World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem az hogy "when", ti hülyék, hanem hogy "how". Még mindig nem bírták kinyögni, hogy mik a terveik. Bár feltehetőleg semmi, ezt már egyikőnk se éri meg.
Elsőre is értettük hogy mérnök vagy, nem kell újra meg újra felhozni. Vagy most irigykedni kellene?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sóder, sóder, sóder. Tényleg zárjuk le.
Szerencse még, hogy nem említette. De kaphatott ő már kacinfátosabbat is. Azt miért nem teszi ki.
Májusra készen lesz egy megújuló energiával működő automata, teljesen számítógépvezérelt mezőgazdasági létesítmény. Na az fog "Y" módon működni, ahogyan én terveztem. Kézzel fogható, fényképezhető, dokumentált. Na az valami. Egy játékszoftver miatt degradálni meg űberkedni felesleges. A PC-t körülvevő teret hívják valóságnak, van akinek ez elég rettenetes... 😄 Ez nem célzás, mert elég normális embernek tartalak, csak vannak akik a virtuális valóságot élik meg valóságosnak. Jajjjjjjj de eltértünk már a témától.
Meggyőztél!
http://thearmoredpatrol.com/2016/02/07/started-playing-wot-again/
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.07. 15:44:36
Egyébként meg nem. Ha van egy rendszer ami a rendszer megalkotói szerint X módon működik, de te közlöd, hogy nem, mert Y módon, akkor neked kell bebizonyítanod, hogy van alapja az állításodnak. Ugyanakkor a sok sóder mellett még mindig nem közöltél semmilyen tényszerű adatot vagy érvet, amivel alátámaszthatnád a konteót. Így tényleg nincs miről beszélni.
Föld lapos!!!!
http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/a-fold-lapos-98313
Ha valaki azt mondja: figyelj, ez nem így van mert...blablabla, akkor meghallgatom és ha igaza van elfogadom.
A lapos Födről, meg a heliocentrikus világképről az akkori embereknek fogalma sem volt, és ott az egyház is kötötte az ebet a karóhoz. Hogy mi az igazság és mi az összeesküvés-elmélet? Az idő mindig eldönti. A katyini mészárlást is a németekre fogták, és ott volt a megdönthetetlen bizonyíték a német fegyver ütötte lyukak, hüvelyek képében. Aztán mégse úgy volt, pedig egész generációk hittek benne...
Béke!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
...de mondom hagyjuk, nem érdekes. Nem áll szándékomban senkit se támadni, elfogadom a normális emberi hangban történő beszélgetéseket. Valaki már írta előttem, hogy a sok kudarc miatt fakadt ki...innentől meg csak egyszerű pszichológia, nem b*szogatni kell az illetőt.
Yossarian-nak: Én már sokszor(sőt majd nem mindig) írtam a chat-be hogy "sorry, just RNG", amikor egy mákos lövés betalált(visszafelé még hasonló gesztussal nem találkoztam). Mivel én vagyok a USER, azaz én csak használom a programot, tisztában vagyok vele hogy egy utolsó nulla vagyok a WG szempontjából. Ezen nem is tudok/akarok változtatni. PONT.
Szerintem hagyjuk már a többieket is kibontakozni a játékkal kapcsolatban. 😊
"Tudod ha én tapasztalok valamit, akkor az ÉN világomban az a valóság." - Érdekes felfogás, de rendben. Az én világomban meg az eltűnt zoknikért a csenőmanók a felelősek, ettől függetlenül a világomnak köze nincs a valósághoz.
"Nem csak vele, hanem a játékosállomány nagy része panaszkodik miatta. Valóság? Az! Van vmi probléma? Van!" - Az első rész szalmabáb érv, amit ezen a fórumon valamiért sokan imádnak. A "sokan mások is így gondolják" semmilyen körülmények között nem minősül érvnek, tök mindegy, hogy hányan gondolnak, és mit. Pár száz évvel ezelőttig az egész világ úgy gondolta, hogy a Föld lapos. És?
Azt meg szerintem tisztáztuk, hogy az RNG ugyanannyira van veled, mint ellened, függetlenül attól, hogy sokan jó magyar szokás szerint csak azt veszik észre, mikor ellenük van. Akkor meg nem értem, mi a probléma.
