World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: viper07, 2016.01.20. 17:52:37
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.20. 13:36:23
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Egy majmot hamarabb be lehet tanítani mint ezeket.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ELC mega troll
Return of mega troll
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.01.20. 10:54:30
Szívás, hogy nemrég visszamentem javítani a t28HTC lt15-öt és 9k-t spotoltam t54 lighttal prokhorovkán. Olyan cifrát még nem káromkodtam. T55a nem akar meglenni sehogy.
T54 light meg lényegében erre való. Rá kell menni vele torokra.
Az a jó ebben a küldiben, hogy az MM miatt mindig nagyobb gépekre lősz és az több xp-t ér. Tehát nem kell még top sebzőnek sem lenned, hogy megkapd a legtöbb xp-t. Sajnos a light negatívumokat néha megszopja az ember, ha rossz helyre meg. (egyből kilőnek, mindig modult lőnek, stb.)
Ha elszórakozol egy kv3-al és kicsipkeded közvetlen közelről, szinte garantált a top xp.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.01.20. 10:30:29
BattleTag: kabel15#2672
Ha nagy nehezen spotolok hosszú idő alatt 3,5-5e-t, akkor emellé még összelőni 2-3,5k sebzést az közel lehetetlen, mert a passzív spotnak pont az a lényege, hogy nem lövöldözök, különben felspotolnak, tehát utána tudok megindulni és kevés már a megmaradt hp meg idő.
Nem fókuszálok a küldetésre most, mert inkább húzom a tankokat, hogy még ákciósan megvehessem, de tényleg siralmas, hogy mennyire kevés spot sebzést lehet összekaparni. Ha nagyon nem sikerül ez a küldetés, akkor gyűjtök kreditet és megrakom arannyal a tier7-8 light tankjaimat, aztán adjunk neki. Annyi mindennek kell stimmelnie ehhez a küldetéshez (pálya, legyen elég hp, jól helyezkedjen az ellenség és a saját csapat is, ne legyen túl sok light stb), hogy rengeteg csata kell hozzá.
Legutolsó csatám is tipikus, bedob ugyan prokhora, de 4 light + 3 arty oldalanként, az össz hp 16e, ebből kéne 7e-t leszedni spottal vagy saját sebzéssel, 3 másik light tank mellett, csak röhögtem, nem is jött össze, olyan 5e összesített eredményem volt. Van két pálya, ami alkalmas, meg talán még redshire-n lehet spotolni komolyabbat, bár azt is szétb.szták már sikeresen spot szempontból. Sand rivert is a középső feljáróval, szerintem komoly előnyhöz jutottak a védők vele, mert ott támadni nem nagyon lehet lefele, ellenben a védők feljönnek és aki bemegy középre, meghal, spotolni meg közel lehetetlen, mert túl távol van a csapat. Még talán fisherman jöhet össze, de az csak nagyon speciális esetben, ha nagyon kemper az ellenfél és sok tank beszorul a házak közé és egy spotter be tud oda közel menni, akkor tud aratni, de ehhez már nagyon sok feltétel kell teljesüljön.
Sniperkedni kell és túlélni. Nekem ez a küldetéstípus általában pár kör alatt megvolt, mert "csak" egy szerencsés, sokat sebző kör kell hozzá. Semmi lőj ki kettővel nagyobb szintű, lila, moonwalkinggal közlegedő TD-t menet közben láthatatlanul.
Utoljára szerkesztette: ilsalon, 2016.01.20. 09:41:30
BattleTag: kabel15#2672
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
IS-3, IS-3A, 110, IS-3 Kirovets (majd), IS-5, 110, WZ-111, 112
A múltkor a másik idióta azért lőtt seggbe t92-el,mert nem mentem jgpzE100al spotolni neki<#wilting>#wilting>
Új neve lehetne IS-3's team battle. 😛
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.01.19. 22:43:07
Ezt dobta a kocka 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Plata, a goldnak meg főleg pattania kellet volna abból a szögből.