418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Vagy én vagy te nem tudod jól, de szerintem az alap XP-t írja a játék, nem a prémiummal megszerezhetőt, bár az 5 év alatt amióta játszok talán ha 4-5 hónap volt prémem(lehet annyi sem), úgyhogy szinte mindegy is.
  • Rammsch31n
    aki köcsög AFK-zik egész csatába, az minek indítja azt el... épp ésszel nem bírom felfogni... legalább lenne bot és nyelné be a kibaszott sebzést... :@ ilyeneken megy el a csata
  • Rammsch31n
    Tudjátok mit vettem észre(?)... ezek mintha belassították volna a modul megjavítást... most ahelyett, hogy pirosról egyből besárgítaná és mozogni tudnék, még vár bazdmeg vagy 2 másodpercet míg pirosról sárgára vált... addig én meg szépen megdöglök TD-vel a g*cibe.
  • Lichtmaschin
    Van ez az amx50-120 tank. Mivel most húzom csak reménykedek hogy ezért Ennyire szar.... Csak az ágyú ami nem alap tehát a 2. Van rajta. Barhova megyek bárhol állok egy tárnal tobbet nem tudok kilőni mert ugy lonek ki a tankbol mint a ..... Azt csinalom vele hogy hatul maradok mindig, de nem tudom miert az ellenfél mindig az én tankom mellé teleportal. Most is t10 csata majdnem én vagyok az utolsó. Benézek egy utcába amit nem figyelt senki csatt is7 telibever, Gondoltam kijön még egyszer lelancolom és kitarazok. Ki is jött lelancoltam elkezdem lőni, ő is betalar egyszer majd a bal oldalamon lévő csapattarsak mellől egy ellenfel t30 csak miattam Elindult felém es ki is lőtt. Szinte csak ezzel a tankkal szopok így. Ez ilyen lesz végig?
  • András77
    Akarják a T45-t

Egyébként az E50m legénységa most nagyon durván fejlődik a 1,5x+2x+3x (a +2x csak győztes körben) szorzónak meg még a napi dupla is hozzá az első győzelemnél.
  • Rammsch31n
    krva életbe, hogy felkeltek a retardáltak... egész reggel 1 győzelmem volt...
  • Plata
    Szerintem az a tank iszonyú jó kempelős sniper tank,az olyan pályán ahol el tud bújni és messziről lődözni ott brutális az ágyúja,de ha közelharcra kerül sor vagy szar pálya akkor hamar hal.M41-el egy tárból simán kilehet nyírni.Bárhol átviszi.
  • András77
    A játék nem mutatja az alap xp-t külön, tehát ha prémmel mentél valamikor is, akkor a prémes xp-t látod, amit osztani kell 1,5-el. Ha soha nem mentél prémmel (ami nem túl valószínű), akkor lehet csak nézni a játék által mutatott tankonkénti max xp-t.

Az 1800 alap xp nagyon magas szint és szerintem a játékosok döntő részének nincs meg vagy maximum 1x sikerült valami über mákos körben. Úgyhogy nem is biztos, hogy 1000-t, de lehet, hogy 10000-t is menni kéne hozzá, de arra nincs idő.
  • Lucifer001
    Ilyen mailt én is kaptam . Ennél többet nem tudok.
  • Userx2
    Erénye 1460 m/s lövedék sebesség, míg a pl a CDC, FCM csak 1000-et tud. Lassúcskán mozog, alkalmatlan medes harcmodorra, de én elfogadom, mert a nagy alfás medeket szeretem. 1600 a statom vele, míg CDC-vel 1000 sincs.
    UI.: goldot 2 x se lőttem vele, mert az a lövedék lassú meg rizikós a siker vele.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.08.06. 08:27:29
  • lammaer
    Erről a faceit-ről tud vki vmit? Jött vmi email hogy regisztráljak mert nagy nyeremények vannak, de nem derült ki számomra hogy pontosan mi ez, és ami még fontosabb, milyen nyeremények vannak...
  • Sir Charles
    Az eventhez meg annyit, hogy 17000 meccs alatt van 13 olyan tankom, ahol a játék jelzi, hogy 1800 Xp-nél többet értem el.
    Ez statisztikailag azt jelenti, hogy 1100-1300 meccset kellene lejátszanom ezalatt az idő alatt, hogy összejöjjön az 1800+ Xp.
    Vicces, mi?
  • Plata
    Az ágyúja páratlan.
    De ne lásson meg semmi,mert még egy t4 scout is keresztül hugyozik a páncélján.
    Vagyis azt a szart nem nevezném páncélnak.Brutál sniper ágyú alufóliába csomagolva.
  • Sir Charles
    M4A1 REVALORISÉ: mondjatok légyszíves tapasztalatokat erről a tankról, most láttam egy replayt, a játékos prémmel csapatott egy 170.000-es vesztes kört 7000+damage-el. Erősen elgondolkodtam, hogy megveszem, 8000 ft-ért nem tűnik vészesnek, de meghallgatnék egy pár véleményt, már ha van.
    Előre is köszönöm.
  • Rammsch31n
    ezt kispórolták a szülinapi buliból... -.-"
  • Lucifer001
    Normál tankokra nem lesz leárazás ?
  • Antimat
    Cheetos-ról jut eszembe, nekem is azzal van a legmagasabb alapxp-s köröm .
    Utána jön egy még régebbi E75-ös kör. Ennyire bénulok az idő múlásával..manapság már nem tudok ilyeneket.
  • András77
    Na, már nem tudtam szerkeszteni. Nem biztos, hogy mindenki olvassa az FTR-t, mert ugye mióta megszavaztuk, hogy írjon újra (nem mintha kérdéses lett volna a szavazás eredménye) néha ír, de nem rendszeresen. Most ajánlott egy jó blogot, kb ugyanazok a hírek, mint status ritánál, de nekem letisztultabbnak tűnik. dailybounce

