418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hmmm nem rossz ötlet.. mindkettőnknél wgpkg kiterjesztésű, az nekem nem utalt arra hogy az enyém tömörítetlen lenne az övé meg nem. De persze simán lehet hogy a WG ilyen furmányos és nem jelzi más kiterjesztéssel a fájl tömörített mivoltját :)
  • besti
    Erre gondoltam én is.

@lammaer #378248
    Az a 283M kitömörítve már 470M és még lehet ebben is vannak tömörített állományok. Érdemes lenne az is kipróbálni.
  • Rammsch31n
    Tény, sokszor csak a szerencsén múlik ebben a játékban...
  • asolyom
    Az eddigiek nem is okoztak gondot, de ez a TD15 egyelőre Himalajanak tűnik számomra. Elvileg orosz TD-vel, ami 122-es csővel van felszerelve, és 400 körüli alfája van meg lehetne csinálni, persze ha jó pályára tesz, és nem halnak ki a csapatok 3 perc alatt.
  • Rammsch31n
    Esetleg fejleszd a tankot és próbáld meg 9-essel 10-essel? Azokkal nem szabadna, hogy problémát okozzon, de kisebbekkel sem lehetetlen...
    Véleményem szerint a Stug IV-es küldiket ha megvannak a megfelelő tierű tankok...úgy meg lehet csinálni, hogy csak játszol és nem is nézed mi a küldetés... ez még sok T28-as küldinél is megy... aztán bedurvul...
  • lammaer
    Az sztem a weboldalon hiba, mert nálam is akkora a mérete ha megpróbálom letölteni.
    wot_9.15.9595_9.15.9214_client.wgpkg - 282 922 134

Megnéztem az én updates könyvtáramat, és úgy tűnik nálad az wot_9.15.9595_9.15.9103_sdcontent.wgpkg csonka - nálam 435 809 146 byte, nálad csak 352 ...

Tud vki vmi helyet ahova fel lehet szuszakolni fél gigás fájlt?

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.05. 12:45:25
  • Jacktor
    A launcher főablakán valahol van egy fogaskerék. Arra klikk és le tudod tiltani a torrentet (így lassabb lesz, de legalább letölti).
  • asolyom
    HD modell gyártó.

Kezd a hócsukám tele lenni! Napok óta hiába próbálom megcsinálni a Stug IV küldi TD15 részét, egyszerűen képtelenség. Kéne 3000 sebzés, de most is 2100 körül akadtam el, mert addigra az egész csapat kipusztult. A jelen körülmények között szinte lehetetlennek tűnik ennyi sebzést összegyűjteni T6-7 TD-kel. Sokszor olyan gyorsan halnak az tankok, saját és ellenséges csapat egyaránt, hogy 3-4 lövés után vége a meccsnek. Az arty ugyanez pepitában. Ott már mevolt ugyan a 2000 sebzés, de nem mind HT-ba, és TD-be, így az sem megy. A MT és HT küldik réges rég megvannak, de a TD és SPG csak szívat.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.08.05. 12:37:05
  • ROMOTO
    Ladder lesz elvileg, erről már nyilatkoztak hogy gondolkodnak vlmi csatamódon ami skill alapú lesz.
  • Angelus1991ster
    Az ki?
  • Toweliee
    Igen, és a legutóbbi patch-re 828MB-os méretet ír, de amikor letöltöm 270 lesz belőle. A full client meg az exe file, ami után indul a launcher.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.08.05. 11:02:01
  • asolyom
    Milky visszatért!
  • besti
    És itt nézelődtél már?
    http://worldoftanks.eu/en/content/guide/general/frequently_asked_questions/#a3a
  • Toweliee
    Nem tudom, nem értek hozzá. A netszolgáltató nem engedi. Szerintem azt nem tudom megvariálni.
  • besti
    De azt a beállításokban nem lehet kikapcsolni?
  • Angelus1991ster
    O-I ágyújának magasabb helyzete miatt az ellenséges tank felső vékonyabb páncélzatát könnyebben áttudja lőni a HE-vel.
    Artyknál is ez megvan, azok még nagyobb szögben tudják belőni a gyenge felső páncélzatot.

De baszki !KV-1 -el ne nagyon akarj t6-asok ellen a KV-1 páncélzatával túl élni.
  • Toweliee
    Igen, nem engedi a torrentes letöltést.
  • lammaer
    DE ha jól látom ez az updater könyvtár, szóval nem teljesen értem mit kell megspórolni... ugyanúgy le kell húznod mindent. Netalántán nem működik az updatered és kézzel akarod igy rávenni az updatera?
  • lammaer
    Tudod hogy a célzásnak meg a szűkülésnak ven a legkisebb szerepe abban hogy mikor találnak el egy weak spotot...
  • Toweliee
    Nem :))
  • barret
    Pedig meglepődtem,mert nem adtam neki időt a célzásra... Éppen csak kinéztem :D Láttam hogy jön a csomag,de akkor már késő ...
  • lammaer
    Izé, vmi ilyesmire gondoltam én is...
    De nem gondoltam volna hogy arra külön UIt csinálnak, hogy az emberek lássák mit jelent az hogy +25% :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.05. 10:24:41
  • HTS s3rg1nh00
    én meg tán m44-el álltam ki himmelsdorfon a középső útra,betöltött 20s alatt és az előre araszoló kv1 szintén 1hit volt...a HE ágyúk már csak ilyenek,nem kell ezen meglepődni
  • lammaer

