World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mekkora vicc...hajnali kettőtől nincs szerver...
de csak 7-kor kezdi felnyomni a gépre a frissítést...... majd még 3 óráig malmoznak :@
joe662
Ha jól emlékszem, egld vagy vstab, és távcső.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Kár hogy csak 3 cucc fér fel rá.
Páncél is elkéne rá,artyval a francia prém td-t nem kihívás kinyírni,piszok nagyot lehet vele ütni belé,mintha papírból lenne.

kösz... nemtom mit adnak battlepass-ba de lehet majd ráteszem xD
Töltésgyorsító, szellőzés, periszkóp.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

azt ki lehet free exp-ezni...ez igaz... erre nem gondotlam reggel 😄
amx cda 105-re milyen felszerelést raknátok??
A 3-as, 4-es és az 5-ös a saját szintjén, top tierben nem annyira papír. Azért T5-ös tanknál egy 80 mm-es döntött frontot nem neveznék papírnak. De viszont ez a 80 mm a későbbiekben sem lesz jelentősen több. <#awink>

Még éppen időben... 7-esnél tartok olaszoknál, de így nem is megyek tovább. Bezzeg a kerekesekkel nem csinálnak semmit...

Figy a pantera nem rossz,de nem is jó,nagyon papírtalicska,mint az összes olasz alacsony szinten.
Az olasz tankok viccesek,amíg nincs táras löveg,mert marha nagyot tudnak sebezni .

Nem,nem tudja átugrani,hiába van blueprint.
Én azért vettem meg a TVP-t mert összejött hozzá az összes blueprint,de addig nem tudtam megvenni amíg ki nem fejlesztettem az összes előtte lévőt.Szóval túrót sem ér ha kifejleszted blueprintből de az előtte lévő tank kötelező modulja nincs kifejlesztve.Max free xp-ből a modulokat kiszeded.

én az 5-ösig átugrottam az olasz ágat 😄DD
Most reggel megvettem a P43-at, mentem vele 12 csatát. A rádió kivételével fullos most már, de nem mondom, hogy megváltottam volna vele a világot. Amolyan átlagos csatákat mentem, most a végére lett egy első osztály meg 5 kill és ~1800 dmg. A T3-as és T4-es tankokat megtartottam, azokkal elég fun a játék, de szerintem ez az 5-ös megy a levesbe, ha befejeztem a grindot, hacsak addig bele nem szeretek. Néha még a páncélja is használható a saját szintjén, pattintottam háromszor is derp ágyús Hetzer csicskát. <#awink>

igen a cseheknél azok tényleg szarok.... de most jön a battle pass, ahol áttudod ugrani sztem azokat mind............... mert ad cseh blueprintet majd...
ezt leszámítva az olasz is jó... bár én a p43-akat nem csíptem... de sztem az az én hibám volt xD addig viszont az az ág is kaki
szerencsétlen idióták.... szánalom ez a cég...
Megint kaka van a palacsintában, elhalasztották holnapra a pöcst. <#banplz>

Legfeljebb elmegyek a Panteráig, ha azt nem bizgetik, az amolyan szegény ember Progettoja.

Csak a cseheknél a T24, a T-34/100 és a VTU elég förtelmes, ahogy olvastam. Az olasz ágról azt írják, hogy ott azért minden tank viszonylag normálisan játszható. Vagy lehet, hogy érdemes a lengyelnek nekiállni? Bár ott is vannak rettenetes darabok állítólag.

tvp sem rossz a 10-es, de a bat chat sztem übereli.... a progetto-t meg ugye most basszák el majd...
Pedig a kilences és tízes nagyon jó volt.

Most nézem, gyakorlatilag mindent, pontosság, célzás idő, torony forgás, célkör szétesés, és nem lehet töltés gyorsítót szerelni rájuk. Legalább is 9-es és 10-es tankról van szó, a 8-asról nem írnak. Ezek után nem is tudom....

A kis accon kihúztam a 5-öst, de még nem vettem meg, és lehet, hogy annyira akkor nem is forszírozom. 😞

Nem tudom,valaki mondta hogy most nerfelik.

Mit nerfelnek az olaszokon?