Az RNG csökkentése mellett kardoskodni még lehetne is, arról lehetne érdemben beszélni, de ezek a böszmeségek, hogy az RNG direkt egyes individuumok szívatásának érdekében nyúl bele a játékba, a röhej kategóriát képviselik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.02.07. 15:11:47
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A "beböfögted" szócskát meg használd legközelebb a saját közeli kultúrkörödben, azt hiszem én nem használtam hasonló szavakat... nem kezdek bele itt ilyen verbális farokméregetésekbe.
Elnézést kérek mindenkitől az OFF-ért!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A mostani szétb.szott cső pályákon egy TD jó ha egy lövést le tud adni az ellenfélre és nagyon ritka, hogy többször tud lőni ugyanarra a célpontra egymás után. Az igaz, ha pontatlan és mellé megy, akkor b.szhatom a nagyobb pen-t és alfát, de a kérdés, hogy meg lehet-e szokni a nagyobb ágyút a viszonylag gyengébb célzási paramétereivel. Nekem nőtt az átlagom vele a nagyobb alfa miatt, de tény, hogy vannak helyzetek, amikor jobban jönne a másik ágyú pontossága és tűzgyorsasága. Nekem most már fent marad a nagyobb ágyú, megszoktam.
yossarianHUN: Az a baj a WoT-al, hogy ez nem RNG, a szó szoros értelmében. RNG az, ha dobsz egy kockával és bármi jön ki, az az eredmény. Itt van egy véletlen generátor program, ami ad egy véletlen számot és utána kezdődik a WG féle algoritmusok végtelen sora, ami ez a véletlen számot osztja, szorozza, kivon meg hozzáad, a jóég se tudja, mit csinál. Még pontosabban ugye két megközelítés van, az első azt mondja, hogy például 50-100 között dob egy véletlen számot és azt faragják tovább, a másik megközelítés meg az RNG számolás előtt az 50-100 tartományt bővíti vagy csökkent (pl a 25% WG féle eltérítés lehet ilyen) és mondjuk 25-125 között dob egy számot. Nem sok különbség van egyébként a két megközelítés között, de a másodikat jobbnak tartják, mert "inkább" véletlen, mint az első, de végül is minimális a különbség. Nem tom a WG melyiket használja, a fő különbség, hogy az első módszer esetében lényegesen könnyebb
Néha van olyan érzésem, hogy a WG sem tudja, hogyan működnek a saját algoritmusai (nem annyira hihetetlen ez, biztos, hogy iszonyat bonyolult a sok RNG módosító, számoló, értékelő algoritmusa) ezért is vannak olyan anomáliák, hogy beragad egy pálya, ami vicc, hiszen ki látott már olyant, hogy a kockadobás "beragad", ja és mit gondolna akkor az ember, ha azt javasolnák neki, hogy akkor menjen át egy másik asztalhoz dobálni egy másik kockával, ha ilyen problémája van??? Mert a WG ezt javasolta, a Storm név szerint, bár szerintem utána már letagadta, hogy ilyent mondott...
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.02.07. 14:48:06
Melyik a jó tank? Tökmindegy, mit dob az RNG.
Nyersz vagy veszítesz: RNG.
Jó vagy rossz csapatba kerülsz: RNG.
A győzelem kulcsa: játssz platoonba OP tankokkal, de akkor is ott van az RNG.
Valójában ez nem irónia, ez tényleg így van. Ennek tudatában amikor random csatázok egyedül, figyelmen kívül fogom hagyni hogy nyerek vagy veszítek. Gordiuszi-csomó megoldva. Hmmmm, nem is rossz! 😄
Sok szerencsét(mert tényleg az kell ide)! 😉
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.02.07. 14:28:24
Na mind egy nem téma, biztos erősen uralja az életem a mérnöki szemlélet.
" Random csatákból összehozni 65% feletti győzeli rátát...hahaha." - a 65% kürli WR-rel rendelkezők életformaszerűen hármas szakaszban játszanak, lehetőleg OP tankokkal, és goldot okádva, plusz nem érdemes tagadni, hogy ezek jó játékosok is. Mindezeket figyelembe véve egyáltalán nem meglepő, hogy akkora befolyásoló tényezőt jelentenek, amivel simán elérhető ez a győzelmi arány.
