudom mit szólt a csapattársam... :D Nem is játszottam többet,majd szétvetett az ideg!!! Grille lett volna az ötödik killem,szinte full hp-n voltam még...És ha szerebcsém van,meglett volna a másik bújkáló tüzér is. Ennyit a szerencséről! Megkaptam a jó leosztást,erre megszakadt a netem :( -
Tény hogy a japcsi heavy játszhatatlan kategória, de egyetlen ág aminek kifejezetten jót fog tenni a majdani nagy átalakítás, különösen a magasabb szinteken, szóval a jelenlegi szétszivatós állapot csak ideiglenes. -
Plata #377652 O Ni-val az a baj hogy lomha.Magasabb szinten szénné fognak szopatni.
Mondjuk már t6-os skodával is halálba lehet szivatni a japánokat. -
András77 #377651 A GTX 660Ti driver nekem is mindig ilyen kritikus helyzetben halt meg, amikor közelharcoltam. Ehhez nem sok köze van a játéknak, pontosabban áttételesen igen, de valószínűleg kifagyott neki a gáma a közelharc miatt. Ha ilyen videó kártyája volt, akkor nagy valószínüséggel ez történt, mert velem is megesett vagy 10x. Mire visszaléptem már szétlőttek.
Egyébként a megoldás az volt, hogy visszavettem az órajelét 100-150Mhz-el. Még így is viszi 50-60FPS-el, de ezek szerint nem szereti a csúcsra járatást. A directx patch óta van, előtte nem volt ilyen hiba soha.