Szerintem mindegyik,de olaszokat most nerfelik asszem.
Svédeket utálom,mert fix hogy valami hülye ül bennük aki hátul kempel a bázis mögött.

Melyik kis nemzet közepes ága most a legjobban játszható? Cseh, olasz, svéd?

Komolyan mondom, hogy ez már a vicc, a mi csapatunk támad Karelián 10 perces csatában, erre 5 perc alatt úgy lerohantak minket 4-15-re, hogy csak pislogtam. Ja és mindez tier 8-ban. <#fejvakaras> Komolyan mondom, hogy T4-5-6 sokszor izgalmasabb csaták vannak. Iszonyatos, hogy mennyi amőba játszik T8-ban vagy feljebb.

holnap jön csak!!!!

btw. az igencsak vicces, hogy a low tier hp-ját megnövelték de a prémium tankokét nem 😄DD
Be került már a patch?
Vagy még nem?
Mert nekem nem töltött semmit,meg új dolgot sem látok.

ööö csak be kell ütemezni, azt egy éjszakás felügyeli h rendben van-e... azt viszlát...
joe662
Mert akkor ők is alukálnakk? :-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ööö egy kérdés...
ez a nyomorult bagázs miért nem tudja este berakni a patch-et, míg mondjuk mindenki többnyire alszik?
Mivel volt 20%-os kuponom meg kellett vegyem a BL-10-ből a legkisebb csomagot. Csak a feeling miatt. <#awink> Hát érdekes ez a TD, néha baromi elesett, amikor nincs spot, vagy gyorsan hal a csapat, néha meg brutális. Most éppen egy Ferdit csaptam ki egy lövésből lőszer rekesszel. <#eplus2>

új jelenség a játékban:
bot Excelsiorok HORDÁJA... xD
McFrost
Himmelsdorf, WZ111-5A, full 10es, szemben kettő Type5, na mondom beállok a banánba, azt eltornyozgatok, heat be, jöhetnek. Még oda sem érek, arty ellő -300 hp. Törmelék mögött várok, saját 60TP lökdös, hogy oda akar állni. Jön a 2 Type, az egyikbe megy is 2 lövés, a másik meg "futtából" 2x bever. Közben már oldalról lőnek, nézem a térképet, hát a pályaudvaron van a fél ellen, foglalnak és lőnek oldalba minket. T-100 light is be lő oldalról, célzok rá, full szűkülés után a heat lepattan ---> dezertálás---> exit game. Kb. ez megy 4. napja, hát anyád.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

joe662
Biztos, a nem magyar billentyűzet miatt:-DD

Maala
Rosszul betűzted a "biztos végigszenvedem majd" kifejezést. :-o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
A tank miatt lehet végigszenvedem majd,de nekem nem jönnek be ezek a br módok<#nemtudom>

Maala
Na de majd a Steel Hunter mód! :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lunki88
Lemaradtam valamiről? Már kanyarban is lehet lőni? 😄 Viccet félretéve, részben ezért sem hiányzik a WoT. Meglett a Phase I, mentem vele pár kört és azóta be se léptem a játékba.
Fogadok ha elakartam volna találni nem találom el azt a lófingnyi kupolát ami látszik,így meg csak hogy odalőttem hogy nesze te gyökér,azért is betalált.

McFrost
Be is rottyantott 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én meg az előbb olyat lőttem hogy el sem hittem.
Igazából nem is reméltem hogy eltalálom,nem is hittem,csak megijeszteni akartam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

McFrost
Mai meccseken eddig kettő egyeneset sikerült lőnöm, átlagban.

Van egy ordas nagy weakspot az oldalán, nehogy tudjál vele normálisan sidescrapelni.

McFrost
Melyik tank jó valamire?

Mi értelme van az FV-nek?
Nem prém,csak 10-es izé.
Egyáltalán jó valamire?

McFrost
Nekem 11850 van, én kiveszem az FV-t.
8asokkal már tele van a szatyor 😄

Nézd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah, AMXről már olvastam hogy brutális a frontpáncélja (találkoztam is egyel utána néztem meg hogy miféle francia tank amit nem bírok átütni 😊 )

Talán a T26E5-öt mondják a legjobbnak, bár az alfája kicsi. Az AMX sem rossz, a többi felejtős.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2020.06.06. 20:16:33