418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #377852 T34 vagy JT 88, esetleg IS6 :).
A lényeg hogy jó drága legyen, hogy a szerver fenntartási költségeire fussa nekik, igy akkor én ingyé' játszhatok :D
Komolyra fordítva: szívem szerint én csak T8ast (esetleg T7est) vennék, hogy minél nagyobb legyen a körönkénti bevétel (ilyen T5 alattit semmiképp se, mert funolásra vannak normál tankok is, bevétel ott meg nincsen), viszont sztem annyira túlárazottak ezek, hogy annyit nem adnék ki érte. Sokjegyű a fizetésem, de egy pixeltankért max egy 1000est adnék ki, 12-14 ezer forintot soha.
De persze a lényeg, hogy olyan T5+ prémet vegyél, ami azt a játékstilust adja amit szeretsz,mert sokezer kört fogsz vele menni, szóval nem mindegy milyen élményt ad.
És mivel a lóvét a sebzés adja, legyen fasza ágyúja. Mert azzal nem lehet pénzt keresni hogy sokat bounceolnak róla vagy hogy sok km-t teszel meg vele a pályán.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.27. 13:35:09 -
yossarianHUN #377851 Mondja a srác, aki évek óta a komcsi majmok játékát nyúzza 
Na de a kérdésre térve, ez elég tág kérdés, kb. mint a "ki milyen autót ajánl most?". Milyet akarsz? Light, med, heavy, TD? Limities, limit nélküli? Milyen tier? Milyen árkategória? Milyen játékstílus? -
Rammsch31n #377850 Semmilyet. Ne támogasd ezeket a komcsi majmokat. :P -
SovereignXY7 #377849 ÖÖÖ ki miylen prém tankot ajánl most? -
yossarianHUN #377848 Elég jól megírt botok. Nekem akkor kezdett gyanús lenni a dolog, mikor már többedszerre töprengtem el rajta, hogy miért vannak az én csapatomban normális nevek, az ellenségében meg csak az adott hajók megjelölései mint nickname. Mondjuk ehhez is kellett egy kis idő, mert a japó hajók nevei (Izumo, Yamato, stb.) simán elmehetnek ilyen animerajongó játékosnévnek, de mikor már zsinórban harmadszor futottam össze velük, akkor kicsit gyanús kezdett lenni a dolog:) -
lammaer #377847 Alapfeature a wotban. A scriptben akkor válik a VICTORY változó értéke TRUE-ra, ha a sebzésed 100nál kevesebb :)
Azt hiszem múltkor vki debugolta is a WOT kodját és megtalálta ezt a részt... -
lammaer #377846 Én má nemtom hányszor, bétában, meg saját accon, meg fiam accán, meg a haver accán... érdekes hogy csak a béta alatt volt nagyon sokkoló Lee Tábornok, azóta valószinüleg magasabban van az ingerküszöböm. Iktass be két lee csata közé egy amx40-et vagy egy low tier Type japó heavy menetet, mindjárt úgy érzed hogy a lee egy sportkocsi hozzájuk képest :) -
asolyom #377845 Ez is tök jellemző! Amikor csinálok 2600+ sebzést, akkor bukta; amikor meg 19-et (!!!!), akkor nyer a csapat.
Tehát sikerült a nullát jól megduplázni.
-
Dehogy lehet :/ 70%-ban valamelyik csapatból az első 3 percben kihullik egy tucat... Néha persze van hogy tartják magukat és csak 3-5 ellen marad másodmagadra, ilyenkor meg totál random, hogy együtt támadnak-e vagy le lehet őket vadászni. -
SovereignXY7 #377843 Hm... hát igen a régi szép emlékek! :D -
asolyom #377842 Vagy veterán játékosként kihullik a hajad sok hülyétől, és bot-tól. 
Nincs is szebb, amikor az ember egy support med-ben ülve le tud adni három lövést, mert kevesebb, mint 3 perc alatt kipusztulnak, akiket szupportálni kellene.
2,5 perc alatt 1-10 volt az állás!