Néztem a videókat és ezt a nagyszerű rövid kis szösszenet dobta be a kedvenc EQ hiányos emberkéről

• András77
    Azt nem figyeltem, hogy lehet-e szakaszozni, meg lehet, hogy pont a troll szakaszozások miatt léptek xp ügyben is, de én ez nem követem, mert soha nem csináltam. Volt már sok ilyen verseny és nem mindig tiltották a szakaszozást.

Ettől független is a kis elc-nek elég komoly ágyúja van, amit ha ki lehet játszani, akkor dől az xp, de ez az összes light-ra igaz lehet. Főleg, ha nagyobb tier tankokat tudnak kilőni meg sebezni.

Amúgy is kéne legénységet húznom az elc-n, ezért gurulok vele párat, meglátjuk, de nekem eddig 1469 a top xp-m vele, úgyhogy az még nagyon messze van az 1800-tól, meg igaz, hogy nem aranyoztam benne eddig, de ezzel a tankkal érzem a leginkább elérhetőnek. Ha megyek egy jó kört, akkor a végén nem fogok sprórolni az arannyal, hátha 1800 fölé jutok.
  • Rammsch31n
    de itt ebben a contestben nem lehet platoonozni, csak egyedül, ez ki van kötve... :P
  • Gyuszopapa
    A troll szakaszokat már büntetik -xp-vel nem?
  • András77
    elc amx-el lehet brutál xp-s köröket menni, főleg mikor a g.cik behozták troll szakaszban tier9-10-be és aranyoztak. Talán a tier9 jobb választás, egy tier6 light tankkal, talán nem is annyira nagy trollkodás, legalábbis láttam már több ilyent, amikor hasonlóan érj el minél több xp-t versenyek voltak, de nem büntették meg őket a csapattársak. Szerintem a játékosok nagy része fel sem fogta, hogy tier9-ben normális esetben nem mehetne elc.

Elvileg az apcr átütése tier10 ellen is elég, de szerintem ott már a pontosság nagyon közbeszól. Ilyen 2200 feletti alap xp-s csatát viszont már több elc-nél láttam a wotreplay-ben, egyszer a csapattársam volt. Nyilván aranyozott és tier9-be vitette be magát egy t37-el szakaszban. Tier9 ellen valamivel hatékonyabb az apcr és az is már jó sok xp-t ad az elc-nek.

Egyébként az 1800 alap xp nagyon magas követelmény. Kevés az olyan játékos, aki tudatosan, mondjuk 2-3 naponta tud ilyent csinálni. A többség szimplán bemákolja néha vagy inkább soha. Nekem pl a legmagasabb 1694 alap xp eddig. A régi accon mentem 1842-t a su12244-el, de az meg prém tank és azok ki is vannak zárva.