"Példa: 2 napja volt egy SH csatánk. 8-as szint. Az ellenfél minden lövése talált és sebzett, modult vagy személyzetet ütött ki." - Ezzel végleg elvesztette a realitását a hsz. A lövések, átütések, modulsebzések satöbbik mind szerveroldalon számolódnak, ergo senki nem tud belenyúlni kliensoldalról. De tudom, tudom, a másik klánnak van egy belsős Szergeje a WG-nél, aki valós időben haxolta szét a rendszert a varázstekerőivel.
"Ha már úgyis mindenáron azt akarja a WG hogy veszítsek..." - Igen, a WG azt akarja hogy veszíts, a WG gyűlöl téged, és abszolút érdekében áll a te szívatásod. Rád szálltak a büdös ruszki csinovnyikok. Ilyen fontos ember vagy. Kappa.
Nálam az ilyen super unicum játékosok is a hagyjuk kategóriát képviselik. Random csatákból összehozni 65% feletti győzeli rátát...hahaha. Amikor a debil noobok 3 perc alatt elhaláloznak, rád meg marad még vagy 12 ellenség... Egy szar csatában is el lehet érni király win8 értéket, de a túlélés és a győzelem már nem igen jön össze.
A játék fair-play jellege meg már ott megdőlt, hogy ha vki az alap játékkal játszik, hátrányba kerül azokkal szemben, akik modokat használnak...és még nem is beszéltünk az olyan modokról, amik nem a legális kategóriába tartoznak. Sőt vannak modok, amik bizonyos klánkörökből nem kerülhetnek ki. Példa: 2 napja volt egy SH csatánk. 8-as szint. Az ellenfél minden lövése talált és sebzett, modult vagy személyzetet ütött ki. Mondom minden lövésük, és minden klántársam ezt tapasztalta. Vagy beszélhetnénk az aimbotokról, a torony irány jelzőkről... az ellenség töltésidejének kijelzése meg már szót sem érdemel. Lassankén már egy COD kalózszerverre emlékeztet a játék.
Lehetne benne egy olyan gomb is, hogy a játék elején kiírja a nyerési esélyt/a leosztást, és a játékosok eldönthetik hogy akarnak-e játszani vagy kérik a következő leosztást. Adja be vesztesnek, nem érdekelne, viszont nem kell végig szenvednem azt a 3-5 percet. Ha már úgyis mindenáron azt akarja a WG hogy veszítsek... Neeem, nem azzal van a problémám hogy veszítek egy csatában, hanem azzal ahogyan. Mert egy 12:15-ös vereséggel semmi bajom sincs, odaírom a végére hogy gg...de hogy egy 3:15, na az azért mer nem gg. A győzelem sem feltétlenül wp gg.
Ha már az általam semmire sem becsült WG minden statisztikai adatot nyilvántart a játékosairól, gondolom egy Marsra szállással egyenértékű feladat lenne, ha statok alapján készítené el a 15:15-ös csapatokat. Reménytelen, hagyjuk. 10 meccs bőven elég naponta.
Sokan többezer csata után sem tudnak különbséget tenni a két típus között. Ennél nagyobb probléma a WASD és egér kezelési gondok.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.02.07. 13:09:36
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Credits: 150 000
Free experience: 4 500
Experience to convert: 0
Premium: 26 days left (19/01/2016)
Summary:
• 8 tanks in garage
• 3 premium, including 2 Tier 8 (FCM 50t, Jagdtiger 8.8) ?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Még az a jó, hogy nem látok az SG.hu fórum részén ótvaros reklámokat.
Nem hiányzik a" foggyá le", Budapest plasztika, meg Classira dugni akar veled reklámok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.07. 13:02:43
Máshol ezt nem tapasztaltam, csak ebben a témában.
Na de bejezem gyorsan mert Nishizumi Nazarov sg.wot topik daimjó pecsán rúg öngemet.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.07. 00:00:46

Ezt semmi sem übereli:
2 atombomba mire képes.
És még egy súlyos bűncselekmény:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.06. 23:49:15
Remélem minket is megvédenek majd, ha holnaptól a focimeccsek előtt a játékosok felvezetésül megdugnak egy kecskét a füvön.
Eredeti:
De a japán nehéz tankokat nem nehéz megölni.