-
lee kapitány nem rossz,csak medium létére td-nek kell használni (és még akkor is óvatosan a borzasztó magassága és camoja miatt), én is azt hittem az m3 lesz a szar,aztán tegnap megvettem a t1 heavyt,jaj anyám...ehhez vérnyomáscsökkentőt kellett volna felírni a dokinak -
SovereignXY7 #377840 Szóval... veterán játékosként lehet szivatni a többit? :D -
JOBBAN (több új játékos van változó tudással, mint ahány jobb játékos itt maradt- szóval az átlagtudás csökkent). Talán kevésbé rossz, bár ez megítélés kérdése.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.07.27. 09:59:07 -
SovereignXY7 #377838 Már több mint egy éve nem játszottam. Sőt! Accot is eladtam pedig még a 0.6.7 vagy 9ben kezdtem. Most megjött hozzá a kedvem. Új acc miegymás. Mennyire ostobák még az emberek? Mennyire lett szarabb a játék mint volt? :D -
Én az M3 Lee-t kétszer grindeltem, két ágra. Aztán briteknél a tükörképe, a Grant .D -
asolyom #377836 Na ja...az M6 stock ágyúja arannyal is csak igen jó rollal üti át szemből az OI-t.
Sokszor gondolkodtam már, hogy elkezdem az amerikai heavy ágat, de nem tudtam magam rávenni az M3 Lee-re.
-
lammaer #377835 Hehe, tegnap nekem ez volt az élményem... Top tankként stock ágyús M6-al kellett volna megállítanom egy szembejövbő OI-t, el hallufon a szokásos heavy csatatéren (a térkép felső részén). Abban reménykedtem hátha felsír a csávónál a gyerek vagy becsönget a postás, mert egyébként semmi esélyem se volt. De sajnos nem volt deus ex machina, lemészárolt a csávó, sztem nem is sebeztem :)
Na de nembaj, hosszú grind után meglett a cromwellre a rendes ágyú (az is "élmény" alapágyúval 75%-os legénységgel :), addig csak úgy röpködnek a hatalmas 50-75 damagek ha véletlenül sikerül átütni vmit) - igazából jellemformálásra használom a tankokat.... -
lammaer #377834 Az ütős lenne ha tényleg ez az eset áll fenn. Főleg azért hogy igazából fel se tűnik az embernek hogy a túloldalon botok vagy élő playerek vannak.
Sztem azt csak abból lehet eldönteni hogy vajon chatel e valamit a playerbase :) -
lammaer #377833 +- 5:00 :) -
csonttika72 #377832 10:00 -
asolyom #377831 Frissített reggel a kliens...meddig nem lesz ma EU szerver? -
yossarianHUN #377830 Véletlenül nem PvE-t játszol te WoWS-ban? Pár hétig én is le voltam ott döbbenve, hogy milyem csecse tükörleosztásokat hoz össze az MM, aztán rájöttem, hogy botok ellen harcolok, nem emberek ellen. Alapértelmezésben az van beállítva, a csata gombra kattintva lehet valahogy átállítani. -
Rammsch31n #377829 Én tudom miért, mert leszarják már valamilyen szinten (a belefeccölt energia nyilvánvalóan kevesebb, mint mikor az elején volt a játék fejlesztése...)...mármint, olyan szempontból nem, hogy még a legtöbbet megpróbálják lekopasztani a játékosokról...
A WoWs fiatal játék... itt még építeni kell a játékosbázist, majd ha kiépül szépen és tejelnek rendesen, elfog jönni ott is ez a nem törődöm leszarom dolog, és majd ontani fogják magukból a prémhajókat... Ha ezt most lépnék meg tönkremenne a játék, mert a playerbase-nak taszító viselkedés elriasztaná őket... így hát logikusan a WG még most ott belead apait- anyait... a tankosnál ez már nem így van, ez a játék azért már jóval túl van a fénypontján...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.27. 00:59:01 -
garaib #377828 Érdekes a World of Warshipben már most sokkal jobb a MM, pedig még csak 1 éves játék. Pl. még arra is figyelnek a 0.9.5 patchben, hogy azonos tierben lévő hajók közül még a nemzetiség eloszlása is egyforma legyen. Tehát nem lehet olyan, hogy az egyik oldalon két német romboló van a másikon meg 2 darab japán. Nem is értem, hogy a WoTban 5 év alatt miért nem jutottak el idáig. -
Angelus1991ster #377827 Nekem sem, főleg ha az +2 tier-es tank csak top tier
és nincs több belőle, max 3 db. Egyik ok talán még az lehet, hogy a +2 tieres medálokat nem akarnák átvariálni. A legfaszább az amikor gangbang rossz végén vagy és az MM olyan csatába berak, ahol van 20-25 db +2 tieres.