"Olyan helyen vagyok (nem EU)" - Angolország? :)

Ha estig nem oldódik meg otthonról megnézhetem mi van ott azt kitaláljuk hogy juttatom át ha nem gigabájtos méretű (mert ADSLen az upload kaka)
  • barret
    Full HP-s KV1-gyel voltam,messziről szemből 1 lövéssel szedett ki... Nesze neked nehéz tank...
  • Toweliee
    Konkrétan azokra a file-okra van szükségem, amik innen hiányoznak:

Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.08.05. 10:07:36
  • asolyom
    Ha az OI magában van, akkor egy LT is simán megfingatja. A töltési idő 20+ másodperc, és még a csövét sem bírja ráhajtani a kisebb tankokra.
  • HTS s3rg1nh00
    egyszerű,azt mutatja meg egy ágon mennyivel jutsz tovább x csata alatt ha használsz x2 crew xpt és x2 combat xpt adó reservet (hamarabb lesznek meg a tankok,gyorsabban fejlődik a crew skillje)
  • Toweliee
    Olyan helyen vagyok (nem EU) ahol ócska internet van, és nem enged semmilyen torrentes letöltést. Letölteni le tudok, de nem torrenttel. Update mappában lévő file-ok kellenek.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2016.08.05. 09:59:52
  • HTS s3rg1nh00
    most nerfelték,amúgy az oldalát kell lőni és kész...rng miatt a kis tornyokat nekem nem szokta beadni,annak meg tán nincs mini kupolája sem mint az O-Ninak(ha van akkor meg azt kell lőni)
  • lammaer
    Itt a második képet (Vehicle research with personal reserves) érti vki hogy mit ábrázol? Mi ez a csataszám beírás meg miköze van ennek a reserveshez?
  • lammaer
    Én már láttam tegnap is, de nem teljesen értem mit kérdezel... nekem a WOT autoupdatel nemtomhonnan.
  • Zoolee1976
    Tudja valaki mikor lesz O-I nerf mert addig tier 5-6 ban játszhatatlan csaták lesznek!Utolsó O-I stat egy 5-6 csatában 34 bekapott találat és 1 ismétlen egy páncélátütés!Basznák meg az anyjukat!
  • asolyom
    Üdv!

Tud valaki esetleg HD model forrást a SU-122-44-hez?
  • Toweliee
    Írjatok egy linket ahonnan a patchet tudom letölteni. Köszönöm!
  • lammaer
    A beleszarok az sztem simán lehet annak is az oka hogy milyen volt a fogadtatás.
    Általában egy featuret nem a maga teljes pompájában vezetnek be a szoftvercégek, hanem gyakori hogy egy kezdeti draft verzió készül el, aztán megnézik van e rá igény, milyen a fogadtatás. Ha lehet akkor viszonylag kevés erőforrással.

Itt láthatóan a népnek vagy nem tetszet az újdonság, vagy közömbös volt. Nem nagyon tudok olyanokról akik kimondottan odalennének ezekért a módokért. Innentl kezdve teljesen logikus lépés hogybeleszarnak, mert láthatóan ez nem kell.
    És láthatóan mi kell? Tankok, tankok tankok.. és látod OTT nem szarnak bele, azon dolgoznak ezerrel.

Igazából ez a játéktípus sztem kb ennyit tud. Megint csak hivatkoznék a másik két hasonló termékre, egyik sem tudodd kitalálni semmi újat, ami megreformálná ezt a tankos PVP cuccot. Konkréan nekem se jut eszembe hogy mitől lehetne sokkal élvezetesebb a játék (max ilyenek hogy kevesebb random, esetleg vmi ladder rendszer, meg legyen jobb az MM), de ezek nem érintik az alapvető játékmechanikát.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.05. 08:57:27
  • lammaer
    Más cikkben leírják, hogy a teljes accountlétszámnak körülbelül a harmada/negyede az ami aktív. Tisztában vannak azzal hogy van egy csomó alvó/nem használt/fake account, ez természetes egy F2P játékban.

Almát a körtével meg nem lehet összehasonlítani, egy MOBAt (vagy mi a LoL, nem tudom) egy tankos pvp only játékkal összevetni nm teljesen jó kép. Vesd össze mondjuk a többi hasonló kategóriájú játékkal (van ugye mostmár 2 másik), gyanítom azokra több kört rávernek még igy, "bénán" is.
  • Plata
    Abból a 150 milló játékosból nekem van kb 10 regem.
  • András77
    Na igen, a játékosok számolása egy külön véget nem érő vita egyébként. Azért írtam az akár szót oda, aminek van jelentése, még ha ignoráltad is mert kb oda-vissza bármilyen statisztikát találunk.