Arra mernék nagy összegben fogadni, hogy light tank lesz a nyertes és ha lehet tippelni, akkor elc-t mondanám (bár ez tényleg csak tipp, mert lehetett nyerni régen egy komoly számítógépet hasonló versenyben, azt meg egy átlagos játékos egy über mákos körben vitte el, chi-to-val, szóval bármelyik tank lehet igazság szerint).
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.08.05. 17:09:47
  • Gyuszopapa
    1800 xp az könnyü lesz mert én úgy se tudom megcsinálni meg nem is akarom.Görcsöl a fene.Az nagyon sok amúgy mivel alap xp-ről beszélünk.Prém és egyéb szorzók nélkül.Most néztem végig az epic csatáimat.11500 csata alatt egyszer sem volt 1800.
    Tudják ezek hogy a lécet mennyire rakják fel hogy minél kevesebbet adjanak..
  • Rammsch31n
    Jé, lehet ebben van valami... arra nem is gondoltam... csak különböző személyekre, de miért ne futhatna valaki több olyan kört... :D
  • TiborTamas
    Viszont ahány 1800+ xp-s kört mész, annyi prémnapot kapsz (unlimited).
  • Rammsch31n
    Places 51—unlimited*: 1 day of Premium Account
    * There is no limit on number of rewards for places 51 and below. Every battle over 1800 base XP will be rewarded with at least 1 day of Premium Account, depending on the score.

Aki 52.-nek ér el 1800 xp-t szívhatja a fogát... :D hozzávágnak egy prém napot. :D Jó, több mint a semmi. :) De ha valaki szándékosan epic köröket próbál menni, és agyára megy, annak ez nem vígasz... max annak aki random eléri... :D
  • TiborTamas
    Azt nem mondtam, hogy könnyű is. Akkor hol lenne a kihívás? :)
  • Rammsch31n
    Mondjuk az az 1800 alap exp is valami extravagáns kör kell, hogy legyen sok spottal, sok killel, sok dmg-el... és nem csökkentett exp-es tankkal (TD)...
  • ROMOTO
    Amcsin hasonló, csak oda venni kell előtte egy 8 as prémet és azzal kell elérni rekord xp-t, az első 10 kap egy Rheinmetall Skorpiont, ezt is
    szarom le mint az összes többi eventet...
    http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/18/summer-play-aug/

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.08.05. 16:35:09
  • TiborTamas
    Most legalább mindenki kap valamit, aki képes megütni egy bizonyos szintet. Bárki bemákolhat egy megfelelő kört, nem kell hozzá unicumnak lenni, láttunk már ilyet nem egyszer.
  • Rammsch31n
    Egyébként kis accomon így van a top damage a német TD-knél:
    Dicker Max: 2960
    Jgpanther:3324
    Jgpanther II: 4505
    JT: 6137

Lényeg a lényeg, szerintem 6-ossal még necces... de 7-essel már meg lehet csinálni, még ha nem is annyira nagy kaliberű is a tank.
  • tutyimutyi2
    18. születésnap alkalmából valameik elborult elméjű orosz megint kitalált egy olyan dolgot amit csak a játékos állomány felső pár százaléka tudja majd megcsinálni: random csatából minimum 4-es nem prémium tankkal szerezzél MINIMUM 1800 ALAP xp-t. Főnyeremény Type59.
    Wargaming 18th Anniversary Contest
    Illetve megkapjuk a következő ingyen garázshelyet(1 győztes top 10-ben lévő csatáért 2-es T-45)
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2016.08.05. 16:22:29
  • tutyimutyi2
    Én ha jól emlékszem azt még úgy csináltam meg hogy SU-152 152-es csővel 7-es csata páncéltörő lövedék betölt és irány a front, engem leszartak és ennek örömére meg is lett a küldi. :D
  • TiborTamas
    Lásd, tegnap egyik haveromnak Abbey-n sikerült megcsinálnom a T-55A LT-15-ös küldetését. Álmomban nem gondoltam, hogy egy ilyen pályán összejöhet... :D (7000 dmg+assist)
  • HTS s3rg1nh00
    bazinagy mák kell hozzá,nekem a fullos nashornnal adta be,de valahogy úgy hogy highwayen csipegettem egy bokorból t8 csatában,aztán 1v3ban maradtam és kilőttem 2-t,az IS3 meg szarul sidescrapelt és trackre pont beadta a hitet,úgy lett 30xx :D :D persze hátrébbtolatott és azonnal halott is voltam,de egy kárpát medencényi makk kell hozzá,azóta sem voltam 3k közelében (bár az emilt meg sem vettem utána)
  • Sunsetjoy
    Láttátok a hétvégi speciált? Kapunk egy újabb gift tankot amúgy.
    De MIKOR LESZ MÁR VALAHA barakknövelés? :S
  • Toweliee
    :) Az volt a szerencsém, hogy van itt pár arc aki valahogy letöltötte.
  • lammaer
    Na látod, túráztatsz itt minket aztán sutyiban megoldod :P
  • Toweliee
    Köszönöm, megoldódott. Szereztem egy teljes klienst és átmásoltam. Mégegyszer köszi!
  • robogo81 #378254
    Az ami ITT van,az használható?
    Van nem torrentes,ami 270 mega körüli.