Persze-persze az állandóan nem lehet, hogy dancing bear légy a WoT-ban. -
asolyom #377826 Egyébként nem önmagában a +2 tier-rel van csak a gond, hanem, amikor egy szerecsétlen alap T5 tank bekerül a ratyi ágyújával T7-be, ahol szinte senkit nem bír átütni, még arannyal sem, és az ellenél meg a T7-es tankok zöme T8-as csúcs ágyúval rohangál. Tehát voltaképpen ez is +3 tier.
-
ilovearty #377825 Nekünk most volt 2 IS-ünk (t7 ) meg egy tigrisünk, az ő párjaik 2 jagdpanther 2 és egy isu 152 volt (t 8 ) :). -
Angelus1991ster #377824 Szar a védett mm-jük, ez van, ezt kell szívből gyűlölni. A célja, hogy minnél előbb összrakja/összegereblyézze az adott csatát, mindegy milyenek a típusok vannak, milyen a tier eloszlás. Persze régen volt +3- +4 tieres elmebeteg csaták is (az az mm vállalhatatlan, még a wg-sek alacsony érzelmi szinten álló vezetősége is észrevette). Nem kegyelmez, nincs kibúvó, nincs megúszás.
Tankokhoz külön térképosztás és csata tier kéne, utóbbinál, az hogy pl. szabályozni lehessen, hogy 10 esetből hányszor kerüljön 2 szinttel magasabbak közé:
0: saját szintjével van a csatában,
1: +1 tieresek is vannak a csatában,
2: +2 szinttel magasabbak vannak a csatában,
-1: egy szinttel kevesebbek is vannak a csatában,
-2: 2 szinttel kevesebbek is vannak a csatában
Pl. Skoda T 25 csata tierje így nézne ki: -2,-1,-1,0,0,0,+1,+1,+2,+2
(mint egy szájharmónika kotta)
A másik: Csak engem zavar, az hogy tier 1-2 és még 3 játszhatatlan?
2 perces csaták, Mittengard, szemet zavaróan rohadtul alacsony hp-k.
Ott egy t2-esnek nem 160 hp-nak kellene lennie, hanem 400-nak minimum.
Persze a válasz az, hogy" nem kéne pedózni bazmeg" vagy "nem kell alsó tierekben játszani".
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.26. 22:09:33 -
asolyom #377823 Ezt a MM rendszert nem lehet megcsinálni normálisra? Azt meg sem említem, hogy mondjuk Himmelsdorfon, egy papír mednek annyi az esélye, mint Szálasinak a Népbíróságon. Viszont amikor ezen a pályán 3-7 a heavy eloszlás, és az a 3 heavynk is bottom tier, és az ellen 7 heavyjéből legalább 3 +2 tier a mieinkhez képest, akkor ne mondja senki, hogy nincs előre eldöntve a meccs.
-
tutyimutyi2 #377822 cs:go-ban vajon le hackerezi azokat akik képesek lőni a fegyverrel? XD
csak az a baj hogy annyian "etetik" hogy ez csak egyre rosszabb lessz.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.26. 21:19:38 -
-
tutyimutyi2 #377820 kinder tojás kibontása bonyolult 
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.07.26. 21:17:53 -
LINKETLINKET
-
Angelus1991ster #377818 Möster egyik legnagyobb videója.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
.... valahol művész a videó.
[spoiler]A youtube egy audiovizuális szeméttelep. -
Most az overwatch streamjét nézem. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sötét-e, vagy tiszteletre méltó ahogyan megjátsza... -
tutyimutyi2 #377816 Ez az elfuserált labor szökevény vajon hány éves lehet hogy ekkora faszságokat mondjon meg csináljon?
Videó arról hogy minecraftban hogyan üss ki egy blockot
-
Átment legénykérőbe, egymásra licitált a hősünk és egy srác hogy most ki fizet kinek a légyottért :) ezt leszámítva nagyon jó volt, vagyis a pontos kifejezés 'meghökkentő'. -
tutyimutyi2 #377814 Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
dekár :D -
Angelus1991ster #377813 Egy cikk erről az idióta jelenségről: https://peter1989.wordpress.com/2016/07/12/hogyan-ne-legy-youtube-celeb/