Egyébként a WoT-nak 150 millió regisztrált játékosa van, pontosabban most már több. Ez egy statusrita adat, ha jól emlékszem tavalyról. 2013 közepén beszél az általad linkelt statisztika a WoT kapcsán 9,1millió játékosról (kb 60-80 millió regisztrált mellett), de ez egy erősen kérdőjeles adat. Elég ha csak arra gondolsz, hogy nem sokkal később, 2014 januárjában 1,1 millió játékos volt egy időben az orosz szervereken, ez a csúcs, ha ja jól tudom. Ez csak ru, persze a legnagyobb, de ez egy időben, még ha kampány is volt, meg minden, de ez egy időpillanat és ehhez hogyan viszonyul a 9,1 milliós adat? Sehogy, mert valamelyik baromság. Csak passzolni lehet a kérdést, egyedül a WG tudhatja, hogy számol.

Egyébként itt egy 2012-es adat, amikor még máshogy számolt a WG is és 45 millió napi aktív játékost említ - ha jól értem, akkor a regisztrált játékosok száma. Érdemes megnézni azt is, hogy LoL honnan indult és mára 1,6millárd dollár éves bevétele van, persze más műfaj és ázsiában népszerűbb... meg persze qrvára keverednek a fogalmak, játékos bázis, napi játékos szám, napi aktív játékos stb

Szóval az sem egy túl szép adat, ha a mostanra 150-160 millió regisztrált játékosból meg tud szólítani 9,1-t, de ez nyilvánvalóan más szám, nem azok száma, akik 1 éven/hónapon belül játszanak akár 1-t (ahogyan pl a LoL számol), hanem pl azok akik naponta/hetente/havonta játszanak x csatát, nem tudni, hogyan számol a WG, de ha 2012-ben 45 millió napi aktív játékosa volt, akkor nem lehet 9,1 millió 2013-ban. Valamelyik adat hibás és szerintem a 9,1 az, de tuladjonképpen teljesen mindegy is.

Azt qrva nehéz meghatározni, hogy mennyit lehet kipréselni a játékosokból, de a LoL-ra mondják (a játékosok maguk), hogy profin megcsinált rendszer, ösztönöz a vásárlásra.

A WoT esetében meg általában qrva anyázás megy, még FTR is írt errő egy tárgyilagos cikket, hogy ezek a p.csfejek nem képesek kitalálni valami értelmes felhasználást az aranynak, hogy ezzel is motiválják a vásárlást.

Nyilván szép eredmény az 5. MMO-nak lenni, ezt részét senki nem vitatja, de hogy jól csinálnák a dolgot? Azon már lehet vitatkozni, mert 150-160 millió regisztrált felhasználó mellett -és ha elfogadjuk az ő saját számukat, a 9,1-10 milliót akkor- 140-150 millió potenciális játékost nem képesek megszólítani (nyilvánvalóan másról szól a 9,1 milliós adat, szerintem 30-40 millió ember belép legalább egy csatára havonta, de még ekkor is van 100 millió, aki nem és meg lehetne próbálni őket is megszólítani - mondjuk árnyalja a képet a sok dupla-tripla reg is, de ez minden MMO-ban megvan, a LoL-ban tudtommal sokan játszanak más szervereken több accal, de ezek tényleg részletkérdések csak).
  • Rammsch31n
    A Total War-t kivenném innen...

Volt nekik egy online-ra tervezett játékuk az Aréna... ami a Closed Beta-ig jutott vagy már az Open-ig is hirtelen nem emlékszem rá annyira már... (a lényegen nem változtat végül is, mert a WoT sok helyen még mindig Open Beta állapotban van feltüntetve pl.: CW)... azt nem is tudom mikor, tán már márciusban bezárták!!!, hogy fejlesszék a játékot elvileg... tudod mi lett belőle? A fejlesztők azóta, egy kibaszott tetves rohadt szót nem írtak a játékról, még annyit sem... és a fórumokon megy az értetlenkedés, illetve szerintem egyre többen ott is leszarják...

Na már most, ha ez a játék vissza jönne... (szerintem nem fog, mert nem vonzott elég játékost), akkor már még a closed/open beta játékosállományát sem érnék el, mert annyira szartak a kommunikációra hónapokon át... egy kicsi játékos bázissal rövid távon sem tudsz kicseszni, mert megjárod... egy nagy játékos bázissal meg lehet húzni az idegeket, egy bizonyos fokig... aztán elvileg utána ott is be kéne ütni nagyon lassan a gebasznak... csak megakadt a szemem a Total War-on mint példán, meg a fejlesztő gárdán... :)